-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945017][I][B][COLOR="Green"]אייס
אתה מוציא את הפוכדור של צ'יקו לאויר.מתוך הפוכדור של צ'יקו יוצא צ'יקו.צ'יקו שמח להכיר אותך בתור המאמן שלך.לפתע אתה רואה שלט שכתוב עליו"דרך 1"צ'יקו מושך את המכנסיים שלך לדרך 1.אתה מבין שהוא רוצה כבר להתחיל את המסע של שניכם[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מוציא את פוקאבו מן הפוכדור שלו.פוקאבו יוצא מתוך הפוכדור שלו שמח.אוק אומר לך"ג'ון תרצה להתחיל או שאני יתחיל בקרב הזה?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פיפלאפ וטורצ'יק מתחמקים מהאבקת הרעל של אודיש.טורצ'יק תוקף בגחלת את טוטויל וגם את אודיש.אודיש נפגע קשה מהגחלת וטוטדיל נפגע בקושי.פילאפ תוקף את טוטודיל ואת אודיש בבועות.שניהם נפגעים קצת מהבועות.טוטודיל שולח אקדח מים על טורצ'יק.אודיש שולח גפן מצליפה על פיפלאפ[/COLOR][/B]
[COLOR="Olive"]סטיבן
סנניבי תוקף בגפן מצליפה את האקדח המים ואת מדקיפ.מדקיפ לא מצליח להתחמק מן הגפן המצליפה ומובס בקרב.החיל מחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו ובורח מן המקום תוך שניות.סניבי מעלה חיוך על פניו בגלל שניצח בקרב ה1 שלו [/COLOR]
[B][COLOR="Cyan"]ניר
שלגון לא איתך עדין
אתה מחפש אצל האיש מה יש לו אך אתה מגלה שאין לו פוכדורים בכלל.אתה חוך את הראש של האיש עם סכינך.אתה זורק את הגופה שלו לעצים כדי שאף אחד לא יראה..אור מוזר מגי מן האיחש ואתה רואה אותו קם מן העצים כמו בריא[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
אתה יוצא מן המעבדה ומוציא את סינדקויל שלך החוצה.סינדקוויל שלך שמח להכיר אותך.אתה הולך אל דרך 1 .כעבור 5 דקות אתה מגיע לדרך 1.אתה מתהלך עם סינדקויל בדרך 1 עד שאתה פוגש [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/231.png[/IMG]בפאנפי קטן וחלש.פאנפי רואה אותך ומתחיל לפחד מימך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]כריס
באלבאזור מתחמק במהירות מן אקדח המים של סקרויטל.באלבאזור רץ אל סקרויטל ונושך אותו בבטן שלו.סקרויטל צועק מכאבים.סקרויטל יורה בועות אל באלבאזור שלך ובו בזמן מסתוב.כך נוצר טורנדו בועות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]תומר
אתה מתרגש מהקרב ה1 שלכם.צ'ארמנדאר מנסה התחמק מן הגילגול של שאנדלש אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.צ'ארמנדאר שולח גחלת שמשולבת עם צעקה אדירה.שאנדלאש לא מצלח להתחמק ונפגע קשה.בבגל הצעקה שאנדאלאס קפוא במקום.ולא זז[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להם ''לחמוק ואז לתקוף בניקור את שנהם''
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;946488][COLOR=Red][B]
[COLOR=SandyBrown][B]תומר
טרטויג משתמש בהצלפת גפן עעל גיבל ומעיף אותו לאוויר.טרטויג שולח אל גיבל עלי טער.גיבל מתחמק מן עלי הטער בקלות.גיבל נוחת על האדמה ומשתמש בחפירה.גיבל חופר בור ענק והוא נכנכס אלי וממסתתר בו.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טרטוייג תקפוץ ותעשה גפן מצליפה בתוך הבור שיפגע בגיבל"
אני אומר בתקווה שהוא יצליח לעשות את מה שאמרתי לו.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;946488][COLOR=darkred][B]ג'ון[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]אוק אומר לך"אוקי אני אתחיל בקרב.מריפ תקוף במתקפת רעם את פוקאבו של ג'ון"מריפ שולח רעם אל פוקאבו שלך.פוקאבו מתחיל לפחד מן הרעם שעומד לפגוע בו[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפוקאבו: "פוקאבו, תרגע מהר ואז תתחמק מהרעם של מריפ ואז תשתמש בגחלת ואז בדחיפה על מריפ שלו בכל נכוח".
-
[quote=שלושה מחוזות 2;946488]
[COLOR=SandyBrown][B]לוקאס
אתה ממשיך לתת אגרופים למכונה למרות הכאב העז שיש לך בידים.לבסוף המכונה נשברת לרסיסים.פוקימוני האש שהגנת עליהם חוזרים לעצמם[/B][/COLOR]
[COLOR=SandyBrown][/COLOR][/quote]
אזעק לכאב ואומר לפוקימונים:"אני שמח שהצלחתי לעזור לכם" ארכה ברך על הריצפה ואנסה לישון מרוב עייפות.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;946411]
[B][COLOR=darkred][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סנייבי מנסה להתחמק משבירת הלבנים של מאנקי אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.סנייבי משתמש בגפנים שלו ונהיה מאחורי מאנקי.סנניבי תוקף את מאנקי בדחיפה חזקה מאוד.מאנקי נפגע.אתה שם לב שמאנקי כבר תשוש מהקרב שלו נגד סנייבי[/COLOR][/B][/quote]
"חסל אותו עם חבטה" אורה לסנייבי.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;946411][B][COLOR=green]כריס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נכנס למרכז הפוקימונים ואתה מבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את באלבאזור.האחות ג'וי מרפא לך את הבאלבאזור שלך.אתה שואל את אחד מהאנשים שיושבים במרכז הפוקימונים מה זה סופות המוות.האיש אומר לך"סופות המוות זה מקום שבו מתרחשות הרבה סופות חול ומצוים שם הרבה פוקימוני אדמה ואבן.אם תרצה להגיע למכון ה1 אז תצטרך לעבור בסופות המוות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown].[/COLOR][/B][/quote]
אני מודה לאיש ולאחות ג'וי ויוצא ממרכז הפוקימונים.
