-
[quote=TaL~;614240]
[COLOR=Plum]עומר-"בטח שאני אעשה את זה!" היא אומרת בחיוך כנה "אני רוצה לעזור לך להשיג את זה, כי אולי את לא רואה את זה, אבל את דומה לי. את עוד תשתני, את לא תהיי כל כך צינית אחרי שתעברי את המסע הזה." היא אומרת לך ומביטה לאופק. בנתיים פרס הצליח לשבור כמה בובות, באנירי שולחת קרניים סולאריות בקלות, ומיאו משחק עם הבובות של עצמו. מה תעשי?[/COLOR]
[/quote]
"טוב פרס,באנירי הייתם מצויינים. מיאו אני יודעת שאתה קטן אבל בבקשה רק את זה ואז תוכל לחזור לנמנם בפוקדור." אומר לו בעידוד ואחזיר את פרס ובאנירי.
"אז מה הדבר הראשון שאני צריכה לעשות?" אשאל אותה בחיוך
-
[QUOTE=TaL~;614240][COLOR="DarkOrange"]רועי-אתה מכניס לו אגרוף בדיוק באף, אתה מרגיש משהו נשבר, ואתה רואה את הדם שנוטף מידך, אתה קצת בשוק, אבל אתה מתעורר אחרי הבעיטה החזקה שפוגעת בבטניך, כאילו שהוא קורא את מחשבותייך. אתה רואה את הפרצוף שלו, הוא מלא דם ועיניו אדומות "התעסקת עם האיש הלא נכון ילד." הוא אומר לך בקול עמוק ורובוטי. הוא מרים אותך גבוה וזורק אותך. אתה מצליח לשחרר את האונדם. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אעלה על הנדאום ואברח .
אחפש אנשים אחרים שמוכנים להחליף איתי ..
-
[COLOR="Plum"]עומר-מיאו מקשיב לך ושולח קרן בועות אימתנית, וקורס מרוב עייפות בידיים שלך. את מחזירה את כולם לפוקדורים וחוזרת לקאמיל. "הדבר הראשון שאת צריכה לעשות, זה לשכוח מכל סטיגמה שיש. את הולכת להתלבש, להתנהג, ולהיות הדמויות הכי מוקצנות שאת יכולה להיות, כי אם לך לא יהיה אכפת מה חושבים עלייך, לפוקימונים שלך לא יהיה אכפת, הביטחון העצמי שלהם יעלה לשמיים, אבל האגו שלהם ישאר בקרקע. לפני שאת מתכננת מהלכים, את צריכה לדעת מה את רוצה, כל מהלך צריך להיות מסר. אני יודעת שזה נשמע לך כמו קלישאה גרועה, אבל זה נכון." היא אומרת "אני שמתי לך את הבגדים ההם. ואת ראית שזה לא השפיע לרעה על המהלך." היא אומרת. מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]רועי-אתה מנסה לעלות על האונדם, אבל ללא הצלחה, הבחור פשוט תופס אותך בקרקפת ונותן לך אגרוף חזק. אתה מרגיש שאתה הולך להתעלף, אתה מקיא על הבחור את הנשמה שלך והוא מתחיל..להעלם..הוא נמס ונמס עד שהוא נעלם. אתה מתעלף ומוצא את עצמך בבית חולים, לבד. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;614255][COLOR=Plum]עומר-מיאו מקשיב לך ושולח קרן בועות אימתנית, וקורס מרוב עייפות בידיים שלך. את מחזירה את כולם לפוקדורים וחוזרת לקאמיל. "הדבר הראשון שאת צריכה לעשות, זה לשכוח מכל סטיגמה שיש. את הולכת להתלבש, להתנהג, ולהיות הדמויות הכי מוקצנות שאת יכולה להיות, כי אם לך לא יהיה אכפת מה חושבים עלייך, לפוקימונים שלך לא יהיה אכפת, הביטחון העצמי שלהם יעלה לשמיים, אבל האגו שלהם ישאר בקרקע. לפני שאת מתכננת מהלכים, את צריכה לדעת מה את רוצה, כל מהלך צריך להיות מסר. אני יודעת שזה נשמע לך כמו קלישאה גרועה, אבל זה נכון." היא אומרת "אני שמתי לך את הבגדים ההם. ואת ראית שזה לא השפיע לרעה על המהלך." היא אומרת. מה תעשי?[/COLOR]
[/quote]
"אז, אני צריכה להיות מוקצנת מאוד כדי להצליח?" אשאל "לא הכי חשוב שאני אהיה אני? ואיזה מסר בדיוק יש לי להעביר בתחרות תיאום? אשאל ברצינות ואתיישב לידה ואסתכל עליה.
"יש מצב שנמשיך את השיחה בדרך למרכז כדי שהפוקימונים שלי ינוחו?" אשאל בחיוך
-
[QUOTE=TaL~;614255]
[COLOR="DarkOrange"]רועי-אתה מנסה לעלות על האונדם, אבל ללא הצלחה, הבחור פשוט תופס אותך בקרקפת ונותן לך אגרוף חזק. אתה מרגיש שאתה הולך להתעלף, אתה מקיא על הבחור את הנשמה שלך והוא מתחיל..להעלם..הוא נמס ונמס עד שהוא נעלם. אתה מתעלף ומוצא את עצמך בבית חולים, לבד. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אקום מהמיטה בבית החולים ואגיד "אני מרגיש נפלא תודה רבה על הטיפול"
אחזור למקום שבו חיפשתי להחליף את הנדאום .
