-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880535]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה ילדה קטנה בעלת סימן כחול על יד ימין מותקפת על ידי קרוקנו שמשתמש בטפריי מים שמשאירים סימני חתך על הגוף הבוכה של הילדה הקטנה,אתה רואה את טריקו יוצא מין הפוכדור.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"תגיד אתה נורמאלי את מעז בכלל לתקוף ילדה קטנה אתה תשלם על זה!!!!, ילדה אל תידאגי אני וטריקו נגן עלייך" אצעק בכעס עז לעבר קרוקנו.
"קדימה טריקו תקפוץ מעץ לעץ ואז שאתה מספיק קרוב לקרוקנו תשתמש בחבטה חזקה מאוד שתלמד את קרוקנו הזה שלא תוקפים ילדה קטנה!!" אצעק בנחישות לעבר טריקו.
"תגידי ילדה איך קוראים לך?, תתרחקי קצת מהזירה שלא תפצעי, לאחר הקרב אחק אותך להוריך" אגיד לילדה בניסיון להפחית את הלחץ שלה.
-
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הניבים של קרוקנו הפוכים להיות קרח,כמו[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]ליבו,אתה רואה שהמתקפה של טריקו נכשלת בגלל ניב הקרח העוצמתי של קרוקנו,אתה רואה את עומר קופץ מראש ההר והוא אומר:"הפוקימון החדש שלי קדימה,צא הואו!",אתה רואה הואו ענק וזוהר יוצא מין הפוכדור של עומר.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]יש לעומר הואו זוהר![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*המידע על פיקאצ'ו בדף הרשומים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את הפיקאצ'ו יוצא מין הפוכדור ואתה רואה שהשאדו-פיקאצ'ו של שאדו והפיקאצ'ו הרגיל שלך לא דומים בכלל היות והשאדו פיקאצ'ו שחור כולו והפיקאצ'ו שלך צהוב.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר LOR=#00ccff][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה מגיע לחדר מוזר שלא ראית קודם,אתה רואה עשרות אנשים מקיפים את החדר,אתה רואה את עומר מסתכל אליך והוא אומר בקול רם מאוד:"מתמודד מספר שתיים לי מהעיירה פאלט!",אתה שומע תשועות רבות ואתה רואה מאמן צעיר מחכה לך בזירת הקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"מה לעזעל קורה פה.אתה לא אמרת לישאני אלחם מוןל מישהו בטורניר מסוים נערך פה"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880572][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הניבים של קרוקנו הפוכים להיות קרח,כמו[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]ליבו,אתה רואה שהמתקפה של טריקו נכשלת בגלל ניב הקרח העוצמתי של קרוקנו,אתה רואה את עומר קופץ מראש ההר והוא אומר:"הפוקימון החדש שלי קדימה,צא הואו!",אתה רואה הואו ענק וזוהר יוצא מין הפוכדור של עומר.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
" עומר יששש! הגעת בדיוק בזמן הקרוקנו האכזרי הזה התקיף ילדה מסכנה תעזור לנו להלחם ולהבריח את הקרוקנו הזה" אגיד לעומר תוך כדי שאני דיי מתרגש.
"טריקו תעזור להואו של עומר להלחם תעלה על הגב של הואו ותעזור לו, תשתמש בחבטות רבות". אגיד לטריקו.
ואגיד לילדה: "ילדה שלום לי קורים בר נעים להכיר איך קורים לך?, תגידי מה קרה עם הקרוקנו הזה מה קרה שהוא התקיף אותך?, תראי לי את הפצעים נישאל את עומר אם יש לו פלסטרים או משהו כזה".
"עומר!, בוא לפה מהר הילדה נפצע מהקרוקנו הזה, יש לך אולי פלסטרים או תחבושת לכסות את זה? אשאל את עומר.
