-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 17 2010, 07:37 PM
[b] [color=purple]לן
---
היא צוחקת ומחיכת ואומרת לך "זה שפגשנו בבית שלך היה אמור להיות ארוסי לעתיד ואני פשות לו רציתי אותו סיפור ממש ארוך ואין לנו זמן להתעמק בו.
בכול מיקרה אני מבתיחה לספר לך את הסיפור שההיה לנו זמן"אתם נימצאים שני רחובות מבית הקברות.[/color] [/b][/quote]
''אני אשמע את הסיפור, אל תדאגי... ותדעי שאני גם רוצה אותך.'' אומר ואנשק אותך בלחי, לאחר-מכן אתקדם איתה לבית הקברות.
-
לן
----
היא מחיכת ומתקרבת אליך הי לאט לאט ניצמדת אליך ואתה סם יד עליה.
אתם ניכנסים לבית הקברות ושם היא אומרת לך "לן בוא נירשם" ומתקדמת אט אט לספר ישן.
ניב
-----
הוא עונה לך "שמי דיויד ואני שאמן ממש מתחיל היום באתי כדאי לימצו לי רוח מלווה" ומוסיף "אני משער שגם לך אין רוח מלווה".
אופיר
--------
אתה מתקדם לכיוון השער ואתה רואה את אנה מדברת עם ילד שניראה לך ממש מוזר.
היא מדברת איתו ומתחילה ליצחוק.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 17 2010, 10:56 PM
[b] לן
----
היא מחיכת ומתקרבת אליך הי לאט לאט ניצמדת אליך ואתה סם יד עליה.
אתם ניכנסים לבית הקברות ושם היא אומרת לך "לן בוא נירשם" ומתקדמת אט אט לספר ישן. [/b][/quote]
''אוקיי.'' אומר ואלך איתה לאיפה שהיא הולכת, תוך כדי שאני נצמד אליה.
-
[b] ניב
-----
הוא עונה לך "שמי דיויד ואני שאמן ממש מתחיל היום באתי כדאי לימצו לי רוח מלווה" ומוסיף "אני משער שגם לך אין רוח מלווה". [/b][/quote]
"אני פה רק בגלל אבא שלי. הוא הלך לחפש לי רוח מלווה בזמן שאני מנסה להבין מה הולך פה"
-
[b] אופיר
--------
אתה מתקדם לכיוון השער ואתה רואה את אנה מדברת עם ילד שניראה לך ממש מוזר.
היא מדברת איתו ומתחילה ליצחוק. [/b][/quote]
אגש אליהם ואומר:"היי אנה, בדיוק ניצחתי בקרב הראשון שלי "
ואעיף מבט חשדני על הילד
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 17 2010, 07:11 PM
[b]
[color=blue]ריקאגו
---------
אתה משחק בפרוטוטייפ.
אתה משחק בו מלה זמן ואתה מתחיל להיות צמאה,אתה מחפש משהוא לישתות ואתה לו מוצה,אתה מוזיז את המחשב נייד ואתה רוצה לישאול את גאיה אם היא יודעת איפו יש משהוא לישתות ואתה רואה שאף אחד לו יושב בכיסה שלה.[/color]
[/b][/quote]
אני מסתובב בחדר ומנסה למצוא את גאיה בעודי צועד בקול "גאיה איפו את"
-
[color=blue]ריקאגו
---------
אתה מסתובב במטוס ואתה סם לב שאין בו אף אחד הכול שקט לו מופיעה שום פרסומות על מסך הטלוזיה.
אבל אתה בכול זות מרגיש כאילו מישהוא מביט בך.[/color]
[color=purple]אופיר
-------
"הי אופיר מזל טוב על הניצחון" אנה אומרת לך ומוסיפה "זה דן הוא חבר קרוב מאוד שלי" דן לוחץ לך את היד ומחיך.
