-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 06:57 PM
[b]
ניב-
"טוב ביצים בין-700 ל-3500. טאורוס-4200" עונה לך קורי.[/b][/i][/color] [/b][/quote]
"יודע מה קורי?עזוב את זה ,לא משנה לי כמה הם עולים,יש לי דרך אחרת שהיא-אני, אתה, וקרב פוקימונים 1 על 1,אם אני אנצח אתה נותן לי את הפוקימון שאני רוצה במתנה או בהנחה לא קטנה,ואם אתה תנצח יהיה לך את הסיפוק העצום בידיעה שניצחת את אלוף ליגת הפוקימונים העתידי!,אז... מה אתה אומר?"שאלתי אותו.
-
[color=darkred][i][b]ניב-
"נשמע רעיון טוב, צא תאורוס" אומר תורי בזמן שהוא זורק פוכדור לאוויר וממנו יוצא -[img]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss2fs/128.png[/img] טאורוס קטן חמוד וזוהר :XD: .[/b][/i][/color]
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 06:57 PM
[b][color=#FF7793][i][b]מתן-
אצלי במשחק כולם שווים אפילו דנספרס וההיתפתחות הפייקית שלו XD
~~~~~~~~~~~~~~~~
הם לא מגיבים הם פשוט עומדים שם ולא זזים.
[/b][/quote]
"זהו, נשבר לי!" אני צועק עליהם.
"אתם חושבים שאתם חכמים או משהו חבורה של פרעושים עלובים אוכלי חרא! אתם גמורים!"
אני צועק במלוא הכח. אני מפשיל שרוולים ומתחיל להסתער לעברם ולתת להם אגרופים!
סתם בצחוק XD
"צא פוניטה!" אני אומר.
"השתמש בגחלת ושרוף תחיפושיות האלה!" אני אומר לו.
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 07:06 PM
[b] [color=darkred][i][b]ניב-
"נשמע רעיון טוב, צא תאורוס" אומר תורי בזמן שהוא זורק פוכדור לאוויר וממנו יוצא -[img]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss2fs/128.png[/img] טאורוס קטן חמוד וזוהר :XD: .[/b][/i][/color] [/b][/quote]
מגניב... טאורוס זוהר!"אני מתלהב.
"אבל זה לא מה שימנע מאיתנו לנצח,נכון טוטודייל?"אני שואל אותו בזמן שאני מוציא אותו מהפוכדור.
לאחר מכן אני מתכופף לעבר טוטודייל ולוחש לו באוזן-"תקשיב טוטודייל,זה המבחן הראשון שלנו ביחד,ודי בא לי לקבל בו 100,אז בוא נראה לקורי הזה שאנחנו שווים ציון מצויין במבחן הזה!"עברתי לצעקה.
"טוטודייל,תשתמש באקדח מים בכל המהירות!"
-
[color=orange][i][b]מתן-
אתה מסתער עליהם ומפרק להם תצורה , ובאותה השנייה יוצא לך מהשיחים שוטר מצער בעלי קריקטוטים ועוצר אותךXD :XD: סתם סתם...->->--->
פוניטה יוצא והם ממשיכים לעמוד שם ואף מעלים חיוך זדוני על פניהם..."גחלתתת" אתה צועק ופוניטה שולח עליהם גחלת אך לפתע מתוך הקריקטוטים קופץ קריקטון אשר תוקף במכת בוץ ובכך חוסם את הגחלת ומיד לאחר מכן הוא שולח על פוניטה מתקפת מספרי-X עוצמתית.
ניב-
אתה מסיים את הנאום וצועק:"טוטודייל תיתקוף באקדח מים בכל המהירות" ולאחר שנייה פורץ מפיו של טוטודייל אקדח מים חזק וגדול,.. קורי לא מבזבז זמן וצועק:"טאורוס תיתקוף במתקפת נצירה[PROTECT]
ושניה לפני שאקדח המים פוגע בטאורוס הוא יוצר מסביבו הילת מגן בלתי נראית שחוסמת את אקדח המים.
