-
[quote][i]Originally posted by War Norg[/i]@Oct 11 2009, 10:26 PM
[b]
ירין
אתה יוצא החוצה אחרי הפוקימונים שלך, ונדהם לגלות פוציאנה[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/261.png[/img], פוקימון שנדיר לראות באיזור זה
[/b][/quote]
אני מוציא את הפוקדע ובודק עליו
---
מה זה קרבות תג?
-
[b]
רומה
אף אחד לא מעוניין בקרב בככל הפונדק
[/b][/quote]
פחדנים אגיד לעצמי ואצא ביחד עם טוטודייל אחוצה לחפש איזה פוקימונים להילחם בו
-
[b] קופ
אתה מסתובב בפונדק ושואל מי זאת עמית, ואחרי חמש דקות איכר אחד אומר לך "ראיתי אותה יוצאת החוצה להתאמן, היא בטח ליד ערמות החציר הגדולות"
[/b][/quote]
אחפש אותה ליד ערמות החציר הגדולות.
אם אראה מישהי אשאל אם היא עמית או שהיא יודעת איפה עמית.
-
עומר
חצי מהפונדק קם לעזור לך למצוא את בוב, אבל הוא לא בפונדק.
אחרי חמש דקות של חיפושים את שומעת צעקה "על מה כל המהומה בפונדק?"
ירין
שני מאמנים נגד שני מאמנים
קופ
אתה יוצא ורואה ערימות חציר גדולות מרחוק.
אחרי חמש דקות ריצה אתה מגיעה, ורואה שם ילדה[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr006.png[/img] מתאמנת עם הפלאפי שלה[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/180.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by War Norg[/i]@Oct 11 2009, 10:34 PM
[b] קופ
אתה יוצא ורואה ערימות חציר גדולות מרחוק.
אחרי חמש דקות ריצה אתה מגיעה, ורואה שם ילדה[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr006.png[/img] מתאמנת עם הפלאפי שלה[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/180.png[/img] [/b][/quote]
"שלום שמי קופר סמולסן את עמית?
אם כן אני השותף שלך בקרבות התג של הפונדק."
אציג את עצמי.
-
[b] גייסון
ציקוריטה מביט עליך במבט חסר כל דעה ואז שנשכב כמו חתול ונרדם, בלי להשיב תשובה לשאלה שלך [/b][/quote]
" טוב " אני אומר מחזיר אותו והולך להרשם לקרב 1 על 1
-
[b] עומר
חצי מהפונדק קם לעזור לך למצוא את בוב, אבל הוא לא בפונדק.
אחרי חמש דקות של חיפושים את שומעת צעקה "על מה כל המהומה בפונדק?"
[/b][/quote]
"אני מחפשת את בוב!" אני אומרת לקול ומתחילה לזוז לכיוונו "אתה בוב?" אני שואלת
-
[b]
ירין
שני מאמנים נגד שני מאמנים
-
[b]
רומה
אתה יוצא החוצה אבל ומתחיל ללכת, ואז שם לב שטוטודייל לא איתך. אתה מסתובב לאחור ורואה אותו ליד דלת הכניסה לפונדק
[/b][/quote]
"הייי טוטודייל בוא למה אתה מחכה??"אני יאמר לו ויתקרב אליו לראות מה קרה שהוא לא בא.
-
קופ
היא אומרת "נעים מאוד אני עמית. אז אני מניחה שאנחנו הזוג בקרבות התג. כדי שנלמד קצת אחד על השני לפני התחרות. מה השלישייה שלך?"
גייסון
האחראי אומר לך "ב1 על 1 אין מקום."
הוא מגיש לך דף שתרשום בו את התחרות, זה מה שרשום עליו:
1 על 1 (רומה רשום, אין מקום), 3 על 3, קרב זוגות (ירין רשום), קרב תג (עומר ומור רשומים, אין מקום)
רומה
אתה מתקרב אליו, ושם לב שהוא בוהה במשהו בתוך הפונדק, ואפילו לא שם לב אליך.
עומר
את שומעת אותו עונה "כן! בואי החוצה אי אפשר לדבר כאן!"
