-
[QUOTE=bw1234;855180][COLOR="Green"]
[COLOR="Red"]לי
אתה מעודד את בן שנמצא באמצע קרב מרתק שבסופו Y מנצח. אתה רואה אותם מאחלים בהצלחה אחד לשני ואת בן ממשיך בדרכו. פתאום אתה שם לב ש-Y הבחין בך ובא לקראתך. הוא אומר לך "היה קרב טוב, נכון?" ושואל אותך "אתה לכיוון העיר ג'ובילייף? אני בדרכי לשם לרפא את הפוקימונים שלי, אם אתה גם בדרך לשם נוכל ללכת ביחד לשם ולאחר מכן לערוך קרב" ושואל אותך "מה דעתך?". מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר לY"קרב טוב עשית מול בן.אני אשמח ללכת איתך עד לעיר ג'וביליף"
-
[QUOTE=bw1234;855180][COLOR="Green"]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
זה לא הרס לך שום דבר אבל להבא תדע...
-------------------------------------------
סטארלי מתחיל להתקרב לשינקס כדי להכות בו עם הכנף שלו שלפתע השינקס קופץ לפידג'י על הגב, מה תעשה?[/COLOR]
?[/QUOTE]
"סטארלי תעוף גבוהה!" אומר לו ואקווה כי שינקס יפול מגבו.
-
[COLOR="Green"]בר
טיילו מתקרב אל עבר המורקרוו כדי להתקיף אותו עם הכנף שלו כשלפתע אתה מוצא את עצמך מול נהר ענקי. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]דור
אתה ממשיך בדרכך ומגיע לעיר וירידיאן, מה תעשה?[/COLOR]
חן
בבקשה פחות שגיאות כתיב זה קצת מפריע בעיניים (קורא ולא קורע).
--------------------------
אתה אומר לצ'ארמנדר להפסיק ולשמע הקריאה שלך הוא מפסיק. אתה זורק את הפוכדור שאתה אוחז בו בהתרגשות דבר שגורם לך כמעט להפיל את הפוכדור אך לבסוף אתה זורק את הפוכדור לעבר הפידג'י התשוש, הפוכדור פוגע בפידג'י ופידג'י נכנס לתוך הפוכדור. הפוכדור נופל על הרצפה ומתנדנד מספר שניות. בסופו של דבר הפוכדור עוצר, תפסת פידג'י, מה תעשה?
[COLOR="Red"]לי
Y אומר לך תודה ומתחיל ללכת איתך לעבר העיר ג'ובילייף. בדרך הוא מדבר איתך על הקרב ומייעץ לך דברים מסויימים בקשר לקרב שקשורים לסוגים ומתקפות. אתם מגיעים לעיר ג'ובילייף, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
על השקעה אתה מקבל שינקס מתנה.
-----------------------
סטארלי עף גבוה ואתה רואה את שינקס נופל לו מהגב הישר לתוך פוכדור שנפל לך מהתיק. אתה רואה את הפוכדור מתנדנד מעט ובסופו של דבר נעצר. לכדת שינקס, מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=guybarm;855195]אם יהיה מקום תוכל להכניס אותי?[/QUOTE]
בוודאי
[QUOTE=DorXsceptile;855441]דילגתה על התגובה שלי[/QUOTE]
מצטער:( אך פעם הבאה שלח בפרטי.
