-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 22 2009, 11:40 PM
[b] [b]ג'יי [/b]
אתה סוף סוף מגיע ליר דארקר אתה רץ אל מרכז הפוקימונים ומביא את הסקיטי לאחות ג'וי אחרי 20 דקות שאתה מחכה האחות ג'וי יוצאת עם [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa300.png[/img] בריא ושלם ואומרת:"סקיטי הינה זה שהציל אותך" הסקיטי קופץ לידיים שלך ומלקק את פנייך לפי הבעת הפנים שלו הוא רוצה להיצטרף אלייך מה תגיד?? [/b][/quote]
"בשימחה קדימה בוא נילך"
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 22 2009, 11:40 PM
[b] [b]מאט[/b]
באנירי לא מיתעוררת ברונזור מישתמש בקרן בילבול ואז אקסטרה חושי באנירי תחוסל עם תיפגע מה תעשה??
[/b][/quote]
"באנירי תחזרי!"אני אומר ומחזיר אותה לפוקדור,"צא אוניקס!"אני אומר ומוציא אותו מהפוקדור,"תקוף בהשלכת סלעים!"אני צועק לו
-
[b]ג'ון[/b]
השיקס לוקח את הרייר קנדי ואוכל אותו בשמחה פיתאום אתה רואה שהוא מתחיל לרוץ סביבך
בשמחה אתה בסוף חושב שהוא לא רוצה להיצטרף אלייך סשתם ככה אלה אחרי קרב את מי תוציא נגד שינקס??
[b]ירין[/b]
אתה מתחיל לחפש ופיתאום אתה רואה חדר שרשום עליו זירה אתה ניכנס לפנים ורואה ברונזורג עצבני במיוחד במי תיבחר שילחם נגדו??
~~~~~~
ברזל על חושי
[b]ג'יי[/b]
"אתה צריך להכניס אותו לפוכדור כדי שיהיה שלך" האחות ג'וי אומרת לך
אתה יוצא מהמרכז מה תעשה??
~~~~~~~~~~~~~~~
מיתקפות יעודכנו בעוד 3 הודעות
[b]מאט[/b]
אתה מוציא את אוניקס שמישתמש בהשלכת אבנים ומפספס את ברונזור ברונזור מיתמש בהיפנוזה מה תעשה ??
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 23 2009, 12:33 AM
[b]
[b]ירין[/b]
אתה מתחיל לחפש ופיתאום אתה רואה חדר שרשום עליו זירה אתה ניכנס לפנים ורואה ברונזורג עצבני במיוחד במי תיבחר שילחם נגדו??
[/b][/quote]
איזה סוג ברונזוג?
-
[b]
[b]מאט[/b]
אתה מוציא את אוניקס שמישתמש בהשלכת אבנים ומפספס את ברונזור ברונזור מיתמש בהיפנוזה מה תעשה ?? [/b][/quote]
"תשתמש בהשלכת אבנים על כל הזירה!" אני צועק לאוניקס
-
[b] [b]ג'יי[/b]
"אתה צריך להכניס אותו לפוכדור כדי שיהיה שלך" האחות ג'וי אומרת לך
אתה יוצא מהמרכז מה תעשה??
~~~~~~~~~~~~~~~
מיתקפות יעודכנו בעוד 3 הודעות [/b][/quote]
אני מחזיר אותו לפוקדור ומכקה שיחשיך
-
[b] [b]ג'ון[/b]
השינקס לוקח את הרייר קנדי ואוכל אותו בשמחה פיתאום אתה רואה שהוא מתחיל לרוץ סביבך
בשמחה אתה בסוף חושב שהוא לא רוצה להיצטרף אלייך סתם ככה אלה אחרי קרב את מי תוציא נגד שינקס?? [/b][/quote]
אני אומר:"אוקיי אתה רוצה את זה אתה תקבל! ליירון צא, תשתמש בציפורן מתכת על שינקס!" ואני מוציא את ליירון ומצביע על שינקס.
