-
[RIGHT]שם משתמש: DarkTiger
שם במשחק: אייס דיאמונד
תיאור: שיער חום פראי, עיניים ירוקות, עור שזוף וחטוב, צלקת לכל אורך זרועו הימנית, קעקוע של טיגריס פראי על כתפו השמאלית
רקע: אייס נולד בחשמליה, ומשם עבר לעיירה נדחת, קונג שמה, בגיל 7.
שם הצטרף לבית ספר מיוחד המוקדש לאומנות בלחימה קונג פו, שם פגש את סאלי ארמונדו.
סאלי הייתה בעלת שיער בלונדיני ארוך, עינייה היו אפורות ובבית הספר היא למדה את סגנון הקונג פו דרקון.
בגיל 12 כבר שלט היטב בטכניקות הטיגריס והעגור, ובגיל 14 כבר שלט בצורה יוצאת דופן גם בטכניקות הגמל שלמה והקוף.
בגיל חמש עשרה עזב את קונג, וחזר לחשמליה, לאחר כחצי שנה גם משפחת של סאלי עברה לחשמליה.
אייס היה מיותם מאבא, אביו מת מהתחשמלות, ואמו מאז לא הזכירה את המילה "אבא" בבית.
אייס שמע על לון מעובר אורח, וזעם, הוא היה בטוח שאם יתקל באדם הקשור אל לון, לא יתאפק וישתמש בטכניקת הטיגריס.
כוח מיוחד: כוחו המיוחד של אייס בנוי מאתלטיות יוצאת דופן, הוא מסוגל לנוע כמו נינג'ה, בקלילות ובגמישות רבה, לבצע סלטות כפולות, קפיצות ארוכות ומתמחה באומנות הלחימה קונג פו [בסגנון הטיגריס- שמתבסס על כח טהור, העגור- שמתבסס על איזון, גמל השלמה- שמתבסס על דיוק והקוף- שמתבסס על מהירות וגמישות]
מתקפה מיחדת: טכניקת טיגריס- מקפלים את האצבעות לצורת טפרים של טיגריס, ותוקפים בתנועות מעגליות ומהירות, המשלבות בעיטות אנרגטיות.
אחוזי שליטה במתקפה המיוחדת:לא לגעת
פוקימון התחלתי: איווי
מחוז: מחוז החשמל
תגים: לא לגעת[/RIGHT]
כסף:לא לגעת
שותף:כן, סאלי ארמונדו
הפוקימון שלו: צ'ארמנדר
ציוד: אופניים, פנס, 5 פוקדורים, פוקדע, שק שינה, אוהל, אוכל, פוקוביות, פאפינים, מעיל, מחברת, כלי כתיבה, סכין להגנה עצמית, בגדים להחלפה, ערכת עזרה ראשונה, פוקדע, מפה, מצפה וסופר חכה.
הערות/בקשות: לקבל מתקפות שקשורות לשאר הסגנונות, ויש לי כמה הערות:
-רשמת בעלילה שלון מת ואז שמישהו רוצה להביס אותו ><" למה להביס אותו אם הוא כבר מת?
-האתלטיות שלו נובעת מעצם מהאיזון של טכניקת העגור, הדיוק של גמל השלמה והמהירות של הקוף.
-
[QUOTE=ben12;906894]על פניי מופיע חיוך.
"זאת רהגשה נפלאה" אני אומר לסאי.
אני מתחק טיפה מן האבנים ופונה אל סאי,"מה נעשה עכשיו?" אני שואל אותו.[/QUOTE]
[B][COLOR="YellowGreen"]סאי אומר לך"כדי להאתמן על הכוח שלך.פשוט תנסה להרים כמה שיותר אבנים בזכות הטלנסיק שלך.אז עכשיו נסה להרים יותץר אבבנים מהפעם הקודמת שלך.המטרה שלך להגיע ל100% שליטה במתקפה שלך."
[/COLOR][/B]
[QUOTE=Sulimania Knight;906804]אלך אל החריץ הכתום ואכניס לתוכו את המפתח אסובב ואפתח את הדלת .[/QUOTE]
[B][COLOR="Teal"]מייקל אתה מכניס את המפתח לחור הכתום.לפתע הדלת נפתחת ואתה נכנכס לבסיס.משום מקום בא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/7d.png[/IMG]סקרויטל קטן זוהר.קול אוןמר לך"עליך להביס את הסקרויטל כדי להתקדם בדרך" סקרויל תוקף בבועות אותך[/COLOR][/B]
[QUOTE=GeneralAdam;906789]אני משתמש באש שבידיי כדי ליצור מן מגן שיגן עלי מעלי הטער ואז אגיד:" אני חושב שצריך לעלות דרגה" ואחייך
אני אסובב את האש שבידיי ואצור מן טורנדו אש שמסתובב מסביב לבאלבזור ולאט לאט מתקטן וקולע אותו בפנים[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkOrange"]
אדם אתה משתמש באש שבידיך כדי ליצור מגן אש שיגן עליך מפני העלחי הטער של באלבאזור.אתה מסובב את האש שבידיך ויוצר טורנדו אש קטן.באלבאזור לא מצליח להתחמק מטורנדו האש ומפסיד בקרב.קול אומר לך"לך עד סוף המיסדרון וכנס בדלת הירוקה"[/COLOR][/B]
[QUOTE=PokerArt;906780]*תשים לב בפעם הבא לרווחים!... היה לי קצת קשה להבין מה כתבתה אבל בסופו של דבר הצלחתי...*
"איך?.... איך אתה יכול להגיד את זה?!" אני מדבר בקול המום, ראשי מושפל מטה נראה מעט מבולבל ולא יודע מה לעשות אך בתוכי... אני עצבני במיוחד... מבין ברגע שאני רואה מעט להבות יוצאות מגופי שצ'יקוריטה יכול להיפגע מהם ואני מוריד אותו על הרצפה ואז עיני נחשפות לעבר אותו איש, ניתן לראות בתוך עיני את האש אשר בוערת בראשי.. ואת המטרה העיקרית שלי.... להגן על הפוקמון ולחסל את האדם האכזר הזה.. ולאחר שאני מבין שהוא חושב שאני עלוב אני מתחיל להתעצבן במיוחד, גופי מתחיל לעלות בלהבות חמות יותר ויותר מגיע לחום של כ-578 מעלות, מתחיל להתקדם לעבר האיש, מסתכל עליו וחושב לעצמי מהו הכוח המיוחד שלו אך דבר זה לא מושך את צומת ליבי שהיא בעצם לחסל אותו לרסיסים, לא משנה עם אני ארדף אחר המחתרת רק מודה לזה שאדם כמו הוא, לא יכול להגיד לי עלוב, ברגע אחד אני מושך את ידי לאחור, אוגר אנרגיה ביד אך לא כמו קודם, כעת משום שהאנרגיה שלי עולה על כל גבול גופי נשאר בוער והאנרגיה מצליחה להגיעה לשני ידי במלוא עצמתם, ומיד אח"כ... שולך אותם קדימה(התקפה מיוחדת)[/QUOTE]
[COLOR="YellowGreen"][B]אתה מתחיל להתעצבן מדבריו של האיש.וחום גופך מגיע ל578 מעלות.אתה אוגר כוח אש חזק בידיך ושולח אותו אל האיש.האיש מיתחמק מימך בקלות.אתה מזזה שהאיש הוא אור [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWGiima.png[/IMG] .אור משתמש עליך באיגרוף פיזי ופוגע בך חזק.אור אומר לך"מצטער על מה שאמרתי לך.תשאיר אותו פה"[/B][/COLOR]
[QUOTE=~Pika Chef~;906717]כמה אחוזים כבר יש לי? 45?
