-
נדב~
"צא החוצה, דאסטוקס!" הוא קורא ומשחרר מהפוכדור שלו פרפר עש שמוכן לקרב "בילבול!" קורא המאמן, ודאסטוקס משתמש במתקפת הבילבול שפוגעת בגרואולייט ומטיח אותו אחורנית.
מור~
אתה קופץ מהר החוצה משק השינה ומיד רץ מסביב לבקתה. אתה מבחין שזוהי בעצם מעבדה די גדולה! אתה מבחין שם באדם לבוש בחולצה שחורה עם הסימן R עליה.
עומר~
סורסקיט מגיח החוצה ושולח מתקפת בועות שפוגעים בוורמפל. לאחר מכן, הוא מוסיף מתקפה מהירה ודוחף אותו בחוזקה. וורמפל לא מוותר ומשיב מתקפת חוטים שעוטפים את סורסקיט.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 4 2010, 02:19 PM
[b]
מור~
אתה קופץ מהר החוצה משק השינה ומיד רץ מסביב לבקתה. אתה מבחין שזוהי בעצם מעבדה די גדולה! אתה מבחין שם באדם לבוש בחולצה שחורה עם הסימן R עליה.
[/b][/quote]
"היי חננה, הניסויים שלך לא נותנים לי לישון!" אקרא בזעם רב אל עבר הפרופסור.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 4 2010, 02:19 PM
[b] נדב~
"צא החוצה, דאסטוקס!" הוא קורא ומשחרר מהפוכדור שלו פרפר עש שמוכן לקרב "בילבול!" קורא המאמן, ודאסטוקס משתמש במתקפת הבילבול שפוגעת בגרואולייט ומטיח אותו אחורנית.
[/b][/quote]
"גרואולייט, תשתמש בגחלת ואז תנשך את דאסטוקס בכנף הימנית שלו!!!" אצעק.
-
[b]
עומר~
סורסקיט מגיח החוצה ושולח מתקפת בועות שפוגעים בוורמפל. לאחר מכן, הוא מוסיף מתקפה מהירה ודוחף אותו בחוזקה. וורמפל לא מוותר ומשיב מתקפת חוטים שעוטפים את סורסקיט. [/b][/quote]
"סורסקיט תשמש בריח מתוק ואז מתקפה מהירה שוב!"
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 4 2010, 12:43 PM
[b] קאי~
אתה עולה לחדר, מסובב את המפתח בדלת ופותח אותה. לעיניך נגלה חדר די גדול עם מיטה זוגית, טלוויזיה, מקלחת+שירותים ומרפסת.
אתה מוציא החוצה את איווי ואת פוליוואג ונראה שפוליוואג עושה מבט שחצני כלפי איווי שמיד מכעיס אותו והם כמעט מתחילים לריב שם. [/b][/quote]
"היי שניכם תפסיקו."אני אומר וממהר לתפוס אותם ומרחיק אתם אחד מהשני
"טוב תקשיבו אנחנו עכשיו ביחד כקבוצה, אז אני לא רוצה שום מריבות הבנתם?"אני מסביר להם ושואל את פוליוואג ואיווי
-
קאי~
פוליוואג ואיווי עושים פרצוף חמוץ ומהנהנים בראשם. אתה מסובב לשנייה את הראש ואתה שומע מכה חלשה ואז צעקה, אתה מסתובב ורואה את איווי רטוב כולו ורודף אחרי פוליוואג שרץ מתפוצץ מצחוק.
עומר~
סורסקיט משתמש בניחוח מתוק וגורם לוורמפל לשחרר אותו מהחוטים, הוא מתקרב לאט לאט לסורסקיט שמשתמש במתקפה מהירה, פוגע בוורמפל ומעיף אותו אחורנית בחוזקה, וורמפל נופל מופתע על הקרקע, מתקשה להתרומם.
נדב~
גרואולייט רץ קדימה ושולחת גחלת שמתקרבת לעבר דאסטוקס "התחמק!" קורא המאמן ודאסטוקס מתחמק, אבל גרואולייט קופץ ונושך אותו בחוזקה בכתף ודאסטוקס צועק מכאבים "מתקפת רוח!" מצווה המאמן ודאסטוקס מתפתל באוויר, מצליח לשחרר את גרואולייט ממנו ושולח מתקפת רוח שמעיפה את גרואולייט לקרקע והוא נופל בחוזקה על הקרקע, נפצע בינוני "צוות כפול!" מצווה המאמן, ודאסטוקס משתכפל ל5 כפילים באוויר.