-
[b]ירין[/b]
מתכת/על חושי
[b]מאט[/b]
ברונזור מישתמש בעל חושי ומעיף את רוב האבנים על אוניקס ברונזור שולח היפנוזה על אוניקס מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 23 2009, 01:00 AM
[b]
[b]מאט[/b]
ברונזור מישתמש בעל חושי ומעיף את רוב האבנים על אוניקס ברונזור שולח היפנוזה על אוניקס מה תעשה?? [/b][/quote]
"אוניקס תשתמש בקשיחות ואז השפרצת בוץ!"אני צועק לו.
-
[b]ירין[/b]
מתכת/על חושי
[b]מאט[/b]
ברונזור מישתמש בעל חושי ומעיף את רוב האבנים על אוניקס ברונזור שולח היפנוזה על אוניקס מה תעשה??
[b]ג'יי[/b]
תגובה תוקעת
~~~~~~~~~~
הלילה ירד ואתה מיסתובב בעיר ביפוש אחר פוקימון או מאמן להיאמן עליו ופיתאום אתה רואה [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/302.png[/img] ו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa447.png[/img] שלו מיתקרבים אלייך מה תעשה??
[b]ג'ון[/b]
שינקס חומק ומישתמש בניב קרח על ליירון ליירון ניפגע שינקס מיתכונן להישתמש במיתקפה מהירה מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 23 2009, 01:05 AM
[b]
[b]מאט[/b]
[/b][/quote]
"אוניקס תשתמש בקשיחות ואז השפרצת בוץ!"אני צועק לו.
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 23 2009, 01:00 AM
[b] [b]ירין[/b]
מתכת/על חושי
[/b][/quote]
"זאנגוס צא! תשתמש במבט עם ריקוד חרבות! ואז התחמק מהמתקפה שלו והשתמש בזעם משולב עם שריטה ותחזק בריקוד חרבות!" אני אומר
-
[b] [b]ג'ון[/b]
שינקס חומק ומישתמש בניב קרח על ליירון ליירון ניפגע שינקס מיתכונן להישתמש במיתקפה מהירה מה תעשה?? [/b][/quote]
אני אומר לליירון:"ליירון תשתמש בהגנת ברזל ואז תשתמש בדירדור אבנים, ותקפוץ על אחד האבנים ותהיה מעל שינקס ותשתמש בנגיחה!"
-
סורי יש לי לאגים
[b]מאט[/b]
ברונזור מפספס ואז שולח קרן בילבול ביחד עם כדור מגנט מה תעשה אוניקס עומד להיפגע??
[b]ירין[/b]
זאנגוס פוגע בו בכל המיתקפות ברונזורג מישתמש קרן בילבול עוצמתית משולבת עם להביור מה תעשה??
[b]ג'ון[/b]
ליירון מישתמש בהגנת ברזל,ואז בדירדור אבנים ליירון מנסה לקפוץ על האבן ולא מצליח כי האו ניהיה גדול ומרושל ליירון מנסה לרוץ אליו ולינגוח אך שינקס מיתחמק ופוגע בו עם ניב קרח מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 23 2009, 01:26 AM
[b] [b]מאט[/b]
[/b][/quote]
פעם שלישית שאתה מגיב אותו דבר כבר לכולם!
-
-
[b] [b]ג'יי[/b]
תגובה תוקעת
~~~~~~~~~~
הלילה ירד ואתה מיסתובב בעיר ביפוש אחר פוקימון או מאמן להיאמן עליו ופיתאום אתה רואה [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/302.png[/img] ו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa447.png[/img] שלו מיתקרבים אלייך מה תעשה?? [/b][/quote]
"וואי ריולו מגניב תמיד רציתי אחד בא לך קרב?"
-
[b] [b]מאט[/b]
ברונזור מפספס ואז שולח קרן בילבול ביחד עם כדור מגנט מה תעשה אוניקס עומד להיפגע??
[/b][/quote]
"תתפוס את ברונזור עם הזנב שלך ואז תתקוף אותו בהשלכת אבנים!בכל הכוח!" אני צועק לאוניקס.
-
[b]
[b]ירין[/b]
זאנגוס פוגע בו בכל המיתקפות ברונזורג מישתמש קרן בילבול עוצמתית משולבת עם להביור מה תעשה??