-----
"יופי,בא ניראה אם הפעם אני יצליח לעשות את זה!,מגע סטטי" אומר לעצמי ואתרכז,ואז אשאב מכל סביבי חשמל,אפילו מהאור(של החדר) ואעשה את אותו הדבר כמו בפעם שעברה,ארה כדור ואנפץ אותו לרסיסים,ולאחר מכן אעשה זאת שוב.[/QUOTE]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]כן
אתה שואב את כול החשמל שיש מסביבך.מכו דבר ומרכז את זה לכדור חשמל ענק .אתה מנפץ את כדור החשמל לרסיסי חשמל קטנים.רסיסי החשמל הקטני פוגעים ב10 מטרות.אור נדהם מזה ואומר לך"כול הכבוד לך.אתה שולט בחצי כוחתיך"עלה ב10%[/COLOR][/B]
[QUOTE=איתי.;906700]אני אומר יופי רק עוד 73% ואני שולט ב100% אני מנסה לעשות הפעם 5 כדורי אש[/QUOTE]
[B][COLOR="SandyBrown"]אתה שמח שחסר לך רק עוד 73% עד סיום האימונים שלך פה.אתה מנסה להכין הפעם 5 כדורי אש.אתה מצליח להכין 3 כדורי אש באופן מושלם.אתה מנסה תרביעי ומצליח אך בגודל קטן.אתה מנסה תכדור ה5 ואתה מצליח אך הוא כדור קטן מכול השאר.השליטה עלתה הב7%[/COLOR][/B]
[QUOTE=THE NUGGET MAN;906692]"מי אתה?" אגיד.
תזהר,אני יודע להפעיל כדור צל,ואפילו היפנוזה!,יש לך עסק גדול איתי,קדימה!,מהר.[/QUOTE]
[B][COLOR="Red"]האיש אומר לך"שמי רון.בוא אחרי אני עזור לך לאמן את המתקפה המיוחדת שלך עד סוף גבול היכולת.בוא תעקוב אחרי"רון הולך לדלת ירוקה ונכנכס אליה[/COLOR][/B]
[QUOTE=Shikamaru Nara;906663]אשלח קרן נוספת על הגנראטור שלידו.[/QUOTE]
[B][COLOR="YellowGreen"]
אתה שולח קרן חשמל על הגראנטואר שלחת אליו קרן חשמל מקודם.הגנראטור מעביר את קרן החשמל ששלחת אליו הגנראטור הבא וכך הלאה 5 הגנראטור.עד שקרןם החשמל מגיעה לסוף החדר.אור אומר לך"כול הכבוד לך נסה שוב" עליה ב10%[/COLOR][/B]
דניס רשום שתמציא עוד מתקפות היו לך משאר הסיגנות תגיב להתחלה שבעמ' 4 או 3
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;907080][B][COLOR="YellowGreen"]סאי אומר לך"כדי להאתמן על הכוח שלך.פשוט תנסה להרים כמה שיותר אבנים בזכות הטלנסיק שלך.אז עכשיו נסה להרים יותץר אבבנים מהפעם הקודמת שלך.המטרה שלך להגיע ל100% שליטה במתקפה שלך."
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]מייקל אתה מכניס את המפתח לחור הכתום.לפתע הדלת נפתחת ואתה נכנכס לבסיס.משום מקום בא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/7d.png[/IMG]סקרויטל קטן זוהר.קול אוןמר לך"עליך להביס את הסקרויטל כדי להתקדם בדרך" סקרויל תוקף בבועות אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]
אדם אתה משתמש באש שבידיך כדי ליצור מגן אש שיגן עליך מפני העלחי הטער של באלבאזור.אתה מסובב את האש שבידיך ויוצר טורנדו אש קטן.באלבאזור לא מצליח להתחמק מטורנדו האש ומפסיד בקרב.קול אומר לך"לך עד סוף המיסדרון וכנס בדלת הירוקה"[/COLOR][/B]
[COLOR="YellowGreen"][B]אתה מתחיל להתעצבן מדבריו של האיש.וחום גופך מגיע ל578 מעלות.אתה אוגר כוח אש חזק בידיך ושולח אותו אל האיש.האיש מיתחמק מימך בקלות.אתה מזזה שהאיש הוא אור [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWGiima.png[/IMG] .אור משתמש עליך באיגרוף פיזי ופוגע בך חזק.אור אומר לך"מצטער על מה שאמרתי לך.תשאיר אותו פה"[/B][/COLOR]
אתה שואב את כול החשמל שיש מסביבך.מכו דבר ומרכז את זה לכדור חשמל ענק .אתה מנפץ את כדור החשמל לרסיסי חשמל קטנים.רסיסי החשמל הקטני פוגעים ב10 מטרות.אור נדהם מזה ואומר לך"כול הכבוד לך.אתה שולט בחצי כוחתיך"עלה ב10%[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]אתה שמח שחסר לך רק עוד 73% עד סיום האימונים שלך פה.אתה מנסה להכין הפעם 5 כדורי אש.אתה מצליח להכין 3 כדורי אש באופן מושלם.אתה מנסה תרביעי ומצליח אך בגודל קטן.אתה מנסה תכדור ה5 ואתה מצליח אך הוא כדור קטן מכול השאר.השליטה עלתה הב7%[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]האיש אומר לך"שמי רון.בוא אחרי אני עזור לך לאמן את המתקפה המיוחדת שלך עד סוף גבול היכולת.בוא תעקוב אחרי"רון הולך לדלת ירוקה ונכנכס אליה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="YellowGreen"]
אתה שולח קרן חשמל על הגראנטואר שלחת אליו קרן חשמל מקודם.הגנראטור מעביר את קרן החשמל ששלחת אליו הגנראטור הבא וכך הלאה 5 הגנראטור.עד שקרןם החשמל מגיעה לסוף החדר.אור אומר לך"כול הכבוד לך נסה שוב" עליה ב10%[/COLOR][/B]
דניס אני עוד מעט אקרא תטופס[/QUOTE]
"לא מאמין לך",אגיד לרון.
אני בלתי נראה,איך אתה יכול לראות אותי בכלל?
אקח את הפטיש והפוצץ את הדלת הירוקה.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;904138][B][COLOR=red]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל בסיס המחתרת.כעבור חמש דקות אתם מגיעים אל הבסיס.אתם שמים לב שעל הדלת יש פתוק ועליו כתוב"כדי להיכנס לבסיס עליכם להשתמש בכוח המיוחד שלכם"מה תעשו? [/COLOR][/B][/quote]
אקפל את זרועותיי כדי ליצור צורה של טפרי טיגריס ואשאף נשימה ארוכה.
אטיח בעוצמה את 'טפריי' בעודי לוקח אנרגיה מן האדמה כדי להעצים את המתקפה [כי ככה באמת משתמשים בטכניקה, עם מעין "שאיבת אנרגיה" מן האדמה]
אמשיף בהטחות עיגוליות, ואשלב בעיטות, כדי לתקוף את הדלת בעוצמה המירבית.
-
[quote]אתה מתחיל להתעצבן מדבריו של האיש.וחום גופך מגיע ל578 מעלות.אתה אוגר כוח אש חזק בידיך ושולח אותו אל האיש.האיש מיתחמק מימך בקלות.אתה מזזה שהאיש הוא אור .אור משתמש עליך באיגרוף פיזי ופוגע בך חזק.אור אומר לך"מצטער על מה שאמרתי לך.תשאיר אותו פה"[/quote]
"אבל... אבל איך?, איך אתה יכול להיות כזה חסר רגישות!?" אני שואל אותו בכעס, עומד לפני צ'יקוריטה "מה אתה רוצים מימני עכשיו?, לא מפסיק שפגעתי בצ'יקוריטה המסכן אתם רוצים עוד לפגוע בי?!" אני שואל בכעס רב, לא מבין כרגע בשביל מה כל האימונים האלא משמשים, תביא לי את הפוכדור שלו!" אני צועק לעברו בכעס רב וניתן לראות מעט דמעות זולגות מעיניי, האש מתחילה להיחלש ולאחר כמספר שניות ניתן לראות אותי, חשוף ופצוע מן אגרופי של אור.