-
[COLOR="Plum"]עומר- "כמובן." היא עונה לך בחיוך ואתן קמות מהספסל. אתם מתקרבות אל עבר היציאה מהפארק. "את צריכה לעשות 'הצגה'" היא אומרת בזמן שאתן עוברות את הכניסה לבניין, ומתקרבות לעבר היציאה ממנו "את צריכה להראות לכולם שלא אכפת לך באיזה אור את מוצגת, או איך את נתפסת בעיניי אנשים," היא ממשיכה בזמן שאתן עוברות בדרך הסלולה לעבר מרכז הפוקימונים, את רואה באופק את הבתים בסגנון האירופאי, וזה מחמם את ליבך. "המתקפות של הפוקימונים, זה הדבר הכי חשוב מבחינה אחת, אבל מהבחינה שאני מדברת עליה, זה הדבר הכי פחות חשוב." אתן מתקרבות למרכז הפוקימונים, ועוברת לנושא אחר "מה שאת צריכה להראות בתחרויות התיאום, זה בעצם, איזה מסר את רוצה להעביר במהלך הזה. אם הוא יהיה פשוט 'יפה' וחסר כל תכלית, אנשים לא יתלהבו ממנו. את לא צריכה לעבוד קשה כדי להעביר מסר, הקאץ' הוא להעביר את המסר הנכון" היא עוצרת לשנייה אחרי שאת מקבלת את הפוקימונים שלך. "המסר העיקרי שאת צריכה להעביר זה סיפור, שיש לו התחלה, עלילה, וסוף. ממש כמו במחזה." היא עונה לך "האמת היא, הדבר שהביא אותי לתאם, זו היא הצגה בתאטרון קטן בכפר ליד קיוטו, את צריכה למצוא את מה שאת מרגישה שבאמת 'נוגע בך'. מההצגה הזאת השתמשתי בסצינה מסויימת למהלך הראשון שלי עם מילוטיק-בהתחלה היא יוצאת מהפוקדור עם ריח מתוק, והקטנה, וגדלה במהירות. לאחר מכן היא משתמשת בסופת עלים, ויום בהיר כדיי לייצג את מהלך חייה-פריחת הסאקורה. וכשהיא מתה, באמצע סופה, היא משתמשת בריקוד הגשם, ושולחת ברק אל השמיים, ברק שחוזר אליה." היא מתארת בהתלהבות את הסיפור, כשהמלצרית בבית הקפה מושיטה לכן תה. מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"]רועי-אתה מודה לאחות ג'וי ויוצא מבית החולים. ככל שאתה מתקדם אל עבר המקום שבו פגשת את הבחור הארור ההוא, אתה חושב על המאורע, איך פתאום מצאת את עצמך ביער? ומה הייתה ההרגשה המוזרה ההיא כשהוא החזיק בידך בחוזקה. אתה מגיע למקום. אך אתה מוצא שהוא נעלם כלא היה. פשוט במקום המקום ההוא נמצאת באר מוזהבת, עם מים שחורים כלילה. אתה שם לב שהשמש שוקעת, ומרגיש שיש מישהו מאחורייך, אתה מסתובב ולא כל כך מופתע לגלות את הבחור שהתקוטטת איתו מקודם. [IMG][IMG]http://i45.tinypic.com/1t8ln7.png[/IMG][/IMG]' מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;614467][COLOR=Plum]עומר- "כמובן." היא עונה לך בחיוך ואתן קמות מהספסל. אתם מתקרבות אל עבר היציאה מהפארק. "את צריכה לעשות 'הצגה'" היא אומרת בזמן שאתן עוברות את הכניסה לבניין, ומתקרבות לעבר היציאה ממנו "את צריכה להראות לכולם שלא אכפת לך באיזה אור את מוצגת, או איך את נתפסת בעיניי אנשים," היא ממשיכה בזמן שאתן עוברות בדרך הסלולה לעבר מרכז הפוקימונים, את רואה באופק את הבתים בסגנון האירופאי, וזה מחמם את ליבך. "המתקפות של הפוקימונים, זה הדבר הכי חשוב מבחינה אחת, אבל מהבחינה שאני מדברת עליה, זה הדבר הכי פחות חשוב." אתן מתקרבות למרכז הפוקימונים, ועוברת לנושא אחר "מה שאת צריכה להראות בתחרויות התיאום, זה בעצם, איזה מסר את רוצה להעביר במהלך הזה. אם הוא יהיה פשוט 'יפה' וחסר כל תכלית, אנשים לא יתלהבו ממנו. את לא צריכה לעבוד קשה כדי להעביר מסר, הקאץ' הוא להעביר את המסר הנכון" היא עוצרת לשנייה אחרי שאת מקבלת את הפוקימונים שלך. "המסר העיקרי שאת צריכה להעביר זה סיפור, שיש לו התחלה, עלילה, וסוף. ממש כמו במחזה." היא עונה לך "האמת היא, הדבר שהביא אותי לתאם, זו היא הצגה בתאטרון קטן בכפר ליד קיוטו, את צריכה למצוא את מה שאת מרגישה שבאמת 'נוגע בך'. מההצגה הזאת השתמשתי בסצינה מסויימת למהלך הראשון שלי עם מילוטיק-בהתחלה היא יוצאת מהפוקדור עם ריח מתוק, והקטנה, וגדלה במהירות. לאחר מכן היא משתמשת בסופת עלים, ויום בהיר כדיי לייצג את מהלך חייה-פריחת הסאקורה. וכשהיא מתה, באמצע סופה, היא משתמשת בריקוד הגשם, ושולחת ברק אל השמיים, ברק שחוזר אליה." היא מתארת בהתלהבות את הסיפור, כשהמלצרית בבית הקפה מושיטה לכן תה. מה תעשי?[/COLOR]
[/quote]
"וואו, זה יותר מסובך ממה שחשבתי." אומר בשקט ובקול נבוך "אבל, איך אני יכולה ליצור סיפור? אולי כדאי שלפני שאני אצליח ליתור סיפור אני אאמן את הפוקימונים שלי יותר. לא?" אומר ואתבונן בתה שלי מבלי לשתות אותו.
