-
[U]shayrahamim[/U]
לאחר מספר דקות בהם אתה ממתין, קארל מופיע שוב. "לעזאזל," הוא מקלל. "הוא הצליח לברוח. רדפתי אחריו, אבל עזרו לו להעלם באמצעות מסך עשן לפני שהספקתי לתפוס אותו. זה בעייתי. המשמעות של זה היא שיש פה עוד אנשים מצוות אוראון, וזה מדאיג אותי. כבר יותר משנתיים הם לא העיזו להתקרב כל כך לשטחים של הפנימייה. אם זה ימשיך ככה, אני לא יודע מה יהיו התוצאות." עיניו נפלו והוא נראה מהורהר. "אני רוצה שתחזור ברגע זה לכיוון הפנימייה. עכשיו לא בטוח מספיק להיות פה."
-
[quote=Lanvin;623097][U]shayrahamim[/U]
לאחר מספר דקות בהם אתה ממתין, קארל מופיע שוב. "לעזאזל," הוא מקלל. "הוא הצליח לברוח. רדפתי אחריו, אבל עזרו לו להעלם באמצעות מסך עשן לפני שהספקתי לתפוס אותו. זה בעייתי. המשמעות של זה היא שיש פה עוד אנשים מצוות אוראון, וזה מדאיג אותי. כבר יותר משנתיים הם לא העיזו להתקרב כל כך לשטחים של הפנימייה. אם זה ימשיך ככה, אני לא יודע מה יהיו התוצאות." עיניו נפלו והוא נראה מהורהר. "אני רוצה שתחזור ברגע זה לכיוון הפנימייה. עכשיו לא בטוח מספיק להיות פה."[/quote]
'בסדר קארל אחזור לפנימיה' אומר ואתחיל לרוץ לפנימיה.
-
[U]shayrahamim[/U]
התחלת לרוץ לפנימייה במהירות, מאיץ את צעדך יותר ויותר, ליבך פועם מלחץ.
אבל אז, דקה לפניי שהגעת לשער הפנימייה, ראית פוקימון עגלגל וורוד עומד בתמימות מדהימה.
זיהית את הפוקימון הקטנטן. זה היה איגליבף.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/174.png[/IMG]
-
[quote=Lanvin;623100][U]shayrahamim[/U]
התחלת לרוץ לפנימייה במהירות, מאיץ את צעדך יותר ויותר, ליבך פועם מלחץ.
אבל אז, דקה לפניי שהגעת לשער הפנימייה, ראית פוקימון עגלגל וורוד עומד בתמימות מדהימה.
זיהית את הפוקימון הקטנטן. זה היה איגליבף.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/174.png[/IMG][/quote]
'אוו איגליפאף ,צא אלקיד בעיטה נמוכה' אומר ואוציא את הפוכדור של אלקיד.
-
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד יצא מהפוקדור, ויצא מיד להתקפה. אבל שנייה לפני שרגלו של אלקיד פגעה באיגליבף, הוא עצר. אלקיד הרגיש רגשות אשמה עצומים לפגוע בפוקימון כל כך חמוד, והתבונן בך במבט מתחנן. היה לך ברור - איגליבף השתמש ביכולת המיוחדת שלו הנקראת 'קסם החמידות' (Cute Charm), שאומרת שיש סיכוי קטן שהפוקימון היריב שמולך יתאהב.
אלקיד נמנע מלהתקיף את איגליבף, אך איגליבף לא נשאר תמים וחייב: קול שירה מדהים יצא מפיו של האיגליבף הורדרד, ואלקיד התחיל לאט לאט להתנדנד מעייפות...
-
[quote=Lanvin;623105][U]shayrahamim[/U]
אלקיד יצא מהפוקדור, ויצא מיד להתקפה. אבל שנייה לפני שרגלו של אלקיד פגעה באיגליבף, הוא עצר. אלקיד הרגיש רגשות אשמה עצומים לפגוע בפוקימון כל כך חמוד, והתבונן בך במבט מתחנן. היה לך ברור - איגליבף השתמש ביכולת המיוחדת שלו הנקראת 'קסם החמידות' (Cute Charm), שאומרת שיש סיכוי קטן שהפוקימון היריב שמולך יתאהב.
