-
[CENTER][COLOR=Purple]נייט:
אתה מסתכל בחלון ולפתע אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/93.png[/IMG] מותח את הפה עם ידיו ומנסה לעשות פרצופים מפחידים
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
אזומריל חתף את הגל רעם ברצינות, הוא השתתף ולא יכל לזוז באותו רגע, אוניקס מהריפלקס הטבעי השליך את הזנב לעבר הצד של מריפ וצ'רמיליון, אבל הכדור שם הזעם דרקון פגע בו, לפתע כמות מים די גדולה פגעה בצ'רמיליון והוא עף, אזורמאריל השתחרר מהחשמל ויצא בטוב
[COLOR=Sienna]ליאור:
האיש נתן לך 300 שקל ויצא מהמערה
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;627853][CENTER][COLOR=Purple][COLOR=Sienna]ליאור:
האיש נתן לך 300 שקל ויצא מהמערה
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לאיש" נחמד לעשוות איתך עסקים" ואני אומר לצ'ימצ'אר"תחפור פעם נוספת אולי נרויח עוד כסף."
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
היה כבר מאוחר מאוד בלילה, צ'ימצ'אר ניסה לחפור אבל לא ראה כלום
[/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;627856][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
היה כבר מאוחר מאוד בלילה, צ'ימצ'אר ניסה לחפור אבל לא ראה כלום
[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר כבר חשוך תחזור לפוכדור שלך" אני מחזיר אותו לפוכדור שלו והולך אל מרכז הפוקימונים הקרוב.
-
[quote=roi857;627853][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]אתה מסתכל בחלון ולפתע אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/93.png[/IMG] מותח את הפה עם ידיו ומנסה לעשות פרצופים מפחידים[/COLOR][/CENTER]
אני אומר לעצמי "אוקיי הוא מפחיד או יותר נכון מוזר "
-
[quote=roi857;627504][COLOR=purple][CENTER][COLOR=purple][COLOR=darkorange]לוקאס:[/COLOR][/COLOR][COLOR=purple][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]טורצ'יק שלך רץ אחורה מסתובב ויורה על טורצ'יק של יריבך גיצים, הטורצ'יק השני פשוט מפוצץ את הגיצים שנורו בעזרת ניקור כפול, לא היה אתגר אפילו, היריב שלך אמר: "אל תתעסקו עם הטורצ'יק של ג'מלו, כן!"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=#006400][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"טורצ'יק אל תוותר לו תקוף אותו בניקור כפול וחזק!" אני אומר לו
-
[quote=roi857;627783][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]אתה מבצע סריקה קרובה של פוקימונים ורואה שנמצאו 5 פוקימונים עיקריים באזור:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/402.png[/IMG] אתה מסתכל למיקום שצוין שהוא נמצא וכן אתה רואה אותו, לאחר מכן אתה מסתכל לפוקימון השני וכפי שמצוין מצאת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/420.png[/IMG] לאחר מכן שוב הסורק קלט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/253.png[/IMG] במיקום שצוין, וגם נמצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/267.png[/IMG] עומד על עץ ואפילו נמצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/190.png[/IMG] משחקת עץ עץ בקפיצה על הזנב, לפתע אתה רואה שאפשר להגדיל את הטווח, עכשיו זה קולט גם בשמיים, אתה לא מאמין למראה עיניך, אתה רואה שיש זאפדוס, לפתע אתה שם לב בשמיים ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/145.png[/IMG] נמצא שם והוריד ברק, שרפה נוצרה ביער, זאפדוס התעופף משם מיד, אתה לא מבין למה, לפתע פלייגון התעורר, [/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"זה לא טוב אני צריך לחבות את השריפה אך אין כאן פוקימוני מים!"אני אומר והולך למתקיפ ממקודם כדי לתפוס אותו למשימה.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
לפתע סוויקון רץ אל היער, הוא עושה לך לא עם הצוואר ונעלם מן האופק
[COLOR=DarkOrange]לוקאס:
טורצ'יק רץ והשתמש בניקור, אבל הטורצ'יק של ג'רמו ישתמש בניקור כפול, כמות ניקורים מוכפלת באותו זמן, טורצ'יק שלך שלא ידע לעשות זאת לא עמד בקצב, ג'רמו אמר: "אוקי טירון בוא נסיים את זה!", טורצ'יק רץ וקפץ לאויר, הוא הפנה את המקור שלו לטורצ'יק שלך שקם בכוחות אחרונים וגמר אותו, ג'רמו התסכל אליך במבט אפרורי ואמר: "אני לא ממליץ לך להתקדם כל כך מהר למכון, כולנו כאן נחתכנו לגזרים שם", לפתע אור לבן הקיף את טורצ'יק של ג'רמו, צורתו השתנה והוא התפתח ל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/256.png[/IMG] ג'רמו אמר לך: "גם לך כדאי להמשיך להתאמן כדי שטור'ציק שלך התפתח", כבר אמצע הלילה, בשמיים מתחיל להפציע מאט אור, ולא תספיק להגיע לעיר מג'ירה,
[COLOR=Purple]נייט:
האנטר פתח את החלון ונכנס, מאגבי נבהל וישתמש בגל חום, הגל חום פגע בו חזק מאוד והאנטר נפל והובס
[/COLOR]
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה וצ'ימצ'אר יוצאים מוטשים מהמערה, אתם רואים שהאור מתחיל לעלות ובקרוב יהיה שוב בוקר
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;627954][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]לפתע סוויקון רץ אל היער, הוא עושה לך לא עם הצוואר ונעלם מן האופק[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][CENTER][COLOR=sienna][/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
אני משיך להתקדם בכיווני ומחכה לראות דברים מעניינים.
-
[quote=roi857;627771][CENTER][COLOR=Red]קווין:
הלילה כבר ירד מזמן, אתה טרטוויג וסניזל יוצאים להתאמן, מצאתם חלקת אדמה טובה עם סלעים גבוהים
[COLOR=DarkGreen][COLOR=Purple][COLOR=Blue][COLOR=Sienna]
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"טרטוויג, סניזל, צאו!"
"טרטוויג, כשאתה תתפתח.. משקל גופך יוכפל פי 20 ולא תוכל להתחמק יותר, אז הגיע הזמן שניתאמן על כוח הסיבולת שלך"
"סניזל, תשתמש ברוח כסופה כדי להאט את טרטוויג ואז תמשיך בחבטות זעם, קדימה צא!"
-
[QUOTE=roi857;627954][CENTER]
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה וצ'ימצ'אר יוצאים מוטשים מהמערה, אתם רואים שהאור מתחיל לעלות ובקרוב יהיה שוב בוקר
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אנו עדין ממשיכים ללכת למרכז הפוקימונים
-
[quote=roi857;627954][COLOR=#0000ff][/COLOR]
[CENTER][COLOR=blue][COLOR=darkorange]לוקאס:[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]טורצ'יק רץ והשתמש בניקור, אבל הטורצ'יק של ג'רמו ישתמש בניקור כפול, כמות ניקורים מוכפלת באותו זמן, טורצ'יק שלך שלא ידע לעשות זאת לא עמד בקצב, ג'רמו אמר: "אוקי טירון בוא נסיים את זה!", טורצ'יק רץ וקפץ לאויר, הוא הפנה את המקור שלו לטורצ'יק שלך שקם בכוחות אחרונים וגמר אותו, ג'רמו התסכל אליך במבט אפרורי ואמר: "אני לא ממליץ לך להתקדם כל כך מהר למכון, כולנו כאן נחתכנו לגזרים שם", לפתע אור לבן הקיף את טורצ'יק של ג'רמו, צורתו השתנה והוא התפתח ל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/256.png[/IMG] ג'רמו אמר לך: "גם לך כדאי להמשיך להתאמן כדי שטור'ציק שלך התפתח", כבר אמצע הלילה, בשמיים מתחיל להפציע מאט אור, ולא תספיק להגיע לעיר מג'ירה,[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני רץ לעיר כשאני חושב לעצמי שאולי אני אספיק להגיע
-
[quote=roi857;627853]
[CENTER][COLOR=Purple] [COLOR=DarkGreen]ברנדון:
אזומריל חתף את הגל רעם ברצינות, הוא השתתף ולא יכל לזוז באותו רגע, אוניקס מהריפלקס הטבעי השליך את הזנב לעבר הצד של מריפ וצ'רמיליון, אבל הכדור שם הזעם דרקון פגע בו, לפתע כמות מים די גדולה פגעה בצ'רמיליון והוא עף, אזורמאריל השתחרר מהחשמל ויצא בטוב[COLOR=Sienna]
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"לאא צ'ארמיליון תחזיק מעמד, תתקפו ביחד את אזומריל!! צ'ארמיליון תשתמש בשריטה מריפ מכת רעם!"