מור~
אתה צועק בכעס לעבר האיש, והוא מסתובב לאט לאט, מצחקק. "אני? פרופסור? אתה בטח צוחק. אתה לא יודע עם מי אתה מדבר, אה? אני מצוות רוקט ילדון, תן לי את הפוקימונים שלך לפני שתיפגע!" הוא צועק לעברך ושולף פוכדור מכיסו.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr109.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 4 2010, 10:05 PM
[b] מור~
אתה צועק בכעס לעבר האיש, והוא מסתובב לאט לאט, מצחקק. "אני? פרופסור? אתה בטח צוחק. אתה לא יודע עם מי אתה מדבר, אה? אני מצוות רוקט ילדון, תן לי את הפוקימונים שלך לפני שתיפגע!" הוא צועק לעברך ושולף פוכדור מכיסו.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr109.png[/img] [/b][/quote]
"צוות פוקט?" אשאל בגיחוך.
"אחי שני דברים, קודם כל תמצאו שם חדש רוקט זה חרא של שם, דבר שני חשבת פעם לעשות ניתוח פלסטי לפנים שלך, זאת אומרת פנים של רטטה יותר יפות משלך!" אתגרה בו ואצחקק.
"דרך אגב תמשיך לחלום שאני אביא לך את הפוקימונים שלי!, מה דעתך על קרב 2-2?" אשאלו.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 4 2010, 10:05 PM
[b]
נדב~
גרואולייט רץ קדימה ושולחת גחלת שמתקרבת לעבר דאסטוקס "התחמק!" קורא המאמן ודאסטוקס מתחמק, אבל גרואולייט קופץ ונושך אותו בחוזקה בכתף ודאסטוקס צועק מכאבים "מתקפת רוח!" מצווה המאמן ודאסטוקס מתפתל באוויר, מצליח לשחרר את גרואולייט ממנו ושולח מתקפת רוח שמעיפה את גרואולייט לקרקע והוא נופל בחוזקה על הקרקע, נפצע בינוני "צוות כפול!" מצווה המאמן, ודאסטוקס משתכפל ל5 כפילים באוויר.
[/b][/quote]
"גרואולייט, תירה גחלת אל עבר כל הדאסטוקסים!אם הוא משתמש שוב ברוח תרוץ מהר אל עבר דאסטוקס עד שתהיה מתחתיו, ואז תזנק ותנשך אותו בכנף!"
-
[b] קאי~
פוליוואג ואיווי עושים פרצוף חמוץ ומהנהנים בראשם. אתה מסובב לשנייה את הראש ואתה שומע מכה חלשה ואז צעקה, אתה מסתובב ורואה את איווי רטוב כולו ורודף אחרי פוליוואג שרץ מתפוצץ מצחוק. [/b][/quote]
"פוליוואג חזור."אני אומר ומחזיר את פוליוואג
"בוא ניבש אותך."אני אומר לאיווי ומביא מגבת ומייבש אותו.
-
[b]
עומר~
סורסקיט משתמש בניחוח מתוק וגורם לוורמפל לשחרר אותו מהחוטים, הוא מתקרב לאט לאט לסורסקיט שמשתמש במתקפה מהירה, פוגע בוורמפל ומעיף אותו אחורנית בחוזקה, וורמפל נופל מופתע על הקרקע, מתקשה להתרומם.
[/b][/quote]
"קדימה סורסקיט תחסל אותו עם בועות!"
-
עומר~
סורסקיט לוקח אוויר ומשחרר בועות שעפים לעבר וורמפל ופוגעים בו ישירות. וורמפל מועף אחורנית ונופל על הקרקע, מעולף.
קאי~
אתה מחזיר את פוליוואג וניגש למקלחת, לוקח מגבת ומייבש את איווי, נראה שהוא די מצוברח בגלל מה שקרה עם פוליוואג.
נדב~
גרואולייט משתמש בגחלת ומוריד כפילים במהירות ולבסוף מוריד את האחרון אבל מסתבר שגם הוא מזוייף! "דאסטוקס, בילבול" קורא המאמן, ודאסטוקס מגיח מאחורה ופוגע ישירות בגרואולייט עם בילבול, גרואולייט נופל על הקרקע, קם ומתחיל לנגוח בעץ סמוך בלי הפסקה, הוא מבולבל "מצויין, עכשיו סיים את הקרב עם עוקצי רעל!" הוא קורא.