"את מבינה, אני לא יודעת מה זה תיאום. כל חיי סובבו אחרי קרבות ולא אחרי הצגות ודברים כאלה."
-
[QUOTE=TaL~;614467][COLOR="Plum"]
[COLOR="SlateGray"]רועי-אתה מודה לאחות ג'וי ויוצא מבית החולים. ככל שאתה מתקדם אל עבר המקום שבו פגשת את הבחור הארור ההוא, אתה חושב על המאורע, איך פתאום מצאת את עצמך ביער? ומה הייתה ההרגשה המוזרה ההיא כשהוא החזיק בידך בחוזקה. אתה מגיע למקום. אך אתה מוצא שהוא נעלם כלא היה. פשוט במקום המקום ההוא נמצאת באר מוזהבת, עם מים שחורים כלילה. אתה שם לב שהשמש שוקעת, ומרגיש שיש מישהו מאחורייך, אתה מסתובב ולא כל כך מופתע לגלות את הבחור שהתקוטטת איתו מקודם. [IMG][IMG]http://i45.tinypic.com/1t8ln7.png[/IMG][/IMG]' מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"שוב אתה . חזרתי מבית החולים , אתה צודק , אתה לא מה שחשבתי"
אגיד לו .
-
[COLOR="Plum"]עומר-"אני מבינה," היא עונה לך "את צריכה למצוא משהו שהיה לך טראומה, ולהציג את זה בדרך של תיאום. במקום בכעס, באומנות, את מבינה?" היא שואלת אותך. את שמה לב שנהייה מאוחר, וטועמת מהתה מעט, הוא נהייה מריר בגלל שהוא הספיק להתקרר, השקיעה נראית כה קרובה ממקום כזה גבוה.
[/COLOR]
ר[COLOR="SlateGray"]ועי-"תהיה בטוח בזה." הוא אומר ומתקרב אל הבאר הזהובה, הוא שופך מעט מן הנוזל, שמתברר כרעל, לתוך כוס מזהב, ונותן אותה ללוקסרי שלו. דבר מוזר קורה, והלוקסרי לא מתעלף, אפילו לא נחלש! הוא רק נהיה חזק יותר ומבטו נהייה חד יותר. "תנסה קצת." הוא אומר לך ומושיט לך את הכוס.[/COLOR]
-
[quote=TaL~;614485][COLOR=Plum]עומר-"אני מבינה," היא עונה לך "את צריכה למצוא משהו שהיה לך טראומה, ולהציג את זה בדרך של תיאום. במקום בכעס, באומנות, את מבינה?" היא שואלת אותך. את שמה לב שנהייה מאוחר, וטועמת מהתה מעט, הוא נהייה מריר בגלל שהוא הספיק להתקרר, השקיעה נראית כה קרובה ממקום כזה גבוה.
[/COLOR][/quote]
"תקשיבי, אני רוצה לעשות קרב איתך לפני שאנחנו מתחילים. ככה זה גם יעזור לפוקימונים שלי להיתחזק ושהם ילמדו סופית את המתקפות שלהם, וגם ככה תוכלי להראות לי יותר טוב על איך עושים הצגה. בסדר?" אשאל בחיוך
-
[COLOR="Plum"]עומר-"כמובן אליס." היא אומרת בחיוך, ומשלמת על התה. אתן קמות והולכות למקום שומם ליד העיר, וקאמיל מוציאה שלושה פוקדורים. "בפוקדורים האלה יש פוקימונים בסוגים-רגיל, עשב, וחרק. בדיוק כמו הפוקימונים שלך." היא אומרת "תבחרי עם מי להתחיל" היא אומרת ושולחת מתוך פוקדור ורוד ונונט, שמתגלה כנקבה. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/48.png[/IMG]."תורך." היא אומרת. מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;614488][COLOR=Plum]עומר-"כמובן אליס." היא אומרת בחיוך, ומשלמת על התה. אתן קמות והולכות למקום שומם ליד העיר, וקאמיל מוציאה שלושה פוקדורים. "בפוקדורים האלה יש פוקימונים בסוגים-רגיל, עשב, וחרק. בדיוק כמו הפוקימונים שלך." היא אומרת "תבחרי עם מי להתחיל" היא אומרת ושולחת מתוך פוקדור ורוד ונונט, שמתגלה כנקבה. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/48.png[/IMG]."תורך." היא אומרת. מה תעשי?[/COLOR][/quote]
"באנירי צאי החוצה!" אקרא ואזרוק את הפוקדור שלה באוויר, ואנסה לדפוק הופעה "קדימה הישתמשי בקרן קרח ואז אגרוף אש כמו שלמדנו!" אומר לה בבטיחון.
-
[QUOTE=TaL~;614485]ר[COLOR="SlateGray"]ועי-"תהיה בטוח בזה." הוא אומר ומתקרב אל הבאר הזהובה, הוא שופך מעט מן הנוזל, שמתברר כרעל, לתוך כוס מזהב, ונותן אותה ללוקסרי שלו. דבר מוזר קורה, והלוקסרי לא מתעלף, אפילו לא נחלש! הוא רק נהיה חזק יותר ומבטו נהייה חד יותר. "תנסה קצת." הוא אומר לך ומושיט לך את הכוס.[/COLOR][/QUOTE]
"תודה" אגיד לו ולא אהסס , אשתה מהנוזל ואחכה לראות מה יקרה .
"תוכל בבקשה להחליף איתי ? אני רוצה שיהיה לי לאקסריי כזה.
ולכן אתחיל משינקס . אם יש לך שינקס ולאקסריי אז מה אתה מפסיד ?" אגיד לו.