קורי מוסיף ואומר:"טאורוס תראה להם מה זה גל רעם".[/b][/i][/color]
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 05:48 PM
[b] [color=#3BB9FF][i][b]מור-
זה שהיא נעולה לא אאומר שאין שם אף אחד מה אתה לא נועל את הבית מתי שאתה בתוכו?
מה אתה משאיר אותה פתוחה יללאה גנבים וקלריקים אתם מוזמניםפ להיכנס לישדודו אותי ולירצוח ובונוס לישרוף שלי תבית כדי שלא יהיה ראיות?תגיב מחדש=]
[/b][/quote]
אדפוק על דלתות המעבדה בפראות ואצעק:"היי יש כאן מישהו?"
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 07:22 PM
[b]
ניב-
אתה מסיים את הנאום(חחח) וצועק:"טוטודייל תיתקוף באקדח מים בכל המהירות" ולאחר שנייה פורץ מפיו של טוטודייל אקדח מים חזק וגדול,.. קורי לא מבזבז זמן וצועק:"טאורוס תיתקוף במתקפת נצירה[PROTECT]
ושניה לפני שאקדח המים פוגע בטאורוס הוא יוצר מסביבו הילת מגן בלתי נראית שחוסמת את אקדח המים.
קורי מוסיף ואומר:"טאורוס תראה להם מה זה גל רעם".[/b][/i][/color] [/b][/quote]
"טוטודייל תתחמק,ואז תשתמש בזעם!"הוריתי לו.
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 07:22 PM
[b] [color=orange][i][b]מתן-
אתה מסתער עליהם ומפרק להם תצורה , ובאותה השנייה יוצא לך מהשיחים שוטר מצער בעלי קריקטוטים ועוצר אותךXD :XD: סתם סתם...->->--->
פוניטה יוצא והם ממשיכים לעמוד שם ואף מעלים חיוך זדוני על פניהם..."גחלתתת" אתה צועק ופוניטה שולח עליהם גחלת אך לפתע מתוך הקריקטוטים קופץ קריקטון אשר תוקף במכת בוץ ובכך חוסם את הגחלת ומיד לאחר מכן הוא שולח על פוניטה מתקפת מספרי-X עוצמתית.
[/b][/quote]
קרקטון? זה הנשק הסודי שלהם?
--------------------------
"פוניטה אתה בסדר נכון? זה לא אמור להשפיע עליך הרבה".אני אומר לו.
"תשתמש שוב בגחלת על הקרקטון הלוזר הזה ואז תסתער בדחיפה עוצמתית!"
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 04:59 PM
[b]
עומר-
אתה רשמת באחת התגובות טדי אז זרמתיD=
~~~~~~~~~~~~~
"טוגפי,איגליבף,קלפה,דנספרס ואזוריל" קורי אומר.
[/b][/quote]
"אשמח לביצה של קלפה" אומר בחיוך
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 06:49 PM
[b] אופיר-
"אני רוצה שתיתפוס בישבילי איווי, המיקום שלו הוא באגם ווריטי" אומר קורי.
[/b][/quote]
"אוקיי אין בעיה! "
אתחיל לרוץ משם במהירות לעבר אגם וראייטי
אקווה שאמצא שני איווים כדי ללכוד אחד לעצמי :P
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 05:31 PM
[b] [color=#4E387E][i][b]
דודי-
*אלך
קיבלת ביצת פוקימון על פתיחת עמוד 10 תאשר שקראת ותקבל אותה=]
~~~
אתה מתחיל ללכת ואז נזכר שאינך יודע איפו היא. [/b][/quote]
מאשר נשמה D:
~~~~~~~~~
אני אשאל אנשים איפה החווה .