אלקיד נמנע מלהתקיף את איגליבף, אך איגליבף לא נשאר תמים וחייב: קול שירה מדהים יצא מפיו של האיגליבף הורדרד, ואלקיד התחיל לאט לאט להתנדנד מעייפות...[/quote]
'או או אלקיד תחזור' אחזיר את אלקיד לפוכדור 'צא וולביט קרן בלבול מהר ואז קרן יחידה' אומר לוולביט.
-
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד חזר אל תוך הפוקדור, וולביט השתחרר במוקומו והופיע מרחף באוויר.
וולביט הראה הרבה פחות חיוניות כלפי האיגליבף, וכדור כתמתם של אור יצא מכיוונו ופגע באיגליבף. האיגליבף ניסה להחזיר לוולביט, והתקדם אליו בניסיון להכותו. אולם בדרך הוא מעד כתוצאה מקרן הבילבול שוולביט שילח בו. וולביט ניצל את ההזדמנות, וקרן אור חזקה שחציה אדומה וחציה ירוקה יצאה מפיו בכוח אדיר שפגע באיגליבף הקליל והעיפה אותו לאחור בפיצוץ.
מכה אחת בלבד הספיקה כדי להביס אותו, האיגליבף נשכב על הרצפה, מעולף לגמרי.
-
[quote=Lanvin;623108][U]shayrahamim[/U]
אלקיד חזר אל תוך הפוקדור, וולביט השתחרר במוקומו והופיע מרחף באוויר.
וולביט הראה הרבה פחות חיוניות כלפי האיגליבף, וכדור כתמתם של אור יצא מכיוונו ופגע באיגליבף. האיגליבף ניסה להחזיר לוולביט, והתקדם אליו בניסיון להכותו. אולם בדרך הוא מעד כתוצאה מקרן הבילבול שוולביט שילח בו. וולביט ניצל את ההזדמנות, וקרן אור חזקה שחציה אדומה וחציה ירוקה יצאה מפיו בכוח אדיר שפגע באיגליבף הקליל והעיפה אותו לאחור בפיצוץ.
מכה אחת בלבד הספיקה כדי להביס אותו, האיגליבף נשכב על הרצפה, מעולף לגמרי.[/quote]
'צא פוכדור' ואוציא פכודור לתפוס אותו.
-
[U]shayrahamim[/U]
הפוקדור ששלחת פגע באיגליבף, התנודד שלוש פעמים בודדות, ואז נעצר.
התרגשת מאוד, זה היה הפוקימון השלישי שלך. ולמרותת השמחה, אתה לא שכחת מה קרע עד לפני רגע עם האיש מצוות אוראון.
השעה הייתה מאוחרת, ונכנסת חזרה לפנימייה.
-
[quote=Lanvin;623110][U]shayrahamim[/U]
הפוקדור ששלחת פגע באיגליבף, התנודד שלוש פעמים בודדות, ואז נעצר.
התרגשת מאוד, זה היה הפוקימון השלישי שלך. ולמרותת השמחה, אתה לא שכחת מה קרע עד לפני רגע עם האיש מצוות אוראון.
השעה הייתה מאוחרת, ונכנסת חזרה לפנימייה.[/quote]
'אוי כדי שאלך לישון כבר מאוחר' אומר ואלך לישון.
-
[U]shayrahamim[/U]
אתה נכנס לחדרך, נשכב על המיטה כשמחשבות רבות מעופפות בראשך, ונרדם רק לאחר זמן רב.
אתה מתעורר בבוקר כשצילצול השעון המעורר מעיר אותך משנתך. אתה קם עייף ועצבני. ישנת לא טוב.
אתה רואה שעל שולחנך מונח מכתב. אתה ניגש ופותח אותו, וקורא:
"בוקר טוב, ג'ונסון. על פי דיווחים של קארל לאגר, שומר היערות המערבי, אנו מודעים לעובדה כי לפני יום פגשת באיש מצוות אוראון ביער. אנו מבקשים ממך לבוא היום בשעה חמש בערב לחדר המנהל. נא לא לאחר. כמו כן, השיעור הראשון שלך בלימוד מתקפות ייערך בחצר האחורית של בית הספר בשעה תשע בדיוק."
הסתבוננת בשעון התלוי על הקיר. השעה הייתה שמונה וחצי בבוקר.
-
[quote=Lanvin;623112][U]shayrahamim[/U]
אתה נכנס לחדרך, נשכב על המיטה כשמחשבות רבות מעופפות בראשך, ונרדם רק לאחר זמן רב.
