-
[color=blue]אריאל- "לא..." יש שקט לרגע. "תגיד, לא נמאס לך כל היום לעבוד? אני יוצא לפאב, וחברים שלי הבריזו, אז חשבתי להזמין אותך.. אתה יודע, לשתות קצת, להתחיל עם בחורות.."[/color]
[color=orange]אדריאן-"ושוב הגענו לעניין הפרספקטיבה." הוא אומר. "טוב, נראה כאילו ממך אני לא אקבל מידע. אתה הרבה יותר ירוק ממני. אבל לפחות אני יודע שאני לא היחיד."[/color]
[color=gray]מייקל- אתה מתרחק אבל הוא מתקרב אליך ואומר "מצאתי את זה." ולפני שאתה מספיק לעשות משהו, הוא נוגע בך עם המכשיר המתכתי הקטן שהוא הוציא. אתה מרגיש כאב חד מאוד. ואז כלום.
אתה מתעורר בחדר חשוך. אתה קשור אך הפה שלך חופשי. אין שום דבר בחדר חוץ ממך והכיסא שאתה יושב עליו.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:01 PM
[b] [color=gray]מייקל- אתה מתרחק אבל הוא מתקרב אליך ואומר "מצאתי את זה." ולפני שאתה מספיק לעשות משהו, הוא נוגע בך עם המכשיר המתכתי הקטן שהוא הוציא. אתה מרגיש כאב חד מאוד. ואז כלום.
אתה מתעורר בחדר חשוך. אתה קשור אך הפה שלך חופשי. אין שום דבר בחדר חוץ ממך והכיסא שאתה יושב עליו.[/color] [/b][/quote]
"מה עשיתי לעזאזל ?!#"אומר ואצעק .
"תשחררו אותי "המשיך לצעוק כמו מטומטם
-
[b]
[color=orange]אדריאן-"ושוב הגענו לעניין הפרספקטיבה." הוא אומר. "טוב, נראה כאילו ממך אני לא אקבל מידע. אתה הרבה יותר ירוק ממני. אבל לפחות אני יודע שאני לא היחיד."[/color]
[/b][/quote]
"לא היחיד מה, שיש לו חתכים בגב? ואו. מרגש בנאדם. אפשר לחשוב כבר מה זה, כולה חתכים."
-
[b] [color=blue]אריאל- "לא..." יש שקט לרגע. "תגיד, לא נמאס לך כל היום לעבוד? אני יוצא לפאב, וחברים שלי הבריזו, אז חשבתי להזמין אותך.. אתה יודע, לשתות קצת, להתחיל עם בחורות.."[/color]
[/b][/quote]
"י נמאס, אבל אתה מבין גילתי משהו גדול, אני לא אגיד לך זאת בטלפון כי יש מצב שהאנשים האלו עוקבים אחרינו, ניפגש בפאב בעוד חצי שעה" אומר לו.
-
[color=gray]מייקל- לאחר כמה שניות אתה שומע צעדים, והאיש הגבוה שחישמל אותך נכנס. "מייקל! התעוררת!"[/color]
[color=orange]אדריאן-"חתכים?" אומר אייס בחיוך. הוא מביט באקדח שלך. אתה מסתכל אליו שוב, אבל יכולת להישבע שהעיניים שלו היו חומות ולא אדומות שניה לפני כן. פתאום אתה מרגיש כאב חד ביד שלך, כאילו היא נכווית מבפנים. אתה שומט את האקדח, נאנק מכאבים, ואייס מרים אותו. העיניים שלו שוב חומות. "זה קצת יותר מחתכים." הוא אומר והולך אל החלון. כשהוא מפנה אליך את הגב אתה רואה שיש לו בחולצה שני חתכים אנכיים. מתוכם יוצא משהו לבן וגדול, מהר.
