-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 18 2009, 04:03 PM
[b] [i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]השומרים לא נותנים לך להכנס, כל פעם שאתה מנסה הם חוסמים אותך.[/i]
[/b][/quote]
"זה עניין של חיים ומוות,עם אני לא יכול להכנס לפחות תקראו לו לצאת,אני חייב לדבר איתו!"אני אומר להם
-
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]כעבור כמה דקות האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקדור, אתה יוצא מהמקום ורואה שהתור לפארק פוקימוני העשב ירד ואין הרבה אנשים שבתור.[/i] [/b][/quote]
אני מוציא את טוטודייל ואומר לו "בוא נלך להתאמן" ואז הולך איתו אל פארק פוקמוני העשב
-
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]אתה יכול להיות גם מאמן וגם מתאם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
באנירי תוקפת בראיית הנולד ורואה שפיפלאפ עומד לתקוף בבועות, באנירי חומקת, ואז היא תוקפת בחבטה פיפלאפ ניפגע.[/i]
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]"השם שלי הוא לני, תקשיב אני הולך שנייה למרכז הפוקימונים לרפאות את פיג'י רוצה להפגש פה עוד שעה לקרב מולי?" שאל לני.[/i]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]"תקשיב טוב אתה לא תכנס לפה זה מקדש מיוחד ואסור לך להכנס ואנחנו לא נקרא לאף אחד לצאת, עם אתה לא תלך מפה עכשיו אנחנו נעיף אותך מכאן בכוח." אמר אחד השומרים.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה הולך לפארק, אתה מחכה כמה דקות בתור ואז נכנס לתוך הפארק, הפארק הוא בעצם יער ענקי, לפתע אתה רואה חבורה של בורמים.
[/i][img]http://i41.tinypic.com/2m5o45z.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 18 2009, 04:20 PM
[b] [i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]"השם שלי הוא לני, תקשיב אני הולך שנייה למרכז הפוקימונים לרפאות את פיג'י רוצה להפגש פה עוד שעה לקרב מולי?" שאל לני.[/i]
[/b][/quote]
"למה שנפגש? נלך ביחד אל מרכז הפוקימונים, אחרי הכל אני צריך לרפא את איווי" אני מציע לו.
-
[b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]"תקשיב טוב אתה לא תכנס לפה זה מקדש מיוחד ואסור לך להכנס ואנחנו לא נקרא לאף אחד לצאת, עם אתה לא תלך מפה עכשיו אנחנו נעיף אותך מכאן בכוח." אמר אחד השומרים.[/i]
[/b][/quote]
אני הולך משם ומחפש מאמן שאני אוכל להלחם נגדו
-
[i]"טוב" אתה ולני הולכים ביחד למרכז הפוקימונים, אתם נכנסים אל תוך מרכז הפוקימונים ורואים שהוא ריק לגמרי, לפתע אתם רואים משהו עם מסכה ורובה והוא מאיים על האחות ג'וי שתביא לו כסף.[/i]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
לפתע אתה רואה מרחוק את אוגי הוא מלא סריטות ופציעות.
-
[quote][b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
לפתע אתה רואה מרחוק את אוגי הוא מלא סריטות ופציעות. [/b][/quote]
אני רץ אליו ושואל אותו מה קרה.
-
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]"ירדתי לבור ולחיקיתי שצקרא לגרי אבל הוא לא הגיעה, ואז התחלתי ללכת בבור ואז לפתע תקפו אותי כל מני פוקימוני חרק מעצבנים, ותוך כמה שניות הם חיסלו את הטוטודייל שלי, ניסיי לברוח אבל הם כל הזמן תפסו אותי בסוף תפסתי את אחד מהם והוא עזר לי לצאת מהבור." אמר אוגי[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 18 2009, 04:33 PM
[i]"ירדתי לבור ולחיקיתי שצקרא לגרי אבל הוא לא הגיעה, ואז התחלתי ללכת בבור ואז לפתע תקפו אותי כל מני פוקימוני חרק מעצבנים, ותוך כמה שניות הם חיסלו את הטוטודייל שלי, ניסיי לברוח אבל הם כל הזמן תפסו אותי בסוף תפסתי את אחד מהם והוא עזר לי לצאת מהבור." אמר אוגי[/i] [/b][/quote]
"הפרופסור נמצא במקדש,אבל השומרים לא נותנים לי להכנס"אני אומר לו.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 18 2009, 04:27 PM
[i]"טוב" אתה ולני הולכים ביחד למרכז הפוקימונים, אתם נכנסים אל תוך מרכז הפוקימונים ורואים שהוא ריק לגמרי, לפתע אתם רואים משהו עם מסכה ורובה והוא מאיים על האחות ג'וי שתביא לו כסף.[/i]
[/b][/quote]
"תהיה בקשט" אני לוחש ללני, ומתקדם לאט לאט אל עבר האיש עם המסיכה, ואז אני מתנפל עליו מאחור ומנסה לתפוס את האקדח שלו.