ניב
-----
הילד אומר לך "חחח אתה ממש חדש פו,אבא שלך לא יכול לחפש לך רוח מלווה הרוח המלווה צריחה לימצו אותך,אתה בכלל נירשמתה בספר השאמנים"
לן
---
היא שואלת אותך "איך אתה רוצה להירשם בספר בשמך המלה כינוי כול דבר שאתה רוצה".[/color]
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 18 2010, 04:49 PM
[b]
[color=purple]אופיר
-------
"הי אופיר מזל טוב על הניצחון" אנה אומרת לך ומוסיפה "זה דן הוא חבר קרוב מאוד שלי" דן לוחץ לך את היד ומחיך.
[/b][/quote]
"אתה גם שאמן? " אשאל את דן בזמן שאני לוחץ את ידו
-
[b] ניב
-----
הילד אומר לך "חחח אתה ממש חדש פו,אבא שלך לא יכול לחפש לך רוח מלווה הרוח המלווה צריחה לימצו אותך,אתה בכלל נירשמתה בספר השאמנים" [/b][/quote]
"אין לי מושג מה הולך פה, לומר את האמת. מה זה ספר השאמנים?"
-
[b] לן
---
היא שואלת אותך "איך אתה רוצה להירשם בספר בשמך המלה כינוי כול דבר שאתה רוצה".[/color] [/b][/quote]
''לן, רק לן.'' אומר ואז אוסיף, ''מה עושים עכשיו?'' בחוסר מעש.
-
[b] [color=blue]ריקאגו
---------
אתה מסתובב במטוס ואתה סם לב שאין בו אף אחד הכול שקט לו מופיעה שום פרסומות על מסך הטלוזיה.
אבל אתה בכול זות מרגיש כאילו מישהוא מביט בך.[/color]
[/b][/quote]
אני מסתובב לכל הכיוונים ומנסה להתרכז ולפש מישהו באזור.
-
ריקאגו
---------
אתה שומעה קול אומר לך "קום כבר אנכנו הגענו נו ריקאגי קום" אתה פותך את העניים ורואה את גאיה,היא אומרת לך "נו אתה בא הטיסה נגמרה".
לן
---
היא אומרת לך אנכנו נחקה עד שיודיעו בקריזה על השם שלך.
ומוסיפה "אם אתה רוצה אפשר להירגע ולשבת על הספסל".
ניב
-----
"ספר השאמנים הוא הספר שבו כול שאמן רושם את שמו שם.
כול שאמן שרוצה להישתתף בטורניר השאמנים צריך להופיעה שם.
כדאי לך להירשם" הוא אומר ומוסיף "הספר נימצה ליד השער המרכזי של בית הקברות".
אופיר
-------
דן אומר לך ומחיך "כן אחי אני גם שאמן אני באתי לפו כדאי לקבל רווח מלווה,אולי אני ילחם נגדך".
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 19 2010, 10:58 PM
[b] אופיר
-------
דן אומר לך ומחיך "כן אחי אני גם שאמן אני באתי לפו כדאי לקבל רווח מלווה,אולי אני ילחם נגדך". [/b][/quote]
"אולי, אבל אני מעדיף לא להילחם מול אנשים שאני מתידד איתם " אומר בחיוך
-
[b] ניב
-----
"ספר השאמנים הוא הספר שבו כול שאמן רושם את שמו שם.
כול שאמן שרוצה להישתתף בטורניר השאמנים צריך להופיעה שם.
כדאי לך להירשם" הוא אומר ומוסיף "הספר נימצה ליד השער המרכזי של בית הקברות". [/b][/quote]
חושב לעצמי 'יופי, עכשיו גם מיקמו ספר דפוק שאני צריך לרשום בו את השם שלי'.
אני ניגש לספר ורושם שם ניב במהירות ובלי להקדיש לזה תשומת לב רבה, ואז אני מחפש שוב את דיויד בתקווה שהוא יסביר לי עוד על הטורניר המטורף הזה
-
ניב
------
אתה מחפש את דיויד ואתה שם לב שהוא רץ אתה לא מבין לאיזה כיון או ממה הוא רץ.
אך אתה שומעה את כולו של אביך אומר "ניב מצאתי לך נשק מיוחד,החרב השחורה" ומוסיף "היא כול כך מתאימה לך, אני מאמין שאתה תימצה את הכוח המיוחד שיש הבא".
