-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 03:13 PM
[b] ניתאי
וורמפל נפגע, והחוט נקרע, ואני לא רואה שום דבר מיוחד בזנב של מגבי ם.ם, ובכל זאת מגבי רץ לעבר וורמפל ומכה בו עם הזנב. וורמפל משתמש בדחיפה. [/b][/quote]
כלום אי אפשר ללמד אותו,אה?
"מגבי,תנסה לחבוט בו עם הראש שלך!"
-
ניתאי
מה בדיוק ניסית ללמד אותו? וחוץ מזה כן אפשר ללמד אותו, אבל הוא נמצא מחוץ למעבדה של הפרוספור בפעם הראשונה בחייו, אתה מצפה שהוא ילמד משהו בחצי שעה? זה קשה בשבילו, להבין את הרעיון. ברגע שהוא יקלוט אל הרעיון של פליטת אש, כל המתקפות מתבססות על כך.
מגבי חובט בוורמפל עם הראש, ושניהם נהדפים, אם כי וורמפל נהדף יותר בגלל היותו קל יותר. וורמפל יורה עוד פעם יריית פתיל (או חוט או איך שלא קוראים לזה).
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 02:41 PM
[b]
תמיר
איך הוא יכול לקפוץ על העלים ולתת לא נגיחה בראש? העלים מעליו, הסיטואציה הזאת מוזרה ביותר. בכל אופן גיבל קופץ על הופיפ, אך הסחרור של העלים, שלא נראה כל כך מהיר, מעיף את גיבל הצידה, אך הופיפ לא בדיוק נעצר ונתקע באדמה. [/b][/quote]
כשהוא צולל לכיוונו,גיבל מחכה,ואז כשהוא קרוב מספיק הוא פשוט קופץ לו על הראש XD
----------------------------------------------------------------------------------
"יש!" אני אומר בשקט,ואז מצווה על גיבל:"צא גיבל!תשתמש בנגיחה!"
-
תמיר
הופיפ מתאושש, ורואה את גיבל הרץ לכיוונו, הוא מתחיל להתרומם למעלה, אך אינו מספיק ולכן נפגע. הוא מתחיל לרחף ומשתמש בדחיפה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 02:58 PM
[b] איקי
אתה רואה את הפרופסור ליד שולחן עם מחשב, בעוד הוא מקליד כל מיני נתונים לתוך טבלה. [/b][/quote]
פרופסור! שלום! באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי ^^
-
איקי
השתמש ב " " כשאתה מדבר להבא, טוב?
"כן... אני מניח.. אתה כבר השישי שביעי, לא יודע שבא לכאן מאז הבוקר... איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל ופותח דף ריק במחשב.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 04:25 PM
[b] תמיר
הופיפ מתאושש, ורואה את גיבל הרץ לכיוונו, הוא מתחיל להתרומם למעלה, אך אינו מספיק ולכן נפגע. הוא מתחיל לרחף ומשתמש בדחיפה. [/b][/quote]
"תתחמק,ואז כשהוא פוגע באדמה תשתמש בנגיחה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 02:42 PM
[b] ירין
הממ למי בדיוק אתה פונה, בחירה דפולטיבית האחות ג'וי
"אה כן, מכון הפקוימונים הנורמליים, כן זה כאן" היא אומרת וממשיכה להתעסק עם המכשיר
[/b][/quote]
"טוב עוד כמה זמן?" אני שואל
-
תמיר
גיבל מנסה להתחמק, אך לפתע בה משב רוח שעוזר להופיפ לפגוע בגיבל, אך הוא לא נפגע יותר מדי כי הפגיעה הייתה בראש שלו (שכאמור הוא קשיח למדי.) הופיפ ננשא עם כיוון הרוח ומתרחק מגיבל.