-
[B][U][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]עומר אומר לך:"כן זה מקום האימונים שלי,תכיר קולוסאום האי סינבר,וזה המתמודד שלך ג'ונס,אתה מוכן להתמודד מולו או שאתה לא רוצה ותיחשב כפחדן בפני כול המאמנים הכי גדולים,גרי אוק,אש קאצ'ם,סינת'יה,סטיבן סטון ועוד כמה".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*על ארבע הודעות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הואו משתמש במתקפה שלא ראית בחיים שלך,אתה שומע פיצוץ אדיר,עשן מתפשט באוויר ואחרי זה הקרוקנו נעלם ואיתו גם עומר והילדה הקטנה,אתה רואה פתק קטן שאומר לך:"להתראות בר,מעומר".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;879292][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה אמרת ק[B]לפר[/B]י הפוקימון ההוא שמתפתח באבן ירח ואני אמרתי ק[B]טרפ[/B]י.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה נכנס לתוך העיר ורידיאן ואתה רואה כנופיית מאמנים נלחמים מול מאמן בעל גלימה שחורה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה מרגיש כאילו מישהו עוקב אחריך ואתה רואה את פרופסור אוק מתקרב אליך והוא אומר לך:"שמעתי מה קרה ולא אני לא נותן עוד פוקימונים רק פוקימון התחלתי אחד זה ברור לך!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]פוקאבו קופץ לידיים שלך ושניכם נופלים,אתה רואה שהלבה עוד שנייה פוגעת בך ואתה רואה שאתה בתוך מערה מוזרה כולך מלאה לבה קרה,אתה רואה את עומר ניגש אליך והוא אומר לך:"לא חשבת שזה לבה חמה נכון?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*הפוקימון ציפור מתכת של ג'וטו ואני חשבתי לעשות ספרייטים אבל זה די מעצבן אותי שאני לא כותב את השם שלהם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה שומע קול קטן שאומר:"אנא ממך עזור לי,אני צריך עזרה מאמן כמוך ומפוקימון זריז כמו טריקו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]מאוחר מדי סילון החשמל השחור פוגע בפיפלאפ,שאדו אומר לך ולשאדו-פיקאצ'ו שלו:"ילד אי אפשר לנצח שאדו פוקימון בלי שאדו פוקימון,אני אתן לך פוקימון שאדו חלש שאתה תאמן ואז אנחנו ניפגש ביום מין הימים ברור,תפוס,שאדו-פיקאצ'ו חזור",אתה רואה פוכדור שחור מתגלגל אל עבריך ואתה רואה ששאדו נעלם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]קיבלת משאדו שאדו פוקימון![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
טיפש!,אגיד לעצמי.
ארוץ מהר למעבדה,ואנסה לקחת לי מיג'מרו מתוך המעבדה,או כל פוקדור שיש.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880606]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*על ארבע הודעות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הואו משתמש במתקפה שלא ראית בחיים שלך,אתה שומע פיצוץ אדיר,עשן מתפשט באוויר ואחרי זה הקרוקנו נעלם ואיתו גם עומר והילדה הקטנה,אתה רואה פתק קטן שאומר לך:"להתראות בר,מעומר".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לעצמי : "מה קורה פה? אני ראיתי את עומר במו עיניי איך זה יכול להיות?" אחשוב לעצמי, "כנראה עומר רצה לבדוק אותי מה אני עושה במקרים כאלה.."
"קדימה טריקו הייתה נפלא אתה ממש רצית לעזור כנראה רצו לבדוק אותנו מה אנחנו באמת שווים ביחד, אז קדימה בוא נמשיך לחפש עוד פוקימונים לאימונים ולתפיסה, אבל עכשיו שכחתי לספר לך תכיר חבר חדש, עכשיו צא!, פיצ'ו ותכיר את טריקו". אגיד לטריקו והוציא את פיצ'ו מהפוכדור שלו.
לאחר שיכירו אגיד להם: "קדימה חברים בואו נמשיך אז חזרו!" ואחזיר אותם לפוכדורים שלהם והמשיך בחיפוש אחר פוקימונים לאימון ולתפיסה.
~~~~~
זה עוד כוכב?