אופיר
---------
הוא צוחק ומוסיף "אתה ניראה לי בן אדם טוב" אתה שומעה בקריזה "מ'ס 69 ו מ'ס 47 הקרב שלכם מתחיל".
הוא אומר הקרב שלי מתחיל עכשו טוב אני חייב ללכת והוא רץ במהירות.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 23 2010, 06:31 PM
[b] ניב
------
אתה מחפש את דיויד ואתה שם לב שהוא רץ אתה לא מבין לאיזה כיון או ממה הוא רץ.
אך אתה שומעה את כולו של אביך אומר "ניב מצאתי לך נשק מיוחד,החרב השחורה" ומוסיף "היא כול כך מתאימה לך, אני מאמין שאתה תימצה את הכוח המיוחד שיש הבא". [/b][/quote]
אומר מופתע "החרב השחורה? נשמע נשק נחמד, תראה לי אותה בבקשה." ומחייך חיוך גדול, ואז אומר בפתאומיות "אהה וכן, נרשמתי בספר השאמנים הזה, מה שזה לא יהיה"
-
[b] לן
---
היא אומרת לך אנכנו נחקה עד שיודיעו בקריזה על השם שלך.
ומוסיפה "אם אתה רוצה אפשר להירגע ולשבת על הספסל". [/b][/quote]
''אממ..אוקיי.'' אומר ואשב איתה לספסל, אלטף את שיערה ואקרב את פניי אליה כדי לנשק אותה.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 23 2010, 06:31 PM
[b]
אופיר
---------
הוא צוחק ומוסיף "אתה ניראה לי בן אדם טוב" אתה שומעה בקריזה "מ'ס 69 ו מ'ס 47 הקרב שלכם מתחיל".
הוא אומר הקרב שלי מתחיל עכשו טוב אני חייב ללכת והוא רץ במהירות. [/b][/quote]
אתיישב ליד אנה ואנסה לנוח קצת לקראת הקרב הבא שלי שיבוא
-
ניב
-----
החרב ניראת כך.
אביך אומר לך או איזה מהירות אז אתה חייב להיתקונן לקרב של אנני כול כך רוצה ליראות איך הרוח שלך תראה".
[url=http://www.israup.net][img]http://www.israup.net/images/e682a67931433fefe4b365abbad83f07.jpg[/img][/url]
אופיר
--------
אנה נצמדת אליך נישענת על החזה שלך ואומרת "אז יש לך חברה?".
לן
---
היא זורמת איתך ואתם מתנשקים היא לאט לאט עולה עליך ומתישבת היא אומרת לך "אתה מנשק כול כך טוב" אתה מרגיש כול כך טוב ואתה לא רוצה שזה יגמר אך אתה שומעה מישהוא אומר לך "חחח אתה יכול לעשות עוד משהוא חוץ מלהתמזמז".
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 23 2010, 09:50 PM
[b] לן
---
היא זורמת איתך ואתם מתנשקים היא לאט לאט עולה עליך ומתישבת היא אומרת לך "אתה מנשק כול כך טוב" אתה מרגיש כול כך טוב ואתה לא רוצה שזה יגמר אך אתה שומעה מישהוא אומר לך "חחח אתה יכול לעשות עוד משהוא חוץ מלהתמזמז". [/b][/quote]
''לא.'' אומר בחיוך ואמשיך לנשק אותה, ''את מנשקת ממש טוב.'' אומר.
-
[b] אופיר
--------
אנה נצמדת אליך נישענת על החזה שלך ואומרת "אז יש לך חברה?".
[/b][/quote]
"לא, אין לי כרגע חברה.."
"לך יש חבר? " אשאל בסקרנות
*לכולם נתת תמונות של החרבות שלהם חוץ מלי אתה יכול לפרגן לי בתמונה? *
-
[b] ניב
-----
החרב ניראת כך.
אביך אומר לך או איזה מהירות אז אתה חייב להיתקונן לקרב של אנני כול כך רוצה ליראות איך הרוח שלך תראה".