ירין
טדיאוסה מסתתר מאחוריך מפוחד, והוהוט פשוט נשאר במקום בלי לזוז
-
[quote][i]Originally posted by War Norg[/i]@Oct 12 2009, 02:42 PM
[b] קופ
היא אומרת "נעים מאוד אני עמית. אז אני מניחה שאנחנו הזוג בקרבות התג. כדי שנלמד קצת אחד על השני לפני התחרות. מה השלישייה שלך?"
[/b][/quote]
"אין לי שלישיה..
יש לי רק את נאטו ואת רטטה..
את רוצה שאתפוס עוד פוקימון לפני התחרות?"
-
[b]
עומר
את שומעת אותו עונה "כן! בואי החוצה אי אפשר לדבר כאן!"
[/b][/quote]
יש סיבה למה זה לא ניראה המשך מושקע? אני יודע שאתה יכול להרבה יותר טוב =\
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"רגע" אני קוראת ומנסה לצאת החוצה בזהירות.
-
[b] גייסון
האחראי אומר לך "ב1 על 1 אין מקום."
הוא מגיש לך דף שתרשום בו את התחרות, זה מה שרשום עליו:
1 על 1 (רומה רשום, אין מקום), 3 על 3, קרב זוגות (ירין רשום), קרב תג (עומר ומור רשומים, אין מקום) [/b][/quote]
" אז אין מקום ביכלל " אני אומר .
-
עומר
קראו לי באמצע התגובה ובגלל זה כתבתי מהר את בסיס הרעיון במטרה לשפר כשאחזור, וזה נשלח
את יוצאת החוצה בזהירות, ושם פוגשת את בוב[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr114.png[/img], שלא נראה בדיוק כמו שציפית. הוא אומר "אז בובה, את השותפה שלי בתחרות קרבות התג?" ומחייך חיוך זדוני, שגורם לך להרגיש בחילה עמוקה
גייסון
הוא אומר "רק בתחרות ה3 על 3 וקרב הזוגות. זה או זה או כלום, ואל תשכח שהפרס הוא פוקימון נדיר"
קופ
היא צועקת בלהט "אנחנו צריכים להיות מוכנים לכל מצב כדי לזכות בפוקימון הנדיר שיעזור לי להפוך לחוקרת שתגלה את מקדש הזמן, ובשביל זה אתה צריך יותר משני פוקימונים!" ואתה כמעט נופל על הריצםה מרוב העוצמה של הצעקה.
אחרי זה היא נרגעת ואומרת בקול חלש ומתוק "בסדר?"
-
[quote][i]Originally posted by War Norg[/i]@Oct 12 2009, 03:09 PM
[b] עומר
קראו לי באמצע התגובה ובגלל זה כתבתי מהר את בסיס הרעיון במטרה לשפר כשאחזור, וזה נשלח
את יוצאת החוצה בזהירות, ושם פוגשת את בוב[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr114.png[/img], שלא נראה בדיוק כמו שציפית. הוא אומר "אז בובה, את השותפה שלי בתחרות קרבות התג?" ומחייך חיוך זדוני, שגורם לך להרגיש בחילה עמוקה
[/b][/quote]
"כנראה" אני אומרת בשקט מנסה כמה שפחות להביט בו או לגעת בו.
-
[b] קופ
היא צועקת בלהט "אנחנו צריכים להיות מוכנים לכל מצב כדי לזכות בפוקימון הנדיר שיעזור לי להפוך לחוקרת שתגלה את מקדש הזמן, ובשביל זה אתה צריך יותר משני פוקימונים!" ואתה כמעט נופל על הריצםה מרוב העוצמה של הצעקה.
אחרי זה היא נרגעת ואומרת בקול חלש ומתוק "בסדר?" [/b][/quote]
"תשמעי גברת את לא באה לי בטוב.
ומי אמר לך שאני לא רוצה את הפוקימון הנדיר? בכל מקרה אני הלכתי לחפש עוד פוקימון בסדר?" אגיד ואת המילה האחרונה אגיד בלעג "בסדר?" ואז אצא לחפש פוקימון שלישי.
-
[b]
ירין
טדיאוסה מסתתר מאחוריך מפוחד, והוהוט פשוט נשאר במקום בלי לזוז [/b][/quote]
"טוב הוט הוט תתחילי בהיפנוזה ואז התקלה! ואזז מכת כנף חזקה!" אני אומר
-
ירין
הוטהוט משתמש בהיפנוט.. העיניים שלו מתחילות להסתחרר במהירות ופוציאנה נרדם.