-
[COLOR="Plum"]עומר-באנירי יוצאת בססגוניות מן הפוקדור, ושולחת קרן קרח שמשתלבת בצורה מושלמת עם אגרוף האש, ויוצרת מערבולת של אש וקרח, שמתקדמת אל עבר וינונאט במהירות, אך קאמיל לא מתבלבלת, ומצווה על וינונאט "קדימה וינונה! תשתמשי בצוות כפול, ואז בנבגי שיתוק כדיי לערפל את האזור. אחר כך תשלחי יריית חוט כדיי לקשור את באנירי, ותשלבי אותה עם שאיבת ג'יגה בשביל לפגוע בבאנירי!" היא צועקת וכך נהיה, השילוב של אש-קרח אומנם פוגע בוינונאט, אך היא משכפלת את עצמה במהירות, ומפזרת אבקה צהובה וזוהרת באיזור, שלמרות שהיא לא פוגעת בבאנירי, מערפלת את ראייתה ושאיבת הג'יגה עובדת. [/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]רועי-אתה שותה את הנוזל, יש לו טעם חריף, אחרי שאתה מסיים את הכל הבחור אומר לך "כל הכבוד, אתה אמיץ אני רואה. אין בנוזל הזה כלום. רק מים, וקצת הרואין." הוא ממשיך "זה לא יפגע בך, עכשיו בנוגע ללהחליף, אני לא הייתי מציע לך לעשות את זה. אבל אם אתה מתעקש. נעשה את זה." הוא אומרת ומושיט לך את הפוקדור שממנו יוצא שינקס. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;614523][COLOR=Plum]עומר-באנירי יוצאת בססגוניות מן הפוקדור, ושולחת קרן קרח שמשתלבת בצורה מושלמת עם אגרוף האש, ויוצרת מערבולת של אש וקרח, שמתקדמת אל עבר וינונאט במהירות, אך קאמיל לא מתבלבלת, ומצווה על וינונאט "קדימה וינונה! תשתמשי בצוות כפול, ואז בנבגי שיתוק כדיי לערפל את האזור. אחר כך תשלחי יריית חוט כדיי לקשור את באנירי, ותשלבי אותה עם שאיבת ג'יגה בשביל לפגוע בבאנירי!" היא צועקת וכך נהיה, השילוב של אש-קרח אומנם פוגע בוינונאט, אך היא משכפלת את עצמה במהירות, ומפזרת אבקה צהובה וזוהרת באיזור, שלמרות שהיא לא פוגעת בבאנירי, מערפלת את ראייתה ושאיבת הג'יגה עובדת. [/COLOR]
[/quote]
"באנירי הישתמשי בקרן קרח כדי ליצור כיפה מסביבך התגן עליך במפני וינונט וההשפעות שלה ותמשיכי להרחיב אותה עוד ועוד ונסי להוציא דוקרנים דרך הקרח כדי לפגוע בה ישירות!"
-
[color="plum"]
עומר-באנירי מצליחה לייצר סביבה קרן קרח שמתאחדת לבסוף לכיפה קפואה שבאנירי נמצאת בתוכה, ומוגנת בפני המתקפות של וינונאט "קדימה וינונה! תשתמשי בראש ברזל כדי לנפץ את הכיפה, ולאחר מכן תשתמשי ביום בהיר וקרן סולארית!" היא צועקת, ווינונאט הופכת לכסופה ומתקרבת במהירות עצומה אל עבר הכיפה, שמנופצת אחרי מספר רגעים. ווינונאט לפתע נרגעת, והשמיים נהיים בהירים, והקרן הסולארית נשלחת במהירות אל עבר באנירי.[/color]
-
[quote=TaL~;614526][COLOR=plum]
עומר-באנירי מצליחה לייצר סביבה קרן קרח שמתאחדת לבסוף לכיפה קפואה שבאנירי נמצאת בתוכה, ומוגנת בפני המתקפות של וינונאט "קדימה וינונה! תשתמשי בראש ברזל כדי לנפץ את הכיפה, ולאחר מכן תשתמשי ביום בהיר וקרן סולארית!" היא צועקת, ווינונאט הופכת לכסופה ומתקרבת במהירות עצומה אל עבר הכיפה, שמנופצת אחרי מספר רגעים. ווינונאט לפתע נרגעת, והשמיים נהיים בהירים, והקרן הסולארית נשלחת במהירות אל עבר באנירי.[/COLOR][/quote]
"בידיוק למה שקיוותי" אומר בחיוך "באנירי היתחמקי ואז אגרוף אש בשילוב אגרוף ממוקד!" אקרא בביטחון
-
[quote=TaL~;614240][COLOR=slategray]דניס-אתה מעמיד את סידוט ובויזל מול שתי בובות, ונסגרת סביבכם כיפה. הבובות מתחילות לזוז במהירות ובאקראיות, משאירות חבילות קטנות ההופכות לבובות גם. אחרי 5 דקות, הכיפה מלאה בשני פוקימונים ועשר בובות. שמתחילות לתקוף בשלל מתקפות: קרן סולארית, להביור, זנב ברזל, התקלה, שריטה, נקמה, החזרה, שבירת לבנים, בעיטה נמוכה ועל חושי. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"בויזל אני רוצה שתלך מול הקרן סולרית והזנב ברזל!" אני מורה לבויזל
"סידוט לך מול הלהביור והעל חושי!" אני אומר לסידוט
-
[COLOR="Plum"][B][U]עומר[/U][/B]-הקרן הסולארית שנשלחת במהירות אל עבר באנירי נחצית על ידי האגרוף הממוקד של באנירי, שמתחיל לבעור ככל שהיא מתקדמת לכיוון וינונאט, ומעצים את עצמו בגלל היום הבהיר שבו וינונאט השתמשה. "וינונה, תרחפי." קאמיל אומרת בחיוך, וינונאט מתחילה לקחת אוויר ולהתנפח, בדיוק שנייה לפניי שפוגעת בה באנירי עם האגרוף האימתני המשולב, היא מצליחה לרחף גבוה באוויר. "עכשיו וינונה-קרן סולארית ואז ריקוד עליי כותרת!" היא ממשיכה והווינונאט משחררת את כל האוויר, אך נשארת בשמיים בגלל ההדף העז של הקרן הסולארית, שפוגעת בדיוק ליד רגלה של באנירי, שעפה באוויר בגלל הפיצוץ, ולכן ריקוד עליי הכותרת מפספס אותה. מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B][U]דניס-[/U][/B]בויזל קופץ אל מול הקרן הסולארית וזנב הברזל, שפוגעים בו ישירות ומעיפים אותו בחוזקה על הכיפה. בנתיים סידוט נשרף מהלהביור, ועף למעלה בחוזקה בגלל העל חושי, ונוחת בחוזקה על הדשא. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;614698][COLOR=slategray][B][U]דניס-[/U][/B]בויזל קופץ אל מול הקרן הסולארית וזנב הברזל, שפוגעים בו ישירות ומעיפים אותו בחוזקה על הכיפה. בנתיים סידוט נשרף מהלהביור, ועף למעלה בחוזקה בגלל העל חושי, ונוחת בחוזקה על הדשא. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני מסתכל מסביב איך מאמנים אחרים עושים את האימון
'אני מקווה שזה עוזר' אני חושב לעצמי
-
[quote=TaL~;613108][COLOR=YellowGreen]רומה-אתה ממשיך לכיוון העיירה הייטבורג, אתה לא רואה שום פוקימונים בסביבה, רק סביבה שנהיית יותר שוממת והררית ככל שאתה מתקרב לשלט:
[B][CENTER][COLOR=PaleGreen]לOlympic Route ולעיר קאגורה-סיטי המשיכו ישר.