[url=http://www.israup.net][img]http://www.israup.net/images/e682a67931433fefe4b365abbad83f07.jpg[/img][/url] [/b][/quote]
"ואו.... הח..החר...חר....החרב הזאת מדהימה. תודה אבא. אז מה עכשיו, אני מחכה עד שיקראו לי לגשת לקרב?"
-
אופיר
-------
החרב "הירוקה" שלך ניראת כך
URL=http://www.israup.net][img]http://www.israup.net/images/c2f942743cf48d48f38564c3fb366186.jpg[/img][/URL] והחרב השחורה ניראת כך
[url=http://www.israup.net][img]http://www.israup.net/images/7dd60d55f074765bc4d1a8152f50f246.jpg[/img][/url]
היא מתחילה להיתקרב אך לפתיחה ואומרת לך לא "אין לי חבר" היא מתחילה להתנשק איתך ומחבקת אותך.
לן
---
היא אומרת לך "אם אתה רוצה אפשר אחרי הערב להמשיך את מה שקורה כן בבית שלי אין אצלי אף אחד" אתה מריח את השער שלה ואת הגוף שלה אתה ממשיך להיתמזמן איתה והיא אומרת לך "אז התשובה היא כן".
ניב
------
אביך אומר לך תימצה לך כמה חברים כול הילדים פו יבינו אותך כי הם כמוך אולי אפילו תימצאה לך חברה.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 23 2010, 10:12 PM
[b] אופיר
-------
החרב "הירוקה" שלך ניראת כך
URL=http://www.israup.net][img]http://www.israup.net/images/c2f942743cf48d48f38564c3fb366186.jpg[/img][/URL] והחרב השחורה ניראת כך
[url=http://www.israup.net][img]http://www.israup.net/images/7dd60d55f074765bc4d1a8152f50f246.jpg[/img][/url]
היא מתחילה להיתקרב אך לפתיחה ואומרת לך לא "אין לי חבר" היא מתחילה להתנשק איתך ומחבקת אותך.
[/b][/quote]
אחזיק אותה קרוב אליי ואקווה שהקרב שלי יהיה עוד הרבה זמן כדי שנוכל להישאר כך הרבה
-
[b] ניב
------
אביך אומר לך תימצה לך כמה חברים כול הילדים פו יבינו אותך כי הם כמוך אולי אפילו תימצאה לך חברה. [/b][/quote]
"מצאתי פה ילד אחד שעזר לי, אבל עכשיו אין לי מושג איפה הוא. ורוב האנשים פה לא כמוני, הם חיו בקרב בני אדם, לא בקרב רוחות בלבד כל חייהם."
-
[b] לן
---
היא אומרת לך "אם אתה רוצה אפשר אחרי הערב להמשיך את מה שקורה כן בבית שלי אין אצלי אף אחד" אתה מריח את השער שלה ואת הגוף שלה אתה ממשיך להיתמזמן איתה והיא אומרת לך "אז התשובה היא כן".
[/b][/quote]
''בואי נמשיך עכשיו בבית שלך, אני מת להרגיש אותך.'' אומר ואמשיך לנשק, תוך כדי שאגע לה בחזה.
-
לן
----
היא אומרת לך "אני לא מוכנה ללכת לבית שלי ליפני שאהיה לך רוח היום זה אולי ההיזדמנות בשבילך אבל בסוף הערב נילך לבית שלי ניקנה וודקה נישתה בבית שלי ונחגוג את הערב" וממשיך היא ניצמדת אליך ולאט לאט אתם נישכבים על הספסל החזה שלה כול כך נעים ואתה ממשיך למשש לה אתם מיתמזמזים.
ניב
-----
"ניב ניב ניב" אביך אומר ומוסיף "אל דאגה אני בתוך שתימצה חברים שיבינו אותך אני מציע לך לחפש את הילד הזה הוא נישמע לי בחור טוב".
אופיר
-------
היא אומרת לך "אני לא יודעת איך זה פו אבל אולי אם אולי תירצה לצת איתי לסרט מתי שהוא".
