-
[quote]אתה מחכה חמש דקות ודינג,דונג המכונה נפתחת ואתה מוצא בפנים פוקדור אתה לוקח אותו ורורק אומר לך:"בהצלחה במסע" אתה יוצא לדרך אחד ואתה רואה מעלייך עף ארטיקונו מה תעשה?[/quote]
וואו זה ארטיקונו אלחש לעצמי תוך כדי התלהבות אני עוקב אחרי בעינים ורץ אחריו
-
[quote=OmerFake;861444][COLOR=indigo]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=indigo]זאת לא חגורת שמחה אלה חגורה אדומה,החפץ אשר מפתח אותו,אבל קודם הוא צריך לנצח בקרב מתי שהוא לבוש בה דר ךאגב הוא יכול להישתמש באגוף מאך עכשיו" עומר אומר לך בחיוך ומוציא את ליפאון ואומר לה:"תקשיבי אני צריך שתלכי למקום שמצאתי אותך ותביאי איווי תינוק,אח שלך בסדר?" עומר מחייך אלייה והיא יוצאת לדרך [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"למה אתה צריך איווי תינוק? יש לך ליפאון" אשאל את עומר
'אני לא מבין למה הוא עוזר לי כל כך' אחשוב
-
nehorai308
תערוך את ההודעה ותצטט אותי עד אז אני לא ממשיך לך
GeneralAdam
[COLOR=Purple]"בשביל גלסיון" עומר אומר בחיוך וממשיך בדרך אתם רואים מולכם שלט שרשום בו:"דרך 2 דרך הפירצה" עורמ אומר לך:"אז אתה יודע מי אני נכון?,אם לא אני הוא,מנהיג הליגה,עומר" הוא מחייך אליך וממשיך בדרך
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;861530]
GeneralAdam
[COLOR=purple]"בשביל גלסיון" עומר אומר בחיוך וממשיך בדרך אתם רואים מולכם שלט שרשום בו:"דרך 2 דרך הפירצה" עורמ אומר לך:"אז אתה יודע מי אני נכון?,אם לא אני הוא,מנהיג הליגה,עומר" הוא מחייך אליך וממשיך בדרך[/COLOR]
[COLOR=purple][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"ידעתי את זה,גירטינה סיפר לי הכל ואני מאמין לו" אגיד לעומר
"טוב עכשיו אני רוצה לחפש פוקימון שיצטרף לצוות שלי,אתה מוכן לעזור לי? " אשאל בחיוך
-
[COLOR=Purple]GeneralAdam
"אני לא יכול כרגע,אבל אם אתה רוצה אתה יכול לקבל את האיווי התינוק הזה" עומר אומר לך וזורק לעברך פוקדור "אבל אתה תיצטרך ליתפוס אותו,ליפאון תניחי את התינוק,קדשימה אדם בא נבחן אותך" עומר מחייך ואתה מוכן לקרב נגד האיווי התינוק,[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;861543][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"אני לא יכול כרגע,אבל אם אתה רוצה אתה יכול לקבל את האיווי התינוק הזה" עומר אומר לך וזורק לעברך פוקדור "אבל אתה תיצטרך ליתפוס אותו,ליפאון תניחי את התינוק,קדשימה אדם בא נבחן אותך" עומר מחייך ואתה מוכן לקרב נגד האיווי התינוק,[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
אחי תוסיף לפסייבול את המתקפה אגרוף מך
-----------
"אין בעיה! קדימה פסייבול!" אצעק ואוציא את פסייבול לקרב
"פסייבול תשתמש בשילוב הרסני קדימה!" אצעק ואצביע על איווי
-
[COLOR=MediumTurquoise][COLOR=Purple]GeneralAdam[/COLOR][COLOR=Purple]
אתה רואה שהיפופטס שלך יוצא מהפוקדור ופיתאום פסייבול זוהר ואז היפופטס נעלם ועל גבי פסייבול יש בגב חורים עם חול,בידיים יש טפרים,אתה מבין שהם התמזגו. [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/COLOR]
safta
אתה מחוץ למשחק שלי אל תגיב פה יותר בבקשה
-
-
[COLOR=DarkGreen]nehorai308
שאתה מדבר תעשה " ושאתה לוחש תעשה '
-------------------------
"אתה יוצא לדרך שפיתאום אתה רואה סטארלי פצוע שנופל מהעץ ונפגע קשות הוא מנסה ליקרוא למשפחתו אך לא מצליח להוציא ציפצוף,[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote]"אתה יוצא לדרך שפיתאום אתה רואה סטארלי פצוע שנופל מהעץ ונפגע קשות הוא מנסה ליקרוא למשפחתו אך לא מצליח להוציא ציפצוף,מה תעשה?[/quote]
ארוץ אליו במהירות וארים אותו וארוץ איתו למרכז הפוקימונים הכי קרוב אלי
-
בבקשה תשקיע יותר מחצי שורה..