אתה מתעורר בבוקר כשצילצול השעון המעורר מעיר אותך משנתך. אתה קם עייף ועצבני. ישנת לא טוב.
אתה רואה שעל שולחנך מונח מכתב. אתה ניגש ופותח אותו, וקורא:
"בוקר טוב, ג'ונסון. על פי דיווחים של קארל לאגר, שומר היערות המערבי, אנו מודעים לעובדה כי לפני יום פגשת באיש מצוות אוראון ביער. אנו מבקשים ממך לבוא היום בשעה חמש בערב לחדר המנהל. נא לא לאחר. כמו כן, השיעור הראשון שלך בלימוד מתקפות ייערך בחצר האחורית של בית הספר בשעה תשע בדיוק."
הסתבוננת בשעון התלוי על הקיר. השעה הייתה שמונה וחצי בבוקר.[/quote]
'או או אני חייב ללכת לשיעור' אחשוב לעצמי ואלך לשיעור.
*אחי תכתוב לי עכשיו ואני יענה מחר כי אני חייב ללכת.
-
[U]shayrahamim[/U]
אתה יורד מייד לכיוון החצר האחורית. אתה יוצא החוצה למדשאה הירוקה ומולך נעמדת אישה גבוהה וצעירה, בעלת שיער בלונדיני גולש שהבריץ באור הבוקר. היא לבשה חצאית פרחונית וקצרה שהתאימה מאוד לבוקר הנעים והאוורירי של אותו יום.
"שלום," היא אמרה לך. "אני ויויאן ווסטווד. אני אהיה המורה שלך ללימודי מתקפות. זה הולך ככה: כל שיעור אתה תבחר פוקימון אותו אתה רוצה לאמן ללמוד מתקפה כלשהי. אם יהיה לנו זמן, אנחנו יכולים אפילו ללמד יותר מפוקימון אחד. כמו כן, אני אציע לך את המתקפות שלפי דעתי מומלץ ללמד את הפוקימון, אבל אם אתה מכיר מתקפה שמעניינת אותך, תגיד לי ואני אגיד לך על פי ניסיוני האם הפוקימון שלך מספיק חזק על מנת ללמוד את ההתקפה הזו. אז בבקשה, תבחר פוקימון." היא אומרת, וממתינה.
-
[quote=Lanvin;623116][U]shayrahamim[/U]
אתה יורד מייד לכיוון החצר האחורית. אתה יוצא החוצה למדשאה הירוקה ומולך נעמדת אישה גבוהה וצעירה, בעלת שיער בלונדיני גולש שהבריץ באור הבוקר. היא לבשה חצאית פרחונית וקצרה שהתאימה מאוד לבוקר הנעים והאוורירי של אותו יום.
"שלום," היא אמרה לך. "אני ויויאן ווסטווד. אני אהיה המורה שלך ללימודי מתקפות. זה הולך ככה: כל שיעור אתה תבחר פוקימון אותו אתה רוצה לאמן ללמוד מתקפה כלשהי. אם יהיה לנו זמן, אנחנו יכולים אפילו ללמד יותר מפוקימון אחד. כמו כן, אני אציע לך את המתקפות שלפי דעתי מומלץ ללמד את הפוקימון, אבל אם אתה מכיר מתקפה שמעניינת אותך, תגיד לי ואני אגיד לך על פי ניסיוני האם הפוקימון שלך מספיק חזק על מנת ללמוד את ההתקפה הזו. אז בבקשה, תבחר פוקימון." היא אומרת, וממתינה.[/quote]
'צא אלקיד' אומר ואוציא את אלקיד החוצה.
-
[U]shayrahamim[/U]
"אלקיד..." מהרהרת ויויאן. "פוקימון נפלא ללימוד מתקפות. לפי דעתי זה יהיה מאוד מעניין לחזק את המתקפות הטבעיות של הפורימון שלך וללמד אותו [COLOR=red]גלי הלם[/COLOR] [COLOR=red](Shock Wave)[/COLOR]. זו גם מתקפת חשמל, אבל היא הרבה יותר חזקה מ'הלם חשמלי'. כמו כן, אני חושבת שהאלקיד שלך יכול גם ללמוד בקלות את השימוש במתקפה [COLOR=red]מסך אור (Light Screen)[/COLOR], שתעזור מאוד לאלקיד להגן על עצמו ממתקפות מיוחדות. אבל אם אתה רוצה, אתה יכול לבחור ללמד אותו [COLOR=red]אגרוף קרח (Ice Punch)[/COLOR][COLOR=black],[/COLOR] למרות שזה יהיה הרבה יותר קשה... אם יש לך רעיון למתקפה יותר מעניינת, אתה מוזמן להציע."