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880606][B][U][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]עומר אומר לך:"כן זה מקום האימונים שלי,תכיר קולוסאום האי סינבר,וזה המתמודד שלך ג'ונס,אתה מוכן להתמודד מולו או שאתה לא רוצה ותיחשב כפחדן בפני כול המאמנים הכי גדולים,גרי אוק,אש קאצ'ם,סינת'יה,סטיבן סטון ועוד כמה".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"ואו מגניב קולסאום.בתוך אי סינביר.אוקי אני אלחם מול היריב שלי."אני מוציא את פוקאבו לקרב שלי נגד ג'ונסון
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את גרי אוק נמצא בחדר הפוכדורים בודק משהו במחשב שלו והוא אומר לך:"נו ילד,אתה לא יודע שמאז שבן ראש העיר יצא למסע שלנו יש פה מצלמות ואני מפקח אליהם,אז אני רואה הכול,כמו מי שמנסה לקחת פוכדורים".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]*המתחרים בקולוסאום לא נחשבים למאמנים. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]המתחרה שלך אומר:"שמי הוא ג'ונס,אלרב ג'ונס הגעתי לליגת אישו אך הפסדתי בסיבוב הראשון,צא מיג'ומרו,אני בוחר בך",אתה רואה לפניך מיג'ומרו זוהר וקטן מוכן לקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*אפשר לקבל אחד ביום...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את שני הפוקימונים קדים זה לזה קידה של חברות,אתה רואה את טריקו ואת פיצ'ו מפהקים והם נרדמים,אתה רואה את הירח המלא צופה בך מבעד להר הענק הזה שאתה נמצא בו,אתה רואה מערבולת קטנה מתחילה להיווצר במים,לאט לאט אתה רואה משהו יוצא משם.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880655][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את גרי אוק נמצא בחדר הפוכדורים בודק משהו במחשב שלו והוא אומר לך:"נו ילד,אתה לא יודע שמאז שבן ראש העיר יצא למסע שלנו יש פה מצלמות ואני מפקח אליהם,אז אני רואה הכול,כמו מי שמנסה לקחת פוכדורים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]*המתחרים בקולוסאום לא נחשבים למאמנים. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]המתחרה שלך אומר:"שמי הוא ג'ונס,אלרב ג'ונס הגעתי לליגת אישו אך הפסדתי בסיבוב הראשון,צא מיג'ומרו,אני בוחר בך",אתה רואה לפניך מיג'ומרו זוהר וקטן מוכן לקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את שני הפוקימונים קדים זה לזה קידה של חברות,אתה רואה את טריקו ואת פיצ'ו מפהקים והם נרדמים,אתה רואה את הירח המלא צופה בך מבעד להר הענק הזה שאתה נמצא בו,אתה רואה מערבולת קטנה מתחילה להיווצר במים,לאט לאט אתה רואה משהו יוצא משם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני פשוט פורץ וממשיך לנסות לקחת פוקדור,בלי גרי.
אני אומר בזמן הריצה שלי: "גרי,תמצא לי את הצ'ימצ'אר,שהיה נורמאלי,ואז נדבר" ואני בורח מהמקום.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880655][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפוקאבו"אוקי פוקאבו.אני סומך עליך שתנצח את מיגמירו.למרות שזה היה קשה.בהצלחה לך.עכשיו נגיחה על מיגימיארו הזה"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880572][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*המידע על פיקאצ'ו בדף הרשומים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את הפיקאצ'ו יוצא מין הפוכדור ואתה רואה שהשאדו-פיקאצ'ו של שאדו והפיקאצ'ו הרגיל שלך לא דומים בכלל היות והשאדו פיקאצ'ו שחור כולו והפיקאצ'ו שלך צהוב.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפיקאצ'ו שלי ''שלום אני המאמן שלך''
ואחרי זה אני מוציא את פיפלאפ שיכיר את פיקאצ'ו
-
[COLOR=#000000]שם משתמש:zoro[/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Arial]שם במשחק:זורו[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]תיאור ואו תמונת מאמן[ספרייט]:[IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr190.png[/IMG][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]פוקימונים התחלתי:מיג'ימרו[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]פוקימונים:לא לגעת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]חפצים:פוקדע,חכה,חמישה פוכדורים,מפות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]כסף:3000$[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]בקשות:אין[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880535][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את הפתק שבו כתוב 'יין' שעכשיו כתוב בו:"ברוך...לעולם...יין ו...",ובפתק שבו כתוב 'יאנג':"...הבא...שלנו...יאנג",אתה מחבר את שני הפתקים ויוצא לך:"ברוך הבא לעולם שלנו יין ויאנג".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אני מתחיל לצעוק:"לעולם שלכם? על מה אתם מדברים? מי אתם?" ומתחיל לרוץ לכל הכיוונים
-
פורש, לא יכול 2 משחקים במקביל ובשני כבר יש לי 4 ]וקמונים,, התפנה מקום בג'טו, תהנו אחלה משחק באמת
-
[quote=מאסטר אספיון;880535]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*עוד פעם אתה והברים שלך?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה אלקיד קטן וחמוד מחפש לו מקלט,אתה שומע צלילים שאומר:"נו מצאת את האלקיד הזה,זה האלקיד היחיד שיודע מכת וולט,צוות די ייתן עשרת אלפים פוקשקל!".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
*מת עליהם :)
"שלום אלקיד קטן איבדתה את דרכך?" אומר לו בחיוך ואתן לו יד כדי שהראה לו שאני חברותי ואז אומר לרטטה :"תגיד לו שאני רוצה לעזור לו להגיע למקום שהוא רוצה להגיע,תשאל לאן הוא רוצה להגיע" ואחכה לתשובה
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;880655]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את שני הפוקימונים קדים זה לזה קידה של חברות,אתה רואה את טריקו ואת פיצ'ו מפהקים והם נרדמים,אתה רואה את הירח המלא צופה בך מבעד להר הענק הזה שאתה נמצא בו,אתה רואה מערבולת קטנה מתחילה להיווצר במים,לאט לאט אתה רואה משהו יוצא משם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
" מיזה שם מזה שם, תגלה את עצמך אני מוכן, אתה רוצה קרב?" אגיד בבהלה גבוהה.
