-
[SPOILER]
[quote=DouBle R;642275][B][U][COLOR=#ff8c00]דניס-[/COLOR][/U][/B] [spoiler]
אתה צועק בעודך מנסה לזוז לאחור אל מרוב החיפזון אתה מאבד שיווי משקל ונופל.. הנפילה הזו מצילה לך את החיים.. השד צועק:" אף אחד לא בורח ממיני" ומכה שנית עם חרבו הישר לכיוון הצווער שלך..
[/spoiler][/quote]
"אני בורח ממך" אני אומר בעודי מרים את חרבי כדי לעצור את ההתקפה ואחריה אני זורק אותה על בטן השד
[/SPOILER]
-
[B][U][COLOR=#ff8c00]דניס-[/COLOR][/U][/B] [SPOILER]
אתה מנסה לחסום אותה ומצליח אך הוא תוקף אותך עם ידו השנייה וחותך אותך בידך[לא חותך תיד עושה חתך ביד יעני שריטה עמודה..]אתה מרגיש כאב עז ביד ורואה דם שחור זורם מהחתך השד צוחק ואומר:"אף אחד!!! לא בורח ממני!!" לאחר מכן הוא מרים את ידו פעם נוספת במטרה ליגמור איתך סופית...
[/SPOILER]
[B][U][COLOR=#ff8c00]
[/COLOR][/U][/B][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
"שמי הוא אנג'לינה " היא אומרת ומתקרבת אלייך ובאותו המזן הילד אומר:"טוב אני הולך מכאן כדי למצוא מקום מסתור" ובורח משם .. אנג'לינה מתקרבת אלייך ואומרת:"אתה נראה בחור חמוד מאד.."
[/SPOILER]
-
[SPOILER][SPOILER][QUOTE=DouBle R;642298][B][U][COLOR=#ff8c00]
[B][U][COLOR=#ff8c00]
[/COLOR][/U][/B][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
"שמי הוא אנג'לינה " היא אומרת ומתקרבת אלייך ובאותו המזן הילד אומר:"טוב אני הולך מכאן כדי למצוא מקום מסתור" ובורח משם .. אנג'לינה מתקרבת אלייך ואומרת:"אתה נראה בחור חמוד מאד.."
[/SPOILER][/QUOTE]
[/SPOILER]
אני מגרד את ראשי ואומר,"אממ... תודה?"[/SPOILER]
-
[QUOTE=DouBle R;640562]
(רק כדי שהציטוט יסתדר...)
[COLOR=Gray][U][B]ג'ק-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
נראה לי שאם לא תגיב כמו שצריך אם ציטוט אתה תעוף...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתכל עליהם וכלום... *תחשוב טיפה..*
[/SPOILER]
[B][U][COLOR=#ff8c00SPOILER]
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]-בסדר אני אגיב כמו שצריך......................-
טוב, אני אנסה גישה קצת יותר אגרסיבית.
"מה זה?! איפה אני?!, יש כאן בכלל מישהו?!
אני צועק בחזקה לכול הכיוונים.....
"היי אתם! מי אתם ואיפה אני?!"[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=DouBle R;642298][B][U][COLOR=#ff8c00]דניס-[/COLOR][/U][/B] [spoiler]
אתה מנסה לחסום אותה ומצליח אך הוא תוקף אותך עם ידו השנייה וחותך אותך בידך[לא חותך תיד עושה חתך ביד יעני שריטה עמודה..]אתה מרגיש כאב עז ביד ורואה דם שחור זורם מהחתך השד צוחק ואומר:"אף אחד!!! לא בורח ממני!!" לאחר מכן הוא מרים את ידו פעם נוספת במטרה ליגמור איתך סופית...