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 24 2010, 07:20 PM
[b]
אופיר
-------
היא אומרת לך "אני לא יודעת איך זה פו אבל אולי אם אולי תירצה לצת איתי לסרט מתי שהוא". [/b][/quote]
"כן אני אשמח " אומר לה ואתן לה נשיקה
-
[b] לן
----
היא אומרת לך "אני לא מוכנה ללכת לבית שלי ליפני שאהיה לך רוח היום זה אולי ההיזדמנות בשבילך אבל בסוף הערב נילך לבית שלי ניקנה וודקה נישתה בבית שלי ונחגוג את הערב" וממשיך היא ניצמדת אליך ולאט לאט אתם נישכבים על הספסל החזה שלה כול כך נעים ואתה ממשיך למשש לה אתם מיתמזמזים. [/b][/quote]
''טוב, אז בואי נבחר כבר רוח בשבילי.'' אומר בחיוך ואקום מן הספסל.
-
לן
---
היא אומרת לך "אתה לא יכול ליבחור רוח אלה הרוח בוחרת אותך פשוט אנכנו נחכה עד שיודיעו לך שיש לך קרב" היא אומרת ומוסיפה "אני בטוחה שתנצח בכול הקרבות".
אופיר
-------
היא מחיכת ומחבקת אותך ואתם מיתנשקים.
היא אומרת לך "אוי שככתי שאנכנו צריחים לעודד את דן זה הקרב הראשון שלו" ושואלת אותך "אתה רוצה לבוא איתי ליראות את הקרב של דן".
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 24 2010, 07:57 PM
[b]
אופיר
-------
היא מחיכת ומחבקת אותך ואתם מיתנשקים.
היא אומרת לך "אוי שככתי שאנכנו צריחים לעודד את דן זה הקרב הראשון שלו" ושואלת אותך "אתה רוצה לבוא איתי ליראות את הקרב של דן". [/b][/quote]
"קדימה בוא נלך " אומר לה ואקום לראות את הקרב של דן
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 24 2010, 07:57 PM
[b] לן
---
היא אומרת לך "אתה לא יכול ליבחור רוח אלה הרוח בוחרת אותך פשוט אנכנו נחכה עד שיודיעו לך שיש לך קרב" היא אומרת ומוסיפה "אני בטוחה שתנצח בכול הקרבות". [/b][/quote]
''אממ..אוקיי, תודה רבה.'' אומר ואנשק אותה, אחכה עד שאבחר לקרב.
-
לן
----
אתה שומעה כול הוא אומר "מ'ס 1 לן תגיעה בבקשה לקרב שלך הוא ההיה באגם שליד הפארק הקרוב לכן יש לך 20 דקות להגיעה לשם" אלקס אומרת לך "הם הודיעו על הקרב שלך אנכנו צריחים למהר" ולאחר מיכן היא קמה מהספסל ומתחילה להיתקדם לעבר הפארק היא מביטה בך ומוסיפה "נו אתה בא הקרב הזה מאוד חשוב!!!".
אופיר
-------
אתם מתקדמים לעבר זירת הקרב אך ילד עוצר אותכם הוא אומר לך "הי ילד אני ראיתי את הקרב שלך ואני מאוד היתרשמתי מהביצועים שלך.
אני חושב שתוכל להיות שאמן ממש חזק.
אבל לא על זה רציתי לדבר איתך,אני רוצה ליכנות ממך את החרבות.
אני מוכן לקנות כול חרב ב 10,000 דולר,אם אתה רוצה אני מוכן להחליף איתך כול נשק שיש לי" הוא פותח ארון ענקי הארון בצבע עץ וניראה די ישן יש עלו אילתורים וכול מיני אבני חן,כשהוא פותח אותו אתה רואה המון נשקים בנהם חרבות,גרזנים,קפפות לחימה ועוד נשקים עתיקים.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 26 2010, 05:39 PM
[b] אופיר
-------
אתם מתקדמים לעבר זירת הקרב אך ילד עוצר אותכם הוא אומר לך "הי ילד אני ראיתי את הקרב שלך ואני מאוד היתרשמתי מהביצועים שלך.
אני חושב שתוכל להיות שאמן ממש חזק.
אבל לא על זה רציתי לדבר איתך,אני רוצה ליכנות ממך את החרבות.
