-
[QUOTE=מאסטר פלריון;824341
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פוד ודנטו מוציאים שני הפוקימונים שונים,באלבזור וצ'רמנדר,אתה רואה שהילד מוציא מצ'וק חזק מאוד,אתה רואה שהמצ'וק של הילד רץ אל עבר הבאלבזור והוא פשוט מעיף אותו משם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לדנטו יש באלבזור ולפוד יש צ'רמנדר![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני בהלם ממה שקרה עכשיו.אני אומר לצ'ימצ'אר"תשתמש בבשריהה על המצ'וק הזה.תעזור לבאלבאזור ולצ'רמנדאר להילחם נגד מצ'וק"
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את ארון מחייך מעיין חיוך מרושע מאוד והוא אומר בקשיחות לפוקימון שלו:"דרפיון תפוס את הילד המעצבן",אתה רואה את דרפיון מתקרב אליך והוא תופס אותך בידיו החזקות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את התשישות הרבה שלך צ'ימצ'אר שלא יכול להילחם בעוד קרב בלי מנוחה,אתה שומא את קורן אומר לך:"לא ליאור,זה הקרב שלי,אלו האחים שלי אני זה שצריך לנצח את המצ'וק הזה צא סוואנה אני בוחר בך",אתה לפניך סוואנה מעופף ולבן יפה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לקורן יש סוואנה![/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;824374
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את התשישות הרבה שלך צ'ימצ'אר שלא יכול להילחם בעוד קרב בלי מנוחה,אתה שומא את קורן אומר לך:"לא ליאור,זה הקרב שלי,אלו האחים שלי אני זה שצריך לנצח את המצ'וק הזה צא סוואנה אני בוחר בך",אתה לפניך סוואנה מעופף ולבן יפה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לקורן יש סוואנה![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לקרון"אין בעיה.איך שתרצה.בהצלחה לך ולאחים שלך שתביסיו את מצ'וק" אני מחזיר לפוכדור את צ'ימצ'אר וצופה במתרחש מולי
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את הסוואנה של קורן משתמש באס אווירי על מצ'וק ושהוא מובס שלושת האחים מקיפים אותו ואתה רואה את הלילה מתחיל לעלות ואת השמש מתחילה לרדת,אתה שומע קול שאומר לך:"זהו זמן המשווה",אתה רואה גם את השמש וגם את הירח בדיוק באותו מקום.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;822809]
[COLOR=aqua][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"בינתיים יש לנו פה רק את המרפאה,את חדרי האורחים ואת מכונת ההחלפות האצטדיון של בנוי עדיין בגלל שהקמנו את המרכז הזה רק לפני מספר ימים בערך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"אז נישאר לישון פה עד שצ'ימצ'אר יבריא" אומר לה
-
[quote=מאסטר פלריון;824341]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אהה שכחתי להציג את עצמי,אש קאצ'ם אני מהעיר פאלט יש לי פיקאצ'ו ועוד כמה פוקימונים",אתה רואה פיקאצ'ו קטן על הכתף של אש.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]פגשת את אש קאצ'ם![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני מגמגם מתדהמה:"א..א..אש קאטצאם?!"אני צועק ואומר לו:"אני מעריץ גדול שלך ושל הפיקאצו שלך איזה פוקימונים שלך עליך עכשיו?! אני עוקב אחרי הקרבות שלך כבר מהליגה הריאשונה אתה כוכב גדול!" אני מתנשף ואז אומר בביישנות:"תרצה להיצטרף אליי למסע?"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;824460][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את הסוואנה של קורן משתמש באס אווירי על מצ'וק ושהוא מובס שלושת האחים מקיפים אותו ואתה רואה את הלילה מתחיל לעלות ואת השמש מתחילה לרדת,אתה שומע קול שאומר לך:"זהו זמן המשווה",אתה רואה גם את השמש וגם את הירח בדיוק באותו מקום.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לקול"מה זה זמן המשוה? תופה כולשי של הטבע? ומי אתה תגיד לחי אני רוצה לדעת קול מוזר"
-