[/spoiler][/quote]
"אאוץ'" אני זועק מהכאב "אתה תשלם על זה"
אני מתגלגל אחורה וקם ואז אני מתחיל לחתוך את האויר בכיוונו בפראות
[/SPOILER]
-
[COLOR=DeepSkyBlue][B]אלכסי-[/B][/COLOR][spoiler]
היא מסתכל לך בעיניים ומנשקת אותך..*תיזרום \לא תיזרום ההחלטה שלך.. ותפרט מה אתה עושה עם הלשון XDDD*
[/spoiler]
[COLOR=Gray][B]ג'ק-[/B][/COLOR][SPOILER]
"שקטט בן אנוש מטוטם אני יהרוג אותך לפני שתספיק לסיים את המשפט הבאה שלך אם לא תישתוק..." צועק עלייך השד השומר.. אתה שוטק ושם לב שאחד האנשים היתעורר והוא מסמן לך להיתקרב..
[/SPOILER]
[COLOR=Orange][B]דניס-[/B][/COLOR][SPOILER]
אתה מנסה להיתגלל אחורה ומצליח אך לפתע את מרגיש דקירה ברגל שלך ורואה שהשד הצליח לפגוע בך... השד קופץ עלייך כלפתע נשמע קול:"עזוב אותו בהמה " והשד מתאדה וישר אחר כך חרב האש של המלאך עוברת מעלייך וחותך את המקום בו השד היה...
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;642321][COLOR=DeepSkyBlue][B]אלכסי-[/B][/COLOR][SPOILER]
היא מסתכל לך בעיניים ומנשקת אותך..*תיזרום \לא תיזרום ההחלטה שלך.. ותפרט מה אתה עושה עם הלשון XDDD*
[/SPOILER][/QUOTE]
אזרום איתה,אכניס את לשוני לפיה ואתחיל להרקיד את הלשון שלי עם הלשון שלה[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=DouBle R;642321][COLOR=orange][B]דניס-[/B][/COLOR][spoiler]
אתה מנסה להיתגלל אחורה ומצליח אך לפתע את מרגיש דקירה ברגל שלך ורואה שהשד הצליח לפגוע בך... השד קופץ עלייך כלפתע נשמע קול:"עזוב אותו בהמה " והשד מתאדה וישר אחר כך חרב האש של המלאך עוברת מעלייך וחותך את המקום בו השד היה...
[/spoiler][/quote]
"תו...תודה" אני מגמגם "איפה השד השני?"
[/SPOILER]
-
[COLOR=DeepSkyBlue][B]אלכסי-[/B][/COLOR][SPOILER]
אתם מתנשקים במשך דקה בערך ואז היא אומרת:"מקווה שנהנת נראה אותך מתשיהוא" עוזבת אותך ועפה משם.. אתה שם לב שהיא הכניסה לך לכיס משו בזמן שהיתנשקתם..
[/SPOILER]
[COLOR=DeepSkyBlue][/COLOR][COLOR=Orange][B]דניס-[/B][/COLOR][SPOILER]
"מת הוא היה יותר חלש מהשד שתקף אותך , עשיתי טעות בכך שתקפתי תשד החלש יותר ונתתי לך שד מיחידה מובחרת של השדים. דרך אגב שמי הוא מייקל ושלך?" אומר לך המלאך המתגלה כמייקל..
[/SPOILER]
-
[SPOILER][SPOILER][QUOTE=DouBle R;642367][COLOR=DeepSkyBlue][B]אלכסי-[/B][/COLOR][SPOILER]
אתם מתנשקים במשך דקה בערך ואז היא אומרת:"מקווה שנהנת נראה אותך מתשיהוא" עוזבת אותך ועפה משם.. אתה שם לב שהיא הכניסה לך לכיס משו בזמן שהיתנשקתם..
[/SPOILER]
[/QUOTE]
[/SPOILER]
אכניס את ידי לכיסי ואוציא את הדבר שהיא הכניסה[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=DouBle R;642367][COLOR=orange][B]דניס-[/B][/COLOR][spoiler]
"מת הוא היה יותר חלש מהשד שתקף אותך , עשיתי טעות בכך שתקפתי תשד החלש יותר ונתתי לך שד מיחידה מובחרת של השדים. דרך אגב שמי הוא מייקל ושלך?" אומר לך המלאך המתגלה כמייקל..