*אגב, זה שהוא התחמק מן ההתקפה המיוחדת שלי לא אומר שאין לי שליטה עליה, עובדה שהפעלתי אותה! :), כמה אחוזים יש לי בה בינתיים?*
-
[quote=שלושה מחוזות 2;907080][B][COLOR=darkorange]אדם אתה משתמש באש שבידיך כדי ליצור מגן אש שיגן עליך מפני העלחי הטער של באלבאזור.אתה מסובב את האש שבידיך ויוצר טורנדו אש קטן.באלבאזור לא מצליח להתחמק מטורנדו האש ומפסיד בקרב.קול אומר לך"לך עד סוף המיסדרון וכנס בדלת הירוקה"[/COLOR][/B]
[/quote]
"בסדר" אגיד בקול ואתחיל ללכת לכיוון הדלת הירוקה
באמצע הדרך אני יעצור ואפתח את הפתק שמצאתי מתחת לעוגה ואתחיל לקרוא אותו
-
[quote=THE NUGGET MAN;907112]"לא מאמין לך",אגיד לרון.
אקח את הפטיש והפוצץ את הדלת הירוקה.[/quote]
אתה מרגיש אגרוף חזק שפוגע בך,
אתה שם לב שאינך מסוגל להזיז את היד שלך.
הפטיש נשמט מידך ופוגע לך ברגל,
אתה חוזר להיות נראה ונופל על הריצפה.
[quote=DarkTiger;907139]אקפל את זרועותיי כדי ליצור צורה של טפרי טיגריס ואשאף נשימה ארוכה.
אטיח בעוצמה את 'טפריי' בעודי לוקח אנרגיה מן האדמה כדי להעצים את המתקפה [כי ככה באמת משתמשים בטכניקה, עם מעין "שאיבת אנרגיה" מן האדמה]
אמשיף בהטחות עיגוליות, ואשלב בעיטות, כדי לתקוף את הדלת בעוצמה המירבית.[/quote]
אתה מקפל את זרועותך לצורת טיגריס,
לאחר מכן אתה מטיח את "טפרייך" בחוזקה
אתה מרגיש כאילו אתה פוגע בספוג.
לאחר כמה שניות אתה מוצא מפתח קטן שבוהק באור השמש.
[quote=PokerArt;907144]"אבל... אבל איך?, איך אתה יכול להיות כזה חסר רגישות!?" אני שואל אותו בכעס, עומד לפני צ'יקוריטה "מה אתה רוצים מימני עכשיו?, לא מפסיק שפגעתי בצ'יקוריטה המסכן אתם רוצים עוד לפגוע בי?!" אני שואל בכעס רב, לא מבין כרגע בשביל מה כל האימונים האלא משמשים, תביא לי את הפוכדור שלו!" אני צועק לעברו בכעס רב וניתן לראות מעט דמעות זולגות מעיניי, האש מתחילה להיחלש ולאחר כמספר שניות ניתן לראות אותי, חשוף ופצוע מן אגרופי של אור.
*אגב, זה שהוא התחמק מן ההתקפה המיוחדת שלי לא אומר שאין לי שליטה עליה, עובדה שהפעלתי אותה! :), כמה אחוזים יש לי בה בינתיים?*[/quote]
אור לוקח אותך לעבר זירת האימונים,
אתה מבחין בצוות של רפואי שלוקח את צ'יקוריטה
הוא מורה לך "זאת היא מכונת הקרח היא תשגר לכיוונך קרחונים,
מטרתך להמיס אותם ולנטרל אותה."
לאחר מכן אתה שומע קול מתכתי *רמת קושי 1 הופעלה*.
המכונה פועלת ותוקפת אותך
[quote=GeneralAdam;907227]"בסדר" אגיד בקול ואתחיל ללכת לכיוון הדלת הירוקה
באמצע הדרך אני יעצור ואפתח את הפתק שמצאתי מתחת לעוגה ואתחיל לקרוא אותו[/quote]
בפתק כתוב *קישקאשתא*,
אתה מתקרב אל הדלת פותח אותה
לאחר מכן אתה רואה שער.
אתה מנסה לעבור בשער אך הוא מבקש סיסמא מה תעשה?
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;907080][B][COLOR="YellowGreen"]סאי אומר לך"כדי להאתמן על הכוח שלך.פשוט תנסה להרים כמה שיותר אבנים בזכות הטלנסיק שלך.אז עכשיו נסה להרים יותץר אבבנים מהפעם הקודמת שלך.המטרה שלך להגיע ל100% שליטה במתקפה שלך."
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]
[B][COLOR="YellowGreen"]
דניס רשום שתמציא עוד מתקפות היו לך משאר הסיגנות תגיב להתחלה שבעמ' 4 או 3[/QUOTE]
אני מנסה להגדיל את הכדורים 4 ו5 ואחרי זה אני זורק אותם על ערמות הקש קב
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;907080]
[B][COLOR="YellowGreen"]
[/QUOTE]
אשלח עוד קרן חשמל על אותו גנראטור, אם היא תעוף עלי אשלח קרן חשמל כדי לנטרל אותה.
-
[quote]אור לוקח אותך לעבר זירת האימונים,
אתה מבחין בצוות של רפואי שלוקח את צ'יקוריטה
הוא מורה לך "זאת היא מכונת הקרח היא תשגר לכיוונך קרחונים,
מטרתך להמיס אותם ולנטרל אותה."
לאחר מכן אתה שומע קול מתכתי *רמת קושי 1 הופעלה*.
המכונה פועלת ותוקפת אותך[/quote]
*דניאל זה ממש מציק שאתה מדלג על קטעים רבים מדי וזה מחסיר מן העלילה עצמה...
אני כבתי בהודעה שאני דורש מן אור לקבל את הפוכדור של צ'יקוריטה-אולי היה לי משהו לעשות?
ובנוסף על כך המהירות שאתה מדלג עלזה מהירה מדיי.. =.=, אבל בכל מקרה אני יגיב לזה כאילו הדמות שלי מסכימה עם דברים הללו ><"*
כאשר אני שומע את דברי המכונה אני מיד מתעשת על עצמי, מסתכל על המכונה ומנסה להיות הכי מוכן שאני יכול, מסתכל מעט על החדר ומנסה לקבל הרבה מידע עליו(צורתו,גודלו,טמפ') ולאחר מכן חוזר למטרה שלי-להשמיד את המכונה. אנימ יד מתרכז ומעלה במהירות רבה את חום גופי לכ-1000 מעלות וליצירת אלפי להבות מכל מקומות גופי, הופך להיות כ-איש אש, העוצמה והמהירות של כל הלהבות בבת אחת יוצרת פיצוץ גדול ברחבי החדר מה שבעצם עלול לפגוע במכונה ולהמיס את כל הקרחונים אשר נורים לעברי, לאחר שהפיצוץ קורה אני מיד טוען אנרגית חום בתוך ידי, מרגיש איך היא מתחילה לגדול ולהתחזק בכל שניה של אגירה ואז בשלב מסויים, אני יורה אותו בצורה אופקית לעבר המכונה
-
[quote=לוקאס;907288]בפתק כתוב *קישקאשתא*,
אתה מתקרב אל הדלת פותח אותה
לאחר מכן אתה רואה שער.