[COLOR=green][FONT=Arial]זה לא ההודעה הנכונה תשנה את זה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אש אומר לך:"לא אני לא מחפש שותף,ראיתי את הקרב שלך זה באמת היה קרב נחמד לצפייה,עומר הוא טיפוס הפכפך ראיתי את היום שבו הוא תפס את הגליגר שלו,הוא טיפוס מלחמתי אבל מאוד נחמד,אתה רוצה לערוך נגדי קרב אחד על אחד,חשמל על חשמל?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הקול עונה לך:"זמן המשווה הוא הזמן שאני,שיימין משתנה מצורת שמיים לצורת המקור שלי,וגם פתח השאר של יקום העולם האמיתי והעולם המהופך נפתח לחמש דקות,זה קורה פעם בחצי שנה".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;824493][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אש אומר לך:"לא אני לא מחפש שותף,ראיתי את הקרב שלך זה באמת היה קרב נחמד לצפייה,עומר הוא טיפוס הפכפך ראיתי את היום שבו הוא תפס את הגליגר שלו,הוא טיפוס מלחמתי אבל מאוד נחמד,אתה רוצה לערוך נגדי קרב אחד על אחד,חשמל על חשמל?".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אוקיי" אני אומר בנחישות אבל אז ניזכר:"אוי שכחתי האלקיד שלי ממש פגוע אני צריך קודם לרפא אותו.. אתה רוצה לבוא איתי למרכז הפקוימונים?" אומר לו בדאגה והוציא את בטרי והראה לו את מצבו
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;823952][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"הנה קח את המפתח לחדר,הנה מפתח לחדר מספר ארבעים ושבע",האחות ג'וי מושיטה לך מפתח כסף שאליו יש את המספר ארבעים ושבע,היא מוסיפה:"זה בקומה האחרונה הראשון לפני הסוף בצד שמאל".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"יופי! בוא נלך לראות את החדר שלנו!" אומר לטרטוויג
"מישהו יודיע לנו כשצ'ימצ'אר יבריא?" אשאל את האחות ג'וי
-
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"שמך הוא גיא נכון,אני הודיע בכריזה של המרכז שתוכל לקחת אותו,רק שתדע שיש לנו מאמן מתארח שמה גם",אתה עולה במדרגות ואתה נכנס לחדר שלך ואתה רואה מאמן בעל גלימה כחולה ומסכה כחולה בתוך החדר שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אש אומר לך:"טוב אני מחכה לך פה,זה קרב רעם ברעם,ברור בלי החלפות בלי להקריב את גופך!",אתה רואה את הלילה שבוהק בעזרת אור הירח האדום,אש אומר לך:"זה הירח האדום,הירח הזה היה בדיוק לפני שש שנים שאני קיבלתי את פיקאצ'ו שלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]רק אני יכול לתייג את המ''ת הזה![/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;824341][B][U][COLOR=blue][FON]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]מיכאל 357[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]טריקו שוב קופץ ולאחר חצי דקה הוא מוציא את סקווירטל ששוב קופץ לאגם במהירות,טריקו אומר לך בעצבנות:"לתפוס אותו שוב פעם כי זה נמאס כבר".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
״תתקוף אותו באגרוף משולב בגלגול!״ אני אומר לטריקו.
-
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה רואה את טריקו שוב קופץ לאגם אך לא שהוא יוצא לא יוצא איתו הסקווירטל הזה טריקו אומר לך:"הוא לא שם",אתה רואה את הירח הבוהק בצבע אדום,אתה קולט משהו קטן חוסם חלק מין הירח.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;824706][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"שמך הוא גיא נכון,אני הודיע בכריזה של המרכז שתוכל לקחת אותו,רק שתדע שיש לנו מאמן מתארח שמה גם",אתה עולה במדרגות ואתה נכנס לחדר שלך ואתה רואה מאמן בעל גלימה כחולה ומסכה כחולה בתוך החדר שלך".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"שלום!" אומר למאמן " אני גיא, מי אתה?"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;824722][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]מיכאל 357[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה רואה את טריקו שוב קופץ לאגם אך לא שהוא יוצא לא יוצא איתו הסקווירטל הזה טריקו אומר לך:"הוא לא שם",אתה רואה את הירח הבוהק בצבע אדום,אתה קולט משהו קטן חוסם חלק מין הירח.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
״מה זה?״ אני אומר ומנסה לראות מה הדבר שמסתיר את הירח.