-
[quote=Lanvin;623118][U]shayrahamim[/U]
"אלקיד..." מהרהרת ויויאן. "פוקימון נפלא ללימוד מתקפות. לפי דעתי זה יהיה מאוד מעניין לחזק את המתקפות הטבעיות של הפורימון שלך וללמד אותו [COLOR=red]גלי הלם[/COLOR] [COLOR=red](Shock Wave)[/COLOR]. זו גם מתקפת חשמל, אבל היא הרבה יותר חזקה מ'הלם חשמלי'. כמו כן, אני חושבת שהאלקיד שלך יכול גם ללמוד בקלות את השימוש במתקפה [COLOR=red]מסך אור (Light Screen)[/COLOR], שתעזור מאוד לאלקיד להגן על עצמו ממתקפות מיוחדות. אבל אם אתה רוצה, אתה יכול לבחור ללמד אותו [COLOR=red]אגרוף קרח (Ice Punch)[/COLOR][COLOR=black],[/COLOR] למרות שזה יהיה הרבה יותר קשה... אם יש לך רעיון למתקפה יותר מעניינת, אתה מוזמן להציע."[/quote]
'אני מעדיף אגרוף קרח' אומר לה
-
[quote=Lanvin;623091][U]shayrahamim[/U]
[U]chimcharboy[/U]
רילו רץ אל הנידורן כשידו נשלחת קדימה להכות, ופגע בנידורן בעוצמה. הנידורן עפה מטר לאחור, ונחתה על האדמה בכאב.
"נידורן, תשתמשי בחבטות זעם (Fury Swipes), עכשיו!" פקדה אנה. הנידורן שלה התקדם אל ריולו במטרה להכות.[/quote]
ריולו תתחמק בעזרת מתקפה מהירה ואז תעבור מיד לבעיטת להבה
-
[quote=Lanvin;622799][U]קיוגר[/U]
"כמובן שאני יכולה לטפל בהם," היא אומרת לך בחביבות, תוך שהיא לוקחת ממך את שני הפוקדורים. היא מכניסה את שניהם לתוך מכונה קטנה, שהחלה להאיר את הכדורים באור כחול בוהק.
"אל תדאג," היא אומרת לך. "עוד מעט שני הפוקימונים שלך יהיו כשירים לחלוטין להלחם שוב. הם לא פצועים יותר מדי, רק עייפים. ככל שהפוקימון שלך פצוע יותר, כך ייקח לו יותר זמן להתרפא. בינתיים אתה יכול לשבת ולהמתין." היא אומרת לך.
אתה מתיישב, ומתבונן סביבך בדממה. פתאום, נכנס בריצה לתוך החדר נער קטן וממושקף. אתה מכיר את הנער הזה - קוראים לו קלווין. הוא הילד שנלחמת מולו ביום הראשון שלך בפנימייה, היה לו זובאט.
קלווין רץ בבהלה לאחות כשהזובאט שלו עטוף בידיו, מעולף לחלוטין.[/quote]
"קלווין מה קרה לזובאט?"אשאל את קלווין
-
[U]shayrahamim[/U]
"אגרוף קרח? בחירה נועזת... אבל איך שמתחשק לך. כדי ללמד אותו את המתקפה הזאת אני אלחם איתך באמצעות פוקימון שלי שגם יודע את המתקפה. כך אלקיד יוכל ללמוד בקלות איך להשתמש באגרוף קרח. אתה מוכן? אם כן, תוציא את הפוקימון שלך." היא שואלת אותך.
[U]chimcharboy[/U]
ריולו ניסה להתחמק מהמתקפה מידיו של נידורן, אך ללא הצלחה. נידורן חבטה בריולו שו ושוב, ללא הפסקה. רויולו ניסה ככל יכולתו להפסיק את התקפותיו של יריבו אך ללא הצלחה. בכל פעם שניסה ריולו להשתמש בבעיטת להבה, נידורן תקף אותו ומנע ממנו להשתמש בה.