-
[QUOTE=bw1234;856165][COLOR="Green"]
[COLOR="Red"]לי
Y אומר לך תודה ומתחיל ללכת איתך לעבר העיר ג'ובילייף. בדרך הוא מדבר איתך על הקרב ומייעץ לך דברים מסויימים בקשר לקרב שקשורים לסוגים ומתקפות. אתם מגיעים לעיר ג'ובילייף, מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר לY"עכשיו אנו נלחם זה בזה?או מאוחר יותר"
-
[COLOR="Red"]לי
Y אומר לך "אני צריך לרפא קודם את הפוקימונים שלי מהקרב הקודם אז בוא נלך למרכז הפוקימונים פה בעיר, תוכל לרפא גם את הפוקימונים שלך" והולך לכיוון מרכז הפוקימונים. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;856202][COLOR="Red"]לי
Y אומר לך "אני צריך לרפא קודם את הפוקימונים שלי מהקרב הקודם אז בוא נלך למרכז הפוקימונים פה בעיר, תוכל לרפא גם את הפוקימונים שלך" והולך לכיוון מרכז הפוקימונים. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני הולך למרכז הפוקימונים גם
-
[COLOR="Red"]לי
אתם הולכים למרכז הפוקימונים. אחרי זמן קצר אתם מגיעים אליו ונכנסים, בפנים מחכה לכם האחות ג'וי ששואלת אתכם "במה אני יכולה לעזור לכם?" Y עונה לה מייד "אנחנו צריכים לרפא את הפוקימונים לקראת קרב שיתקיים ביני לבין הבחור שנמצא פה לידי, לי" היא לוקחת את 6 הפוכדורים שY נותן לה. אתה מביא לה את הפוכדורים שלך. כעבור כמה דקות היא מחזירה לכם את הפוקימונים שלכם ואומרת לכם "עכשיו הם כמו חדשים". אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים וY אומר לך "בוא נתחיל את הקרב פה". מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;856165][COLOR="Green"]בר
טיילו מתקרב אל עבר המורקרוו כדי להתקיף אותו עם הכנף שלו כשלפתע אתה מוצא את עצמך מול נהר ענקי. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד לטיילו: "קדימה אתה יכול לעשות זאת תתעלם מהנהר ותתקיף את מורקרוו במכת כנף חזקה"
-
[QUOTE=bw1234;856165]["]
[COLOR="Magenta"]דור
אתה ממשיך בדרכך ומגיע לעיר וירידיאן, מה תעשה?[/COLOR]
.[/QUOTE]
אלך לרפאות את הפוקימונים שלי ואז אלך ליער(אם יש בסביבה ואם לא אז כל מקום אחר שיש בו פוקימונים-ואם יש אז מקום עם פוקימוני אש), בשביל לאמן עוד קצת את הפיג'י שלי ולנסות ללכוד פוקימון לפני המכון הראשון.
-
[QUOTE=bw1234;855180][COLOR="Green"]בר
הוא אומר לך "טיילו טייל" דבר שאתה לא מבין ומוביל אותך למקום. במקום אתה רואה שפע של עצים עם גרגירים מכל הסוגים. בנוסף אתה רואה שם [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/198.png[/IMG] אוכל גרגירים. מה תעשה?[/COLOR]
חן
אתה אומר לצ'ארמנדר "אל תתיאש" שלשמע קריאת עידוד זו קם על הרגליים ומתחיל לצעוק על הפידג'י כמה שהוא חוצפן מה שהוא עשה לו. הפידג'י נעלב ואז צ'ארמנדר בא ושורט אותו בכל הגוף, הפידג'י התעייף. מה תעשה?
איתי
פרופסור אלם לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו טוטודייל, הוא אומר לטוטודייל "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את טוטודייל לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?
[COLOR="Red"]לי
אתה מעודד את בן שנמצא באמצע קרב מרתק שבסופו Y מנצח. אתה רואה אותם מאחלים בהצלחה אחד לשני ואת בן ממשיך בדרכו. פתאום אתה שם לב ש-Y הבחין בך ובא לקראתך. הוא אומר לך "היה קרב טוב, נכון?" ושואל אותך "אתה לכיוון העיר ג'ובילייף? אני בדרכי לשם לרפא את הפוקימונים שלי, אם אתה גם בדרך לשם נוכל ללכת ביחד לשם ולאחר מכן לערוך קרב" ושואל אותך "מה דעתך?". מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
זה לא הרס לך שום דבר אבל להבא תדע...
-------------------------------------------
סטארלי מתחיל להתקרב לשינקס כדי להכות בו עם הכנף שלו שלפתע השינקס קופץ לפידג'י על הגב, מה תעשה?[/COLOR]
דן
פוקאבו נשאר כדי לעקב אותם ואתה רץ כדי לקטוף כמה גרגירים מהצד השני. כשאתה חוזר אתה רואה מינוזומי אחד שכל חבורת המינוזומי מכים אותו בחוזקה ואת פוקאבו מהצד שלא יודע מה לעשות. מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לו תודה ויוצא מהמעבדה כדי לחפש פוקימוני אש
-
[COLOR="Green"]בר
אתה אומר לטיילו להתעלם מזה והוא מנסה לעוף קדימה לעבר המורקרוו אך הוא נתקל בעץ הוא מנסה לקום וללכת לכיוון אחר ושוב הוא רואה נהר גדול ועף לכיוונו ונתקל בעץ. הוא ממשיך להסתובב ככה ומתבלבל. הוא מתחיל להכות את עצמו עם הכנף שלו. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]דור
אתה מגיע למרכז הפוקימונים שם האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים. לאחר מכן אתה יוצא ממרכז הפוקימונים וממשיך לעבר יער וירידיאן. אתה נכנס לתוך היער ומתחיל לחפש פוקימונים שפתאום אתה רואה נחיל של [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/15.png[/IMG] ישן על העצים שם. מה תעשה?[/COLOR]
איתי
אתה אומר לו תודה, יוצא מהמעבדה והולך לחפש פוקימונים כשלפתע אתה רואה בקרבת מקום [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/228.png[/IMG] פצוע, מה תעשה?