-
[quote=מאסטר פלריון;824706]
[COLOR=red][FONT=Arial]אש אומר לך:"טוב אני מחכה לך פה,זה קרב רעם ברעם,ברור בלי החלפות בלי להקריב את גופך!",אתה רואה את הלילה שבוהק בעזרת אור הירח האדום,אש אומר לך:"זה הירח האדום,הירח הזה היה בדיוק לפני שש שנים שאני קיבלתי את פיקאצ'ו שלי".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"מה הירח האדום עושה?" השאל אןתו בתמיעה ואחרי שהוא עונה לי אני הולך לכיוון העיר ונכנס למרכז הפוקימונים הכי קרוב ומבקש מהאחות גוי שתרפא לי את הפוקימונים
-
[quote=מאסטר פלריון;822809]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*אני מבקש תגובות מושקעות עוד שניים כאלה ואתה עף![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה שומע את קולו וקטן והמפוחד של סינדווקויל שלא מוכן להילחם נגד הקוויבה הפראי הזה בגלל שהקוויבה הזה בטוח יותר חזק ממנו,אתה רואה את העיניים האדומות והכועסות של אותו קוויבה פראי שרוצה להתקיף כבר את הפוקימון החלש שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]כעונש למי שלא משקיע בתגובות שלו [קיבל כוכב אדום]בפעם הבאה שאני מגיב אני דופק לו את המשחק [גורם לו דברים רעים],לעומת זאת מי שמשקיע בתגובות שלו[מעל ארבעה שורות [B]מלאות[/B]]ויקבל כוכב כחול אני נותן לו אוטומטית לנצח בקרב[תחשבו על זה אם אתם משקיעים בקרב מכון],רק שתדעו לפעמים אני דופק שחקנים סתם בשביל הכיף.[/FONT][/COLOR][/quote]
"סינדיקוויל אנחנו כנראה לא מספיק חזקים בכדי לעזור לילד הזה!" אני אומר כאשר אני מאבד חלק מהביטחון שלי
"בוא נלך" אני אומר ופורש מהקרב
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;824374][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את ארון מחייך מעיין חיוך מרושע מאוד והוא אומר בקשיחות לפוקימון שלו:"דרפיון תפוס את הילד המעצבן",אתה רואה את דרפיון מתקרב אליך והוא תופס אותך בידיו החזקות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לקורן יש סוואנה![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"תשחרר!" אצעק בחוזקה.
אני מנסה להשתחרר ובאותו הזמן לבדוק אם אוכל למצוא עזרה בסביבה.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;821720][B][U][COLOR=aqua][FONT=Arial]Hgss1234[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]*קיבלת כוכב אדום על אי השקעה עוד שניים כאלה ואתה עף![/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]האיש בעל השיער האדום אומר לך:"אני פוד,אחי עם השיער הירוק הוא דנטו,ואחי עם השיער הכחול הוא קולן".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=aqua][FONT=Arial]פגשת את פוד,קולן ודנטו![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=aqua][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"הוא יצטרך להיות פה כול הלילה בערך,אתה מוזמן להתארח באחד מחדרי האורחים,האם אתה מעוניין בזה?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]פלינט אומר לך בקול נרגש:"אני אשתמש בפלריון שלי הוא פוקימון מאוד חזק,הוא אולי נראה חלש אבל ברגע שהוא משתמש ביכולות להבת הגיהינום,אתה מרגיש כאילו אתה מפסיד",וולקנר אומר לך ולפלינט:"תעשו מה שבא לכם רק תעפו מפה".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]לפלינט יש פלריון![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר לך:"זה לא משנה אם תגן עליה הכדור הזה ברגע שהוא קולט את המטרה שום דבר אבל שום דבר לא יכול לפגוע בו!",אתה רואה שהכדור פלדה הזה עוקף אותך והוא פוגע במיג'ומרו שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]דנטו אומר לך:"תגיד,ילד אתה רוצה קרב נגדי או נגד אחיי?",אתה רואה במבטים שלהם מבט רציני מאוד לא כמו שהם דיברו איתך,אלה מבטים כועסים ומוכנים לקרבות טובים.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של סקווירטל אומר:"טוב,אתה משחרר אותי אז להתראות",אתה רואה אותו קופץ למים במהירות רבה,טריקו אומר לך:"עוד פעם לתפוס אותו?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה שומע קול צפצפני שאומר לך:"לא אכפת פשוט לא אכפת לי הוא מעצבן אותי!",אתה שומע קול רם שאומר לך:"ביי טורצ'יק ביי ילד",אתה רואה את הפוקימון הזה פשוט מסתלק משם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
מצטער שלא הגבתי מלא זמן פשוט לא הייתי בבית.