" צא טריקו בוא נגלה מזה שם שיוצא מן המערבולת הזאת תיהיה מוכן לכל דבר שיצא מהמיים לכיוונך תעמוד על עץ ושאתה רואה שמשהו מתחיל לצאת תשתמש בחבטה חזקה מאוד שתחסל את מה שיוצא" אגיד לטריקו בנחישות אך טיפה בהלה.
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את הפתק של יין שכתוב בו עכשיו:"אנחנו...מצטערים...זה...אותך...פשוט...צריכים...יין ....",ופתק של יאנג כתוב:"...באמת...על...שהבאנו...לפה..אנחנו...עזרה...ויאנג".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*וואי למה אתה לא מבין אי אפשר לקחת עוד פוקימון התחלתי,אם אתה רוצה לפרוש מין המ''ת פשוט תגיד ובהודעה פרטית,המ''ת שלי הוא לא מקום לספאם,אז יש לך שתי אפשריות לשלוח לי [B]הודעה פרטית[/B] שאתה רוצה לפרוש או פשוט למצוא את צ'ימצ'אר [B]שלך[/B].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את שני האנשים מצביעים על האלקיד הפראי שניסית להתיידד איתו והם אומרים:"זה הוא זה האלקיד בעל מכת הוולט,הוא נדיר בדיוק כמו המטגרוס בעל חמשת הצבעים,הפוקימון הנדיר והחזק ביותר במחוז!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה רואה את מיג'ומרו פשוט נעלם מין המקום ואתה רואה מתקפת קרן בועות שפוגעת ומשתקת את פוקאבו שלך לחלוטין,אתה רואה את מיג'ומרו חוזר לזירה באופן מוזר מאוד,אתה שומע את הקול של פוקאבו זועק לעזרה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה אי ענק יוצא מין המים,אתה רואה עשרות ואלפי מאמנים נלחמים בעזרת פוקימונים נדירים מאוד ואגדיים וגם סמי-אגדיים[כמו פיונה ומאנפי]נלחמים זה בזה,אתה רואה תמונה של ההואו המוזהב של עומר על הקירות של האי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיקאצ'ו ופיפלאפ עייפים מאוד,אתה רואה מאמן זקן שאומר לך:"אני רואה שיש לך פה פיפלאפ נאה במיוחד וגם פיקאצ'ו,הרשה לי להציג את עצמי ג'ורג' מנהיג מכון ורידיאן,מכון המים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]תשנה את הספרייט שלך בגלל שהוא בשימוש ואז תהיה רשום.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;881600]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את שני האנשים מצביעים על האלקיד הפראי שניסית להתיידד איתו והם אומרים:"זה הוא זה האלקיד בעל מכת הוולט,הוא נדיר בדיוק כמו המטגרוס בעל חמשת הצבעים,הפוקימון הנדיר והחזק ביותר במחוז!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"תעזבו אותו,הוא רשאי להיות חופשי" אומר להם ואחייך לאלקיד ואומר לו:"כדי שתברח,יש פה אנשים רעים שיפגעו בך בהצלחה בדרך ותיזהר" אומר לו והמשיך בדרכי עם חיוך על הפנים
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;881600]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה אי ענק יוצא מין המים,אתה רואה עשרות ואלפי מאמנים נלחמים בעזרת פוקימונים נדירים מאוד ואגדיים וגם סמי-אגדיים[כמו פיונה ומאנפי]נלחמים זה בזה,אתה רואה תמונה של ההואו המוזהב של עומר על הקירות של האי.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד בקול: " שיוווווווו!, זה ענק זה נראה מקום מעולה לאימונים ולתפיסת פוקימונים".
"טריקו אני מצטער על הזעקת השווא חשבתי שזה איזה פוקימון או משהו כזה אלב כל הכבוד על ההידרכות שלך לדבר המפתיע הזה עכשיו חזור עשית עבודה מעולה" אגיד לטריקו.