ירין
"אוקיי...." היא מחכה מספר שניות "זהו, הם כמו חדשים. תודה שהשתמשת במרכז הפוקימונים, בהצלחה" האחות ג'וי אומרת ומחזירה לך את הפוכדורים שלהם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 03:44 PM
[b] ירין
"אוקיי...." היא מחכה מספר שניות "זהו, הם כמו חדשים. תודה שהשתמשת במרכז הפוקימונים, בהצלחה" האחות ג'וי אומרת ומחזירה לך את הפוכדורים שלהם. [/b][/quote]
"תודה! ביי!" אני אומר ומתקדם לכיוון המכון הראשון
-
ירין
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומסתובב מעט בעיר, עד שאתה מוצא מבנה די מרשים שלידו יש שלט
"מכון הנורמאל של העיר מרוול"
אתה מסיק מכך שזהו המכון.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 03:48 PM
[b] ירין
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומסתובב מעט בעיר, עד שאתה מוצא מבנה די מרשים שלידו יש שלט
"מכון הנורמאל של העיר מרוול"
אתה מסיק מכך שזהו המכון. [/b][/quote]
איזה מתתקפות אני יכול ללמד את זיגזגון או מנקי?
__________________________________-
"לפני שאני אכנס אני חייב ללמד את זיגזגון ומנקי ואלקיד מתקפות! טוב אז שלושתכם צאו!" אני אומר
-
"הפוקימון שאני רוצה הוא קרבי!" אומר בהתלהבות
-
ירין
שאלה מכשילה >.<... את מנקי בתור פוקימון לוחם אתה יכול לנסות ללמד אותו מיני מתקפות לוחם (זריקה, מכת קארטה, בעיטת טיקוואנדו, מהלך קונג פו מהמטריקס וכד')... את זיגזגון אני מניח שאתה יכול ללמד כל מיני מתקפות כמו מהירות, חבטת ראש, נשיכה...
--
השלושה יוצאים ומסתכלים עליך בציפיה
איקי
הפרופסור מתחיל להקליד במהירות על שורות במחשב, ובסוף מריץ אותן, ועל המסך מודפסת ההודעה Transmition Successfull, ועל השולחן מופיע פוקדור "הנה הפוקדור של קרבי" הוא אומר, "אתה גם צריך 5 פוקדורים נוספים ופוקדע, הנה" הוא אומר, תוך כדי חיוך במילה פוקדע, והוא נותן לך את הכל "בהצלחה".
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 08:49 PM
[b] ליאו
אני עלול לכתוב את המתקפות, אבל הקטע ההוא שבהתחלה הפוקימון יודע רק מתקפות בסיסיות, למשל לסניזל יש ציפורניים אז הוא יכול לשרוט, יש לו ראש אז הוא יכול לבצע חבטת ראש, וכל פקוימון יכול לדחוף. אני ארשום רק את המתקפות שאתה מלמד את הפוקימון בדרף הראש.
פיג'י הלא מוכן נפגע, ולאחר מכן מתחיל לעוף למעלה והוא מתכוון להשתמש בדחיפה.
[/b][/quote]
"סניזל על תתחמק מזה אני רוצה ששנייה לפני שהוא פוגע בך תתפוס אותו בידיים ותמחץ אותו חזק עם הציפורניים!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 03:55 PM
[b] איקי
הפרופסור מתחיל להקליד במהירות על שורות במחשב, ובסוף מריץ אותן, ועל המסך מודפסת ההודעה Transmition Successfull, ועל השולחן מופיע פוקדור "הנה הפוקדור של קרבי" הוא אומר, "אתה גם צריך 5 פוקדורים נוספים ופוקדע, הנה" הוא אומר, תוך כדי חיוך במילה פוקדע, והוא נותן לך את הכל "בהצלחה". [/b][/quote]
"תודה רבה לך פרופסור!" אומר בהתלהבות בקפיצה קלה.
"קרבי צא!" מוציא את קרבי בהתלהבות לראשונה. "קרבי, אני המאמן שלך איקי! אני בטוח שנוכל להסתדר היטב" אומר לקרבי ויוצא מהמעבדה לכיוון העיר הבא.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 03:55 PM
[b] ירין
שאלה מכשילה >.<... את מנקי בתור פוקימון לוחם אתה יכול לנסות ללמד אותו מיני מתקפות לוחם (זריקה, מכת קארטה, בעיטת טיקוואנדו, מהלך קונג פו מהמטריקס וכד')... את זיגזגון אני מניח שאתה יכול ללמד כל מיני מתקפות כמו מהירות, חבטת ראש, נשיכה...