[U]קיוגר[/U]
"נכנסתי לקרב פוקימונים עם האדם הלא נכון. הוא היה חזק ממני בהרבה. ממש הרבה. הוא תלמיד שנה שנייה פה, כך שהיו לו פוקימונים מאומנים היטב."
קלווין נראה מבוהל ומבולבל. האחות לקח את הזובאט של קלווין מידיו, ומיד החלה לטפל בו.
-
[quote=Lanvin;623327][U]shayrahamim[/U]
[U]chimcharboy[/U]
ריולו ניסה להתחמק מהמתקפה מידיו של נידורן, אך ללא הצלחה. נידורן חבטה בריולו שו ושוב, ללא הפסקה. רויולו ניסה ככל יכולתו להפסיק את התקפותיו של יריבו אך ללא הצלחה. בכל פעם שניסה ריולו להשתמש בבעיטת להבה, נידורן תקף אותו ומנע ממנו להשתמש בה.
[/quote]
ריולו מהר מתקפת מהירות בשביל להתחמק מהמתקפה הזאת ומיד תעבור לאגרוף חוכני
-
[U]chimcharboy[/U]
ריולו השתמש במתקפת מהירות, והצליח להתחמק מההתקפה של נידורן. ריולו לא נח לרגע, ומיד יצא בהתקפה חזקה כלפי נידורן, כשאגרופו נשלח לכיוון יריבו. ריולו פגע הישר בפניו של הנידורן, הוא הועף לאחור בחבטות חזקות באדמה, ואז נבלם על ידי סלע עצום שהתנגש בו.
נידורן התעלף.
"אוי לא!" קראה אנה, והחזירה את הפוקימון שלה אל תוך הפוקדור. "נחלחמת ממש טוב. הריולו שלך מאוד חזק. תגיד, אולי בא לך לבוא איתי ליער? אני ממש רוצה למצוא פוקימונים חדשים שאני אוכל לתפוס."
-
[quote=Lanvin;623331][U]chimcharboy[/U]
ריולו השתמש במתקפת מהירות, והצליח להתחמק מההתקפה של נידורן. ריולו לא נח לרגע, ומיד יצא בהתקפה חזקה כלפי נידורן, כשאגרופו נשלח לכיוון יריבו. ריולו פגע הישר בפניו של הנידורן, הוא הועף לאחור בחבטות חזקות באדמה, ואז נבלם על ידי סלע עצום שהתנגש בו.
נידורן התעלף.
"אוי לא!" קראה אנה, והחזירה את הפוקימון שלה אל תוך הפוקדור. "נחלחמת ממש טוב. הריולו שלך מאוד חזק. תגיד, אולי בא לך לבוא איתי ליער? אני ממש רוצה למצוא פוקימונים חדשים שאני אוכל לתפוס."[/quote]
זה היה קרב מעולה ובשימחה אני יבוא איתך ליער גם אני רוצה לימצוא עוד פוקימונים לחבורה שלי אני אומר לה בשימחה
-
[quote=Lanvin;623327][U]shayrahamim[/U]
"אגרוף קרח? בחירה נועזת... אבל איך שמתחשק לך. כדי ללמד אותו את המתקפה הזאת אני אלחם איתך באמצעות פוקימון שלי שגם יודע את המתקפה. כך אלקיד יוכל ללמוד בקלות איך להשתמש באגרוף קרח. אתה מוכן? אם כן, תוציא את הפוקימון שלך." היא שואלת אותך.
[/quote]
'אוקי צא אלקיד'אומר ואוציא את אלקיד.
-
[U]chimcharboy[/U]
אתה ואנה הולכים לכיוון שער היציאה. השומר פותח לכם את השער, ואתם מתילים להעמיק יותר ויותר אל תוך היער. לא עוברות מספר דקות, ופתאום אתה רואה על אחד העצים ציפור שחורה וקטנה, מביטה בך ביניים נוצצות.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/198.png[/IMG]
"זה מרקרואו." אומרת לך אנה "אני לא אוהבת את הפוקימון הזה. פוקימוני אופל מפחידים אותי."
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד יוצא החוצה, מוכן ומזומן ללמוד מתקפה חדשה.