מור~
"מה דעתך שנסגור על זה שכל הפוקימונים שלך עוברים אליי, לפני שאקח גם את אלה של פרופסור אוק?" הוא שואל אותך בחיוך זדוני ומשליך את הפוכדור שלו. מתוכו מגיח החוצה הנדוואר.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/228.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 4 2010, 11:39 PM
[b]
נדב~
גרואולייט משתמש בגחלת ומוריד כפילים במהירות ולבסוף מוריד את האחרון אבל מסתבר שגם הוא מזוייף! "דאסטוקס, בילבול" קורא המאמן, ודאסטוקס מגיח מאחורה ופוגע ישירות בגרואולייט עם בילבול, גרואולייט נופל על הקרקע, קם ומתחיל לנגוח בעץ סמוך בלי הפסקה, הוא מבולבל "מצויין, עכשיו סיים את הקרב עם עוקצי רעל!" הוא קורא. [/b][/quote]
"גרואולייט, תצא מזה ותשלח גחלת אל עבר דאסטוקס!" אצעק הכי חזק שאני יכול.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 4 2010, 11:39 PM
[b] עומר~
סורסקיט לוקח אוויר ומשחרר בועות שעפים לעבר וורמפל ופוגעים בו ישירות. וורמפל מועף אחורנית ונופל על הקרקע, מעולף.
[/b][/quote]
"עבודה מעולה סורסקיט!" אומר לו בחיוך ואוריד ממנו את החוטים ואשים אותו על כתפי ואמשיך ללכת
-
[b] קאי~
אתה מחזיר את פוליוואג וניגש למקלחת, לוקח מגבת ומייבש את איווי, נראה שהוא די מצוברח בגלל מה שקרה עם פוליוואג. [/b][/quote]
"אל תדאג איווי אני מבטיח שאתה ופוליוואג תצליחו להסתדר."אני אומר לאיווי שם אותה על המיטה והולך לישון.
-
[b]
מור~
"מה דעתך שנסגור על זה שכל הפוקימונים שלך עוברים אליי, לפני שאקח גם את אלה של פרופסור אוק?" הוא שואל אותך בחיוך זדוני ומשליך את הפוכדור שלו. מתוכו מגיח החוצה הנדוואר.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/228.png[/img] [/b][/quote]
"ואם אני מנצח?" אשאלו ואוציא את לארביטאר שלי.
לארביטאר תתקדם לעבר האנדום ותשתמש בשילוב של צווחה וסופת חול!" אצווה על לרביטר.
-
מור~
"כאילו שזה יקרה" הוא אומר בגיחוך "עכשיו התחמק והשתמש בערפיח!" הוא קורא. הנדוואר מתחמק בקלות מסופת החול והצווחה ושולח ערפיח שפוגע ישירות בלרביטר, אך הוא לא מורעל "גחלת!" מצווה המאמן.
קאי~
*אותו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
איווי נשכב על המיטה ואתה לידו, ולאחר זמן קצר שניכם נרדמים.
אתם קמים למחרת בבוקר ואתה רואה שמצב הרוח של איווי השתפר.
אתם מחזירים לאחות גו'י את המפתח של החדר ויוצאים מהמרכז.
עומר~
אתה מוריד ממנו את החוטים, מרים אותו על כתפך ואתם ממשיכים לצעוד בדרך. לאחר כמה דקות, אתה פוגש לפתע מאריפ פראית שמטיילת לה.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/179.png[/img]
נדב~
גרואולייט ממשיך להשתגע כתוצאה מהבילבול, ולבסוף הוא סופג פגיעה ישירה של עוקצי רעל. הוא נופל על הקרקע, מעולף "והניצחון הוא שלי" אומר לך המאמן בחיוך "תתאמנו ואז תחזרו לכאן ונערוך קרב חוזר, אני אחכה לכם. אני תמיד נותן ליריבים שלי הזדמנות שנייה" הוא אומר לך, והוא ודאסטוקס מסתובבים וממשיכים אל תוך שיחים סמוכים לכם.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 6 2010, 03:15 PM
[b] קאי~
*אותו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
איווי נשכב על המיטה ואתה לידו, ולאחר זמן קצר שניכם נרדמים.