-
[b] [i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]אתה יכול להיות גם מאמן וגם מתאם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
באנירי תוקפת בראיית הנולד ורואה שפיפלאפ עומד לתקוף בבועות, באנירי חומקת, ואז היא תוקפת בחבטה פיפלאפ ניפגע.[/i] [/b][/quote]
"עכשיו תשתמשי שוב בראיית הנולד כדי להתחמק ואז תקפצי מאחריו ותתקפי בחבטה!"
-
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]"בוא אותי הם בטוח יכניסו" אמר אוגי, אתם חוזרים אל המקדש, "תנו לי להכנס בבקשה הבוס שלי נמצא שם" אמר אוגי, "עוד פעם אתם, טוב הפעם עברתם את הגבול" אמר השומר ולפתע שני השומרים הציאו שני הונצ'אקרוואים עצבניים במיוחד, הם עומדים לתקוף אתכם בסופה.
[/i][img]http://i41.tinypic.com/ifscps.png[/img]
[i]אתה מנסה להפיל את האיש על הריצפה, אתה מכסה לא את העיינים לפתע הוא מסתובב לכיוון של לני ויורה, לפתע לני נופל על הריצפה, אתה לוקח את המטאטא שאתה רואה ודופק אותו לאיש בראש, האיש מתעלף.[/i]
באנירי מנסה לתקוף בראיית הנולד אבל פיפלאפ מקדים אותה הוא משלב בועות עם מערבולת ופוגע חזק בבאנירי שמאבדת הרבה נקודות.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 18 2009, 04:44 PM
[i]אתה מנסה להפיל את האיש על הריצפה, אתה מכסה לא את העיינים לפתע הוא מסתובב לכיוון של לני ויורה, לפתע לני נופל על הריצפה, אתה לוקח את המטאטא שאתה רואה ודופק אותו לאיש בראש, האיש מתעלף.[/i]
[/b][/quote]
"לני! לא!" אני צועק ורץ לעברו.
"אתה בסדר?" אני שואל אותו ומחזיק אותו, בודק איפה הכדור פגע בו.
-
שם משתמש:joker
שם במשחק:צ'אד
תמונת מאמן:[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/313.png[/img]
רקע:צ'אד גדל במשפחה יחסית רגילה,אחיו ואביו היו מאמני פוקימונים בעוד שאמו ואחיותיו היו מתאמות,כעבור כמה זמן מקרה,כמה בריונים התחילו להציק לו אך פתאום ראו רוח מפחידה והתחילו לברוח,צ'אד די פחד גם הוא אבל כעבוד כמה שניות הוא ראה שזה רק גסטלי שעזר לו,צ'אד באותו יום החליט לקח אותו אך באותו זמן מצא פתק עם מספר טלפון עליו שנפל מכיסו של אחד הבריונים,הוא לקח את הפתק אבל מכיוון שהיה כבר לילה הוא החליט לישון קודם.אחרי שישן שינה טובה מאוד צ'אד החליט להתקשר למספר:"הלו?" ענה לו קול קצת גבוה,"הלו התקשרתי למספר הזה כי...."לפני שצ'אד סיים את המשפט ענה לו ההקול:"אוו זה אתה,אני רואה שהחלטת להתקשר,איפה אתה גר?",אחרי שצ'אד ענה לו איפה הוא גר הוא אמר:"אבל למה אתה צריך לדעת איפה אני גר?","האהא נורא מצחיק....בטח שאתה יודע,טוב ביי",וצ''אד אפילו לא הבין מה קרה. כעבור יום נשמע צלצול בדלת וכאשר פתחו את הדלת צ'אד ראה שליח שאמר לו:"שלום,באתי להביא לך את המכתב עם הכרטיס לאי האבוד" ואז כבר צ'אד הבין את כל העניין.