---------------------
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה שם איש זקוף שמסתכל עלייך הוא מסתכל על הסטרלי בבחינה רבה ואז אומר לך:"נעים להכיר אני עומר,אני רואה שהסטארלי הקטן שלך פצוע נכון?,תביא לו את זה" האיש מושיט לך ספריי שעליו רשום "מרפא פוקימון 2000" [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote]אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה שם איש זקוף שמסתכל עלייך הוא מסתכל על הסטרלי בבחינה רבה ואז אומר לך:"נעים להכיר אני עומר,אני רואה שהסטארלי הקטן שלך פצוע נכון?,תביא לו את זה" האיש מושיט לך ספריי שעליו רשום "מרפא פוקימון 2000" מה תעשה?[/quote]
נעים לכיר אותך אותך אני עונה לו ומיד לאחר מכן אומר לו זה לא הסטארלי שלי יצאתי מאתר החפירות וראיתי אותו שוכב פצוע אז הבאתי אותו לכאן.תוכל לעזור לו אשאל
-
[quote=OmerFake;861584][COLOR=mediumturquoise][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה רואה שהיפופטס שלך יוצא מהפוקדור ופיתאום פסייבול זוהר ואז היפופטס נעלם ועל גבי פסייבול יש בגב חורים עם חול,בידיים יש טפרים,אתה מבין שהם התמזגו. [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/COLOR]
[/quote]
"עומר מה קרה להם? הם התמזגו? איך זה יכול להיות?" אשאל בלחץ
-
"זו ההשפעה של שילוב הרסני" אומר אומר בתמיהה ואז איווי תוקף עם ראשייה את הפסייבול שלך והוא מתחיל לבכות [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;861699][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"זו ההשפעה של שילוב הרסני" אומר אומר בתמיהה ואז איווי תוקף עם ראשייה את הפסייבול שלך והוא מתחיל לבכות [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"ומה המתקפה הזאת עושה?" אשאל ובזמן שאני מחכה לתשובה
"פסייבול קדימה תקוף אותו באגרוף מאך!" אצעק
-
[COLOR=Purple]Generaladam
"המתקפה משלבת שני פוקימונים יחד לזמןמ ןמוקצב ומביאה לפוקימון המשתמש כוחוצ של פוקימון אחר,תגיד לפסייבול להישתמש בסופת חול ותסתכל שהוא מצליח" עורמ אומר לך בחיוך ואז איווי משתמש בשילוב הרסני גם כן והוא משתלב עם הליפאון של עומר בלי רצון של ליפאון אתה רואה שאיווי קיבל כוחות של לפאון ,איווי משתמש בעלי תער[B]
מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;864355][COLOR=purple]Generaladam[/COLOR]
[COLOR=purple]"המתקפה משלבת שני פוקימונים יחד לזמןמ ןמוקצב ומביאה לפוקימון המשתמש כוחוצ של פוקימון אחר,תגיד לפסייבול להישתמש בסופת חול ותסתכל שהוא מצליח" עורמ אומר לך בחיוך ואז איווי משתמש בשילוב הרסני גם כן והוא משתלב עם הליפאון של עומר בלי רצון של ליפאון אתה רואה שאיווי קיבל כוחות של לפאון ,איווי משתמש בעלי תער[/COLOR]
[B][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"פסייבול תשתמש בסופת חול כדי להעיף את עלי התער ואז תשתמש בדילוג!" אצעק
"אני רוצה שתגיד לי את האמת עכשיו עומר,אתה מייצר פוקימון ומשנה אותם נכון" אגיד לעומר ואסתכל לו בעיניים
-
-
[COLOR=DarkGreen]Nehorai308[/COLOR][COLOR=Red]*[/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]קיבלתה כוכב אדום בגלל שלא שלחת לי בפרטי והספמתה
----------
"בטח שאעזור לו,אחרי הכל,אני חייב לעזור למאמנים צעירים" עומר אומר לך בחיוך ואז מרפא לך את הסטרלי אתה רואה שסטרלי קופץ משמחה ואתה רואה שהוא רוצה להיצטרף אלייך למסע [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=Purple]"לא יצרתי זן חדש,הזן הזה פשוט לא קיים פה" עורמ אומר לך ולא מסביר הרבה אתה רואה שסופת החול פוגעת בעלי התער והשילוב ההרסני של שני הפוקימונים נעלם,איווי חזר להיות איווי ופסייבול חזרל היות פסייבול אתה רואה שפסייבול נופל על הריצפה מתשישות וכך גם איווי