'אני חייב לעבור שם' אני חושב לעצמי טיפה חושש אך בלי ברירה אני הולך לעבר סופות המוות במטרה להגיע לעיר ולהלחם בקרב המכון הראשון שלי.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;946488][COLOR=Red][B]לוק
אתה מתחמק מכדור הצל אנטאר שולח אליך.אתה מוציא את סינדקויל וואת פאנפי לקרב.פאנפי משתמשבגילגול ומסיח את דעתו של האנטאר.ובזמן הזה סינדקוויל משתמש במסך עשן וגחלת על אנטר.הגחלת פוגעת קשה באנטאר.אתה נותן אגרוף דמעלף את האישה[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]ג'ון
אוק אומר לך"אוקי אני אתחיל בקרב.מריפ תקוף במתקפת רעם את פוקאבו של ג'ון"מריפ שולח רעם אל פוקאבו שלך.פוקאבו מתחיל לפחד מן הרעם שעומד לפגוע בו[/B][/COLOR]
[COLOR=SandyBrown][B]לוקאס
אתה ממשיך לתת אגרופים למכונה למרות הכאב העז שיש לך בידים.לבסוף המכונה נשברת לרסיסים.פוקימוני האש שהגנת עליהם חוזרים לעצמם[/B][/COLOR]
[COLOR=SandyBrown][B]תומר
טרטויג משתמש בהצלפת גפן עעל גיבל ומעיף אותו לאוויר.טרטויג שולח אל גיבל עלי טער.גיבל מתחמק מן עלי הטער בקלות.גיבל נוחת על האדמה ומשתמש בחפירה.גיבל חופר בור ענק והוא נכנכס אלי וממסתתר בו.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מחפש את הפוקדור של האנטר ושאני מוצא אותו אני מחזיר את האנטר, אני מרים את האישה המעולפת ולוקח אותה איתי בינתיים וגם את הפוקדור של האנטר...
-
[quote]ניר
אתה מחזיר את אקן לפוכדור של ומיד לאחר מכן אתה ושלגון הולכים אל ארטי.אתה שולף סכין מהכיס שלך ודוקר את ארטי צוואר שלו.ארטי מת.הפוקימונים של ארטי יוצאים מהפוכדורים שלהם ובורחים להם לדרכם.אתה כבר לא רואה אותם[/quote]
אני לוקח את גופתו של ארטי ושם אותה על סייטר, אני רץ עם סייטר בחזרה אל האיש ואני מוריד לארטי את הראש. אני מבקש משלגון להעלים את הראש-שהיה בלתי נראה.
לאחר זאת אני הולך אל האיש, ומבקש את המנצל'אקס.
שהוא נותן לי אותו, אני נותן לו את הגופה (נטולת הראש) ואז אומר לו:
"אם אתה רוצה את הראש, תן לי סניזל\וויביל.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;943127]התחלה לכולם
אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה "מי זה?"מה תעשו?[/quote]
אני אומר:"זה ברוס פרופסור!באתי לקחת את ההתחלתי שלי!" ואחכה לתשובה.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;946339]
[B][COLOR=seagreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]צ'יקו משתמש בגפן מצליפה על סקיטי.הגפן מצליפה חזק בסקיטי של סאלי.סקיטי נפגע קשה מזה.סאלי אומרת"סקיטי אל תותר לצ'יקו שלו .סקיטי תשתמש בכדור צל על צ'יקו"סקיטי משתמש בכדור צל ומשגר אותו אל צ'יקו שלך[/COLOR][/B][/quote]
"מסך אור!" אורה לו במהירות
-
[size=2]שם משתמש:מאסטר גלסיון[בקרוב משתנה]
שם במשחק:הארי פוטר
תיאור:נער צנום,גובה מטר ארבעים וחמש,עיינים ירוקות,צלקת קטנה בצורת ברק במצח,שיער שחור כמו הלילה ומשקפיים.
רקע:[/size]
[size=2]הארי הוא ילד מאוד חברותי עם פוקימונים ואנשים אך תמיד שנא להיות תמיד עם מישהו,הוא העדיף להתבודד באזורי יערות ואגמים באזורי המחוז שהוא גדל,מחוז העשב,הארי תמיד העציץ את איווי ואת ההתפתחויות השונות שלו,כמו אספיון,פלריון,גלסיון וג'ולטיון,הוא גם העריץ את טריקו ואת שאר פוקימוני העשב,האדמה ועוד סוגים שונים.[/size]
[size=2]ביום שבו הוא היה אמור ללכת ליום האחרון בבית הספר שלו הוא פגש את הפרופסור של מחוז העשב פרופסור בירץ' נלחם בעזרת הטורטרה שלו כנגד אחד קצין העשב גבריאל וכנגד השפטרי שלו.[/size][size=2]
פוקימון התחלתי:טריקו.
מחוז:מחוז העשב.
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
שותף:כן.
אם כן
הפוקימון שלו:סניזל.
ציוד:תכתבו תציוד שהיה לכם במשחק:אוכל פוקימונים,אוכל בני אדם,ציוד מחנאות,x5 פוכדורים,פוקדע,נוגדים,שיקויים וערכת עזרה ראשונה.
