-
[quote=ShiFteR;820808][COLOR=teal]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b]תומאס :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b]אתה מסתכל סביב ומחפש דרך להכנס לדרך הראשונה דרך מס' 1 ששמה "הסטייה" , אתה מסתכל במפה ומחפש מאיזה כיוון היא כשאתה רואה שהיא מזרחה מן המעבדה של הפרופסור ולשם אתה הולך שאתה עדיין מסתכל במפה אולי לראות משהו מגניב בדרך כששכחת שלא עשית עדיין הכרות עם באלבזור[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/quote]
אני שולף את הפוכדור של באלבאזור ומסתכל עליו 'הגיע הזמן להכיר אותו' אני חושב לעצמי "בסדר באלבאזור, אני בוחר בך!" אני קורא וזורק את הפוכדור קדימה, מחכה לראותו.
-
[quote=ShiFteR;820808][SIZE=2][COLOR=teal]
[B][I][SIZE=2][COLOR=#00bfff][I][I][SIZE=2][COLOR=#4169e1][I][SIZE=2][COLOR=darkslategray]הריסון:[/COLOR][/SIZE][/I][/COLOR][/SIZE][/I][/I][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[I][COLOR=#2f4f4f]אתה רץ לעבר השוטרת ג'ני כשהיא מסיימת לדבר ומסתכלת עליך ואומרת: "כן איך אוכל לעזור לך?"[/COLOR][/I]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
"תגידי תוכלי להפנות אותי לדרך מס' אחת?" אשאל בסקרנות, ואחכה לתשובה...
-
[QUOTE=ShiFteR;820808][SIZE=2][COLOR=#000000]]
[SIZE=2][COLOR=teal]מייק :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal]צ'ארמנדר נשמע מסובך ומבולבל אך הוא מקשיב לך , פיירו משתמש הפעם ניקור אליי הוא מסתובב וסביבו יש אור סגול והמקור שלו מחודד , זה ניקור אכזרי כאשר הוא מתקדם במהירות למעטה כדי לפגוע חזק בצ'ארמנדר , אך צ'ארמנדר מחליט להשתעשע ולהתגרות בפיירו כאשר הוא מפליק לעצמו בישבן ומנענע אותו , ואז פיירו מגיע לנקודה של אל-חזור צ'ארמנדר מצליח להתחמק ומשום מקום פיירו על האדמה ובקושי מצליח לקום , צ'ארמנדר מוותר על הצווחה ועולה על העץ ליד במהירות וקופץ ממנו על פיירו במטרה לסיים את הקרב , אך פיירו החליט לוותר ולברוח מן המקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal][B][U]* קיבלת עוד נקודה במד מחשבה על אסטרגיה נחמדה מאוד.[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
״כל הכבוד צ׳ארמאנדר!״ אני אומר לו ומצדיע כמו שהוא עשה בפעם הראשונה שנפגשנו ״ניצחנו בקרב הראשון שלנו!״
ואז הולך מהר אל טיילו ואומר לו ״אל תדאג, אני אטפל בך״ והולך לחפש מרכז פוקימונים.
-
[QUOTE=ShiFteR;820808][SIZE=2][COLOR=#000000]איתי :
צוות רוקט שרים את ההמנון היחידו שלכם , ואז מייאו מנסה לשלוח יד תופסת גם על אייפום הוא משתמש במתקפה מהירה ומעיף את היד , אייפום מסכים להצעתך , הוא משתמש במתקפה מהירה לכיוון החבל לנסות לשחרר אותו ומצליח , ג'סי : " לא כל כך מהר זה סוויפר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/336.png[/IMG] " , ג'יימס : " צא קרניביין [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/455.png[/IMG]" כנראה זה קרב 2 על 2 [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]
[I] [/I]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר להישתמש בצעקה כדי להחליש את קרניביין ואחר כך תתקקפי אותו בשריטות
-
[SIZE=2][COLOR=#000000]איתי :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]צ'ימצאר פותח את הקרב כאשר הוא רץ אל עבר קרנביין ששולח ירי זרעים לכיוונו אך ההשפעה קטנה והוא ממשיך לרוץ , ומשתמש בצעקה שמחלישה את קרניביין , כשאייפום מנצל את זה ושלוח אגרוף ממוד אל עבר קרניביין ומוריד אותו על הרצפה , סוויפר מתגנבס מאורחיים ומשתמש ביריית רעל ופוגע בשניים ומעיף את אייפום וצ'ימצאר על רצפה כשקרניביין שוב קם ומתכונן לתקוף אבל צ'ימצאר משיג אותו ומשתמש בשריטות חזקות שפוגעות בו ומעיפות אותו אחורה כמה מטרים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal]כאשר אתה שמח שצ'ארמנדר ניצח אתה עוד מסתכל על טיילו הפצוע וחוזר לעיר מגורתייכם ונכנס למרכז הפוקימונים שם אתה לא רואה את אחות ג'וי רק את צ'אנסי מנקה מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][B]הריסון:[/B][/SIZE][/COLOR]