אתה מנסה לעבור בשער אך הוא מבקש סיסמא מה תעשה?[/quote]
'אולי הסיסמא זה המילה שבפתק' אחשוב
"נו מה כבר יש לי להפסיד...קישקאשתא" אגיד ואחכה לראות מה קורה
-
[quote=שלושה מחוזות 2;907080]
[B][COLOR=MediumTurquoise]כן
[/quote]
"קדימה!,סטטיות!" אומר בכעס והוציא שוט חשמלי מידי והצליף בו על כל המטרות בכעס שלי,ושהרגע אומר לאור:"אז איך זה היה?" אחייך אליו ואצחקק קצת
-
[quote=איתי.;907309]אני מנסה להגדיל את הכדורים 4 ו5 ואחרי זה אני זורק אותם על ערמות הקש קב[/quote]
[COLOR=red][B]אתה מנסה להגדיל את הכדורים,[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אבל בטעות מחבר את שניהם לכדור ענק.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתה מתרשם מגודל הכדור ומטיל את הכדורים לעבר ערמות הקש,[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]הכדור הענק "בולע" את שאר הכדורים, מעלים את ערמות הקש ומשאיר חור באדמה.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]*שליטה +10%*[/B][/COLOR]
[quote=Shikamaru Nara;907389]אשלח עוד קרן חשמל על אותו גנראטור, אם היא תעוף עלי אשלח קרן חשמל כדי לנטרל אותה.[/quote]
[COLOR=darkorange][B]הקרן שלך מתקרבת על הגנטרטור,[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]התוצאה שהתרחשה קודם חוזרת על עצמה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לאחר כמה שניות הגנרטורים נשרפים[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מבין שהקרן שלח התחזקה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]*שליטה +7%*[/B][/COLOR]
[quote=PokerArt;907390]*דניאל זה ממש מציק שאתה מדלג על קטעים רבים מדי וזה מחסיר מן העלילה עצמה...
אני כבתי בהודעה שאני דורש מן אור לקבל את הפוכדור של צ'יקוריטה-אולי היה לי משהו לעשות?
ובנוסף על כך המהירות שאתה מדלג עלזה מהירה מדיי.. =.=, אבל בכל מקרה אני יגיב לזה כאילו הדמות שלי מסכימה עם דברים הללו ><"*
כאשר אני שומע את דברי המכונה אני מיד מתעשת על עצמי, מסתכל על המכונה ומנסה להיות הכי מוכן שאני יכול, מסתכל מעט על החדר ומנסה לקבל הרבה מידע עליו(צורתו,גודלו,טמפ') ולאחר מכן חוזר למטרה שלי-להשמיד את המכונה. אנימ יד מתרכז ומעלה במהירות רבה את חום גופי לכ-1000 מעלות וליצירת אלפי להבות מכל מקומות גופי, הופך להיות כ-איש אש, העוצמה והמהירות של כל הלהבות בבת אחת יוצרת פיצוץ גדול ברחבי החדר מה שבעצם עלול לפגוע במכונה ולהמיס את כל הקרחונים אשר נורים לעברי, לאחר שהפיצוץ קורה אני מיד טוען אנרגית חום בתוך ידי, מרגיש איך היא מתחילה לגדול ולהתחזק בכל שניה של אגירה ואז בשלב מסויים, אני יורה אותו בצורה אופקית לעבר המכונה[/quote]
[COLOR=plum][B]אתה אוגר את כל המידע סביב החדר,[/B][/COLOR]
[COLOR=plum][B]אתה שם לב למין מנורה ענקית בתיקרה[/B][/COLOR]
[COLOR=plum][B]לאחר מכן אתה אוגר אנרגיה ומעלה את החום של גופך,[/B][/COLOR]
[COLOR=plum][B]אתה משחרר את כל האנרגיה האגורה בגופך ויוצר פיצוץ ענק[/B][/COLOR]
[COLOR=plum][B]האש שלך כובת אתה ואור נפגעים מההדף והמנורה פוגעת במכונה.[/B][/COLOR]
[COLOR=plum][B]המכונה נפגע ואתה שומע קול מתכתי(שכבר מוכר לך) *שלב 1 נגמר, עוד 3 דקות לשלב הבא."[/B][/COLOR]
[COLOR=plum][B]אור מחייך ואומר "זה היה מדהים אך קצת מסוכן תנסה לשלוט בפיצוץ ולא להשתגע איתו."[/B][/COLOR]
[COLOR=plum][B]*שליטה +15%*[/B][/COLOR]
[quote=GeneralAdam;907393]'אולי הסיסמא זה המילה שבפתק' אחשוב
"נו מה כבר יש לי להפסיד...קישקאשתא" אגיד ואחכה לראות מה קורה[/quote]
[COLOR=slategray][B]קול מתכתי בוקע מהמכונה *סיסמא אושרה*[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]אתה מבחין בשדה פתוח מלא ברובוטים בצורת צמחים ענקיים, [/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]בסוף השדה יש מתג אדום גדול.[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]אור אומר "המבחן שלך זה לעבור את הצמחים וללחוץ על הכפתור האדום"[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]/שני צמחים מתקרבים עליך ומנסים לבלוע אותך/[/B][/COLOR]
[quote=~Pika Chef~;907430]"קדימה!,סטטיות!" אומר בכעס והוציא שוט חשמלי מידי והצליף בו על כל המטרות בכעס שלי,ושהרגע אומר לאור:"אז איך זה היה?" אחייך אליו ואצחקק קצת[/quote]
אתה יוצר שוט חשמלי ומצליף במטרות,
המטרות נהרסות במהרה אך החשמל פוגע גם בידך וחורך אותה.
אתה שואל את אור איך זה היה?
הוא עונה "נחמד אך לא מומלץ לך להשתמש במתקפה כזאת בלי משהו שיגן עליך כי היא מסוכנת מאוד.
*שליטה +7%*
-
[quote]אתה אוגר את כל המידע סביב החדר,
אתה שם לב למין מנורה ענקית בתיקרה
לאחר מכן אתה אוגר אנרגיה ומעלה את החום של גופך,
אתה משחרר את כל האנרגיה האגורה בגופך ויוצר פיצוץ ענק
האש שלך כובת אתה ואור נפגעים מההדף והמנורה פוגעת במכונה.
המכונה נפגע ואתה שומע קול מתכתי(שכבר מוכר לך) *שלב 1 נגמר, עוד 3 דקות לשלב הבא."
אור מחייך ואומר "זה היה מדהים אך קצת מסוכן תנסה לשלוט בפיצוץ ולא להשתגע איתו."
*שליטה +15%*[/quote]
"בסדר גמור, אגב, כמה שלבים אני צריך לעבור?" אני שואל אותו בבילבול רב מסתכל על כל החלקים אשר עפו לרצפה מן המכונה שרופים לחלוטין ומעלים ריח מסריח במיוחד "תגיד... מה בקשר לפוקמון הראשון שלי?, מתי אני יקבל אותו?" אני שואל את אור בסקרנות רבה ומקשיב לדבריו ומיד אח"כ מחכה לשלב הבא.
-
[QUOTE=לוקאס;907441]
[COLOR=darkorange][B]הקרן שלך מתקרבת על הגנטרטור,[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]התוצאה שהתרחשה קודם חוזרת על עצמה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לאחר כמה שניות הגנרטורים נשרפים[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מבין שהקרן שלח התחזקה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]*שליטה +7%*[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"מה עכשיו?" אשאל את אור.
-
[quote=לוקאס;907441]
אתה יוצר שוט חשמלי ומצליף במטרות,
המטרות נהרסות במהרה אך החשמל פוגע גם בידך וחורך אותה.
אתה שואל את אור איך זה היה?
הוא עונה "נחמד אך לא מומלץ לך להשתמש במתקפה כזאת בלי משהו שיגן עליך כי היא מסוכנת מאוד.
*שליטה +7%*[/quote]
"סטטיות,שאיבה" אומר בקול נעים ואשאב חשמל בשביל לרפא את ידי,ואז אצור כדור חשמלי אזרוק אותו למעלה ואזרוק עוד אחד לצד,אחבר אותם עם שוט ואזרוק את זה על המטרות בתנועה סיבובית
-
[quote=לוקאס;907288]אתה מקפל את זרועותך לצורת טיגריס,
לאחר מכן אתה מטיח את "טפרייך" בחוזקה
אתה מרגיש כאילו אתה פוגע בספוג.