לRoute K02 ולעיירה הייטבורג פנו שמאלה.
לIsaho Route ולמחוז איסהו פנו ימינה.[/COLOR][/CENTER]
[/B]
אתה פונה שמאלה, לדרך מדברית והררית, אתה לא רואה שום פוקימונים בסביבה, רק פניה נוספת, ועליה חדה שבקצה שלט מעץ:
[B][CENTER][COLOR=Sienna]ברוכים הבאים לעיירה הייטבורג, מקור ההתיישבות.[/COLOR][/CENTER]
[/B]
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Plum][/COLOR][/quote]
*תשנה לי תצבע של הכתב למשו קהה.*
אכנס לעיר ואחפש מרכז פוקימונים.
-
[QUOTE=TaL~;614523][COLOR="Plum"][COLOR="DarkOrange"]רועי-אתה שותה את הנוזל, יש לו טעם חריף, אחרי שאתה מסיים את הכל הבחור אומר לך "כל הכבוד, אתה אמיץ אני רואה. אין בנוזל הזה כלום. רק מים, וקצת הרואין." הוא ממשיך "זה לא יפגע בך, עכשיו בנוגע ללהחליף, אני לא הייתי מציע לך לעשות את זה. אבל אם אתה מתעקש. נעשה את זה." הוא אומרת ומושיט לך את הפוקדור שממנו יוצא שינקס. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"במחשבה שנייה" אגיד לו "אתה צודק . הנדאום הוא מאוד טוב ..
פוקימון חשמלי כבר אדע איך להשיג.. תודה על הכל , מקווה שנתראה בהמשך דרכנו
שמי הוא סטיב" אגיד , אלחץ לו את היד ואלך לי אל מקום שבו אוכל למצוא פוקימונים .
היער שהייתי בו קודם ניראה מקום נחמד למצוא שם פוקימונים..
-
[quote=TaL~;614698][COLOR=Plum][B][U]עומר[/U][/B]-הקרן הסולארית שנשלחת במהירות אל עבר באנירי נחצית על ידי האגרוף הממוקד של באנירי, שמתחיל לבעור ככל שהיא מתקדמת לכיוון וינונאט, ומעצים את עצמו בגלל היום הבהיר שבו וינונאט השתמשה. "וינונה, תרחפי." קאמיל אומרת בחיוך, וינונאט מתחילה לקחת אוויר ולהתנפח, בדיוק שנייה לפניי שפוגעת בה באנירי עם האגרוף האימתני המשולב, היא מצליחה לרחף גבוה באוויר. "עכשיו וינונה-קרן סולארית ואז ריקוד עליי כותרת!" היא ממשיכה והווינונאט משחררת את כל האוויר, אך נשארת בשמיים בגלל ההדף העז של הקרן הסולארית, שפוגעת בדיוק ליד רגלה של באנירי, שעפה באוויר בגלל הפיצוץ, ולכן ריקוד עליי הכותרת מפספס אותה. מה תעשי?[/COLOR]
[/quote]
'הכלבה הזו, אני עוד אראה לה מזה' אחשוב לעצמי "באנירי קדימה שוב ניתור ואז מהאוויר אגרוף אש ממוקד!" אקרא בזעם
-
[COLOR="SeaGreen"][B][U]רומה[/U][/B]-אתה מטפס על המדרון התלול אל העיר, בלי הרבה מאמץ להפתעתך. אתה נכנס לעיר, ולא כל כך שם על הסגנון האירופאי המהודר והניחוח הבוטיקי שמעטרים את העיר. אתה מגיע למרכז הפוקימונים, שם האחות ג'וי [IMG]http://i149.photobucket.com/albums/s46/pokemonregions/NurseJoy.png[/IMG] מרפאה את פוקימוניך, ומציעה לך ללון. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B][U]דניס[/U][/B]-אתה מביט סביבך. אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/153.png[/IMG] שנלחם מול בובות ששולחות אליו: להביור, קרן סולארית וקרן קרח. אתה רואה שהוא סופג מתקפה אחת, ואז מיד מסיט אותה על השניה, ואת השניה על השלישית, וכך מעלה לעצמו את יכולת ההגנה. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B][U]רועי-[/U][/B]"אין בעיה חבר. דרך אגב, אני ג'ק, ואני מקווה שלא הכתי אותך חזק מדי. זה קורה לי הרבה, אתה יודע, התקפי זעם וכאלה." הוא אומר. אתה מתקדם אל עבר היער ומגיע למקום עם המון צוקים במקום, אתה מסתכל על הנוף המדהים, ובטעות נופל לך הפוקדור של האונדם. אתה מתכופף להרים אותו, ומרגיש שאתה נופל, הדבר האחרון שאתה שם לב אליו זה שאתה תלוי בין שמיים לארץ, כשהיד שתופסת את הפוקדור של האונדם תופסת את הצוק. מה תעשה?*[/COLOR]