[I][SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]השוטרת : " דרך מס' 1 נמצאת מזרחית לעיר , זאת אומרת מאיפה שאנחנו נמצאים תמשיך ימינה עד שתראה שלט שכתוב עליו דרך מס' 1 " הסטייה " " היא מחייכת ומחכה לתשובתך.[/COLOR][/SIZE][/I]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b]אתה נרגש לראות את באלבזור בפעם הראשונה , כאשר אתה זורק את הפוקדור שלו באוויר ומחכה שהוא יצא , ועוברות להן כמה רגעים ואתה רואה את באלבזור ניצב לפנייך מבולבל ,אך אתה עושה איתו הכרות ובשניות הוא מתאהב בך , כנראה אתם " שתופים לדרך " כאשר הוא מתקרב לך לרגל ומתחיל ללטף אותה בעדינות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]טריי :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה נרגש מאוד לראותו כאשר אתה קם ונותן כמה מכות במכנסיים כדי שהלכלוך יירד ואז אתה מציג את עצמך לאש : " שלום אש , שמ.. שמ. שמי טריי ואני מתכנן להיות אלוף! " , אש : " שלום טריי אני רואה שאתה מזהה אותי , אל תתבייש זה בסדר להתחיל מסע שכזה " אחרי שהוא אומר את זה אתה רואה שמשהו זז לו ליד השיער ואז אתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/25.png[/IMG]החמוד והקטן על הקטף שלו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]גיא :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]סינדקוויל נראה מוכן ומזומן כאשר הוא נותן לעצמו ביד אגרופים קטנים , הנערה : " אוקיי בואו אחריי " [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]אתה מסתכל על סינדקוויל ואז הולך אחריי הנערה ואתם מגיעים לחדר ענקי מלא אבנים ובצדדים לבה , זה נראת הזירה שלכם , כאשר אתה בטוח אחריי שאתה רואה את השופט של הקרב נכנס ומגיע למקומו באמצע , ואז מלפנייך עולה טריס ואתה רואה את המאמן שאתה נלחם נגדו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/IMG], מתקרב אליך ואומר : " שיהיה קרב טוב " הוא חוזר למקום שלו ואתם מתכוננים לקרב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]לוקאס:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]כאשר אתה רואה מה אמך שלחה לך אתה רואה עד כמה אתה נחוש אך עדיין מבולבל ולא יודע במה לבחור כאשר אתה עדיין מסתכל על הפתק ואתה בטעות הסתרת מילה בין השורה " עזוב את התיאום לך תשיג בשבילי " כשבין התשיג לי רשום את התגים , וכנראה זה אומר שהיא רוצה שלא תיהיה מאתם תיהיה מה שתמיד רצית להיות מאמן שמשיג את התגים ונלחם בליגה של מחוז פאובר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff]לי :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff]טורצ'יק מנסה להשתמש בצעקה אבל הוא מתחת לסלע וקשה לו לצעוק , כאשר לרוויטר משתמש באגרוף לעבר טורצ'יק אך בטעות משתמש על הסלע ומעיף אותה , וטורצ'יק מנצל את זה ונותן צעקה רצינית לידיו שמעיפה את לרויטר עם האבנים לכיוון הלבה אבל הוא מצליח לא להכנס לשם.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=ShiFteR;821560][SIZE=2][COLOR=#000000]
[SIZE=2][COLOR=red]טריי :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה נרגש מאוד לראותו כאשר אתה קם ונותן כמה מכות במכנסיים כדי שהלכלוך יירד ואז אתה מציג את עצמך לאש : " שלום אש , שמ.. שמ. שמי טריי ואני מתכנן להיות אלוף! " , אש : " שלום טריי אני רואה שאתה מזהה אותי , אל תתבייש זה בסדר להתחיל מסע שכזה " אחרי שהוא אומר את זה אתה רואה שמשהו זז לו ליד השיער ואז אתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/25.png[/IMG]החמוד והקטן על הכתף שלו.[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
"היי אני ממש שמח לראות אותך" אני אומר לו בחיוך
אני מסתתכל על הפיקאצ'ו הקטן ומחייך אליו.
"תגיד אולי ישלך עצות ללכידת פוקימון?","אני ממש רוצה לתפוס פוקימון חדש עם הטרטויג שלי" אני אומר ומוציא את טרטויג מן הפוכדור.
-
[QUOTE=ShiFteR;821560][SIZE=2][COLOR=#000000]
[SIZE=2][COLOR=teal]כאשר אתה שמח שצ'ארמנדר ניצח אתה עוד מסתכל על טיילו הפצוע וחוזר לעיר מגורתייכם ונכנס למרכז הפוקימונים שם אתה לא רואה את אחות ג'וי רק את צ'אנסי מנקה מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לצ׳נסי ״יש פה טיילו קטן שהכנף שלו פצועה. את יכולה לטפל בו?״
-
[QUOTE=ShiFteR;821560
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]גיא :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]סינדקוויל נראה מוכן ומזומן כאשר הוא נותן לעצמו ביד אגרופים קטנים , הנערה : " אוקיי בואו אחריי " [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]אתה מסתכל על סינדקוויל ואז הולך אחריי הנערה ואתם מגיעים לחדר ענקי מלא אבנים ובצדדים לבה , זה נראת הזירה שלכם , כאשר אתה בטוח אחריי שאתה רואה את השופט של הקרב נכנס ומגיע למקומו באמצע , ואז מלפנייך עולה טריס ואתה רואה את המאמן שאתה נלחם נגדו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/IMG], מתקרב אליך ואומר : " שיהיה קרב טוב " הוא חוזר למקום שלו ואתם מתכוננים לקרב.[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
"סינדקוויל אתה מוכן?" אני שואל אותו
תשתמש בצעקה על הפוקימון היריב ואז תיתן לו חבטת ראש מהצד כדי להעיף אותו ללבה!
