חחח נחמד, לא מכיר 7/10
שני משוגעים הולכים ברחוב ורואים ערימה.
הראשון: "זה קקי."
השני:" זה דבש"
הראשון:" בוא נטעם ונחליט."
טועמים ומגלים שזה באמת קקי.
"וואי אחי איזה מזל שלא דרכנו על זה.
Printable View
חחח נחמד, לא מכיר 7/10
"וואי אחי איזה מזל שלא דרכנו על זה.
[QUOTE=Joey Tribbiani;1399856]חחח נחמד, לא מכיר 7/10
"וואי אחי איזה מזל שלא דרכנו על זה.[/QUOTE]
חחחחחחח 7.5/10
או קי בדיחה שאתה אולי מכיר בגירסא שונה.
איש אחד קונה דירה שהייתה נטושה במשך מלא זמן ונכנס אליה באמצע הלילה. הוא הולך לישון והוא קם נורא מאוחר ושומע "שבע שבע שבע שבע" הוא קם ומחליט לבדוקה מה קורה. הוא מתחיל ללכת בבית ושומע "שבע שבע שבע שבע" אבל יותר חזק, הוא מתקדם ושומע שוב "שבע שבע שבע שבע" אבל יותר הרבה יותר חזק הוא ממשיך בריצה ושומע "שבע שבע שבע שבע" אבל ממש בצעקות. פתאום הוא מגיע לפינה ונופל עליו בלוק והוא מת. "שמונה שמונה שמונה שמונה"
[QUOTE=scrapi;1399858]חחחחחחח 7.5/10
או קי בדיחה שאתה אולי מכיר בגירסא שונה.
איש אחד קונה דירה שהייתה נטושה במשך מלא זמן ונכנס אליה באמצע הלילה. הוא הולך לישון והוא קם נורא מאוחר ושומע "שבע שבע שבע שבע" הוא קם ומחליט לבדוקה מה קורה. הוא מתחיל ללכת בבית ושומע "שבע שבע שבע שבע" אבל יותר חזק, הוא מתקדם ושומע שוב "שבע שבע שבע שבע" אבל יותר הרבה יותר חזק הוא ממשיך בריצה ושומע "שבע שבע שבע שבע" אבל ממש בצעקות. פתאום הוא מגיע לפינה ונופל עליו בלוק והוא מת. "שמונה שמונה שמונה שמונה"[/QUOTE]
חחחחחחח9/10
מורה בכיתה אומר שרק מטומטמים בטוחים בעצמם, אז אחד התלמידים שאל אותו : אתה בטוח ? אז המורה ענה : במאה אחוז !
חחח נחמד אחי. 7/10
ארנב שחור וארנבת בלונדינית מתחתנים.
אחרי כמה חודשים נולד להם ארנבון.
הארנב היה שחור עם אזן בלונדינית.
אחרי כמה זמן של טיפוח מצד ההורים, הגיע זאב ואכל אותם,
והארנב נשאר בלי הורים.
אז הוא אמר לעצמו: "אני אלך למשפחה של האבא ושם יקבלו אותי.
הארנב הלך למשפחה של האבא וביקש להצטרף אליהם.
אבל הארנבים השחורים לא הסכימו לו בגלל שיש לו אוזן בלונדינית.
אז הארנב הלך משם מבואס, ואמר לעצמו- טוב נלך למשפחה של האמא שמה יקבלו אותי".
הלך למשפחה של האמא וביקש להצטרף אליהם.
אבל הארנבים הבלונדיניים לא הסכימו לו בגלל שהוא שחור. (חחח גזענים)
אז הארנב הלך מנודה מהבלונדיניים וניסה לחשוב מה לעשות.
ואז לפתע עלה רעיון למוחו: "אני אלך לרכבת, ישים את האוזן שלי על הפסים,
תבוא הרכבת תוריד לי את האוזן הבלונדינית, ואני אוכל ללכת למשפחה של אבא".
הלך לרכבת ושם את האוזן על הפסים.
באה הרכבת והורידהה לו את כל הראש.
מסקנה: אל תאבד תראש בגלל חתיכה בלונדינית!!!
5/10 זה יותר מוסר השכל מבדיחה
מורה אחד עומד בכיתה ושואל:"מה אתם מעדיפים כסף או מוח?"
אחד הילדים מאחור צועק מהר"כסף!"