-
[QUOTE=bw1234;856639][COLOR="Green"]
איתי
אתה אומר לו תודה, יוצא מהמעבדה והולך לחפש פוקימונים כשלפתע אתה רואה בקרבת מקום [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/228.png[/IMG] פצוע, מה תעשה?[/QUOTE]
אני יתקרב עליו ואחר כך מרים אותו ורץ למהר למרכז פוקימונים הקרוב
-
איתי
אם אתה יכול תצטט בבקשה רק את ההמשך שלך.
------------------
אתה מרים אותו ורץ מהר לעיר הקרובה. בדרך הונדור הפצוע משתעל ויוצאים לו להבות מהפה שפוגעות בך ועשן מהעף שגורם לך להשתעל. בסופו של דבר אתה מגיע לעיר צ'ריגרוב שם אתה נכנס מהר למרכז הפוקימונים. כשאתה נכנס פנימה האחות ג'וי שואלת אותך "מה קרה לך? אפשר לעזור לך במשהו? אני רואה שיש לך שם הונדור פצוע".מה תעשה?
-
[QUOTE=bw1234;856221][COLOR="Red"]לי
אתם הולכים למרכז הפוקימונים. אחרי זמן קצר אתם מגיעים אליו ונכנסים, בפנים מחכה לכם האחות ג'וי ששואלת אתכם "במה אני יכולה לעזור לכם?" Y עונה לה מייד "אנחנו צריכים לרפא את הפוקימונים לקראת קרב שיתקיים ביני לבין הבחור שנמצא פה לידי, לי" היא לוקחת את 6 הפוכדורים שY נותן לה. אתה מביא לה את הפוכדורים שלך. כעבור כמה דקות היא מחזירה לכם את הפוקימונים שלכם ואומרת לכם "עכשיו הם כמו חדשים". אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים וY אומר לך "בוא נתחיל את הקרב פה". מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לY"בסדר" אני מוציא לקרב את סטארלי שלי
-
[QUOTE=bw1234;856645]איתי
אם אתה יכול תצטט בבקשה רק את ההמשך שלך.
------------------
אתה מרים אותו ורץ מהר לעיר הקרובה. בדרך הונדור הפצוע משתעל ויוצאים לו להבות מהפה שפוגעות בך ועשן מהעף שגורם לך להשתעל. בסופו של דבר אתה מגיע לעיר צ'ריגרוב שם אתה נכנס מהר למרכז הפוקימונים. כשאתה נכנס פנימה האחות ג'וי שואלת אותך "מה קרה לך? אפשר לעזור לך במשהו? אני רואה שיש לך שם הונדור פצוע".מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לה כן ושואל אותה עם היא יכולה לעזור לו?
-
[COLOR="Red"]לי
אתה מוציא את סטארלי מהפוכדור שבא ומתיישב לך על הכתף לחכות לפקודה שלך. בינתיים Y אומר לך "סטארלי, בחירה נחמדה אם ככה לא חשבתי שאני אצטרך להשתמש בו כ"כ מוקדם." ושואל אותך "זוכר מה לימדתי אותך בקשר לסוגים ולחולשה. אם ככה, מה החולשה של מעופף? אני אענה לך-חשמל" ולוקח פוכדור מהתיק ואומר "צא", זורק את הפוכדור לאוויר. פתאום אתה רואה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/239.png[/IMG]. Y אומר לך "תתחיל אתה".מה תעשה?[/COLOR]
איתי
האחות ג'וי אומרת לך "בוודאי" ואתה מביא לה את הונדור. היא הולכת אל מאחורי מרכז הפוקימונים וכעבור כמה דקות חוזרת עם הונדור רץ לצידה. אתה רואה אותו רץ אלייך ומתחיל ללקק לך את הפנים. האחות ג'וי אומרת לך "עכשיו הוא מרופא, נראה שהוא אוהב אותך". אתה אומר לה תודה ויוצא ממרכז הפוקימונים כשהונדור אחרייך. מה תעשה?