-
[quote=ShiFteR;821560]
[SIZE=2][COLOR=#800080]לוקאס:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]כאשר אתה רואה מה אמך שלחה לך אתה רואה עד כמה אתה נחוש אך עדיין מבולבל ולא יודע במה לבחור כאשר אתה עדיין מסתכל על הפתק ואתה בטעות הסתרת מילה בין השורה " עזוב את התיאום לך תשיג בשבילי " כשבין התשיג לי רשום את התגים , וכנראה זה אומר שהיא רוצה שלא תיהיה מאתם תיהיה מה שתמיד רצית להיות מאמן שמשיג את התגים ונלחם בליגה של מחוז פאובר.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"אוקיי אז אני מאמן "הצעק והתקדם לעבר העיר של המכון הריאשון
-
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]טריי :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]אש : " אין דרך להמליץ על דבר שכזה , כאשר אתה רואה פוקימון והוא נראה טוב בעיניך לא בעניין של כוח או חוזק זה עניין של שיתוף פעולה והכוח שעובד להם ביחד " הוא אומר את זה ומחייך , ופיקאצ'ו יורד למעטה ומסתכל על ראטרפי המבוהל [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080]מייק :
צ'אנסי מסתכלת על טיילו ורצה מהר למקרופון וקוראת לאחות ג'וי , שתוך מספר שניות יוצאת מהחדר ואומרת : " מה קרה צ'אנסי למה קראת לי כל ככה? יש משהו דחוף? " שהיא מסתכלת על צ'אנסי ואז מבחינה מכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#008080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=royalblue]גיא :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]סינדקוויל נראה מוכן ולוקח צעד קדימה , ואז המאמן השני זורק את הפוקדור ומתוכו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/239.png[/IMG]אלאקיד , והקרב מתחיל , אלאקיד משתמש בטעינה מהירה כאשר הידיים שלו מכוצצות והקרן שלו למעלה נטענת אנרגיה , אבל סינדקוויל לא מבזבז זמן ומשתמש במתקפת ראש ומעיף אותו לכיוון הלבה אך הוא לא נופל ללבה הוא נעצר שנייה לפני והוא שוב מתחיל לטעון אנרגיה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]לוקאס:
כאשר אתה בטוח בעצמך שאתה הולך להיות מסאטר הפוקימונים אתה נכנס לדרך מס' 1 וכבר בהתחלה עובר לידכם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/396.png[/IMG]סטארלי קטן שמנקר את הרצפה .[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ShiFteR;821594]
[SIZE=2][COLOR=#800080]לוקאס:
כאשר אתה בטוח בעצמך שאתה הולך להיות מסאטר הפוקימונים אתה נכנס לדרך מס' 1 וכבר בהתחלה עובר לידכם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/396.png[/IMG]סטארלי קטן שמנקר את הרצפה .[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני אומר לפוקאבו:"פוקאבו סתכל איזה סטארלי חמוד! אני רוצה ליתפוס אותו כדימה תישתמש בחבטה " ואז אני מסתכל על הקרב
-
[i][size=2][color=#800080]לוקאס:
אתה רואה את הסטארלי החמוד מנקר אתה רצפה אתה חושב שאתה חייב אותו , ואתה שולח את פוקאבו להתקפה , פוקאבו משתמש בחבטה ומעיף את סטארלי על עץ שהיה עליו קוץ ענקי וסטארלי נדקר , צועק ונופל על הרצפה[/color][/size]
[/i]
-
[quote=ShiFteR;821605][I][SIZE=2][COLOR=#800080]לוקאס:
אתה רואה את הסטארלי החמוד מנקר אתה רצפה אתה חושב שאתה חייב אותו , ואתה שולח את פוקאבו להתקפה , פוקאבו משתמש בחבטה ומעיף את סטארלי על עץ שהיה עליו קוץ ענקי וסטארלי נדקר , צועק ונופל על הרצפה[/COLOR][/SIZE]
[/I][/quote]
אני נבהל ועוד לא זורק על סטארלי את הפוקדור ומחזיק את הפוקדור מוציא מהתיק שלי תחבושת ויוד ואומר:"חכה רק רגע זה לא יכאב" ואז חובש אותו ומרים אותו ומחזיק אותו כמו תינוק כדי שירגע
-
[QUOTE=ShiFteR;821594]
[SIZE=2][COLOR=royalblue]גיא :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4169e1]סינדקוויל נראה מוכן ולוקח צעד קדימה , ואז המאמן השני זורק את הפוקדור ומתוכו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/239.png[/IMG]אלאקיד , והקרב מתחיל , אלאקיד משתמש בטעינה מהירה כאשר הידיים שלו מכוצצות והקרן שלו למעלה נטענת אנרגיה , אבל סינדקוויל לא מבזבז זמן ומשתמש במתקפת ראש ומעיף אותו לכיוון הלבה אך הוא לא נופל ללבה הוא נעצר שנייה לפני והוא שוב מתחיל לטעון אנרגיה.[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
יופי סינדקוויל תשתמש מהר בעוד חבטת ראש!
-
[QUOTE=ShiFteR;821594][SIZE=2][COLOR=#ff0000]טריי :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]אש : " אין דרך להמליץ על דבר שכזה , כאשר אתה רואה פוקימון והוא נראה טוב בעיניך לא בעניין של כוח או חוזק זה עניין של שיתוף פעולה והכוח שעובד להם ביחד " הוא אומר את זה ומחייך , ופיקאצ'ו יורד למעטה ומסתכל על ראטרפי המבוהל [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"כמעט שכחתי ממך" אני אומר לקאטרפי.
"תגיד קאטרפי חשבתי שאולי אתה תצטרף אלי מה דעתך?" אני לוקח סיכוי ומציע לו.
-
[QUOTE=ShiFteR;817984][SIZE=2][COLOR=#ff0000]
[SIZE=2][COLOR=magenta]מריסה :
את וטסוטג'ה נכנסים לביתכם כשאמך רואה את טסוטג'ה היא ישר מתלהבת ממנו ואמרת : " מריסה חמודה שלי איזה פוקימון נפלא אני רואה שאתם כבר ממש חברים שיהיה לכם בהצלחה אני מאוד שמחה בשבילך רק מתי שיש לך זמן תתקשרי אליי אני אתגעגע "[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]
[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"אל תדאגי ,אני אתקשר עלייך כל הזמן " אני אומרת לה .
"ובשיחה האחרונה תראי במקום טאסטוג'ה ג'ורדה(זה המפותח האחרון שלו)" אני אשמח .
"טאסטוג'ה ,רוצה לעלות לחדר שלי?" אני שואלת אותו .