[/b][/quote]
"מהר תתחמק עם מתקפה מהירה משולב בשריטה בחיזוק ריקוד חרבות ואז זעם עם ריקוד חרבות!!" אנינ אומר
-
[b] [b]ג'ון[/b]
ליירון מישתמש בהגנת ברזל,ואז בדירדור אבנים ליירון מנסה לקפוץ על האבן ולא מצליח כי האו ניהיה גדול ומרושל ליירון מנסה לרוץ אליו ולינגוח אך שינקס מיתחמק ופוגע בו עם ניב קרח מה תעשה?? [/b][/quote]
אני אומר לליירון:"תשתמש בציפורן מתכת ואז מהר בנגיחה!"
-
[b]ג'יי[/b]
"כע" הוא אומר לך" צא ריולו "הוא צועק במי תיבחר שילחם נגדו??
~~~~~~~~~~
תיזכור שיש לך סוכרייה שמעלה שימחה!!
[b]מאט[/b]
לא עוזר לך ברונזור מחסל גם את אוניקס[האו כבר שלח את המיתקפה לא יעזור לך ליתפוס אותו עם הזנב]
מה תעשה??
[b]ירין[/b]
זנגוס חומק מקרן הבילבול אך הלהביור פוגע בו זנגוס לא מקשיב לך ומישתמש בריקוד חרבות ובמתקפה שלא ידעתה שהוא יודע חיתוך לילה בכך פוצע את ברונזורג ששולח עוד להביור מה תעשה??
[b]ג'ון[/b]
ליירון פוגע בשינקס עם ציפורן המתכת ואז נוגח בו בעוצמה רבה כל כך שמעיפה אותו על העץ הקרוב אליכם.
מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 23 2009, 01:55 AM
[b]
[b]מאט[/b]
לא עוזר לך ברונזור מחסל גם את אוניקס[האו כבר שלח את המיתקפה לא יעזור לך ליתפוס אותו עם הזנב]
מה תעשה??
[/b][/quote]
"גם את אוניקס?!"אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור,"אוקיי האונדור,זה הקרב שלך!תרוץ אליו ובזמן שאתה רץ תקוף בגחלת וכשתגיע אליו תקוף בנשיכה!"אני אומר להאונדור.
-
[b] [b]ג'יי[/b]
"כע" הוא אומר לך" צא ריולו "הוא צועק במי תיבחר שילחם נגדו??
~~~~~~~~~~
תיזכור שיש לך סוכרייה שמעלה שימחה!! [/b][/quote]
עכשיו לילה?
--------------
"צא איווי הצלפת זנב והתקפה מהירה!"
-
[b] [b]ג'ון[/b]
ליירון פוגע בשינקס עם ציפורן המתכת ואז נוגח בו בעוצמה רבה כל כך שמעיפה אותו על העץ הקרוב אליכם.
מה תעשה?? [/b][/quote]
אני אומר לליירון:"ליירון תגמור את שינקס בהתקלות!"
-
[b]מאט[/b]
האונדור פוגע בברונזור עם הגחלת ברונזור נישרף ומאבד שיווי מישקל ומתיחל ליפול האונדור קופץ וצופס את ברונזור עם הנשיכה ובכל מחסל אותו.פיתאום באנירי יוצאת מהפוכדור ומתחילה ליזהור מה תעשה??
[b]ג'יי[/b]
כע
~~~~~~~~~
ריולו מיתחמק אבל איוו שם לב ופוגע בו בחוזקה המאמן של ריולו אומר לו:"צא ביטה נמוכה מה תעשה
[b]ג'ון[/b]
לייירון מחסל את שינקס עם ההיתקלות מה תעשה??
-
[b]
[b]ירין[/b]
זנגוס חומק מקרן הבילבול אך הלהביור פוגע בו זנגוס לא מקשיב לך ומישתמש בריקוד חרבות ובמתקפה שלא ידעתה שהוא יודע חיתוך לילה בכך פוצע את ברונזורג ששולח עוד להביור מה תעשה??
