-
[QUOTE=TheChosenOne;653186][B]Gal[/B]
[B]Metagros[/B]
נינקאדה יוצא מהפוקדור,הוא משתמש בשריטות ופוגע בפוקימון.
"שרומישש" אומר הפוקימון בכאב,הוא פונה לנינקדה ומתחיל לזהור באור ירוק
ואז גם נינקדה זוהרת באור ירוק,אתה רואה שהוא בעצם שואב אנרגיה מנינקדה.
.[/QUOTE]
-----------------------------------
"נינקאדה מהר,תשתמש בהתקשחות כדי לחטוף פחות נזק,ואז תחזיר לעצמך את החיים בשאיבת חיים!"אני אומר.
-
[QUOTE=TheChosenOne;653186][B]Gal[/B]
מה הקטע של הצעקות? הם איזה חצי מטר מולך...
------------------
הפיני משתמשת בקסם אישי וזוהרת אור לבן,פוצ'יאנה נפגע מהמתקפה,הוא מנסה לדחוף אותה אבל מתבלבל ונופל.
.[/QUOTE]
"צא פוקדור" אני אומר בזמן שאני משליך את הפוקדור על הפוצ'יאנה
-
[quote=TheChosenOne;652992][B]Dark Lugia[/B]
אתה רץ לעבר הקול ובאגון אחריך,אחרי אתה שומע את הילדה קוראת כמה מטרים לפניך,אבל הצמחיה
הגבוהה והעצים מפריעים לך לראות אותה,אתה הולך עוד כמה צעדים ורואה ילדה קטנה יושבת מתחת לעץ עם האיפום הסגול עומד לידה.
.[/quote]
אני אשאל את הילדה:"את בסדר?"
-
[B]Dark Lugia[/B]
"כן...אני בסדר" היא אומרת "פשוט נאבדתי פה ביער ואני לא יודעת איך לחזור לעיר"
האיפום קופץ על הכתף שלה,"האיפום הזה עזר לי עד עכשיו" היא אומרת בעוד היא מלטפת אותו.
[B]Gal[/B]
אתה זורק עליו פוקדור והוא נכנס פנימה,הפוקדור מתנדנד כמה שניות ואז נסגר ב"קליק".
*תפסת פוצ'יאנה,המידע יתעדכן בדף הראשי.
[B]Metagros[/B]
נינקדה משתמש בהתקשחות אבל זה לא עושה שום דבר,המתקפה היא לא פיזית כך שאין להתקשחות השפעה.
נינקדה מגיב בשאיבת חיים וגם הוא וגם שרומיש זוהרים בירוק,נינקדה שאב בחזרה את הכוח ששרומיש לקח ממנו.
שרומיש לפתע מזנק ודוחף את נינקדה.
[B]LordAbizi[/B]
אתה משחרר את הוטהוט ובודק מה מצבו,הכנף שלו נפגה בקרב שלכם והוא לא יוכל להמשיך להילחם
אתה מחליט ללכת למרכז הפוקימונים,אתה מגיע לבניין האדום שבו הוא שוכן ונכנס פנימה
אתה רואה כול מיני מאמנים עם הפוקימונים שלהם,ודלפק ובו עומדת אחת האחיות.
-
[quote=TheChosenOne;653518]
[B]LordAbizi[/B]
אתה משחרר את הוטהוט ובודק מה מצבו,הכנף שלו נפגה בקרב שלכם והוא לא יוכל להמשיך להילחם
אתה מחליט ללכת למרכז הפוקימונים,אתה מגיע לבניין האדום שבו הוא שוכן ונכנס פנימה
אתה רואה כול מיני מאמנים עם הפוקימונים שלהם,ודלפק ובו עומדת אחת האחיות.[/quote]
אני אגש לדלפק.
"שלום, האחות, הכנף של ההוטהוט שלי נפגעה במהלך הקרב שלי נגדו, האם תוכלי לעזור לי?" אשאל אותה.
