-
[QUOTE=The Spaceman;695536][B]
[B]אתם מחכים מספר דקות ולבסוף את שומעת צעדים ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/113.png[/IMG]צ'נסי באה. היא לא מרבה לדבר ונראת מפוחדת. היא שולפת מזרק ואת נלחצת למראהו. צ'נסי מתחילה למלמל לך בשקט ואז נרגעת עד שהיא נועצת את המזרק בדיוק באמצע העורק. את לא מספיקה לצרוח. את מתעלפת במקום.[/B]
[B]אתה מתעוררת אחרי כמה זמן, ובאגי ישן לידך.[/B]
[/B][/QUOTE]
אני שותקת ומחכה שבאגי יתעורר.
מתי שהוא יתעורר אני אגיד לצ'נסי תודה.
-
[quote=Tiger;695551]"קדימה,בואי נמשיך!אנחנו כל כך קרובים!" אני אומר,מתנשם ומתנשף
'אז הוא חסר כוחות פה?' אני חושב לעצמי,ממשיך לרוץ לבית.[/quote]
[B]אתם מגיעים לבית שלך ואתה רץ לתוכו בסערה.[/B]
[B]סנדי מתחילה להתעורר. היא רואה איפה היא ורואה שאתה סוחב אותה וממהרת לחבק אותך. "תודה, תודה, תודה! זה היה כל כך מפחיד!" ואז נושקת לך קלות על המצח, מה שגורם לך להסמיק כמו עגבנייה ולאבד את כל הגוון הירוק.[/B]
[quote=Eustass Kid;695557]אני הולך למצוא מקור מים ואכל[/quote]
[B]אתה הולך ומוצא מאגר מים קטן. אתה שותה לרוויה ואז קוטף כמה פירות מעצים שהיו סביב המאגר. אתה אוכל אחד מהם ואת האחרים שומר.[/B]
[B]לפתע אתה רואה שדה קוצים מוכר- השדה מהחיזיון! ואתה רואה שם את אספיאון ואיווי, שניהם מתרוצצים.[/B]
[B]לפתע אספיאון קופאת וצועקת לאיווי להזהר. אתה יודע מה עומד לקרות...[/B]
[quote=DarkTiger;695553]אני ניגש אליהם בשקט "מה קרה?"[/quote]
[B]ההאונדורים קופצים בבהלה ואחד מהם בטעות נושף קצת אש. הם מביטים בך בפחד ואז עונה אחד מהם באיטיות "מוציאים את הפחה של החבר שלי ל... ל... להורג" הוא פולט יפחה "ו... ומענים את... את אחד הבנים שלו כדי שיספר איפה הוא, מענים אותו בצורה לא טבעית ומחליאה" חברו מתחיל לבכות וממלמל "פשוט תאמר לו איפה אני בן יקר" ואז משתטח על הריצפה.[/B]
[quote=בר.;695822]אני שותקת ומחכה שבאגי יתעורר.
מתי שהוא יתעורר אני אגיד לצ'נסי תודה.[/quote]
[B]את רואה את צ'נסי ואומרת לה "תודה". צ'נסי עונה "אין בעד מה. מזל שבאגי קרא לי כל כך מהר. אחרת לא הייתי מספיקה להמס את חוסם העורקים. יש לך מזל שהוא אוהב אותך" היא אומרת ושלוש המילים האחרונות מודגשות בקנאה. היא שולחת בך מבט מקנא ואז מסיטה את המבט לבאגי, ואליו שולחת מבט שגורם לך לזעום. הזעם מחלחל בעורקים שלך כשאת רואה שהיא מסתכלת על באגי במבט אוהב... יותר מדי אוהב...[/B]
-
[QUOTE=The Spaceman;696277][B]
[B]את רואה את צ'נסי ואומרת לה "תודה". צ'נסי עונה "אין בעד מה. מזל שבאגי קרא לי כל כך מהר. אחרת לא הייתי מספיקה להמס את חוסם העורקים. יש לך מזל שהוא אוהב אותך" היא אומרת ושלוש המילים האחרונות מודגשות בקנאה. היא שולחת בך מבט מקנא ואז מסיטה את המבט לבאגי, ואליו שולחת מבט שגורם לך לזעום. הזעם מחלחל בעורקים שלך כשאת רואה שהיא מסתכלת על באגי במבט אוהב... יותר מדי אוהב...[/B][/QUOTE]
"אני הבנתי אותך "אני אומרת לה בחיוך שכואב לעשות.
"יום אחד את תמצאי שיאהב אותך .ואת תאהבי אותו .את מאוד חמודה ,רק שתדעי .את יכולה להפיל את קיוגר בקסמייך .וקיוגר הוא פוקימון שמאוד קדוש לנו .ויום אחד כשתמצאי אותו ,את אהובך ,את תהפכי לבליסי יפיפיה."אומרת לה בתקווה שתעזוב את באגי בשקט בלי להראות .
-
[quote=The Spaceman;696277][B]ההאונדורים קופצים בבהלה ואחד מהם בטעות נושף קצת אש. הם מביטים בך בפחד ואז עונה אחד מהם באיטיות "מוציאים את הפחה של החבר שלי ל... ל... להורג" הוא פולט יפחה "ו... ומענים את... את אחד הבנים שלו כדי שיספר איפה הוא, מענים אותו בצורה לא טבעית ומחליאה" חברו מתחיל לבכות וממלמל "פשוט תאמר לו איפה אני בן יקר" ואז משתטח על הריצפה.[/B][/quote]
"למה אתם לא עושים כלום?" אני שואל בתמימות "תצילו אותו!"
-
[b]ברונזור אומר "גלי חשמל חזקים?! כיף לך! אתה מוגן כל עוד אתה כאן! כל הפוקימונים פה מתחננים לקבל גלי חשמל מגנים ופתאום מופיע בחור חדש והוא מוגן! כולם פה התפללו שנים לקבל הגנה" הוא כועס מאוד ומרוב זעם ונגע ברצפה.[/b]
[b]הפיצוץ שהתרחש היה עז. אתה רואה המון אור לבן ואז הוא נעלם. אתה מסתכל למקום שבו ברונזור עמד ורואה שברי מתכת מחושמלים. לחרדתך, השברים היו גופו של ברונזור.[/b][/quote]
סדיסט Xddd
-------------
'wtf?!' אומר בלחץ וארוץ לחפש אותו
-
[QUOTE=The Spaceman;696277][B]
[B]אתה הולך ומוצא מאגר מים קטן. אתה שותה לרוויה ואז קוטף כמה פירות מעצים שהיו סביב המאגר. אתה אוכל אחד מהם ואת האחרים שומר.[/B]
[B]לפתע אתה רואה שדה קוצים מוכר- השדה מהחיזיון! ואתה רואה שם את אספיאון ואיווי, שניהם מתרוצצים.[/B]
[B]לפתע אספיאון קופאת וצועקת לאיווי להזהר. אתה יודע מה עומד לקרות...[/B]
[/B][/QUOTE]
אני מנסה להרחיק את איוי מה מקום
-
[quote=The Spaceman;695536]
[B]להפתעתך,סואלו צוחק "אתה חושב שלא ניסו?" הוא שואל "הוא אכזרי מכדי להיות מובס! ניסינו הכל! אפילו שלחנו דיטו מחופש לבנו, והדיטו רק התקרב יותר מדי והוא חיסל אותו! לא גילינו את נקודת התורפה שלו כדי לתקוף אותו. אנחנו משתדלים לשמור על פרופיל נמוך ועל המשפחות כמה שיותר. אסור לעשות מעשים פזיזים, אחרת, כל מי שאתה מכיר, גם כאלו שראית ברחוב ולא דיברת איתם לעולם יהיו בסכנה![/B]
[/quote]
"לא מעניין אותי אם הוא אכזרי!" אני צועק על סוולו "אנחנו חייבים להביס אותו בכל דרך שיש"
-
[QUOTE=The Spaceman;696277][B]אתם מגיעים לבית שלך ואתה רץ לתוכו בסערה.[/B]
[B]סנדי מתחילה להתעורר. היא רואה איפה היא ורואה שאתה סוחב אותה וממהרת לחבק אותך. "תודה, תודה, תודה! זה היה כל כך מפחיד!" ואז נושקת לך קלות על המצח, מה שגורם לך להסמיק כמו עגבנייה ולאבד את כל הגוון הירוק.[/B]
[/B][/QUOTE]
"את בסדר?זה כל מה שחשוב" אני אומר ומחבק אותה.