-
[quote=ShiFteR;821560]
[I][SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]השוטרת : " דרך מס' 1 נמצאת מזרחית לעיר , זאת אומרת מאיפה שאנחנו נמצאים תמשיך ימינה עד שתראה שלט שכתוב עליו דרך מס' 1 " הסטייה " " היא מחייכת ומחכה לתשובתך.[/COLOR][/SIZE][/I]
[/quote]
אקוד קידה קלה ואומר לה בחיוך "תודה רבה רבה לך!" אפרד ממנה לשלום בזריזות ולאחר מכן ארוץ לעבר דרך מס' 1!
-
[quote=ShiFteR;821560]
[I][SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/SIZE][/I]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b]אתה נרגש לראות את באלבזור בפעם הראשונה , כאשר אתה זורק את הפוקדור שלו באוויר ומחכה שהוא יצא , ועוברות להן כמה רגעים ואתה רואה את באלבזור ניצב לפנייך מבולבל ,אך אתה עושה איתו הכרות ובשניות הוא מתאהב בך , כנראה אתם " שתופים לדרך " כאשר הוא מתקרב לך לרגל ומתחיל ללטף אותה בעדינות.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
למה תמיד שאני הולך לעשות מטלות של הבית אתה מגיב ושאני לא עושה כלום יש תגובות בודדות XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב באלבאזור, שנצא לדרך?" אני שואל אותו ומסתכל עליו, ולאחר מכן משיב אותו לפוכדור שלו וצועד לעבר דרך מס' 1. אני מתחיל לחפש אחר פוקימונים בסביבה.
-
[quote=ShiFteR;820808][SIZE=2][COLOR=teal][COLOR=#483d8b][/COLOR]
[COLOR=sienna]רוני :[/COLOR]
[COLOR=sienna]החלפתי =][/COLOR]
[COLOR=sienna]---------------[/COLOR][COLOR=sienna]
אתה מסתכל על הפרופסור , מתישר ומחייך ואומר " בצ'יקוריטה אדוני " , הפרופסור : " צ'יקוריטה אהה? בחירה מעולה נערי , כאשר הוא מסתכל על הפוקדורים שנשארו לו ומביא לך את של צ'יקוריטה שיהיה לך רק בהצלחה במסע כאשר הוא מחייך ונותן לך עוד 5 פוקודרים כדי ללכוד פוקימונים נוספים במסע ואף גם פוקדע משוכלל , ואת מס' הפלאפון שלו שעם תזדקק לעזרה בדרך.[/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
"תודה פרופסור!" אומר לו בחיוך ואצא מהמעבדה שלו בעודי מקפיץ בידי את הפוקדור של צ'יקוריטה ושורק לי בשקט
-
[quote=ShiFteR;821560]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff]טורצ'יק מנסה להשתמש בצעקה אבל הוא מתחת לסלע וקשה לו לצעוק , כאשר לרוויטר משתמש באגרוף לעבר טורצ'יק אך בטעות משתמש על הסלע ומעיף אותה , וטורצ'יק מנצל את זה ונותן צעקה רצינית לידיו שמעיפה את לרויטר עם האבנים לכיוון הלבה אבל הוא מצליח לא להכנס לשם.[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני אומר לטורצ'יק"תקרבאל לרויטר ואז מטווח 0 צעקה עליו"
-
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#556b2f]עומר :
[I]כאשר אתה מסתלבט על הפרופסור על הבעייה שלו אתה מתחיל להתעצבן והלגיד בקול רם " האנדור " , הפרופסור : " האנדור , פוקימון האש הנפלא יש לך מזל שבדיוק יש לי אחד כזה אתה מאמן בר מזל וגם האנדור בר מזל שקיבל אות " אתה מקבל את הפוקדור שלו ועוד 5 פוקדורים לתפוס פוקימונים נוספים , פוקדע משוכלל שכולל גם את הדור החמישי ומס' הפלאפון שלו לעת צרה . מה תעשה עכשיו?[/I][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני יוצא מביתו של הפרופסור והולך לפינה מבודדת כדי להוציא את האונדוור.
"צא!" אני קורא וזורק את הפוקדור שלו,"מהיום אתה פוקימון שלי,אני מצפה ממך להתחזק ביחד איתי!" אני נואם
בהחלטיות.