[COLOR="Plum"][B][U]עומר[/U][/B]-וינונאט נראית מאוד בטוחה בעצמה, ולא שמה לאגרוף שמתקרב במהירות אליה, והוא פוגע בה בחוזקה והיא מתעלפת. "יפה מאוד. אבל הפעם אני לא אוותר לך כל כך." קאמיל אומרת ומחזירה את וינונאט. "קדימה ספראוט!" היא אומרת ושולחת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/2.png[/IMG]. מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;615480]
[COLOR=Plum][B][U]עומר[/U][/B]-וינונאט נראית מאוד בטוחה בעצמה, ולא שמה לאגרוף שמתקרב במהירות אליה, והוא פוגע בה בחוזקה והיא מתעלפת. "יפה מאוד. אבל הפעם אני לא אוותר לך כל כך." קאמיל אומרת ומחזירה את וינונאט. "קדימה ספראוט!" היא אומרת ושולחת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/2.png[/IMG]. מה תעשי?[/COLOR][/quote]
"טוב,איוויזור היא סוג עשב ורעל, כלומר שמיאו יוכל לעזור פה." אומר לעצמי ואזרוק את הפוקדור של מיאו לאוויר.
"קדימה מיאו, יום תשלום ואז תותח זאפ ואחריו קרן בועות שיכנסו לתוך התותח זאפ כדי להגביר את כוחו ואז בעזרת זנב ברזל תפוצץ את הכדור למספר כדורים ותשלח אותם במהירות לעבר איוויזור.
אם היא תוקפת הגן על עצמך ואז תשלח שוב יום תשלום!" אקרא בביטחון "קדימה זה הקרב הראשון שלך ואתה מסוגל לזה!"
-
[quote=TaL~;615480][COLOR=SeaGreen][B][U]רומה[/U][/B]-אתה מטפס על המדרון התלול אל העיר, בלי הרבה מאמץ להפתעתך. אתה נכנס לעיר, ולא כל כך שם על הסגנון האירופאי המהודר והניחוח הבוטיקי שמעטרים את העיר. אתה מגיע למרכז הפוקימונים, שם האחות ג'וי [IMG]http://i149.photobucket.com/albums/s46/pokemonregions/NurseJoy.png[/IMG] מרפאה את פוקימוניך, ומציעה לך ללון. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Plum][/COLOR][/quote]
"בשמחה רוצה להיצטרף אליי ללילה מהנג?" אומר לה XD
-
[COLOR="Plum"][B][U]עומר[/U][/B]-מיאו שולח את קרן הבועות, שמשולבת עם אקדח הזאפ. אך לעומת שהוא לא ממש מנוסה, הוא פוגע. אחר כך הוא עושה אותו דבר, ביחד עם זנב ברזל ויום תשלום, אך הפעם זה מפספס, בגלל ההתקפה של איויזור, ששולח גפן מצליפה שמשבשת את ההתקפה. "ספראוט, זרע עלוקה. ולאחר מכן עלי תער כדי לחסום את דרכו." מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="SEAGreen"][B][U]רומה[/U][/B]-היא מסתכלת עלייך בפוזה של 'לך ***' ונותנת לך את המפתח. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;615635][COLOR=Plum][B][U]עומר[/U][/B]-מיאו שולח את קרן הבועות, שמשולבת עם אקדח הזאפ. אך לעומת שהוא לא ממש מנוסה, הוא פוגע. אחר כך הוא עושה אותו דבר, ביחד עם זנב ברזל ויום תשלום, אך הפעם זה מפספס, בגלל ההתקפה של איויזור, ששולח גפן מצליפה שמשבשת את ההתקפה. "ספראוט, זרע עלוקה. ולאחר מכן עלי תער כדי לחסום את דרכו." מה תעשי?[/COLOR]
[/quote]
"מיאו תתחמק מזה בעזרת יום תשלום, שיפגע במקום בזרע עלוקה ואז תיסתער עליה עם יום תשלום ואז תותח זאפ בכל הכוח!"
-
[quote=TaL~;615635]
[COLOR=SEAGreen][B][U]רומה[/U][/B]-היא מסתכלת עלייך בפוזה של 'לך ***' ונותנת לך את המפתח. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני יקח תמפתח ויעלה מהר לחדר שם הוציא את דריפלון ויעשה לו מקלחת קטנה לאחר מכן אתקלח בעצמי. אחר כך אני יכין לי ולדריפלון ארוחה קטנה ואז נלך לישון.