לאחר מכן אני יוצא החוצה והולך לכיוון האפל של היער,לראות מה קורה שם והאם הוא חזר.
-
[B][U]10000 drakon[/U][/B]
[B]רשום.[/B]
[B]התחלה:[/B]
[B][quote][/B]
[B]אתה מתעורר בתא הטייס של מטוס קטן. אתה מביט סביב ונושף בהקלה. הגעת לבית האמיתי שלך. סוף סוף השתחררת מבני האדם הבוגדניים האלו והגעת למקום הקדוש ביותר באגדות שלכם- המקום בו אבות אבותי הפוקימונים נולדו. אתה מרגיש את הכוח שעליו סופר באגדות.[/quote][/B]
[quote=בר.;696284]"אני הבנתי אותך "אני אומרת לה בחיוך שכואב לעשות.
"יום אחד את תמצאי שיאהב אותך .ואת תאהבי אותו .את מאוד חמודה ,רק שתדעי .את יכולה להפיל את קיוגר בקסמייך .וקיוגר הוא פוקימון שמאוד קדוש לנו .ויום אחד כשתמצאי אותו ,את אהובך ,את תהפכי לבליסי יפיפיה."אומרת לה בתקווה שתעזוב את באגי בשקט בלי להראות .[/quote]
[B]צ'נסי מסתובבת אליך וסוטרת לך בעוצמה על הלחי. "תסתמי!" היא מסננת בין שיניה "אולי באגי חבר שלך עכשיו אבל אל תדאגי. אני ניצחתי בקרב לפני שהוא בכלל התחיל! באגי הוא שלי!" היא צורחת בהתקף הזעם שלה וסוטרת לך על הלחי, בעוצמה שמעיפה אותך לקיר ומשאירה לך צילצולים באוזניים. את פוקחת את העיניים ורואה את צ'נסי רוכנת מעל באגי ומנסה לנשק אותו.[/B]
[quote=DarkTiger;696287]"למה אתם לא עושים כלום?" אני שואל בתמימות "תצילו אותו!"[/quote]
[B]ההאונדום האב מביט בך בשנאה. "כי אנחנו פוחדים יותר מאשר מבועתים" אומר לך חברו "אנחנו פושעים מבחינתם למרות שרק ניסינו לעצור את הטרור שהם הביאו. אם הם יתפסו אותנו, הם יפשטו לנו את העור בלי להרוג אותנו וישרפו לנו את הבשר בזמן שאנחנו חיים! נראה אותך מתמודד עם זה!"[/B]
[quote=David Villa;696288][B]ברונזור אומר "גלי חשמל חזקים?! כיף לך! אתה מוגן כל עוד אתה כאן! כל הפוקימונים פה מתחננים לקבל גלי חשמל מגנים ופתאום מופיע בחור חדש והוא מוגן! כולם פה התפללו שנים לקבל הגנה" הוא כועס מאוד ומרוב זעם ונגע ברצפה.[/B]
[B]הפיצוץ שהתרחש היה עז. אתה רואה המון אור לבן ואז הוא נעלם. אתה מסתכל למקום שבו ברונזור עמד ורואה שברי מתכת מחושמלים. לחרדתך, השברים היו גופו של ברונזור.[/B][/quote]
סדיסט Xddd
-------------
'wtf?!' אומר בלחץ וארוץ לחפש אותו[/quote]
[B]XD[/B]
[B]------[/B]
[B]אתה מסתובב במקום ואז מוצא את שאר גופו של ברונזור. הוא עוד חי אבל בקושי. הוא רועד ופולט זרמים חשמליים ונוזלת ממנו כספית- דם פוקמוני המתכת. הוא אומר "רק רציתי הגנה. זה כל מה שביקשתי..." ואז רואה אותך ואומר "תעזור לי! אני מתחנן! בבקשה! אל תיתן לי למות!" את 4 המילים האחרונות הוא צורח בתחינה. הרעד שלו מתגבר והכספית נוזלת מהר יותר...[/B]
[quote=Eustass Kid;696297]אני מנסה להרחיק את איוי מה מקום[/quote]
[B]אתה רץ לכיוון איווי ונעצר במקום בו עמדת בחלום. אתה רואה שהכל נעשה שחור ולבן ואז איווי נשאב לאדמה וצורח. אספיאון בוכה ואתה צועק בבהלה. איווי צורח "אימא!!!" ונעלם.[/B]
[B]האספיאון מתפתלת בכאב על הריצפה ובוכה שאיווי יחזור.[/B]
[B]ולדעתך יש לך קצה חוט-[/B]
[B]כי בדיוק לפני שנייה ראית יד יוצאת מהמקום בו היה איווי.[/B]
[B]והיד דומה יותר מדי ליד של זאקרום- הפוקימון שרצח את הטאורוסים.[/B]
[quote=chimcharboy;696298]"לא מעניין אותי אם הוא אכזרי!" אני צועק על סוולו "אנחנו חייבים להביס אותו בכל דרך שיש"[/quote]
[B]"ואם אין?" מלמל סואלו "אולי לא חשבת על זה. אם אין דרך להביס אותו? אם ניסינו הכל?" הוא מביט בעצב בכוכב "אני עצמי נרדף... פעם השתתפתי במחתרת שרוב חבריה מתו. אני נמלטתי בעור שיניי מזורואק..." לפתע הוא מפסיק לדבר.[/B]
[B]שניכם שומעים ציוץ. אתה מסתובב ורואה את טיילו ממריא.[/B]
[B]ובעיניים שלו יש נחישות שאפשר לפרש כדבר אחד בלבד-[/B]
[B]הוא שמע הכל, והוא הולך להלחם בזורואק.[/B]
[quote=Tiger;696310]"את בסדר?זה כל מה שחשוב" אני אומר ומחבק אותה.
לאחר מכן אני יוצא החוצה והולך לכיוון האפל של היער,לראות מה קורה שם והאם הוא חזר.[/quote]
[B]סנדי תופסת לך את היד ואומרת "בבקשה אל תלך לשם! הוא מחכה לך! הוא אמר שהוא ייתן לך להציל אותי ואז יחכה בשבילך!" היא מתחילה לבכות "אני לא אתן לך ללכת! אני לא רוצה ל... ל... לאבד את הפוקימון הראשון שאני אוהבת!" ואז מחבקת אותך ומנשקת אותך.[/B]
-
סדיסט Xddd
-------------
[B]XD[/B]
[B]------[/B]
[B]אתה מסתובב במקום ואז מוצא את שאר גופו של ברונזור. הוא עוד חי אבל בקושי. הוא רועד ופולט זרמים חשמליים ונוזלת ממנו כספית- דם פוקמוני המתכת. הוא אומר "רק רציתי הגנה. זה כל מה שביקשתי..." ואז רואה אותך ואומר "תעזור לי! אני מתחנן! בבקשה! אל תיתן לי למות!" את 4 המילים האחרונות הוא צורח בתחינה. הרעד שלו מתגבר והכספית נוזלת מהר יותר...[/B]
אתחיל לנסות לאסוף את החלקים שלו ולחבר אותם.