-
[quote=TheChosenOne;653518][B]Dark Lugia[/B]
"כן...אני בסדר" היא אומרת "פשוט נאבדתי פה ביער ואני לא יודעת איך לחזור לעיר"
האיפום קופץ על הכתף שלה,"האיפום הזה עזר לי עד עכשיו" היא אומרת בעוד היא מלטפת אותו.
.[/quote]
"בואי אני יעזור לך לחזור הביתה"-אני יגיד לה
-
[B]LordAbizi[/B]
"בוודאי" היא אומרת,היא לוקחת ממך את הפוקדור של הוטהוט ופונה למוכנה מוזרה שצידה הימני.
היא מכניסה את הפוקדור לתוך המכונה ולוחצת על הכפתור,המכונה מצפצפת כמה שניות ומשתתקת.
האחות לוקחת את הפוקדור ומחזירה לך אותו.
"בבקשה,כמו חדש" היא אומרת.
[B]Dark Lugia[/B]
אתה לוקח את ידה ומוביל אותה בחזרה לעיר אולדייל,האיפום נשאר כול הזמן במרחק מאחוריכם.
בסופו של דבר אתם מגיעים לעיר ואחד מאנשי העיר רואה אתכם ורץ לעברכם.
"ליסה! לאן נעלמת כול העיר מחפשת אותך?" הוא רץ ומחבק אותה.
"תודה רבה שמצאת אותה בחור צעיר" אומר האיש.
-
[quote=TheChosenOne;653558]
[B]Dark Lugia[/B]
אתה לוקח את ידה ומוביל אותה בחזרה לעיר אולדייל,האיפום נשאר כול הזמן במרחק מאחוריכם.
בסופו של דבר אתם מגיעים לעיר ואחד מאנשי העיר רואה אתכם ורץ לעברכם.
"ליסה! לאן נעלמת כול העיר מחפשת אותך?" הוא רץ ומחבק אותה.
"תודה רבה שמצאת אותה בחור צעיר" אומר האיש.[/quote]
"אין בעיה אדוני ד"א שמי אדם"- אני יגיד
-
[quote=TheChosenOne;653558][B]LordAbizi[/B]
"בוודאי" היא אומרת,היא לוקחת ממך את הפוקדור של הוטהוט ופונה למוכנה מוזרה שצידה הימני.
היא מכניסה את הפוקדור לתוך המכונה ולוחצת על הכפתור,המכונה מצפצפת כמה שניות ומשתתקת.
האחות לוקחת את הפוקדור ומחזירה לך אותו.
"בבקשה,כמו חדש" היא אומרת.
[/quote]
אני אצא ממרכז הפוקימונים, אך אעשה זאת לאט כדי לשמוע מה האנשים שם אומרים. אם יהיה משהו מעניין אני לא אצא (כלומר תלוי כמה מעניין זה באמת יהיה).
-
[B]Dark Lugia[/B]
"תודה רבה לך אדם" אומר האיש. "בואי ליסה צריכים לחזור הביתה".
"להתראות אדם" היא אומרת ושניהם הולכים לתוך העיירה.
[B]LordAbizi[/B]
אתה פונה לצאת ממרכז הפוקימונים,בדרך אתה שומע שני מאמנים בערך בגילך מדברים.
"בקיצור חזרתי מהעיר פטלבורג" אומר אחד מהם, "כשיצאתי משם היו במקום המון כוחות משטרה
נראה לי שמשהו קורה..", "אתה שמעת מה קרה בעיר סלייטפורט נכון?" אומר השני
"כן זה היה ממש מוזר" אומר הבחור הראשון.
-
[quote=TheChosenOne;653629]
[B]LordAbizi[/B]
אתה פונה לצאת ממרכז הפוקימונים,בדרך אתה שומע שני מאמנים בערך בגילך מדברים.