-
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]עומר :
אתה יוצא מהמעבדה עם הפוקדור של האנדור ביד , ואתה משחרר אותו החוצה הוא יוצא , ומסתכל עליך במבט מוזר , כאשר אתה מתכופף ומסביר לו מי אתה , הוא נראה נחוש , רציני ומוכן לקרא תהמסע שלכם. מה תעשו?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff]לרויטר קופץ מעל הסלעים אל עבר טורצ'יק , כשטורצ'יק כבר מוכן למתקפה שלו ויודע מה לעשות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff]וברגע שלרויטר מגיע למרחק 0 טורצ'יק משתמש בצעקה אדירה שגורמת ללרויטר ליפול על הרצפה , יש לך הזדמנות אדירה בכגרע.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=sienna]רוני :
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=sienna]אתה יוצא עליז מן המעבדה מעביר את הפוקדור מיד ליד ושורק לך כאילו אתה מרגיש כבר אלוף , אתה מרגיש שאתה יכול להוציא את צ'ירוטיה וזה מה שאתה עושה כאשר הוא יוצא אתה רואה אותו די דרוך ודבוק במטרה אבל אינו יודע איזה , אבל אתה עימו הכרות ומה שיקרה לכם במסע , והוא נראה מוכן למסע מה תעשו?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b]מרפי מרפי [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b]--------------
אינך מחכה שנייה אחת לשהות בעיר ואתה כבר יוצא לדרך , הולך מספר דקות במטרה לחפש את הדרך הראשונה במסע ולבסוף גם מוצא את הכניסה , אתה רואה שם שלט שרשום בו " דרך מס' 1 "הסטייה " אתה אתה מתחיל ללכת וכמה שניות שאתה הולך אתה מרגיש שהאדמה לא כל כך יציבה , אתה מתקדם עוד כמה צעדים כאילו לא קרה כלום ואתה רואה שהיא לאט לאט מתפוררת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff][I][COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][B]הריסון:[/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=darkslategray]אינך מחכה שנייה אחת לשהות בעיר ואתה כבר יוצא לדרך , הולך מספר דקות במטרה לחפש את הדרך הראשונה במסע ולבסוף גם מוצא את הכניסה , אתה רואה שם שלט שרשום בו " דרך מס' 1 "הסטייה " אתה אתה מתחיל ללכת וכמה שניות שאתה הולך אתה מרגיש שהאדמה לא כל כך יציבה , אתה מתקדם עוד כמה צעדים כאילו לא קרה כלום ואתה רואה שהיא לאט לאט מתפוררת[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#2f4f4f][/COLOR] [/I]
[I][COLOR=#ff00ff]מריסה :
כשאמך יוצאת שמחה מן השיחה , את רואה אותה מזילה דמעה והיא הולכת למטבח , בינתיים את וטסוטג'ה עולים לחדרך , כאשר הוא משיג אותך בגלל השיטות המיוחדות שלו , אבל הוא נעמר במקום ובוהה בתמונה ענקית בחדר שלך בצורה של [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Sprites/Pokemon/497.png[/IMG]ג'ארודה , את מסתכלת עליו ואת רואה את הניצוצות בעיניים שלו מבריקות[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#ff00ff][/COLOR] [/I]
[I][COLOR=#ff0000]טריי :[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#ff0000]כשאתה מסתכל אל עבר קאטרפי ואתה רואה את העיניים שלו נוצצות , אש : " זה נראה שהוא רוצה " אתה מסתכל על אש מחייך וגם פיקאצ'ו[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#ff0000][/COLOR] [/I]
[I] [/I]
[I] [/I]
[I][COLOR=#4169e1]גיא :
לפני שאתה מספיק להגיד סינדקוויל כבר תכנן את זה ופוגע שוב באלאקיד ומעיף אותו אחורה , אבל הוא שוב מתחיל לטעון אנרגיה , מה הוא זומם?[/COLOR][/I]
[COLOR=#4169e1][/COLOR]
[I][COLOR=#4169e1][/COLOR][/I]
[COLOR=#800080]לוקאס:
[/COLOR][COLOR=#800080]שאתה מנסה להוציא את הקוץ מהרגל בעזרת האביזרים בתיק שלך זה נראה שאתה ממש רוצה אותו , אתה מוציא את הקוץ החובש לו את הכנף , הוא מנסה לעוף אבל קשה לו [/COLOR]
[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=ShiFteR;822286][SIZE=2][COLOR=#556b2f]
[I][COLOR=#ff0000]טריי :[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#ff0000]כשאתה מסתכל אל עבר קאטרפי ואתה רואה את העיניים שלו נוצצות , אש : " זה נראה שהוא רוצה " אתה מסתכל על אש מחייך וגם פיקאצ'ו[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#ff0000][/COLOR] [/I]
[I] [/I]
[I] [/I]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אני כל כך שמח קאטרפי" אני אומר ומושיט את ידי לתיק.
מתוך התיק אני מוציא פוכדור ומכוון אותו לעברו של קאטרפי,"שיהיה לנו בהצלחה" אני אומר בשמחה ומכניס אותו לפוכדור.
אני קם ואומר לאש:"תודה רבה לך אש גם שלא התכוונת לעזור עזרת לי".
-
[QUOTE=ShiFteR;822286]
[I][COLOR=#4169e1]גיא :
לפני שאתה מספיק להגיד סינדקוויל כבר תכנן את זה ופוגע שוב באלאקיד ומעיף אותו אחורה , אבל הוא שוב מתחיל לטעון אנרגיה , מה הוא זומם?[/COLOR][/I]
[COLOR=#4169e1][/COLOR]
[/QUOTE]
"הוא כנראה זומם להכות את סינדקוויל במכה אחת ולגמור את הקרב,אני לא אתן לו לעשות את זה" חשבתי לעצמי
"סינדקוויל חבטת ראש באלקיד עד שהוא נופל!" אמרתי לסינדקוויל
-
[quote=ShiFteR;822286]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b]מרפי מרפי [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b]--------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b]אינך מחכה שנייה אחת לשהות בעיר ואתה כבר יוצא לדרך , הולך מספר דקות במטרה לחפש את הדרך הראשונה במסע ולבסוף גם מוצא את הכניסה , אתה רואה שם שלט שרשום בו " דרך מס' 1 "הסטייה " אתה אתה מתחיל ללכת וכמה שניות שאתה הולך אתה מרגיש שהאדמה לא כל כך יציבה , אתה מתקדם עוד כמה צעדים כאילו לא קרה כלום ואתה רואה שהיא לאט לאט מתפוררת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff][/COLOR][/SIZE][/quote]
'מה לעזאזאל קורה פה?' אני חושב מעט בבהלה, ומנסה להתקדם מהר יותר קדימה לפני שכל האדמה תתפורר
-
[I][COLOR=#ff00ff]מריסה :
כשאמך יוצאת שמחה מן השיחה , את רואה אותה מזילה דמעה והיא הולכת למטבח , בינתיים את וטסוטג'ה עולים לחדרך , כאשר הוא משיג אותך בגלל השיטות המיוחדות שלו , אבל הוא נעמר במקום ובוהה בתמונה ענקית בחדר שלך בצורה של [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Sprites/Pokemon/497.png[/IMG]ג'ארודה , את מסתכלת עליו ואת רואה את הניצוצות בעיניים שלו מבריקות[/COLOR][/I]
[/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אוי,זה הג'ארודה של אימא שלי ,הוא כרגע נמצא אצל הפרופסור ,הוא חולה ,אבל הפרופסור אמר שהוא בקרוב יבריא "אני אומרת לו ,העיינים הנוצצות שלו גורמות לי לחשוב עליי ,מתי שאני יחזור הביתה ,כנראה בעוד שנה בערך ,
בת 11 וחצי ,עם ג'ארודה משלי . "יום אחד אתה תיהיה ג'ארודה אפילו יפה יותר !" אני אומרת לו ,אפילו שאני יודעת שאם הוא היה כאן הוא היה מצליף לי בפנים וצוחק .