-
[b]אתה מתעורר בתא הטייס של מטוס קטן. אתה מביט סביב ונושף בהקלה. הגעת לבית האמיתי שלך. סוף סוף השתחררת מבני האדם הבוגדניים האלו והגעת למקום הקדוש ביותר באגדות שלכם- המקום בו אבות אבותי הפוקימונים נולדו. אתה מרגיש את הכוח שעליו סופר באגדות.[/b]
__
"אז על זה האבות הטורטורת שלי והגרוטלים האחים הגדולים שלי דברו." אני יוצא מתא הטייס בעודי מדבר.
ואז אומר לעצמי "אימא, אבא, האחים שלי.." אני מתיישב על אבן בציברוך.
-
[quote=The Spaceman;696646][B][U]10000 drakon[/U][/B]
[B]"ואם אין?" מלמל סואלו "אולי לא חשבת על זה. אם אין דרך להביס אותו? אם ניסינו הכל?" הוא מביט בעצב בכוכב "אני עצמי נרדף... פעם השתתפתי במחתרת שרוב חבריה מתו. אני נמלטתי בעור שיניי מזורואק..." לפתע הוא מפסיק לדבר.[/B]
[B]שניכם שומעים ציוץ. אתה מסתובב ורואה את טיילו ממריא.[/B]
[B]ובעיניים שלו יש נחישות שאפשר לפרש כדבר אחד בלבד-[/B]
[B]הוא שמע הכל, והוא הולך להלחם בזורואק.[/B]
[/quote]
"טיילו הולך אל זורואק, אז גם אני הולך!" אני אומר לסוולו בנחישות "אתה גם בא? או שאתה מפחד מדי מזורואק המפחיד??" אני מיתגרה בסוולו ועומד ללכת
-
[QUOTE=The Spaceman;696646][B][U]10000 drakon[/U][/B]
[B]צ'נסי מסתובבת אליך וסוטרת לך בעוצמה על הלחי. "תסתמי!" היא מסננת בין שיניה "אולי באגי חבר שלך עכשיו אבל אל תדאגי. אני ניצחתי בקרב לפני שהוא בכלל התחיל! באגי הוא שלי!" היא צורחת בהתקף הזעם שלה וסוטרת לך על הלחי, בעוצמה שמעיפה אותך לקיר ומשאירה לך צילצולים באוזניים. את פוקחת את העיניים ורואה את צ'נסי רוכנת מעל באגי ומנסה לנשק אותו.[/B]
[/B][/QUOTE]
"משוגעת" אני אומרת לה ושולחת לה ברק.
אני אומרת לבאגי
"באגי תתעורר !" אני צורחת
כשהוא מתעורר אני בורחת איתו ומסבירה מה שקרה .
-
[quote=The Spaceman;696646][B]ההאונדום האב מביט בך בשנאה. "כי אנחנו פוחדים יותר מאשר מבועתים" אומר לך חברו "אנחנו פושעים מבחינתם למרות שרק ניסינו לעצור את הטרור שהם הביאו. אם הם יתפסו אותנו, הם יפשטו לנו את העור בלי להרוג אותנו וישרפו לנו את הבשר בזמן שאנחנו חיים! נראה אותך מתמודד עם זה!"[/B]
[/quote]
"מי זה הם?" אני תוהה
-
[QUOTE=The Spaceman;696646]
[B]אתה רץ לכיוון איווי ונעצר במקום בו עמדת בחלום. אתה רואה שהכל נעשה שחור ולבן ואז איווי נשאב לאדמה וצורח. אספיאון בוכה ואתה צועק בבהלה. איווי צורח "אימא!!!" ונעלם.[/B]
[B]האספיאון מתפתלת בכאב על הריצפה ובוכה שאיווי יחזור.[/B]
[B]ולדעתך יש לך קצה חוט-[/B]
[B]כי בדיוק לפני שנייה ראית יד יוצאת מהמקום בו היה איווי.[/B]
[B]והיד דומה יותר מדי ליד של זאקרום- הפוקימון שרצח את הטאורוסים.[/B]
[/B][/QUOTE]
אני אומר לאספיאון"זארקום עשה את זה הוא הרג את בנך"
-
[quote=David Villa;696648]סדיסט Xddd
-------------
[B]XD[/B]
[B]------[/B]
אתחיל לנסות לאסוף את החלקים שלו ולחבר אותם.[/quote]
[B]אתה משתדל להרכיב את החלקים במקום. לפסוף את מצליח אבל ברונזור מלא בסדקים, אבל לפחות חי. בזמן שטיפלת בו הוא נרדם ולכן הוא לא שם לב שהוא מהבהב והזוהר שלו כבה. לפתע הוא מתחיל לזרוח באור לבן ואתה מביט בו בתדהמה ורואה שהוא משתנה וגדל ואז כשהזוהר נחלש אתה לא רואה ברונזור סדוק ישן שם אלה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/437.png[/IMG]ברונזונג ישן.[/B]
[quote=darkon10000;696652][B]אתה מתעורר בתא הטייס של מטוס קטן. אתה מביט סביב ונושף בהקלה. הגעת לבית האמיתי שלך. סוף סוף השתחררת מבני האדם הבוגדניים האלו והגעת למקום הקדוש ביותר באגדות שלכם- המקום בו אבות אבותי הפוקימונים נולדו. אתה מרגיש את הכוח שעליו סופר באגדות.[/B]
__
"אז על זה האבות הטורטורת שלי והגרוטלים האחים הגדולים שלי דברו." אני יוצא מתא הטייס בעודי מדבר.
ואז אומר לעצמי "אימא, אבא, האחים שלי.." אני מתיישב על אבן בציברוך.[/quote]
[B]אתה יושב שם וחושב בעצב על המשפחה שהשארת בכוכב האיום ההוא. לפתע אתה שומע קולות דהרה. אתה מביט לכיוונם ורואה להקת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/95.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/208.png[/IMG] אוניקס וסטיליקס נעה לכיוונך במהירות. הם נעצרים לידך ואחד הסטיליקסים קושר אותך בזנבו בעוד שאר הלהקה בוחנת את המטוס שלך "תפסנו את הפולש! בואו נעוף מכאן!" אומר הסטיליקס שאוחז בך ולהפתעתך ממריא ומתחיל לעוף. שאר הלהקה ממהרת בעקבותיו על הקרקע.[/B]
[quote=chimcharboy;696664]"טיילו הולך אל זורואק, אז גם אני הולך!" אני אומר לסוולו בנחישות "אתה גם בא? או שאתה מפחד מדי מזורואק המפחיד??" אני מיתגרה בסוולו ועומד ללכת[/quote]
[B]הסואלו תופס אותך ומנקר לך את הראש ואומר "זוז מהדרך!" וטס לעבר טיילו. אתה מביט בו כשהוא תופס את טיילו בזנב וגורר אותו חזרה אחורה בעוד טילו צועק "עזוב אותי! תן לי להשתמש בכוח שלי! די, די!!!" אבל סואלו לא מוותר ונכנס עם טיילו חזרה לעץ ופוקד עליו "לחדר, עכשיו!".[/B]
[B]כשטיילו הולך הוא פונה אליך ואומר "אתה חוצפן אתה יודע? אני מארח אותך ואתה לועג לי?!"[/B]
[quote=בר.;696666]"משוגעת" אני אומרת לה ושולחת לה ברק.