-
[COLOR=blue]
[CENTER][COLOR=blue][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]האנטר פתח את החלון ונכנס, מאגבי נבהל וישתמש בגל חום, הגל חום פגע בו חזק מאוד והאנטר נפל והובס[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR] [/CENTER]
אני חושב לעצמי שמגבי ממש חזק ואני זורק פוכדור על ההונטר
-
מאגבי קופץ על הפוקדור, הוא מראה לך שהוא לא רוצה את האנטר כי הוא מפחיד אותו, דמעות התחילו לרדת מעיניו של מאגבי
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
גל הרעם שיתק את אזומאריל ואז הגיע הזמן לתקוף, צ'רמיליון זינק בקפיצה לעברו והשתמש בסריטה, אזומאריל עף אחורה מופתע מכוחו האדיר של צ'רמיליון, לפתע אוניקס הניף את הזנב לצ'רמיליון וצ'רמיליון נדבק, הוא המשיך בתזוזת הזנב וזה פגע במריפ ושתיהם נפגעו, המון אבק ועשן נוצרו באותו מקום, סטיליקס עמד מחוץ לא, לפתע רואים את צ'רמיליון יוצא ומחזיק את ידו הפצועה, מריפ לא שרד את המתקפה
[COLOR=Blue]לוקאס:
אתה מגיע למכרז פוקימונים ורואה בשעון שהשעה כבר 4, האחות ג'וי לא בדלפק, כל המרכז חשוך לגמרי וכולם יושבים, יש שם ספה שתוכל לישון עליה
[COLOR=Red]קווין:
הרוח כסופה הקשתה על טרטוויג להישאר באדמה, וגם די קיררה אותו, הוא נשאר במאמץ אדיר להישאר באדמה, סניזל קפצה לתוך הרוח ונתנה חבטת זהם אדירה לטרטוויג, טרטוויג עף עם הרוח, סניזל נפגעה מכדור אנרגיה ועפה ביחד איתו להמשך המסלול שלו, טרטוויג חזר לעמדה שלו מלא גאווה ומוטיבציה
[/COLOR]
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה מגיע למכרז הפוקימונים, אתה רואה שחשוך והשעה כבר 4 בבוקר, יש ספות שאפשר לישון עליהם, מה תעשה תישאר לישון ביחד עם טרטוויג או פשוט תתקדם כשאתה פותח פער? או שבכלל תלך להתאמן ולתפוס פוקימונים
[COLOR=Blue] סמיט:
אתה ממשיך ולפתע אתה רואה שכל האש נעלמה כלא הייתה
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;628766]
[COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]אתה ממשיך ולפתע אתה רואה שכל האש נעלמה כלא הייתה[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני ופתע אך אין לי מה לעשות בנידון ולכן אני מתקדם צעד וצעד.
