[quote=Kratos;666366]כל מי שמ-2007 P:[/quote]
גם אתה היית פה בתקופת סאי וחן השעיר?
Printable View
[quote=Kratos;666366]כל מי שמ-2007 P:[/quote]
גם אתה היית פה בתקופת סאי וחן השעיר?
[quote=SexStyle;666373]גם אתה היית פה בתקופת סאי וחן השעיר?[/quote]
כן אבל בתקופה שכבר כמעט ולא היה חן השעיר XD
[quote=Kratos;666374]כן אבל בתקופה שכבר כמעט ולא היה חן השעיר XD[/quote]
מתישהו נשרו לו השערות והאפלה השתלטה עליו XD (ראיתי יותר מידי סמולוויל ><)
מישהו זוכר את הנושא שהוא פתח שהוא עובר על כל החוקים בהודעה אחת?
[quote=SexStyle;666378]מתישהו נשרו לו השערות והאפלה השתלטה עליו XD (ראיתי יותר מידי סמולוויל ><)
מישהו זוכר את הנושא שהוא פתח שהוא עובר על כל החוקים בהודעה אחת?[/quote]
כנראה שאתה צריך לצמצם בסדרות שיש בהן אפלה XD
אני זוכר שהוא פתח משהו כזה אבל אני לא זוכר בדיוק מה היה שם.. O:
אני זוכר הכל עומר ><
וסאי פרש
תסתכלו על המדריך שלי בחתם אנשים, בבקשה ם:
שנינו כבר הגבנו P:
מי פה?
אני D:
ועוד כמה <<
מה קורה שקד?
[quote=MCshay;666395]מה קורה שקד?[/quote]
בסדר ורק שתדע שהמפעל פוקדורים שלך יוצא משליטה יש שם כאלה ממש גרועים וכולם (חוץ ממגה מן) מדביקים, מה זה שווה אם מדביקים?? O:
לילה טוב
לילה טוב אביב D:
שקד נראה לי אני פורש משם הם ממש חופרים לי עם הפוכדורים האלה ובאמת יש כאלה שלא יודעים לעשות
[QUOTE=Kratos;666396]בסדר ורק שתדע שהמפעל פוקדורים שלך יוצא משליטה יש שם כאלה ממש גרועים וכולם (חוץ ממגה מן) מדביקים, מה זה שווה אם מדביקים?? O:[/QUOTE]
לדעתי הפוכדורים מאוד יפים...
יש פה ושם כאלה שלא ממש....
שי!!! היית אומר לי את זה לפני זה!!לפחות תגיד שהם לא טובים ולא הייתי מבזבז את כל הזמן על לעשות אותם!
[quote=MCshay;666400]שקד נראה לי אני פורש משם הם ממש חופרים לי עם הפוכדורים האלה ובאמת יש כאלה שלא יודעים לעשות[/quote]
אמרתי לך O:
וביוזל יש יפים אני מודה, אבל מלא מדביקים, מה הקטע לעשות את זה אם רק מדביקים, אתם צריכים להתחיל לפקסל P:
אני יכול לעשות כמה פוקדורים אם אתה רוצים P:
אבל זה רג ויש מתחנן אלינו שנעשה לו ואני כבר פרשתי מלעשות כדורים ואז ראיתי שלא עושים אז החלטתי לעשות ולהשקיע ועכשיו הוא אומר שאני חופר לו עם זה!
[quote=buizel שולט;666403]בל זה רג ותיש מתחנן אלינו שנעשה לו ואני כבר פרשתי מלעשות כדורים ואז ראיתי שלא עושים אז החלטתי לעשות ולהשקיע ועכשיו הוא אומר שאני חופר לו עם זה![/quote]
תמשיך אם אתה רוצה, מה אכפת לך, אם אתה אוהב לעשות בצייר תמשיך לעשות פוקדורים, זנ אימון טוב דווקא P:
ושי יצאת דביל XD
לא יצאתי דביל פשוט אין לי כח כבר לעשות פוכדורים אמרתי שאני פורש כאילו אבל שמישהו אחר ימשיך עם המוזיאון
[quote=MCshay;666405]לא יצאתי דביל פשוט אין לי כח כבר לעשות פוכדורים אמרתי שאני פורש כאילו אבל שמישהו אחר ימשיך עם המוזיאון[/quote]
אבל אתה כתבת שאין לך כוח להעלות את התמונות.. XD
פשוט עושים העתק הדבק XD
יש לפחות 3 תגובות שאתה אומר לי שאני יחזור להכין ואחרי שהשתכנעתי אתה אומר שאני חופר עם זה.....
אתה זה שאומר לנו להמשיך ולעשות!
עכשיו תכתוב שם בנושא לא להכין עוד כדי שהאחרים לא יבזבזו זמן ויתאמצו סתם!