אני אומרת לבאגי
"באגי תתעורר !" אני צורחת
כשהוא מתעורר אני בורחת איתו ומסבירה מה שקרה .[/quote]
[B]צ'נסי עפה מעוצמת הברק ופוגעת בקיר הנגדי בצרחות. באגי מתעורר מהצרחות ואז רץ מחוץ למערה. את ממהרת בעקבותיו וכשאת משיגה אותו את מספרת לו מה קרה. "החוצפה של הצ'נסי הזאת" הוא ממלמל ומותח את גופו כדי לשחרר את איבריו הנוקשים. "בואי נסתלק מכאן. כשהיא תתעורר היא לא תהיה מאושרת!"[/B]
[quote=DarkTiger;697024]"מי זה הם?" אני תוהה[/quote]
[B]"הם אלו השילטון של הכוכב. או יותר נכון הדבר הכי גרוע שקרה לכוכב" עונה החבר של האב. "הם עינו והרגו כל מי שהלך נגדם. נראה שאנחנו הניצולים היחידים... ולמרות הגורל שנידנו אליו אנחנו לא מתחרטים על מה שעשינו. סוף סוף שברנו את הביטחון שלהם."[/B]
[quote=Eustass Kid;697119]אני אומר לאספיאון"זארקום עשה את זה הוא הרג את בנך"[/quote]
[B]"אני יודעת!" עונה אספיאון תוך כדי בכי "אבל הוא לא מת! תאמין לי הוא לא מת! רק חטפו אותו בשביל לשנות אותו!" היא בוכה בכאב ואז הכל מחשיך.[/B]
[B][I]אתה רואה את איווי קשור למצבה. הוא צורח ובוכה לאימו. זאקרום מתקרב אליו מצמיד לו לפה פיסת בד. איווי משתתק אבל ממשיך להתפתל. זאקרום מתחיל למלמל מילים וזוהר עולה מאיווי. האש שבוערת שם הופכת לשחורה ואיווי ממשיך להתפתל. לפתע האור נכבה ואתה רואה שאיווי הפך ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/197.png[/IMG] אמבריאון! אבל משהו לא בסדר באמבריאון הזה... העיתורים שעל גופו שאמורים להיות צהובים אדומים כמו דם ובוהקים באיום. מעיניו של אמבריאון נשקפת שנאה לכל דבר- חי או לא. השנאה הזאת מפחידה...[/I][/B]
[B][/B]
[B]אתה מתעורר ליד אספיאון. אתה רואה שהיא מביטה בך בדאגה ואתה שם לב שאתה מזיע ורועד. קיבלת עוד חיזיון לא מעודד במיוחד...[/B]
[B][U]Metagross16-[/U][/B]
[B]רשום.[/B]
[B][quote] אתה טס בחלל בתוך חללית קטנה. אתה זוכר איך איחרת לבריחה של שאר הפוקימונים ובגלל זה אתה טס לבדך לכוכב מהאגדות. אתה מחפש אותו דרך החלונות של החללית ואז מוצא אותו, כאילו משום מקום. אתה מאיץ לכיוונו ומתרסק.[/B]
[B]אתה מתעורר מוקף בשברי החללית אבל אתה שמח. אתה בכוכב של הפוקימונים. אתה מרגיש את הכוח.[/B]
-
[quote=The Spaceman;697392][B]"הם אלו השילטון של הכוכב. או יותר נכון הדבר הכי גרוע שקרה לכוכב" עונה החבר של האב. "הם עינו והרגו כל מי שהלך נגדם. נראה שאנחנו הניצולים היחידים... ולמרות הגורל שנידנו אליו אנחנו לא מתחרטים על מה שעשינו. סוף סוף שברנו את הביטחון שלהם."[/B][/quote]
"מה הם?" אני שואל "פוקימון?"
-
[QUOTE=The Spaceman;697392][B]XD[/B]
[B]------[/B]
[B]"אני יודעת!" עונה אספיאון תוך כדי בכי "אבל הוא לא מת! תאמין לי הוא לא מת! רק חטפו אותו בשביל לשנות אותו!" היא בוכה בכאב ואז הכל מחשיך.[/B]
[B][I]אתה רואה את איווי קשור למצבה. הוא צורח ובוכה לאימו. זאקרום מתקרב אליו מצמיד לו לפה פיסת בד. איווי משתתק אבל ממשיך להתפתל. זאקרום מתחיל למלמל מילים וזוהר עולה מאיווי. האש שבוערת שם הופכת לשחורה ואיווי ממשיך להתפתל. לפתע האור נכבה ואתה רואה שאיווי הפך ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/197.png[/IMG] אמבריאון! אבל משהו לא בסדר באמבריאון הזה... העיתורים שעל גופו שאמורים להיות צהובים אדומים כמו דם ובוהקים באיום. מעיניו של אמבריאון נשקפת שנאה לכל דבר- חי או לא. השנאה הזאת מפחידה...[/I][/B]
[B][/B]
[B]אתה מתעורר ליד אספיאון. אתה רואה שהיא מביטה בך בדאגה ואתה שם לב שאתה מזיע ורועד. קיבלת עוד חיזיון לא מעודד במיוחד...[/B]
[/B][/QUOTE]
אני אומר לאספאון"קיבלתי חיזיון איוי שלך יהפוך לאמבריאון"
-
[B]------[/B]
אתחיל לנסות לאסוף את החלקים שלו ולחבר אותם.[/quote]
[B]אתה משתדל להרכיב את החלקים במקום. לפסוף את מצליח אבל ברונזור מלא בסדקים, אבל לפחות חי. בזמן שטיפלת בו הוא נרדם ולכן הוא לא שם לב שהוא מהבהב והזוהר שלו כבה. לפתע הוא מתחיל לזרוח באור לבן ואתה מביט בו בתדהמה ורואה שהוא משתנה וגדל ואז כשהזוהר נחלש אתה לא רואה ברונזור סדוק ישן שם אלה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/437.png[/IMG]ברונזונג ישן.[/B]
"התפחת!" אצעק לו ואוסיף "אתה רוצה להישאר איתי?" אומר ואחשוב לעצמי 'הוא יכול להגן לי על הטריטוריה'
-
[B]רשום.[/B]
[B][quote] אתה טס בחלל בתוך חללית קטנה. אתה זוכר איך איחרת לבריחה של שאר הפוקימונים ובגלל זה אתה טס לבדך לכוכב מהאגדות. אתה מחפש אותו דרך החלונות של החללית ואז מוצא אותו, כאילו משום מקום. אתה מאיץ לכיוונו ומתרסק.[/B]
[B]אתה מתעורר מוקף בשברי החללית אבל אתה שמח. אתה בכוכב של הפוקימונים. אתה מרגיש את הכוח.[/B][/QUOTE]
---------------
"אני לא מאמין,ידעתי שהכוכב הזה נותן לפוקימון עוד כוח,-אבל לא דימיינתי לעצמי שהוא יהיה כל-כך עצום!"אני אומר בעודי מתלהב מהכוח העצום שניתן לי,ואז אני מתחיל לחפש מקום מתאים להקמת הבית שלי.