פוקימון התחלתי:גסטלי[img]http://www.pokemonelite2000.com/pkfrlg092.png[/img]
-
[i]"בוא אותי הם בטוח יכניסו" אמר אוגי, אתם חוזרים אל המקדש, "תנו לי להכנס בבקשה הבוס שלי נמצא שם" אמר אוגי, "עוד פעם אתם, טוב הפעם עברתם את הגבול" אמר השומר ולפתע שני השומרים הציאו שני הונצ'אקרוואים עצבניים במיוחד, הם עומדים לתקוף אתכם בסופה.
[/i][img]http://i41.tinypic.com/ifscps.png[/img]
[/b][/quote]
"סקווירטל תקוף את ההונצ'קרו השמאלי בבועות!"אני אומר לו.
-
[b]
באנירי מנסה לתקוף בראיית הנולד אבל פיפלאפ מקדים אותה הוא משלב בועות עם מערבולת ופוגע חזק בבאנירי שמאבדת הרבה נקודות. [/b][/quote]
"באנרי תשתמשי בהשפרצה בשביל לבלבל את פיפלא ואז תקפי בחבטה!"
-
[i]אתה הולך לפארק, אתה מחכה כמה דקות בתור ואז נכנס לתוך הפארק, הפארק הוא בעצם יער ענקי, לפתע אתה רואה חבורה של בורמים.
[/i][img]http://i41.tinypic.com/2m5o45z.png[/img] [/b][/quote]
"צא! טוטודייל! נשיכה!"
-
[i]אתה רץ במהירות לראות מה קרה, אתה רואה שהוא חטף את הכדור בחזה אבל הוא לא מדמם בכלל, אתה מוריד לו את החולצה לראות מה קרה ורואה שהטליון שהיה לו חסם את הכדור, לפתע לני מתעורר בבהלה.
"מה קרה לי?" הוא שואל.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]התקבלתה, פשש סחטיין על ההשקע.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אחרי שכבר הגעתה לאי האסור שכרו לכל אחד חדר בבית המלון של העיר תמוז, את הולך לישון בחדר שלך.
למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה צ'אד?" שאל אוגי.[/i]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]"צא ינמה תקוף בספינרט תקוף בעוקץ רעל" אמר אוגי והוציא ספינרט, סקווירטל תוקף בבועות, לפתע שני ההונצ'קרוואים תוקפים בסופה שמחזירה את המתקפות של הפוקימונים שלכם על עצמם, סקווירטל ניפגע חזק[/i].
[i]באנירי תוקפת בהתזה אבל היא לא מבלבלת את פיפלאפ שתוקף במערבולת שוב ופוגע חזק בבאנירי, לפתע הזמן נגמר, את מגלה שהפסדת בקרב.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל קופץ על אחד הבורמים ונושך אותו חזק, לפתע לבורמי נפלו כל העלים, לפתע הבורמי תוקף בעלי תער ופוצע את טוטודייל חזק.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 18 2009, 05:06 PM
[i]אתה רץ במהירות לראות מה קרה, אתה רואה שהוא חטף את הכדור בחזה אבל הוא לא מדמם בכלל, אתה מוריד לו את החולצה לראות מה קרה ורואה שהטליון שהיה לו חסם את הכדור, לפתע לני מתעורר בבהלה.
"מה קרה לי?" הוא שואל.[/i] [/b][/quote]
"האיש עם האקדח ירה בך, אבל התליון שלך הציל אותך" אני אומר לו ומצביע על התליון.
"יש לך מזל גדול" אני אומר לו ומחייך.
-
[b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]"צא ינמה תקוף בספינרט תקוף בעוקץ רעל" אמר אוגי והוציא ספינרט, סקווירטל תוקף בבועות, לפתע שני ההונצ'קרוואים תוקפים בסופה שמחזירה את המתקפות של הפוקימונים שלכם על עצמם, סקווירטל ניפגע חזק[/i].