-
[quote=ShiFteR;822286]
[SIZE=2][COLOR=sienna]רוני :
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=sienna]אתה יוצא עליז מן המעבדה מעביר את הפוקדור מיד ליד ושורק לך כאילו אתה מרגיש כבר אלוף , אתה מרגיש שאתה יכול להוציא את צ'ירוטיה וזה מה שאתה עושה כאשר הוא יוצא אתה רואה אותו די דרוך ודבוק במטרה אבל אינו יודע איזה , אבל אתה עימו הכרות ומה שיקרה לכם במסע , והוא נראה מוכן למסע מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#00bfff][COLOR=#800080][/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
"קדימה צ'יקוריטה, אנחנו נעשה את זה!" אומר בחיוך לצ'יקוריטה וביחד נתקדם במהלך השביל בניסיון למצוא פוקימון פראי ראשון המתאים לקרב.
-
[quote=ShiFteR;822286][SIZE=2][COLOR=#00bfff]
[COLOR=#800080]לוקאס:
[/COLOR][COLOR=#800080]שאתה מנסה להוציא את הקוץ מהרגל בעזרת האביזרים בתיק שלך זה נראה שאתה ממש רוצה אותו , אתה מוציא את הקוץ החובש לו את הכנף , הוא מנסה לעוף אבל קשה לו [/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
"אל תידאג!" אני אומר ואז אומר לפוקאבו ליסחוב את סטארלי והולך לכיוון העיר ורץ למרכז הפוקימונים בזמן שפוקאבו בא עם סטרלי הפצוע
-
[SIZE=2][COLOR=#00bfff]לרויטר קופץ מעל הסלעים אל עבר טורצ'יק , כשטורצ'יק כבר מוכן למתקפה שלו ויודע מה לעשות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff]וברגע שלרויטר מגיע למרחק 0 טורצ'יק משתמש בצעקה אדירה שגורמת ללרויטר ליפול על הרצפה , יש לך הזדמנות אדירה בכגרע.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לטורצ'יק"ניקור על לרויטור מיד"
-
[quote=ShiFteR;820808][COLOR=teal]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]ג'ון :[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה קופץ על טדיהורסה במטרה להציל אותו ואתה מצליח , אבל מיז'מורו מסתכל על האבטיח ומרגיש צורך לאכול אותו והוא מתקדם תופס אותו ונופול למלכודת , ברגע שזה קורה אתה שומע אזעקה כזאת , ואתה רואה משהו בחליפה מוזרה מגיע ומסתכל עליך ואומר : " אתה מה עשית למלכודת המושלמת שלי? " כאשר הוא מסתכל פנימה ורואה את מיז'מורו ומתכוון ללכוד אותו[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote]
אני אומר לאותו איש: "אני לא נותן לאנשים רעים לתפוס פוקימון חף מפשע, תשחרר את מיז'מורו שלי מיד".
-
[quote=ShiFteR;822286]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff][I][COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][B]הריסון:[/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=darkslategray]אינך מחכה שנייה אחת לשהות בעיר ואתה כבר יוצא לדרך , הולך מספר דקות במטרה לחפש את הדרך הראשונה במסע ולבסוף גם מוצא את הכניסה , אתה רואה שם שלט שרשום בו " דרך מס' 1 "הסטייה " אתה אתה מתחיל ללכת וכמה שניות שאתה הולך אתה מרגיש שהאדמה לא כל כך יציבה , אתה מתקדם עוד כמה צעדים כאילו לא קרה כלום ואתה רואה שהיא לאט לאט מתפוררת[/COLOR][/I][COLOR=#800080][/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
חחחח... אתה לא עושה לי חיים קלים אה?!
- - - - - - - - - - -
"וואו, וואו, וואוו" אני קורא בבהלה, לאחר מכן ארוץ לחפש משהוא גבוהה.. סלע גדול או עץ להאחז בוא.
-
[COLOR=#2f4f4f][SIZE=2]לאף אחד לא חחח , חבל שסגרת את המשחק שלך ... באתי להגיב בו[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][SIZE=2]------------------------------------------------
אתה מרגיש שכל צעד קדימה יכול לגרום לבור ענקי אתה מחפש משהו להאחז בו ואתה רואה משמאלך עץ אבל שיושן עליו בידריל , מה תעשה? תיקח סיכון תמשיך קדימה ותחפש משהו אחר , או שתלך לכיוון העץ ?