-
[quote=roi857;628766]
[CENTER][COLOR=Purple] [COLOR=DarkGreen]ברנדון:
גל הרעם שיתק את אזומאריל ואז הגיע הזמן לתקוף, צ'רמיליון זינק בקפיצה לעברו והשתמש בסריטה, אזומאריל עף אחורה מופתע מכוחו האדיר של צ'רמיליון, לפתע אוניקס הניף את הזנב לצ'רמיליון וצ'רמיליון נדבק, הוא המשיך בתזוזת הזנב וזה פגע במריפ ושתיהם נפגעו, המון אבק ועשן נוצרו באותו מקום, סטיליקס עמד מחוץ לא, לפתע רואים את צ'רמיליון יוצא ומחזיק את ידו הפצועה, מריפ לא שרד את המתקפה[COLOR=Blue][COLOR=Sienna][COLOR=Blue]
[/quote]
"לאאא מריפ תחזור..." אשאל את צ'ארמיליון:"אתה עוד מסוגל להילחם??"
-
[quote=roi857;628766][CENTER][COLOR=Purple][COLOR=DarkGreen]
[COLOR=Blue]
[COLOR=Red]קווין:
הרוח כסופה הקשתה על טרטוויג להישאר באדמה, וגם די קיררה אותו, הוא נשאר במאמץ אדיר להישאר באדמה, סניזל קפצה לתוך הרוח ונתנה חבטת זהם אדירה לטרטוויג, טרטוויג עף עם הרוח, סניזל נפגעה מכדור אנרגיה ועפה ביחד איתו להמשך המסלול שלו, טרטוויג חזר לעמדה שלו מלא גאווה ומוטיבציה
[/COLOR][COLOR=Sienna][COLOR=Blue]
[/quote]
"אוקיי זה מספיק, עכשיו נחפש דרך לאמן את שניכם..."
"סניזל, כשאת תתפתחי המהירות וההתקפה הפיזית שלך ישתפרו משמעותית.. לכן נעבוד איתך על מהירות והתקפה"
"טרטוויג, תתקיף את סניזל בהמון כדורי אנרגיה! ואת סניזל, תתחמקי מהכדורים ותוך כדי נסי להגיע אל טרטוויג ולהתקיף בהתקפה מהירה, ברגע שהיא תפגע, תספוג את המתקפה ותתקיף חזרה בכל הכח!"
-
[CENTER][COLOR=Red]קווין:
טרטוויג התחיל לירות המון כדורי אנרגיה, סניזל הצליחה לפגוע בדיוק באמצע של הכדורים וככה פשוט לשבור אותם, לפתע טרטוויג פגע בה ברגליים עם כדור אנרגיה, סניזל השתמשה ברוח קפואה וגבו של טרטוויג הוקפא, סניזל זינקה לעברו במתקפת מהירות כשהיא מכוונת את ציפורניה החדות, טרטוויג ירה לעברה עלי טער אבל הציפורניים עברו את העלים בקלות, היא שברה את הקרח בקלות ופגעה בקרח, טרטוויג עף אחורה והתחיל לירות שוב כדורי אנרגיה.
לפתע טורטרה שהגן על טרטוויג נכנס מחויך, הוא עמד בחזית מול סניזל וטרטווויג וחיכה ששני הפוקימונים יתקפו אותו, נראה היה שבכוונתו לעזור לכם באימונים בשביל טרטוויג
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
צ'רמיליון שאג שאגת כעס אדירה והיה מוכן לקרב
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה ממשיך ללכת משועמם ולפתע נדמה לך ששמאת שאגה
-
[quote=roi857;628785]
[CENTER][COLOR=Red] [COLOR=DarkGreen]ברנדון:
צ'רמיליון שאג שאגת כעס אדירה והיה מוכן לקרב[COLOR=Blue]
[/quote]
"אנחנו ננצח אותם!! צא צ'ארמיליון! זעם דרקון!"
-
[quote=roi857;628785]
[COLOR=red][CENTER][COLOR=red][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=red][/CENTER]
[CENTER][COLOR=red]אתה ממשיך ללכת משועמם ולפתע נדמה לך ששמאת שאגה[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"אני חוזר לבדוק את הכיוונים ולסנות לברר לאן אני צריך ללכת.