[url=http://public5.tektek.org/img/av/1004/d03/1223/1739221.png]http://public5.tektek.org/img/av/1004/d03/1223/1739221.png[/url]
"נתראה בחיים אחרים, אח" הוא אומר, פורש את הכנפיים ועף דרך החלון[/color]
[color=blue]אריאל- הוא לא נשמע שמח במיוחד לדבר על העבודה אחרי שעות העבודה, אבל הוא מסכים. אתם נפגשים בפאב כמה דקות לאחר מכן. "אז, מה רצית להגיד?" שואל סטן אחרי שתי כוסות בירה[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:14 PM
[b] [color=gray]מייקל- לאחר כמה שניות אתה שומע צעדים, והאיש הגבוה שחישמל אותך נכנס. "מייקל! התעוררת!"[/color] [/b][/quote]
"מה אתה רוצה ממני !?"אומר לו בעצבים.
בזמן שאני מדבר איתו אנסה להשכיל את הידיים שלי דרך החבלים .
-
[b]
[color=orange]אדריאן-"חתכים?" אומר אייס בחיוך. הוא מביט באקדח שלך. אתה מסתכל אליו שוב, אבל יכולת להישבע שהעיניים שלו היו חומות ולא אדומות שניה לפני כן. פתאום אתה מרגיש כאב חד ביד שלך, כאילו היא נכווית מבפנים. אתה שומט את האקדח, נאנק מכאבים, ואייס מרים אותו. העיניים שלו שוב חומות. "זה קצת יותר מחתכים." הוא אומר והולך אל החלון. כשהוא מפנה אליך את הגב אתה רואה שיש לו בחולצה שני חתכים אנכיים. מתוכם יוצא משהו לבן וגדול, מהר.
[url=http://public5.tektek.org/img/av/1004/d03/1223/1739221.png]http://public5.tektek.org/img/av/1004/d03/1223/1739221.png[/url]
"נתראה בחיים אחרים, אח" הוא אומר, פורש את הכנפיים ועף דרך החלון[/color]
[/b][/quote]
"אוקיי, אני השתגעתי. זה לא היה אמתי, לא יהיו לי כנפיים וג'יימס עדיין חי. אחלה" אגיד ואלך לישון.
'אולי כשאתעורר הכל יהיה שוב נורמאלי'
-
[color=gray]מייקל- "רק רגע אחד." הוא אומר ומתחיל ללכת. "ואל תנסה להשתחרר, אין לך לאן לברוח מכאן." כשהוא חוזר הוא מביא איתו כיסא. הוא מתיישב מולך, מוציא סיגריה ומתחיל לעשן. "אני יודע, זה הורס את הבריאות, אבל לא יכול להפסיק." הוא אומר[/color]
[color=orange]נדב- אתה הולך לישון. כשאתה מתעורר, אתה מוצא את עצמך על הרצפה, על הבטן. הכאב בגב פסק.[/color]
-
[b]
[color=blue]אריאל- הוא לא נשמע שמח במיוחד לדבר על העבודה אחרי שעות העבודה, אבל הוא מסכים. אתם נפגשים בפאב כמה דקות לאחר מכן. "אז, מה רצית להגיד?" שואל סטן אחרי שתי כוסות בירה[/color] [/b][/quote]
"נכון שבזמן האחרון התרחשו כמה אירועי טירור בשניים מרובעי ניו יורק?" אשאלו.
"אני יודע מהם שלוש המטרות הבאות" אומר לו.
"תחילה, קווינס" אסביר לסטן בלחש.
"אחר כך, בברונקס ומיד לאחר מכן בסטטן איילנד" אלחש לו שוב.
"אני רוצה שמחר בבוקר נגיע לגן הפסלים סוקרטס" אעלה כולי בכוונה תוך כדי כך שאני חושד שמישהו עוקב אחרינו.
אך למעשה אנפץ את הכוס שלי על הרצפה ואתכוףף יחד עם סטן כדי לאסוף את השברים.