[/spoiler][/quote]
"אני דניס" אני מושיט את ידי ללחיצת יד ומנסה לקום
[/SPOILER]
-
[COLOR=Orange][B]דניס-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=black]הוא לוחץ לך את היד ואומר:"אתה פצוע קשה והשד הזה החדיר ביחד עם הלהב שלו רעל לגופך כדי שאקח אותך לבסיס, אתה מסכים לבוא איתי?".[/COLOR][/spoiler]
[COLOR=DeepSkyBlue][B]אלכסי-[/B][/COLOR]
[SPOILER]אתה מוציא את זה ומגלה שזאת שרשרת זהב עם תליון בצורת אקדח זהב ועליו חרוט באותיות קטנות אנג'לינה...[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;642389][COLOR=Orange][B]
[COLOR=DeepSkyBlue][B]אלכסי-[/B][/COLOR]
[SPOILER]אתה מוציא את זה ומגלה שזאת שרשרת זהב עם תליון בצורת אקדח זהב ועליו חרוט באותיות קטנות אנג'לינה...[/SPOILER][/QUOTE]
אני מגרד את ראשי ואומר,"אני מקווה שאראה אותך שוב." ותולה את התליון על צווארי ואז מסתכל מסביב וברגע שאני רואה שאין יותר שדים ארוץ לחנות הנשקים[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=DouBle R;641972][COLOR=DarkOliveGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"לקחת אותך כשאתה בדמות אדם..אני לא יכול אבל אם תהפוך לשד בעזרת סכין השינוי אני יוכל " הוא אומר לך ובקולו נשמעת נימה מוזרה של אי רוגע..
[/spoiler][/quote]
"יש לי שאלה אחת לפני שאני נוגע בחפץ, אני יהייה בשליטה מלא על עצמי או לא?"אני שואל אותו בחשש[/SPOILER]
-
[QUOTE=DouBle R;642321][COLOR=DeepSkyBlue][B]
"שקטט בן אנוש מטוטם אני יהרוג אותך לפני שתספיק לסיים את המשפט הבאה שלך אם לא תישתוק..." צועק עלייך השד השומר.. אתה שוטק ושם לב שאחד האנשים היתעורר והוא מסמן לך להיתקרב..
[/SPOILER]
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER] אני שותק במהרה מרגע שהשומר צעק עלי ומנסה להיראות מפוחד.
אחרי זה אני נשכב ממש ליד האיש שסימן לי לבוא ומדמה עצמי ישן ברגע שאני שואל אותו בשקט "מה?"[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=DouBle R;642389][COLOR=orange][B]דניס-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=black]הוא לוחץ לך את היד ואומר:"אתה פצוע קשה והשד הזה החדיר ביחד עם הלהב שלו רעל לגופך כדי שאקח אותך לבסיס, אתה מסכים לבוא איתי?".[/COLOR][/spoiler][/quote]
"כן" אני נאנח "זה לא יכול להזיק"
[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;642392][spoiler]
אני מגרד את ראשי ואומר,"אני מקווה שאראה אותך שוב." ותולה את התליון על צווארי ואז מסתכל מסביב וברגע שאני רואה שאין יותר שדים ארוץ לחנות הנשקים[/spoiler][/quote]
אתה פותח את הסוגרים של הטליון במרה ליתלוט אותו על צווארך, שם את הטליון על הצוואר וסוגר אתה סוגרים ברגע שהם נסגרים אתה מרגיש כאבים בכל הגוף במיוחד באזור הכתפיים..