"קדימה אני הלך לשם והראה אם יש שם פוקימונים לתפיסה כי יש שם מאמנים עם פוקימונים מאוד נדירים אולי אתפוס לי אחד נדיר כזה" אגיד לעצמי והלך לכיוון האי הזה לתפוס פוקימונים ולהתאמן עם הפוקימונים שיש לי.
~~~~~
זה עוד כוכב XD?
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;881600][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את הפתק של יין שכתוב בו עכשיו:"אנחנו...מצטערים...זה...אותך...פשוט...צריכים...יין ....",ופתק של יאנג כתוב:"...באמת...על...שהבאנו...לפה..אנחנו...עזרה...ויאנג".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*וואי למה אתה לא מבין אי אפשר לקחת עוד פוקימון התחלתי,אם אתה רוצה לפרוש מין המ''ת פשוט תגיד ובהודעה פרטית,המ''ת שלי הוא לא מקום לספאם,אז יש לך שתי אפשריות לשלוח לי [B]הודעה פרטית[/B] שאתה רוצה לפרוש או פשוט למצוא את צ'ימצ'אר [B]שלך[/B].[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה רואה את מיג'ומרו פשוט נעלם מין המקום ואתה רואה מתקפת קרן בועות שפוגעת ומשתקת את פוקאבו שלך לחלוטין,אתה רואה את מיג'ומרו חוזר לזירה באופן מוזר מאוד,אתה שומע את הקול של פוקאבו זועק לעזרה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיקאצ'ו ופיפלאפ עייפים מאוד,אתה רואה מאמן זקן שאומר לך:"אני רואה שיש לך פה פיפלאפ נאה במיוחד וגם פיקאצ'ו,הרשה לי להציג את עצמי ג'ורג' מנהיג מכון ורידיאן,מכון המים".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]תשנה את הספרייט שלך בגלל שהוא בשימוש ואז תהיה רשום.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''תודה ''
ואחרי זה אני אומר לו ''שאני מאתגר אותו לקרב מכון''
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;881600][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את הפתק של יין שכתוב בו עכשיו:"אנחנו...מצטערים...זה...אותך...פשוט...צריכים...יין ....",ופתק של יאנג כתוב:"...באמת...על...שהבאנו...לפה..אנחנו...עזרה...ויאנג"]
[/R][/QUOT
"מה? מי אתם? איזה עזרה אתם צריכים? אתה מבטיח חעזור לכם בתנאי שתשחררו אותי!" אני צועק.
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפתקים מתחילים לכתוב,הפתק השחור עם הכתב הלבן כותב:"אני יאנג מאסטר פוקימוני האופל,ואני צריך עזרה בגירוש פוקימוני הלחימה בעולמי",הפתק הלבן עם הכתב השחור כותב לך:"אני יין,מאסטר פוקימוני העל חושי ואני צריך עזרה בגירוש פוקימוני הלחימה בעולמי".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה אור חזק והאנשים נעלמו,רק אתה ואלקיד נשארים ביער,אתה רואה מנהרה קטנה מלאה בדיגלטים,אתה מבין שאתה והאלקיד נפלתם לתוך בור נסתר,אתה רואה פתק קטן שבו כתוב:"אני,החוקר ג'ון לידבר נפלתי בתוך מערת הדיגלטים בתאריך,העשרים לשלישי אלפיים ושלוש ועד היום העשרים ואחת לשלישי אלפיים ועשר לא מצאתי יציאה,זהו היום האחרון שלי,בהצלחה המאמן שקורא את הפתק הזה".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]*רק בגלל זה אני לא נותן לך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה קופץ מין הצוק ואתה רואה שעוד שנייה אתה מגיע לשם אך אתה נהדף בגלל שדה כוח מוזר ואתה נופל לתוך הים,אתה מתעורר על אדמה מוכרת של האי סינבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'ורג' אומר לך:"או כן למה לא,בוא איתי למכון,אך לצערי פיקאצ'ו תהיה בחירה די מיותרת למכון מסוג מים,בוא למכון",אתה וג'ורג' מגיעים למכון ואתה רואה זירת מים נפרסת וג'ורג' זורק פוכדור והוא אומר:"צא וופר!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לג'ורג' יש וופר,הקרב נגד ג'ורג' התחילו![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]תגיב להתחלה של המ''ת שממוקמת בע''מ אחד.