"בקיצור חזרתי מהעיר פטלבורג" אומר אחד מהם, "כשיצאתי משם היו במקום המון כוחות משטרה
נראה לי שמשהו קורה..", "אתה שמעת מה קרה בעיר סלייטפורט נכון?" אומר השני
"כן זה היה ממש מוזר" אומר הבחור הראשון.[/quote]
'סלייטפורט ופטלבורג. אני הולך לפטלבורג. נו טוב.' אחשוב לעצמי ואצא ממרכז הפוקימונים. אם לא מאוחר מדי אז אני אתחיל ללכת לכיוון פטלבורג.
-
[B]משתמשים יקרים,ההודעה הבאה שלי תהיה הודעת "הערכת מצב",אני יסביר את הכול בהודעה הבאה.[/B]
[B]LordAbizi[/B]
אתה יוצא לכיוון דרך 103,אתה רואה מימן אגם גדול וסביבו יער,השביל ממשיך מצד
שמאל ואתה רואה שגם הוא נכנס אל תוך היער. שלט קטן בצד השביל מודיע לך שהוא מוביל אל העיר פטלבורג.
-
[quote=TheChosenOne;653684][B]משתמשים יקרים,ההודעה הבאה שלי תהיה הודעת "הערכת מצב",אני יסביר את הכול בהודעה הבאה.[/B]
[B]LordAbizi[/B]
אתה יוצא לכיוון דרך 103,אתה רואה מימן אגם גדול וסביבו יער,השביל ממשיך מצד
שמאל ואתה רואה שגם הוא נכנס אל תוך היער. שלט קטן בצד השביל מודיע לך שהוא מוביל אל העיר פטלבורג.[/quote]
'אז דרך היער נעבור' אחשוב ואלך בשביל ואכנס לתוך היער.
-
[B]LordAbizi[/B]
אתה מתחיל ללכת לכיוון היער,אך אחרי כמה צעדים עוצר אותך ילד חבוש בכובע קש.
"אף אחד לא עובר פה בלי להילחם בי!" אומר הילד.
-----
[I]אוקי,הגענו להערכת מצב הראשונה. אני יעשה הערכות מצב כאלה מידי פעם[/I]
[I]אז מה זה הערכת מצב? מבחינתי זאת הודעה שאני אומר לכול אחד את הרמה שלו במשחק[/I]
[I]מבחינת השקעה מבחינת תגובות מבחינת התקדמות.[/I]
[I]בהערכות מצב כול אדם יקבל צבע לפי הרמה שלו עד כה במשחק:[/I]
[I][COLOR=yellowgreen][B]ירוק, שמסמל התקדמות טובה במשחק,השקעה ורצינותו[/B][/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][B]ואדום, שמסמל שנחוץ שיפור,יהיה פירוט בהודעה.[/B][/COLOR][/I]
[I][B][SIZE=4][COLOR=black]אז בואו נתחיל בהערכת מצב מספר1.[/COLOR][/SIZE][/B][/I]
[B][I][SIZE=4][COLOR=red]Dark Lugia - אתה לא משקיע מספיק בתגובות,חלק גדול מהתגובות שלך מאוד סתמיות.[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=yellowgreen]Metagross - כרגע אתה במצב טוב מאוד במשחק,המשך כך[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=yellowgreen]Shlomi - מעבר לטיפה חפירה על ההתחלתיים אתה סבבה.[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=red]Gal - כמו דארק לוגיה אתה לא מספיק משקיע בתגובות,נסה לזכור לצטט תמיד ולקרוא את כול ההודעה בעיון.[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=red]אתה מפסיד דברים חשובים אם אתה לא קורא הכול.[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=yellowgreen]LordAbizi - סחטיין על ההשקעה,המשך כך[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][COLOR=black]כאן תמה הערכת מצב מספר אחד,אני מקווה שאנשים יפיקו לקחים מההודעה הזאת[/COLOR][/I][/B]
[B][I]שום דבר לא אישי ואני מקווה שאף אחד לא יעלב מזה.[/I][/B]
-
[quote=TheChosenOne;653712][B]LordAbizi[/B]
אתה מתחיל ללכת לכיוון היער,אך אחרי כמה צעדים עוצר אותך ילד חבוש בכובע קש.