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;864455]
[COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"לא יצרתי זן חדש,הזן הזה פשוט לא קיים פה" עורמ אומר לך ולא מסביר הרבה אתה רואה שסופת החול פוגעת בעלי התער והשילוב ההרסני של שני הפוקימונים נעלם,איווי חזר להיות איווי ופסייבול חזרל היות פסייבול אתה רואה שפסייבול נופל על הריצפה מתשישות וכך גם איווי[/COLOR]
[COLOR=purple][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"לא נורא פסייבול עכשיו תנוח" אגיד בחיוך ואחזיר את פסייבול לפוכדור שלו
"הגיע הזמן לתפוס אותך...פוכדור צא!" אצעק
-
פסייבול כבר גמור,תערוך את ההודעה,וגם היא קצרה מידי כבר הערתי לך על זה מצטער אבל פעם הבאה כוכב אדום[/COLOR]
-
-
[COLOR=Purple]GeneralAdam[/COLOR][COLOR=Purple]
נדנוד ריאשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נתפס "תחדש על האיווי אז איזה התפתחות שלו אתה הכי אוהב?" אומר שואל אותך בחיוך ומנסה להיתחמק מהשאלות שלך [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote]"בטח שאעזור לו,אחרי הכל,אני חייב לעזור למאמנים צעירים" עומר אומר לך בחיוך ואז מרפא לך את הסטרלי אתה רואה שסטרלי קופץ משמחה ואתה רואה שהוא רוצה להיצטרף אלייך למסע מה תעשה?
[/quote]
תודה רבה אומר לעומר תוך כדי שאני מוציא פוקדור מהכיס ומכה בסטארלי מכה חלשה במצח ושמח שאני לוכד את הפוקימון הראשון שלי
-
נדנוד ריאשון,נדנודשני,נדנוד שלישי,נתפס.תפסתה סטארלי. "תתחדש אני ימשיך לדרכי עכשיו" עומר אומר בחיוך ויוצא ממרכז הפוקימונים ופיתאום נעלם [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;864500][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]נדנוד ריאשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נתפס "תחדש על האיווי אז איזה התפתחות שלו אתה הכי אוהב?" אומר שואל אותך בחיוך ומנסה להיתחמק מהשאלות שלך [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"האמת שאני לא כ"כ יודע אבל אני חושב שאני ילך על ליפאון או אמבריאון אחד מהם" אגיד בחיוך
בזמן שאני מרים את הפוכדור של איווי
-
"קח את זה" עומר אומר לך וזורק לעברך פעמון ואז עומר אומר:"תלביש אותו על איווי ובליילה הוא היתפתח לאמבריון" עומר מחייך ואז נפרד לשלום ואומר:"אני ימשיך בדרכי יהיה שלום" עומר נעלם,אתה ממשיך בדרכך עד שאתה רואה שלט, לעיר המשך קדימה [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE]
nehorai308
נדנוד ריאשון,נדנודשני,נדנוד שלישי,נתפס.תפסתה סטארלי. "תתחדש אני ימשיך לדרכי עכשיו" עומר אומר בחיוך ויוצא ממרכז הפוקימונים ופיתאום נעלם מה תעשה?[/QUOTE]
אני אצא ממרכז הפוקימונים שמח ואחזור לדרך הראשונה בצהלת שמחה במטרה לאמן את הסטארלי שלכדתי ואת קרינידוס
-
nehorai 308
אין לך צארמנדר תערוך בבקשה
-
ערכתי
מצטער פשוט התבלבלתי אם התחלתי של משחק אחר
-
[COLOR=DarkGreen]Nehorai308
אתה מוציא את סטארלי ואת קרנידוס אך קרנידוס מתחיל לתקוף את סטארלי אך סטארלי הרגוע סופג את המכות ולא מחזיר [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE]
Nehorai308
אתה מוציא את סטארלי ואת קרנידוס אך קרנידוס מתחיל לתקוף את סטארלי אך סטארלי הרגוע סופג את המכות ולא מחזיר מה תעשה?[/QUOTE]