--
השלושה יוצאים ומסתכלים עליך בציפיה
[/b][/quote]
"מנקי בוא נתחיל איתך! בואו נחפש פוקימונים!" אני אומר
-
ליאו
סניזל לא תופס את פיג'י בזמן: הוא נפגש מהדחיפה, ורק אז תופס את פיג'י בציפורניים, היכנשהו באזור בזנב של פיג'י, ככה שהוא לא נפגע יותר מדי
איקי
אתה יוצא מהמעבדה, ואתה הולך לכיוון מרוול. אתה ביציאה מזרנטל, ויש שדה, שבו יש הרבה פויקמונים, עוד שחקנים מהמשחק הזה ששקועים בקרבות פוקימונים, (אלא אם כן אתה זה שבחרת לא להיות מודע לאחרים) והפוקימון הכי קרוב אליך הוא סידוט.
ירין
בתוך העיר אין פוקימונים, אתה מסתובב בה ואתה רואה שלט "שמורת פוקימונים של מרוול, אסור לתפוס פוקימונים, אסור לפגוע קשה מדי בפוקימונים ---->" ואתה אכן רואה בכיוון ההוא שביל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 04:10 PM
[b] ליאו
סניזל לא תופס את פיג'י בזמן: הוא נפגש מהדחיפה, ורק אז תופס את פיג'י בציפורניים, היכנשהו באזור בזנב של פיג'י, ככה שהוא לא נפגע יותר מדי
[/b][/quote]
"סניזל בו ננסה משהו חדש! אני רוצה שתמקד אנרגית אופל בצורת כדור ותשליך את הכדור אנרגיה הזה אל פיג'י!"
[u]נ.ב[/u]
מדובר במתקפת כדור צל מסוג רוח שאני רוצה שהוא ישתמש בה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 07:17 AM
[b] ירין
הוא אוגר אנרגיה חשמלית באנטנה, ויש מספר ניצוצות, הוא מנסה להוציא את זה אך זה לא מתקדם יותר מדי מהאנטנה שלו. לאחר אלקיד ואתה מבחינים שזגזגון כבר תקרב עם מתקפת דחיפה.
וד"א, אולי אתמול לא הייתי מספיק מרוכז כדי להבהיר שהדמות שמלווה אותך לא מלווה אותך כל הזמן כמו ברוק בסדרה, אלא פשוט לפעמים נפגשת איתך.
מקס
למה שלא תוכל להוציא את צ'אמרנדר?
בכל אופן אתה מוציא את הפוקדע
"מערכת פוקדע.. מופעלת.. מערכת הנחייה דרך מצלמה... מופעלת. אנא כוון על פקימון שברצונך לקבל עליו מידע" נשמע קול מונוטוני מהפוקדע.
ניתאי
"כן אבל לא רק, אני גם זה שבונה אלגוריתמים מתוחכמים לפוקדע" הוא אומר "אז אני מבין שבאת לקבל פוקימון, מי אתה רוצה?" הוא פותח דף ריק במחשב. [/b][/quote]
איך אתם בעמוד 12?!
אחי,אתה ממשיך עם אחד עד סוף הסיפור שלו
אל תגיב כל שנייה אלא רק אחרי שכמה מגיבים
בכל מקרה:
אני מכוון את הפוקדע על סטארלי ואז נותן פקודה לצ'ארמנדר
"צ'ארמנדר!" אני צועק "תתחיל בשריטה"
-
[b] ירין
בתוך העיר אין פוקימונים, אתה מסתובב בה ואתה רואה שלט "שמורת פוקימונים של מרוול, אסור לתפוס פוקימונים, אסור לפגוע קשה מדי בפוקימונים ---->" ואתה אכן רואה בכיוון ההוא שביל. [/b][/quote]
אני אצא מהעיר ויחפש פוקימונים
-
מקס
כן אבל אם יותר מדי מגיבים אני מוצא את עצמי במצב שאני מאבד תחושה בחלק מהאיברים בגוף שלי, ולכן אני מנסה למצוא סוג של איזון.