-
[CENTER][COLOR=DarkGreen]ברנדון:
צ'רמיליון ירה את הכדור זהם דרקון לעבר אזומאריל, בכדור נראו הרבה יותר להבות מסביב בגלל הזעם שיש לצ'רמיליון עליהם, הכדור פגע באזומאריל ולא השאיר לא סיכוי להילחם בחזרה, עשן אדיר התפרס, הצל של צ'רמיליון שראית עוד איכשהו נעלם, שעבר העשן ראית את צ'רמיליון על ראשו של אוניקס
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה ממשיך ללכת ומגיע לאגם, אתה מסתכל עליו ומתפעל מיופיו כרגע כשאצלכם כבר השמש עולה, לפתע אתה שומע שאגה, אתה מסתכל מאחורך ורואה את האונדום שגירשת מהכלב ביחד עם משפחתו מוכנים לתקוף אותך
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;628793][CENTER][COLOR=DarkGreen]ברנדון:
צ'רמיליון ירה את הכדור זהם דרקון לעבר אזומאריל, בכדור נראו הרבה יותר להבות מסביב בגלל הזעם שיש לצ'רמיליון עליהם, הכדור פגע באזומאריל ולא השאיר לא סיכוי להילחם בחזרה, עשן אדיר התפרס, הצל של צ'רמיליון שראית עוד איכשהו נעלם, שעבר העשן ראית את צ'רמיליון על ראשו של אוניקס[COLOR=Blue]
[/quote]
אומר בהפתעה גמורה! "ואווו צ'ארמיליון תשתמש בגחלת על הראש של אוניקס!!!"
-
[quote=roi857;628785][CENTER][COLOR=Red]קווין:
טרטוויג התחיל לירות המון כדורי אנרגיה, סניזל הצליחה לפגוע בדיוק באמצע של הכדורים וככה פשוט לשבור אותם, לפתע טרטוויג פגע בה ברגליים עם כדור אנרגיה, סניזל השתמשה ברוח קפואה וגבו של טרטוויג הוקפא, סניזל זינקה לעברו במתקפת מהירות כשהיא מכוונת את ציפורניה החדות, טרטוויג ירה לעברה עלי טער אבל הציפורניים עברו את העלים בקלות, היא שברה את הקרח בקלות ופגעה בקרח, טרטוויג עף אחורה והתחיל לירות שוב כדורי אנרגיה.
לפתע טורטרה שהגן על טרטוויג נכנס מחויך, הוא עמד בחזית מול סניזל וטרטווויג וחיכה ששני הפוקימונים יתקפו אותו, נראה היה שבכוונתו לעזור לכם באימונים בשביל טרטוויג
[COLOR=DarkGreen][COLOR=Blue]
[/quote]
אני עומד מחויך מול טורטרה ואומר לטרטוויג וסניזל:
"סניזל תתקיפי אך ורק ברוח כסופה, טרטוויג אתה תחפה עליה! קדימה צאו!"
"לטורטרה יש חולשה עצומה לקרח, זה לא יהיה קשה.." אני חושב לעצמי
-
[QUOTE=roi857;628766]
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה מגיע למכרז הפוקימונים, אתה רואה שחשוך והשעה כבר 4 בבוקר, יש ספות שאפשר לישון עליהם, מה תעשה תישאר לישון ביחד עם טרטוויג או פשוט תתקדם כשאתה פותח פער? או שבכלל תלך להתאמן ולתפוס פוקימונים
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני הולך לישון על הספות עם צ'ימצ'אר שלי ומחר בבוקר אני אתאמן עם צ'ימצ'אר.
-
[quote=roi857;628793][CENTER][COLOR=darkgreen][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkgreen][/CENTER]
[CENTER][COLOR=darkgreen]אתה ממשיך ללכת ומגיע לאגם, אתה מסתכל עליו ומתפעל מיופיו כרגע כשאצלכם כבר השמש עולה, לפתע אתה שומע שאגה, אתה מסתכל מאחורך ורואה את האונדום שגירשת מהכלב ביחד עם משפחתו מוכנים לתקוף אותך[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
אני מפחד ומחליט שאני חייב למצוא פוקימונים שיעזור לי במקרה זה או שהחלטתי אותה!אני בודק במכשיר שלי על הפוקימונים באזור הזה ומגדיל את הטווח כך שיהיה אפשר לבדוק גם בשמיים!