בערות/בקשות:לתפוס איווי,לתפוס פיקאצ'ו\פוקימון דרקון מסוים,לתפוס גסטלי,סיזור\סייטר,להתקבל.[/size]
-
הארי פוטר מוסיף אותך לרשימת המתנה
[COLOR=Green][B]אייס
צ'יקו מיד מפעיל מסך אור.מסך האור מגן על צ'יקו מכדור הצל של סקיטי.סאלי אומרת"סקיטי רוץ אל צ'יקו ותקוף אותו במהירות עם סטירה כפולה הכי חזקהשלך צא"סקיטי רץ במהירות אל צ'יקו כשהוא מגיע הוא משתמש בסטירה כפולה על צ'יקו.נראה שצ'יקו לא יכול להתחמק מזה[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ברוס
אתה נינכס אל המעבדה אתה מבחין שהמעבדה הרוס.כאילו עברה הוריקן.אתהמבחין בפתק על הריצפה שכתוב עליו"שלום אני ליסה הפוקימון שלי השתגע והרס לי את המעבדה וברח לדרך 1.אז גש לדרך כדי לקבל את התחלתי שלך מימני"[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה שם את גופתו של ארט על סייטר ורץ אל האיש.אז אתה חותך לו את הראש.שלגון מעלים לך את הראששל ארט לבלתי נראה.האיש אומר לך"הנה הפוכדור של מנצ'לקאס.לא תודה אני לא צריך את הראש של הארטי הזה.מה שסיכמנו קיבלת ביי"האיש הולך לדרכו.קיבלת את הפוכדור של מנצ'לקאס[/B][/COLOR].
[COLOR=Red][B]
לוק
אתה מחפשאת הפוכדורשל אנטר ומוצא אותו.לאחר מכן אנטר מוחזר לפוכדור שלו.אתה לוקח את האישה המעולפת איתך.לאחר זמן מה של הליכה אתה מגיע לסוף דרך 1.ומולך נמצא מרכז הפוקימונים ומערת הקרח אלסק.לאן תלך?[/B][/COLOR]
[B]
[COLOR=SeaGreen]כריס
אתה יוצא מן המרכז לפוקומינים ונכנכס אל סופות המוות.לאחר דקה של הליכה .מישהו ניגש אליך שנראה כך [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr000.png[/IMG].אומר לך"הי אני בנגו אני השותף שלך למסע.לפני שנמשיך במסע תרצה נגדי קרב 1 על 1.בתור קרב ידידות בינו?"
[COLOR=DarkGreen]
סטיבן
סנייבי תוקף בכל הכוח את מאנקי בדחיפה.מאנקי לא מצליח להתחמק מן הדחיפה ונפגע קשה ומובס בקרב.הנער מחזיר את מאנקי והולך לדרכו.
[COLOR=DarkRed]לוקאס
אתה שמח שהצלת את פוקימוני האש.אתה ארכה להם ברך ואז מרוב עיפות אתה הולך לישון.לאחר שעה של מנוחה אתה מרגיש שמשהו מנקר אותך.אתה פוקח את עיניך ורואה שזה דודו מנקר את גופך
[COLOR=SandyBrown]ג'ון
אתה מצליח להרגיע את פוקאבו מן הרעם של מריפ.פוקאבו מצליח להתחמק מהרעם של מריפ.פוקאבו יורה גחלת על מריפ.מריפ לא מצצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פוקאבו תוקקף בדחיפה את מריפ.אך מריפ מתחמק מזה.מריפ משתמש בדחיפה על פוקאבו.
[COLOR=DarkRed]תומר
טרטויג קופץ ושלח הצלפת גפן אל הבור שנמצא בו גיבל.גיבל לא מצליח להתחמק מן הצלפת הגפן ונפגע קשה.גיבל קופץ ויוצא מן הבור.גיבל מרכז כוח בתוכו ותוקף בדראכו מטאור את טרטויג שלך
[COLOR=MediumTurquoise]איתי
טורצ'יק ופיפלאפ מתחמקים מהתקפות של טוטודיל ואדיש.טורצ'יק משתמש במתקפת ניקור.הוא מנקר את אודיש בחוזקה כך שהוא מפסיד בקרב.פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור.הוא מנקר את טוטודיל בחוזקה וכך טוטודיל. מפסיד בקרב.הנער מחזיר אותם לפוכדורים שלהם והולך[/COLOR]
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;948647]הארי פוטר מוסיף אותך לרשימת המתנה
[COLOR=seagreen]
[B][COLOR=seagreen]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]סנייבי תוקף בכל הכוח את מאנקי בדחיפה.מאנקי לא מצליח להתחמק מן הדחיפה ונפגע קשה ומובס בקרב.הנער מחזיר את מאנקי והולך לדרכו.[/COLOR][/B]
[COLOR=seagreen][COLOR=seagreen][COLOR=seagreen][COLOR=seagreen][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"סנייבי, היית מעולה!" אומר לסנייבי בשמחה ואמשיך בדרכי.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;948647]הארי פוטר מוסיף אותך לרשימת המתנה
[COLOR=Green][B]אייס
צ'יקו מיד מפעיל מסך אור.מסך האור מגן על צ'יקו מכדור הצל של סקיטי.סאלי אומרת"סקיטי רוץ אל צ'יקו ותקוף אותו במהירות עם סטירה כפולה הכי חזקהשלך צא"סקיטי רץ במהירות אל צ'יקו כשהוא מגיע הוא משתמש בסטירה כפולה על צ'יקו.נראה שצ'יקו לא יכול להתחמק מזה[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ברוס
אתה נינכס אל המעבדה אתה מבחין שהמעבדה הרוס.כאילו עברה הוריקן.אתהמבחין בפתק על הריצפה שכתוב עליו"שלום אני ליסה הפוקימון שלי השתגע והרס לי את המעבדה וברח לדרך 1.אז גש לדרך כדי לקבל את התחלתי שלך מימני"[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה שם את גופתו של ארט על סייטר ורץ אל האיש.אז אתה חותך לו את הראש.שלגון מעלים לך את הראששל ארט לבלתי נראה.האיש אומר לך"הנה הפוכדור של מנצ'לקאס.לא תודה אני לא צריך את הראש של הארטי הזה.מה שסיכמנו קיבלת ביי"האיש הולך לדרכו.קיבלת את הפוכדור של מנצ'לקאס[/B][/COLOR].