-
[B]------[/B]
[B]אתה יושב שם וחושב בעצב על המשפחה שהשארת בכוכב האיום ההוא. לפתע אתה שומע קולות דהרה. אתה מביט לכיוונם ורואה להקת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/95.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/208.png[/IMG] אוניקס וסטיליקס נעה לכיוונך במהירות. הם נעצרים לידך ואחד הסטיליקסים קושר אותך בזנבו בעוד שאר הלהקה בוחנת את המטוס שלך "תפסנו את הפולש! בואו נעוף מכאן!" אומר הסטיליקס שאוחז בך ולהפתעתך ממריא ומתחיל לעוף. שאר הלהקה ממהרת בעקבותיו על הקרקע.[/B]
[/B][/QUOTE]
"היי!." אני צועק, "באתי לכן בכוונת שלום!, אני רק רוצה לחיות כן בשקט!, מה אתם רוצים ממני?." אני אשאל אותם.
-
[quote=The Spaceman;697392][B]XD[/B]
[B]הסואלו תופס אותך ומנקר לך את הראש ואומר "זוז מהדרך!" וטס לעבר טיילו. אתה מביט בו כשהוא תופס את טיילו בזנב וגורר אותו חזרה אחורה בעוד טילו צועק "עזוב אותי! תן לי להשתמש בכוח שלי! די, די!!!" אבל סואלו לא מוותר ונכנס עם טיילו חזרה לעץ ופוקד עליו "לחדר, עכשיו!".[/B]
[B]כשטיילו הולך הוא פונה אליך ואומר "אתה חוצפן אתה יודע? אני מארח אותך ואתה לועג לי?!"[/B]
[/quote]
"סליחה אני ממש מיצטער!" אני אומר לסוולו "אבל למה אתה כל כך פוחד מזורואק?!" אני שואל אותו ומחכה לתשובה
-
[B]צ'נסי עפה מעוצמת הברק ופוגעת בקיר הנגדי בצרחות. באגי מתעורר מהצרחות ואז רץ מחוץ למערה. את ממהרת בעקבותיו וכשאת משיגה אותו את מספרת לו מה קרה. "החוצפה של הצ'נסי הזאת" הוא ממלמל ומותח את גופו כדי לשחרר את איבריו הנוקשים. "בואי נסתלק מכאן. כשהיא תתעורר היא לא תהיה מאושרת!"[/B]
[/B][/QUOTE]
"אוקיי" אני אומרת לו .
"קדימה לברוח !"
-
[QUOTE=The Spaceman;696646][B]
[B]סנדי תופסת לך את היד ואומרת "בבקשה אל תלך לשם! הוא מחכה לך! הוא אמר שהוא ייתן לך להציל אותי ואז יחכה בשבילך!" היא מתחילה לבכות "אני לא אתן לך ללכת! אני לא רוצה ל... ל... לאבד את הפוקימון הראשון שאני אוהבת!" ואז מחבקת אותך ומנשקת אותך.[/B][/QUOTE]
שבוע טוב =]
--
אני מנשק אותה בחזרה,מעביר את כל התשוקה שבי לזה.
אני משחרר אותה,ואז חושב לעצמי 'רגע,זה קצת פתאומי,מקודם היא היתה יותר מידי ביישנית.ידועה לי שלזורואה יש יכולת שינוי צורה,אולי הם עובדים ביחד,והוא צריך להגיע כל רגע ולתפוס אותי כשאין לי לאן לברוח.מצד שני,יכול להיות שהיא האמיתית.אבל אם כן,למה היה לי כל כך קל להבריח אותה?' אני חושב לעצמי,וכשהחפירה הזו מסתיימת במוחי אני מחליט.
"אל תדאגי לי,אני אהיה בסדר,ולא אתרחק כל כך הרבה" אני אומר,מלטף את ראשה בעדינות (עם גפן מצליפה XD) ויוצא,ומתקרב ליער האפל.
-
[B]אספיאו[/B][quote=DarkTiger;697394]"מה הם?" אני שואל "פוקימון?"[/quote]
[B]"לא..." עונה ההאונדור "אנחנו לא יודעים מה הם... הם צצו פה והחליטו שהם השלטון... הם רצחו כל מי שהתנגד..." הוא אומר. לפתע אתה קולט תנועה במקום אליו הסתכלו ההאונדורים. אתה מביט מבט אחד והצריחה החנוקה שעמדת לפלוט נחסמת רק תודות להאונדור האב שנגח בך ואמר "ששש!!!".[/B]
[B]אבל אתה כבר ראית מספיק.[/B]
[B]היצורים היו הזן החדש מכדור הארץ.[/B]
[quote=Eustass Kid;697397]אני אומר לאספאון"קיבלתי חיזיון איוי שלך יהפוך לאמבריאון"[/quote]
[B]אספיאון צוחקת להפתעתך ואומרת "הוא לא יכול להתפתח!" היא ממשיכה לצחוק ואז אומרת "הוא נגע בטעות באבן נצח! הוא לא יכול להתפתח. חוץ מזה הוא צריך לשמוח כדי להתפתח לאמבריאון ובטח מענים אותו שם. הוא לא יכול להתפתח אלה אם..." קולה דועך ואז היא אומרת באימה "במקרה שמעת תפילה?"[/B]
[quote=David Villa;697399][B]אתה משתדל להרכיב את החלקים במקום. לפסוף את מצליח אבל ברונזור מלא בסדקים, אבל לפחות חי. בזמן שטיפלת בו הוא נרדם ולכן הוא לא שם לב שהוא מהבהב והזוהר שלו כבה. לפתע הוא מתחיל לזרוח באור לבן ואתה מביט בו בתדהמה ורואה שהוא משתנה וגדל ואז כשהזוהר נחלש אתה לא רואה ברונזור סדוק ישן שם אלה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/437.png[/IMG]ברונזונג ישן.[/B]
"התפחת!" אצעק לו ואוסיף "אתה רוצה להישאר איתי?" אומר ואחשוב לעצמי 'הוא יכול להגן לי על הטריטוריה'[/quote]
[B]ברונזונג לא שומע אותך. להפך- שינתו מתחזקת והוא נוחר בכל רם. לפתע הוא מתחיל לדבר מתוך שינה וצורח 'לא!!! דוד מטאנג! לא!!! אל תמות!!!" ואז קופץ באוויר (עדיין מתוך שינה) ומתחיל לבכות. הוא בוכה "דוד מטאנג! דוד! אל תמות!"[/B]
[quote=METAGROSS16;697415][quote=The Spaceman;697392][B]XD[/B]
[B]רשום.[/B]
[b]
---------------
"אני לא מאמין,ידעתי שהכוכב הזה נותן לפוקימון עוד כוח,-אבל לא דימיינתי לעצמי שהוא יהיה כל-כך עצום!"אני אומר בעודי מתלהב מהכוח העצום שניתן לי,ואז אני מתחיל לחפש מקום מתאים להקמת הבית שלי.[/quote]
[B]אתה מסתובב באזור ומוצא סלע גדול, יותר נכון עצום! הוא נראה מושלם להקמת בית. אתה מתחיל לחוש אופוריה שהמזל שלך משחק לך כל כך- גם תבחן את כוחך החדש בכך שתשבור את הסלע מבפנים להקמת בית וגם תקים בית! 'כנראה זה כוכב מזל' אתה חושב בגיחוך.[/B]
[quote=darkon10000;697437]"היי!." אני צועק, "באתי לכן בכוונת שלום!, אני רק רוצה לחיות כן בשקט!, מה אתם רוצים ממני?." אני אשאל אותם.[/quote]
[B]סטיליקס סוטר לך עם אחת הקרניים ואומר "שתוק! רק המנהיג יחליט לגביך! אבל עד אז שתוק! אלה אם אתה רוצה שנתרסק לאחד הסלעים הגבוהים? הוא אומר ומצביע עם סנטרו על סלעים בגובה עצום שכל פעם תמרן כדי להתחמק מהם. הוא צריך את שיא הריכוז.[/B]
[quote=chimcharboy;697609]"סליחה אני ממש מיצטער!" אני אומר לסוולו "אבל למה אתה כל כך פוחד מזורואק?!" אני שואל אותו ומחכה לתשובה[/quote]
[B]"אמרתי לך!" הוא צורח אבל אז משתתק ואומר "אוי לא!" ואז מתמוטט וכתם אדום כהה מתפשט על גבו. אתה רואה את טיילו מגחך ברישעות מאחוריו. הוא מביט בך ואומר "הנה התשובה אפס" בקול שחצני. הוא קופץ ומתחיל להתגלגל באוויר. הוא מתחיל לזהור באור סגול ורוד ואז מפסיק להתגלגל ומולך נוחת [IMG]http://i25.tinypic.com/13ynty.png[/IMG] זורוארק! הוא נשען על הקיר, משלב ידיים ומחייך חיוך שחצני ויורק על גופתו של סואלו.[/B]
[quote=בר.;697866]"אוקיי" אני אומרת לו .