-
[quote=roi857;628766]
[COLOR=purple]
[CENTER][COLOR=purple][COLOR=blue]לוקאס:[/COLOR][/COLOR][COLOR=purple][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]אתה מגיע למכרז פוקימונים ורואה בשעון שהשעה כבר 4, האחות ג'וי לא בדלפק, כל המרכז חשוך לגמרי וכולם יושבים, יש שם ספה שתוכל לישון עליה[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=purple][COLOR=sienna][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני הולך לספה הזאת ויושן שם
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
אתה וצ'ימצ'אר הולכים לישון, לפתע אתם חולמים את אותו חלום, רואים שם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/376.png[/IMG] מחזיק את צ'ימצ'אר בידיו ויורה מX שעל פניו קרן על, שתיכם קמים בבהלה
[COLOR=DarkOrange]
[/COLOR][COLOR=Blue][COLOR=DarkOrange]לוקאס:
אתה קצת מתקשה להירדם, ולפתע אתה רואה שילד שיושן בספה מאחוריך עם הצ'ימצ'אר שלו קם בבהלה וכך גם הפוקימון שלו.
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה מתחיל לחפש לפתע שומר פוקימונים קופץ ומגן עליך, הוא רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/158.png[/IMG] משתעשע במים, הוא לוכד אותו בעזרת הסביבון וקורא בקול רגוע ורם: "משאבת הידרו טוטודייל!", טוטודייל ירה משאבת הידרו שהבריח את האונדום מהסביבה, נשאר רק האונדום אחד, זה ששמר לך טינה, השומר הסתכל הצידה ושלח את הסביבון של המכשיר ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/153.png[/IMG] האונדום ירה להביור לעברך
[/COLOR]
[COLOR=Red]קווין:
סניזל שיגרה לעבר טורטרה רוח כסופה, טורטרה עמד ולא קרה לו כלום, טרטוויג רץ אליו במהירות ונעלם מהעין לכמה רגעים, טרטוויג נשך את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/389.png[/IMG] בקרנו, טרטוויג אחז עם פיו את הקרן של טורטרה, טורטרה שיגר סופת עלים לעבר שני הפוקימונים, הוא העיף אותם רחוק, סניזל הצליחה להישאר באדמה שהיא עומדת על היד והצליחה לתפוס את טרטוויג עם הרגליים
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
המתקפת גחלת לא ממש משפיעה על אוניקס, הילד קרא: "זנב ברזל", אוניקס הרים את זנבו והניף אותו לעבר צ'רמיליון
[/COLOR] [/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;628835]
[CENTER][COLOR=Sienna][COLOR=Blue][COLOR=DarkOrange][COLOR=Red] [COLOR=DarkGreen]ברנדון:
המתקפת גחלת לא ממש משפיעה על אוניקס, הילד קרא: "זנב ברזל", אוניקס הרים את זנבו והניף אותו לעבר צ'רמיליון
[/quote]
"צרמיליון תתחמק ותשתמש במסך עשן!! תתקדם אליו ותתקרב לראש שלו, וכשתהיה מספיק קרוב תשתמש בזעם דרקון!"
-
[quote=roi857;628835][CENTER][COLOR=Sienna][COLOR=Blue][COLOR=DarkOrange][COLOR=Blue]
[/COLOR]
[COLOR=Red]קווין:
סניזל שיגרה לעבר טורטרה רוח כסופה, טורטרה עמד ולא קרה לו כלום, טרטוויג רץ אליו במהירות ונעלם מהעין לכמה רגעים, טרטוויג נשך את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/389.png[/IMG] בקרנו, טרטוויג אחז עם פיו את הקרן של טורטרה, טורטרה שיגר סופת עלים לעבר שני הפוקימונים, הוא העיף אותם רחוק, סניזל הצליחה להישאר באדמה שהיא עומדת על היד והצליחה לתפוס את טרטוויג עם הרגליים
[COLOR=DarkGreen]
[/quote]
"טרטוויג, רוץ ותנשך אותו שוב"
"סניזל, רוצי בכל המהירות ותשתמשי ברוח הכסופה מהטווח הכי קרוב שאת יכולה להשיג בזמן שטרטוויג מעסיק את טורטרה"
"ותכוונו לראש שניכם, זו הנקודה הרגישה!"
