הודעה על לכידת הפיקאצ'ו של אש
[B]Tony Tony Chopper[/B]
אתה שולף פוקדור ריק ומשליך אותו על ספיל. הפוקדור פוגע בספיל ומכניס את ספיל לתוכו ואז נוחת על הקרקע ונע מספר פעמים מצד לצד, לאחר כמה שניות הוא מפסיק, לכדת ספיל. אתה מרים את הפוקדור, מה תעשה עכשיו?
[B]LordAbizi[/B]
אתה משליך את הפוקדור של מדקיפ ומוציא אותו ממנו. מדקיפ עומד מול שינקס ומשגר סטירת בוץ שפוגעת היישר בפניו של שינקס שנראה פגוע קשה (בוץ=אדמה=יותר חזק מחשמל). שינקס כתגובה משגר התקלות שפוגעת במדקיפ. שינקס משתמש שוב בהתקלות.
[B]Eustass Kid[/B]
לא נראה לי שאיזה פוקימוןשלך נפגע, ובכל זאת נמשיך כפי שבחרת:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס למרכז הפוקימונים, שם אתה רואה את האחות ג'וי ומגיש לה את הפוקימונים שלך ואתה רואה לידה את הפוקימון שלה- צ'נסי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/113.png[/IMG] שמחייכת עליך, לאחר כמה שניות האחות ג'וי חוזרת עליך עם הפוקימונים ואומרת לך "הפוקימונים שלך בריאים ושלמים.". אתה מביט החוצה ורואה שהלילה ירד.
[B]buizel שולט[/B]
XDD עלית עליי, מצד שני בלייזיקן נראלי שהרבה יור מתאים לך, אלא אם כן אתה רוצה אחד אחר שברשימה?
~~~~~~~~~~~~
טורצ'יק מביט בך ובבויזל שלך שמביט בו בחזרה כדי לחכות לתשובה, טורצ'יק נוהם (שמכאן אפשר לדעת שתשובתו היא חיובית) ומשתמש בגיצים שפוגעים בכל גופו של בויזל. טורצ'יק משתמש בניקור!
[B][I][U][SIZE=5]הודעה חשובה[/SIZE][/U][/I][/B]
לפני כמה זמן נערך במשחקים לב זהב ונשמת כסף איוונט שבו תופסים פיקאצ'ו שמתואר "הפיקאצ'ו של אש" (שאני לא מבין מה מיוחד בו?), אני החלטתי לנסות אפשרות שמי שרוצה יוכל לתפוס את אותו הפיקאצ'ו עם ההתקפות זנב ברזל, התקפה מהירה, שוק חשמלי, רעם, התקלות וולט ושוק רעם. איוונט שווה למשחק. האיוונט יערך מעמוד 15 (כי אני מניח שעד אז יעלה לי רעיון איך להתחיל אותו...) בהצלחה בהמשך המשחק!
אה ולגבי הספרייטים בקרבות- החלטתי לא לעשות את זה..