[COLOR=Red][B]
לוק
אתה מחפשאת הפוכדורשל אנטר ומוצא אותו.לאחר מכן אנטר מוחזר לפוכדור שלו.אתה לוקח את האישה המעולפת איתך.לאחר זמן מה של הליכה אתה מגיע לסוף דרך 1.ומולך נמצא מרכז הפוקימונים ומערת הקרח אלסק.לאן תלך?[/B][/COLOR]
[B]
[COLOR=SeaGreen]כריס
אתה יוצא מן המרכז לפוקומינים ונכנכס אל סופות המוות.לאחר דקה של הליכה .מישהו ניגש אליך שנראה כך [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr000.png[/IMG].אומר לך"הי אני בנגו אני השותף שלך למסע.לפני שנמשיך במסע תרצה נגדי קרב 1 על 1.בתור קרב ידידות בינו?"
[COLOR=DarkGreen]
סטיבן
סנייבי תוקף בכל הכוח את מאנקי בדחיפה.מאנקי לא מצליח להתחמק מן הדחיפה ונפגע קשה ומובס בקרב.הנער מחזיר את מאנקי והולך לדרכו.
[COLOR=DarkRed]לוקאס
אתה שמח שהצלת את פוקימוני האש.אתה ארכה להם ברך ואז מרוב עיפות אתה הולך לישון.לאחר שעה של מנוחה אתה מרגיש שמשהו מנקר אותך.אתה פוקח את עיניך ורואה שזה דודו מנקר את גופך
[COLOR=SandyBrown]ג'ון
אתה מצליח להרגיע את פוקאבו מן הרעם של מריפ.פוקאבו מצליח להתחמק מהרעם של מריפ.פוקאבו יורה גחלת על מריפ.מריפ לא מצצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פוקאבו תוקקף בדחיפה את מריפ.אך מריפ מתחמק מזה.מריפ משתמש בדחיפה על פוקאבו.
[COLOR=DarkRed]תומר
טרטויג קופץ ושלח הצלפת גפן אל הבור שנמצא בו גיבל.גיבל לא מצליח להתחמק מן הצלפת הגפן ונפגע קשה.גיבל קופץ ויוצא מן הבור.גיבל מרכז כוח בתוכו ותוקף בדראכו מטאור את טרטויג שלך
[COLOR=MediumTurquoise]איתי
טורצ'יק ופיפלאפ מתחמקים מהתקפות של טוטודיל ואדיש.טורצ'יק משתמש במתקפת ניקור.הוא מנקר את אודיש בחוזקה כך שהוא מפסיד בקרב.פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור.הוא מנקר את טוטודיל בחוזקה וכך טוטודיל. מפסיד בקרב.הנער מחזיר אותם לפוכדורים שלהם והולך[/COLOR]
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לנער שאני והוא היתרבנו שהמפסיד מבאי למנצח פוקימון ואני אומר לו שאני רוצה את אודיש
-
[quote=שלושה מחוזות 2;948647]הארי פוטר מוסיף אותך לרשימת המתנה
[COLOR=green][B]אייס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]צ'יקו מיד מפעיל מסך אור.מסך האור מגן על צ'יקו מכדור הצל של סקיטי.סאלי אומרת"סקיטי רוץ אל צ'יקו ותקוף אותו במהירות עם סטירה כפולה הכי חזקהשלך צא"סקיטי רץ במהירות אל צ'יקו כשהוא מגיע הוא משתמש בסטירה כפולה על צ'יקו.נראה שצ'יקו לא יכול להתחמק מזה[/COLOR][/B][COLOR=seagreen][COLOR=seagreen][COLOR=seagreen][COLOR=seagreen][COLOR=seagreen][/COLOR]
"שריטה!" אורה לו במתקפת נגד
-
[quote]ניר
אתה שם את גופתו של ארט על סייטר ורץ אל האיש.אז אתה חותך לו את הראש.שלגון מעלים לך את הראששל ארט לבלתי נראה.האיש אומר לך"הנה הפוכדור של מנצ'לקאס.לא תודה אני לא צריך את הראש של הארטי הזה.מה שסיכמנו קיבלת ביי"האיש הולך לדרכו.קיבלת את הפוכדור של מנצ'לקאס.[/quote]
אני קופץ בתרועה קטנה ושמח מהמנצ'לקס שקיבלתי, אני הולך לשלגון ואז אני מטפס לו על הסייטר, ואז אני עוזר לו לשבת גם על הסייטר.
לאחר זאת אני מוציא את אקן ואת מאנצ'לקס ואומר:
אנחנו הולכים לעשות פה מסע ציד, זה אומר שהיה לנו הרבה חולשות והרבה יתרונות, המסע הזה יגרום לנו למצוא את המכרה, סייטר, ומעיל מתכת מתוך המכרה.
לאחר זאת אני אומר למאנצ'לקס: "ברוך הבא, תראה מה אתה צריך לעשות עכשיו:
אני יזרוק מהאוויר אוכל לפוקימונים, ושני הפוקימונים שאני בטוח שיגיעו זה הרקרוס וסייטר.