"אף אחד לא עובר פה בלי להילחם בי!" אומר הילד.
[/quote]
"טוב, אם אתה אומר. מה תנאי הקרב?" אשאל אותו.
-
[quote=TheChosenOne;653629][B]Dark Lugia[/B]
"תודה רבה לך אדם" אומר האיש. "בואי ליסה צריכים לחזור הביתה".
"להתראות אדם" היא אומרת ושניהם הולכים לתוך העיירה.
.[/quote]
אני יאמר:"בבקשה אדוני" וילך להסתובב בעיר ולבדוק אם יש משהו מעניין
-
[B]LordAbizi[/B]
"קרב זוגות 2 על 2!" אומר הילד, הוא זורק שני פוקדורים באוויר.
מתוך אחד הפוקדורים יוצא פוקימון ציפור שישר עלה לאוויר בקריאות "טילללוווו" [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/276.png[/IMG]
ומהשני יצא פוקימון זחל בצבע כתום שמילמל "ווידללללל". [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa013.png[/IMG]
[B]Dark Lugia[/B]
אתה מסתובב בעיר,האנשים הרבים שחיפשו את הילדה חזרו לבתיהם.
מלבד מרכז הפוקימונים והחנות אתה לא מוצא שום דבר מעניין בעיר.
-
[quote=TheChosenOne;653763]
[B]Dark Lugia[/B]
אתה מסתובב בעיר,האנשים הרבים שחיפשו את הילדה חזרו לבתיהם.
מלבד מרכז הפוקימונים והחנות אתה לא מוצא שום דבר מעניין בעיר.[/quote]
אני אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את בגון שלי ויגיד לרופאה:"את יכולה לרפות בבקשה את בגון שלי?"
-
[quote=TheChosenOne;653763][B]LordAbizi[/B]
"קרב זוגות 2 על 2!" אומר הילד, הוא זורק שני פוקדורים באוויר.
מתוך אחד הפוקדורים יוצא פוקימון ציפור שישר עלה לאוויר בקריאות "טילללוווו" [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/276.png[/IMG]
ומהשני יצא פוקימון זחל בצבע כתום שמילמל "ווידללללל". [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa013.png[/IMG]
[/quote]
"מתאים לי! צאו הוטהוט וצ'ארמנדר!" אומר ואוציא את שניהם. "הוטהוט, עוף אל טיילור ונקר אותו! צ'ארמנדר, תקוף במתקפת להביור את ווידל!"
-
[B]Dark Lugia[/B]
אתה הולך למרכז הפוקימונים,אתה רואה בפנים הרבה מאמנים עם הפוקימונים שלהם ודלפק ומולו אחות
"תוכלי לרפא את הבאגון שלי?" אתה שואל והיא עונה שכן,היאא לוקחת את הפוקדור ממך ומכניסה אותה למכונה מוזרה מימינה,המכונה מצפצפת כמה ציפצופים והאחות מחזירה לך את הפוקדור.
"עכשיו הוא בסדר גמור" היא אומרת.
[B]Lord Abizi[/B]
הוטהוט עלה לאוויר למתקפת ניכור אבל הוא פיספס את טיילו. "טיילו תשתמש ברוח!" אומר הילד
וטיילו מנופף בכנפיו ויוצר רוח חזקה שפוגעת בהוטהוט
בינתיים למטה צ'רמנדר משחרר להביור שפוגע בווידל פגיעה אנושה.
"קדימה ווידל תשתמש בעוקץ רעל!" אומר הילד ווידל משחרר קוצים לבנים מראשו שפוגעים בצ'רמנדר.