זה לא כזה פשוט כשהם מביאים לך אותם בכמויות טוב נוו אני יחזור אבל רק בשביל עידן
יאי בשביל עידן D:
מי זה עידן? Xd
[QUOTE=MCshay;666408]זה לא כזה פשוט כשהם מביאים לך אותם בכמויות טוב נוו אני יחזור אבל רק בשביל עידן[/QUOTE]
לא... זה לא מה שביקשתי.....
אני מתכוון שתכתוב במוזיאון שאתה פורש.....
אתה לא זוכר מה קרה עם סוויקון שאני ואתה הכנו הרבה ובסוף הם לא נכנסו.....
פשו תכתוב שאתה פורש ושלא יכינו עוד....
רשמתי אבל לא משנה אני יוסיף עכשיו אני ישב על זה.
לא צריך...
שי! O:
בזכות [B]White Magical Hat[/B],ו[COLOR="Red"]בגלל שפורום משחקי תפקידים יבש!!!![/COLOR] (הרבה משחקי פוקימון,וקצת משחקים שונים).
אני מתחיל בהכנה של משחק תפקידים חדש,הוא היה מושקע ואני אשתדל להגיב בו הרבה.
מידי פעם בטרזים אני אפרסם דברים אז [COLOR="RoyalBlue"]בקרוב המשחק החדש שלי.[/COLOR]:big_wink:
[quote=red dd;666414]בזכות [B]White Magical Hat[/B],ו[COLOR=Red]בגלל שפורום משחקי תפקידים יבש!!!![/COLOR] (הרבה משחקי פוקימון,וקצת משחקים שונים).
אני מתחיל בהכנה של משחק תפקידים חדש,הוא היה מושקע ואני אשתדל להגיב בו הרבה.
מידי פעם בטרזים אני אפרסם דברים אז [COLOR=RoyalBlue]בקרוב המשחק החדש שלי.[/COLOR]:big_wink:[/quote]
יאי משחק מעגניב חדש D:
שמור לי מקום!! ):<
ואם אתה צריך עזרה במשהו תגיד לי D:
מה רציתה שקד
[quote=MCshay;666419]מה רציתה שקד[/quote]
ניסיתי לעשות מין טבלה לפוקדורים אבל לא יצא לי אז לא משנה XD
איך הולך בכלל?
D:
העלתי את מה שיצאו טובים וואי אני מבואס כמו שאף פעם לא הייתי :(
[quote=MCshay;666421]העלתי את מה שיצאו טובים וואי אני מבואס כמו שאף פעם לא הייתי :([/quote]
למה מה קרה? O:
סתם סיפור ארוך בקיצר יש לי מריבה עם אחת מהבנות שכאילו ב"חברה" שלי כאילו מהשכונה וכל הזמן אומרים לי לשנות את האופי ויורדים עליי והם עושים לי עונשים שהם לא מדברים איתי אז הפע אני שם *** ואומר מה שיש לי עליהם בפרצוף אז הם חושבים שאני מניאק.......
[quote=MCshay;666424]סתם סיפור ארוך בקיצר יש לי מריבה עם אחת מהבנות שכאילו ב"חברה" שלי כאילו מהשכונה וכל הזמן אומרים לי לשנות את האופי ויורדים עליי והם עושים לי עונשים שהם לא מדברים איתי אז הפע אני שם *** ואומר מה שיש לי עליהם בפרצוף אז הם חושבים שאני מניאק.......[/quote]
מה כבר עשית להם??
מישהו יודע על זה (מבוגר הכוונה)??
הם חושבים שאני משחק אותה ראש קטן אבל אני לא כי לפעמים אולי אני עושה את זה אבל לפעמים הם מדברים ואני לא שומע אז אני אומר "מה" והם חושבים שאני משחק אותה ראש קטן ומתעצבנים, לא אני אף פעם לא מספר לאמא שלי כי אני לא כזה אחד שמספר הכל ת'אמת אני רוצה לפתור את זה לבד כי אמא שלי לפעמים יכולה לעשות את זה יותר גרוע :(
[quote=MCshay;666426]לא אני אף פעם לא מספר לאמא שלי כי אני לא כזה אחד שמספר הכל ת'אמת אני רוצה לפתור את זה לבד כי אמא שלי לפעמים יכולה לעשות את זה יותר גרוע :([/quote]
נראה לך שהם יגידו להורים שלהם?
אם לא כסח אותם XD
הייתי שובר להם את הפרצוץ מפגרים החברים שלך בגלל הזו** הזו הם מנדים אותך.. O:
סליחה על השפה XD
תמיד היו לי בעיות איתם אבל זה לא משנה אין לי כח עוד הפעם לסיפור הזה, אל תדאג ללגבי השפה אני גם לפעמים מדבר ככה חח ..
עם חברים שלך??
למה אתה מדבר איתם בכלל אם הם ככה? אילו מין חברים הם??
תאמין לי שאני כבר לא יודע.
אז מה הקטע להסתובב איתם?
אין לך חברים אחרים יותר נורמליים? Xd