אז המורה שואל אותו "אני במקומך הייתי לוקח מוח"
אז הילד עונה לו:"כל אחד ומה שהוא צריך"
חרררררוש בטירוף גבר 6/10
איש אחד פוגש אטת חבר שלו מש בוכה.
שואל אותו:"מה קרה?"
"לא תאמין," מספר החבר "פגשתי איזה אחת כוסית
אש פצצה לא מהעולם הזה, בוא אליי מחר בערב
לא יהיה אף אחד בבית."
"נו ומה קרה אזז??" שאל החבר, מתלהב.
"באתי, ובאמת לא היה אף אחד בבית ))): "
[QUOTE=Joey Tribbiani;1400146]חרררררוש בטירוף גבר 6/10
איש אחד פוגש אטת חבר שלו מש בוכה.
שואל אותו:"מה קרה?"
"לא תאמין," מספר החבר "פגשתי איזה אחת כוסית
אש פצצה לא מהעולם הזה, בוא אליי מחר בערב
לא יהיה אף אחד בבית."
"נו ומה קרה אזז??" שאל החבר, מתלהב.
"באתי, ובאמת לא היה אף אחד בבית ))): "[/QUOTE]
חחחחח יפה 8/10
מוחמד נכנס לתוך אוניברסיטה יוקרתית בארץ, ורואה את חברו הטוב שלא התראו הרבה שנים סעיד עומד שם בפנים, ואומר לו לא ידעתי שאתה באוניברסיטה, כמה זמן אתה כבר פה ? עונה לו סעיד, כבר כמה שנים, אומר לו מוחמד, כל הכבוד ועוד כמה זמן אתה גומר ? עונה לו סעיד, נשאר לי רק את השירותים בקומה התחתונה וזהו להיום.
[quote=Electra;1405528]חחחחח יפה 8/10
מוחמד נכנס לתוך אוניברסיטה יוקרתית בארץ, ורואה את חברו הטוב שלא התראו הרבה שנים סעיד עומד שם בפנים, ואומר לו לא ידעתי שאתה באוניברסיטה, כמה זמן אתה כבר פה ? עונה לו סעיד, כבר כמה שנים, אומר לו מוחמד, כל הכבוד ועוד כמה זמן אתה גומר ? עונה לו סעיד, נשאר לי רק את השירותים בקומה התחתונה וזהו להיום.[/quote]
אני מכיר את זה, ובכל זאת 7/10
זו בדיחה במקור באנגלית, אני אנסה לתרגם אותה- אבל יש חלקים שאני מעדיף להשאיר כמו שהם.
רבי וכומר אחד בעיירה קטנה בארה"ב נהגו לשחק כל שישי גולף ביחד. הרבי היה שחקן איום ונורא, שכל הזמן פספס.
ובכל פעם שהרבי פספס- הוא פלט את אותו המשפט: "oh shit, I missed" ואז הכומר היה נוזף בו שהוא מנהיג קהילה ואיש דת ואסור לו לדבר ככה והרבי תמיד היה מתנצל.
יום אחד, אחרי ששוב הדבר קרה הרים הרבי עיניו בתפילה השמיימה ואמר "אם עוד פעם אחת אדבר בצורה כזאת, הלוואי שאש וגופרית ייפלו עליי וייקחו אותי השמיימה", ואכן מאז הרבי פסק מלדבר בצורה שאינה נאותה לרב.
אבל יום אחד, אחרי פספוס כואב במיוחד, לא הצליח הרבי שלנו להתאפק ופלט מכוח ההרגל: "oh shit, I missed".
מיד אש וגופרית נפלו מהשמיים ולקחו איתם את הכומר השמיימה.
לאחריו נשמע קול רעם מתגלגל: "oh shit. I missed"
[QUOTE=Mr.Pizza;1405557]אני מכיר את זה, ובכל זאת 7/10
זו בדיחה במקור באנגלית, אני אנסה לתרגם אותה- אבל יש חלקים שאני מעדיף להשאיר כמו שהם.
רבי וכומר אחד בעיירה קטנה בארה"ב נהגו לשחק כל שישי גולף ביחד. הרבי היה שחקן איום ונורא, שכל הזמן פספס.
ובכל פעם שהרבי פספס- הוא פלט את אותו המשפט: "oh shit, I missed" ואז הכומר היה נוזף בו שהוא מנהיג קהילה ואיש דת ואסור לו לדבר ככה והרבי תמיד היה מתנצל.