"היכל המדע של ניו יורק" אלחש לו בשקט.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:22 PM
[b] [color=gray]מייקל- "רק רגע אחד." הוא אומר ומתחיל ללכת. "ואל תנסה להשתחרר, אין לך לאן לברוח מכאן." כשהוא חוזר הוא מביא איתו כיסא. הוא מתיישב מולך, מוציא סיגריה ומתחיל לעשן. "אני יודע, זה הורס את הבריאות, אבל לא יכול להפסיק." הוא אומר[/color] [/b][/quote]
"אז מה אני עושה פה ?"אשאל אותו .
-
[color=blue]אריאל- סטן נראה מוטרד. "אתה בטוח? זה... נראה לי קצת מוקצן... אתה יודע למה זה קורה?"[/color]
[color=gray]מייקל-"לא שיקרתי." אומר לך טד. "אני באמת מהCIA. ואנחנו צריכים את העזרה שלך. אתה זוכר את אייס אנג'ל? " הוא שואל. "הייתם שניכם חברים טובים בזמן שהייתם ביחד בNBA"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:22 PM
[b]
[color=orange]נדב- אתה הולך לישון. כשאתה מתעורר, אתה מוצא את עצמך על הרצפה, על הבטן. הכאב בגב פסק.[/color] [/b][/quote]
"הו יופי, אז צדקתי למרות הכל" אגיד ואסתכל אם אני נמצא בבית שלי ובאמת חלמתי או שאני עדיין במלון ופשוט הזיתי.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:26 PM
[b] [color=gray]מייקל-"לא שיקרתי." אומר לך טד. "אני באמת מהCIA. ואנחנו צריכים את העזרה שלך. אתה זוכר את אייס אנג'ל? " הוא שואל. "הייתם שניכם חברים טובים בזמן שהייתם ביחד בNBA"[/color] [/b][/quote]
"כה הבן* הזה בגללו אני ישבתי 5 שנים בכלא "אומר לו .
"אתה יודע לא היית צריך לחשמל אותי "הוסיף.
"מה אתם צריכים ממני?"אשאל לסיום.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:26 PM
[b] [color=blue]אריאל- סטן נראה מוטרד. "אתה בטוח? זה... נראה לי קצת מוקצן... אתה יודע למה זה קורה?"[/color]
[/b][/quote]
"אני לא יודע בינתיים, הייתי עסוק בלחקור זאת לפני שהתקשרת אליי" אלחש לו ואתבונן לפתע לצדדים לבדוק אם עוקבים אחרינו.
-
[color=orange]אדריאן- אתה קם ובדרך מפיל כמה אגרטלים. כלומר לא אתה. מהגב שלך יוצאות שתי כנפיים אדירות. אתה מרגיש שהן שלך, כי הרגשת את הנגיעה שלהן באגרטלים. אתה מנסה להזיז אותן ומצליח לנופף בהן.[/color]
[color=gray]מייקל- "תראה, גם בקשר למה שאני עושה בCIA לא שיקרתי. אני חוקר את האסונות האחרונים שפקדו את ניו יורק. ואנג'ל אולי קשור לכל מה שקורה." טד עוצר כדי לשאוף עוד מנה של ניקוטין. "בפיצוץ השני, הוא נכח. הוא היה על גג בניין בלי נשק, ובלי הגנה, אבל כל היריות שלנו לא עשו לו כלום. שלושה שוטרים נפצעו קשה, ויש להם כמה כוויות שהם לא יכולים להחלים מהן. אני יודע שזה הוא, וכבר הייתי קרוב לתפוס אותו לפני שלושה ימים, כשהגעתי למקום שהוא שהה בו. אבל איחרתי את המועד."[/color]
[color=blue]אריאל- הכול נראה נקי. סטן עדיין נראה מבולבל. "למה אז לא התקשרת למישהו חשוב, כמו המשטרה, או הCIA? צריך להזהיר אותם אם זה נכון."[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:35 PM
[b] [color=orange]אדריאן- אתה קם ובדרך מפיל כמה אגרטלים. כלומר לא אתה. מהגב שלך יוצאות שתי כנפיים אדירות. אתה מרגיש שהן שלך, כי הרגשת את הנגיעה שלהן באגרטלים. אתה מנסה להזיז אותן ומצליח לנופף בהן.[/color] [/b][/quote]
"הולי שיט!" אני צועק בבהלה.