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;881944]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה אור חזק והאנשים נעלמו,רק אתה ואלקיד נשארים ביער,אתה רואה מנהרה קטנה מלאה בדיגלטים,אתה מבין שאתה והאלקיד נפלתם לתוך בור נסתר,אתה רואה פתק קטן שבו כתוב:"אני,החוקר ג'ון לידבר נפלתי בתוך מערת הדיגלטים בתאריך,העשרים לשלישי אלפיים ושלוש ועד היום העשרים ואחת לשלישי אלפיים ועשר לא מצאתי יציאה,זהו היום האחרון שלי,בהצלחה המאמן שקורא את הפתק הזה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"אז כניראה שתצטרך להישאר איתי עוד קצת"אומר לאלקיד בחיוך גדול ואומר לטרטוויג ורטטה:"טרטוויג תחפור את הדרך לרטטה ורטטה תריח את הריח של כותב המכתב ותחפש את הריח,אני ילך אחריכם עם אלקיד" אומר להם והתחיל ללכת אחריהם יחד עם אחקיד לעדי ואומר לו:"אל תדאג,אני ישמור עלייך עד שנצא מהמערה,אחר כך תחליט מה תרצה לעשות,כרגע אין לך הרבה בררות"אחייך לכל הפוקימונים ואמשיך ללכת במערה בעודי מרים את הפתק
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;881944][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפתקים מתחילים לכתוב,הפתק השחור עם הכתב הלבן כותב:"אני יאנג מאסטר פוקימוני האופל,ואני צריך עזרה בגירוש פוקימוני הלחימה בעולמי",הפתק הלבן עם הכתב השחור כותב לך:"אני יין,מאסטר פוקימוני העל חושי ואני צריך עזרה בגירוש פוקימוני הלחימה בעולמי".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]*רק בגלל זה אני לא נותן לך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה קופץ מין הצוק ואתה רואה שעוד שנייה אתה מגיע לשם אך אתה נהדף בגלל שדה כוח מוזר ואתה נופל לתוך הים,אתה מתעורר על אדמה מוכרת של האי סינבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'ורג' אומר לך:"או כן למה לא,בוא איתי למכון,אך לצערי פיקאצ'ו תהיה בחירה די מיותרת למכון מסוג מים,בוא למכון",אתה וג'ורג' מגיעים למכון ואתה רואה זירת מים נפרסת וג'ורג' זורק פוכדור והוא אומר:"צא וופר!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לג'ורג' יש וופר,הקרב נגד ג'ורג' התחילו![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]תגיב להתחלה של המ''ת שממוקמת בע''מ אחד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''שגם כך לא רציתי להישתמש בפיקאצ'ו '' ואני מוציא את הפוכדור של סטרלי ואומר ''לו לתקוף באס אווירי''
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]*אתה מבין שאם אתה חופר אתה הולך עוד יותר לאיבוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רטטה מריח את הפתק והוא רץ לכיוון המשך המערה,אתה שומע קולות של צעדים מעליך,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את רטטה ליד שלד של בן אדם,אתה רואה עוד פתק שבו כתוב:"כאן מת החוקר ג'ון לידבר,1982-2010".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את השאדו סטרלי יוצא מין השאדו-פוכדור בעשן שחור כמו הלילה אתה רואה הילה מוזרה סביבו בצבע שחור כמו השאדו-פוכדור,אתה רואה אותו משתמש באס אווירי והוא תוקף את וופר במתקפה חזקה מאוד.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;881969][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*אתה מבין שאם אתה חופר אתה הולך עוד יותר לאיבוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רטטה מריח את הפתק והוא רץ לכיוון המשך המערה,אתה שומע קולות של צעדים מעליך,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את רטטה ליד שלד של בן אדם,אתה רואה עוד פתק שבו כתוב:"כאן מת החוקר ג'ון לידבר,1982-2010".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו" אומר בתחושת עצב ואתן לגופה דקת דומייה ואז אומר לפוקימונים שלי:"אני מצטער שהייתם צריכים ליראות את זה,גם אתה אלקיד,אז מה אתה אומר אתה רוצה להיצטרף אליי לבנתיים?" אחייך אליו ואומר לרטטה:"תשתמש בעיני עשב על התקרה של המערה,וטרטוויג תשתמש בכדור אנרגיה,אלקיד,תשתמש במכת וולט אם אתה יכול" אחייך אליו ואנסה לפרוץ אץ קירות המערה