הודעה:
עוד פוקימונים של Y התגלה.
-
[QUOTE=bw1234;856657][COLOR="Red"]
איתי
האחות ג'וי אומרת לך "בוודאי" ואתה מביא לה את הונדור. היא הולכת אל מאחורי מרכז הפוקימונים וכעבור כמה דקות חוזרת עם הונדור רץ לצידה. אתה רואה אותו רץ אלייך ומתחיל ללקק לך את הפנים. האחות ג'וי אומרת לך "עכשיו הוא מרופא, נראה שהוא אוהב אותך". אתה אומר לה תודה ויוצא ממרכז הפוקימונים כשהונדור אחרייך. מה תעשה?
הודעה:
עוד פוקימונים של Y התגלה.[/QUOTE]
אני שואל את הונדור עם הוא רוצה להיצטרף אלי
-
איתי
אתה שואל את הונדור אם הוא רוצה להצטרף אלייך לשמע המילה להצטרף הונדור נובח בשמחה ומתחיל ללקק אותך שוב. מה תעשה?
-
[QUOTE=bw1234;856671]איתי
אתה שואל את הונדור אם הוא רוצה להצטרף אלייך לשמע המילה להצטרף הונדור נובח בשמחה ומתחיל ללקק אותך שוב. מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לו בסדר וזורק לעברו פוכדור
-
[QUOTE=bw1234;856657][COLOR="Red"]לי
אתה מוציא את סטארלי מהפוכדור שבא ומתיישב לך על הכתף לחכות לפקודה שלך. בינתיים Y אומר לך "סטארלי, בחירה נחמדה אם ככה לא חשבתי שאני אצטרך להשתמש בו כ"כ מוקדם." ושואל אותך "זוכר מה לימדתי אותך בקשר לסוגים ולחולשה. אם ככה, מה החולשה של מעופף? אני אענה לך-חשמל" ולוקח פוכדור מהתיק ואומר "צא", זורק את הפוכדור לאוויר. פתאום אתה רואה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/239.png[/IMG]. Y אומר לך "תתחיל אתה".מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"התקפה מהירה ומתקפת כנף"
-
איתי
ההונדור יתווסף אלייך(בחלק של הרשומים) יותר מאוחר כי אני צריך לבחור איזה מתקפות לתת לו ואני מתלבט.
-------------
אתה אומר לו בסדר וזורק לעברו פוכדור. הפוכדור פוגע בו והוא נכנס לתוכו. הפוכדור מתנדנד מספר שניות על האדמה ולאחר מספר שניות נעצר. תפסת הונדור.מה תעשה?
[COLOR="Red"]לי
סטארלי שועט לעבר אלקיד של Y במהירות ותוקף אותו עם הכנפיים שלו. Y אומר לו "אל תיכנע, תתפוס אחת מהכנפיים שלו ותעיף אותו עם אגרוף חשמל". Y אומר ואלקיד עושה: אלקיד תופס את הסטארלי שלך בכנף ביד שמאל שלו ובו זמנית אתה רואה שגיצים מתחילים לעוף מהיד השנייה של אלקיד. אלקיד מכה את סטארלי עם אגרוף ימין שלו דבר שגורם לסטארלי ליפול על הרצפה. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;856688]
[COLOR="Red"]לי
סטארלי שועט לעבר אלקיד של Y במהירות ותוקף אותו עם הכנפיים שלו. Y אומר לו "אל תיכנע, תתפוס אחת מהכנפיים שלו ותעיף אותו עם אגרוף חשמל". Y אומר ואלקיד עושה: אלקיד תופס את הסטארלי שלך בכנף ביד שמאל שלו ובו זמנית אתה רואה שגיצים מתחילים לעוף מהיד השנייה של אלקיד. אלקיד מכה את סטארלי עם אגרוף ימין שלו דבר שגורם לסטארלי ליפול על הרצפה. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אמר לסטארלי"מכת חול והתקפה מהירה על אלקיד"
-
[QUOTE=bw1234;856639][COLOR="Green"]בר
אתה אומר לטיילו להתעלם מזה והוא מנסה לעוף קדימה לעבר המורקרוו אך הוא נתקל בעץ הוא מנסה לקום וללכת לכיוון אחר ושוב הוא רואה נהר גדול ועף לכיוונו ונתקל בעץ. הוא ממשיך להסתובב ככה ומתבלבל. הוא מתחיל להכות את עצמו עם הכנף שלו. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד לטיילו: "אל תוותר תנסה להתמקד במורקרוו ואחריי שאתה מתמקד בוא תצא למכת כנף חזקה"
-
-
[QUOTE=bw1234;856688]איתי
ההונדור יתווסף אלייך(בחלק של הרשומים) יותר מאוחר כי אני צריך לבחור איזה מתקפות לתת לו ואני מתלבט.