אתם קמים למחרת בבוקר ואתה רואה שמצב הרוח של איווי השתפר.
אתם מחזירים לאחות גו'י את המפתח של החדר ויוצאים מהמרכז. [/b][/quote]
"כאדי שאמצא מאמנים להלחם נגדם בשביל להאמן את איווי ופוליוואג."אני אומר ומתקדם לכיון דרך 30.
-
קאי~
אתה מתקדם לעבר דרך 30 וכעבור זמן קצר נכנס לתוכו. אתה צועד בתוכו בשביל מחפש אחר יריב מתאים לפוליוואג, ולפתע אתה מבחין במאמן שיושב בצד.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Apr 6 2010, 04:25 PM
[b] קאי~
אתה מתקדם לעבר דרך 30 וכעבור זמן קצר נכנס לתוכו. אתה צועד בתוכו בשביל מחפש אחר יריב מתאים לפוליוואג, ולפתע אתה מבחין במאמן שיושב בצד.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/img] [/b][/quote]
"היי רוצה קרב?"אני שואל את המאמן.
-
קאי~
"קרב? מולך? אין בעיה" הוא אומר בחיוך וקם ממקומו "יש לי הצעה בשבילך - מה דעתך על קרב כפול?" הוא שואל אותך.
-
[quote][i]Originally posted by Tamir[/i]@Apr 6 2010, 05:59 PM
[b] קאי~
"קרב? מולך? אין בעיה" הוא אומר בחיוך וקם ממקומו "יש לי הצעה בשבילך - מה דעתך על קרב כפול?" הוא שואל אותך. [/b][/quote]
"מצטער לא יכול, אולי שתיים על שתיים?"אני שואל את המאמן.
-
[quote][i]Originally posted by Tamir[/i]@Apr 6 2010, 03:15 PM
[b] מור~
"כאילו שזה יקרה" הוא אומר בגיחוך "עכשיו התחמק והשתמש בערפיח!" הוא קורא. הנדוואר מתחמק בקלות מסופת החול והצווחה ושולח ערפיח שפוגע ישירות בלרביטר, אך הוא לא מורעל "גחלת!" מצווה המאמן.
[/b][/quote]
"לרביטר תיצור סופת חול נגד הגחלת ואז שוב צווחה!" אצווה על לרביטר מעט מעוצבן.
-
[quote][i]Originally posted by Tamir[/i]@Apr 1 2010, 10:12 PM
[b] דודי~
אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו על סידוט המעולף. סידוט נשאב פנימה באור אדום והפוכדור נסגר ומתחיל לנוע ימינה ושמאלה מספר פעמים, ולבסוף הוא נעצר.
סידוט נלכד! [/b][/quote]
אחזיר את סינדקוויל לפוקדור ואמשיך בדרכי.
-
קאי~
"מצטער, אני נלחם רק קרבות כפולים" הוא אומר לך "תודיע לי שתרצה להילחם בי בקרב כפול" הוא אומר לו, ומתחיל לצעוד בשביל לכיוון וויולט.
מור~
לרביטר שולח סופת חול שבולמת בקלות את הגחלת והוא משתמש בצווחה שגורמת להנדוואר לכאבי ראש "אל תוותר! השתמש בזנב ברזל" הוא אומר, והנדוואר רץ ומשתמש בזנב ברזל שמצליח לפגוע בלרביטר ולפגוע בו יחסית חזק.
דודי~
אתה מרים את הפוכדור של סידוט וממשיך לצעוד בדרכך, וכעבור שעתיים אתה מגיע סוף סוף לעיר צ'ארינגרוב, בדיוק כשהשמש שוקעת.
-
[b]
עומר~
אתה מוריד ממנו את החוטים, מרים אותו על כתפך ואתם ממשיכים לצעוד בדרך. לאחר כמה דקות, אתה פוגש לפתע מאריפ פראית שמטיילת לה.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/179.png[/img]
[/b][/quote]
"אוי מאריפ יכולה להיות שימושית" אומר לעצמי בשקט "צאי צ'יקוריטה עלי טער ואז אבקת רעל!"