"קדימה לברוח !"[/quote]
[B]באגון מניף אותך על גבו ומתחיל לרוץ במהירות אדירה. העצים חולפים בטישטוש על פניך. לפתע את רואה שאתה מתקדמים לכיוון הים שבו פגשת את באגי. הוא צועק לך "תחזיקי חזק!" ורץ למים.[/B]
[B]את מתמלאת הערצה אדירה לבאגי כשאת רואה שמרוב המהירות הוא מצליח לרוץ [U]על[/U] המים. רסס מי מלח נושב עליכם בעוד באגי ממשיך לרוץ על מי הים.[/B]
[quote=Tiger;698198]שבוע טוב =]
--
אני מנשק אותה בחזרה,מעביר את כל התשוקה שבי לזה.
אני משחרר אותה,ואז חושב לעצמי 'רגע,זה קצת פתאומי,מקודם היא היתה יותר מידי ביישנית.ידועה לי שלזורואה יש יכולת שינוי צורה,אולי הם עובדים ביחד,והוא צריך להגיע כל רגע ולתפוס אותי כשאין לי לאן לברוח.מצד שני,יכול להיות שהיא האמיתית.אבל אם כן,למה היה לי כל כך קל להבריח אותה?' אני חושב לעצמי,וכשהחפירה הזו מסתיימת במוחי אני מחליט.
"אל תדאגי לי,אני אהיה בסדר,ולא אתרחק כל כך הרבה" אני אומר,מלטף את ראשה בעדינות (עם גפן מצליפה XD) ויוצא,ומתקרב ליער האפל.[/quote]
[B]אתה הולך ליער האפל וכשאתה חוצה את הגבול אתה רואה שהיער משחיר שוב. תה מביט קדימה ורואה את זורא מתקרב אליך בצעד נחוש. "פתטי!" הוא אומר "חזרת מקודם משחשבתי! חשבתי שלא תהיה כל כך פחדן להאמין באמת שסנדי המתוקה שלך" הוא אומר את שתי המילים האחרונות בלעג "עובדת איתי! מצטער, היא לא ברמה שלי! אם הייתי בוחר במישהו מבינה לבין מג'יקארפ הייתי בוחר בה אבל כיוון שיש לי כבר דארקראי בתור משרת" הוא אומר ושורק ולצידו מופיע דארקראי "אני מעדיף אותו. עכשיו דארקראי, תפוס אותו לפני שיברח לנו שוב..."[/B]
[B][U]Killerbee[/U][/B]
[B]רשום.[/B]
[B][quote] אתה מתעורר שוב מאחד הסיוטים הכי גרועים שלך, בו המאמן שלך כשגרת בכדור הארץ, הוציא אותך מהפוקדור והתחיל לבעוט בך לשם הבידור. אתה מנגב את הדמעות ואומר "אין מה לבכות! אני בכוכב שלנו. האפס ההוא לא יטריד אותי יותר!"[/quote][/B]
-
[quote=The Spaceman;698468][B]אספיאו[/B]
[B]"אמרתי לך!" הוא צורח אבל אז משתתק ואומר "אוי לא!" ואז מתמוטט וכתם אדום כהה מתפשט על גבו. אתה רואה את טיילו מגחך ברישעות מאחוריו. הוא מביט בך ואומר "הנה התשובה אפס" בקול שחצני. הוא קופץ ומתחיל להתגלגל באוויר. הוא מתחיל לזהור באור סגול ורוד ואז מפסיק להתגלגל ומולך נוחת [IMG]http://i25.tinypic.com/13ynty.png[/IMG] זורוארק! הוא נשען על הקיר, משלב ידיים ומחייך חיוך שחצני ויורק על גופתו של סואלו.[/B]
[/quote]
"אתה זורואק?" אני אומר לו "אתה ביכלל לא ניראה מפחיד!" אני אומר לו בשחצנות
-
[QUOTE=The Spaceman;698468][B]
[B]באגון מניף אותך על גבו ומתחיל לרוץ במהירות אדירה. העצים חולפים בטישטוש על פניך. לפתע את רואה שאתה מתקדמים לכיוון הים שבו פגשת את באגי. הוא צועק לך "תחזיקי חזק!" ורץ למים.[/B]
[B]את מתמלאת הערצה אדירה לבאגי כשאת רואה שמרוב המהירות הוא מצליח לרוץ [U]על[/U] המים. רסס מי מלח נושב עליכם בעוד באגי ממשיך לרוץ על מי הים.[/B]
[B][/B][/QUOTE]
"כל הכבוד באגי !"
"אתה מדהים !אבל ..לאן אנחנו הולכים ?"
-
[B]אתה הולך ליער האפל וכשאתה חוצה את הגבול אתה רואה שהיער משחיר שוב. תה מביט קדימה ורואה את זורא מתקרב אליך בצעד נחוש. "פתטי!" הוא אומר "חזרת מקודם משחשבתי! חשבתי שלא תהיה כל כך פחדן להאמין באמת שסנדי המתוקה שלך" הוא אומר את שתי המילים האחרונות בלעג "עובדת איתי! מצטער, היא לא ברמה שלי! אם הייתי בוחר במישהו מבינה לבין מג'יקארפ הייתי בוחר בה אבל כיוון שיש לי כבר דארקראי בתור משרת" הוא אומר ושורק ולצידו מופיע דארקראי "אני מעדיף אותו. עכשיו דארקראי, תפוס אותו לפני שיברח לנו שוב..."[/B]
[B][/B][/QUOTE]
אוקיי,זה ממש לא הגיוני.
מאיפה לעזאזל הוא יודע את המחשבות שלי?הוא עדין לא אברה או פוקימון על חושי אחר שיודע לקרוא מחשבות.
ובכל זאת,נגיד ש,ונזרום...
חוץ מזה,היא לא הייתה מנסה לעצור אותי שוב,שניה לפני שאני הולך?
בבקשה תנסה להיות יותר מציאותי,ולהבדיל בין מחשבות לאמירות...(מחשבות [B]אף אחד אחר [חוץמאולי פוקימון על חושי] לא יכול לשמוע[/B]!!!)
--
"רגע,עצור!" אני קורא,ומנסה להרגיע אותו "מה אתה רוצה ממני בכלל?למה אתה רודף אחרי?"