[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][COLOR=#2e8b57][B]ג'ון :[/B]
האיש : " מאוחר מדי הוא שלי " הוא זורק את הפוקדור על מיז'מורו אבל שום דבר לא קורה בגלל שהוא כבר שלך , האיש : " אתה , עצבנת אותי צא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/215.png[/IMG]סניזל " ברגע זה נראה שהוא רוצה לתקוף אתכם כאשר הוא לא מפסיק לתקוף את מיז'מורו הומעיף אותו בחוזקה על החומה ליד.[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff][B]לי :[/B]
[/COLOR][/SIZE][COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][COLOR=#00bfff]טורצ'יק לא מחכה שנייה ותוקף את לרויטר בניקור שהוא על הרצפה ומכה בו בחוזקה ומעיף אותו חזרה לכיוון הלבה אבל נעצר כי נתקע באחד הסלעים הגדולות , הוא מנסה לקום אך הרגליים שלו רועדות אבל לבסוף מצליח לקום , הוא מתנשף לוקח אוויר מרים את הסלע הגדול ומתכוון לזרוק אותה על טורצ'יק.[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][COLOR=#00bfff][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#800080][B]לוקאס:[/B]
[/COLOR][/SIZE][COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][COLOR=#800080]אתה חוזר לעיר בריצה שסטארלי בידיים שלך ואתה מגיע למרכז הפוקימונים , אתה ניגש לאחות ג'וי ואומר לה : " אחות ג'וי הסטארלי הזה נפצע מקוץ ענקי " , [/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][COLOR=#800080]אחות ג'וי : " אי אפשרלדעתעם הוא מזוהם מהר תביא לי אותו " כאשר אתה רואה את צ'אנסי מגיע עםע מיטה כזאת והם נכנסים פנימה , אתה בינתיים בחדר ההמתנה מחכה , כעבור שעה עגולה אהת רואה שהאור נכבה ואתה רואה את אחות ג'וי יוצאת כזאת מזיע עם סטארלי קטן שמחייך לו.[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#a0522d][B]רוני :[/B]
[/COLOR][/SIZE][COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][COLOR=#a0522d]אתה לא נאשר שנייה בעיר ואתה וצ'יקוריטה כבר יוצאים למסע , לדרך מס' 1 [/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][COLOR=#a0522d]כאשר אתם הולכים 5 דקות מהמעבדה ואתם מגיעים לשלט שמצביע ימינה ורשום עליו " דרך מס' 1 " זה אומר שהגעתם , אתם נכנסים לדרך ומתחילים אותה כשכבר אתה מבחין שהאדמה לא תקינה כל כך , אתה מסתכל ואתה רואה שביל קטן שנראה כמו שביל של נחש , אתה ממשיך להתקדם ואתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/336.png[/IMG]סוויפר משתמש בזנב רעל על האדמה , אבל משהו פה מוזר סוויפר לא יכול להמצא בדרך מס' 1[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff][B]מריסה :[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff]זה נראה שטסוטג'ה לוקח את זה ברצינות כאשר הוא שם יד על התמונה וזה נראה שהוא רוצה כבר להתחיל את המסע לשכם , אחרי זה הוא קופץ לך לתוך הידיים .[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b][B]תומאס :[/B]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff00ff][COLOR=#483d8b]אתה לא מבין מה מתרחש שם ואתה חושב שעם תתקדם מהר יותר אז תספיק לפני שהיא תתפורר , אבל ככל שאתה הולך מהר יותר הרגל שלך מפעילה יותר לחץ על רצפה ואתהרואה אותה מתפוררת במיהרות רבה יותר , כשלפתע אתה רואה מן פוקימון שעומד ליפול על האדמה בחוזקה וכנראה גם יפורר אותה לגמרי , אתה מחכה כמה שניות ואתה רואה שזה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/22.png[/IMG]פיירו [/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff][COLOR=#483d8b][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff][COLOR=#483d8b][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][B]גיא :
[/B]סינדקוויל הולך לתת רצף של מכות ראש ודיי מצליח אתה רואה שאלאקיד לאט לאט מתחיל לנסות להתאמץ עד שהוא נראה במלוא העוצמה והוא עושה כדור אנרגיה עם הקרן שלו שמלאה בחשמל והוא משחרר אותה אבל בדיוק סידקוויל מכה בעוד מתקפת ראש , בוווום אתם שומעים קולות ואז נוצר עשן כבד , כעבור כמה שניות את רואה את סינדקוויל על הרצפה נראה מחושמל מנסה לקום במלוא הכוח אבל עולה לאט לאט , אלאקיד על הרצפה מנסה גם לקום , מצליח אבל נופל. סינדקוויל הוא המנצח.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][B]טריי :[/B]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=red]לפני שאתה מספיק להגיד משהו ולהויצא את הפוקדור פיקאצ'ו עורד מהקטף של אש ונוצר אור לבן סביב קאטרפי וכעבור כמה שניות אתם רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/11.png[/IMG]מטפוד!.[/COLOR][/SIZE][COLOR=#2f4f4f][SIZE=2]
[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=ShiFteR;823462][COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][B]
[SIZE=2][COLOR=red][B]טריי :[/B]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=red]לפני שאתה מספיק להגיד משהו ולהויצא את הפוקדור פיקאצ'ו עורד מהקטף של אש ונוצר אור לבן סביב קאטרפי וכעבור כמה שניות אתם רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/11.png[/IMG]מטפוד!.[/COLOR][/SIZE][COLOR=#2f4f4f][SIZE=2]
[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"אני לא מאמין התפתחת למטפוד" אני אומר בשמחה ובהתרגשות.
"היי מטפוד אני חושב שניהיה חברים טובים: אני אומר לו עם חיוך ומושיט את ידי אליו בכדי להרים אותו.
"אש תודה רבה לך" אני אומר לו בשמחה.
-
[QUOTE=ShiFteR;823462][COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][B]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff][B]מריסה :[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff]זה נראה שטסוטג'ה לוקח את זה ברצינות כאשר הוא שם יד על התמונה וזה נראה שהוא רוצה כבר להתחיל את המסע לשכם , אחרי זה הוא קופץ לך לתוך הידיים .[/COLOR][/SIZE]
COLOR][/SIZE][COLOR=#2f4f4f][SIZE=2]
[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"אתה רוצה להתחיל טאסטוג'ה?" אני מחויכת .
"אז בוא ונצא כבר ,כי אנחנו נהיה הכי טובים !!!" אני אומרת לו ,והלב שלי פועם ואני יוצאת
מהחדר ,ורצה ליציאה , בדרך אני אומרת לאימי "ביי ,אימא" וזזה.