אתה מרגיש ששיערך מיתארך ,עיניייך צורבות ושהעור של הכתפיים נקרע וממנו יוצאות עמצות..*מראה חדש-[URL="http://tektek.org/avatar/37532262"][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d21/0657/7766259.png[/IMG][/URL]-*[/SPOILER]
-
[COLOR=DarkOliveGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"על כל אחד זה פועל אחרת אבל נראה לי שאם אתה לא תרצה להרוג אתה אל תהרוג" הוא אומר לך ומשתנה חזרה לצורת השד שלו...
[/spoiler]
[COLOR=orange][B]דניס-[/B][/COLOR][spoiler]
"טוב אבל אני צריך שתהפוך לצורת האדם שלך קודם" הוא אומר לך..
[/spoiler]
הבחור עונה לך בשקט:"לך תסיח את דעתו של השומר , אל תדאג לא יקרה לך כלום אני מלאך ופשוט שיניתי את צורתי לצורת האדם שלי כדי שאני יוכל להיכנס לכאן".
[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=DouBle R;642458][COLOR=orange][B]דניס-[/B][/COLOR][spoiler]
"טוב אבל אני צריך שתהפוך לצורת האדם שלך קודם" הוא אומר לך..
[/spoiler][/quote]
"איך??" אני מתאמץ בכל כוחי "אני לא יודע איך"
[/SPOILER]
-
[SPOILER][SPOILER][QUOTE=DouBle R;642454][SPOILER]
אתה פותח את הסוגרים של הטליון במרה ליתלוט אותו על צווארך, שם את הטליון על הצוואר וסוגר אתה סוגרים ברגע שהם נסגרים אתה מרגיש כאבים בכל הגוף במיוחד באזור הכתפיים..
אתה מרגיש ששיערך מיתארך ,עיניייך צורבות ושהעור של הכתפיים נקרע וממנו יוצאות עמצות..*מראה חדש-[URL="http://tektek.org/avatar/37532262"][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d21/0657/7766259.png[/IMG][/URL]-*[/SPOILER][/QUOTE]
[/SPOILER]
אסתכל על הידיים שלי ועל הרגליים שלי אומר,"מה לעזאזל? מה קרה לי?"[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=DouBle R;642458][COLOR=DarkOliveGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"על כל אחד זה פועל אחרת אבל נראה לי שאם אתה לא תרצה להרוג אתה אל תהרוג" הוא אומר לך ומשתנה חזרה לצורת השד שלו...
[/spoiler][/quote]
"אוקיי."אני אומר ומתקרב על החפץ ואז נוגע בוא בחשיבה של לא להרוג.[/SPOILER]
-
][QUOTE=DouBle R;642458][COLOR=DarkOliveGreen][U][B]
הבחור עונה לך בשקט:"לך תסיח את דעתו של השומר , אל תדאג לא יקרה לך כלום אני מלאך ופשוט שיניתי את צורתי לצורת האדם שלי כדי שאני יוכל להיכנס לכאן".
[/SPOILER][/QUOTE]
"ולמות?." אני שואל.
"איך אני אדע שאני לא אמות מהסכת דעת, אחרי הכול הוא אמר לי שבמילה הבאה שלי אני אמות במקום."
-
[COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה נוגע בחפץ שמתגלה ככילשון קטן , רגע לאחר שאתה נוגע בו אתה מרגיש שאתה נופל ומתעלף כשאתה קם אתה רואה את ג'ורדן מרזיק מראה אתה מסתכל במראה ורואה את עצמך:[url=http://tektek.org/avatar/37532985][img]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d21/0824/8db1541.png[/img][/url]
[/SPOILER]
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה מסתכל על עצמך ושואל את עצמך מה קרה לך כלפתע אתה שומע צרחה חזקה.. הקול של הצרחה מוכר לך מאיפשהוא..לאחר שנייה אתה מבין שהקול הוא של אותו הילד שהיה איתך מיקודם...
[/SPOILER]
[COLOR=Orange][U][B]דניס-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
"אז גם אתה נהפכת למלאך על ידי חפץ כלשהוא אני צודק" הוא אומר לך..