[/b][/quote]
"סקווירטל תקוף שוב בבועות!" אני צועק לו
-
[b]
[i]באנירי תוקפת בהתזה אבל היא לא מבלבלת את פיפלאפ שתוקף במערבולת שוב ופוגע חזק בבאנירי, לפתע הזמן נגמר, את מגלה שהפסדת בקרב.[/i] [/b][/quote]
"לא נורא באנרי" אני אומר לה בחיוך "כנראה תיאום זה לא הקטע שלנו" אני מוסיף.
אני הולך למרכז פוקימונים לרפא אותה ואז לראות את הפארק פוקימוני דשא.
-
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]התקבלתה, פשש סחטיין על ההשקע.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אחרי שכבר הגעתה לאי האסור שכרו לכל אחד חדר בבית המלון של העיר תמוז, את הולך לישון בחדר שלך.
למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה צ'אד?" שאל אוגי.[/i] [/b][/quote]
תודה=]
~~~~~~~~
"כן,למה?"אני עונה לו
-
[i]טוטודייל קופץ על אחד הבורמים ונושך אותו חזק, לפתע לבורמי נפלו כל העלים, לפתע הבורמי תוקף בעלי תער ופוצע את טוטודייל חזק.[/i] [/b][/quote]
טוטודייל למד נשיכה? O:
----------------------------
"אקדח מים!"
-
[quote][b]
Gliscor
בסדר תקרא לפוקימון שלך איך שאתה רוצה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיצ'ו תוקפת בגל רעם אבל צ'ארמנדר חומק, צ'ארמנדר תוקף בלהביור שפוגע חזק בפיצ'ו שלך.
[/b][/quote]
"קוקי צאי במתקפת זעזוע רעם ואז הצלפת זנב" אני צועק בכעס.
-
שם משתמש:Glalie Kun
שם במשחק:ביל גארת'~Bil Garth
תמונת מאמן:[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/261.png[/img]
רקע:ביל גארת' הוא נער בן 14 שנולד למשפחה עמידה. בילדותו לא ממש התחבר לפוקימונים, על אף שאביו היה מאמן מכון. תמיד שאביו היה חוזר הביתה עם אחד מפוקמוניו איתו, היה בורח ביל לחדר בחרדה. האירוע המשמעותי בחייו של ביל היה שמלאו לביל 13. ביל טייל לו להנאתו בעיירה שבה חי, שלפתע שמע צעקות. ביל רץ מיד למקום ממנו שמע את הצעקות, וראה אישה נסחפת בנהר. ביל ניסה לעזור, להושיט יד, אך הוא לא הגיע לאישה. לפתע הופיע פוקימון גדול ומרשים מתוך היער הסמוך. הפוקימון היה גבוה מאוד, בגובה של כ 3 מ', ועל גבו היו קוצים. אחרי מספר שניות הבין ביל שזהו טיירניטר, אחד הפוקימונים שאביו נלחם איתם בקרבות המכון שלו. ביל קצת חשש בהתחלה, והתרחק מהפוקימון המאיים. אך הפוקימון ישר הושיט לאישה יד, בניסיון להוציאה מהמים. ביל נזכר גם שטירניטר הוא פוקימון שחלש נגד סוג מים, ובאמת ראה ביל כמה טירניטר סובל. ביל מיד רץ לעזור לטירניטר. לאחר שהשניים הוציאו את האישה מהמים היא הודתה לביל ולטיירניטר מאוד וכל אחד הלך לדרכו. מאותו היום ביל הפסיק לפחד מפוקימונים, ואף התחיל להעריץ אותם, במיוחד את טירניטר. ביל הבטיח לעצמו שיום יבוא והוא יתחיל מסע פוקימונים משלו, והפוקימון הראשון שלו יהיה לארביטר, ההתפתחות הראשונה של טיירניטר. והיום, ביל יכול להגשים חלום זה ב"אי האסור". מחוז חדש שמספר מאמנים הוזמנו לשם למטרות מחקר, וביל הוא אחד מהמאמנים. כמובן שביל לא יכל לסרב, ויצא למסע הזה בלי לחשוב פעמים.
פוקימון התחלתי:לרביטר~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa246.png[/img] ([color=BLUE]זכר[/color])
-
[i]"איזה מזל היה לי, טוב בוא נרפאה את הפוקימונים" אמר לני והביא לאחות ג'וי את הפוקדור שלו.