-------------
אתה אומר לו בסדר וזורק לעברו פוכדור. הפוכדור פוגע בו והוא נכנס לתוכו. הפוכדור מתנדנד מספר שניות על האדמה ולאחר מספר שניות נעצר. תפסת הונדור.מה תעשה?
?[/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא אותו ומחבק אותו חזק ואחר כך אני יוצא מהעיר לעיר השניה
-
[QUOTE=bw1234;856639]
[COLOR="Magenta"]דור
אתה מגיע למרכז הפוקימונים שם האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים. לאחר מכן אתה יוצא ממרכז הפוקימונים וממשיך לעבר יער וירידיאן. אתה נכנס לתוך היער ומתחיל לחפש פוקימונים שפתאום אתה רואה נחיל של [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/15.png[/IMG] ישן על העצים שם. מה תעשה?[/COLOR]
?[/QUOTE]
אני עובר ומחליט לא להטריד את נחיל ה[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/15.png[/IMG] וממשיך לחפש פוקימונים
-
[COLOR="Green"]בר
אתה אומר לטיילו לא לוותר ולהתמקד במורקרוו. טיילו מתמקד במורקרוו והוא מפסיק להיות מבולבל. פתאום אתה שם לב שכל הנהר סביב לא קיים יותר. טיילו עף לכיוון מורקרוו, פוגע בו עם הכנף ומפיל אותו על הרצפה. מכת הכנף גרמה לעץ גרגירים שמורקרוו היה עליו ליפול על המורקרוו. המורקרוו מעולף מתחת לעץ הגרגירים, מה תעשה? [/COLOR]
[COLOR="Red"]לי
סטארלי מעיף חול לעבר אלקיד ופוגע לו בעיניים. אלקיד מתחיל להסתובב סביב ולתקוף כל מה שזז עם מתקפת ברק חזקה, המתקפה פוגעת בסטארלי שמתעלף. מה תעשה?[/COLOR]
איתי
אתה הולך לעבר העיר השנייה כשלפתע אתה רואה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/16.png[/IMG] מה תעשה?
[COLOR="Magenta"]דור
אתה הולך בשקט בשקט על קצות האצבעות כדי לא להעיר אותם. בסוף אתה עובר את היער ומגיע לעיר פיוטר, מה תעשה?[/COLOR]
הודעה:
נוספו חוקים חדשים אנא לבדוק!
[QUOTE=IcoolLIVES;856792]למה דילגתה עליי?[/QUOTE]
לא דילגתי, תלך לעמוד 11-להבא שלח פרטי.