"צא, מאצ'ופ!" קוראת ויויאן. היא זוראקת פוקדור לאוויר, ואור אדום ובהוק יוצא ממנו ונוחת על הרצפה. האור נעלם, ופוקימון בעל גוף אנושי לגמרי מופיע. "כדי להצליח ללמוד את המתקפה, נסה לבקש מהפוקימון שלך להשתמש באגרוף קרח כמה שיותר פעמים במהלך הקרב. מן הסתם הוא לא יצליח בפעמים הראשונות, אך עם הזמן זה ישתפר."
"מאצ'ופ, תשתמש באגרוף קרח!" קוראת ויויאן לפוקימון שלה.
מאצ'ופ מתחיל לרוץ במהירות אדירה אל האלקיד שלך, שנראה מופתע מאוד מהמהירות של יריבו.
-
[quote=Lanvin;623345]
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד יוצא החוצה, מוכן ומזומן ללמוד מתקפה חדשה.
"צא, מאצ'ופ!" קוראת ויויאן. היא זוראקת פוקדור לאוויר, ואור אדום ובהוק יוצא ממנו ונוחת על הרצפה. האור נעלם, ופוקימון בעל גוף אנושי לגמרי מופיע. "כדי להצליח ללמוד את המתקפה, נסה לבקש מהפוקימון שלך להשתמש באגרוף קרח כמה שיותר פעמים במהלך הקרב. מן הסתם הוא לא יצליח בפעמים הראשונות, אך עם הזמן זה ישתפר."
"מאצ'ופ, תשתמש באגרוף קרח!" קוראת ויויאן לפוקימון שלה.
מאצ'ופ מתחיל לרוץ במהירות אדירה אל האלקיד שלך, שנראה מופתע מאוד מהמהירות של יריבו.[/quote]
'אוקיי אלקיד מתקפת מהירות עד שתיע למצ'ופ ואז תחליק מתחת לרגליים שלו ומיד אחר כך זריזות' אומר לאלקיד.
-
[quote=Lanvin;623345][U]chimcharboy[/U]
אתה ואנה הולכים לכיוון שער היציאה. השומר פותח לכם את השער, ואתם מתילים להעמיק יותר ויותר אל תוך היער. לא עוברות מספר דקות, ופתאום אתה רואה על אחד העצים ציפור שחורה וקטנה, מביטה בך ביניים נוצצות.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/198.png[/IMG]
"זה מרקרואו." אומרת לך אנה "אני לא אוהבת את הפוקימון הזה. פוקימוני אופל מפחידים אותי."
[/quote]
וואו הפוקימון הזה נראה חזק אני ימלמל לעצמי ומיד יוציא את ריולו בישביל ליתפוס את מרקרואו
-
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד מתקדם לכיוונו של מאצ'ופ במהירות אדירה, בעוד מאצ'ופ גם הוא בא לכיוונו של אלקיד כשאגרופו זוהר באור כחלחל ובוהק. בדיוק שניה לפני שהפוקימונים התנגשו, אלקיד החליק מתחת ליריבו, וירה מידית עשרות כוכבים קטנים וחדים שהעיפו את מאצ'ופ באוויר.
נראה היה שמאצ'ופ עומד להתרסק, אולם הוא הצליח לנחות על שני רגליו במיומנות, פצוע רק קלות."זה היה מהלך יפה," אמרה ויויאן. "מאצ'ופ, תתקוף אותו עכשיו במכת קארטה!" קראה.
[U]chimcharboy[/U]
רילו יצא מהפוקדור במהירות. הוא הביט במרקרואו, והוא הביט בו בחזרה בעיניים אדומות ונוצצות. מרקרואו נראה עצבני מאוד לאור האיום שפתאום צץ, ומיד צלל לכיוונו של ריולו במטרה לתקוף אותו.
-
[quote=Lanvin;623355][U]shayrahamim[/U]
[U]chimcharboy[/U]
רילו יצא מהפוקדור במהירות. הוא הביט במרקרואו, והוא הביט בו בחזרה בעיניים אדומות ונוצצות. מרקרואו נראה עצבני מאוד לאור האיום שפתאום צץ, ומיד צלל לכיוונו של ריולו במטרה לתקוף אותו.[/quote]
ריולו מתי שהוא מספיק קרוב אליך תישתמש ישר בבעיטת להבה בכל הכוח
-
[U]chimcharboy[/U]
המרקרואו, שהיה ממש קרוב אל ריולו, כמעט פגע בו. אולם רגלו של ריולו החלה לבהור בלהבה קטנה , ורגלו נשלחה לכיוונו של המרקרואו. מרקראו נפגע קשה מהמכה של ריולו ועף מספר מטרים לאחור.