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הקול עונה לך:"זמן המשווה הוא הזמן שאני,שיימין משתנה מצורת שמיים לצורת המקור שלי,וגם פתח השאר של יקום העולם האמיתי והעולם המהופך נפתח לחמש דקות,זה קורה פעם בחצי שנה".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לשימין"אה טוב בקיצור זהה משמעם.אני יכול להיכנס לעולם הפוך?בקשה תיתן לי להיכנס לשם"
-
[quote=מאסטר פלריון;824114]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]הריאולו אומר לך בקול תשוש אך חזק:"אני חבר של שיימין,השני שיכול לעבור בין המימדים,אני לא יכול להיות מבוית אני שייך לחברי אינכומונה!",אתה רואה פתח מוזר שנפער באדמה ואתה רואה את ריאולו קופץ לתוכו.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי: "טוב נו, נחפש פוקימון אחר או אותו פוקימון שאפשר לתפוס אותו", אני מתחיל לחפש פוקימון חזק וטוב לצוות שלי.
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*נא להגיב בהשקעה![/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את המאמן מתעלם ממך והוא הולך לישון במיטה העליונה שבמד שמאל,אתה רואה את הירח עולה,אתה רואה פוקימון מסתורי מאוד מסתובב ליד העיירה מרופי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ארון אומר:"אל תשחרר אותו דרפיון!",אתה מרגיש כאב חד יותר ויותר מתחיל לעלות,אתה רואה את פוקאבו שלך נלחם באומץ רב נגד הבידריל והיאנמגה שמחזירים קרב טוב.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אש אומר לך:"הירח האדום נותן לבני האדם לעבור לעולם מיוחד עולם שאם הוא לא יהיה העולם הזה ייהרס לעד",אתה רואה את אלקיד שלך יוצא מין הפוכדור אתה רואה אותו שמח מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה פתח גדול יחסית שנפתח פתאום אתה נכנס לשם ואתה רואה צינור מוזר מאוד,אתה רואה את עצמך נלחם מול קורן,ואת שלישית האחים נלחמים מול הילד הזה,בסוף הצינור אתה מגיע למעין שביל ארוך מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה מסתובב בדרכך ואתה רואה פוקימון קטן בצבע ירוק כהה,אתה רואה אותו מאוד עייף,אתה רואה סימן סגול על ידו השמאלית.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה רואה שזה הוא פוקימון מעופף אגדי שעף לו לכיוון השמיים,אתה רואה פתח מוזר מאוד נפתח והוא נעלם,אתה מסתכל מסביבך ואתה לא רואה כלום,אתה רואה את עצמך בתוך מקום אפל וחשוך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[B][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רואה את הירח הלבן הבוהק בשמיים,אתה רואה דובי קטן בצבעים לבן וכחול עם פצע קטן על היד,אתה מבין שהוא פצוע אנושות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרך ואתה רואה שלט שבו כתוב "דרך מספר אחד,דרך של התחלה חדשה,פוקימונים חדשים וחברים חדשים",אתה רואה חור קטן באדמה שבתוכו יש פוקימון בצורת חפרפרת שישן שנת ישרים. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אני מבקש ממי שעשה את זה שימחוק את "מחוז הרטלין" אני לא מעיף אף אחד רק שמי שעשה את זה יגיד לי ושיתנצל.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;826619][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את המאמן מתעלם ממך והוא הולך לישון במיטה העליונה שבמד שמאל,אתה רואה את הירח עולה,אתה רואה פוקימון מסתורי מאוד מסתובב ליד העיירה מרופי.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
מה היה לי להגיב מעבר לזה??
----------------------------------------
"הממ... מעניין מה זה הפוקימון הזה...?" אשאל את עצמי "לא משנה מה זה אני אגלה מה זה!" אמרתי לעצמי בשקט. כי פחדתי להעיר את המאמן השני. "לילה טוב" אמרתי לעצמי והלכתי לישון.