-
[quote][i]Originally posted by Tamir[/i]@Apr 6 2010, 09:58 PM
[b] קאי~
"מצטער, אני נלחם רק קרבות כפולים" הוא אומר לך "תודיע לי שתרצה להילחם בי בקרב כפול" הוא אומר לו, ומתחיל לצעוד בשביל לכיוון וויולט. [/b][/quote]
'שיט כנראה אין לי בררה.'אני חושב
"חכה אני מסכים לקרב כפול."אני אומר למאמן.
-
[quote][i]Originally posted by Tamir[/i]@Apr 6 2010, 10:58 PM
[b] דודי~
אתה מרים את הפוכדור של סידוט וממשיך לצעוד בדרכך, וכעבור שעתיים אתה מגיע סוף סוף לעיר צ'ארינגרוב, בדיוק כשהשמש שוקעת. [/b][/quote]
ארוץ אל מרכז הפוקימונים לשאול את האחות ג'וי עם יש לה מקום לינה בשבילי ועם הפוקימונים שלי יוכלו לנוח אצלה.
-
[quote][i]Originally posted by Tamir[/i]@Apr 6 2010, 09:58 PM
[b]
מור~
לרביטר שולח סופת חול שבולמת בקלות את הגחלת והוא משתמש בצווחה שגורמת להנדוואר לכאבי ראש "אל תוותר! השתמש בזנב ברזל" הוא אומר, והנדוואר רץ ומשתמש בזנב ברזל שמצליח לפגוע בלרביטר ולפגוע בו יחסית חזק.
[/b][/quote]
"לארביטר תשתמש בסופת חול על עצמך שתעיף אותך אל עבר האנדוור ואז תשתמש בצווחה ונשיכה!" אצווה על לרביטר.
-
מור~
לרביטר משתמש בסופת חול שעוטפת אותו, הוא מנסה להחזיק מעמד אבל מצליח ורץ קדימה, הנדוואר מנסה להתחמק ולתקוף עם זנב ברזל אבל הוא נשאב פנימה, סופג מכה די רצינית ואז מועף החוצה, נופל פצוע קשה מאוד על הקרקע "אוי לא! קום! השתמש בלהביור!" הוא קורא. הנדוואר קם לאט לאט, שולח להביור אולם אז הלהביור נבלם בידי אקדח מים משומקום! "אוי לא! זה פרופסור אוק!" הוא אומר בעצבים. אתה מסתובב ורואה את פרופסור אוק המפורסם מאחוריך ולידו עומד קרוקונאו
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr132.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/159.png[/img]
דודי~
אתה רץ לעבר מרכז הפוקימונים ומוצא אותו כעבור עשר דקות. אתה נכנס פנימה וניגש אל עבר האחות גו'י שיושבת מאחורי הדלפק שלה "שלום, כיצד אני יכולה לעזור לך?" היא מחייכת לעברך.
אתה מבקש ממנה לרפא את הפוקימונים שלך וחדר ללילה והיא לוקחת את הפוכדורים שלך, מרפא אותם והיא מוסרת לך אותם יחד עם מפתח לחדר.
קאי~
"מצויין! אז הנה הפוקימונים שלי!" הוא קורא ומשליך קדימה את הפוכדורים. מתוכם מגיחים החוצה פלאסל ומיינון [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/311.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/312.png[/img]
עומר~
ציקוריטה יוצאת ושולחת עלי תער שפוגעים ישירות במאריפ המופתעת. ציקוריטה משחררת מהר אבקת רעל שפוגעת בה גם כן ומרעילה אותם. מאריפ מתעצבנת ושולחת מכת ברק שפוגעת בציקוריטה אבל לא משפיעה עליה במיוחד.
-
[quote][i]Originally posted by Tamir[/i]@Apr 8 2010, 08:59 PM
[b] דודי~
אתה רץ לעבר מרכז הפוקימונים ומוצא אותו כעבור עשר דקות. אתה נכנס פנימה וניגש אל עבר האחות גו'י שיושבת מאחורי הדלפק שלה "שלום, כיצד אני יכולה לעזור לך?" היא מחייכת לעברך.