יום אחד, אחרי ששוב הדבר קרה הרים הרבי עיניו בתפילה השמיימה ואמר "אם עוד פעם אחת אדבר בצורה כזאת, הלוואי שאש וגופרית ייפלו עליי וייקחו אותי השמיימה", ואכן מאז הרבי פסק מלדבר בצורה שאינה נאותה לרב.
אבל יום אחד, אחרי פספוס כואב במיוחד, לא הצליח הרבי שלנו להתאפק ופלט מכוח ההרגל: "oh shit, I missed".
מיד אש וגופרית נפלו מהשמיים ולקחו איתם את הכומר השמיימה.
לאחריו נשמע קול רעם מתגלגל: "oh shit. I missed"[/QUOTE]
חחחחחחחח נחמד 7/10
אבא בא אל הבת שלו ואומר לה: ילדתי, מדוע את רוצה להתחתן עם הבנאדם הזה? תראי, הוא צולע, יתום וחצי עיוור. עונה לו הילדה: אבא, זה לא משנה! העיקר האהבה. משיב לה האב: לא על זה אני מדבר... את לא חושבת שהוא סבל מספיק בחיים שלו?....
[QUOTE=Electra;1405607]חחחחחחחח נחמד 7/10
אבא בא אל הבת שלו ואומר לה: ילדתי, מדוע את רוצה להתחתן עם הבנאדם הזה? תראי, הוא צולע, יתום וחצי עיוור. עונה לו הילדה: אבא, זה לא משנה! העיקר האהבה. משיב לה האב: לא על זה אני מדבר... את לא חושבת שהוא סבל מספיק בחיים שלו?....[/QUOTE]
חחחחח יפה 8/10
הבדיחה חרושה אבל בכל זאת :
מפקח על בית משוגעים בא לבדוק את בית המשוגעים, לאחר שהמנהל מסיים את הסיור המפקח שואל "ואיך בדיוק אתם קובעים מי משוגע ומי לא משוגע?" אז המנהל עונה לו: "פשוט מאוד אנחנו ממלאים אמבטיה, נותנים לאיש כף ודלי ואומרים לו לרוקן אותה" המפקח אומר "אה, ואם הוא מרוקן עם הכף הוא משוגע ואם הוא מרוקן עם הדלי הוא שפוי" המנהל אומר "לא, אם הוא שפוי הוא פשוט מוציא את הפקק, אתה רוצה חדר עם נוף או בלי?"
חחח אהבתי 9/10
ילד אחד אמר למחנכת שלו: "אבא שלי אמר שטוב לתת מאשר לקבל"
"נכון מאוד!" עונה המורה, "אבא שלך מאוד צודק... ובמה הוא עובד?" היא שואלת.
"הוא מתאגרף"
[QUOTE=Omer2013;1425877]חחח אהבתי 9/10
ילד אחד אמר למחנכת שלו: "אבא שלי אמר שטוב לתת מאשר לקבל"
"נכון מאוד!" עונה המורה, "אבא שלך מאוד צודק... ובמה הוא עובד?" היא שואלת.
"הוא מתאגרף"[/QUOTE]
1/10
נקודה על המאמץ
לאלו שלא מכירים את קונספט ה"לולאה" נציע כאן הסברים מבהירים, כדי להבין מה קורה כאשר אומרים על תוכנת מחשב שנמצאת ב"לולאה" ("looping").
מנהל חברה אומר למזכירתו, "ניסע בשבוע הבא לוועידה בחו"ל ואני מקווה שנרגיש טוב ביחד. עשי את כל ההכנות הנחוצות לנסיעה."
המזכירה מתקשרת לבעלה, "אני מתכוונת לנסוע עם הבוס לקונגרס בחו"ל לשבוע. בבקשה, יקירי, שמור על עצמך בזמן הזה."
הבעל מתקשר למאהבת, "אשתי נוסעת לחו"ל לשבוע. בואי נבלה את השבוע הבא יחד, נסיכה שלי…"
המאהבת, שהיא מורה בבית ספר פרטי, מודיעה לילדים, "בגלל בעיה שעלי לפתור בשבוע הבא, אהיה מחוץ לבית הספר. אז בשבוע הבא לא מגיעים לבית הספר."
אחד הילדים, שמאד אוהב את סבא שלו, רץ אליו ואומר, "סבא, בשבוע הבא לא צריך ללכת לבית הספר. אתה הבטחת לי שאם יש לנו זמן נלך אל ההרים יחד."