-
[quote=מאסטר פלריון;826619]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה פתח גדול יחסית שנפתח פתאום אתה נכנס לשם ואתה רואה צינור מוזר מאוד,אתה רואה את עצמך נלחם מול קורן,ואת שלישית האחים נלחמים מול הילד הזה,בסוף הצינור אתה מגיע למעין שביל ארוך מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אני מבקש ממי שעשה את זה שימחוק את "מחוז הרטלין" אני לא מעיף אף אחד רק שמי שעשה את זה יגיד לי ושיתנצל.[/FONT][/COLOR][/quote]
'מענין לאן השביל הזה מוליך.טובבוא נבדוק תשביל המוזר הזה' אני הולך בשביל הארך המאוד
-
[quote=מאסטר פלריון;826619][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אש אומר לך:"הירח האדום נותן לבני האדם לעבור לעולם מיוחד עולם שאם הוא לא יהיה העולם הזה ייהרס לעד",אתה רואה את אלקיד שלך יוצא מין הפוכדור אתה רואה אותו שמח מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"אי ךאלקיד התרפא ככה?" אני שואל ומתפלא ואז שואל אותו:"אתה רוצה לבוא איתי לירח האדום ולחקור שם?" ואז אני פונה לאש ושואל אותו:"אתה ופיקצו גם רוצים לבוא?"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;826619]]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה רואה שזה הוא פוקימון מעופף אגדי שעף לו לכיוון השמיים,אתה רואה פתח מוזר מאוד נפתח והוא נעלם,אתה מסתכל מסביבך ואתה לא רואה כלום,אתה רואה את עצמך בתוך מקום אפל וחשוך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
״מה לעזאזל?!״ אני אומר ״איפה אני?! טריקו אתה כאן?״ אני שואל ומנסה למצוא אותו.
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש בעל המסכה אומר לך בקול רגוע:"קומסון,זה הפוקימון שאתה רואה,קומסון הוא מסוג קרח מחוזו הוא מחוז אישו הוא חי אך ורק באזורי קרח קשים,למשל צפון האי סינבר,מערת הקרח,קרחון הפלא וסביבת העיר סנופויט".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אש צוחק ואומר:"הירח האדום הוא בחלל אין סיכוי שאני מגיע לשם,פיקאצ'ו מוכן לקרב מול האלקיד של עומר?",אתה שומע קול של פיקאצ'ו שאומר:"פיקה פי!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה ממשיך בשביל ואתה רואה פוקימון מפחיד מתקרב אליך ואתה שומע אותו אומר לך:"אתה ליאור נכון,אם כן שיימין מחכה לך אם לא תושמד כליל!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה שומע קול מהדהד שאומר:"אתה בבור העולם ההפוך,אתה ברגע שראית אותי אתה והפוקימון שלך וכול מי שראה אותי נלקח איתי לעולם הזה עד עוד מאה שנות עולם הפוך". [/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;826619][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ארון אומר:"אל תשחרר אותו דרפיון!",אתה מרגיש כאב חד יותר ויותר מתחיל לעלות,אתה רואה את פוקאבו שלך נלחם באומץ רב נגד הבידריל והיאנמגה שמחזירים קרב טוב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה מסתובב בדרכך ואתה רואה פוקימון קטן בצבע ירוק כהה,אתה רואה אותו מאוד עייף,אתה רואה סימן סגול על ידו השמאלית.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[B][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רואה את הירח הלבן הבוהק בשמיים,אתה רואה דובי קטן בצבעים לבן וכחול עם פצע קטן על היד,אתה מבין שהוא פצוע אנושות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרך ואתה רואה שלט שבו כתוב "דרך מספר אחד,דרך של התחלה חדשה,פוקימונים חדשים וחברים חדשים",אתה רואה חור קטן באדמה שבתוכו יש פוקימון בצורת חפרפרת שישן שנת ישרים. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אני מבקש ממי שעשה את זה שימחוק את "מחוז הרטלין" אני לא מעיף אף אחד רק שמי שעשה את זה יגיד לי ושיתנצל.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד בלחישה :"לא כדי להאיר אותו אז כדי שאלך לחפש פוקימונים אחרים"
-
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה פוקימון קטן מאוד בצורת עיגול ירוק,אתה רואה אותו פצוע מאוד,אתה רואה לידו עוד פוקימון יותר גדול ושחור שמתקיף אותו בעזרת כדורי צל שחורים כמו הלילה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;826904][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה ממשיך בשביל ואתה רואה פוקימון מפחיד מתקרב אליך ואתה שומע אותו אומר לך:"אתה ליאור נכון,אם כן שיימין מחכה לך אם לא תושמד כליל!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפוקימון"כן אני ליאור.טוב אלך לפגוש אותו" אני הולך לפגוש את שיימין