לאחר כמה שניות אתה מוצא מפתח קטן שבוהק באור השמש.[/quote]
אקח אותו ואחפש את חור המנעול, אכניס אותי ואסובב
-
[quote=לוקאס;907441][COLOR=slategray][B]קול מתכתי בוקע מהמכונה *סיסמא אושרה*[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]אתה מבחין בשדה פתוח מלא ברובוטים בצורת צמחים ענקיים, [/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]בסוף השדה יש מתג אדום גדול.[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]אור אומר "המבחן שלך זה לעבור את הצמחים וללחוץ על הכפתור האדום"[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]/שני צמחים מתקרבים עליך ומנסים לבלוע אותך/[/B][/COLOR]
[/quote]
"אין מצב שאני נכשל עכשיו!" אצעק בזמן שאשרוף את הצמחים
'אני חושב שיש לי רעיון' אחשוב ואחייך חיוך קטן
"מתקפת שליטת אש!" אגיד שוב והפעם אשתמש באש שיוציא מגופי בתור מגן שמקיף אותי ובזמן שהמגן מגן עלי מפני הצמחים אני רץ לעבר המתג האדום ומנסה ללחוץ עליו
-
[quote=שלושה מחוזות 2;907080]
[B][COLOR=Teal]מייקל אתה מכניס את המפתח לחור הכתום.לפתע הדלת נפתחת ואתה נכנכס לבסיס.משום מקום בא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/7d.png[/IMG]סקרויטל קטן זוהר.קול אוןמר לך"עליך להביס את הסקרויטל כדי להתקדם בדרך" סקרויל תוקף בבועות אותך[/COLOR][/B]
[/quote]
ארכז כוח בכפות ידי עד שייוצרו כפות האנרגייה ואשלח אותן על סקווירטל .
*תוקף אותך בבועות*
-
[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אוקיי" אני אומר לו.
'מקווה שאני אצליח' אני חושב לעצמי בחשש.
אני ניגש לאבנים ועכשיו מנסה להרים עשרה מהם.
אני אוזר את כל הכוח בידי ומושיט את היד קדימה אל עבר האבנים.
-
[QUOTE=ben12;907958]"אוקיי" אני אומר לו.
'מקווה שאני אצליח' אני חושב לעצמי בחשש.
אני ניגש לאבנים ועכשיו מנסה להרים עשרה מהם.
אני אוזר את כל הכוח בידי ומושיט את היד קדימה אל עבר האבנים.[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]מייקל את אוגר את כול כוחתיך ביד.ואז מושי את היד שלך קדימה.אתה מנסה להרים עשרה אבנים.אתה מצליח להרים 6 אבנים לאויר.ומנסה תאבן ה7 אך אתה לא מצליח וכול שאר 6 אבנים נופלות לאדמה.סאי אומר לך"כול הכבוד לך"עליה ב5%[/COLOR]
[QUOTE=Sulimania Knight;907909]ארכז כוח בכפות ידי עד שייוצרו כפות האנרגייה ואשלח אותן על סקווירטל .
*תוקף אותך בבועות*[/QUOTE]
[B][COLOR="Teal"]מייקל אתה מרכז את הכוח בכפפות שלך ואז נוצרים מהם כפות אנרגיה.אתה שולח את כפות האנרגיה אל סקרויטל.סקרויטל לא מספייק זריז ולכן נפגע מזה.סקרויטל יורה עליך מס' בועות חלשות[/COLOR][/B]
[QUOTE=GeneralAdam;907631]"אין מצב שאני נכשל עכשיו!" אצעק בזמן שאשרוף את הצמחים
'אני חושב שיש לי רעיון' אחשוב ואחייך חיוך קטן
"מתקפת שליטת אש!" אגיד שוב והפעם אשתמש באש שיוציא מגופי בתור מגן שמקיף אותי ובזמן שהמגן מגן עלי מפני הצמחים אני רץ לעבר המתג האדום ומנסה ללחוץ עליו[/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][B]אדם אתה צועק ומנסה לשרוף את אחד הצמחים.אך נכשל בזה.אתה משתמש באש שיוצאת מתוך גופך בתוך מגן.ואז רץ אל המתג האדום.אתה מצליח לשרוף את הצמחים ולחוץ על המתג האדום.רון אומר לך"כול הכבוד.מוכן לעבור לשלב הבאה"עליה ב15%[/B][/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;907576]אקח אותו ואחפש את חור המנעול, אכניס אותי ואסובב[/QUOTE]
[B][COLOR="Green"]אייס אתה לוקח את המפתח מן הקופסא ושם בחור של המנעול.אתה פותח את הדלת.אתה נכנכס ופוגש בסקרויטל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/7d.png[/IMG] קטן זוהר.קול אומר לך"עליך להביס תסקרויטל כדי להתקדם הלאה"סקרויטל תוקף אותך בבועות[/COLOR][/B]
[QUOTE=~Pika Chef~;907478]"סטטיות,שאיבה" אומר בקול נעים ואשאב חשמל בשביל לרפא את ידי,ואז אצור כדור חשמלי אזרוק אותו למעלה ואזרוק עוד אחד לצד,אחבר אותם עם שוט ואזרוק את זה על המטרות בתנועה סיבובית[/QUOTE]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס אתה שואב חשמל ומרפא את גופך.אתה יוצר כדור חשמל וזורק אותו לאויר.אתה מכין עוד כדור חשמל וגם אותו זורק לאויר.אתה מחבר את שני הכדורים בעזרת שוט חשמל.ובעזרת השוט מניף את הכדורים ומנפץ הרבה מטרות.אור נדהם מזה.עליה ב20%[/COLOR][/B]
[QUOTE=Shikamaru Nara;907471]"מה עכשיו?" אשאל את אור.[/QUOTE]
[B][COLOR="SeaGreen"]אור אומר לך"תרצה לעבור לשלב 2 או שלהמשיך להתאמן בשלב הזה.ואז לעבור שלב.שלב 2 הוא יותר קשה מהשלב הזה"[/COLOR][/B]
[QUOTE=PokerArt;907463]"בסדר גמור, אגב, כמה שלבים אני צריך לעבור?" אני שואל אותו בבילבול רב מסתכל על כל החלקים אשר עפו לרצפה מן המכונה שרופים לחלוטין ומעלים ריח מסריח במיוחד "תגיד... מה בקשר לפוקמון הראשון שלי?, מתי אני יקבל אותו?" אני שואל את אור בסקרנות רבה ומקשיב לדבריו ומיד אח"כ מחכה לשלב הבא.[/QUOTE]
[B][COLOR="rgb(46, 139, 87)"]אור אומר לך"עוד 3 שלבים יש לך לגמור.תקבל תפוקימון לאחר שתשלים את כול 4 השלבים.הנה השלב לחמעלה יש הרבה נטיפי קרח שיורדים עליך פשוט לחסל אותם.אך זה לא פשוט.הקרח לא ימס בקלות כמו בשלב הקודם."[/COLOR][/B]
[QUOTE]לא מאמין לך",אגיד לרון.
אקח את הפטיש והפוצץ את הדלת הירוקה.[/QUOTE]
[B][COLOR="Red"]רון אומר לך"פשוט משך זמן העחלמות שלך הוא רק דקה.ככל ששתחזק משך העילמות שלך יגדל." אתה לוקח את הפטיש שלך ומפוצץ את הדלת הירוקה.בותך החדר נמצאים הרבה מרות שאפשר לשבור אותן.רון אומר לך"זה חדר האימונים בשבילך פה תתאמן לשלוט על המתקפה שלך עד 100%אז לך להתאמן אם אתה רוצה להיכנס לדרך 1"[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;908750][COLOR=blue]מייקל את אוגר את כול כוחתיך ביד.ואז מושי את היד שלך קדימה.אתה מנסה להרים עשרה אבנים.אתה מצליח להרים 6 אבנים לאויר.ומנסה תאבן ה7 אך אתה לא מצליח וכול שאר 6 אבנים נופלות לאדמה.סאי אומר לך"כול הכבוד לך"עליה ב5%[/COLOR]
[B][/color][/B][/quote]
"להמשיך?" אני שואל אותו וטיפה מתנשף מהמאמץ.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;908750][COLOR=Blue]מ[/COLOR]
[B][COLOR=RoyalBlue]לוקאס אתה שואב חשמל ומרפא את גופך.אתה יוצר כדור חשמל וזורק אותו לאויר.אתה מכין עוד כדור חשמל וגם אותו זורק לאויר.אתה מחבר את שני הכדורים בעזרת שוט חשמל.ובעזרת השוט מניף את הכדורים ומנפץ הרבה מטרות.אור נדהם מזה.עליה ב20%[/COLOR][/B]
[/quote]
"זה היה כיף,בא ננסה לעשות את זה קצת יותר טוב,סטטיות וחזיז ברק!" אומר בחיוך ואזרוק שלושה חזיזים לעבר שלושה כיוונים,ואז אחבר אותם עם חוט בצורת משולש(חשמל) ואזרוק אותם כמו פריזבי אל עבר המטרות בחיוך רחב
-
[quote]אור אומר לך"עוד 3 שלבים יש לך לגמור.תקבל תפוקימון לאחר שתשלים את כול 4 השלבים.הנה השלב לחמעלה יש הרבה נטיפי קרח שיורדים עליך פשוט לחסל אותם.אך זה לא פשוט.הקרח לא ימס בקלות כמו בשלב הקודם."[/quote]
"בסדר גמור" אני עונה לו בחיוב, שולח את מבתי לעבר הנטיפים אשר נמצאים, בודק עד איזה מקום הם מתחברים ובאיזה גודל הם, במטרה לחשב את כמות האנרגיה הזקוקה לכך ואת הזמן.