הסבא (שהוא המנהל החברה) מאוד אוהב את הנכד. מתקשר למזכירה ואומר לה, "הנכד שלי ביקש ממני להיות בשבוע הבא איתו, אז אנחנו לא נוסעים לוועידה בחו"ל. אנא בצעי הסידורים כדי לבטל את הנסיעה."
המזכירה מתקשרת לבעלה, "המנהל ביטל את הנסיעה, כך שאנחנו נשארים יחד, יקירי…"
הבעל מתקשר למאהבת, "אנחנו לא יכולים לבלות יחד כי בשבוע הבא אשתי כבר לא נוסעת."
המאהבת מודיעה לילדים מבית הספר, "הבעיה של השבוע הבא נפתרה וכולם מגיעים לבית הספר."
הילד אומר לסבא, "סבא, בשבוע הבא עליי ללכת לבית הספר ואני כל כך מצטער, אבל לא אוכל להתלוות אליך."
הסבא המנהל מתקשר למזכירה, "הנכד שלי התקשר להגיד לי שהוא לא יוכל לבלות את שבוע הבא איתי. המשיכי בהכנות ליציאה לוועידה…"
6/10
ארוך אבל נחמד..
ועכשיו לשלי:כושי אחד הולך בחוב להנאתו.פתאום משום מקום,עוברת מכונית ודורסת אותו,והוא נהרג.אחרי כמה שניות הורא פותח העיניים ןרואה שהוא יושב מול אלוהים.אלוהים אומר לו:אברהם,הייתא אדם טוב.תבחר מה אתה רוצה:גן עדן או גיהנום.הכושי קם מהכיסא בעצבנות ומתחיל לצעוק:מה,אין מג"ב?!
6\10
[b]איש אחד בא אל האופה שואל אותו אם יש לו 1000 פיתות והאופה אומר לו לא. יום למחרת אותו איש בא ושואל את האופה אם יש לו 1000 פיתות והאופה שוב אומר לא. האופה מחליט לאפות 1000 פיתות ויום למחרת האיש בא שואל את האופה אם יש לו 1000 פיתות והאופה אומר כן אז האיש אומר "וואו זה הרבה פיתות ..."[/b]
[quote=yort3m;1446213]6\10
[b]איש אחד בא אל האופה שואל אותו אם יש לו 1000 פיתות והאופה אומר לו לא. יום למחרת אותו איש בא ושואל את האופה אם יש לו 1000 פיתות והאופה שוב אומר לא. האופה מחליט לאפות 1000 פיתות ויום למחרת האיש בא שואל את האופה אם יש לו 1000 פיתות והאופה אומר כן אז האיש אומר "וואו זה הרבה פיתות ..."[/b][/quote]
6/10
בדיחה קצרה ולא משהו אבל נתחיל בחלש :
ירוק מבחוץ ,אדום מבפנים ומתחיל ב-ר'? (רבע אבטיח!)
4\10
זו בדיחה דיי שוביניסטית אז אל תכו אותי כי אני לא כזה
מדוע הלן קלר לא יכולה לנהוג?
כי היא אישה.
4\10
סוס נכנס לבר, הברמן מביא לו בירה ושואל "אתה רוצה קש?"
הסוס לא בעל יכולת לדבר ולהבין את שפת בני האדם, מחרבן על הריצפה ועוזב.
--------------------
מה באטמן אומר לרובין לפני שהם נכנסים למכונית?
כנס למכונית.
--------------------
למה אלוהים לא אוהב חזירים?
כי הוא לא קיים.
--------------------
למה איימי ווינהאוס לא יכולה לנהוג?
כי היא מתה.
--------------------
מה זה כחול ויש לו ריח כמו של צבע ירוק?
צבע כחול.
--------------------
מה זה ירוק ויש לו 2 גלגלים?
דשא. שיקרתי לגבי הגלגלים.
--------------------
מה זה לבן מלמעלה ושחור מלמטה?
אזרחי ארץ ישראל.
---------------------
מה יותר טוב מלזכות במקום השלישי בתחרות לנכים?
לא להיות נכה.
[QUOTE=Feral Ilan;895317]חלש 2/10
מהמשתף לפיל ולעכבר?