-
[COLOR="Plum"][B][U]עומר[/U][/B]-מיאו שולח יום תשלום, ובעזרת המטבעות מעיף חלק מהזרעים, אך זרע או שניים הצליחו לחדור את ההגנה וכך פגעו בגופו של מיאו, מתפשטים במהירות ונותנים מחייו של מיאו לויניזור. מיאו משתמש עוד פעם ביום תשלום, אך הפעם מפספס, ואת שמה לב שמתחיל להיגמר לך הכסף. לכן מיאו אוסף הכל במהירות ומחזיר לך. "ספראוט, תמשיך עם יום בהיר, קרן סולארית, וסינטזה." קאמיל אומרת, והשמש מתחזקת וקופחת יותר ויותר. מיאו מאבד עוד חיים, אך שולח קרן זאפ בדיוק בזמן כדי לעצור את הקרן הסולארית שלא פוגעת בסופו של דבר. ויניזור מחזיר מחייו בעזרת הסינטזה וזרעי העלוקה, ושולח קרן סולארית אימתנית נוספת, שהפעם פוגעת במיאו, והוא מתעלף. "אמרתי לך שאני לא אוותר לך הפעם." קאמיל אומרת ומחזירה את ויניזור. "הגיע הזמן לפוקימון האחרון." היא אומרת ומוציאה פוקדור רגיל "הפוקימון הזה היה איתי מהיום שיצאתי למסע פוקימונים." היא אומרת, אך לפתע מחזירה את הפוקדור לתיק. "אבל אני לא אשתמש בו, כי זה לא יהיה הוגן, במקום זה, היא שולחת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/351.png[/IMG] "קדימה הייל, תנצל את היום הבהיר." היא אומרת, והקסטפורם משתנה ל[IMG]http://i951.photobucket.com/albums/ad356/littlemonster666/351-s.png[/IMG]. מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"][B][U]רומה[/U][/B]-אתה ודריפלון עולים לחדר, ואז מתקלחים, אוכלים והולכים לישון. באמצע הלילה, אתם שומעים דפיקה בדלת. אתה פותח את הדלת ורואה מולך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/29.png[/IMG], שנראית מסכנה ועצובה. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;616035]
[COLOR=YellowGreen][B][U]רומה[/U][/B]-אתה ודריפלון עולים לחדר, ואז מתקלחים, אוכלים והולכים לישון. באמצע הלילה, אתם שומעים דפיקה בדלת. אתה פותח את הדלת ורואה מולך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/29.png[/IMG], שנראית מסכנה ועצובה. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
*אם כבר הייתה מביא לי כזה רק זכר*
אני ירים אותה על הידיים שלי אתן לה קצת אוכל ושתייה ואז אשים אותה לידי ואלך לישון.
-
[quote=TaL~;616035][COLOR=Plum][B][U]עומר[/U][/B]-מיאו שולח יום תשלום, ובעזרת המטבעות מעיף חלק מהזרעים, אך זרע או שניים הצליחו לחדור את ההגנה וכך פגעו בגופו של מיאו, מתפשטים במהירות ונותנים מחייו של מיאו לויניזור. מיאו משתמש עוד פעם ביום תשלום, אך הפעם מפספס, ואת שמה לב שמתחיל להיגמר לך הכסף. לכן מיאו אוסף הכל במהירות ומחזיר לך. "ספראוט, תמשיך עם יום בהיר, קרן סולארית, וסינטזה." קאמיל אומרת, והשמש מתחזקת וקופחת יותר ויותר. מיאו מאבד עוד חיים, אך שולח קרן זאפ בדיוק בזמן כדי לעצור את הקרן הסולארית שלא פוגעת בסופו של דבר. ויניזור מחזיר מחייו בעזרת הסינטזה וזרעי העלוקה, ושולח קרן סולארית אימתנית נוספת, שהפעם פוגעת במיאו, והוא מתעלף. "אמרתי לך שאני לא אוותר לך הפעם." קאמיל אומרת ומחזירה את ויניזור. "הגיע הזמן לפוקימון האחרון." היא אומרת ומוציאה פוקדור רגיל "הפוקימון הזה היה איתי מהיום שיצאתי למסע פוקימונים." היא אומרת, אך לפתע מחזירה את הפוקדור לתיק. "אבל אני לא אשתמש בו, כי זה לא יהיה הוגן, במקום זה, היא שולחת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/351.png[/IMG] "קדימה הייל, תנצל את היום הבהיר." היא אומרת, והקסטפורם משתנה ל[IMG]http://i951.photobucket.com/albums/ad356/littlemonster666/351-s.png[/IMG]. מה תעשי?[/COLOR]
[/quote]
"טוב פרס אני סומכת עליך!" אקרא, אנשק את הפוקדור שלו ואזרוק אותו לאוויר.
"פרס תתחיל בשבירת לבנים ואז פצצת רפש בשילוב אבקנים, קדימה יש לך יתרון!" אקרא בביטחון.
-
[COLOR="SeaGreen"][B][U]רומה[/U][/B]-אין הבדל בין הזכר לנקבה :|
--
הנידורן מודה לך בעינייה, ונרדמת לידך. אתה מתעורר לבוקר חמים ונעים. נידורן עוד ישנה לידך. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Plum"][B][U]עומר[/U][/B]-פרס קופץ בחינניות מהפוקדור ומשתמש בשבירת לבנים חזקה במיוחד על קסטפורם, הוא מתכונן להשתמש בפצצת רפש, אבל אז קאמיל קוראת: "הייל, להביור ואז וויל-או-וויספ, קדימה!" והוא שולח להבה חזקה, שפוגעת בצורה מרובעת בפרס, מפאת סוגיו, אבל הוא לא מוותר ושולח פצצת רפש, שמרעילה את קסטפורם, בשילוב עם האבקנים שמרדימים אותו. קאמיל מחייכת ואומרת "קדימה הייל, דיבור שינה.היא אומרת והוא ישר קסטפורם שורף את פרס בעזרת וויל-או-וויספ. "מה תעשה?"[/COLOR]
-
[quote=TaL~;616097]
[COLOR=Plum][B][U]עומר[/U][/B]-פרס קופץ בחינניות מהפוקדור ומשתמש בשבירת לבנים חזקה במיוחד על קסטפורם, הוא מתכונן להשתמש בפצצת רפש, אבל אז קאמיל קוראת: "הייל, להביור ואז וויל-או-וויספ, קדימה!" והוא שולח להבה חזקה, שפוגעת בצורה מרובעת בפרס, מפאת סוגיו, אבל הוא לא מוותר ושולח פצצת רפש, שמרעילה את קסטפורם, בשילוב עם האבקנים שמרדימים אותו. קאמיל מחייכת ואומרת "קדימה הייל, דיבור שינה.היא אומרת והוא ישר קסטפורם שורף את פרס בעזרת וויל-או-וויספ. "מה תעשה?"[/COLOR][/quote]
"פרס אני יודעת שאתה סובל, אבל אל תוותר ותשלח שוב שבירת לבנים ואז אס אווירי בשילוב פצצת פיטריה!" אקרא בביטחון אבל במפנים אדאג לו "קדימה אתה מסוגל!"