אתה מבקש ממנה לרפא את הפוקימונים שלך וחדר ללילה והיא לוקחת את הפוכדורים שלך, מרפא אותם והיא מוסרת לך אותם יחד עם מפתח לחדר. [/b][/quote]
אני אומר תודה עולה לחדר שלי מתקלח והולך לישון
-
[quote][i]Originally posted by Tamir[/i]@Apr 8 2010, 07:59 PM
[b] מור~
לרביטר משתמש בסופת חול שעוטפת אותו, הוא מנסה להחזיק מעמד אבל מצליח ורץ קדימה, הנדוואר מנסה להתחמק ולתקוף עם זנב ברזל אבל הוא נשאב פנימה, סופג מכה די רצינית ואז מועף החוצה, נופל פצוע קשה מאוד על הקרקע "אוי לא! קום! השתמש בלהביור!" הוא קורא. הנדוואר קם לאט לאט, שולח להביור אולם אז הלהביור נבלם בידי אקדח מים משומקום! "אוי לא! זה פרופסור אוק!" הוא אומר בעצבים. אתה מסתובב ורואה את פרופסור אוק המפורסם מאחוריך ולידו עומד קרוקונאו
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr132.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/159.png[/img]
[/b][/quote]
"וואו תודה רבה לך פרופסור!" אקרא בשמחה.
"עכשיו לארביטר!, סיים זאת בסופת חול!" אצווה על לרביטר.
-
[b] קאי~
"מצויין! אז הנה הפוקימונים שלי!" הוא קורא ומשליך קדימה את הפוכדורים. מתוכם מגיחים החוצה פלאסל ומיינון [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/311.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/312.png[/img] [/b][/quote]
'שיט נגד פוקימוני חשמל.'אני חושב
"צאו איווי, פוליוואג."אני אומר ומוציא את איווי ופוליוואג.
"איווי ופוליוואג אנחנו בקרב אז תנסו להסתדר, איווי דחיפה על פלאסל, פוליוואג אקדח מים בכל הכוח על מיינון, ותנסו להשאיר אותם רחוקים אחד מהשני."אני אומר לאיווי ופוליוואג.
-
[b]
עומר~
ציקוריטה יוצאת ושולחת עלי תער שפוגעים ישירות במאריפ המופתעת. ציקוריטה משחררת מהר אבקת רעל שפוגעת בה גם כן ומרעילה אותם. מאריפ מתעצבנת ושולחת מכת ברק שפוגעת בציקוריטה אבל לא משפיעה עליה במיוחד. [/b][/quote]
"עכשיו עלי טער ואז דחיפה!"
-
עומר~
ציקוריטה מוסיפה עלי תער נוספים אולם מאריפ מצליחה להתחמק מהם, אבל אז הרעל משפיע עליה, והיא סופגת דחיפה ישירה שמעיף אותה אחורנית, והיא מתעלפת. ציקוריטה מאוד שמחה ומרגישה חזקה מאוד.
קאי~
"פלאסל, יד עוזרת! מיינון, מכת ברק!" מצווה המאמן. פלאסל משתמש ביד עוזרת ומחזק את ההתקפה של מיינון ששולח מכת ברק לעבר הפוקימונים שלך, איווי מתחמק אבל פוליוואג נתקל בו ומעיף אותו בחזרה אל עבר מכת הברק והוא סופג מכה ישירה, ופוליוואג יוצא ללא פגע.
"עכשיו, השתמשו במתקפה מהירה כפולה על שניהם!" קורא המאמן, ופלאסל ומיינון מחזיקים אחד את השני ומתקרבים עם מתקפה מהירה משולבת במהירות לעבר הפוקימונים שלך!
מור~
"עכשיו קרוקונאו, אקדח מים!" קורא פרופסור אוק. לרביטר טוען סופת חול ומשגר אותה בחוזקה אל עבר הנדוואר, ואקדח המים משתלב יחד עם סופת החול ועף במהירות אל עבר הנדוואר שסופג פגיעה כפולה, מוטח אחורנית ונופל על הקרקע מעולף "לא!" קורא החייל בזעם "עוד תשמעו ממני!" הוא קורא, משליך כדור עשן על הקרקע ועשן רב עולה על זירת הקרב, שניכם משתעלים ולבסוף שהעשן מתפזר המאמן וההנדוואר שלו נעלמו.
"אתה בסדר?" שואל אותך פרופסור אוק.
דודי~
אתה מודה לה ועולה לחדר. אתה רואה שיש לך בחדר מיטה כפולה, מרפסת, טלוויזיה ומקלחת+שירותים. אתה זורק את חפציך ליד המיטה ונכנס להתקלח. לבסוף אתה יוצא מהמקלחת כעבור רבע שעה ונכנס לישון, ואתה נרדם במהרה.
אתה מתעורר למחרת בבוקר די מוקדם.