-
[QUOTE=ShiFteR;823462
[SIZE=2][COLOR=#00bfff][B]לי :[/B]
[/COLOR][/SIZE][COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][COLOR=#00bfff]טורצ'יק לא מחכה שנייה ותוקף את לרויטר בניקור שהוא על הרצפה ומכה בו בחוזקה ומעיף אותו חזרה לכיוון הלבה אבל נעצר כי נתקע באחד הסלעים הגדולות , הוא מנסה לקום אך הרגליים שלו רועדות אבל לבסוף מצליח לקום , הוא מתנשף לוקח אוויר מרים את הסלע הגדול ומתכוון לזרוק אותה על טורצ'יק.[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לטורצ'יק"תשתמש בניקור ותנקר תאבן שלריוטר מעיף עליך.ואז תשתמש בניקור על לרויטר"
-
[SIZE=2][COLOR=#ff0000][B]טריי :
[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=red]" מטה מטה " , אש : " יש לך ממש מזל בקורב הוא יהיה באטרפריי יפייפה , כמו שלי היה טוב פיקאצ'ו נזוז? להית' טריי נפגש הוא המשך " אתה רואה אותו רץ לכיוון העיר. אתה זורק בסוף את הפוקדור על מטאפוד והוא נכנס פנימה.[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=red][U]* קיבלת נקודה על תפיסת פוקימון[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=red][U]* קיבלת עוד נקודה על זה שאתה הראשון שעושה את זה[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=red][U]* יש לך מטאפוד[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]לי :[/COLOR][/B]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff]לפני שטורצ'יק מספיק להגיע הוא כבר זורק את האבן אבל אסטרטגיה חכמה לנקר את האבן והוא מנקר אותם לחתיכות קטנות , נוצר טיפה אבק וזה הפריע ללרויטר לראות את טורצ'יק מגיע אליו , טורצ'יק מגיע בשיא מהירותו ומנקר את לרויטר שנופל על הרצפה ומפסיד בקרב. " המנצח הוא טורצ'יק ".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff][B]מריסה :
[/B]" ביי מתוקה שלי " אומרת אמא שלך מחייכת ועושה שלום , את וטסוטג'ה יוצאים לכיוון מס' 1 אך אתם לא יודעים איפה זה מה תעשו? [/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=ShiFteR;823494][SIZE=2][COLOR=#ff0000][B]
[B][COLOR=deepskyblue]לי :[/COLOR][/B]
[SIZE=2][COLOR=#00bfff]לפני שטורצ'יק מספיק להגיע הוא כבר זורק את האבן אבל אסטרטגיה חכמה לנקר את האבן והוא מנקר אותם לחתיכות קטנות , נוצר טיפה אבק וזה הפריע ללרויטר לראות את טורצ'יק מגיע אליו , טורצ'יק מגיע בשיא מהירותו ומנקר את לרויטר שנופל על הרצפה ומפסיד בקרב. " המנצח הוא טורצ'יק ".[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לטורצ'יק"יש ניצחנוו בקרב ה1 שלנו כול הכבוד לך"
-
[QUOTE=ShiFteR;823494][SIZE=2][COLOR=#ff0000][B]טריי :
[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=red]" מטה מטה " , אש : " יש לך ממש מזל בקורב הוא יהיה באטרפריי יפייפה , כמו שלי היה טוב פיקאצ'ו נזוז? להית' טריי נפגש הוא המשך " אתה רואה אותו רץ לכיוון העיר. אתה זורק בסוף את הפוקדור על מטאפוד והוא נכנס פנימה.[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=red][U]* קיבלת נקודה על תפיסת פוקימון[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=red][U]* קיבלת עוד נקודה על זה שאתה הראשון שעושה את זה[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=red][U]* יש לך מטאפוד[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני מסתכל על הפוכדור של מטאפוד ואומר:"אני בטוח שתיהיה באטרפריי יפה" אני אומר בחיוך מתרגש.
"אוקיי כדאי שאמשיך בדרך" אני אומר ומסדר את עצמי.
'נראה לי שאלך לאן שאש הלך' אני חושב
-
[QUOTE=ShiFteR;823494][SIZE=2][COLOR=#ff0000][B]
[SIZE=2][COLOR=#ff00ff][B]מריסה :
[/B]" ביי מתוקה שלי " אומרת אמא שלך מחייכת ועושה שלום , את וטסוטג'ה יוצאים לכיוון מס' 1 אך אתם לא יודעים איפה זה מה תעשו? [/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אממ ,אנחנו לא יודעים איפה דרך אחת ...אז נלך לאגם להתאמן ..אני בטוחה שיהיו שם מאמנים מתחילים שיודעים את הדרך" אני אומרת לטאסטוג'ה,ומתחילה לרוץ לכיוון הנהר
-
[quote=ShiFteR;823462]
[SIZE=2][COLOR=#a0522d][B]רוני :[/B]
[/COLOR][/SIZE][COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][COLOR=#a0522d]אתה לא נאשר שנייה בעיר ואתה וצ'יקוריטה כבר יוצאים למסע , לדרך מס' 1 [/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][COLOR=#a0522d]כאשר אתם הולכים 5 דקות מהמעבדה ואתם מגיעים לשלט שמצביע ימינה ורשום עליו " דרך מס' 1 " זה אומר שהגעתם , אתם נכנסים לדרך ומתחילים אותה כשכבר אתה מבחין שהאדמה לא תקינה כל כך , אתה מסתכל ואתה רואה שביל קטן שנראה כמו שביל של נחש , אתה ממשיך להתקדם ואתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/336.png[/IMG]סוויפר משתמש בזנב רעל על האדמה , אבל משהו פה מוזר סוויפר לא יכול להמצא בדרך מס' 1[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][SIZE=2]
[/SIZE][/COLOR][/quote]
'מעניין' אחשוב לעצמי 'כנראה הסוויפר הזה הגיע לפה בטעות ומחפש את דרכו בחזרה.. הוא בטוח מבולבל ועצבני' אחשוב לעצמי ואנסה להמשיך בדרך מבלי להיתקרב לסוויפר.