-
[QUOTE=bw1234;857082][COLOR="Green"]בר
אתה אומר לטיילו לא לוותר ולהתמקד במורקרוו. טיילו מתמקד במורקרוו והוא מפסיק להיות מבולבל. פתאום אתה שם לב שכל הנהר סביב לא קיים יותר. טיילו עף לכיוון מורקרוו, פוגע בו עם הכנף ומפיל אותו על הרצפה. מכת הכנף גרמה לעץ גרגירים שמורקרוו היה עליו ליפול על המורקרוו. המורקרוו מעולף מתחת לעץ הגרגירים, מה תעשה? [/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד לטיילו: "כל הכבוד לך הייתה ממש מצויין, עכשיו חזור, תודה לך על הכול. ועכשיו צא פוכדור!!!" ואזרוק על מורקרו פוכדור
-
[QUOTE=bw1234;857082]
[COLOR="Magenta"]דור
אתה הולך בשקט בשקט על קצות האצבעות כדי לא להעיר אותם. בסוף אתה עובר את היער ומגיע לעיר פיוטר, מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני אלך ליער הקרוב(לא זה שממנו באתי, ואם אין עוד יער אז כל אזור עם פוקימונים פראיים) ואחפש פוקימון ללכידה ולאימון
-
[QUOTE=bw1234;857082][COLOR="Green"]
[COLOR="Red"]לי
סטארלי מעיף חול לעבר אלקיד ופוגע לו בעיניים. אלקיד מתחיל להסתובב סביב ולתקוף כל מה שזז עם מתקפת ברק חזקה, המתקפה פוגעת בסטארלי שמתעלף. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני מוציא את צ'ימצ'אר ומחזיר את סטארלי ואומר לצ'ימצ'אר"גלגל להבה על אלקיד"
-
[QUOTE=bw1234;857082][COLOR="Green"]
איתי
אתה הולך לעבר העיר השנייה כשלפתע אתה רואה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/16.png[/IMG] מה תעשה?
י.[/QUOTE]
אני מוציא את טוטודיל ואומר לו לתקוף באחדח מים על פיג'י
-
[QUOTE=bw1234;856165][COLOR="Green"]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
על השקעה אתה מקבל שינקס מתנה.
-----------------------
סטארלי עף גבוה ואתה רואה את שינקס נופל לו מהגב הישר לתוך פוכדור שנפל לך מהתיק. אתה רואה את הפוכדור מתנדנד מעט ובסופו של דבר נעצר. לכדת שינקס, מה תעשה?[/COLOR]
.[/QUOTE]
תודה רבה.
דרך אגב אני מצטער שלא הגבתי הרבה כי אני מסיים מאוחר.
---------------------------
"כל הכבוד סטארלי" אומר לו על המאמץ ואחזיר אותו לפוכדור.
אני מתכופף אל עבר הפוכדור מהרצפה ומרים אותו עם חיוך על פניי ומכניס לתיק.
אני מתרומם זקוף ומפנה את פניי קדימה וממשיך בדרכי.
-
[COLOR="Green"]בר
טיילו מתעופף סביבך בשמחה ואתה מתקשה להחזיר אותו לפוכדור, בסופו של דבר אחרי כמה דקות של ניסיונות אתה מצליח להחזיר אותו לפוכדור. לאחר מכן אתה לוקח פוכדור מהתיק וזורק אותו על מורקרוו, הפוכדור פוגע במורקרוו המעולף ומורקרוו נכנס לתוך הפוכדור, הפוכדור נוחת על הרצפה ומתנדנד מספר שניות לבסוף הוא נעצר. תפתסת מורקרוו. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]דור
אתה שואל אנשים בסביבה אם הם יודעים איפה יש מקום בסביבה שבו ניתן לאמן פוקימונים. הם אומרים לך שיש איזור ממש ליד היציאה מהיער שם יש מספר פוקימונים מעניינים לתפוס ולהתאמן בעזרתם. כמו כן הם אומרים לך שאחרי העיר יש גם מקום לאימון הפוקימונים וששם יש גם מאמנים להילחם נגדם. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]לי
אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור ולאחר מכן לוקח את הפוכדור של צ'ימצ'אר, זורק אותו לאוויר וצ'ימצ'אר יוצר החוצה. Y אומה לך "בחירה יפה" ואתה אומר לצ'ימצ'אר להשתמש בגלגל להבה, פתאום אתה רואה להבות מתחילות לעטוף אותו ושהוא מתחיל להתגלגל לכיוון אלקיד במהירות. Y אומר לאלקיד "תתחמק מהר" אך מאוחר מידי, צ'ימצ'אר פוגע בו ומעלה אותו בלהבות - אלקיד התעלף. Y אומר לך "כל הכבוד" ומחזיר את אלקיד לפוכדור תוך כדי שהוא אומר "היית מעולה אלקיד, חזור". לאחר מכן הוא אומר לך "בוא נראה מה תגיד על זה" ולוקח פוכדור מהחגורה שלו ומעיף לאוויר, לפתע אתה רואה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/393.png[/IMG] יוצא מהפוכדור. מה תעשה?[/COLOR]
איתי
אתה מוציא את טוטודייל. טוטודייל מסתכל עלייך כדי לקבל פקודה, כשאתה אומר לו לתקוף האקדח מים הוא מסתובב לכיוון הפידג'י, פותח את הפה ומתחילים לצאת לו מים מהפה הישר לכיוון פידג'י. הפידג'י שומע את המים שמגיעים לכיוונו ומסתובב במטרה לנסות להגן על עצמו, אבל מאוחר מידי - המים פוגעים בפידג'י שמתאושש מהר ושועט לעבר הטוטודייל במהרה ומעיף אותו עם הכנף שלו על האדמה. מה תעשה?