כלום
לגבי הבדיחה השנייה בנות חושבות שפיצה זה משמין ונעליים לוקח להם מיליון שנה לבחור אילו לקנות
אני המצאתי את הבדיחה[/QUOTE]
0/10
על מה חותכים בדיחה? קרש
[QUOTE=Kooki_Pakuki;1474606]על מה חותכים בדיחה? קרש[/QUOTE]
חחחחחחחחחח אחד טוב 2/2
בלונדינית אחת נכנסת לחנות מוצרי חשמל, ניגשת למוכר ושואלת "סליחה אדוני כמה תעלה לי הטלויזיה הזאת? (ומצביעה)
המוכר: "סליחה גברת אני לא מוכר לבלונדיניות"
לאחר יום חוזרת האישה לחנות כששיערה צבוע לשחור ושואלת: "כמה תעלה לי הטלויזיה הזאת?"
אז ענה לה שוב המוכר: "גברת אמרתי לך שאני לא מוכר לבלונדיניות"
חזרה הבלונדינית עוד הפעם לאחר שצבעה עוד פעם את השיער ועשתה ניתוחים פלסטיים ושאלה את אותה שאלה, ענה המוכר שהוא לא מוכר לבלונדיניות.
הבלונדה שאלה: "אבל איך כל פעם עלית על זה שאני בלונדינית?!"
אז ענה המוכר: "כי רק בלונדיניות מצביעות על מיקרוגל ומבקשות טלויזיה!"
[quote=מאיוש;1474607]חחחחחחחחחח אחד טוב
בלונדינית אחת נכנסת לחנות מוצרי חשמל, ניגשת למוכר ושואלת "סליחה אדוני כמה תעלה לי הטלויזיה הזאת? (ומצביעה)
המוכר: "סליחה גברת אני לא מוכר לבלונדיניות"
לאחר יום חוזרת האישה לחנות כששיערה צבוע לשחור ושואלת: "כמה תעלה לי הטלויזיה הזאת?"
אז ענה לה שוב המוכר: "גברת אמרתי לך שאני לא מוכר לבלונדיניות"
חזרה הבלונדינית עוד הפעם לאחר שצבעה עוד פעם את השיער ועשתה ניתוחים פלסטיים ושאלה את אותה שאלה, ענה המוכר שהוא לא מוכר לבלונדיניות.
הבלונדה שאלה: "אבל איך כל פעם עלית על זה שאני בלונדינית?!"
אז ענה המוכר: "כי רק בלונדיניות מצביעות על מיקרוגל ומבקשות טלויזיה!"[/quote]
וואי ענק 100\100
אתמול בלילה חלמתי שאני מסמך של word אבל בבוקר שכחתי הכל כי לא עשית save
xddddddd
[quote=kooki_pakuki;1474608]וואי ענק 100\100
אתמול בלילה חלמתי שאני מסמך של word אבל בבוקר שכחתי הכל כי לא עשית save
xddddddd[/quote]
מוכר.....
1/4
איך קוראים לafk lucian?
Black cleaver
[QUOTE=מאיוש;1474609]מוכר.....
1/4
איך קוראים לafk lucian?
Black cleaver[/QUOTE]
ענקקקקקקקקקקקק 46\53.4
שאלה: מה זה מחשב שהתחתן?
תשובה: מחשב נישא...
[QUOTE=Kooki_Pakuki;1474610]ענקקקקקקקקקקקק 46\53.4
שאלה: מה זה מחשב שהתחתן?
תשובה: מחשב נישא...[/QUOTE]
לא הבנתי
תסביר לי בסקייפ אחרכך
0/10 לבינתיים
~
שני תימנים הלכו לרופא. הרופא: מה הבעיה? תימני: נתקע לי שקל בגרון.
הרופא: אוקי, ומה חבר שלך עושה פה? תימני: אה זה פשוט השקל שלו…
[QUOTE=מאיוש;1474611]לא הבנתי
תסביר לי בסקייפ אחרכך
0/10 לבינתיים
~
שני תימנים הלכו לרופא. הרופא: מה הבעיה? תימני: נתקע לי שקל בגרון.
הרופא: אוקי, ומה חבר שלך עושה פה? תימני: אה זה פשוט השקל שלו…[/QUOTE]
ענקקקקקק 10\10
שני מרגלים נתפסו במדינת אויב והוחלט שיוצאו להורג.
אז את הראשון הופ שמו עליו חבל הוא כולו כזה "חרחרחרחררח" מת.
השני שמו עליו חבל הוא כולו כזה "חרחרחררגע חכו מפגריםחרחרחרחרחר"
הורידו ממנו את החבל.
"אתה מתחרט ורוצה לגלות לנו מי שלח אותך?"
"לא יא מטומטמים, כמעט חנקתם אותי!!"