--
"סטארלי - פוקימון ציפור קטנה. סטארלי הוא פוקימון המצוי בשדות רבים, והם בדרך כלל נעים בלהקות יחד עם סטארויה טסאראפטור, ההתפתחויות שלהם" אומר הפוקדע "תודה שהשתמשתם בפוקדע".
צ'ארמנדר מהנהן ויוצא לשרוט את סטארלי. סטארלי לא מוכן ולכן הוא נפגע, אך לאחר מכן הוא מתעופף למעלה ומשתמש בדחיפה.
ליאו
סניזל יוצר משהו שחור, אבל הוא קטן מאוד, והוא בקרוב פשוט נעלם באוויר. סניזל נאנח, ופיג'י משתמש בניקור.
ירין
יוצא לאן? לכיוון השמורה? או חזרה לכיוון זרנטל? או בכלל לכיוון העיר הבאה?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 04:22 PM
[b] ליאו
סניזל יוצר משהו שחור, אבל הוא קטן מאוד, והוא בקרוב פשוט נעלם באוויר. סניזל נאנח, ופיג'י משתמש בניקור. [/b][/quote]
"סניזל נסה פעם נוספת! על תוותר!"
-
ליאו
סניזל מנסה שוב, אבל אין שיפור משמעותי והחומר האפל מתפוגג באוויר. לאחר מכן סניזל שהיה מרוכז מאוד בלנסות ליצור את הכדור, לא שם לב לפיג'י המתקרב שניקר אותו.
-
[b] איקי
אתה יוצא מהמעבדה, ואתה הולך לכיוון מרוול. אתה ביציאה מזרנטל, ויש שדה, שבו יש הרבה פויקמונים, עוד שחקנים מהמשחק הזה ששקועים בקרבות פוקימונים, (אלא אם כן אתה זה שבחרת לא להיות מודע לאחרים) והפוקימון הכי קרוב אליך הוא סידוט. [/b][/quote]
אני אשנה את דעתי , אני כן רוצה להיות מודע אל השחקנים האחרים.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 04:22 PM
[b] מקס
כן אבל אם יותר מדי מגיבים אני מוצא את עצמי במצב שאני מאבד תחושה בחלק מהאיברים בגוף שלי, ולכן אני מנסה למצוא סוג של איזון.
--
"סטארלי - פוקימון ציפור קטנה. סטארלי הוא פוקימון המצוי בשדות רבים, והם בדרך כלל נעים בלהקות יחד עם סטארויה טסאראפטור, ההתפתחויות שלהם" אומר הפוקדע "תודה שהשתמשתם בפוקדע".
צ'ארמנדר מהנהן ויוצא לשרוט את סטארלי. סטארלי לא מוכן ולכן הוא נפגע, אך לאחר מכן הוא מתעופף למעלה ומשתמש בדחיפה.
ליאו
סניזל יוצר משהו שחור, אבל הוא קטן מאוד, והוא בקרוב פשוט נעלם באוויר. סניזל נאנח, ופיג'י משתמש בניקור.
ירין
יוצא לאן? לכיוון השמורה? או חזרה לכיוון זרנטל? או בכלל לכיוון העיר הבאה? [/b][/quote]
מה יש לצ'ארמנדר עוד בשלבים האלו?
-
איקי
"קרב...?" שרבי מסתכל עליך במבט מופתע מאוד והוא לא מבין את מהות הפקודה. אני מאמין שלא קראת את העבודה שפוקימונים מתחילים עם מתקפות טריוויאליות, ושהשחקן צריך ללמד אותם מתקפות מסובכות יותר...
מקס
יש לו ראש הוא יודע חבטת ראש, יש לו ציפורניים הוא יכול לשרוט, יש לו ידיים ורגליים, הוא יכול לתת אגרופים ובעיטת (אם כי הם יהיו די חלשים), יש לו זנב, הוא יכול לנסות לתקוף עם הזנב.... אם אני אמשיך לפרט אני עלול להכנס ללואה אינסופית
-
אבל זו אחת המכות הראשונות שיש לקרבי םם"
"קרבי צא! השתמש בדחיפה על הסידוט הזה!"