[/SPOILER]
ספויללררר~_~
~~~~~~~~
"אם אינך מאמין לי אז עדיף שנחכה שיהרגו אותנו.." הוא אומר בנימה של ויתור..
[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=DouBle R;642632][COLOR=orange][U][B]דניס-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"אז גם אתה נהפכת למלאך על ידי חפץ כלשהוא אני צודק" הוא אומר לך..
[/spoiler][/quote]
"אולי.." אני עונה ומביט בשמיים ואז אני קופץ "היי, זה החרב"
[/SPOILER]
-
[SPOILER][SPOILER][/SPOILER][SPOILER][QUOTE=DouBle R;642632][COLOR=DarkGreen][U][B]
אתה מסתכל על עצמך ושואל את עצמך מה קרה לך כלפתע אתה שומע צרחה חזקה.. הקול של הצרחה מוכר לך מאיפשהוא..לאחר שנייה אתה מבין שהקול הוא של אותו הילד שהיה איתך מיקודם...
[/SPOILER]
[/QUOTE]
[/SPOILER]
ארוץ לילד וראה מה קורה איתו[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=DouBle R;642632][COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה נוגע בחפץ שמתגלה ככילשון קטן , רגע לאחר שאתה נוגע בו אתה מרגיש שאתה נופל ומתעלף כשאתה קם אתה רואה את ג'ורדן מרזיק מראה אתה מסתכל במראה ורואה את עצמך:[URL="http://tektek.org/avatar/37532985"][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d21/0824/8db1541.png[/IMG][/URL]
[/spoiler][/quote]
*אהבתי, במיוחד את החרמש החרב ואת זנב האש, חבל שאין לי כנפיים, אין לי תלונות.*
"ווואו זה אני, ומאיפה הגיעו הנשקים הללו?"אני שואל את עצמי ובודק אותם.[/SPOILER]
-
[[QUOTE=DouBle R;642632][COLOR=DarkGreen][U][B
ספויללררר~_~
~~~~~~~~
"אם אינך מאמין לי אז עדיף שנחכה שיהרגו אותנו.." הוא אומר בנימה של ויתור..
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER] עשתי ספוילרר, המחשב לא קיבל את זה כנראה -_-"
~~~~~~~~~~~~~
"מילים כאלה תמיד מעצבנות אותי, אם כבר נמות בכול מקרה אז נמות בכול מקרה..."
אני אומר וקם.
"אני מקווה שזה לא מרגיז - אבל איפה אנחנו?" אני שואל את השומר.[/SPOILER]
-
[url=http://tektek.org/avatar/37533181][img]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d21/0842/5838101.png[/img][/url]
~!~~~~~!~~~~
"הנשקים ? זה החפץ שנגעת בו " ג'ורדן אומר לך ואז מוסיף:"כדי לעוף תצטרך לדמיין שאתה עף , ככה רק תפעיל אותן בפעם הראשונה לאחר מכן תצטרך לישון ואז אם תנסה להזיזי את הרגליים הכנפיים יזוזו במקום.. לאחר מכן תעשה כמה אמונים ותצליח לעוף וללכת רגיל.."..
[/SPOILER]
ברגע שאתה שואל את השומר תשאלה הוא נופל ומת כאילו התקף לב תקף אותו בפיתאומיות שנייה לאחר מכן אתה רואה את אותו בחור -[url=http://tektek.org/avatar/37533305][img]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d21/0854/05f1688.png[/img][/url]-שאומר לך:"רואה לא מתת ועכשיו תיתפוס" וזורק אלייך חפץ כסוף.
[/SPOILER]
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]
אלכסי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה רץ לכיוון שממינו הגיעה הצעקה אך אתה מתעייף מהר מאד בגלל הכנפיים שעלייך...
[/SPOILER]
[COLOR=Orange][U][B]דניס-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
ואם אתה רוצה אתה מוזמן לשנות את הדמות שלך למראה מלאך כמו שרצית כי שמתי לב שלא ממש אהבת אותה..רק תשאיר את הכנפיים..