אני מוכן לקנות כול חרב ב 10,000 דולר,אם אתה רוצה אני מוכן להחליף איתך כול נשק שיש לי" הוא פותח ארון ענקי הארון בצבע עץ וניראה די ישן יש עלו אילתורים וכול מיני אבני חן,כשהוא פותח אותו אתה רואה המון נשקים בנהם חרבות,גרזנים,קפפות לחימה ועוד נשקים עתיקים. [/b][/quote]
"תודה על ההצעה אבל אני רוצה לשמור את החרבות שלי " אומר לילד ואמשיך ללכת לכיוון הקרב של דן
-
[b] ניב
-----
"ניב ניב ניב" אביך אומר ומוסיף "אל דאגה אני בתוך שתימצה חברים שיבינו אותך אני מציע לך לחפש את הילד הזה הוא נישמע לי בחור טוב". [/b][/quote]
אומר בהתרגשות "טוב, אני הולך להמשיך לחפש אותו, ביי אבא" ומנופף לאבי לשלום תוך כדי ריצה בחיפוש אחר הילד שעזר לי
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 26 2010, 05:39 PM
[b] לן
----
אתה שומעה כול הוא אומר "מ'ס 1 לן תגיעה בבקשה לקרב שלך הוא ההיה באגם שליד הפארק הקרוב לכן יש לך 20 דקות להגיעה לשם" אלקס אומרת לך "הם הודיעו על הקרב שלך אנכנו צריחים למהר" ולאחר מיכן היא קמה מהספסל ומתחילה להיתקדם לעבר הפארק היא מביטה בך ומוסיפה "נו אתה בא הקרב הזה מאוד חשוב!!!". [/b][/quote]
אני הולך עם אלקס אל האגם שנמצא ליד הפארק.
-
מצתער על כך שלא הגבתי הרבא זמן.
-----
לן
---
אתה ואלקס מתקדמים לעבר האגם והיא ניצמדת אליך,לפתע אתה שומעה קול שאומר לך "הי ילד אתה הולך עכשו לקרב באגם".
ניב
-----
אתה מתחיל לרוץ למקום שבו ראיתה את הילד בפעם האחרונה.
אתה מיתקדם לעבר המקום שלפתע אתה מרגיש דחיפה ואתה מוצה את עצמך על האדמה ומישהוא נישכב עליך.
אופיר
--------
הבן אדם אומר" לך טוב ילד רק תדע שאתה מפסיד זו הצעה ממש טובה" והוא מתחיל להיתקדם אתה רואה שני ילדים שתופסים ילד קטן ומתחילים להרביץ לו.
הילד זועק לעזרה ואתה סם לב שאף אחד לא מתקדם לעזור לו.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Feb 1 2010, 07:32 PM
[b]
אופיר
--------
הבן אדם אומר" לך טוב ילד רק תדע שאתה מפסיד זו הצעה ממש טובה" והוא מתחיל להיתקדם אתה רואה שני ילדים שתופסים ילד קטן ומתחילים להרביץ לו.
הילד זועק לעזרה ואתה סם לב שאף אחד לא מתקדם לעזור לו. [/b][/quote]
אתעלם מהילד ואחשוב לעצמי:'בטורניר השאמנים כל אחד צריך לשמור על עצמו'
-
[b] ניב
-----
אתה מתחיל לרוץ למקום שבו ראיתה את הילד בפעם האחרונה.
אתה מיתקדם לעבר המקום שלפתע אתה מרגיש דחיפה ואתה מוצה את עצמך על האדמה ומישהוא נישכב עליך. [/b][/quote]
אני מנסה להעיף מעלי את מה ששוכב עלי ואז קם במהירות ומחפש את מי שדחף אותי, או את מי שדחף את מה שנשכב עלי עלי
-
[b] לן
---
אתה ואלקס מתקדמים לעבר האגם והיא ניצמדת אליך,לפתע אתה שומעה קול שאומר לך "הי ילד אתה הולך עכשו לקרב באגם".
[/b][/quote]
''כן, מה זה עניינך?'' אומר ואסתכל עליו.