המטרה שלך זה להפעיל עליהם קרן קרח ולהפיל אותם ארצה, ואז תקבל מנה כפולה משלהם.
וגם, אתה עוזר לאקן בסופת חול."
אני אומר לאקן: "אתה המוח של הדבר הזה, אתה צריך לעוף מקדימה ובאמצע, אתה צריך לשמור על כל המתקפות שיגיעו מלמטה, מכיוון שאתה מסוג אבן מתקפות אבן לא כל-כך טובות עליך. אתה גם צריך להיות זה ששומר על הביטחון פה, בזמן שמאנצ'לקס עושה סופת חול מקדימה, אתה זה שצריך להיות בתוכה ולראות, ולשמור על ההגנה."
לאחר זאת אני הולך לסייטר ואומר:
"אתה הכוח של הדבר פה, אתה צריך להסיע את כולנו פה, ולהתחמק ממתקפות שיגיעו אם אקן לא יצליח לבלום אותם." ואז אני אומר: "צאו לדרך!" ויושב עם שלגון.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;948647]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]כריס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה יוצא מן המרכז לפוקומינים ונכנכס אל סופות המוות.לאחר דקה של הליכה .מישהו ניגש אליך שנראה כך [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr000.png[/IMG].אומר לך"הי אני בנגו אני השותף שלך למסע.לפני שנמשיך במסע תרצה נגדי קרב 1 על 1.בתור קרב ידידות בינו?"[/COLOR][/B]
[COLOR=seagreen]
[COLOR=seagreen][B][COLOR=seagreen][/COLOR][/B]
[COLOR=seagreen][B][COLOR=seagreen][/COLOR][/B]
[COLOR=seagreen][COLOR=seagreen][B][COLOR=seagreen][/COLOR][/B]
[/COLOR]
חח איזה ספונטני : P
----------------
"בשמחה" אני אומר לו עם חיוך ומוציא את באלבזור.
"באיזה פוקימון תשתמש?" אני שואל אותו
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;948647]
[COLOR=DarkRed]תומר
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/QUOTE]
"טרטויג תנסה לתפוס את המטאורים של גיבל ותזרוק אל גיבל בעזרת גפן מצליפה"אני אומר.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;948647][B][COLOR=SeaGreen][COLOR=DarkGreen]
[COLOR=DarkRed]לוקאס
[COLOR=SandyBrown]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/quote]
"שלום חמוד" אומר לו בחיוך ואלטף לו את הראש ואז אשאל:"אתה ראית את המכונה שמשכה את פוקימוני האש?,הצלחתי להציל אותם?" אחייך לאיו ואבדוק אם אני עדיין חבול ואז אמשיך לחייך אליו עד שיענה
-
[quote]ברוס
אתה נינכס אל המעבדה אתה מבחין שהמעבדה הרוסה.כאילו עבר הוריקן.אתה מבחין בפתק על הריצפה שכתוב עליו"שלום אני ליסה הפוקימון שלי השתגע והרס לי את המעבדה וברח לדרך 1.אז גש לדרך כדי לקבל את התחלתי שלך מימני"[/quote]
"טוב,כנראה שאצטרך לחכות עוד קצת!" אומר ואלך לדרך 1.
-
[B][COLOR="Cyan"]ברוס
אתה יוצא מן המעבדה ואתה הולך אל דרך מס' 1.כעבור 5 דקות אתה מגיע לדרך מס' שם אתה פוגש את פרופסור לינה ואת הבלסטויז שלה ולידה מזודה.ליסה אומרת לך"אם הגעת לפה אז כנראה שקראת את הפתק שלי.טוב אז באיזה פוקימון תרצה להתחיל את המסע שלך?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מלטף את הראש של דודו.הוא אומר לך"דוד דוד"אתה מביןם מזה שהוא ראה את המכונה ואיך שהצלת את פוקימוני האש לגמרי לבדך.אתה בודק אם אתה חבול אתה רואה שיש לך קצת שריטות על ידיך וזה הכול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
טרטויג מנסה בעזרת גפן מצליפה לתפוס את המטרויטים להחזיר אותם אל גיבל.טרטויג לא מצליח לעשות זאת וכך נפגע קשה מדראכו מטאור של גיבל.דדן אומר לגיבל"תגמור את הקרב הזה בנשיכה"גיבל רץ אל טרטויג בנשיכה[/COLOR][/B]
אתה מוציא את באלבוזור שלך לקרב.בנגו אומר לך"אני משתמש באיוי שלי.צא איווי"בנגו מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/133.png[/IMG] אווי של בנגו.בנגו אומר לך"תרצה להתחיל בקרב או שאני יתחיל בקרב הזה?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
סקיטי תוקף בסירה כפולה את צ'יקו.אך צ'יקו משיב במתקפת נגד בשריטה על סקיטי.סקיטי וגם צ'יקו נפגעים מהתקפה של היריב.סקיטי מתאושש מהר וגם צ'יקו שלך.אליס אומרת לסקיטי"תשתמש ברוח קרה על צ'יקו של אייס"סקיטי פותח את הפה שלו ומוציא משם רוח קרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
הנער אומר לך"אני לא זוכר שהתערבנו על זה שהמפסיד מביא למנצח את אחד מהפוקימונים שלו.אז אני לא מביא לך את אודיש שלי בשום מחיר שבעולם.אודיש שלי.אני חושב שאתה משקר ואתה סתם מנסה לקחת לי פוקימונים בחינם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]סטבין
אתה ממשיך בדרכך עד שאתה מגיע לסוף דרך 1.שם אתה עוצר ומולך נמצא מרכז הפוקימונים ולידו שלט.שכתוב עליו"סופות המוות .אחרי סופות המוות העיר קלרק"לאן תלך?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ניר
סיטר לא שלך
אתה שמח שקיבלת את המנצ'לקאס שאותו רצית.אתה עולה על הסייטר של שלגון.וגם שלגון עולה עליו.סייטר משמיע קול כאב קטן.אתה מוציא את אקן ואת מנצ'לקאס החוצה.אקן מעופף ומנצ'לקאס על סייטר.סייטר משמיע הפעם קול כאב חזק יותר.סייטר מתחיל לעוף אל המכרה ואיתו אקן.לאחר 2 דקות אתם כמעט מגיעים למכרה ולפתע קרן על כמעט פוגעת בכם למזלכם אקן וסייטר מתחמקים מימנה[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;949246]
[B][COLOR=seagreen]סטבין[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה ממשיך בדרכך עד שאתה מגיע לסוף דרך 1.שם אתה עוצר ומולך נמצא מרכז הפוקימונים ולידו שלט.שכתוב עליו"סופות המוות .אחרי סופות המוות העיר קלרק"לאן תלך?[/COLOR][/B]
[/quote]
אני אחשוב שנייה ואחליט לבסוף ללכת לעיר קלרק.