-
[color=blue][b]מור-
אתה נוקש* על הדלת מספר פעמים ולאחר מספר ררגעים אתה שומע קול:"רגעע אני כבר פותח את הדלת" ואחרי מספר רגעים פותח את הדלת פרופסור ריץ'-<תמונה בדף הדמויות> ששואל:"שלום לך לשם מה באת ?" .[/b][/color]
[color=#FF1883][b]עומר-
"היא תעלה לך 1500$" אומר קורי ואז מוססיף:"במחשבה שנייה בגלל שניצחת אותי תקבל אותה ב1,150$".[/b][/color]
[color=purple][b]מתן-
המתקפה עדיין לא פגעה בבו תגיב שוב\= :ph34r:[/b][/color]
[color=green][b]ניב-
טוטודייל מנסה לחמוק אך לא מצליח ונפגע קלות, טוטודייל מתאושש במהירות ותוקף את טאורוס בזעם וטאורוס נפגע קלות, קורי אומר ברוגע:"טאורוס תיתקוף אותו ברקיעה מטווח אפס".[/b][/color]
[b][color=#307D7E]אופיר-
אתה לא יודע איפו הוא תבדוק במפה ..[/color][/b]
[color=#95B9C7][b]דודי-
בשביל מה יש לך מפה.?
~~~~~~~~
אתה מסתכל סביב ורואה ילד- [img]http://img2.imageshack.us/img2/3470/f9f7a11c020c0e44b0c96a7.png[/img]שמטייל עם האבסול שלו.[/b][/color]
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 08:07 PM
[b] [color=blue][b]מור-
אתה נוקש* על הדלת מספר פעמים ולאחר מספר ררגעים אתה שומע קול:"רגעע אני כבר פותח את הדלת" ואחרי מספר רגעים פותח את הדלת פרופסור ריץ'-<תמונה בדף הדמויות> ששואל:"שלום לך לשם מה באת ?" .[/b][/color]
[/b][/quote]
"כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי,כאן לא מקבלים את הפוקימון הראשון?( :blink: )"
-
[b] [color=#95B9C7][b]דודי-
בשביל מה יש לך מפה.?
~~~~~~~~
אתה מסתכל סביב ורואה ילד- [img]http://img2.imageshack.us/img2/3470/f9f7a11c020c0e44b0c96a7.png[/img]שמטייל עם האבסול שלו.[/b][/color] [/b][/quote]
אשאל אותו איפה החווה
-
[b]
[color=#FF1883][b]עומר-
"היא תעלה לך 1500$" אומר קורי ואז מוססיף:"במחשבה שנייה בגלל שניצחת אותי תקבל אותה ב1,150$".[/b][/color]
[/b][/quote]
"וואו זה טיפה יקר" אומר אבל אביא לו את הכסף.
אחר, אצא מישם ואמשיך בדרכי
-
[color=#FF1493][i][b]מור-
"אז אתה מאמן מתחיל, את מי תרצה ללקבל, ואםפ אתה רוצה לדעת אני נמצא בצוות מיוחד אשר עוקב אחר הפעילות של צוות דארק אז כל מאמן שבא יכול ליהיות חבר חדש אשר צריך לקבל הדרכה ושידרוג המתקפות של הפוקימונים שלו ןעוד כמה דברים סודיים.." עונה לך הפרופסור.
עומר-
אתה מביא לו את הכסף והוא מביא לך ביצה וורודה עם שני כתמים חומים.
קורי מלווה אותך ליציאה ומנופנף לך לשלום.אתה מתחיל ללכת ולגיע לפיתול דרכים-
1. לדרך מס' 1
2. לדרך מס' 2.
דודי-
"תלך ככה וככה וככה ותדיע " הוא מסביר לך ואתה מתחיל ללכת לפי ההסבר. ואחרי מספר דקות אתה מגיע לשם.[/b][/i][/color]
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 06:48 PM
[b] [color=#3BB9FF][i][b]
תמיר-
באדו מסתכל עלייך ומחייך חיוך גדול ואז מתחיל לעשות תנועות-פותח את הפה, ואז עושה עם היד כאילו הוא שם משו בפה,סוגר את הפה ועושה כאילו שהוא לועס משו.[/b][/B][/i][/color] [/b][/quote]
"אתה רעב?" אני שואל בתובנה
-
[color=blue][i][b]תמיר-
באדו מהנהן לחיוב.[/b][/i][/color]
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 08:13 PM
[b]
עומר-
אתה מביא לו את הכסף והוא מביא לך ביצה וורודה עם שני כתמים חומים.