-
[quote=TheChosenOne;653792][B]Dark Lugia[/B]
אתה הולך למרכז הפוקימונים,אתה רואה בפנים הרבה מאמנים עם הפוקימונים שלהם ודלפק ומולו אחות
"תוכלי לרפא את הבאגון שלי?" אתה שואל והיא עונה שכן,היאא לוקחת את הפוקדור ממך ומכניסה אותה למכונה מוזרה מימינה,המכונה מצפצפת כמה ציפצופים והאחות מחזירה לך את הפוקדור.
"עכשיו הוא בסדר גמור" היא אומרת.
.[/quote]
"תודה רבה":אני יגיד לה וישאל את אחד המאמנים במרפאה:"תגיד לי יש משהו מעניין בעיר הזאת?משהו מיוחד?"
אם לא אני ימשיך בדרכי לדרך 102
-
[B]Dark Lugia[/B]
דרך 103 היא דרך ללא מוצא,הדרך לכיוון פטלבורג היא דרך 102\
אתה יכול לראות פירוט של הדרכים בקישור הזה: [url]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Route_103[/url]
-
[quote=TheChosenOne;653794][B]Dark Lugia[/B]
דרך 103 היא דרך ללא מוצא,הדרך לכיוון פטלבורג היא דרך 102\
אתה יכול לראות פירוט של הדרכים בקישור הזה: [URL]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Route_103[/URL][/quote]
אז סליחה על הטעות היא לא תחזור יותר!
אז לדרך 102(אני אערוך את הודעתי)
-
[B]Dark Lugia[/B]
אתה ממשיך לכיוון העיר פטלבורג,אתה רואה שמימנך יש אגם גדול
ולשמאלך יש שביל שתפתל אל תוך היער ולידו שלט שמדויע לך שהשביל הזה יקח אותך לפטלבורג.
אתה רואה שבהמשך השביל שני מאמנים נלחמים בקרב זוגות.
-
[quote=TheChosenOne;653801][B]Dark Lugia[/B]
אתה ממשיך לכיוון העיר פטלבורג,אתה רואה שמימנך יש אגם גדול
ולשמאלך יש שביל שתפתל אל תוך היער ולידו שלט שמדויע לך שהשביל הזה יקח אותך לפטלבורג.
אתה רואה שבהמשך השביל שני מאמנים נלחמים בקרב זוגות.[/quote]
אני אלך לכיוון השביל לשני המאמנים וישאל אותם:"למה אתם נלחמים?"
-
[B]Dark Lugia[/B]
המאמנים מתעלמים ממך. "צ'רמנדר תשתמש בלהביור על הווידל!" אומר אחד מהם
והצ'רמנדר שלו שולח להביור לכיוון ווידל שנחבל קשות.
נראה שלא כדאי להפריע להם באמצע הקרב.
-
[QUOTE=TheChosenOne;653518][B]Dark Lugia[/B]
[B]Metagros[/B]
נינקדה משתמש בהתקשחות אבל זה לא עושה שום דבר,המתקפה היא לא פיזית כך שאין להתקשחות השפעה.
נינקדה מגיב בשאיבת חיים וגם הוא וגם שרומיש זוהרים בירוק,נינקדה שאב בחזרה את הכוח ששרומיש לקח ממנו.
שרומיש לפתע מזנק ודוחף את נינקדה.
[/QUOTE]
---------------------------------
"נינקאדה שריטות מהר,ואזז תגמור את זה בשאיבת חיים!"אני אומר בביטחון.
-
[quote=TheChosenOne;653792]
[B]Lord Abizi[/B]
הוטהוט עלה לאוויר למתקפת ניכור אבל הוא פיספס את טיילו. "טיילו תשתמש ברוח!" אומר הילד
וטיילו מנופף בכנפיו ויוצר רוח חזקה שפוגעת בהוטהוט
בינתיים למטה צ'רמנדר משחרר להביור שפוגע בווידל פגיעה אנושה.
"קדימה ווידל תשתמש בעוקץ רעל!" אומר הילד ווידל משחרר קוצים לבנים מראשו שפוגעים בצ'רמנדר.[/quote]
"צ'ארמנדר, התקרב אליו ותשרוט אותו! בינתיים הוטהוט נסה להפנט את טיילו!" אומר להם.