-
[quote=TaL~;616097][COLOR=SeaGreen][B][U]רומה[/U][/B]-אין הבדל בין הזכר לנקבה :|
--
הנידורן מודה לך בעינייה, ונרדמת לידך. אתה מתעורר לבוקר חמים ונעים. נידורן עוד ישנה לידך. מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
*יש והוא בהיתפתחויות במתקפות ובסטאטים ובמראה XD*
אשאיר אותה לישון בינתיים שאני מצחצח שיניים שוטף פנים ומשתין.
לאחר מכן אני יכין ארוחה ובה: ביצת עין בשבילי, ואוכל פוקימונים וכמה ברים בשביל דריפלון ונידורן.לאחר מכם אני יעיר אותם ואגיד להם:" האוכל מוכן בואו לאכול".
-
[quote=TaL~;615480][COLOR=slategray][B][U]דניס[/U][/B]-אתה מביט סביבך. אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/153.png[/IMG] שנלחם מול בובות ששולחות אליו: להביור, קרן סולארית וקרן קרח. אתה רואה שהוא סופג מתקפה אחת, ואז מיד מסיט אותה על השניה, ואת השניה על השלישית, וכך מעלה לעצמו את יכולת ההגנה. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"ראיתם את זה?" אני שואל את סידוט ובויזל
"תנסו לעשות כמוהו" אני מורה להם
-
[COLOR="Plum"][B][U]עומר-[/U][/B]פרס סובל מאש הרפאים כל כמה דקות, אך לפתע ההיום הבהיר מופסק, והקסטפורם חוזר לצורתו המקורית. "הייל, ברד." קאמיל אומרת ומצביעה כלפיי מעלה לפתע השמיים מלאים בעננים, ויורד ברד. קסטפורם משנה צורה, והפעם ל-[IMG]http://i951.photobucket.com/albums/ad356/littlemonster666/351-i.png[/IMG]. הברד פוגע בפרס, ומשבש את האס האווירי שלו, אבל שבירת הלבנים מצליחה, והייל נפגע כפול. פצצת הפטרייה נשלחת כרגיל, אבל קצת מוחלשת בגלל הברד. "הייל, קרן קרח עכשיו!" קאמיל צועקת בהתלהבות. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"][B][U]רומה[/U][/B]-
אל תהיה כזה קטנוני, ההבדל במראה וההתפתחויות הוא ברור. אין הבדל בסטאטים. אולי במתקפות אבל תכלס זה כמעט אותו דבר.
---
אתה מכין ביצת עין טעימה במיוחד, וגם הפוקימונים אוכלים בהנאה את הברים ואוכל הפוקימונים. נידורן מצביעה על הפוקדור שלך, נראה שהיא רוצה להצטרף לצוות שלך. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SLATEGRAY"][B][U]דניס[/U][/B]-למרבה הפתעתך הם מצליחים, ואחרי כמה ניסיונות הם מביסים את כל הבובות, מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;616203][COLOR=slategray][B][U]דניס[/U][/B]-למרבה הפתעתך הם מצליחים, ואחרי כמה ניסיונות הם מביסים את כל הבובות, מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"הייתם מעולים" אני אלטף את סידוט ואצא מהמתחם הגנה
אני שואל את בויזל "לאן עכשיו?"
-
[quote=TaL~;616203][COLOR=Plum][B][U]עומר-[/U][/B]פרס סובל מאש הרפאים כל כמה דקות, אך לפתע ההיום הבהיר מופסק, והקסטפורם חוזר לצורתו המקורית. "הייל, ברד." קאמיל אומרת ומצביעה כלפיי מעלה לפתע השמיים מלאים בעננים, ויורד ברד. קסטפורם משנה צורה, והפעם ל-[IMG]http://i951.photobucket.com/albums/ad356/littlemonster666/351-i.png[/IMG]. הברד פוגע בפרס, ומשבש את האס האווירי שלו, אבל שבירת הלבנים מצליחה, והייל נפגע כפול. פצצת הפטרייה נשלחת כרגיל, אבל קצת מוחלשת בגלל הברד. "הייל, קרן קרח עכשיו!" קאמיל צועקת בהתלהבות. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=SLATEGRAY][/COLOR][/quote]
"פרס מהר חפירה!" אקרא "אחרי זה תפתיע אותו עם אס אווירי ופצצת רפש!" אקרא
-
[QUOTE]
[COLOR=SeaGreen][B][U]רומה[/U][/B]-
אל תהיה כזה קטנוני, ההבדל במראה וההתפתחויות הוא ברור. אין הבדל בסטאטים. אולי במתקפות אבל תכלס זה כמעט אותו דבר.
---
אתה מכין ביצת עין טעימה במיוחד, וגם הפוקימונים אוכלים בהנאה את הברים ואוכל הפוקימונים. נידורן מצביעה על הפוקדור שלך, נראה שהיא רוצה להצטרף לצוות שלך. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
לא רוצה אותה וזהו אתה לא יכול לקפות עליי ליתפוס אותה
-------------------------
"מצטער אך אני לא רוצה אותך בצוות שלי זה לא אישי. אבל אם את רוצה אני יכול לישלוח אותך להוריי הם יטפלו בך טוב , מה את אומרת?" אומר לה.