קורי מלווה אותך ליציאה ומנופנף לך לשלום.אתה מתחיל ללכת ולגיע לפיתול דרכים-
1. לדרך מס' 1
2. לדרך מס' 2.
[/b][/quote]
אלך לכיוון דרך מספר 1
-
[b]
[b][color=#307D7E]אופיר-
אתה לא יודע איפו הוא תבדוק במפה ..[/color][/b]
[/b][/quote]
אבדוק במפה איפה אגם וראייטי ואז אלך לשם
-
[quote][b]טום-
"צפויי, את מי תרצה לקבל" עונה הפרופסור.[/b][/quote]
"אממ, אני אבחר את סקווירטל אדוני."
אני עונה כשחיוך רחב מרוח על פניי ומחכה בהתרגשות לקבל את הפוכדור.
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 08:13 PM
[b] [color=#FF1493][i][b]מור-
"אז אתה מאמן מתחיל, את מי תרצה ללקבל, ואםפ אתה רוצה לדעת אני נמצא בצוות מיוחד אשר עוקב אחר הפעילות של צוות דארק אז כל מאמן שבא יכול ליהיות חבר חדש אשר צריך לקבל הדרכה ושידרוג המתקפות של הפוקימונים שלו ןעוד כמה דברים סודיים.." עונה לך הפרופסור.
[/b][/quote]
"נשמע מעניין.. תן לי זאנגוס וספר לי עוד על הצוות הזה ועל איך אפשר להתקבל אליו."
-
[color=#736AFF][i][b]עומר-
אתה הולך בדרך מס' אחת, ונדהם מהמראה הטבעי שאתה רואה:
דשא יפה וירוק צומח בכל מקום, פרחים יפיים בשלל צבעים, עצים ירוקים ומלאי חיים,צבעים וברים ופוקימונים שרצים,קופצים ונחים. אתה ממשיך בדרך ובאמצע הדרך אתה פוגש במאמן שיושב בדשא ביחד עם זיגזגון ווידל-[img]http://img187.imageshack.us/img187/552/add486b13d2f8c9e7f981e4.png[/img].[/b]
[b]אופיר-
אתה מוציא את המפה ורואה שהדרך לאגם ווריטי היא דרך מס'-1 שנמצאת ממש קרוב לחווה.[/b]
[b]טום-
כותבים נכון את השם שלך - תום \טום?
~~~~~~~~~~~~~~~
"בחירה מעולה" עונה לך הפרופסור ומוציא מהארונית שרק עכשיו במת של אלייה פוכדור וקופסא ומגיש אותם לך.[/b]
[b]מור-
"תנצח קודם ב-2 מתוך 4 מתקני הקרב ואז נדבר, וזאנגוס בחירה מעניינת נראה לי שיש לי כאן אחד" אומר הפרופסור ומסתכל בארונית שרק עכשיו שמת לב אלייה, לאחר כמה דקות של חיפושים הוא מוציא פוכדור מחוסה אבק וקופסא ומגיש אותם לך.[/b][/i][/color]
-
[b]
[color=green][b]ניב-
טוטודייל מנסה לחמוק אך לא מצליח ונפגע קלות, טוטודייל מתאושש במהירות ותוקף את טאורוס בזעם וטאורוס נפגע קלות, קורי אומר ברוגע:"טאורוס תיתקוף אותו ברקיעה מטווח אפס".[/b][/color]
[/b][/quote]
"טוב מאוד טוטודייל!,עכשיו תתן לו להתקרב אליך לרקיעה, כשהוא מספיק קרוב תחליק מתחת לבטנו,ואז תשתמש באקדח מים במלוא הכוח בעוד אתה מתגלגל מחוץ לבטנו !"עודדתי אותו.