-
[quote=roi857;628835][COLOR=sienna]
[CENTER][COLOR=blue][COLOR=darkorange]לוקאס:[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]אתה קצת מתקשה להירדם, ולפתע אתה רואה שילד שיושן בספה מאחוריך עם הצ'ימצ'אר שלו קם בבהלה וכך גם הפוקימון שלו.[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=red][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"הכל בסדר שם? מה קרה?" אני שואל אותם
-
[QUOTE=roi857;628835][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
אתה וצ'ימצ'אר הולכים לישון, לפתע אתם חולמים את אותו חלום, רואים שם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/376.png[/IMG] מחזיק את צ'ימצ'אר בידיו ויורה מX שעל פניו קרן על, שתיכם קמים בבהלה
[COLOR=DarkOrange]
[/COLOR] [/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" אל תבהל זה היה רק חלום בוא נצא החוצה אני חושב שכבר לא חושך אלא בוקר"אני יוצא עם צ'ימצ'אר ממרכז הפוקימונים.
-
[quote=roi857;628766][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]מאגבי קופץ על הפוקדור, הוא מראה לך שהוא לא רוצה את האנטר כי הוא מפחיד אותו, דמעות התחילו לרדת מעיניו של מאגבי[/COLOR][/CENTER]
אני אומר למגבי "בסדר אני לא אתפוס אותו רק בגלל שאני רוצה לתהיה מאושר בסדר אבל אני יכול להביא אותו לאחות ג'וי?"
-
[quote=roi857;628835]
[COLOR=sienna][COLOR=blue][CENTER][COLOR=blue][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]אתה מתחיל לחפש לפתע שומר פוקימונים קופץ ומגן עליך, הוא רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/158.png[/IMG] משתעשע במים, הוא לוכד אותו בעזרת הסביבון וקורא בקול רגוע ורם: "משאבת הידרו טוטודייל!", טוטודייל ירה משאבת הידרו שהבריח את האונדום מהסביבה, נשאר רק האונדום אחד, זה ששמר לך טינה, השומר הסתכל הצידה ושלח את הסביבון של המכשיר ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/153.png[/IMG] האונדום ירה להביור לעברך[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=red][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"תודה"אני אומר ומנסה להתחמק מהלהביור.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
הלהביור גרם לכף ידך להיכבה, האונדום רץ לעבר והתכונן להשתמש בנשיכה, לפתע בייליף סגרה את פיו עם שוטי הגפן והעיפה אותו על עץ, היא השמיעה כל שמחה, השומר פוקימונים אמר: "נתראה בקרוב!", ודילק בקפיצות על האבנים שבאגם ומשם נעלם מהאופק
[COLOR=Purple]נייט:
ההאנטר יצא מהחלון במהירות ולא הבנת בכלל למה, לפתע שמת לב שהשמש כבר עלתה
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה וצ'ימצ'אר יוצאים ורואים שכבר בוקר
[COLOR=DarkOrange]לוקאס:
אותו הילד יצא ביחד עם הצ'ימצ'אר שלו בחוץ
[COLOR=Red]קווין:
השמש התחילה לעלות אבל הר גבוה הסתיר כמעט את כולה, קרן אור הפציעה לעבר טורטרה והוא ירה קרן סולארית לעברם, טרטוויג וסניזל נפגעו, סניזל עפה רחוק על סלע שנשבר קרוב למכרות של העיר מג'ירה, הסלע נשבר וממנו יצא [IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/items/sharp-claw.png[/IMG] טופר טער מה שגורם לסניזל להפתח בחושך
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