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;881969][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את השאדו סטרלי יוצא מין השאדו-פוכדור בעשן שחור כמו הלילה אתה רואה הילה מוזרה סביבו בצבע שחור כמו השאדו-פוכדור,אתה רואה אותו משתמש באס אווירי והוא תוקף את וופר במתקפה חזקה מאוד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''יופי עכשיו תתקוף אותו בשאדו-חיתוך בכל הכוח''
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה רוח קטנה אומרת לך:"שמע לי נא,אני אומנם מתתי אבל אני יכול לעזור לך לצאת מין המערה הזו בבטחה,בסדר אגב שמי הוא ג'ון לדיבר,החוקר שמת במערת הדיגלט לפני חצי שנה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את וופר משתמש במכת ברק שפוגעת בדיוק בבטנו של השאדו-סטרלי שלך שנופל לתוך האגם של המכון,אתה רואה שהמים לאט,לאט הופכים להיות שחורים,אתה שומע את שאדו אומר לך:"זוהי היכולת המיוחדת של השאדוים,ברגע שהם במים המים הופכים להיות רעילים,אגב קח מתנה ממני,שלושה שאדו-פוכדור,ברגע שאתה לוכד איתו פוקימון הוא הופך להיות שאדו-פוקימון.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]קיבלת שלושה שאדו-פוכדורים![/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;882210][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה רוח קטנה אומרת לך:"שמע לי נא,אני אומנם מתתי אבל אני יכול לעזור לך לצאת מין המערה הזו בבטחה,בסדר אגב שמי הוא ג'ון לדיבר,החוקר שמת במערת הדיגלט לפני חצי שנה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את וופר משתמש במכת ברק שפוגעת בדיוק בבטנו של השאדו-סטרלי שלך שנופל לתוך האגם של המכון,אתה רואה שהמים לאט,לאט הופכים להיות שחורים,אתה שומע את שאדו אומר לך:"זוהי היכולת המיוחדת של השאדוים,ברגע שהם במים המים הופכים להיות רעילים,אגב קח מתנה ממני,שלושה שאדו-פוכדור,ברגע שאתה לוכד איתו פוקימון הוא הופך להיות שאדו-פוקימון.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]קיבלת שלושה שאדו-פוכדורים![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו ''תודה ''
וצועק לסטרלי ''לצאת מהמים ולתקוף שוב באס אווירי בכל הכוח הפעם''
-
[quote=מאסטר אספיון;875669][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]התחלה לכולם:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור אוק שמח ומרוצה מין המתנה שקיבלת ממנו,הפוקימון הראשון שלך,את\ה מסתכל לכיוון דרך מספר אחד ואתה רואה רטטה זוהר נלחם מול שני קטרפי זוהרים כמוהו,אך בצבע שונה.[/FONT][/COLOR][/quote]
"מיג'מרו צא" אני צועק ומוציא את מיג'מרו מהפוכדור "תימשתמש בחבטה על הרטטה הזוהר" אני אומר לו בהתלהבות רבה
-
[quote=מאסטר אספיון;882210][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"איך אתה חיי?" אני אומר ולוקח צעד אחורה ואז אומר:"איך אני יכול לבטוח בך ולדעת שזה באמת אתה?" אומר לו ואסתכל במבט רציני על רטטה וטרטוויג ואומר לאלקיד:"תיזהר"
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]הרוח של ג'ון לידבר אומרת לך:"שאדם צריך לסיים משימה מאוד חשובה ארסיאוס נותן לו הזדמנות לחזור לחיים,בתור רוח בשביל לסיים אותה ולהגיע לעולם שלמעלה,רק שתדע שבמערה הזו נמצא הפוקימון הכי מסוכן בעולם,רפידש הקשת[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את וופר נופל לתוך האגם השחור ושאתה רואה שהוא יוצא אתה רואה אותו שחור כמו הלילה,שאדו מסביר לג'ורג' ולך:"עד שהקרב יגמר וופר יהפוך להיות פוקימון שאדו-מים ולכן מתקפות ברק כן יפגעו בו".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את מיג'ומרו שלך מתעייפת מאוד מהר,אתה רואה אותה הולכת שלושה צעדים והיא מתמוטטת לך על הרצפה,אתה רואה את רטטה ואת שני הקטרפים ממשיכים להילחם זה בזה בחוזקה רבה.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;883043][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את מיג'ומרו שלך מתעייפת מאוד מהר,אתה רואה אותה הולכת שלושה צעדים והיא מתמוטטת לך על הרצפה,אתה רואה את רטטה ואת שני הקטרפים ממשיכים להילחם זה בזה בחוזקה רבה.[/FONT][/COLOR][/quote]
*מיג'מרו הוא לא בן?