[COLOR="RoyalBlue"]בן
זה בסדר גמור.
-----------------------
אתה ממשיך בדרכך לעבר העיר ג'ובילייף. בדרך אתה רואה עצים ונהרות יפים אך לא עוצר בדרך. לבסוף אתה מגיע אל העיר ג'ובילייף. אתה הולך לכיוון מרכז הפוקימונים כשלפתע אתה רואה מולך קרב פוקימונים בין לי ל-Y. מה תעשה?[/COLOR]
הודעה לכולם:
1. מתקפות של פוקימונים שתפסתם היום יעודכנו מחר.
2. עוד פוקימון של Y התגלה.
-
[QUOTE=bw1234;857521][COLOR="Green"]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
זה בסדר גמור.
-----------------------
אתה ממשיך בדרכך לעבר העיר ג'ובילייף. בדרך אתה רואה עצים ונהרות יפים אך לא עוצר בדרך. לבסוף אתה מגיע אל העיר ג'ובילייף. אתה הולך לכיוון מרכז הפוקימונים כשלפתע אתה רואה מולך קרב פוקימונים בין לי ל-Y. מה תעשה?[/COLOR]
הודעה לכולם:
מתקפות של פוקימונים שתפסתם היום יעודכנו מחר.[/QUOTE]
'זה האיש הזה...' אחשוב לי.
אני מחליט להתעלם ממנו ולהכנס למרכז הפוקימונים ולרפא את הפוקימונים.
'מעניין איפה המכון בעיר הזו' אחשוב לעצמי בעודי נכנס.
-
[QUOTE=bw1234;857521][COLOR="Green"]
איתי
אתה מוציא את טוטודייל. טוטודייל מסתכל עלייך כדי לקבל פקודה, כשאתה אומר לו לתקוף האקדח מים הוא מסתובב לכיוון הפידג'י, פותח את הפה ומתחילים לצאת לו מים מהפה הישר לכיוון פידג'י. הפידג'י שומע את המים שמגיעים לכיוונו ומסתובב במטרה לנסות להגן על עצמו, אבל מאוחר מידי - המים פוגעים בפידג'י שמתאושש מהר ושועט לעבר הטוטודייל במהרה ומעיף אותו עם הכנף שלו על האדמה. מה תעשה?
[COLOR="RoyalBlue"][/QUOTE]
אני אומר לטוטודייל לקום ולתקוף את פיג'י בקרן בועות ואחריה בשריטות בכל הכוח
-
[QUOTE=bw1234;857521]
[COLOR="Magenta"]דור
אתה שואל אנשים בסביבה אם הם יודעים איפה יש מקום בסביבה שבו ניתן לאמן פוקימונים. הם אומרים לך שיש איזור ממש ליד היציאה מהיער שם יש מספר פוקימונים מעניינים לתפוס ולהתאמן בעזרתם. כמו כן הם אומרים לך שאחרי העיר יש גם מקום לאימון הפוקימונים וששם יש גם מאמנים להילחם נגדם. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני הולך לאיזור שעליו המליצו לי האנשים ליד היציאה מהיער
-
[QUOTE=bw1234;855180][COLOR="Green"
דן
פוקאבו נשאר כדי לעקב אותם ואתה רץ כדי לקטוף כמה גרגירים מהצד השני. כשאתה חוזר אתה רואה מינוזומי אחד שכל חבורת המינוזומי מכים אותו בחוזקה ואת פוקאבו מהצד שלא יודע מה לעשות. מה תעשה?[/QUOTE]
אצעק לפוקבו "גלגל אש על כל החבורה " ואמשיך לקטוף . אחרי שאצליח למלא את הידיים בגרגרים אמהר לתת להם אותו
-
[quote=bw1234;851126]
[COLOR=DarkOrange]עומר
פוצ'יינה שומע את הצעקה שלך אבל לא מקשיב ונושך עוד מספר פעמים את סטארלי שכבר ממש פצוע. אתה אומר למאדקיפ להשתמש בפצצת בוץ, מאדקיפ משתמש בפצצת בוץ ובוץ ניתז לכל עבר ופוגע גם בפוצ'יאנה וגם בטילוו.[/COLOR][/quote]