קרינדוס תירגע אומר לו תוך כדי שאני טופס אתו ואז נאי אומר לו זה בסדר הסטארלי הזה איתו לכדתי אותו לא מזמן אז תתנהג אליו יפה
-
[quote=OmerFake;864542][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"קח את זה" עומר אומר לך וזורק לעברך פעמון ואז עומר אומר:"תלביש אותו על איווי ובליילה הוא היתפתח לאמבריון" עומר מחייך ואז נפרד לשלום ואומר:"אני ימשיך בדרכי יהיה שלום" עומר נעלם,אתה ממשיך בדרכך עד שאתה רואה שלט, לעיר המשך קדימה [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
אני מוציא את איווי מהפוכדור שלו ושואל אותו
"איווי אתה רוצה להמשיך איתי את המסע ברגל? או שאתה רוצה לחזור לפוכדור שלך?" ואחייך
-
[COLOR=Purple]
אתה רואה שפסייבול זוהר ופתאום אתה ואיווי זוהרים אתה שומע קול רך שאומר לך:"אני רוצה ללכת ברגל" ואיווי מחייך אתה מבין שפסייבול יכול לגרום לך לתקשר עם פוקימונים[B] מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;865187]
[COLOR=purple]אתה רואה שפסייבול זוהר ופתאום אתה ואיווי זוהרים אתה שומע קול רך שאומר לך:"אני רוצה ללכת ברגל" ואיווי מחייך אתה מבין שפסייבול יכול לגרום לך לתקשר עם פוקימונים[B] מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"וואו פסייבול אתה יכול לאפשר לי ולפוקימונים שונים לתקשר בינינו,אני לא מאמין" אגיד בהתלהבות
"טוב איווי אז מעכשיו אני ואתה ניהיה שותפים" אגיד בחיוך ואתחיל ללכת לעבר העיר
-
"סטאר" סטארלי אומר לך בהיתלהבות אתה רואה עץ אשר סטרלי נמשך אליו והוא מתחיל ללקק אותו,אתה מבין שמרוח שם דבש,מה תעשה?[/COLOR]
"פסיי" פסייבול אומר ואז אתה רואה את איווי מנענעה את הראש בשביל לשמוע את הצלילים של הפעמון שעומר הביא לך,אתה רואה שהצלילים משמחים את איווי ממש יורד הליילה ועומר אומר לך:"כדי שנמצא מקום ללון בו,אני יכול לסדר לנו אחד כזה" אתה ממצמץ ופתאום אתם נמצאים בבית מפואר עם 2 מיטות ,גקוזי,מטבח ועוד קומה שאתה לא יודע מה יש בה אתה רואה פרוסלס שעוברת ומדברת אל עומר,אתה מבין שהבית הוא שלה מה תעשה?
[/COLOR]
-
[COLOR=darkgreen][/COLOR]
[COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"פסיי" פסייבול אומר ואז אתה רואה את איווי מנענעה את הראש בשביל לשמוע את הצלילים של הפעמון שעומר הביא לך,אתה רואה שהצלילים משמחים את איווי ממש יורד הליילה ועומר אומר לך:"כדי שנמצא מקום ללון בו,אני יכול לסדר לנו אחד כזה" אתה ממצמץ ופתאום אתם נמצאים בבית מפואר עם 2 מיטות ,גקוזי,מטבח ועוד קומה שאתה לא יודע מה יש בה אתה רואה פרוסלס שעוברת ומדברת אל עומר,אתה מבין שהבית הוא שלה מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"עומר מה זה הבית הזה? אנחנו נוכל לישון כאן?" אשאל
"איווי מה אתה אומר על להתאמן עכשיו באוויר הלילה" אשאל בחיוך את איווי
-
כן,נוכל ללון כאן מפני שפרוסלס הזו,בעצם הפוקימון שלי,אך שיחררתי אותה,והיא בעזרת הכוחות שלה בנתה אחוזה,אם תסתכל מקרוב תראה שכל הלבנים של הבית עשיויות קרח,ואם אתה רוצה יש איזור אימונים בחוץ" עומר מחייך אלייך ואומר:"אני גם צריך להיתאמן קצת אולי נערוך קרב?"[/COLOR]
-
[QUOTE]
nehorai308
"סטאר" סטארלי אומר לך בהיתלהבות אתה רואה עץ אשר סטרלי נמשך אליו והוא מתחיל ללקק אותו,אתה מבין שמרוח שם דבש,מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי "בתיאבון" תוך כדי שאני ממתין לעוד פוקימונים נדירים אחרים שיגיעו לעץ של הדבש אם הפוקדור של קרינדוס
-
"הרק" אתה שומע צעקה ורואה הרקרוס אשר בא לתקוף אותך עם הקרן שלו לכיוונך,מה תעשה?[/COLOR]