לפתע הגנב מתרומם ולפתע הוא מוציא פוקדור, "צא סוויפר עוקץ רעל עכשיו" לפתע סוויפר תוקף את האחות ג'וי ואת לני בעוקץ רעל ופוצע אותם.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa336.png[/img]
[b][i]Y-CORE 13[/i][/b]
[i]סקווירטל תוקף בבועות שוב ומצליח לפגוע באחד מההונצ'קרוואים, לפתע אחד מההונצ'אקרוואים תוקף את ספינרט במכת כנף ופוגע בו חזק.[/i]
[i]את הוכלת לרפאה את באנירי, אחרי כמה דקות האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקדור של באנירי, את יוצאת ממרכז הפוקימונים ורואה שיש תור ארוך במיוחד לפארק פוקימוני העשב.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]"תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]כן
~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל תוקף באדח מים אבל בורמי תוקף בהגנה ולא ניפגע מן המתקפה.[/i]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]קוקי? מזה השם שנתנתה לפיצ'ו המסכן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיצ'ו תוקף בזעזוע רעם ופוגע בצ'ארמנדר, צ'ארמנדר חוטף מן שיתוק חשמלי, לפתע המאמנת יוצאת מהמקום שהיא התחבא בו, "ואווי ממש תודה, אני לא הצלחתי להשטלת על הצ'ארמנדר הזה" אמרה המאמנת.
[/i][img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/72.png[/img]
[i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]לא התקבלתה[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 18 2009, 09:18 PM
[i]"איזה מזל היה לי, טוב בוא נרפאה את הפוקימונים" אמר לני והביא לאחות ג'וי את הפוקדור שלו.
לפתע הגנב מתרומם ולפתע הוא מוציא פוקדור, "צא סוויפר עוקץ רעל עכשיו" לפתע סוויפר תוקף את האחות ג'וי ואת לני בעוקץ רעל ופוצע אותם.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa336.png[/img]
[/b][/quote]
"לעזאזל..." אני ממלמל לעצמי.
"איווי, תנסה מתקפת חול, ואז תשתמש בחבטה על סוויפר!" אני צועק ובודק אם הוא השאיר את האקדח על הרצפה. אם הוא כן, אני רץ מהר, מרים אותו וכוון על הפושע.
-
[i]כן
~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל תוקף באדח מים אבל בורמי תוקף בהגנה ולא ניפגע מן המתקפה.[/i] [/b][/quote]
"אקדח מים ואז נשיכה!"
-
[b]
[i]את הוכלת לרפאה את באנירי, אחרי כמה דקות האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקדור של באנירי, את יוצאת ממרכז הפוקימונים ורואה שיש תור ארוך במיוחד לפארק פוקימוני העשב.[/i] [/b][/quote]
יש לי בכלל פוקדורים? O:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מחכה עוד כמה דקות ורואה מה עם התור~
-
[i]איווי תוקף במכת חול שלא משפיע כל כך על סוויפר שתוקף בזנב רעל ופוגע חזק באיווי, לפתע האחות ג'וי זורקת לך פוקדור, "תשתמש בפוקימון שבתוכו." היא אומרת.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תקוף באקדח מים ובורמי תוקף בכוח נסתר כתגובה לפתע נוצר פיצוץ חזק וגם טוטודייל וגם בורמי נפצעים.[/i]
[i]לא, עדיין לא קיבלתם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מחכה כמה דקות בתור ורואה שהוא מתקדם לאט, לפתע את רואה את אוגי מרחוק הוא מדבר עם פרופסור גרי אוק.
[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 18 2009, 09:40 PM
[i]איווי תוקף במכת חול שלא משפיע כל כך על סוויפר שתוקף בזנב רעל ופוגע חזק באיווי, לפתע האחות ג'וי זורקת לך פוקדור, "תשתמש בפוקימון שבתוכו." היא אומרת.[/i] [/b][/quote]
"איווי, בוא לכאן מהר! פוקדור צא!" אני צועק וזורק את הכדור שהאחות ג'וי נתנה לי.
-
[i]הפוקדור נפתח וממנו יוצא טורטוויג קטן, שנראה מאומן וחזק.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb387.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 18 2009, 09:46 PM
[i]הפוקדור נפתח וממנו יוצא טורטוויג קטן, שנראה מאומן וחזק.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb387.png[/img] [/b][/quote]
איזה מתקפות יש לו?