-
[quote]ניר
סיטר לא שלך
אתה שמח שקיבלת את המנצ'לקאס שאותו רצית.אתה עולה על הסייטר של שלגון.וגם שלגון עולה עליו.סייטר משמיע קול כאב קטן.אתה מוציא את אקן ואת מנצ'לקאס החוצה.אקן מעופף ומנצ'לקאס על סייטר.סייטר משמיע הפעם קול כאב חזק יותר.סייטר מתחיל לעוף אל המכרה ואיתו אקן.לאחר 2 דקות אתם כמעט מגיעים למכרה ולפתע קרן על כמעט פוגעת בכם למזלכם אקן וסייטר מתחמקים מימנה[/quote]
אני אומר לאקן: "מה אתה חושב שאתה עושה?!. אתה אמור לראות את הכל מקדימה ומלמטה מסופת החול, וגם לספוג את המתקפות ולא להתחמק מהם!."
אני מחזיר את אקן לפוקדור ונשאר רק עם מנצ'לקס.
אני אומר לשלגון: "אני משער שזה לא פוקימון רגיל שעומד למטה ותוקף אותנו בלי סיבה, אני חושב שזה סיזור פראי, שבגלל שראה את סייטר הוא תקף אותו, עכשיו אני מצפה שיש לך את לוקריו פה..."
אני אומר למאנצ'לקס: "הקרב האמיתי התחיל , עכשיו תהיה מוכן לאתגר."
אני נותן לו אוכל פוקימונים (שהבטן שלו תתנפח) ואז אני אומר לו:
"תקפוץ למטה חופשי עם הבטן שלך קדימה, כאשר אתה תראה את הפוקימון תפעיל לו קרן קרח על הכנפיים ואז תמערך אותו עם הבטן הגדולה שלך, ועד אז אני יבוא."
אני אומר לסייטר: "חופשי, אתה יכול ליפול ולעשות מה שאתה רוצה. אני מעדיף שתתחמק ממכות אבל אתה כעיקרון יכול להתרסק."
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;949246][B][COLOR="Cyan"]ברוס
אתה יוצא מן המעבדה ואתה הולך אל דרך מס' 1.כעבור 5 דקות אתה מגיע לדרך מס' שם אתה פוגש את פרופסור לינה ואת הבלסטויז שלה ולידה מזודה.ליסה אומרת לך"אם הגעת לפה אז כנראה שקראת את הפתק שלי.טוב אז באיזה פוקימון תרצה להתחיל את המסע שלך?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מלטף את הראש של דודו.הוא אומר לך"דוד דוד"אתה מביןם מזה שהוא ראה את המכונה ואיך שהצלת את פוקימוני האש לגמרי לבדך.אתה בודק אם אתה חבול אתה רואה שיש לך קצת שריטות על ידיך וזה הכול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
טרטויג מנסה בעזרת גפן מצליפה לתפוס את המטרויטים להחזיר אותם אל גיבל.טרטויג לא מצליח לעשות זאת וכך נפגע קשה מדראכו מטאור של גיבל.דדן אומר לגיבל"תגמור את הקרב הזה בנשיכה"גיבל רץ אל טרטויג בנשיכה[/COLOR][/B]
אתה מוציא את באלבוזור שלך לקרב.בנגו אומר לך"אני משתמש באיוי שלי.צא איווי"בנגו מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/133.png[/IMG] אווי של בנגו.בנגו אומר לך"תרצה להתחיל בקרב או שאני יתחיל בקרב הזה?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
סקיטי תוקף בסירה כפולה את צ'יקו.אך צ'יקו משיב במתקפת נגד בשריטה על סקיטי.סקיטי וגם צ'יקו נפגעים מהתקפה של היריב.סקיטי מתאושש מהר וגם צ'יקו שלך.אליס אומרת לסקיטי"תשתמש ברוח קרה על צ'יקו של אייס"סקיטי פותח את הפה שלו ומוציא משם רוח קרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
הנער אומר לך"אני לא זוכר שהתערבנו על זה שהמפסיד מביא למנצח את אחד מהפוקימונים שלו.אז אני לא מביא לך את אודיש שלי בשום מחיר שבעולם.אודיש שלי.אני חושב שאתה משקר ואתה סתם מנסה לקחת לי פוקימונים בחינם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]סטבין
אתה ממשיך בדרכך עד שאתה מגיע לסוף דרך 1.שם אתה עוצר ומולך נמצא מרכז הפוקימונים ולידו שלט.שכתוב עליו"סופות המוות .אחרי סופות המוות העיר קלרק"לאן תלך?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ניר
סיטר לא שלך
אתה שמח שקיבלת את המנצ'לקאס שאותו רצית.אתה עולה על הסייטר של שלגון.וגם שלגון עולה עליו.סייטר משמיע קול כאב קטן.אתה מוציא את אקן ואת מנצ'לקאס החוצה.אקן מעופף ומנצ'לקאס על סייטר.סייטר משמיע הפעם קול כאב חזק יותר.סייטר מתחיל לעוף אל המכרה ואיתו אקן.לאחר 2 דקות אתם כמעט מגיעים למכרה ולפתע קרן על כמעט פוגעת בכם למזלכם אקן וסייטר מתחמקים מימנה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך ועוזב את הילד לבד .
