-
[QUOTE=עידן קארו;733263]שאלה אני הורדתי את התוכנה הזאת שאמרתה וגם הורדתי את המשחק לב זהב
שאני נכנס למשחק דרך התוכנה השמאלית זה עובד והכל אבל אחרי שאני בוחר את השחקן והוא ניהיה קטן המסך ניהיה שחור ואני לא יכול לעשות כלום
איך אני מתקן את זה?...[/QUOTE]
תשם תקוד הזה וזה יעבוד לך
במקום לשנות את ההגדרות שים את הקוד הזה:
020de16c E1a00000
020d3fa8 E1a00000
-
למה זה לא נותן לי לפתוח את המשחק שאני לוחץ עליו רק דרך האימולטור
-
הקישור לתוכנה שצריך להוריד ולשים בתיקייה של המשחק שבורה.
בכל מקרה, אני לא מצליח להיכנס אל האימולטור מבלי להפעיל את המשחק בשביל להגיע למסך עם התאריך והכל. איך עושים זאת?
-
לא צריך להוריד בכלל את ה-winrer היתה לי בעיה עם ההורדה אז ניסיתי בלי התוכנה ופעל לי בסדר גמור היה לי מסך שחור אחרי שהדמות הפחה לקטנה אבל פתרתי את בנושא אחר בפורום
-
[quote=Lugia_Master;756833]הקישור לתוכנה שצריך להוריד ולשים בתיקייה של המשחק שבורה.
בכל מקרה, אני לא מצליח להיכנס אל האימולטור מבלי להפעיל את המשחק בשביל להגיע למסך עם התאריך והכל. איך עושים זאת?[/quote]
הועלו מחדש.
אתה צריך להכנס לאמולטור (לא משנה איך) ולשנות את ההגדרות ולשמור אותן.
אז, תצא ותכנס ויופיע לך והמסך של התאריך.
-
בעיה|התקנת האימולטור
אני לא מבין את המדריך שהכנת. אמרת לפתוח את הקובץ winds pro.13 אבל נתת לנו winds pro.14. אני לא יכול להתקין את הwinds pro.14 בגלל שההתקנה שונה לגמרי. תוכל להביא את הקובץ winds pro.13?
חוץ מזה שהתחלתי לשחק במשחק לב זהב אחרי שהפרופסור דיבר איתי ושבחרתי את השם שלי זה עשה מסך שחור. מה קרה?
-
התוכנה שנתת יורדת אצלי אהל ה-rar לא טוב
-
ניסיתי להוריד את כל ההורדות של הרט גולד וסול סילבר שהבאתם והכל הופך למסך שחור מיד אחרי הקטע של הפרופסור. ניסיתי להחליף אימולטור וזה לא עזר. מה עושים?
-
[QUOTE=kretorrbwly;784805]ניסיתי להוריד את כל ההורדות של הרט גולד וסול סילבר שהבאתם והכל הופך למסך שחור מיד אחרי הקטע של הפרופסור. ניסיתי להחליף אימולטור וזה לא עזר. מה עושים?[/QUOTE]
אתה יודע להפעיל קודים?
אם כן, תשתמש בקוד הזה: 020DD9E4 E1A00000
020D3820 E1A00000
או בקוד הזה: 020DE16C E1A00000
020D3FA8 E1A00000
(אצלי השני עובד)
אתה צריך גם להפעיל אותם כמובן, ולבטל אותם אחרי שהמסך השחור נעלם. אתה תצטרך לעשות את זה כל פעם שתכנס למשחק
-
התמונות של התוכנה בסוף לא עובדות ככה שאני לא יודע אם זה בסדר מה שאני עושה.
בכל מקרה האיקון של המשחק לא משתנה
-
[quote=ben2904;799402]התמונות של התוכנה בסוף לא עובדות ככה שאני לא יודע אם זה בסדר מה שאני עושה.
בכל מקרה האיקון של המשחק לא משתנה[/quote]
הועלו מחדש
-
אוקי יש לי את אותו הדבר כמו בתמונות אבל האיקון לא משתנה והוא נשאר אותו דבר.
ואם אני לוחץ עליו זה עושה לי את החלון של הבחירת תוכנית כדי לפתוח איתה את הקובץ.
-
[quote=ben2904;799570]אוקי יש לי את אותו הדבר כמו בתמונות אבל האיקון לא משתנה והוא נשאר אותו דבר.
ואם אני לוחץ עליו זה עושה לי את החלון של הבחירת תוכנית כדי לפתוח איתה את הקובץ.[/quote]
האיקון של המשחק?
הוא לא משתנה בגלל התוכנה.
הוא משתנה אחרי שאתה בוחר להפעיל אותו בעזרת ה-no$gba.
ואתה צריך באמת להגיע לחלון של בחירת התוכנות ולבחור ב-no$gba.
-
אז אני לא יודע מה הבעיה כי האיקון לא משתנה וכשאני לוחץ עליו הוא לא נכנס למשחק
נ.ב. אתה יכול להעלות את ההורדה החדשה של לב זהב לשרת אחר?
-
כשאני מוריד את התוכנה הזו אני פותח את הראר וזה כוב לי שיש בעיה בקובץ ואי אפשר לחלץ.
יש לי גם את 13, וכשאני שם את ההגדרות שכתובות להפעלת Hg זה עושה מהר מאוד ואחרי שאני כותב את השם זה עושה מסך שחור ולא פועל יותר.
-
נשמת כסף:
[URL]http://www.megaupload.com/?d=A18FZITA[/URL]
-
התוכנה שלך שאמורה לגרום למשחק לעבוד לא ניפתח לי ה-winrar....
יש מצב אתה מביא תוכנה אחרת או משו כזה...