לאחר מכן אני מסתכל לעבר אור "אני מוכן!" אני אומר לו ברצינות רבה, חיוך קטן עולה על פני אשר לעט לעט מתחילות לעלות שוב בלהבות, גופי מתחיל להתחמם ואני מנסה לא לגרום לא להתפוצץ במהירות גבוה מדיי במטרה לא להיפגע ולהרוס את החדר כמו שאור אמר לי, לאחר מכן אני מגדיל את כמות האש אשר נמצאת מתחת רגלי במטרה לעלות מעט מעלה, בצורה שכך אכל לחממם בצורה הכי טובה את הקרחונים, לאחר מכן אני טוען שוב אנרגיה בתוך ידי הימנית ומסובב אותו מעל ראשי במטרה לשרוף בקלות אותם.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;908750][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]רון אומר לך"פשוט משך זמן העחלמות שלך הוא רק דקה.ככל ששתחזק משך העילמות שלך יגדל." אתה לוקח את הפטיש שלך ומפוצץ את הדלת הירוקה.בותך החדר נמצאים הרבה מרות שאפשר לשבור אותן.רון אומר לך"זה חדר האימונים בשבילך פה תתאמן לשלוט על המתקפה שלך עד 100%אז לך להתאמן אם אתה רוצה להיכנס לדרך 1"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"איזה קול!" אגיד ליד רון.
"עכשיו גסטלי,תתחבא מאחורי מראה ותהיה בשקט-עד שאמצא אותך!"
אני לוקח את הפטיש שלי ומתחיל לפוצץ לי בכיף מראות,ומחפש את גסטלי.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;908750][COLOR=darkred][B]אדם אתה צועק ומנסה לשרוף את אחד הצמחים.אך נכשל בזה.אתה משתמש באש שיוצאת מתוך גופך בתוך מגן.ואז רץ אל המתג האדום.אתה מצליח לשרוף את הצמחים ולחוץ על המתג האדום.רון אומר לך"כול הכבוד.מוכן לעבור לשלב הבאה"עליה ב15%[/B][/COLOR]
[/quote]
"אין בעיה! אני לא מתכוון לוותר כל כך מהר" אגיד ואחיך חיוך קטן
'מעניין מה הוא עוד יכול להביא לי? ומי זה לעזאזל?' אחשוב ואחכה במתח לקראת המבחן הבא שלי
-
[QUOTE=ben12;908756]"להמשיך?" אני שואל אותו וטיפה מתנשף מהמאמץ.[/QUOTE]
"אמ.. יש לי רעיון חדש,
זה בעצם שלב חדש אני אזרוק לכיוונך אבנים
ותצטרך ליצב אותן ולא להיפגע."
לאחר מכן 4 אבנים עפות לעברך.
[QUOTE=~Pika Chef~;908772]"זה היה כיף,בא ננסה לעשות את זה קצת יותר טוב,סטטיות וחזיז ברק!" אומר בחיוך ואזרוק שלושה חזיזים לעבר שלושה כיוונים,ואז אחבר אותם עם חוט בצורת משולש(חשמל) ואזרוק אותם כמו פריזבי אל עבר המטרות בחיוך רחב[/QUOTE]
אתה יוצר שלושה חזיזים ומשגר אותם באופן אקראי,
לאחר מכן אתה מחבר את שלושתם בעזרת חוט.
החזיזים מנפצים מטרות רבות,
אך אתה לא מצליח לשלוט בהם באופן מלא
אור אומר "יפה אבל תשפר את ריכוזך לתוצאות טובות יותר"
*10% שליטה*
[QUOTE=PokerArt;908773]"בסדר גמור" אני עונה לו בחיוב, שולח את מבתי לעבר הנטיפים אשר נמצאים, בודק עד איזה מקום הם מתחברים ובאיזה גודל הם, במטרה לחשב את כמות האנרגיה הזקוקה לכך ואת הזמן.
לאחר מכן אני מסתכל לעבר אור "אני מוכן!" אני אומר לו ברצינות רבה, חיוך קטן עולה על פני אשר לעט לעט מתחילות לעלות שוב בלהבות, גופי מתחיל להתחמם ואני מנסה לא לגרום לא להתפוצץ במהירות גבוה מדיי במטרה לא להיפגע ולהרוס את החדר כמו שאור אמר לי, לאחר מכן אני מגדיל את כמות האש אשר נמצאת מתחת רגלי במטרה לעלות מעט מעלה, בצורה שכך אכל לחממם בצורה הכי טובה את הקרחונים, לאחר מכן אני טוען שוב אנרגיה בתוך ידי הימנית ומסובב אותו מעל ראשי במטרה לשרוף בקלות אותם.[/QUOTE]
אתה עונה לאור בחיוב ולאחר מכן אתה מרכז את מבטך בנטיפים,
לאחר כמה שניות אתה מחשב כמה דברים ומבין שאתה מוכן.
אתה ממתן את האנרגיה שלך ומתמקם בעמדה,
לאחר מכן אתה מרכז אנרגיה בידך הימנית ומסובב אותה מעל ראשך.
הפעולה יוצרת מין ערפל חם שממיס חלק מהקרחונים, אבל חלקם לא נמסים ופוגעים בך.
אור מתרשם קלות ואומר "המ... נחמד תנסה פעם נוספת."
*שליטה 10%*
[QUOTE=THE NUGGET MAN;908775]"איזה קול!" אגיד ליד רון.
"עכשיו גסטלי,תתחבא מאחורי מראה ותהיה בשקט-עד שאמצא אותך!"
אני לוקח את הפטיש שלי ומתחיל לפוצץ לי בכיף מראות,ומחפש את גסטלי.[/QUOTE]
אתה מתלהב מהמקום ומורה לגסטלי להתחבא,
לאחר מכן אתה מפוצץ מראות בשביל הכיף.
לאחר כמה שניות המראות חוזרות ומתחברות,
גסטלי מופיע מאחוריך מפיל אותך לריצפה ונעלם.
[QUOTE=GeneralAdam;908887]"אין בעיה! אני לא מתכוון לוותר כל כך מהר" אגיד ואחיך חיוך קטן
'מעניין מה הוא עוד יכול להביא לי? ומי זה לעזאזל?' אחשוב ואחכה במתח לקראת המבחן הבא שלי[/QUOTE]
אתה מחייך קלות ומחכה למבחן הבא
פתאום מופיע מולך עמוד ירוק גדול שעליו מתג אדום,
אתה מתקדם צעד אחד ונופל לתוך חור באדמה.
לאחר כמה שניות אתה מתאושש ורואה שאתה נמצא בתוך יער.
-
[quote]אתה מתלהב מהמקום ומורה לגסטלי להתחבא,
לאחר מכן אתה מפוצץ מראות בשביל הכיף.