חחחחחחחחחח אהבתי 20/10
girls are like pokemon
no matter how good you are ; you cant catch any if you dont have any balls
[QUOTE=מאיוש;1474613]חחחחחחחחחח אהבתי 20/10
girls are like pokemon
no matter how good you are ; you cant catch any if you dont have any balls[/QUOTE]
חריף 80\80.1
למה בחורות עושות סלפי רק בימי שישי?
כי הסלפי [B]שישי[/B]לי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק
[QUOTE=Kooki_Pakuki;1474615]חריף 80\80.1
למה בחורות עושות סלפי רק בימי שישי?
כי הסלפי [B]שישי[/B]לי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק[/QUOTE]
לא הבנתי..
0/10 לבינתיים.
איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך [B][SIZE=4]ובום [/SIZE][/B]נכנס לכושר
[IMG]http://33.media.tumblr.com/7d27de8c4e70a9655dac904aac81f953/tumblr_ndq9l9iJRa1sj7963o3_500.gif[/IMG]
ציפי , זהבה גלאון, אהוד ברק ותאכלס עוד מלאאאא פוליטיקאים מעצבנים שטו להם בנחת בסירה.
פתאום, יש סערה וכולם טבעו ומתו.
מי ניצל? המדינה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אני לא נושם אני נחנק מחוסר אוויר
[QUOTE=Kooki Pakuki;1478163]ציפי , זהבה גלאון, אהוד ברק ותאכלס עוד מלאאאא פוליטיקאים מעצבנים שטו להם בנחת בסירה.
פתאום, יש סערה וכולם טבעו ומתו.
מי ניצל? המדינה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אני לא נושם אני נחנק מחוסר אוויר[/QUOTE]
10/10 חחחח זה באמת היה טוב, רק פעם הבאה שיהיה קצר יותר אחי.
[RIGHT][COLOR=#333333]ביבי, לבני ובוז'י טסים ביחד במטוס. (כמובן לפני שהם מתו בבדיחה של פקוקי)[/COLOR]
[COLOR=#333333]ביבי אומר: "אני זורק 500 ש"ח בשטר אחד כדי שאיש אחד יהיה מאושר מהכסף."[/COLOR]
[COLOR=#333333]לבני אומרת: "אני זורקת 500 ש"ח ב-5 שטרות של מאה כדי ש5 אנשים יהיו מאושרים."[/COLOR]
[COLOR=#333333]בוז'י אומר: "אני זורק 500 ש"ח בשקלים של 1 כדי ש500 אנשים יהיו מאושרים."[/COLOR]
[COLOR=#333333]הטייס אומר: "ייאלה, סתמו כבר, אני בסוף אזרוק אתכם לים כדי ש7 מיליון אנשים יהיו מאושרים!"
קרדיט לנל המלכה.
[/COLOR][/RIGHT]
[QUOTE=טלי;1478164]10/10 חחחח זה באמת היה טוב, רק פעם הבאה שיהיה קצר יותר אחי.
[RIGHT][COLOR=#333333]ביבי, לבני ובוז'י טסים ביחד במטוס. (כמובן לפני שהם מתו בבדיחה של פקוקי)[/COLOR]
[COLOR=#333333]ביבי אומר: "אני זורק 500 ש"ח בשטר אחד כדי שאיש אחד יהיה מאושר מהכסף."[/COLOR]
[COLOR=#333333]לבני אומרת: "אני זורקת 500 ש"ח ב-5 שטרות של מאה כדי ש5 אנשים יהיו מאושרים."[/COLOR]
[COLOR=#333333]בוז'י אומר: "אני זורק 500 ש"ח בשקלים של 1 כדי ש500 אנשים יהיו מאושרים."[/COLOR]
[COLOR=#333333]הטייס אומר: "ייאלה, סתמו כבר, אני בסוף אזרוק אתכם לים כדי ש7 מיליון אנשים יהיו מאושרים!"
[/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
גדול 10\10
יאללה בדיחות של דוסים
איזה מלצר אחד עבד במסעדה עובד עובד עובד עובד
נכנס לו תנין למסעדה
"מה תרצה לאכול?" שאל המלצר
"אותך, אותך, כי אני תנין"
אז המלצר בורח למנהל שלו
"המנהל יש פה תנין רוצה לאכול אותייייי"
"אה זה ישמח"
"איזה ישמח?"
"ישמח התניןןן בקהל אמונהה"