ואני הולך לחפש פוקימוני עשב חזקים בדרך 1
-
[quote=שלושה מחוזות 2;949246]
[B][COLOR=seagreen]כריס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה מוציא את באלבוזור שלך לקרב.בנגו אומר לך"אני משתמש באיוי שלי.צא איווי"בנגו מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/133.png[/IMG] אווי של בנגו.בנגו אומר לך"תרצה להתחיל בקרב או שאני יתחיל בקרב הזה?"[/COLOR][/B]
[/quote]
"אני אתן לך את הכבוד" אומר לו בחיוך ידידותי.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;949246][B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]סקיטי תוקף בסירה כפולה את צ'יקו.אך צ'יקו משיב במתקפת נגד בשריטה על סקיטי.סקיטי וגם צ'יקו נפגעים מהתקפה של היריב.סקיטי מתאושש מהר וגם צ'יקו שלך.אליס אומרת לסקיטי"תשתמש ברוח קרה על צ'יקו של אייס"סקיטי פותח את הפה שלו ומוציא משם רוח קרה[/COLOR][/B][/quote]
"גפן מצליפה לפני שהוא יתקוף!" אורה לו
-
שם משתמש: totodaili
שם במשחק: נבו
תיאור: ילד קטן וחמוד עם בגדים כחולים עם גלים
רקע: בגיל 3 נבו שמע סיפור מעניין מאוד, הסיפור שהיה לפני כ1000 שנה הוא מאוד נהנה מהסיפור וביקש כל יום בערב לפני השינה שיקריאו לו את הסיפור. הוא התחיל להתעניין בכל הפוקימונים שקיימים, הוא חקר אותם וחלם על היום שהוא יקבל פוקימון התחלתי, הוא רצה מלא זמן למצוא פוקימונים נוספים לתפוס. שהוא שמע על הפוקימונים האגדיים הוא החליט שהוא הולך לנסות לחשוף אותם. הוא רצה לזכות במצא פרסים ועיתורים וחשב שהוא יכול למצוא את הפוקימונים האגדיים.
פוקימון התחלתי: טוטודייל
מחוז: מים
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
שותף: לא
ציוד: פוקידע, 5 פוקדורים, אבן מים, אבן אש, אבן עלה, אבן שמש, אבן ירח
בערות/בקשות:
-
[quote]ברוס
אתה יוצא מן המעבדה ואתה הולך אל דרך מס' 1.כעבור 5 דקות אתה מגיע לדרך מס' שם אתה פוגש את פרופסור לינה ואת הבלסטויז שלה ולידה מזודה.ליסה אומרת לך"אם הגעת לפה אז כנראה שקראת את הפתק שלי.טוב אז באיזה פוקימון תרצה להתחיל את המסע שלך?"[/quote]
"אני בוחר באושווט!" אקרא בכל רם ואתקדם לכיוון המזוודה.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;949246][B][COLOR="Cyan"]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
[[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טרטוויג גפן מצליפה על גיבל בשביל לעצור את גיבל ואז עלי תער בכול הכוח!"אני אומר.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
טרטויג משתמש בגפן מצליפה על גיבל וזה עוצר את גיבל מלנשוך את טרטויג.טרטויג שולח עלי טער על גיבל בכל הכוח.גיבל לא מצליח להתחמק מהעלי הטער של טרטויג ונפגע קשה.גיבל משתמש בחפירה ונעלם משדה הקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
ליסה אומרת לך"אושווט אה בחירה מעולה אני מיד מביאה לך אותו"ליסה פותחת את המזודה שלה.בתוך המזודה נמצאים 5 פוכדורים היא לוקחת את הפוכדור הכי שמאלי .סוגרת את המזודה מוציאה מכיסה 5 פוכדורים ופוקידע ומגישה לך את כולם.אז אומרת לך"בתוך הפוכדור נמצא אוושווט התחלתי שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
צ'יקו שולח גפן מצליפה מהירה אל סקיטי.הגפן המצליפה של צ'יקו פוגעת בסקיטי לפני שסקיטי תוקף את צ'יקו שלך.סקיטי נפגע קשה מזה.סקיטי מראה סימני עיפות.סאלי אומרת "סקיטי כדור צל"סקיטי משגר כדור צל אל צ'יקו שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]כריס
בנגו אומר לך"אוקי תודה לך כריס.טוב איוי תקוף בכדור צל את הבאלבאזור של כריס"איוי שומע בקול דנגו הוא שולח כדור צל ישר אל באלבאזור.נראה שבאלבאזור עומד להיפגע מכדור הצל של איוי
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה עוזב את הנער ואתה מחפש פוקימוני עשב חזקים בדרך 1.לאחר כמה דקות של חיפושים אתה רואה בדרך 1 [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/597.png[/IMG]טאשידו תוקף בכול ככוחו עץ גדול וזקן שנמצא בדרך [/COLOR][/B]1
[B][COLOR="SeaGreen"]סטיבן
אתה חושב במהירות ומחליט לללכת לעיר קלרק.אתה נכנכס לסופות המוות.אתה רואה שכול הדרך עשויה מחול.אתה הולך בסופות המוות ולפתע סופת חול מתקיפה אותך.סופת החול תופסת אותך ומעיפה אותך ומעלפת אותך.לאחר זמן מה אתה מתעורר ומוצא את עצמך בסופות המות איכנשהו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]ניר