-
איקי
אולי לקרבי פראי שדיבר עם קרבים וקינגלרים אחרים ולמד את זה מהם, לא לקרבי ששהה בערך את שנת חייו היחידה במרתפים של פרופסור ג'פרי רוזנשיין. כלומר קרבי יכול להשתמש באחיזת צבת או משהו, כי המתקפה הזאת לא דורש מאמץ מחשבתי מיוחד.
קרבי משתמש בדחיפה על סידוט, שלא היה מוכן, וסידוט נהדף. סידוט מתחיל להתגלגל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 04:49 PM
[b] איקי
אולי לקרבי פראי שדיבר עם קרבים וקינגלרים אחרים ולמד את זה מהם, לא לקרבי ששהה בערך את שנת חייו היחידה במרתפים של פרופסור ג'פרי רוזנשיין. כלומר קרבי יכול להשתמש באחיזת צבת או משהו, כי המתקפה הזאת לא דורש מאמץ מחשבתי מיוחד.
קרבי משתמש בדחיפה על סידוט, שלא היה מוכן, וסידוט נהדף. סידוט מתחיל להתגלגל. [/b][/quote]
"מעולה קרבי! כל הכבוד!" מעודד את קרבי להמשיך בעבודתו הטובה ^^
"השתמש באחיזת צבט!"
-
חח אוקיי
"צ'ארמנדר, תחכה שסטארלי יבוא אלייך ותתחמק ואז תיתן לו מכה עם הזנב"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 03:21 PM
[b] ניתאי
מה בדיוק ניסית ללמד אותו? וחוץ מזה כן אפשר ללמד אותו, אבל הוא נמצא מחוץ למעבדה של הפרוספור בפעם הראשונה בחייו, אתה מצפה שהוא ילמד משהו בחצי שעה? זה קשה בשבילו, להבין את הרעיון. ברגע שהוא יקלוט אל הרעיון של פליטת אש, כל המתקפות מתבססות על כך.
מגבי חובט בוורמפל עם הראש, ושניהם נהדפים, אם כי וורמפל נהדף יותר בגלל היותו קל יותר. וורמפל יורה עוד פעם יריית פתיל (או חוט או איך שלא קוראים לזה). [/b][/quote]
"מגבי,תנסה להוציא מעט אש מפיך ותשרוף את החוט!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 04:44 PM
[b] תמיר
גיבל מנסה להתחמק, אך לפתע בה משב רוח שעוזר להופיפ לפגוע בגיבל, אך הוא לא נפגע יותר מדי כי הפגיעה הייתה בראש שלו (שכאמור הוא קשיח למדי.) הופיפ ננשא עם כיוון הרוח ומתרחק מגיבל. [/b][/quote]
"אתה לא תברח!!!" אני קורא,לוקח פוכדור,ובמיומנות זורק עליו
-
איקי
קרבי מנסה לתפוס את סידוט המתגלגל, והוא אוחז בו, אך סידוט ממשיך בהתגלגלותו מה שמכאיב מעט לצבט של קרבי, אך סידוט לבסוף נעצר
מקס
סטארלי יורד למטה וצ'ארמנדר מתכופף וכתוצאה מכך בולם בפתאומיות, ואז המכה מהזנב של צ'ארמנדר פוגעת בו. סטארלי משתמש שוב דחיפה, והפעם לא מגובה, אלא מהגובה של צ'ארמנדר.
ניתאי
מגבי מתאמץ, וכל מה שיוצא זה ניצוץ קטן של אש, אבל זה מספיק כדי לקרוע את החוט. וורמפל מתעצבן ומשתמש בדחיפה
תמיר
הכדור נישא עם הרוח, ולבסוף פוגע בהופיפ שנכנס לפוכדור. הפוכדור נוחת מרחק מה ממך, אתה מסתכל אל גיבל ושניכם רצים לאיפה שהוא נחת, וכשאתה מגיע לשם, אתה כבר רואה שהפוכדור נעצר.