"מאדקיפ תמשיך בפצצת בוץ" אומר לו בשמחה ואקח את הטיילו הפצוע ביידים שלי ואשאל אותו:"אתה בסדר?" ואחייך אליו
-
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה מתעלם מהקרב שבינתיים אתה רואה פוקימון חדש של Y. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומביא לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך כדי שתרפא אותם, לאחר כמה שניות האחות חוזרת ובידה הפוכדורים שבהם נמצאים הפוקימונים שלך. היא מחזירה לך אותם ואומרת לך "כמו חדשים". אתה יוצא ממרכז הפוקימונים וחושב לעצמך 'איפה המכון בעיר הזאת", אתה מחליט לשאול את אחד האנשים שאתה רואה בסביבה "איפה נמצא המכון בעיר הזאת?" הוא עונה לך "בעיר הזאת אין מכון אבל אם תמשיך שמאלה מהעיר הזאת אתה תהיה בדרך לעיר המכון של רוארק". מה תעשה?[/COLOR]
איתי
אתה אומר לטוטודייל לקום ולתקוף את פידג'י בקרן בועות לפתע אתה רואה את טוטודייל קם ובועות קטנות מתחילות לצאת מהפה הפתוח של טוטודייל הישר אל עבר פידג'י ופוגעות בו. פידג'י עף אחורה ונופל על האדמה. אתה אומר לטוטודייל להשתמש בשריטות בכל הכוח ואז טוטודייל רץ לעבר הפידג'י שלא מספיק לקום ומתחיל לשרוט אותו בחוזקה. פידג'י התעלף. מה תעשה?
[COLOR="Magenta"]דור
אתה הולך לכיוון האיזור שעליו המליצו לך שנמצא ליד היציאה מהיער. אתה מסתובב שם מעט ורואה מספר יצורים מדהימים להתאמן נגדם וללכוד אך אתה שם לב במיוחד ל[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/25.png[/IMG] קטן שמסתובב לבדו קרוב מאוד ליציאה מהיער. מה תעשה?[/COLOR]
דן
אתה צועק לעבר פוקבו להשתמש בגלגל אש על כל החבורה ואתה רואה להבות מתחילות לעטוף אותו ופתאום אתה רואה אותו מתחיל להתגלגל לעבר חבורת המינוזומי ששמים לב לכך וזזים הצידה. המינוזומי הקטן שלא יכול לזוז לא מצליח לזוז אך שנייה לפני שפוקאבו פוגע בו פוקאבו מפסיק ולוקח אותו אלייך. אתה בינתיים ממשיך לקטוף את הגרגירים משאתה מסיים אתה חוזר אל חבורת המינוזומי ומביא להם את הגרגירים ומחלק להם אותם שווה בשווה. מה תעשה?
[COLOR="DarkOrange"]עומר
אתה אומר למאדקיפ להשתמש בפצצת בוץ אך הפעם הוא מצליח לשלוט במתקפה ופוגע רק בפוצ'יינה שבורח מהמקום. בינתיים אתה מרים את הטיילו הפצוע על הידיים שלך ושואל אותו אם הוא בסדר. הוא עונה לך "טיילו טייל" שאתה לא מבין ומתעלף. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;857521][COLOR="Green"]בר
טיילו מתעופף סביבך בשמחה ואתה מתקשה להחזיר אותו לפוכדור, בסופו של דבר אחרי כמה דקות של ניסיונות אתה מצליח להחזיר אותו לפוכדור. לאחר מכן אתה לוקח פוכדור מהתיק וזורק אותו על מורקרוו, הפוכדור פוגע במורקרוו המעולף ומורקרוו נכנס לתוך הפוכדור, הפוכדור נוחת על הרצפה ומתנדנד מספר שניות לבסוף הוא נעצר. תפתסת מורקרוו. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד: "אדיר תפסתי מורקרוו, צא!!" והעשה איתו הכרות קצרה ולאחר מכן אלך לכיוון העיר ראסטברו למכון הראשון