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;826904][]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה שומע קול מהדהד שאומר:"אתה בבור העולם ההפוך,אתה ברגע שראית אותי אתה והפוקימון שלך וכול מי שראה אותי נלקח איתי לעולם הזה עד עוד מאה שנות עולם הפוך". [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
@מה?!״ אני צועק לעבר הקול ״ו.. איך אני יוצא מפה?!״
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הפוקימון הענקי אומר לך:"אוקיי עלה לי על הגב",אתה רואה את הפוקימון מתקרב אליך והוא עושה תנועה שהוא מחכה שתעלה אליו,אתה עולה אליו והוא מתחיל לטוס במהירות לכיוון מסוים,כעבור כמה שניות אתה רואה שיימין בצורת שמיים שאומר לך:"שלום לך,ליאור".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]מיכאל 357[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]*אין להשתמש ב-@ ו]: זה מ''ת ולא נו''ד![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]הקול אומר לך:"כמו שאמרתי לך קודם,תחכה מאה שנות עולם הפוך תראה אור ותחזור לעולם שלך,זה די פשוט שחושבים על זה,עוד אני הולך לישון,נתראה בעוד מאה שנות עולם הפוך".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;826904][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש בעל המסכה אומר לך בקול רגוע:"קומסון,זה הפוקימון שאתה רואה,קומסון הוא מסוג קרח מחוזו הוא מחוז אישו הוא חי אך ורק באזורי קרח קשים,למשל צפון האי סינבר,מערת הקרח,קרחון הפלא וסביבת העיר סנופויט".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
" נשמע מעניין" אומר לו " למה לא ענית לי קודם ששאלתי אותך מי אתה?" אשאל אותו
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;826933][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה פוקימון קטן מאוד בצורת עיגול ירוק,אתה רואה אותו פצוע מאוד,אתה רואה לידו עוד פוקימון יותר גדול ושחור שמתקיף אותו בעזרת כדורי צל שחורים כמו הלילה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אשמח עם תגיד איזה פוקימונים ולא תיאורים :)
[quote=מאסטר פלריון;826904]
[COLOR=red][FONT=Arial]אש צוחק ואומר:"הירח האדום הוא בחלל אין סיכוי שאני מגיע לשם,פיקאצ'ו מוכן לקרב מול האלקיד של עומר?",אתה שומע קול של פיקאצ'ו שאומר:"פיקה פי!".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אוקיי בא נצחיל קדימה בטרי!" אני צועק וראה שבטרי מוכן לרק וכך גם הפיקאצו של אש אני אומר לבטרי:"בטרי אם אתה תצליח לנצח בקרב הזה אני מבטיח שאני ייתן לך פרס גדול שאתה ממש ממש תואב אז תנסה כמה שיותר חזק ותוכל לנצח" ואז אני פונה לאש ואומר עם חיוך:"אם לא כפת לך אני יתחיל.. קדימה אלקיד אגרוף ברק!" אני פוקד על בטרי ומחכה לתגובה שלו אני חושב לעצמי:"אש עבר הרבה אבל עם קצת אמונה יש לי סיכוי לנצח ואני בטוח בזה!" אני יוציא את מיגמרו שתיצפה בקרב ורואה שהיא מרגישה יותר טוב אז אני אומר לה:"אם בטרי יתעלף את תיהי אחריו אז תהי מוכנה" אני יחייך אלייה ויוציא מהתיק את הטלפון
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;826944][]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]מיכאל 357[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]*אין להשתמש ב-@ ו]: זה מ''ת ולא נו''ד![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]הקול אומר לך:"כמו שאמרתי לך קודם,תחכה מאה שנות עולם הפוך תראה אור ותחזור לעולם שלך,זה די פשוט שחושבים על זה,עוד אני הולך לישון,נתראה בעוד מאה שנות עולם הפוך".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מצטער פשוט אני גולש מהאייפוד וזה לפעמים משנה את מה שאתה כותב (אם יש לך אייפוד אתה בטח יודע על מה אני מדבר)
------------------------------------------------------------------------
״כמה זמן זה 100 שנות עולם הפוך?״ אני שואל את הקול.