-
[B]סטיליקס סוטר לך עם אחת הקרניים ואומר "שתוק! רק המנהיג יחליט לגביך! אבל עד אז שתוק! אלה אם אתה רוצה שנתרסק לאחד הסלעים הגבוהים? הוא אומר ומצביע עם סנטרו על סלעים בגובה עצום שכל פעם תמרן כדי להתחמק מהם. הוא צריך את שיא הריכוז.[/B]
[B][/B][/QUOTE]
אני שותק ונותן לו להוביל אותי בזמן שאני סורק את המקום ואת החבורה.
-
[QUOTE=The Spaceman;698468][B][quote=METAGROSS16;697415]
[B]אתה מסתובב באזור ומוצא סלע גדול, יותר נכון עצום! הוא נראה מושלם להקמת בית. אתה מתחיל לחוש אופוריה שהמזל שלך משחק לך כל כך- גם תבחן את כוחך החדש בכך שתשבור את הסלע מבפנים להקמת בית וגם תקים בית! 'כנראה זה כוכב מזל' אתה חושב בגיחוך.[/B]
[B][/B][/QUOTE]
-------------------
אני לוקח את הזמן,ומתכנן איך אני "יפסל"את הבית,ולאחר מס' דקות ארוכות של מחשבה אני ניגש לעבודה.
-
[quote]ברונזונג לא שומע אותך. להפך- שינתו מתחזקת והוא נוחר בכל רם. לפתע הוא מתחיל לדבר מתוך שינה וצורח 'לא!!! דוד מטאנג! לא!!! אל תמות!!!" ואז קופץ באוויר (עדיין מתוך שינה) ומתחיל לבכות. הוא בוכה "דוד מטאנג! דוד! אל תמות!"[/quote]
אנסה להעיר אותו משנתו ולא אפסיק לדבר איתו.
-
[B]אספיאון צוחקת להפתעתך ואומרת "הוא לא יכול להתפתח!" היא ממשיכה לצחוק ואז אומרת "הוא נגע בטעות באבן נצח! הוא לא יכול להתפתח. חוץ מזה הוא צריך לשמוח כדי להתפתח לאמבריאון ובטח מענים אותו שם. הוא לא יכול להתפתח אלה אם..." קולה דועך ואז היא אומרת באימה "במקרה שמעת תפילה?"[/B]
[/QUOTE]
אני אומר לאספיאון"אני לא זוכר אבל אנאנסה לראות שוב את החיזיון שלי" אני משתמש בכוח החיזיון
-
[quote=chimcharboy;698477]"אתה זורואק?" אני אומר לו "אתה ביכלל לא ניראה מפחיד!" אני אומר לו בשחצנות[/quote]
[B]זורוארק מחייך אליך ואז מתפוגג בערפל שחור. אתה מביט למקום שממנו נעלם, מופתע. לפתע האדמה רועדת ואתה שומע שאגות רחוקות, קוראות לעזרה. הן נפסקות בבת אחת ואז זורוארק מופיע שוב ואומר לך "טוב, וינזאור אחד מת. מזל שקודם ראיתי אותו" הוא מחייך ברשעות ואז שומע קופץ ומתחיל להתגלגל ולזהור באור סגול ורוד. כשהוא מפסיק ונוחת הוא משתנה ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/3.png[/IMG]וינוזאור![/B]
[quote=בר.;698481]"כל הכבוד באגי !"
"אתה מדהים !אבל ..לאן אנחנו הולכים ?"[/quote]
[B]"למקום מבטחים" הוא עונה ומגביר את המהירות. לפתע הוא מתחיל לזהור ולהשתנות. הוא גודל קצת ומקבל צורה עגולה, וידיו הופכות לרגליים וכל זה תוך כדי ריצה. כשהוא נעלם את מוצאת את עצמך רוכבת על[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/372.png[/IMG]שלגון![/B]
[quote=Tiger;698484]אוקיי,זה ממש לא הגיוני.
מאיפה לעזאזל הוא יודע את המחשבות שלי?הוא עדין לא אברה או פוקימון על חושי אחר שיודע לקרוא מחשבות.
ובכל זאת,נגיד ש,ונזרום...
חוץ מזה,היא לא הייתה מנסה לעצור אותי שוב,שניה לפני שאני הולך?
בבקשה תנסה להיות יותר מציאותי,ולהבדיל בין מחשבות לאמירות...(מחשבות [B]אף אחד אחר [חוץמאולי פוקימון על חושי] לא יכול לשמוע[/B]!!!)
--
"רגע,עצור!" אני קורא,ומנסה להרגיע אותו "מה אתה רוצה ממני בכלל?למה אתה רודף אחרי?"[/quote]
[B]אוקיי תרגע טוב?[/B]
[B]בקשר לזורא- מלכתחילה תכננתי את היכולת שלו- קריאת מחשבות -.- עוד בחלק שמצאת את סנדי... כנרראה שכחת שהכוכב נותן לפוקימונים יכולות, ושלו היא קריאת מחשבות כמו ששלך היא שינוי צורה...[/B]
[B]ובקשר לסנדי- אם אני הייתי משאיר אותכם להתמזמז שם מי יודע לאיזה שלב היינו מגיעים XD[/B]
[B]-------[/B]
[B]"אני לא רודף אחריך ספציפית" הוא אומר ומניד בראשו כאילו אמרת משהו מטופש מאוד. "אני רודף אחרי כל פוקימון שאני רואה. ככה אני לומד להשתנות אליהם. הנה למשל אתה-" הוא מחייך ברשעות וקופץ. תוך כדי הקפיצה הוא מתחיל להתגלגל במהירות וזוה באור סגול ורוד. ואז הוא מפסיק ונוחת ומולך ניצב- אתה! מולך יש גרסא מרושעת שלך.[/B]
[quote=darkon10000;698534]אני שותק ונותן לו להוביל אותי בזמן שאני סורק את המקום ואת החבורה.[/quote]
[B]אתה מעביר את המבט על האוניקסים והסטיליקסים אאבל משהו נראה לא כשורה- כולם צועדים בקצב אחיד חוץ מסטיליקס אחד שמחזיק משהו בזנב. אתה סורק אותו במבטך שוב ורואה משהו לבן עם כתמים. אתה מופתע כי הדבר דומה לביצה![/B]
[quote=METAGROSS16;698542][quote=The Spaceman;698468][b]
-------------------
אני לוקח את הזמן,ומתכנן איך אני "יפסל"את הבית,ולאחר מס' דקות ארוכות של מחשבה אני ניגש לעבודה.[/quote]
[B]אתה נותן מכות אגרוף נמרצות ופורץ חור. לפתע הלסת שלך צונחת מהפתע ואתה רואה שהסלע כבר בנוי מבפנים. יש בו הכל, רהיטים, אוכל הכל. אבל אין שם עוד שום דבר מוזר.[/B]
[B]חוץ מ...[/B]
[B]אתה רואה גרם מדרגות שיורד למטה, כאילו יש מרתף. אבל המדרגות מעופפות ושום דבר לא מחבר בינהן. כמוכן הן נעלמות וחוזרות כל דקה.[/B]
[quote=David Villa;698596]אנסה להעיר אותו משנתו ולא אפסיק לדבר איתו.[/quote]
[B]ברונזונג מתעורר ואומר "לעזאזל, נראה לי שנתפס לי הגב, אני כבד יותר. ואז הוא רואה את גופו ופיו נפתח בתדהמה. "התפתחתי!" הוא אומר בהפתעה "זה מוזר!" הוא ממלמל שוב ושוב, תוך כדי שהוא בוחן את גופו ואת זרועותיו.[/B]