-
[QUOTE=TheChosenOne;652389][COLOR="Red"]steave - שלחתי לך הודעה פרטית.[/COLOR]
[B]Shlomi[/B]
אתה ממשיך ללכת עם טוטודייל לעיר אולדייל,לאחר הליכה לא ארוכה אתה מגיע לשערי העיר
אתה רואה שכבר מתחיל להחשיך בחוץ,כדאי שתמצא מקום לישון בו.
[/QUOTE]
סליחה שלא הייתי פעיל אתמול כי היה משהו שהייתי חייב ללכת אליו
"קדימה טוטודייל נלך למרכז הפוקימונים" אומר לו ואלך איתו למרכז הפוקימונים
-
[quote=TheChosenOne;653858][B]Dark Lugia[/B]
המאמנים מתעלמים ממך. "צ'רמנדר תשתמש בלהביור על הווידל!" אומר אחד מהם
והצ'רמנדר שלו שולח להביור לכיוון ווידל שנחבל קשות.
נראה שלא כדאי להפריע להם באמצע הקרב.[/quote]
אני יחזור לכיוון הגם כדי לראות אם אני יוכל למצוא פוקימון חדש לצוות שלי
אני יגיד לבגון:"קדימה בגון בוא ננסה לתפוס פוקימון חדש לצוות".
-
[COLOR=black][B]Shlomi[/B][/COLOR]
[COLOR=black]אתם הולכים למרכז הפוקימונים,אתם מגיעים ורואים הרבה מאמנים עם פוקימונים[/COLOR]
[COLOR=black]ודלפק ארוך עם כמה אחיות,אתה הולך לאחת מהן. "תוכלי לרפא את הפוקימון שלי?" אתה שואל[/COLOR]
[COLOR=black]היא מהנהנת ראשה ולוקחת ממ את הפוקדור של טוטודייל,היא מכניסה אותו למכונה מוזרה[/COLOR]
[COLOR=black]ולאחר כמה שניות היא מחזירה לך אותו. "כמו חדש" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=black][B]LordAbizi[/B][/COLOR]
[COLOR=black]צ'רמנדר סורט בכוח את ווידל,ווידל יוצא מכלל פעולה.[/COLOR]
[COLOR=black]"ווידל תחזור" אומר הילד בעצבות ומחזיר אותו לפוקדור.[/COLOR]
[COLOR=black]"טיילו תשתמש בניקור על צ'רמנדר!" הוא צועק לפני שהוטהוט מצליח להגיב במתקפה[/COLOR]
[COLOR=black]טיילו צולל ופוגע פגיעה ישיר בצ'רמנדר. מה תעשה עכשיו?[/COLOR]
[COLOR=black][B]Metagross[/B][/COLOR]
[COLOR=black]נינקדה שורט ושואב חיים משרומיש,שרומיש נופל על האדמה, הוא יצא מכלל פעולה.[/COLOR]
[COLOR=black][B]Dark Lugia[/B][/COLOR]
[COLOR=black]אתה הולך לעבר האגם,באגם אתה רואה הרבה מאמנים שיושבים לשפתו עם חכות[/COLOR]
[COLOR=black]לפתע אתה נתקע במשהו בעשב הגבוהה. אתה רואה שזה ברווז צהוב שמחזיק את ראשו[/COLOR]
[COLOR=black][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs158.gif[/IMG][/COLOR]
-
[quote=TheChosenOne;654135]
[COLOR=black][B]LordAbizi[/B][/COLOR]
[COLOR=black]צ'רמנדר סורט בכוח את ווידל,ווידל יוצא מכלל פעולה.[/COLOR]
[COLOR=black]"ווידל תחזור" אומר הילד בעצבות ומחזיר אותו לפוקדור.[/COLOR]
[COLOR=black]"טיילו תשתמש בניקור על צ'רמנדר!" הוא צועק לפני שהוטהוט מצליח להגיב במתקפה[/COLOR]
[COLOR=black]טיילו צולל ופוגע פגיעה ישיר בצ'רמנדר. מה תעשה עכשיו?[/COLOR]
[/quote]
"צ'ארמנדר תירה להביור אל טיילו ותרדוף אחריו, ובמקביל הוטהוט תסגור עליו ותנקר אותו כשאתה פוגש." אני אומר להם.