-
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש אומר לך:"כי לא חשבתי שזה יהיה מעניין,שמי לא חשוב אני סתם חייל במלחמה מורכבת מאוד",אתה שומע בכריזה את האחות ג'וי שאומרת:"המאמן גיא המאמן גיא הצ'ימצ'אר שלך בריא ושלם,אנא גש לקבלה כדי לראות אותו".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אש אומר לפיקאצ'ו שלו:"פיקאצ'ו בוא נתחיל עם המטען הכבד,מכת וולט!",אתה רואה את פיקאצ'ו מתחיל לרוץ ואתה רואה שקיצי חשמל מתאספים סביבו ויוצרים מגן חשמל ענק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]הקול אומר לך:"מאה שנות עולם הפוך זה בערך חמש דקות עולם רגיל,לילה טוב",אתה מחכה עוד שנייה ועוד שנייה אך אתה מרגיש שאתה מתחיל להזדקן די במהירות כעבור כמה דקות שאתה כבר חלש אתה שומע קול מוכר שאומר לך:"הנה חוזרים",אתה רואה אור ואתה חוזר לעולם האמיתי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"ג'וזימרו הפוקימון העל חושי האפל,ג'וזימרו הוא פוקימון רשע מאוד ששונא את רנקורוסו פוקימון העל חושי המואר ואת תת ההתפתחויות שלו".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;826944][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הפוקימון הענקי אומר לך:"אוקיי עלה לי על הגב",אתה רואה את הפוקימון מתקרב אליך והוא עושה תנועה שהוא מחכה שתעלה אליו,אתה עולה אליו והוא מתחיל לטוס במהירות לכיוון מסוים,כעבור כמה שניות אתה רואה שיימין בצורת שמיים שאומר לך:"שלום לך,ליאור".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לשיימין"תגיד למה רצית שאני אפגש איתך ואדבר איתך?אני רוצה לדעת וזה העוזר שלך?"
-
[quote=מאסטר פלריון;826977]
[COLOR=red][FONT=Arial]אש אומר לפיקאצ'ו שלו:"פיקאצ'ו בוא נתחיל עם המטען הכבד,מכת וולט!",אתה רואה את פיקאצ'ו מתחיל לרוץ ואתה רואה שקיצי חשמל מתאספים סביבו ויוצרים מגן חשמל ענק.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
*בתגובה הקודמת עשיתי 4 שורות.. וגם בזו
"חח לא ניראה לי עכשיו בטרי תשתמש באגרוף חשמל מול מכת הוולט ותשאב את כל החשמל ממנה ותשמש בה נגדו!"
אני אומר לבטרי ואז אומר למיגמרו:"את זוכרת את המים שהיינו בהם שנלחמתי בעומר? את חושבת שתוכלי להישתמש בהם בגוף שלך? כי אחרי הכל את פוקימון מים" אומר לה בבושה ואז הסתכל על הקרב והצלצל עם הטלפון לאימי ואגיד לה:"היי אמא זה עומר נלחמתי נגד מישהו חזק שניצח בכמה ליגות ועכשיו אני נלחם נגד..את לא תאמיני אש קאטצם!" אומר בשמחה ואגיד לה:"אני צריך לנתק ביי" אנתק את השיחה והסתכל על מהלך הקרב
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;826977][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש אומר לך:"כי לא חשבתי שזה יהיה מעניין,שמי לא חשוב אני סתם חייל במלחמה מורכבת מאוד",אתה שומע בכריזה את האחות ג'וי שאומרת:"המאמן גיא המאמן גיא הצ'ימצ'אר שלך בריא ושלם,אנא גש לקבלה כדי לראות אותו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]הקול אומר לך:"מאה שנות עולם הפוך זה בערך חמש דקות עולם רגיל,לילה טוב",אתה מחכה עוד שנייה ועוד שנייה אך אתה מרגיש שאתה מתחיל להזדקן די במהירות כעבור כמה דקות שאתה כבר חלש אתה שומע קול מוכר שאומר לך:"הנה חוזרים",אתה רואה אור ואתה חוזר לעולם האמיתי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"ג'וזימרו הפוקימון העל חושי האפל,ג'וזימרו הוא פוקימון רשע מאוד ששונא את רנקורוסו פוקימון העל חושי המואר ואת תת ההתפתחויות שלו".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד ליונירן על תידאג אני מגן עליך תתרחק טיפה שלא תיפגע ,לאחר הקרב אקח אותך למרכז הפוקימונים. אזרוק את הפוכדור של טורצ'יק באוויר ואגיד: "צאי ותגני על יונירן מפני ג'וזימרו תשתמשי בניקור על ג'וזימרו"