לכדת הופיפ, יעודכן כעת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 05:59 PM
[b] איקי
קרבי מנסה לתפוס את סידוט המתגלגל, והוא אוחז בו, אך סידוט ממשיך בהתגלגלותו מה שמכאיב מעט לצבט של קרבי, אך סידוט לבסוף נעצר
מקס
סטארלי יורד למטה וצ'ארמנדר מתכופף וכתוצאה מכך בולם בפתאומיות, ואז המכה מהזנב של צ'ארמנדר פוגעת בו. סטארלי משתמש שוב דחיפה, והפעם לא מגובה, אלא מהגובה של צ'ארמנדר.
ניתאי
מגבי מתאמץ, וכל מה שיוצא זה ניצוץ קטן של אש, אבל זה מספיק כדי לקרוע את החוט. וורמפל מתעצבן ומשתמש בדחיפה
תמיר
הכדור נישא עם הרוח, ולבסוף פוגע בהופיפ שנכנס לפוכדור. הפוכדור נוחת מרחק מה ממך, אתה מסתכל אל גיבל ושניכם רצים לאיפה שהוא נחת, וכשאתה מגיע לשם, אתה כבר רואה שהפוכדור נעצר.
לכדת הופיפ, יעודכן כעת. [/b][/quote]
"צ'ארמנדר, תתחמק ושתמש שוב בשריטה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 05:59 PM
[b] ניתאי
מגבי מתאמץ, וכל מה שיוצא זה ניצוץ קטן של אש, אבל זה מספיק כדי לקרוע את החוט. וורמפל מתעצבן ומשתמש בדחיפה [/b][/quote]
התכוונתי לשרוף את החוט כדי שוורמפל ישרף >>
----------------------
"מגבי,תנסה לנגוח בו כשהוא יהיה קרוב אליך"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 06:59 PM
[b]
תמיר
לכדת הופיפ, יעודכן כעת.[/b][/quote]
"יש!!!"אני אומר ומרים את הפוכדור לאוויר,ומוציא את הופיפ.
לאחר שאני מלטף אותו בעדינות ואומר:"ברוך הבא לצוות,הופיפ" אני מתיישב מתחת לעץ ושואל את גיבל:"מה אתה אומר על ללמוד [url=http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Dragon_Claw_(move)]טופר דרקון[/url]?
-
ניתאי
מגבי נוגח בוורמפל והוא נהדף אחורה, וגם נהדף, אם כי הרבה פחות. וורמפל מתחיל להתעייף ומשתמש שוב דחיפה
מקס
צ'ארמנדר הפעם לא מספיק להתחמק ונפגע מעט, וכשסטארלי מסתובב כדי לתקוף שוב צ'ארמנדר תוקף בשריטה וסטארלי נפגע.
תמיר
גיבל מסתכל עליך במבט של "נגיד, זה לא יכול להרוג אותי" ומחכה לקבל את ההוראות שלך. הופיפ מסתכל סביב בינתיים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 06:15 PM
[b] ניתאי
מגבי נוגח בוורמפל והוא נהדף אחורה, וגם נהדף, אם כי הרבה פחות. וורמפל מתחיל להתעייף ומשתמש שוב דחיפה
[/b][/quote]
"תעשה אותו דבר!" אני צועק למגבי ומחכה לתגובתו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 07:15 PM
[b]
תמיר
גיבל מסתכל עליך במבט של "נגיד, זה לא יכול להרוג אותי" ומחכה לקבל את ההוראות שלך. הופיפ מסתכל סביב בינתיים. [/b][/quote]
"תשאר כאן בבקשה,הופיפ" אני אומר להופיפ,ואז הולך לגיבל ונוגע בקצות אצבעותיו,במקום שבו אמורות להיות ציפורניו
"תנסה להעביר לכאן אנרגיה ולשרוט את העץ שם!" אני אומר ומצביע על העץ שמאחורי,ואז זז כמה צעדים אחורה כדי שהוא לא יתנגש בי.