"מיג'מרו, מה קרה לך?" אני שואל אותו בלחץ "אני לוקח אותו בידיים ורץ למרכז הפוקימונים הכי קרוב שיש
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;883043][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את וופר נופל לתוך האגם השחור ושאתה רואה שהוא יוצא אתה רואה אותו שחור כמו הלילה,שאדו מסביר לג'ורג' ולך:"עד שהקרב יגמר וופר יהפוך להיות פוקימון שאדו-מים ולכן מתקפות ברק כן יפגעו בו".[/FONT][/COLOR]
.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסטרלי ''לתקוף באס אווירי את וופר''
אני שואל את שאדו ''איך יכול להיות שוופר יהפוך לשאדו אמרת לי שרק מי שנתפס בפוכדור שאדו יכול להפוך לזה לא''
-
[quote=מאסטר אספיון;883043][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הרוח של ג'ון לידבר אומרת לך:"שאדם צריך לסיים משימה מאוד חשובה ארסיאוס נותן לו הזדמנות לחזור לחיים,בתור רוח בשביל לסיים אותה ולהגיע לעולם שלמעלה,רק שתדע שבמערה הזו נמצא הפוקימון הכי מסוכן בעולם,רפידש הקשת[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"ראפידש צבעוני?" אומר בחיוך ואז ארגע ואומר:"זה במקרה האלקיד שיודע להישתמש במכת וולט הוא גם מיוחד לא כך?" אחייך אליו ואז ארים את אלקיד והראה לו אותו
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]הרוח של החוקר ג'ון לדיבר אומרת לך:"יש פוקימונים מיוחדים כמו,הרפידש של הקשת,המטגרוס בעל חמשת הצבעים,פוקימוני השאדו וגם המילוטיק בעל חמשת הצבעים,אתה מבין הפוקימונים לא חייבים להיות כמו שהטבע יצר אותם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו מסביר לך:"יש כזה דבר שנקרא,הפרשת דם שזה אומר שפוקימון יהיה פוקימון שאדו לזמן קצר בגלל שהדם הטהור שלו נגע בדם אפל של שאדו,ושאדו-פוכדור גורם לזה שהדם של הפוקימון יהיה שחור לעד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]*מיג'ומרו שלך בת,תראה בדף הרשומים ובפוקימונים ההתחלתיים שבע''מ אחד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה שהרטטה והקטרפי לא מאפשרים לך ללכת לעיר ורידיאן,אתה רואה מאמן מוזר שאומר לך:"שלום לך ילדון,אתה רוצה שאני אעזור לך?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]אני מתחיל להשתמש בפוקימונים פייקים.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;883531][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הרוח של החוקר ג'ון לדיבר אומרת לך:"יש פוקימונים מיוחדים כמו,הרפידש של הקשת,המטגרוס בעל חמשת הצבעים,פוקימוני השאדו וגם המילוטיק בעל חמשת הצבעים,אתה מבין הפוקימונים לא חייבים להיות כמו שהטבע יצר אותם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"כן אני מבין,ובכן מה אתה אומר על האלקיד הזה?" אומר לו בחיוך ואז אשאל את אלקיד בנחת:"אתה רוצה להיצטרף אליי ונשמור אחד על השני?כך נוכל לימצוא את שאר הפוקימונים המיוחדים מה אתה אומר" אחייך אל שאר הפוקימונים ואשאל אותם:"מה דעתכם?"
[COLOR=blue][FONT=Arial]*מצאתי אתרים עם מלא פייקים כמו מטגרוס מחליף צבעים ועוד כמה,אלא לא אתרים שמתמקדים בפוקימון או ישראלים או פורומים אז אני יכול להשתמש בהם לא?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אלקיד שמח מאוד על ההחלטה שלך,אתה רואה משהו רץ לידך,אתה רואה פלאש בעל כמה צבעים שונים.[/FONT][/COLOR]
-
[COLOR=#2a2a2a][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=black][FONT=Arial]שם משתמש[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]אלמוגסי.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=black][FONT=Arial]שם במשחק[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]בונדר.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=black][FONT=Arial]תיאור ואו תמונת מאמן[ספרייט[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]]:[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]שחור שער,כחול עיינים,ראש מרובע,ליבוש קליל:חולצה קצרה וג'ינס,נועל נעלי ריצה,מבט נחמד אך קשוח.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=1]פוקימונים התחלתי:מדקיפ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=black][FONT=Arial]פוקימונים:לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=black][FONT=Arial]חפצים:פוקדע,חכה,חמישה[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]פוכדורים,מפות[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=1]כסף:3000$[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=black][FONT=Arial]בקשות[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]בהצלחה בניהול המשחק.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/FONT][/COLOR]