לאחר כמה שניות המראות חוזרות ומתחברות,
גסטלי מופיע מאחוריך מפיל אותך לריצפה ונעלם.[/quote]
"גסטלי זה ממש לא מצחיק,גם אני יודע להפוך לבלתי-נראה."
אני לוקח את הפטיש ומנסה להפוך אותו כמו למוצק,רק הפעם זורק אותו בדיוק על מראה אחת.
-
[quote=לוקאס;909144]
אתה יוצר שלושה חזיזים ומשגר אותם באופן אקראי,
לאחר מכן אתה מחבר את שלושתם בעזרת חוט.
החזיזים מנפצים מטרות רבות,
אך אתה לא מצליח לשלוט בהם באופן מלא
אור אומר "יפה אבל תשפר את ריכוזך לתוצאות טובות יותר"
*10% שליטה*
[/quote]
אני מתרכז ממש ואומר:"סטטיות גוף!" ואז חושב בראש על הגוף שלי ויוצר כפיל מחשמל,אני נח קצת בשביל להתרפא ואז מניף את היד ואומר:"כדור בזק!" מתרכז בידי עם כל הכוח וגורם לכפיל ולי לסובב את הידיים בתנועה סיבובית,בשביל ליצור כדור חשמל על ידי שמסתובב מאנרגיית החשמל,אני ייקח את החשמל של הכפיל חזרה ויעביר אותו אל הכדור,ואז ארע את הכדור לאמצע החדר,אצור שוב כפיל ואומר לו:"נפץ אץ זה!" ואז אנוח ואשאב כמה שיותר חשמל בשביל להירפא ואומר לאור:"אז איך זה?" [COLOR=Blue](לקחתי את הרעיון מראסנגן)[/COLOR]
-
[quote=לוקאס;909144]"אתה מחייך קלות ומחכה למבחן הבא
פתאום מופיע מולך עמוד ירוק גדול שעליו מתג אדום,
אתה מתקדם צעד אחד ונופל לתוך חור באדמה.
לאחר כמה שניות אתה מתאושש ורואה שאתה נמצא בתוך יער.[/quote]
"וואו מה זה היער הזה" אגיד לעצמי בזמן שאצעד כמה צעדים קטנים
"היי! איפה אני? מה אני אמור לעשות כאן!" אצעק ואבחן את המקום טוב טוב
-
[quote=לוקאס;909144]"אמ.. יש לי רעיון חדש,
זה בעצם שלב חדש אני אזרוק לכיוונך אבנים
ותצטרך ליצב אותן ולא להיפגע."
לאחר מכן 4 אבנים עפות לעברך.
.[/quote]
"אה!!" אני צועק לפתע ומגן על שתי פניי עם הידיים לא מוכן בתקווה שאעצור את המתקפה.
'
-
[quote]אתה עונה לאור בחיוב ולאחר מכן אתה מרכז את מבטך בנטיפים,
לאחר כמה שניות אתה מחשב כמה דברים ומבין שאתה מוכן.
אתה ממתן את האנרגיה שלך ומתמקם בעמדה,
לאחר מכן אתה מרכז אנרגיה בידך הימנית ומסובב אותה מעל ראשך.
הפעולה יוצרת מין ערפל חם שממיס חלק מהקרחונים, אבל חלקם לא נמסים ופוגעים בך.
אור מתרשם קלות ואומר "המ... נחמד תנסה פעם נוספת."
*שליטה 10%*[/quote]
*בינתיים 30% לא?*
"בסדר גמור" אני מושיב לדבריו של אור, חוזר על מעשי כמו קודם, אך הפעם אני משתמש באנרגיה כמקור תנועה במטרה לזוז במהירות המרבית, מתחיל לזוז מצד לצד כאשר ידי כל פעם יוצרת שריטת אשר באוויר, ממיסה את כל הקרחונים באותו רגע(המהירות זה במטרה ליצור חום רב יותר ולהתחמק מפני הקרחונים)
-
[quote=שלושה מחוזות 2;908750][B][COLOR=green]אייס אתה לוקח את המפתח מן הקופסא ושם בחור של המנעול.אתה פותח את הדלת.אתה נכנכס ופוגש בסקרויטל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/7d.png[/IMG] קטן זוהר.קול אומר לך"עליך להביס תסקרויטל כדי להתקדם הלאה"סקרויטל תוקף אותך בבועות[/COLOR][/B]
[/quote]
אקפוץ וארים את רגלי, כשאצבור תאוצה אנחית אותה על הסקווירטל בנחיתה
-
[quote=THE NUGGET MAN;909147]"גסטלי זה ממש לא מצחיק,גם אני יודע להפוך לבלתי-נראה."
אני לוקח את הפטיש ומנסה להפוך אותו כמו למוצק,רק הפעם זורק אותו בדיוק על מראה אחת.[/quote]
[COLOR=royalblue][B]ניר אתה נוזף בגסטלי אך לא מקבל תגובה[/B][/COLOR]
[COLOR=royalblue][B]אתה ממצק את הפטיש שלך וזורק אותו על אחת המראות במדיוק[/B][/COLOR]
[COLOR=royalblue][B]באחד משברי המראה אתה מבחין בגסטלי מאחוריך ונותן לו מכה.[/B][/COLOR]
[COLOR=royalblue][B]לאחר כמה שניות גסטלי נעלם פעם נוספת.[/B][/COLOR]
[COLOR=royalblue][B]*שליטה +5%*[/B][/COLOR]
[quote=~Pika Chef~;909167]אני מתרכז ממש ואומר:"סטטיות גוף!" ואז חושב בראש על הגוף שלי ויוצר כפיל מחשמל,אני נח קצת בשביל להתרפא ואז מניף את היד ואומר:"כדור בזק!" מתרכז בידי עם כל הכוח וגורם לכפיל ולי לסובב את הידיים בתנועה סיבובית,בשביל ליצור כדור חשמל על ידי שמסתובב מאנרגיית החשמל,אני ייקח את החשמל של הכפיל חזרה ויעביר אותו אל הכדור,ואז ארע את הכדור לאמצע החדר,אצור שוב כפיל ואומר לו:"נפץ אץ זה!" ואז אנוח ואשאב כמה שיותר חשמל בשביל להירפא ואומר לאור:"אז איך זה?" [COLOR=blue](לקחתי את הרעיון מראסנגן)[/COLOR][/quote]
[B][COLOR=seagreen]אתה מנסה לרכז את האנרגיה בגופך,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה מצליח אך אתה לא שולט מספיק טוב בכוח שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]והכפיל מתפוצץ עליך ופוגע בך אנושות,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה מתעלף. לאחר כמה דקות אתה מתעורר מחובר לגנטרור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אור מבקש ממך "בבקשה אל תעשה כאלה שטויות קודם תתמקצע בכוח ואז תעבוד על מתקפות כ"כ חזקות"[/COLOR][/B]
----------------------
אין לי שום דבר נגדך באמת אז אל תעלב אני פשוט משתדל לתת לכם קצת אתגר ולא שתצליחו בכל דבר.