[quote=Eustass Kid;698910]אני אומר לאספיאון"אני לא זוכר אבל אנאנסה לראות שוב את החיזיון שלי" אני משתמש בכוח החיזיון[/quote]
[B]אתה מקבל שוב את אותו חיזיון. הפעם אתה משתדל לשים לב לפרטים הקטנים-[/B]
[B][I]איווי קשור בכבלים מפלדה לסלע עצום. זאקרום עומד בצד ומדבר עם מישהו שחבוי בצללים. אחר כך הוא מהנהן ומתקרב לאיווי הצורח. הוא מלטף את לחיו של איווי ומתחיל למלמל מילים מוזרות, במקצב שנשמע כמו תפילה. איווי זועק ואז מתחיל לזהור ומתפתח לאמבריאון עם עיגולים אדומים ושנאה בעיניים שוב.[/I][/B]
[B]החיזיון נפסק ואתה פותח עיניים.[/B]
-
[quote=The Spaceman;698468][B]"לא..." עונה ההאונדור "אנחנו לא יודעים מה הם... הם צצו פה והחליטו שהם השלטון... הם רצחו כל מי שהתנגד..." הוא אומר. לפתע אתה קולט תנועה במקום אליו הסתכלו ההאונדורים. אתה מביט מבט אחד והצריחה החנוקה שעמדת לפלוט נחסמת רק תודות להאונדור האב שנגח בך ואמר "ששש!!!".[/B]
[B]אבל אתה כבר ראית מספיק.[/B]
[B]היצורים היו הזן החדש מכדור הארץ.[/B][/quote]
אני חוזר בשקט למערה "האונדורים מוזרים"
-
[quote]אתה מתעורר שוב מאחד הסיוטים הכי גרועים שלך, בו המאמן שלך כשגרת בכדור הארץ, הוציא אותך מהפוקדור והתחיל לבעוט בך לשם הבידור. אתה מנגב את הדמעות ואומר "אין מה לבכות! אני בכוכב שלנו. האפס ההוא לא יטריד אותי יותר!"[/quote]
אני יורד מהחללית ואומר "כאן אין בני אדם מרושעים" ומסתובב באזור
-
[QUOTE=The Spaceman;699019][B][quote=METAGROSS16;698542]
[B]אתה נותן מכות אגרוף נמרצות ופורץ חור. לפתע הלסת שלך צונחת מהפתע ואתה רואה שהסלע כבר בנוי מבפנים. יש בו הכל, רהיטים, אוכל הכל. אבל אין שם עוד שום דבר מוזר.[/B]
[B]חוץ מ...[/B]
[B]אתה רואה גרם מדרגות שיורד למטה, כאילו יש מרתף. אבל המדרגות מעופפות ושום דבר לא מחבר בינהן. כמוכן הן נעלמות וחוזרות כל דקה.[/B]
[/B][/QUOTE]
------------
'זה חייב להיות או פוקימון על-חושי או רוח'אני חושב כאשר אני מסתכל על המדרגות,ואז אני נכנס לבית,ויורד במדרגות לאט לאט.
-
[QUOTE=The Spaceman;699019][B]
[B]אתה מקבל שוב את אותו חיזיון. הפעם אתה משתדל לשים לב לפרטים הקטנים-[/B]
[B][I]איווי קשור בכבלים מפלדה לסלע עצום. זאקרום עומד בצד ומדבר עם מישהו שחבוי בצללים. אחר כך הוא מהנהן ומתקרב לאיווי הצורח. הוא מלטף את לחיו של איווי ומתחיל למלמל מילים מוזרות, במקצב שנשמע כמו תפילה. איווי זועק ואז מתחיל לזהור ומתפתח לאמבריאון עם עיגולים אדומים ושנאה בעיניים שוב.[/I][/B]
[B]החיזיון נפסק ואתה פותח עיניים.[/B][/QUOTE]
אני אומר לאספיאון"לצערי הרב שמעתתי תפילה לפנישהתפתח לאמביאון"
-
[B]אוקיי תרגע טוב?[/B]
[B]בקשר לזורא- מלכתחילה תכננתי את היכולת שלו- קריאת מחשבות -.- עוד בחלק שמצאת את סנדי... כנרראה שכחת שהכוכב נותן לפוקימונים יכולות, ושלו היא קריאת מחשבות כמו ששלך היא שינוי צורה...[/B]
[B]ובקשר לסנדי- אם אני הייתי משאיר אותכם להתמזמז שם מי יודע לאיזה שלב היינו מגיעים XD[/B]
[B]-------[/B]
[B]"אני לא רודף אחריך ספציפית" הוא אומר ומניד בראשו כאילו אמרת משהו מטופש מאוד. "אני רודף אחרי כל פוקימון שאני רואה. ככה אני לומד להשתנות אליהם. הנה למשל אתה-" הוא מחייך ברשעות וקופץ. תוך כדי הקפיצה הוא מתחיל להתגלגל במהירות וזוה באור סגול ורוד. ואז הוא מפסיק ונוחת ומולך ניצב- אתה! מולך יש גרסא מרושעת שלך.[/B]
[/B][/QUOTE]
...
אה,אוקייי,אם ככה זה מובן...
XD
---
"אז?" אני אומר "גם לי יש יכולות משלי" אני אומר ומתרכז בצורה של זורואה שראיתי מקודם,ומפעיל את כוח השינוי צורה שלי כדי להפוך אליו(זה אומר שאני גם מקבל את הכוחות שלו,או סתם [B]אשליה[/B]?)*
"עכשיו,איך בכלל השתלטת עליו?אתה פוקימון ממש חזק,יחסית לזה שאתה לא מפותח" אני אומר ומסתכל על גופי החדש,אבל מוכן לכל תגובה עויינת מצידו,ומשתדל לא לחשוב על תוכנית לברוח (גם את זה הוא יכול לקרוא? XD).
-
[quote=The Spaceman;699019][B]זורוארק מחייך אליך ואז מתפוגג בערפל שחור. אתה מביט למקום שממנו נעלם, מופתע. לפתע האדמה רועדת ואתה שומע שאגות רחוקות, קוראות לעזרה. הן נפסקות בבת אחת ואז זורוארק מופיע שוב ואומר לך "טוב, וינזאור אחד מת. מזל שקודם ראיתי אותו" הוא מחייך ברשעות ואז שומע קופץ ומתחיל להתגלגל ולזהור באור סגול ורוד. כשהוא מפסיק ונוחת הוא משתנה ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/3.png[/IMG]וינוזאור![/B]
[/quote]
"למה אתה הורג פוקימונים??" אני צועק אליו "הגיע הזמן שתפסיק אם זה! אם אתה חושב שאני פוחד ממך אתה טועה!" אני אומר לו בצעקות
-
[B]אתה מעביר את המבט על האוניקסים והסטיליקסים אאבל משהו נראה לא כשורה- כולם צועדים בקצב אחיד חוץ מסטיליקס אחד שמחזיק משהו בזנב. אתה סורק אותו במבטך שוב ורואה משהו לבן עם כתמים. אתה מופתע כי הדבר דומה לביצה![/B]
[/B][/QUOTE]
'ביצה?, זה או גנבה או ביצה של אחד הסטיליסקים או האוניקסים.' אני חושב לעצמי.
'כדאי מאוד שאני אשתוק עד שנגיע לראש השוות.' אני חושב לעצמי וקופא במקום כמו פסל.