[/b][/quote]
"שוב תתחמק עם מתקפה מהירה וריקוד חרבות ואז חיתוך לילה בכל הכח עם ריקוד חרבות וזעם!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 23 2009, 02:23 AM
[b] [b]מאט[/b]
האונדור פוגע בברונזור עם הגחלת ברונזור נישרף ומאבד שיווי מישקל ומתיחל ליפול האונדור קופץ וצופס את ברונזור עם הנשיכה ובכל מחסל אותו.פיתאום באנירי יוצאת מהפוכדור ומתחילה ליזהור מה תעשה??
[/b][/quote]
חח מה יש לי לעשות,אני מחכה לראות מה יקרה לה.
-
[b] [b]ג'יי[/b]
כע
~~~~~~~~~
ריולו מיתחמק אבל איוו שם לב ופוגע בו בחוזקה המאמן של ריולו אומר לו:"צא ביטה נמוכה מה תעשה [/b][/quote]
מותר לי ליזרוק את הסוכריה עליו?
-------------------------------
"תיתחמק ודחיפה!"
-
[b] [b]ג'ון[/b]
לייירון מחסל את שינקס עם ההיתקלות מה תעשה?? [/b][/quote]
אני זורק פוכדור על שינקס כדי לתפוס אותו.
-
[b]ירין[/b]
זנגוס מצליח לחמוק ואז מישתמש בריקוד חרבות ומשלבאת 2 המתקפות זעם לילי ובכך הוא מחסל את ברונזורג פיתאום הברונזורג נעלם ובימקומו מופיעה אקנס מה תעשה??
[b]מאט[/b]
הבאנירי מיתפתחת ללופיני והיא מחבכת אותך.פיתאום אתה שומע קול גמרת את המבחן הראשון שלך לך לחדר שלך ושם תימצא פתק בו יהיה כתוב מה לעשות מה תעשה??
[b]ג'ון[/b]
אתה זורק את הפוכדור וצופה במתרחש בהיתרגשות והפוכדור זז זז זז נעצר תפסתה שינקס כל הכבוד.
מה תעשה עכשיו??
[b]ג'יי[/b]
כן
~~~~~~~~
אתה זורק אל איווי סוכרייה [השימחה שלו עולה לשמח מאד+ ] איווי מיתחמק מהמיתקפה של ריולו ותוקף בהתקפה מהירה כשפיתאום ריולו שולח כדור הילה עומצתי בימיוחד שעומד ליפגוע האיווי מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 23 2009, 02:53 AM
[b]
[b]מאט[/b]
הבאנירי מיתפתחת ללופיני והיא מחבכת אותך.פיתאום אתה שומע קול גמרת את המבחן הראשון שלך לך לחדר שלך ושם תימצא פתק בו יהיה כתוב מה לעשות מה תעשה??
[/b][/quote]
"לופיני אני מתחיל לחבב אותך!"אני אומר לה ומחזיר אותה לפוקדור,"כל הכבוד האונדור,עכשיו הולכים"אני אומר וחוזר לחדר,אני נכנס אליו ומחפש את הפתק ופותח אותו.
-
[b] [b]ג'יי[/b]
כן
~~~~~~~~
אתה זורק אל איווי סוכרייה [השימחה שלו עולה לשמח מאד+ ] איווי מיתחמק מהמיתקפה של ריולו ותוקף בהתקפה מהירה כשפיתאום ריולו שולח כדור הילה עומצתי בימיוחד שעומד ליפגוע האיווי מה תעשה?? [/b][/quote]
"תיתחמק והתקפה מהירה!"
-
[b] [b]ג'ון[/b]
אתה זורק את הפוכדור וצופה במתרחש בהיתרגשות והפוכדור זז זז זז נעצר תפסתה שינקס כל הכבוד.
מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
אני הולך לרפאות את שינקס במרכז פוקימונים שבפארק ואשאל את האחות ג'וי:"האם יש אוכל לפוקימונים כאן?"