-
[quote][i]Originally posted by Tamir[/i]@Apr 3 2010, 01:44 PM
[b]
אופיר~
סטארלי מנופף בכנפיו ומצליח לפזר את הערפל, אבל הוא לא רואה את וינגול שם "עכשיו, מתקפת כנף!" קוראת המאמנת ווינגול מופיע מאחורי סטארלי ופוגע בו ישירות עם מתקפת כנף.
[/b][/quote]
"סטארלי אני סומך עליך! תשתמש במתקפת כנף משלך כדי להחזיר לווינגל! "
-
אופיר~
סטארלי עך במהירות לעבר ווינגול שמגיב עם מתקפה מהירה, שתי ההתקפות נפגשות והפוקימונים ממשיכים עם אותם התקפות, והם מתחילים להתעייף "קדימה ווינגול, אקדח מים!" מצווה המאמנת.
-
[b]
נדב~
גרואולייט ממשיך להשתגע כתוצאה מהבילבול, ולבסוף הוא סופג פגיעה ישירה של עוקצי רעל. הוא נופל על הקרקע, מעולף "והניצחון הוא שלי" אומר לך המאמן בחיוך "תתאמנו ואז תחזרו לכאן ונערוך קרב חוזר, אני אחכה לכם. אני תמיד נותן ליריבים שלי הזדמנות שנייה" הוא אומר לך, והוא ודאסטוקס מסתובבים וממשיכים אל תוך שיחים סמוכים לכם. [/b][/quote]
"תודה על הקרב המעולה!" אצעק ואחזיר את גרואולייט לפוקדור.
'לא נורא, אז הפסדתי בקרב השני שלי. הוא מאמן מנוסה, אני בטוח' אחשוב בליבי בזמן שאתקדם אל כיוון העיר ויולט.
-
[quote][i]Originally posted by Tamir[/i]@Apr 8 2010, 09:37 PM
[b] עומר~
ציקוריטה מוסיפה עלי תער נוספים אולם מאריפ מצליחה להתחמק מהם, אבל אז הרעל משפיע עליה, והיא סופגת דחיפה ישירה שמעיף אותה אחורנית, והיא מתעלפת. ציקוריטה מאוד שמחה ומרגישה חזקה מאוד.
[/b][/quote]
"וואו צ'יקוריטה בקצב הזה את עוד מעט בטח תתפתחי!" אומר לה בגאווה ואזרוק פוקדור על מריפ.
-
[b] קאי~
"פלאסל, יד עוזרת! מיינון, מכת ברק!" מצווה המאמן. פלאסל משתמש ביד עוזרת ומחזק את ההתקפה של מיינון ששולח מכת ברק לעבר הפוקימונים שלך, איווי מתחמק אבל פוליוואג נתקל בו ומעיף אותו בחזרה אל עבר מכת הברק והוא סופג מכה ישירה, ופוליוואג יוצא ללא פגע.
"עכשיו, השתמשו במתקפה מהירה כפולה על שניהם!" קורא המאמן, ופלאסל ומיינון מחזיקים אחד את השני ומתקרבים עם מתקפה מהירה משולבת במהירות לעבר הפוקימונים שלך! [/b][/quote]
"איווי יד עוזרת, פוליוואג אקדח מים בכל הכוח."אני אומר לאיווי ולפוליוואג.
-
[b] מור~
"עכשיו קרוקונאו, אקדח מים!" קורא פרופסור אוק. לרביטר טוען סופת חול ומשגר אותה בחוזקה אל עבר הנדוואר, ואקדח המים משתלב יחד עם סופת החול ועף במהירות אל עבר הנדוואר שסופג פגיעה כפולה, מוטח אחורנית ונופל על הקרקע מעולף "לא!" קורא החייל בזעם "עוד תשמעו ממני!" הוא קורא, משליך כדור עשן על הקרקע ועשן רב עולה על זירת הקרב, שניכם משתעלים ולבסוף שהעשן מתפזר המאמן וההנדוואר שלו נעלמו.
"אתה בסדר?" שואל אותך פרופסור אוק.
[/b][/quote]
"כן, בסדר גמור, עבודה טובה לרביטר" אשיב לפרופ' אוק וחזיר את לרביטר לפוכדור שלו "אבל... מי אלו צוות רוקט?" אשאל את הפרופסור מבולבל במקצת.