הוטהוט לא מבזבז זמן ויוצא בהתקלה שמעיפה את פוציאנה לאחור, ואז עוד מכת כנף שמעירה אותו אבל פוגעת בו ישירות בראש
קופ
עמית חוזרת להתאמן עם פלאפי שלך כשאתה עוזב, ואחרי כמה דקות אתה כבר מוצא פוקימון, בידוף[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/399.png[/img] מטייל שמביט עליך בכעס ואז יורה עליך קרן קרח.
ברגע האחרון אתה מצליח לחמוק ממנה, והוא מתקדם לכיוונך בגילגול במהירות גבוהה
עומר
הוא צוחק ואומר "ואו איזה מזל יש לי. לא יכולתי לבקש שותפה טובה יותר ממך. אז, איזה פוקימונים יש לך?"
-
[quote][i]Originally posted by War Norg[/i]@Oct 12 2009, 04:09 PM
[b] קופ
עמית חוזרת להתאמן עם פלאפי שלך כשאתה עוזב, ואחרי כמה דקות אתה כבר מוצא פוקימון, בידוף[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/399.png[/img] מטייל שמביט עליך בכעס ואז יורה עליך קרן קרח.
ברגע האחרון אתה מצליח לחמוק ממנה, והוא מתקדם לכיוונך בגילגול במהירות גבוהה
[/b][/quote]
נאטו חיתוך לילה וניקור!
-
[b] ירין
הוטהוט משתמש בהיפנוט.. העיניים שלו מתחילות להסתחרר במהירות ופוציאנה נרדם.
הוטהוט לא מבזבז זמן ויוצא בהתקלה שמעיפה את פוציאנה לאחור, ואז עוד מכת כנף שמעירה אותו אבל פוגעת בו ישירות בראש
[/b][/quote]
"עכשיו שוב מכת זנב והתקלה שוב!!" אני אומר
-
[b]
רומה
אתה מתקרב אליו, ושם לב שהוא בוהה במשהו בתוך הפונדק, ואפילו לא שם לב אליך.
[/b][/quote]
אני מסתכל על מה שטוטודייל בוהה .
-
רומה
אתה מכניס את הראש אל תוך הפונדק ומתאר שמה שמשך את תשומת ליבו של טוטודייל זאת קרוקונו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/159.png[/img] שעומדת על שולחן ושרה שיר שכל הפונדק מקשיב לו.
טוטודייל נראה שלווי ורגוע, כאילו לא אכפת לו מכלום
ירין
הוטהוט מביט עליך מבולבל, מה שנתן לפוציאנה מספיק זמן לנשוך אותו ולמשוך אותו לקרקע, ואז לזרוק אותו עליך
קופ
נאטו תוקף בחיתוך לילה ומצליח לבלום את הגילגול ואז מוריד את בידוף לריצפה בעזרת ניקורים בלתי פוסקים. בידוף מנסה לקום אבל לא מצליח ומתעלף, ואתה שם לב שהוא חתוך ברוב הגוף, ולא בגלל הניקורים של נאטו
-
[quote][i]Originally posted by War Norg[/i]@Oct 12 2009, 04:37 PM
[b] קופ
נאטו תוקף בחיתוך לילה ומצליח לבלום את הגילגול ואז מוריד את בידוף לריצפה בעזרת ניקורים בלתי פוסקים. בידוף מנסה לקום אבל לא מצליח ומתעלף, ואתה שם לב שהוא חתוך ברוב הגוף, ולא בגלל הניקורים של נאטו [/b][/quote]
בזהירות אשים את בידוף בפוקדור ואתחיל ללכת.
אחפש עוד פוקימון.
-
[b]
ירין
הוטהוט מביט עליך מבולבל, מה שנתן לפוציאנה מספיק זמן לנשוך אותו ולמשוך אותו לקרקע, ואז לזרוק אותו עליך
[/b][/quote]
זה טעות קטנה..
-------------
"אל תוותר לו מכת כנף חזקב חראש ואז התקלה!" אני אומר
-
[b] רומה
אתה מכניס את הראש אל תוך הפונדק ומתאר שמה שמשך את תשומת ליבו של טוטודייל זאת קרוקונו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/159.png[/img] שעומדת על שולחן ושרה שיר שכל הפונדק מקשיב לו.