-
שם משתמש:Tank
שם במשחק:ברוס
תמונת מאמן:[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr048.png[/img]
רקע:
ברוס הוא ילד שמגיע ממשפחה ממוצעת לא עשירה ולא ענייה, משפחה שברשותה מסעדת בשרים ומאכלי ים, בזמנו הפרטי של ברוס הוא עובד במטבח למרות שהוא לא אוהב ליראות את הפוקימונים המסכנים נשחתים הוא אוהב לעבוד ולעזור לעסק המשפחתיי, במשפחתו של ברוס אין לאף אחד חוץ מי לאחיו ולאביו קשר לפוקימונים,אחיו נחשב מאמן גדול ואביו בילדותו יאמן פוקימוני מים, ברוס תמיד רצה להיות כמו אחיו. בבית הספר שהוא רואה את כול הפוקימונים הוא מקנא וממש רוצה פוקימון, את האחות גוי אם מנאפי את מנהל בית הספר הם גיאדוד את המורות הם קקטרון ואת השומר הם אוניקס, לאחר שראה את כול הקרבות של אחיו של מאמנים גדוליים של האליט פור ואפילו של מאמני המכונים,לאחר ששמע את הסיפור על מחוז דרקו התעניין והחליט שזה יהיה המסע שלו לברר מה קורה שם.
פוקימון התחלתי:אלקיד
-
תעשה לפי הקוד ותיקרא הסבר על הרשמה לפני שאתה מגיב!!
-
[b] [b]ירין[/b]
זנגוס מצליח לחמוק ואז מישתמש בריקוד חרבות ומשלבאת 2 המתקפות זעם לילי ובכך הוא מחסל את ברונזורג פיתאום הברונזורג נעלם ובימקומו מופיעה אקנס מה תעשה??
[/b][/quote]
"זנגוס חזור!מגמיר צא! תשתמש בגז רעיל עם מכת בוץ ואז חבטה משולב עם אגרוף אפל!" אני אומר
-
[b]מאט[/b]
בפתק כתוב "תלך לחדר המיזנון תאכל ואז תבוא אל חדר הניסויים."מה תעשה??
[b]ג'יי[/b]
איווי לא מצליח להיתחמק וניפגע מכדור ההילה ואף אחורה כמה מטרים מה תעשה??
מצב:
ריולו75%
איווי50%
[b]ג'ון[/b]
האחות ג'וי מרפא לך את כל הפוקימונים ואומרת כן כך 2 ב10$ בלבד או שתיקח אספקה של 20 ב100$
מה תיקח??
[b]ירין[/b]
זה גרימר לא מגמיר!!
~~~~~~~~~~~~
גרימר יוצא מהפוכדור ומישתמש בגז רעיל שלא משפיע על אקנס אקנס תוקף עם זנב ברזל אך מפספס גרימר תוקף עם מכת בוץ ואקנס לא רואה כלום ואז מישתמש בחבטה אפלה ואקנס ניפגע ואף על אחד הקירות.
מצב
אקנס50%
גרימר100%
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 23 2009, 03:28 AM
[b] [b]מאט[/b]
בפתק כתוב "תלך לחדר המיזנון תאכל ואז תבוא אל חדר הניסויים."מה תעשה??
[/b][/quote]
'הכל למטרה טובה!' אני חושב לעצמי,והולך עם האונדור לחדר אוכל,אחרי שאני אוכל אני מתחיל ללכת לכיוון חדר הניסויים.
-
[b]
[b]ירין[/b]
זה גרימר לא מגמיר!!
~~~~~~~~~~~~
גרימר יוצא מהפוכדור ומישתמש בגז רעיל שלא משפיע על אקנס אקנס תוקף עם זנב ברזל אך מפספס גרימר תוקף עם מכת בוץ ואקנס לא רואה כלום ואז מישתמש בחבטה אפלה ואקנס ניפגע ואף על אחד הקירות.
מצב
אקנס50%
גרימר100% [/b][/quote]
"כל הכבוד! שוב חבטה בכל העוצמה!!" אני אומר
-
[b] [b]ג'ון[/b]
האחות ג'וי מרפא לך את כל הפוקימונים ואומרת כן כך 2 ב10$ בלבד או שתיקח אספקה של 20 ב100$
מה תיקח?? [/b][/quote]
אני לוקח את האספקה של ה20 ב100$ ואני יוצא מהמרכז פוקימונים והולך לעיר לכיוון המכון הראשון.