'אני מקווה שזה יעבוד'אני חושב בלחץ.
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 08:28 PM
[b] [color=#736AFF][i]
[b]מור-
"תנצח קודם ב-2 מתוך 4 מתקני הקרב ואז נדבר, וזאנגוס בחירה מעניינת נראה לי שיש לי כאן אחד" אומר הפרופסור ומסתכל בארונית שרק עכשיו שמת לב אלייה, לאחר כמה דקות של חיפושים הוא מוציא פוכדור מחוסה אבק וקופסא ומגיש אותם לך.[/b][/i][/color] [/b][/quote]
"אוקי.. תודה רבה" אגיד לו במעט חוסר סבלנות ואוצא החוצה.
אנשוף על הכדור כדי לנקות אותו מאבק ואז אפתח אותו.
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 08:28 PM
[b] [color=#736AFF][i][b]עומר-
אתה הולך בדרך מס' אחת, ונדהם מהמראה הטבעי שאתה רואה:
דשא יפה וירוק צומח בכל מקום, פרחים יפיים בשלל צבעים, עצים ירוקים ומלאי חיים,צבעים וברים ופוקימונים שרצים,קופצים ונחים. אתה ממשיך בדרך ובאמצע הדרך אתה פוגש במאמן שיושב בדשא ביחד עם זיגזגון ווידל-[img]http://img187.imageshack.us/img187/552/add486b13d2f8c9e7f981e4.png[/img].[/b]
[/b][/quote]
"היי בחור תרצה קרב?" אשאל ואשחק עם הפוקדור של טדיורסה
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 09:17 PM
[b] [color=blue][i][b]תמיר-
באדו מהנהן לחיוב.[/b][/i][/color] [/b][/quote]
אם יש לי אוכל בשבילו,אני נותן לו קצת.
אם לא,אני מרים אותו על ידי ומחפש על העצים פירות טעימים
-
[quote][b]טום-
כותבים נכון את השם שלך - תום \טום?
~~~~~~~~~~~~~~~
"בחירה מעולה" עונה לך הפרופסור ומוציא מהארונית שרק עכשיו במת של אלייה פוכדור וקופסא ומגיש אותם לך.[/b][/quote]
"צא סקווירטל!" אני מוציא את סקווירטל מהפוכדור. ומסתכל אליו בחיוך.
"שלום סקווירטל, אני טום, המאמן החדש שלך, מקווה שנסתדר." אני אומר לו וקורץ לו.
"אז מה סקווירטל רוצה ללכת לבקר בחוות גידול הפוקימונים או להמשיך בדרך 1 ולהתאמן ? "
-
[color=green][i][b]ניב-
טוטודייל מנסה לעשות זאת אך טאורוס מהיר מידי והוא מחסל אותו עם הרדיעה הזאת. קורי מסתכל ואומר:"יפה מאד טאורוס, שמע ילדון הקרב הזה לא היה הגון מהתחלה אני מאמן בעל הרבה ניסיון ואתה רק קיבלת את הפוקימון הראשון שלך. טוב בקיצור תבחר ביצהה של אחד הפוקימונים הבאים ותקבל עלייה הנחה:
אזוריל,טוגפי,באנירי,פידג'י,קלפה,איגליבף וגלמייאו"
מור-
אתה יוצא ממעבדה ונושף על הפוכדור כדי להוריד ממנו תאבק, אחרי שניקית תפוכדור אתה לוחץ על הכפתור שבמרכזו והפוכדור נפתח אך כלום לא קורה.
עומר-
"בשמחה , כמה על כמה?" עונה לך הילד .
תמיר-
יש לך אוכל אבל אל של פוקימונים, יש לך 2 אפשרויות - לקנות אוכל תעשייתי בחנות הפוקימונים
או ללכת לחוות גידול הפוקימונים ולקנות חלב מילטנק וברים.