~~~~~~~~~~~~~
"אני רואה שאתה בחור נבון והבנת את זה.." אומר לך מייקל ואז מוסיף:"תדמיין שאתה מחזיר את הכנפיים שלך בחזרה לגופך ...".
[/SPOILER]
-
[SPOILER][SPOILER][QUOTE=DouBle R;642694][COLOR=DarkGreen][U][B]
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]
אלכסי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה רץ לכיוון שממינו הגיעה הצעקה אך אתה מתעייף מהר מאד בגלל הכנפיים שעלייך...
[/SPOILER]
[/QUOTE]
[/SPOILER]
אני מנסה לדמיין את עצמי עף[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;642701][spoiler][spoiler]
[/spoiler]
אני מנסה לדמיין את עצמי עף[/spoiler][/quote]
אתה מדיימן את עצמך עף ובאמת מצליח לעוף אך אתה כ2 דקות ונופל על האדמה..[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;642708][SPOILER]
אתה מדיימן את עצמך עף ובאמת מצליח לעוף אך אתה כ2 דקות ונופל על האדמה..[/SPOILER][/QUOTE]
אלך למצוא לי צל לישון בו מספר דקות[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=DouBle R;642694][COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
[URL="http://tektek.org/avatar/37533181"][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d21/0842/5838101.png[/IMG][/URL]
~!~~~~~!~~~~
"הנשקים ? זה החפץ שנגעת בו " ג'ורדן אומר לך ואז מוסיף:"כדי לעוף תצטרך לדמיין שאתה עף , ככה רק תפעיל אותן בפעם הראשונה לאחר מכן תצטרך לישון ואז אם תנסה להזיזי את הרגליים הכנפיים יזוזו במקום.. לאחר מכן תעשה כמה אמונים ותצליח לעוף וללכת רגיל.."..
[/spoiler][/quote]
"אוקיי בוא ננסה לעוף."אני אומר לג'ורדן, עוצם עיניים ומדמיין שאני עף ואז מתי שאני מרגיש שהרגלים שלי לא נוגועות בריצפה, אני פותח עיניים.[/SPOILER]
-
אתה מדמיין את עצמך עף ואתה באמת מרגיש שאתה עולה לאוויר כ2 דקות אתה עף ופיתאום נופל ..
[/SPOILER]
אתה יושב לך בצל מספר דקות ונרדם... לאחר כזמן מסויים אתה מיתעורר..
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;642717][COLOR=DarkGreen][U][B]
אתה יושב לך בצל מספר דקות ונרדם... לאחר כזמן מסויים אתה מיתעורר..
[/SPOILER][/QUOTE]
אנסה עכשיו לרוץ שוב וכאשר אני אומר לעצמי,"ילד,אני בא להציל אותך"
[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=DouBle R;642717][COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה מדמיין את עצמך עף ואתה באמת מרגיש שאתה עולה לאוויר כ2 דקות אתה עף ופיתאום נופל ..
[/spoiler][/quote]
"יקח לי כמה זמן לעבוד על זה."אני אומר לג'ורדן עם חיוך של פשלה וקם, "אוקיי עכשיו תיקח אותי לילדה."אני אומר לג'ורדן בשיא הרצינות[/SPOILER]
-
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסיי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;642722][spoiler]
אנסה עכשיו לרוץ שוב וכאשר אני אומר לעצמי,"ילד,אני בא להציל אותך"
[/spoiler][/quote]
אתה קם ומתחיל לרוץ אך אתה מרגיש שמשהוא לא בסדר .. אתה ממשיך ושם לב שבמקום לרוץ אתה עף ובמקום שהרגליים שלך יזוז הכנפיים זזות .. אתה עף ורואה את הילד שוכב על הריצפה פצוע ולידו 5 שדים -[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d09/1020/0da4194.png[/IMG]-[/SPOILER]
"עדייין לא סיימנו את לימודיי התעופה שלך, עכשיו הגוף של הצליח להישתמש בכנפיים זאת אומרת שהוא מודע אליהם .. כדי שהמוח יקלוט אותם עלייך לנוח במילים אחרות לישון " אומר ג'ורדן..