"מה לעזאזל הולך פה?!" אגיד ואז אזכר שאייס הצליח להכניס אותם בחזרה אל הגב שלו ואני אנסה להכניס את שלי לגב גם.
-
[b] [color=gray]מייקל- "תראה, גם בקשר למה שאני עושה בCIA לא שיקרתי. אני חוקר את האסונות האחרונים שפקדו את ניו יורק. ואנג'ל אולי קשור לכל מה שקורה." טד עוצר כדי לשאוף עוד מנה של ניקוטין. "בפיצוץ השני, הוא נכח. הוא היה על גג בניין בלי נשק, ובלי הגנה, אבל כל היריות שלנו לא עשו לו כלום. שלושה שוטרים נפצעו קשה, ויש להם כמה כוויות שהם לא יכולים להחלים מהן. אני יודע שזה הוא, וכבר הייתי קרוב לתפוס אותו לפני שלושה ימים, כשהגעתי למקום שהוא שהה בו. אבל איחרתי את המועד."[/color] [/b][/quote]
"אם הוא נשאר אותו דבר אז עכשיו הוא נמצא באיזה חור מסניף משהו "אומר לו .
"אתה יודע קצת קשה לדבר עם מישהו שאתה כולך קשור "הוסיף בלעג.
-
[color=orange]
הוכחה שאני אל רחמן
----------------------------------
אדריאן- אתה מנסה להרגיש את הכנפיים ולהחזיר אותן אל הגב, ומצליח.[/color]
[color=gray]מייקל-"החבלים נשארים. אני מכיר אותך מייקל, אבל עוד לא מספיק טוב בשביל לדעת אם אפשר לסמוך עליך."[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:40 PM
[b] [color=gray]מייקל-"החבלים נשארים. אני מכיר אותך מייקל, אבל עוד לא מספיק טוב בשביל לדעת אם אפשר לסמוך עליך."[/color] [/b][/quote]
"תחשוב על זה איך אני אעזור לך עם אני אהיה קשור ?"אומר לו .
"טוב עם אני תקוע פה אז אפשר קצת אוכל ?"אשאל אותו .
-
[color=gray]מייקל- טד מחייך ונושף עליך את העשן. "קודם תעזור לי."[/color]
-
[b]
[color=blue]אריאל- הכול נראה נקי. סטן עדיין נראה מבולבל. "למה אז לא התקשרת למישהו חשוב, כמו המשטרה, או הCIA? צריך להזהיר אותם אם זה נכון."[/color] [/b][/quote]
"זה נכון ב71% בערך" אלחש לסטן.
"הCIA לא יאמינו לי כך גם המשטרה, נעצור זאת אני ואתה בדרך שלנו" אומר לו.
"תחילה נהיה בצד נחכה לאירגון הטירור, ברגע שהם יגיעו אני אזייף פשע אל מול כל הסובבים בו אני תוקף אותך ככה הם יזעיקו את המשטרה מנסיבות אחרות וזאת תגיע לפני הפשע, אין שום סיכוי שבעולם שאירגוני הטירור יבצעו פשע ליד המשטרה" אומר לו.
"בקשר אליי, אני אהיה בסדר, הצדק דואג לי" אומר לו.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:43 PM
[b] [color=gray]מייקל- טד מחייך ונושף עליך את העשן. "קודם תעזור לי."[/color] [/b][/quote]
"איך אני אעזור לך עם אני תקוע כאן?!?!"אומר לו בעצבים.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:40 PM
[b] [color=orange]
הוכחה שאני אל רחמן
----------------------------------
אדריאן- אתה מנסה להרגיש את הכנפיים ולהחזיר אותן אל הגב, ומצליח.[/color]
[/b][/quote]
אתה סתם חרמן
-------------
"אוקיי, אחלה. פשוט תתנהג רגיל, כאילו כלום לא קרה"
אני אתקשר לליסה ואשאל אותה אם היא גילתה עוד פרטים ואם היא יכולה לבוא לפה.