-
[i]חבטה ; נסיגה ; עלי תער[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 18 2009, 09:50 PM
[i]חבטה ; נסיגה ; עלי תער[/i] [/b][/quote]
"טורטוויג, שלח חבטה ואז עלי תער! איווי, תשתמש ביד עוזרת בשביל לחזק את טורטוויג!"
-
[quote][b]
Gliscor
קוקי? מזה השם שנתנתה לפיצ'ו המסכן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיצ'ו תוקף בזעזוע רעם ופוגע בצ'ארמנדר, צ'ארמנדר חוטף מן שיתוק חשמלי, לפתע המאמנת יוצאת מהמקום שהיא התחבא בו, "ואווי ממש תודה, אני לא הצלחתי להשטלת על הצ'ארמנדר הזה" אמרה המאמנת.
[/b][/quote]
אני אומר לה:"אין בעד מה וכדי שתילמדי לישלוט בו הוא יכול ליהיות הרסני"
ואז החזיר את קוקי לפוקדור וארד אל אולם ההופעות
~~~~~~~
הפיצ'ו נקבע ומה הבעיה ??? עם השם<???
-
[b]
[b][i]Y-CORE 13[/i][/b]
[i]סקווירטל תוקף בבועות שוב ומצליח לפגוע באחד מההונצ'קרוואים, לפתע אחד מההונצ'אקרוואים תוקף את ספינרט במכת כנף ופוגע בו חזק.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל,הצלפת זנב וחבטה!"אני צועק לו.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 18 2009, 09:40 PM
[b]
[i]לא, עדיין לא קיבלתם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מחכה כמה דקות בתור ורואה שהוא מתקדם לאט, לפתע את רואה את אוגי מרחוק הוא מדבר עם פרופסור גרי אוק.
[/i] [/b][/quote]
"טוב אין לי בינתיים בשביל מה לעמוד פה" אני ממלמלת לעצמי והולכת לכיוון הפרופסור ואוגי.
-
יש מקום, כן? :$
שם משתמש: Bugs Bunny
שם במשחק: תומאס בלאק
תמונת מאמן: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr048.png[/img]
רקע:
תומאס הוא צאצא למשפחה עתיקה שהתגוררה בעיר פטלבורג במחוז הוואן. סבא רבה שלו ניהל את מכון העיר פטלבורג, וכאשר פרש מניהולו החליט להעביר אותו לאחד מעוזריו, מכיוון שבו לא התעניין בניהול המכון. הוא וסבתו החליטו להקים מעון יום לפוקימונים ומאמנים, בו יכלו מאמנים לנוח, לאכול ולטפל בפוקימונים שלהם. אפילו פוקימונים פראיים שספגו חבלות היו מגיעים אל המעון לקבל טיפול, והם הוחזרו אל הטבע. ניהול מעון הפוקימונים הועבר בתורשה מסבו וסבתו אל הוריו, שטיילו במחוזות השונים ולמדו כיצד להכין תרופות שונות. אביו, היה בנוסף גם מאמן שאסף תגים מהמחוזות השונים. הוא השתתף בליגת קנטו, הוואן וגם בשינו, שם זכה באליפות הליגה.
לפני כשנתיים, יצאה אחותו הגדולה של תומאס למסע במחוז, והגיע למקום הרביעי בפסטיבל הוואן. היא שמעה על המחוז חדש, והחליטה לצאת ולחקור אותו. היא יצאה לשם, אולם לא נשמע ממנה שום דבר חדש כבר חצי שנה. תומאס החל לדאוג והחליט שהוא רוצה לצאת למסע באותו מחוז, בתקווה למצוא את אחותו. לפני כשבוע הופיע בביתו פרופסור גרי, סיפר לתומאס שהחליטו לבחור בו לצאת למחוז, ומסר לו את הפוקימון שלו. תומאס שמח מאוד על קבלת הפוקימון, והחל להתארגן למסע. היום הוא יוצא אליה, בתקווה לזכות באליפות הליגה, ובמציאת אחותו.
פוקימון התחלתי:
טורטוויג [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb387.png[/img] או טורצ'יק [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb255.png[/img]
-
[b] [i][b]Ori-Kun[/b][/i]
[i]"תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.[/i]
[/b][/quote]
"אה, ברור, כמובן!" אני אומר ויורד כשאני מוכן.