[QUOTE]"אה!!" אני צועק לפתע ומגן על שתי פניי עם הידיים לא מוכן בתקווה שאעצור את המתקפה.[/QUOTE]
זה היה דיי פייל היית צריך לעצור את האבנים עם טלקינזיס
---------------------------------------------------
[B][COLOR=red]אתה מגן על עצמך בבהלה מפני האבנים,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]האבנים מתרסקות עליך ופוגעות בך קשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]גופך פגוע מאוד, אור לוקח אותך ומרפא את פצעיך [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לאחר מכן הוא אומר "תשתמש בכוח שלך אל תפחד".[/COLOR][/B]
[quote=GeneralAdam;909175]"וואו מה זה היער הזה" אגיד לעצמי בזמן שאצעד כמה צעדים קטנים
"היי! איפה אני? מה אני אמור לעשות כאן!" אצעק ואבחן את המקום טוב טוב[/quote]
[COLOR=navy][B]מבין הצללים נשמע קול מתכתי[/B][/COLOR]
[COLOR=navy][B]"זהו מבוך הצללים תצטרך לעבור אותו כדי להמשיך."[/B][/COLOR]
[COLOR=navy][B]לפתע מבין הצללים שני עצים וקקטוסים ענקיים כופתים אותך ומכים אותך.[/B][/COLOR]
[quote=PokerArt;909299]*בינתיים 30% לא?*
"בסדר גמור" אני מושיב לדבריו של אור, חוזר על מעשי כמו קודם, אך הפעם אני משתמש באנרגיה כמקור תנועה במטרה לזוז במהירות המרבית, מתחיל לזוז מצד לצד כאשר ידי כל פעם יוצרת שריטת אשר באוויר, ממיסה את כל הקרחונים באותו רגע(המהירות זה במטרה ליצור חום רב יותר ולהתחמק מפני הקרחונים)[/quote]
IOO: לא בטוח אני אשאל את ליאור ואגיד לך
------------------------------------------------
[COLOR=purple][B]אתה חוזר על פעולותיך בניסיון הקודם,[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה שם לב שהכל הולך לך פשוט יותר ומהר יותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה משתמש באנרגיה בתור "מנוע" ונע במהירות ממקום למקום[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]בכל מקום שאתה זז אליו נוצר שובל אש שבתוספת החתכי האש ממיס את כל הקרחונים.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אור מחייך ואומר "שיפור מעולה, עכשיו תקבל שלב קשה במיוחד לפניך עומד ענק קרח תצטרך להביס אותו, בנוסף על התקרה נמצאים נטיפי קרח רבים שיקשו עליך."[/B][/COLOR]
[quote=DarkTiger;909481]אקפוץ וארים את רגלי, כשאצבור תאוצה אנחית אותה על הסקווירטל בנחיתה[/quote]
[B][COLOR=yellowgreen]אתה קופץ לאוויר,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=yellowgreen]לאחר מכן אתה מנחית את גופך על סקווירטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=yellowgreen]הבועות של סקווירטל פוגעות בך ישירות ואתה נופל.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;908750]
[B][COLOR="SeaGreen"]אור אומר לך"תרצה לעבור לשלב 2 או שלהמשיך להתאמן בשלב הזה.ואז לעבור שלב.שלב 2 הוא יותר קשה מהשלב הזה"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אעבור לשלב 2..." אומר לו ואגלגל את עיניי.
-
[quote=לוקאס;909510]
[B][COLOR=seagreen]אתה מנסה לרכז את האנרגיה בגופך,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה מצליח אך אתה לא שולט מספיק טוב בכוח שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]והכפיל מתפוצץ עליך ופוגע בך אנושות,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה מתעלף. לאחר כמה דקות אתה מתעורר מחובר לגנטרור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אור מבקש ממך "בבקשה אל תעשה כאלה שטויות קודם תתמקצע בכוח ואז תעבוד על מתקפות כ"כ חזקות"[/COLOR][/B]
----------------------
אין לי שום דבר נגדך באמת אז אל תעלב אני פשוט משתדל לתת לכם קצת אתגר ולא שתצליחו בכל דבר.
[B][COLOR=yellowgreen].[/COLOR][/B][/quote]
זה בסדר אני זורם לא מעלב :)
------
"בסדר סליחה,בא נמשיך" אומר לו ואלך אל עבר חדר האימונים,ואז אצור שני כדורים צמודים,אזרוק אותם ואז אזרוק חזיז שיפריד ביניהם באוויר,ואלחש לעצמי:"סטטיות וחזיז!"
-
[quote=Shikamaru Nara;909522]"אעבור לשלב 2..." אומר לו ואגלגל את עיניי.[/quote]
[spoiler]בגלל שענית שניה אחרי תקבל עידכון ספיישל[/spoiler]---------------------------------------
אתה עונה לאור שאתה רוצה לעבור שלב ואור מהנהן,
לאחר שניה הוא אומר "השלב הבא הוא קשה הרבה יותר,
אני אשגר לעברך מדי חשמל
ואתה תצטרך לגרום להם עומס יתר(כדי שהם יתפוצצו) לפני שהם פוגעים בך."
*4 גנרטורים עפים לעברך במהירות*
[spoiler]יש לציין שלא תוכל לפגוע בכולם תצטרך להיות יצירתי[/spoiler]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;905764][B][COLOR=darkolivegreen]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]אתה מחפש עצם שקשור לזמן ושיכול לעזור לך.אתה לא מוצא חפץ כזה.לפתע אתה מבחין שליד דלת הבסיס נמצאת קופסא עשויה מקרטון.העשויה לעזור לך לעבור את דלת הבסיס של המחתרת[/COLOR][/B]
[/quote]
" מעניין עם זה מלכודת או שזה לשם מה אמיתי " אני אומר וקול ואז מוצא פתרום
' כנראה שזה האתגר שלהם לראות אם אני מצליח לראות אם זה אמיתי או לא מבלי שהם ירגישו בכך , בשביל זה יש לי את הקפאת הזמן! '
אני לוקח אוויר ומכוון את ידיי ולדדים ולוחש בשקט " הקפאת זמן " אני מקפיא הכל ובודק אם זה מלכדות , כך שאף אחד לא יכול להבחין במה אני עוסק
-
לוקאס
אתה יוצר שני כדורים ומחבר אותם עם חזיז ברק שהחזיז פוגע בהם הם מתנפצים כמו זיקוק והורסים הרבה מטרות מסביב חזיזי החשמל מתפצצים לכל מקום וזה יוצר מראה חשמלי מזהיר חלק מהחזיזים פוגעים בך ומחזירים לך מעט מהכוח שלך אתה מרגיש חזק יותר * עלייה של 15 %*
-----------------------
לא התכוונת לזה אה? אבל זה מה שיצא...
שחר
אתה משתמש ביכולת שלך והולך לקופסא אתה פותח אותה ורואה פתק שבו כתוב "אכלת אותה" לפתע אתה מרגיש שמשהו פוגע לך בראש (היכולת שלך כנראה נגמרה כבר...) לאחר כמה זמן אתה מתעורר ליד צ'ארמנדר זהוב ורצחני והוא מתקיף אותך בלהביור חזק! מה תעשה?
-
[quote]ioo: לא בטוח אני אשאל את ליאור ואגיד לך
------------------------------------------------
אתה חוזר על פעולותיך בניסיון הקודם,
אתה שם לב שהכל הולך לך פשוט יותר ומהר יותר.
אתה משתמש באנרגיה בתור "מנוע" ונע במהירות ממקום למקום
בכל מקום שאתה זז אליו נוצר שובל אש שבתוספת החתכי האש ממיס את כל הקרחונים.
אור מחייך ואומר "שיפור מעולה, עכשיו תקבל שלב קשה במיוחד לפניך עומד ענק קרח תצטרך להביס אותו, בנוסף על התקרה נמצאים נטיפי קרח רבים שיקשו עליך."[/quote]
*אם אתה רוצה לכתוב לי משהו מחוץ למשחק אשמח עם תכתבו לי את זה בכוכבית :) *
"השלב הקשה ביותר?, הבנתי" אני מדבר לעצמי ומסתכל לעבר הענק, יודע מה החולשה האמיתית שלו: אש, אם הוא רק יראה אש הוא יפחד מיד, במהרה אני מתחיל לאגור אנרגיה רבה בתוך גופי, לוקח אותה מכל המקומות של גופי ואפילו מנסה לאסוף את הקור ולהפוך אותה לאנרגיה טהורה-אש, ברגע הנכון אני משתחחר אותה בחוזקה לעבר חלל החדר בצורה הרבה יותר חזקה ממשה שעשיתי בשלב אחד, זוכר את כל מה שקרה שם- מנורה שבורה, קרחונים מומסים והתמוטטות חלקים של החדר, ומחליט שעכשיו זה על החיים ועל המוות, פשוט משחחר את הכל בבת אחת במטרה לפגוע בכל דבר אשר סובב סביבי(יש סיכוי שזה ישפיע על התוגות האחרות של השחקנים..)