הפוקימון הקטן והמעופף נראה עצבני לגמרי. צללים קטנים ומפחידים בצבע שחור יצאו מגופו, ועפו במהירות אל ריולו. הצללים נכנסו לגופו של ריולו ופצעו אותו.
-
[quote=Lanvin;623363][U]chimcharboy[/U]
המרקרואו, שהיה ממש קרוב אל ריולו, כמעט פגע בו. אולם רגלו של ריולו החלה לבהור בלהבה קטנה , ורגלו נשלחה לכיוונו של המרקרואו. מרקראו נפגע קשה מהמכה של ריולו ועף מספר מטרים לאחור.
הפוקימון הקטן והמעופף נראה עצבני לגמרי. צללים קטנים ומפחידים בצבע שחור יצאו מגופו, ועפו במהירות אל ריולו. הצללים נכנסו לגופו של ריולו ופצעו אותו.[/quote]
ריולו אתה בסדר אני אשאל אותו אוקיי ריולו צא עוד פעם בעיטת להבה בכל הכוח
-
[quote=Lanvin;623355][U]shayrahamim[/U]
אלקיד מתקדם לכיוונו של מאצ'ופ במהירות אדירה, בעוד מאצ'ופ גם הוא בא לכיוונו של אלקיד כשאגרופו זוהר באור כחלחל ובוהק. בדיוק שניה לפני שהפוקימונים התנגשו, אלקיד החליק מתחת ליריבו, וירה מידית עשרות כוכבים קטנים וחדים שהעיפו את מאצ'ופ באוויר.
נראה היה שמאצ'ופ עומד להתרסק, אולם הוא הצליח לנחות על שני רגליו במיומנות, פצוע רק קלות."זה היה מהלך יפה," אמרה ויויאן. "מאצ'ופ, תתקוף אותו עכשיו במכת קארטה!" קראה.[/quote]
'אלקיד תרוץ אליו והשתמש באגרוף קרח' אומר לאלקיד.
-
[U]chimcharboy[/U]
ריולו החל לרוץ לכיוונו של המרקרואו, כשרגלו בוערת באש חזקה. הפעם ראית שינוי משמעותי בהתקפה של ריולו - האש הייתה הרבה יותר חזקה מפעמים קודמות. ריולו שלח את רגלו אל מרקרואו, ופגע בו בעוצמה. פיצוץ אש חזק העיף את המרקראואו על עץ, והוא התעלף.
"כל הכבוד!" קראה אנה. "נראה לי שאתה יכול לתפוס אותו."
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד שלח את אגרופו לפנים בניסיון ליצור אגרוף קרח, אבל שום דבר לא קרה. מאצ'ופ כיוון את אגרופו לפרצוף של אלקיד, והכה אותו במכת קרטה חזקה שהיממה אותו.
-
[quote=Lanvin;623576][U]chimcharboy[/U]
ריולו החל לרוץ לכיוונו של המרקרואו, כשרגלו בוערת באש חזקה. הפעם ראית שינוי משמעותי בהתקפה של ריולו - האש הייתה הרבה יותר חזקה מפעמים קודמות. ריולו שלח את רגלו אל מרקרואו, ופגע בו בעוצמה. פיצוץ אש חזק העיף את המרקראואו על עץ, והוא התעלף.
"כל הכבוד!" קראה אנה. "נראה לי שאתה יכול לתפוס אותו."
[/quote]
בהתלהבות רבה אני זורק אתה הפוכדור
-
[quote=Lanvin;623576]
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד שלח את אגרופו לפנים בניסיון ליצור אגרוף קרח, אבל שום דבר לא קרה. מאצ'ופ כיוון את אגרופו לפרצוף של אלקיד, והכה אותו במכת קרטה חזקה שהיממה אותו.[/quote]
'אלקיד עכשיו אגרוף קרח' אומר לאלקיד.
-
[U]chimcharboy[/U]
הפוקדור נזרק מידק ונוחת על המרקרואו. הוא מתנודנד שלוש פעמים בודדות, ואז נעצר.