טום-
אתה מסיים לדבר וסקוווירטל נראה כאילו הוא לא יודע מה לבחור.[/b][/i][/color]
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 02:25 PM
[b] נאור-
יש לי מאיפה.
~~~~~
אתה מתקדם אל הדלת המעבדה, שם את היד על הידית, מסובב ומגלה שהיא נעולה. :XD:
[/b][/quote]
אדפוק בדלת ואחכה שיפתחו לי.
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 09:09 PM
[b]
עומר-
"בשמחה , כמה על כמה?" עונה לך הילד .
[/b][/quote]
"שניים על שניים?" אשאל בחיוך ואוציא את טאדיורסה
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 10:09 PM
[b] [color=green][i][b]
תמיר-
יש לך אוכל אבל אל של פוקימונים, יש לך 2 אפשרויות - לקנות אוכל תעשייתי בחנות הפוקימונים
או ללכת לחוות גידול הפוקימונים ולקנות חלב מילטנק וברים.
[/b][/i][/color] [/b][/quote]
בהנחה שבאדו יהאב יותר חלב מילטנק מאשר אוכל תעשייתי,אני פותח את המפה,והולך לכיוון החווה לפי המפה
-
[b] [color=green][i][b]ניב-
טוטודייל מנסה לעשות זאת אך טאורוס מהיר מידי והוא מחסל אותו עם הרדיעה הזאת. קורי מסתכל ואומר:"יפה מאד טאורוס, שמע ילדון הקרב הזה לא היה הגון מהתחלה אני מאמן בעל הרבה ניסיון ואתה רק קיבלת את הפוקימון הראשון שלך. טוב בקיצור תבחר ביצהה של אחד הפוקימונים הבאים ותקבל עלייה הנחה:
אזוריל,טוגפי,באנירי,פידג'י,קלפה,איגליבף וגלמייאו"
[/b][/quote]
"ואוו...קורי-אתה-ממש-טוב!,אבל בפעם הבאה,אני מבטיח לך שאני לא אהיה כל כך נחמד אליך!"צחקתי.
"לגבי הביצה...אני לא חושב שאקח אחת,אני מעדיף לתפוס אותם,אבל תודה רבה בכל מקרה,אז...היה נעים להכיר אותך קורי,אני בטוח שניפגש שוב"אני מנופף לו לשלום בזמן שאני יוצא מהחווה.
-
[color=#874895][i][b]ניב-
"טוב כרצונך" עונה לך קורי ומלווה אותך לכיוון היציאה ומבלי שתשים לב שם :ph34r: לך בתיק קופסא ובה 20 ברים ו2בקבוקי חלב מילטנק. B)
אתה הולך מספר דקות ומגיע לפיצול דרכים:
1. דרך מספר 1 המובילה לאגם ווריטי.
2. דרך מספר 2 המובילה לעיר ג'ובילייף.
עומר-
"אין בעיה,צא טיירוג" עונה המאמן בזמן שהוא זורק פוכדור לאוויר וממנו יוצא טיירוג עצבני-[img]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/236.png[/img] המאמן מוסיף לאמר:"זיגזגון קדימה תיתכונן לקרב, דרך אגב שמי ריק כדי שתיזכור אותו". אתה מסתכל על הפוקימונים שלו ומוציא את טדי.
תמיר-
באדו לא יודע מה עדיף.
אתה מוציא את המפה ומסתכל איפו החווה, לאחר שמצאת אותה במפה ותיכנת מסלול אתה ובאדו מתחילים ללכת לכיוון החווה, לאחר מספר דקות של הליכה אתם מגיעים.
נאור-
אתה נוקש* על הדלת מספר פעמים וכלום לא קורה.[/b][/i][/color]
-
[b] מור-
אתה יוצא ממעבדה ונושף על הפוכדור כדי להוריד ממנו תאבק, אחרי שניקית תפוכדור אתה לוחץ על הכפתור שבמרכזו והפוכדור נפתח אך כלום לא קורה.