-
[B]LordAbizi[/B]
"קדימה טילו אתה יכול לעשות את זה!" צועק הילד בעוד צ'רמנדר משחרר סילון אש לאוויר
טיילו מצליח להתחמק ממנו אבל אז הוטהוט סגר עליו מאחור במתקפת ניקור.
טילו נפגע ונפל לקרקע.
"היית מצויין טילו" אמר הילד והחזיר אותו לפוקדור.
"הינה קח את זה" הוא אומר לך ונותן לך 20 ש"ח. "אני עוד אנצח אותך,דרך אגב שמי הוא לואיס"
הוא אומר ורץ למרכז הפוקימונים שבעיר אולדייל.
-
[quote=TheChosenOne;654135]
[COLOR=black][B]Dark Lugia[/B][/COLOR]
[COLOR=black]אתה הולך לעבר האגם,באגם אתה רואה הרבה מאמנים שיושבים לשפתו עם חכות[/COLOR]
[COLOR=black]לפתע אתה נתקע במשהו בעשב הגבוהה. אתה רואה שזה ברווז צהוב שמחזיק את ראשו[/COLOR]
[COLOR=black][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs158.gif[/IMG][/COLOR][/quote]
אני ימשיך בדרכי אחר חיפוש פוקימון מים חזק יותר ואם אני לא אמצא אחזור לשביל לכיוון העיר פטלבורג
-
[quote=TheChosenOne;654250][B]LordAbizi[/B]
"קדימה טילו אתה יכול לעשות את זה!" צועק הילד בעוד צ'רמנדר משחרר סילון אש לאוויר
טיילו מצליח להתחמק ממנו אבל אז הוטהוט סגר עליו מאחור במתקפת ניקור.
טילו נפגע ונפל לקרקע.
"היית מצויין טילו" אמר הילד והחזיר אותו לפוקדור.
"הינה קח את זה" הוא אומר לך ונותן לך 20 ש"ח. "אני עוד אנצח אותך,דרך אגב שמי הוא לואיס"
הוא אומר ורץ למרכז הפוקימונים שבעיר אולדייל.[/quote]
"עבודה מצויינת צ'ארמנדר והוטהוט, חזרו!" אחזיר אותם ואמשיך להתקדם.
-
[B]Dark Lugia[/B]
"פסייידאק" אומר הפוקימון בכעס לאחר שנתקעת בו,אתה ממשיך בדרכך אבל לא מוצא פוקימוני מים
"חזקים יותר". אתה חוזר לשביל שמוביל לפטלבורג ואתה רואה שהמאמנים שנלחמו כבר לא שם.
[B]LordAbizi[/B]
אתה מחזיר את צ'רמנדר והוטהוט לפוקדורים וממשיך להתקדם,אתה חולף בדרך פחות מיוערת מדרך 101 אבל
מפותלת מאוד,אתה הולך כמה דקות ורואה עץ גדול שנפל וחוסם לך את המשך הדרך,תוכל לתפס מעליו או למצוא דרך חלופית.
-
[QUOTE=TheChosenOne;653518][B]Dark Lugia[/B]
[B]Gal[/B]
אתה זורק עליו פוקדור והוא נכנס פנימה,הפוקדור מתנדנד כמה שניות ואז נסגר ב"קליק".
*תפסת פוצ'יאנה,המידע יתעדכן בדף הראשי.
.[/QUOTE]
--------------------------
"יש" אני אומר "תפסתי........................פוצ'יאנה!!!!!!!!!!"