"מזל טוב," אומרת לך אנה בחיוך. "אני מתה שגם לי יהיה כבר פוקימון חדש. אבל תשמע, כבר ממש מתחיל להיות מאוחר... אולי כדאי שנחזור לפנימייה? אבל אם אתה רוצה אנחנו יכולים להמשיך להסתובב קצת ביער."
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד יצא בניסיון שני להכות את מאצ'ופ באגרוף קרח, והפעם ידו החלה לזהור מעט במאין אור בהיר וכחלחל. המכה פגעה במאצ'ופ בבטנו, אבל לא הייתה לזה השפעה גדולה עליו.
"זה היה בדיוק כמו להשתמש באגרוף רגיל." אמרה ויויאן. "אמרתי לך שזה לא יהיה פשוט. תצטרך להתאמץ קצת יותר בשביל להצליח."
-
[quote=Lanvin;623601][U]chimcharboy[/U]
הפוקדור נזרק מידק ונוחת על המרקרואו. הוא מתנודנד שלוש פעמים בודדות, ואז נעצר.
"מזל טוב," אומרת לך אנה בחיוך. "אני מתה שגם לי יהיה כבר פוקימון חדש. אבל תשמע, כבר ממש מתחיל להיות מאוחר... אולי כדאי שנחזור לפנימייה? אבל אם אתה רוצה אנחנו יכולים להמשיך להסתובב קצת ביער."
[/quote]
אני חושב שנחפש גם לך פוקימון חדש ואז נחזור לפנימייה
-
[quote=Lanvin;623601]
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד יצא בניסיון שני להכות את מאצ'ופ באגרוף קרח, והפעם ידו החלה לזהור מעט במאין אור בהיר וכחלחל. המכה פגעה במאצ'ופ בבטנו, אבל לא הייתה לזה השפעה גדולה עליו.
"זה היה בדיוק כמו להשתמש באגרוף רגיל." אמרה ויויאן. "אמרתי לך שזה לא יהיה פשוט. תצטרך להתאמץ קצת יותר בשביל להצליח."[/quote]
'אלקיד עכשיו גרוף קרח הכי חזק שיש לך והפם שיצליח לנו' אומר לאלקיד.
-
[U]chimcharboy[/U]
"כן אני ממש רוצה למצוא גם פוקימון... אני מתה לפוקימון חדש."
אתם מתחילים לחפש, והולכים עוד ועוד, והשעה מתחילה להיות ממש מאוחרת.
לפתע, אתם רואים מרחוק פוקימון חום וקטנטן ההולך על ארבע רגליים, ושן חדה בולטת מפיו.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/399.png[/IMG]
"זה בידוף!" קוראת אנה. "הוא ממש חמוד! אבל אני לא חושבת שיש לי דרך לתפוס אותו... הנידורן שלי ממש עייפה מהקרב הקודם איתך."
[U]shayrahamim[/U]
אלקיד מנסה שוב בכל יכולתו לגרום לאור הכחלחל להופיע שוב סביבס ידו, אך שוב, האור מאכזב אותו, ורק מעט מאוד ממנו מופיע.
"מאצ'ופ, נצל את הזמן, תשתמש בבעיטה נמוכה!" קוראת ויויאן.
מאצ'ופ מתחיל להתקדם לכיוונו של אלקיד, כשרגלו מונפת באוויר.
-
[quote=Lanvin;623617][U]chimcharboy[/U]
"כן אני ממש רוצה למצוא גם פוקימון... אני מתה לפוקימון חדש."
אתם מתחילים לחפש, והולכים עוד ועוד, והשעה מתחילה להיות ממש מאוחרת.
לפתע, אתם רואים מרחוק פוקימון חום וקטנטן ההולך על ארבע רגליים, ושן חדה בולטת מפיו.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/399.png[/IMG]
"זה בידוף!" קוראת אנה. "הוא ממש חמוד! אבל אני לא חושבת שיש לי דרך לתפוס אותו... הנידורן שלי ממש עייפה מהקרב הקודם איתך."
[/quote]
את יכולה להשתמש בפוקימון שלי אם את רוצה אני אומר לה ומחכה לקבל תשובה
-
[U]chimcharboy[/U]
"אממ... לא נעים לי לבקש את זה ממך," אומר אנה בהיסוס. "אם אתה רוצה את בידוף אתה יכול ללכוד אותו בעצמך. מקסימום אני אבוא לפה מחר ואלכד פוקימון אחר... למרות שהבידוף הזה ממש חמוד בעיניי."