-
[color=blue]אריאל- סטן מתחלחל. "לא. לא לא לא. אין סיכוי! מה השתגעת?! אנחנו שנינו נמות! אתה ראית מה קרה אתמול?! מישהו מיסמר 10 אנשים לקיר בשביל לרשום מילה אחת! אתה התחרפנת לגמרי. צריכים לקחת לך את הרישיון עריכת דין."[/color]
[color=gray]מייקל- הוא יושב כמה דקות וחושב. אחר כך הוא יוצא מהחדר. כשהוא חוזר הוא מביא איתו מין צמיד ליד. "בתנאי שתשים את זה." הוא אומר.[/color]
[color=orange]אדריאן-"ליסה וונג." נשמע הקול שלה מבעד לשפורפרת[/color]
-
[color=gray]מייקל- הוא יושב כמה דקות וחושב. אחר כך הוא יוצא מהחדר. כשהוא חוזר הוא מביא איתו מין צמיד ליד. "בתנאי שתשים את זה." הוא אומר.[/color]
"צמיד מעקב ?אתה בטח צוחק עליי "אומר לו .
"אני לא הולך להסתובב עם ה** הזה על היד שלי "אומר לו .
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:53 PM
[b]
[color=orange]אדריאן-"ליסה וונג." נשמע הקול שלה מבעד לשפורפרת[/color] [/b][/quote]
"היי ליסה, זה אדריאן. תוכלי לבוא למלון "הבריכה של פוסידון"? אלא אם כן את עסוקה..." אשאל אותה
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 07:53 PM
[b] [color=blue]אריאל- סטן מתחלחל. "לא. לא לא לא. אין סיכוי! מה השתגעת?! אנחנו שנינו נמות! אתה ראית מה קרה אתמול?! מישהו מיסמר 10 אנשים לקיר בשביל לרשום מילה אחת! אתה התחרפנת לגמרי. צריכים לקחת לך את הרישיון עריכת דין."[/color]
[/b][/quote]
"סמוך עליי סטן, תאמין בצדק והוא יגן עליך, ואל תצעק!" אומר לסטן.
"אולי אתה לא מכיר אותי בתור ילד אבל קראו לי עשרות ניסים ונפלאות בזכות הצדק!" אומר לו.
-
[color=gray]מייקל- הוא נראה מאוכזב. "טוב. תהנה מהשהות כאן." הוא אומר, יוצא, וסוגר את הדלת. אתה שומע קראנק כשהמנעול ננעל. "אנחנו צופים בך כל הזמן" נשמע קול מהקירות, ואתה מבין שזה רמקול. "אז אל תנסה שום דבר. אבל כשתרצה לדבר, פשוט תגיד." ואז שקט.[/color]
[color=orange]אדריאן- שקט לרגע. "איזה אדריאן?" היא שואלת[/color]
[color=blue]אריאל- "אתה משוגע!" אומר סטן. הוא משלם לברמן, קם ומסתכל עליך שוב. "אני מוכן לפנות למשטרה, אבל לא יותר מזה. שלום." והוא הולך.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 08:04 PM
[b]
[color=orange]אדריאן- שקט לרגע. "איזה אדריאן?" היא שואלת[/color]
[/b][/quote]
"תנחשי. נו, אדריאן סמית'!"
-
[color=orange]אדריאן-"אהה סמית', המטאליסט השיכור שהרביץ לשוטר." היא אומרת. "הכול בסדר?"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 08:08 PM
[b] [color=orange]אדריאן-"אהה סמית', המטאליסט השיכור שהרביץ לשוטר." היא אומרת. "הכול בסדר?"[/color] [/b][/quote]
"שכחת להגיד חתיך. היו לי ימים יותר טובים. אני מפריע או משהו? כי אני צריך שתבואי לפה, דחוף!"