-
להעלות מחדש
אם אפשר להעלות מחדש לינק עם התוכנה שהבאת בקובץ מתוקן
-
אחרי שאני עושה את ההגדרות כמו שאמרתה אין לי את התאריך וזה....
וגם הrar של התוכנה לא עובד
eNDryptS Advanced
ושאני כותב את הקוד הזה 020DE16C E1A00000
020D3FA8 E1A00000
אין לי את המסך השחור אבל אחרי כמה זמן זה לא עובד.
-
הקובץ ראר שנתתה לא עובד.
ניראה לי שבור או משו...
בכל מיקרה ביגלל זה אנלא יכול לשחק, אז תתקן או משו בקשה
-
[quote=LawZ;867314]הקובץ ראר שנתתה לא עובד.
ניראה לי שבור או משו...
בכל מיקרה ביגלל זה אנלא יכול לשחק, אז תתקן או משו בקשה[/quote]
תשתמש ב-desmume, הרבה פחות מסובך
יש הורדה שלו בפורום שחור ולבן
-
-
לינק שבור
[B]"[עכשיו תצאו מהאמולטור ותורידו את התוכנה הזו:
[url]http://www.f2h.co.il/201151268557[/url][/B]
תוציאו את כל הקבצים מתוכנת הראר ותשימו אותם באותה התיקייה עם המשחק.
תפתחו את הקובץ שנקרא "eNDryptS Advanced":"[/SIZE]
[B]הלינק שבור אחי אי אפשר להוריד את זה ובגלל זה כולם פה מסתבכים עם השטויות האלה. אם תוכל להעלות בבקשה את הקובץ מחדש נודה לך מקרב לב [/B] =]
-
[quote=ERRISHR;875744][B]"[עכשיו תצאו מהאמולטור ותורידו את התוכנה הזו:[/B]
[B][URL]http://www.f2h.co.il/201151268557[/URL][/B]
תוציאו את כל הקבצים מתוכנת הראר ותשימו אותם באותה התיקייה עם המשחק.
תפתחו את הקובץ שנקרא "eNDryptS Advanced":"[/size]
[B]הלינק שבור אחי אי אפשר להוריד את זה ובגלל זה כולם פה מסתבכים עם השטויות האלה. אם תוכל להעלות בבקשה את הקובץ מחדש נודה לך מקרב לב [/B]=][/quote]
יש כבר אמולטור יותר טוב והרבה יותר פשוט, desmume.
יש הורדה שלו בפורום שחור ולבן.
-
-
[b]נראה פשוט משחק אדיר! , תודה רבה ואחלה של השקעה![/b]
-
התמונה של ההגדרות של המהירות לא עובדת לי...
-
קיבינימט איזה באסה תגידו אתם יודעים אייך עושים את האימלטור שהקובץ שלו יהיה בצורה משולש לבן?כי ככה אני אוכל להפעיל את המשחקים בלי להפעיל את האימלטור.
-
קליק ימיני > פתח באמצעות > תחפש את האימולטור
-
לא הבנתי על מה אתה מדבר כאילו על הקובץ של האימלטור?או על המשחק?תסביר את כל השלבים בבקשה אני מת לשחק בלי להפעיל את האימלטור כמו שהיה לי פעם
-
זה אותו דבר תכלס
אתה בא לקובץ המשחק > קליק ימיני > פתח באמצעות (אם אין אז מאפיינים ואז "שנה") תחפש את הקובץ במחשב שלך (קובץ הexe של Desmume )
וזהו אתה יכול לפתוח כל משחק Nds מהקובץ
-
הצלחתי אייכשהו לעשות את המסך הענק במשחקים לב זהב ונשמת כסף פשוט שלבתי בין 2 האימלטורים ועכשיו אני משחק במשחקים במסך עצום ומסך מלא סוף סוף תודה
-
הורדות
יש הורדות באנגלית מלאה שעובדות?
-
אני נכנס למשחק ולוחץ עליו בתפריט הראשי (עם השעון והלוח שנה) ואז הוא אומר לי שיש לו קראש. מה צריך לעשות?
-
זה עושה לי מסך שחור ואני עושה את הקודים והם לא פועלים לי. מה לעשות?
נראה לי שזה כי אני משתמשת ב winds pro ולא ב- desmume.
-
הקובץ הנוסף שצריך להוריד לא עובד לי
-
הקובץ האחרון שצריך להוריד לא תקין אתה יכול להעלות את זה שוב?
-
עשית את כל מה שאמרת במדריך, אבל כשאני משתמש בeNDryptS ואני לוחץ אחד, זה שואל אותי באיזה תוכנה אני רוצה להשתמש? (כאילו מהאפשרויות של ווינדואוס) רשמתי לו שאני רוצה להשתמש בWinds pro אבל משום מה זה קרס...
מה אני רציך לעשות?
-
היי.
עשיתי את המדריך שלך אבל כשהגעתי לקטע שאני צריכה לפתוח את הקובץ "eNDryptS Advanced" יש לי בעיה קטנה..
כמו שאמרת צריך ללחוץ על 1 ולראות אם זה בדיוק אותו הדבר, אבל עצלי זה רק משהו קטן.
במקום שיהיה 1 ירוק יש 3 ירוק, וניסיתי למחוק הכל (גם את האמולטור) ולעשות הכל מההתחלה פעמיים אבל זה כל הזמן מראה לי את אותה בעיה..
אתה יודע אולי איפה אני טועה? כי אני ממש לא מבינה..
-
אממ 2 שאלות :
1. עשיתי הכל עד שהגעתי לתוסף הזה שכתבתה שצריך להוריד גם , אז השאלה שלי זה עם המשחק עובד לי בלעדיו אני צריך להוריד אותו ? ומה הוא עושה?
2. איך מגדילים את המסך???