צ'רמיליון השתמש במסך עשן וקפץ בדיוק רגע שאוניקס פגע בו, הזנב ברזל פגע בראשו של אוניקס עצמו, צ'רמיליון יצר כדור ענק וקפץ לעבר אוניקס, בתור פוקימון אש צ'רמיליון יכל לראות דרך העשן ככה שלא הייתה לו בעיה, לפתע אוניקס נגח בצ'רמיליון שבלב ברירה ירה את הכדור באותו רגע, צ'רמיליון הצליח לנחות באדמה במהירות והיה ממש מוטש, אוניקס יצא מכל העשן של הפגיעה והשתמש בראש ברזל, אבל הוא החטיא וכבר איבד יותר מדי אנרגיה, אוניקס נראה ממש חלש ופגיע באותו הרגע
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[CENTER][COLOR=blue][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]ההאנטר יצא מהחלון במהירות ולא הבנת בכלל למה, לפתע שמת לב שהשמש כבר עלתה[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#a0522d]אני מביט בשמש ומוציא את טריקו אחרי זה אני אומר למגבי ולטריקו "חברה בואו נצא להתאמן אוקיי"[/COLOR]
[/COLOR]
-
אתם מוצאים משמאל לכניסה לעיר דשא רחב וגדול, אתה משחרר את שלושת הפוקימונים שמוכנים לקרב
[/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;629033][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Purple][COLOR=Sienna][COLOR=DarkOrange]
[COLOR=Red]קווין:
השמש התחילה לעלות אבל הר גבוה הסתיר כמעט את כולה, קרן אור הפציעה לעבר טורטרה והוא ירה קרן סולארית לעברם, טרטוויג וסניזל נפגעו, סניזל עפה רחוק על סלע שנשבר קרוב למכרות של העיר מג'ירה, הסלע נשבר וממנו יצא [IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/items/sharp-claw.png[/IMG] טופר טער מה שגורם לסניזל להפתח בחושך
[COLOR=DarkGreen]
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"יופי טורטרה חסך לי חיפושים מיותרים" אני חושב לעצמי..
"סניזל, אני רוצה לנסות ללמד אותך אגרוף קרח, אם תצליחי אנחנו ניגמור את טורטרה במכה!"
"אני רוצה שתרכזי את הכוח של הרוח הכסופה בכל הכוח לתוך היד שלך ותעשי צורת אגרוף, שתרגישי מוכנה תרוצי לעבר טורטרה ותנסי לשחרר את הקרח שלך בצורת אגרוף בכל הכח!"
-
[quote=roi857;629059][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]אתם מוצאים משמאל לכניסה לעיר דשא רחב וגדול, אתה משחרר את שלושת הפוקימונים שמוכנים לקרב[/COLOR][/CENTER]
אני אומר לכם "אוקיי מגבי בגלל שאתה מסוג אש תלחם מול העצים ולא להשתמש בגל חום אנחנו לא רוצים שרפה!טריקו וקקניאה תלחמו זה מול זה בכל מתקפה שאתם רוצים!"
-
טריקו וקקניאה מתחילים להתאמן קשה מאוד ומראים מוטיבציה אדירה, הזרוע מחט והזנב ברזל היוו אתגר אדיר אחד לשני, טריקו בעל הגאווה האדירה לא וויתר ועוד קקניאה נחוש להוכיח את עצמו, מאגבי השתמש באגרוף אש על עץ לפתע אתה שם לב שבכלל שהעץ זה הפוקימון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/185.png[/IMG] מסוג אבן, סודווודו הסתובב ונראה מעוצבן מאוד
[COLOR=Red]קווין:
סניזל קפצה לעבר הטופר טער והתפתחה ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plffa/461.png[/IMG] היא קפצה לעבר טורטרה אגרוף קרח אבל זה לא הצליח, היא נתפסה ממש קרוב לטורטרה שהחזיק אותה בעזרת שוטי הגפן, לפתע היא ירתה קרן קרח אדירה שהקפיאה את ראשו של טורטרה, טורטרה העיף אותה אחורה, וויבייל שרדה את זה וטורטרה שבר את הקרח בעזרת שוטי גפן, לפתע הוא השתמש בצמח משתולל שהעיף את טרטוויג על ווייבייל