אני אומר וממשיך ללכת לכוון העיר הבאה.
-
[quote=TheChosenOne;654295]
[B]LordAbizi[/B]
אתה מחזיר את צ'רמנדר והוטהוט לפוקדורים וממשיך להתקדם,אתה חולף בדרך פחות מיוערת מדרך 101 אבל
מפותלת מאוד,אתה הולך כמה דקות ורואה עץ גדול שנפל וחוסם לך את המשך הדרך,תוכל לתפס מעליו או למצוא דרך חלופית.[/quote]
אני אנסה לזכור איפה בדיוק אני נמצא, ואז אפנה לחפש דרך חילופית לעקוף את העץ.
-
[RIGHT][I][I][B][I][B][FONT=Arial][COLOR=black][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]שם:טייסון קונרד.
[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/COLOR][/FONT][/B][/I][/B][/I][/I][/RIGHT]
[RIGHT][I][I][B][FONT=Arial][COLOR=black][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]גיל:16[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/COLOR][/FONT][/B][/I][/I][/RIGHT]
[RIGHT][I][FONT=Arial][COLOR=black][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]תמונה:[IMG]http://img42.imageshack.us/img42/5365/taison.png[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/COLOR][/FONT][/I]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]רקע:[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]טייסון נולד למשפחת מאמני פוקימון גדולה במחוז קנטו.
אביו היה מאמן גדול ומפורסם במחוז קנטו.
טייסון גדל בחווה שבה גידלו טאורוסים ומילטנקיות.
רוב זמנו טייסון בילה בחברת הטאורוסים שגדלו בחווה.
יום אחד שטייסון והוריו יצאו לקניות הם חזרו וגילו שהחווה שרופה ושהטאורוסים והמילטקיות נגנבו.
טייסון היתעצבן מאד ונשבע שיגלה מי הרס את ביתו.
הוריו של טייסון החליטו להחיל את חייהם מחדש במחוז הואן.
כחודשיים עברו מאז שעברו למחזו הואן, באותו הזמן האוייבות בים צוות מגמה לאקווה הגיעה לשיא.
יום אחד נסעו טייסון ומשפחתו לבקר בעיר ליליקוב.
טייסון ואביו הלכו למוזיאון ואימו הלכה לקניון.
טייסון ואביו באותו הרגע היסתלכו על ציור של הקרב הגדול של טייסון אלוף ליגת הואן כשנמשע פיצוץ גדול.
טייסון ואביו רצו במהירות אחוצה וראו את אנשי צוות מגמה ואקווה בורחים במסוקים ואת קניון ליליקווב הרוס כשאימו בפנים.
טייסון נשבע לינקום בשני הצוותים אשר גרמו למותה אימו.
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]פוקימון:[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]טאורוס\אלקיד.
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]ציוד: 5 פוקבולים,2 פויישנים.[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]כסף: 200 ₪ [/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]פוקימונים נוספים: [/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]בקשות,הערות:להיתקבל ..
[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=TheChosenOne;654135][COLOR=black][B]Shlomi[/B][/COLOR]
[COLOR=black]אתם הולכים למרכז הפוקימונים,אתם מגיעים ורואים הרבה מאמנים עם פוקימונים[/COLOR]
[COLOR=black]ודלפק ארוך עם כמה אחיות,אתה הולך לאחת מהן. "תוכלי לרפא את הפוקימון שלי?" אתה שואל[/COLOR]
[COLOR=black]היא מהנהנת ראשה ולוקחת ממ את הפוקדור של טוטודייל,היא מכניסה אותו למכונה מוזרה[/COLOR]
[COLOR=black]ולאחר כמה שניות היא מחזירה לך אותו. "כמו חדש" הוא אומר.[/COLOR]
LOR][/QUOTE]
"אוקי קדימה בוא נמשיך לעיר פטלבורג!" אומר ואלך איתו לעיר פטלבורג בעודי מחפש אימון בשבילו