טוטודייל נראה שלווי ורגוע, כאילו לא אכפת לו מכלום [/b][/quote]
"חחח טוטודייל היא מוצת חן בעינך??" אני אומר לו ואז אני מתחיל לשאול כמה מאמנים שבסביבה שלי של מי הקרוקונב הזאת?
-
[quote][i]Originally posted by War Norg[/i]@Oct 11 2009, 02:59 PM
[b] אתה לא יכול לבחור מין, רק פוקימון.
מין בהטלת קובייה כשתקבל את הפוקימון.
ציקוריטה של דודי
עריכה:
התחלה:
אתה קם בבוקר ליום חדש, מתארגן מהר ויוצא לקבל את הפוקימון.
הדוור בדיוק מגיע, מוסר לך את הקופון שיזכה אותך באחד ההתחלתיים של גוטו. בריצה מהירה אתה מגיע למעבדה ביחד עם עוד חמישה ילדים ורואה שהיא נעולה. [/b][/quote]
מצטער שלא הגבתי להתחלה קודם , אתמול היה לי חודש עם החברה שלי אז יצאתי איתה כל היום..
..............
"אייין דבר כזה שהמעבדה נעולה ! אני חייב את הפוקימון הזה !
מה נעשה חברים ?"
-
סטיב
בעמ' 5 יש תגובה לכולם שבה מוציאים אתכם מהמעבדה, תגיב לה
רומה
כולם אומרים שהיא סתם ניכנסה לכאן ולא שייכת לאף אחד. פוקימון שנדיר למצוא כאן.
ירין
הוטהוט מנסה לתקוף שוב במכת כנף, אבל פוציאנה מתכופף ונותן לוהטהוט לעבור מעליו, ואז תופס אותו מאחור.
קופ
בזהירות רבה אתה מפגיש בין הפוקדור לראש של בידוף, אבל הוא לא נלכד.
הוא שייך למישהו.
-
[quote][i]Originally posted by War Norg[/i]@Oct 12 2009, 05:02 PM
[b]
רומה
כולם אומרים שהיא סתם ניכנסה לכאן ולא שייכת לאף אחד. פוקימון שנדיר למצוא כאן.
[/b][/quote]
"טוטודייל בוא אין לה מאמן אולי נצליח לשכנע אותה להיצטרף אלינו והיא תיהיה מו חברה שלך מה אתה אומר??"אני אשאל את טוטודייל.
-
[b]
ירין
הוטהוט מנסה לתקוף שוב במכת כנף, אבל פוציאנה מתכופף ונותן לוהטהוט לעבור מעליו, ואז תופס אותו מאחור.
[/b][/quote]
"תצרחי בכל הכח ואז מכת כנך שוב לראש שלו והתקלה לסיום!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by War Norg[/i]@Oct 11 2009, 03:47 PM
[b]
כולם
אחד המדענים עונה לשאלה של ירין "יביאו לכם 5 פוקדורים ואת הפוקדור של הפוקימון שלכם." [/b][/quote]
"אה נשמע ממש נחמד (:
מתי אני יקבל אותם ? "
-
סטיב
אמרתי שזה כשמוציאים אתכם מהמעבדה.
זה כנראה בעמ' 6 או 7.
ירין
הוטהוט צורחת אבל נראה שפוציאנה רק נהנה מזה, והוא נושך אותה חזק יותר, והיא מתחילה לבכות
רומה
טוטודייל מסתכל עליך מאושר, כאילו הרגע נתת לו מיליון יורו והגשמת את החלום הגדול ביותר שלו
-
[quote][i]Originally posted by War Norg[/i]@Oct 11 2009, 04:01 PM
[b]
כולם
הפרופסורים אומרים "הפוקימונים מוכנים"
כל אחד מקבל פוקדע, פוקדור עם פוקימון ועוד חמש פוקדורים.
המדענים מוציאים אתכם החוצה וסוגרים את הדלת, נראה שעכשיו אתם לא רצויים [/b][/quote]
אני יוצא בנימוס ומחכה שהדלתות ייסגרו
שהם ניסגרות אני אומר בקול של מטומטם :
"חוליגן .."