-
[b] [color=gray]מייקל- הוא נראה מאוכזב. "טוב. תהנה מהשהות כאן." הוא אומר, יוצא, וסוגר את הדלת. אתה שומע קראנק כשהמנעול ננעל. "אנחנו צופים בך כל הזמן" נשמע קול מהקירות, ואתה מבין שזה רמקול. "אז אל תנסה שום דבר. אבל כשתרצה לדבר, פשוט תגיד." ואז שקט.[/color]
[/b][/quote]
'טוב יש לי שתי אפשרויות או לצאת מפה עם צמיד ענקי על היד או להישאר תקוע פה,טוב אני אקח את הצמיד אבל הנצל את זה'אחשוב לעצמי ואז אומר "טוב החלטתי אני לוקח את הצמיד אבל אתם יודעים אני אצטרך כמה בגדים חדשים על מנת להסתיר את זה ".
-
[b]
[color=blue]אריאל- "אתה משוגע!" אומר סטן. הוא משלם לברמן, קם ומסתכל עליך שוב. "אני מוכן לפנות למשטרה, אבל לא יותר מזה. שלום." והוא הולך.[/color] [/b][/quote]
"חכה רגע!" אעצור בעדו וארוץ אליו.
"אהת יודע מה בוא נעשה זאת בדרך שלך, נזמין את המשטרה" אלחש לו.
"אבל אם זה לא יצליח בפעם הזו, בפעם הבאה, נפעל בדרך שלי, מה אתה אומר?" אשאלו.
-
[color=orange]אדריאן- היא נשמעת יותר רצינית. "גילית משהו?" היא שואלת.[/color]
[color=gray]מייקל- הדלת נפתחת. טד בא עם בגדים בשבילך ועם הצמיד. הוא שם לך אותו ומתיר לך את הקשרים. "אתה יכול להתלבש כאן. אחרי זה יש לנו כאן חדרים אחרים, שבהם תוכל לישון כשאתה לא בתפקיד. ברוך הבא לצוות."[/color]
[color=blue]אריאל- "לא, אין סיכוי! זה טירוף!"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 4 2010, 12:20 AM
[b] [color=orange]אדריאן- היא נשמעת יותר רצינית. "גילית משהו?" היא שואלת.[/color] [/b][/quote]
"לא. לא בנוגע לג'יימס לפחות, אבל זה משהו חשוב שאני צריך להראות למישהו, ואת נראית לי האדם המתאים."
-
[color=orange]אדריאן-יש שקט לכמה שניות. "תראה אדריאן, אתה מעורב בחקירה שלי, אז בוא... בוא נשמור על זה מקצועי, טוב?"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 4 2010, 12:28 AM
[b] [color=orange]אדריאן-יש שקט לכמה שניות. "תראה אדריאן, אתה מעורב בחקירה שלי, אז בוא... בוא נשמור על זה מקצועי, טוב?"[/color] [/b][/quote]
"אני לא רוצה להשכיב אותך, תרגעי. ברצינות, תבואי. זה דחוף. באמת שכן. היה פה איזה בנאדם עם אקדח... תבואי, רק לשנייה אפילו ואז תלכי."
-
[color=orange]אדריאן- שוב שקט. "טוב נו. איפה אתה?" היא שואלת[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 4 2010, 12:36 AM
[b] [color=orange]אדריאן- שוב שקט. "טוב נו. איפה אתה?" היא שואלת[/color] [/b][/quote]
"אמרתי לך, מלון 'הבריכה של פוסידון', חדר 425.
-
[color=orange]אדריאן-"טוב, בסדר. עוד רבע שעה." היא מנתקת. אתה יושב לך בחדר, מנסה להבין מה לעזאזל קורה לך. אתה נשען על הספה, ונדחק קדימה, כשהכנפיים שלך יוצאות מהגב שוב.[/color]