[/SPOILER]
-
[QUOTE=DouBle R;642694][COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/
ברגע שאתה שואל את השומר תשאלה הוא נופל ומת כאילו התקף לב תקף אותו בפיתאומיות שנייה לאחר מכן אתה רואה את אותו בחור -[url=http://tektek.org/avatar/37533305][img]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d21/0854/05f1688.png[/img][/url]-שאומר לך:"רואה לא מתת ועכשיו תיתפוס" וזורק אלייך חפץ כסוף.
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]
~מתת כאילו מתת-החסד?, לא הבנתי.~
"תודה, נראה לי.." אני אומר לו.
"אתה יכול להדריך אותי ולהסביר לי מה אני אמור לעשות בכלל?." אני שואל אותו ומנסה להבין איזה סוג של חפץ זה.
(שעון/צמיד/תליון/כדומה..)[/SPOILER]
-
[SPOILER][SPOILER][QUOTE=DouBle R;642771][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסיי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה קם ומתחיל לרוץ אך אתה מרגיש שמשהוא לא בסדר .. אתה ממשיך ושם לב שבמקום לרוץ אתה עף ובמקום שהרגליים שלך יזוז הכנפיים זזות .. אתה עף ורואה את הילד שוכב על הריצפה פצוע ולידו 5 שדים -[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d09/1020/0da4194.png[/IMG]-[/SPOILER]
[/QUOTE]
[/SPOILER]
"זה עכשיו או לעולם לא." אני אומר לעצמי,אני מכניס את האקדח לתוך הכיס ולוקח את החרב בשני הידיים וצועק,"היי מכוערים! אולי תתעסקו עם מישהו בגודל שלכם!?" ואני מתחיל לעוף לעברם תוך כדי שאני מניף את החרב שלי[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=DouBle R;642694][COLOR=orange][U][B]דניס-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
ואם אתה רוצה אתה מוזמן לשנות את הדמות שלך למראה מלאך כמו שרצית כי שמתי לב שלא ממש אהבת אותה..רק תשאיר את הכנפיים..
~~~~~~~~~~~~~
"אני רואה שאתה בחור נבון והבנת את זה.." אומר לך מייקל ואז מוסיף:"תדמיין שאתה מחזיר את הכנפיים שלך בחזרה לגופך ...".
[/spoiler][/quote]
"אוקיי" אני מתרכז חצי דקה בשקט בכנפיי שחוזרות לגופע
[/SPOILER]
-
[COLOR=Orange][U][B]דניס-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה מדמיין זאת בראש ופיתאום כאב עז עובר בכל גופך.. עוברות כמה שניות ומייקל אומר:"הצלחת כל הכבוד".
[/spoiler][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]
אלכסיי-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה עף לכיוונם במהירות ומניף את חרבך אחד מהם עף גם כן אלייך בזמן שהוא שולף ציפורניים , השד מנסה לישרוט אותך אך אתה חותך לו תציפורניים בעזרת החרב ולאחר מכן תוקע לו אותה בגרון , השד נאנק ומתאדה.. ארבעת השדים הנותרים שואגים בקול מפחיד ומרחפים לכיוונך ומותירים מאחוריהם שובלים של עשן שחור וסמיך..
[/spoiler][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]
[COLOR=Gray]
ג'ק-[/COLOR][/B][/U][/COLOR][spoiler]
מתת=מת כאילו לא הוא אומר לך שאתה רואה שבסוף לא אתה לא מת..
~~~~~~~~~~
אתה תופס את החפץ שמתגלה כטבעת זהב , "תענוד את הטבעת" הוא אומר לך.
[/spoiler][COLOR=DeepSkyBlue][/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][/COLOR]