ואז יושב בצד כדי לא להסב יותר מידי תשומת לב
ומחכה לקבלת הפוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by War Norg[/i]@Oct 12 2009, 05:14 PM
[b]
רומה
טוטודייל מסתכל עליך מאושר, כאילו הרגע נתת לו מיליון יורו והגשמת את החלום הגדול ביותר שלו [/b][/quote]
"טוב בוא נלך אלייה וננסה לשכנע אותה" אני אומר ומתחיל ללכת לכיוונה של בקרוקונוו ואז מוסיף"טוטודייל אתה תדבר איתה טוב "
-
[quote][i]Originally posted by War Norg[/i]@Oct 12 2009, 05:14 PM
[b]
ירין
הוטהוט צורחת אבל נראה שפוציאנה רק נהנה מזה, והוא נושך אותה חזק יותר, והיא מתחילה לבכות
[/b][/quote]
"טדי צא לשם ותקוף את פיצ'יאנה בשריטות ואז הוט הוט מכת כנף חזקה לפרצוף שלו!!" אני אומר
-
[b] קופ
בזהירות רבה אתה מפגיש בין הפוקדור לראש של בידוף, אבל הוא לא נלכד.
הוא שייך למישהו. [/b][/quote]
אחפש מאמן באיזור שנראה כאילו הוא מחפש מישהו או משהו..
-
[b]
עומר
הוא צוחק ואומר "ואו איזה מזל יש לי. לא יכולתי לבקש שותפה טובה יותר ממך. אז, איזה פוקימונים יש לך?" [/b][/quote]
"סינדקוויל" אני אומרת בחשש ומוציאה אותו החוצה.
-
[b] גייסון
הוא אומר "רק בתחרות ה3 על 3 וקרב הזוגות. זה או זה או כלום, ואל תשכח שהפרס הוא פוקימון נדיר" [/b][/quote]
אני יוצא לחפש פוקימון כדי להכנס לקרב זוגות .
-
גייסון
אתה יוצא החוצה ומוצא טיילו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/276.png[/img] שעף גבוה בשמיים וצולל במהירות וקחת כמה גרגירי ברי שמפוזרים על הריצפה
עומר
הוא אומר "הסינדקוויל הזה חמוד, אבל את בטוחה שהוא חזק? אולי כדי שתתפסי עוד מישהו, ליתר ביטחון?"
קופ
אתה מביט לצד ורואה את עמית רצה במהירות ומחזירה את בידוף לפוקדור, היא אומרת "אז לכאן נעלמת!" בקול תקיף ואז אומרת לך "אם אתה רוצה אותו כך אותו, הפוקדור נפל לי מהחגורה ואין לי את האומץ לשחרר אותו, אבל נראה שאתה צריך אותו יותר ממני"
ירין
טדיאוסה שורט את פוציאנה שמשחרר את הוטהוט, והוהוט מכניס לו מכת כנף לפרצוף שמפילה אותו לריצפה
סטיב
לא הבנת מהתגובה כלום הא?נתנו לך פוקימונים. הדלתות כבר סגורות.
אתה חופשי ללכת.
רומה
טוטודייל לא מתקרב, הוא מביט עליך כועס ונבוך, וכשאתה מזכיר שוב את זה שהוא ידבר אתה, הוא הופך אדום לגמרי ומועד לאחור
-
[quote][i]Originally posted by War Norg[/i]@Oct 12 2009, 07:49 PM
[b] רומה
טוטודייל לא מתקרב, הוא מביט עליך כועס ונבוך, וכשאתה מזכיר שוב את זה שהוא ידבר אתה, הוא הופך אדום לגמרי ומועד לאחור [/b][/quote]
"מה אתה מתבייש אני לא מאמין עלייך טוב אני אדבר איתה ואתה תנסה לפרש לי את זה בתנועות הבנת" אני אגיד ואתקרב אל קרוקונב ואגיד לה:"היי אני הוא ג'ק את רוצה אולי להיצטרף אליי בינתיים יש לי טוטודייל בצוות מה את אומרת??"
-
[quote][i]Originally posted by War Norg[/i]@Oct 12 2009, 07:49 PM
[b]
ירין
טדיאוסה שורט את פוציאנה שמשחרר את הוטהוט, והוהוט מכניס לו מכת כנף לפרצוף שמפילה אותו לריצפה
[/b][/quote]
"כל הכבוד עכשיו טדי שרוט אותו בכל הכח שלך!! והוטהוט (בת) תכניסי לו במכת כנף שתגמור אותו!" אני אומר