[/b][/quote]
אלחץ שוב על הכפתור ובינתיים אדפוק על דלת המעבדה.
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 10:04 PM
[b] [color=#874895][i][b]ניב-
"טוב כרצונך" עונה לך קורי ומלווה אותך לכיוון היציאה ומבלי שתשים לב שם :ph34r: לך בתיק קופסא ובה 20 ברים ו2בקבוקי חלב מילטנק. B)
אתה הולך מספר דקות ומגיע לפיצול דרכים:
1. דרך מספר 1 המובילה לאגם ווריטי.
2. דרך מספר 2 המובילה לעיר ג'ובילייף.
[/b][/quote]
אני ממשיך לכיוון דרך מס' 1.
"טוטודייל זה הזמן למצוא לך שותף,וכמובן שזה גם הזמן להתחזק לקראת תחילת המסע שלנו!"אני אומר לו את זה בחיוך.
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 10:04 PM
[b]
עומר-
"אין בעיה,צא טיירוג" עונה המאמן בזמן שהוא זורק פוכדור לאוויר וממנו יוצא טיירוג עצבני-[img]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/236.png[/img] המאמן מוסיף לאמר:"זיגזגון קדימה תיתכונן לקרב, דרך אגב שמי ריק כדי שתיזכור אותו". אתה מסתכל על הפוקימונים שלו ומוציא את טדי. [/b][/quote]
"אזכור" אומר בחיוך "טדי תתחיל בליקוק, פזילה ואז תעבור לשריטות!" אקרא
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 11:04 PM
[b] [color=#874895][i][b]
תמיר-
באדו לא יודע מה עדיף.
אתה מוציא את המפה ומסתכל איפו החווה, לאחר שמצאת אותה במפה ותיכנת מסלול אתה ובאדו מתחילים ללכת לכיוון החווה, לאחר מספר דקות של הליכה אתם מגיעים.
[/b][/i][/color] [/b][/quote]
"ואו" אני אומר בשקט כשאני מסתכל על המבנה,אבל בכל זאת נכנס בשער בזהירות
אני מחפש אנשים סביב(שעובדים פה),ואם אם אין קורא "יש כאן משהו?"
-
[quote][b]טום-
אתה מסיים לדבר וסקוווירטל נראה כאילו הוא לא יודע מה לבחור. [/b][/quote]
אני הולך לדרך 1
-
[color=#FF9938][i][b]מור-
אתה לוחץ שוב והפעם הפוכדור מתחיל לעלות עשן ובו זמנית לשלוח קרני אור אדומות אשר יוצרות זנגוס, ואחרי מספר שניות הפוכדור נשבר.
ניב-
אתה מתחיל ללכת ורואה דרך יפה המלאה בפרחים,דשא,עצי ברי והעיקר פוקימונים.
אתה מסתכל סביב הפוקימונין הכי קרוב אלייך הוא:
[img]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/161.png[/img]
שישן לו ליד עץ.
עומר-
"טיירוג תחמוק ותיתקוף במכת קרטה ואז בראיית הנולד"אומר ריק , טדי תוקף את טיירוג בליקוק אך הוא קופץ הצידה וחומד וישר אחר כך תוקף את טדי במכת קרטה שפוגעת בטדי קלות,טדי תוקף בפזילה ואז אז מסתער על טיירוג בשריטות ופוגע בו, טיירוג תוקף בראיית הנולד ואז ריק אומר:"טיירוג עכשיו תיתקוף אותו בבעיטה נמוכה".
תמיר-
אתה נכנס לחווה בזהירות וראה הרה מאד מילטנק וטאורוס,אך אין אף אחד באזור בו אתה נמצא.
נ.ב. תיזכור המקום הזה ענק בגודלו.
טום-
אתה וסקווירטל הוכלים לדרך אחד לא מספיקים להיכנס ופוגשים ב[img]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/396.png[/img] עצבני שתוקף את סקווירטל בדחיפה<הוא עדיין לא פגע>.[/b][/i][/color]