אתה כועס על אקן ומחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה נותן למנצ'לקאס אוכל לפוקוימונים הוא אוכל את האוכל.הבטן שלו מתנפחת מהאוכל.מנצ'לקאס קופץ מסייטר ואז מפעיל קרן קרח על הפוקימון שירה קרן על עליכם.מנצ'לקאס מתרסק על הפוקימון.סייטר גם מתרסק על הפוקימון ואתם יורדים מימנו.אתה מגלה שזה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/208.png[/IMG] סטיליקיס.אך הסטיליקיס הזה לא רגיל עיניו בצבע אדום וסטיליקיס כועס
[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;949527][B][COLOR="Red"]תומר
טרטויג משתמש בגפן מצליפה על גיבל וזה עוצר את גיבל מלנשוך את טרטויג.טרטויג שולח עלי טער על גיבל בכל הכוח.גיבל לא מצליח להתחמק מהעלי הטער של טרטויג ונפגע קשה.גיבל משתמש בחפירה ונעלם משדה הקרב[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טרטוייג קפוץ וגפן מצליפה בתוך הבור ואז עלי תער בשביל לגמור את הקרב"
-
[quote]ברוס
ליסה אומרת לך"אושווט אה בחירה מעולה אני מיד מביאה לך אותו"ליסה פותחת את המזודה שלה.בתוך המזודה נמצאים 5 פוכדורים היא לוקחת את הפוכדור הכי שמאלי .סוגרת את המזודה מוציאה מכיסה 5 פוכדורים ופוקידע ומגישה לך את כולם.אז אומרת לך"בתוך הפוכדור נמצא אוושווט התחלתי שלך"[/quote]
"תודה רבה לך פרופסור!ועכשיו אעזור לפוקימון שלך להירגע,אושווט!צא!"אומר לליסה.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;949527][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו שולח גפן מצליפה מהירה אל סקיטי.הגפן המצליפה של צ'יקו פוגעת בסקיטי לפני שסקיטי תוקף את צ'יקו שלך.סקיטי נפגע קשה מזה.סקיטי מראה סימני עיפות.סאלי אומרת "סקיטי כדור צל"סקיטי משגר כדור צל אל צ'יקו שלך[/COLOR][/B]
[/quote]
"תחמוק ושריטה!" אורה לו
-
[quote=שלושה מחוזות 2;949527]
[B][COLOR=seagreen]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה חושב במהירות ומחליט לללכת לעיר קלרק.אתה נכנכס לסופות המוות.אתה רואה שכול הדרך עשויה מחול.אתה הולך בסופות המוות ולפתע סופת חול מתקיפה אותך.סופת החול תופסת אותך ומעיפה אותך ומעלפת אותך.לאחר זמן מה אתה מתעורר ומוצא את עצמך בסופות המות איכנשהו[/COLOR][/B]
[/quote]
אני אקום ואסתכל לכל עבר לראות אם אפשר לראות משהו באיזור. לבסוף אני קופץ על הרגליים ומתחיל ללכת בין הסופות בניסיון להגיע לעיר קלרק.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;949527][B][COLOR="Red"]תומר
[B][COLOR="Blue"]ברוס
ליסה אומרת לך"אושווט אה בחירה מעולה אני מיד מביאה לך אותו"ליסה פותחת את המזודה שלה.בתוך המזודה נמצאים 5 פוכדורים היא לוקחת את הפוכדור הכי שמאלי .סוגרת את המזודה מוציאה מכיסה 5 פוכדורים ופוקידע ומגישה לך את כולם.אז אומרת לך"בתוך הפוכדור נמצא אוושווט התחלתי שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
צ'יקו שולח גפן מצליפה מהירה אל סקיטי.הגפן המצליפה של צ'יקו פוגעת בסקיטי לפני שסקיטי תוקף את צ'יקו שלך.סקיטי נפגע קשה מזה.סקיטי מראה סימני עיפות.סאלי אומרת "סקיטי כדור צל"סקיטי משגר כדור צל אל צ'יקו שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]כריס
בנגו אומר לך"אוקי תודה לך כריס.טוב איוי תקוף בכדור צל את הבאלבאזור של כריס"איוי שומע בקול דנגו הוא שולח כדור צל ישר אל באלבאזור.נראה שבאלבאזור עומד להיפגע מכדור הצל של איוי
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה עוזב את הנער ואתה מחפש פוקימוני עשב חזקים בדרך 1.לאחר כמה דקות של חיפושים אתה רואה בדרך 1 [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/597.png[/IMG]טאשידו תוקף בכול ככוחו עץ גדול וזקן שנמצא בדרך [/COLOR][/B]1
[B][COLOR="SeaGreen"]סטיבן
אתה חושב במהירות ומחליט לללכת לעיר קלרק.אתה נכנכס לסופות המוות.אתה רואה שכול הדרך עשויה מחול.אתה הולך בסופות המוות ולפתע סופת חול מתקיפה אותך.סופת החול תופסת אותך ומעיפה אותך ומעלפת אותך.לאחר זמן מה אתה מתעורר ומוצא את עצמך בסופות המות איכנשהו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]ניר
אתה כועס על אקן ומחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה נותן למנצ'לקאס אוכל לפוקוימונים הוא אוכל את האוכל.הבטן שלו מתנפחת מהאוכל.מנצ'לקאס קופץ מסייטר ואז מפעיל קרן קרח על הפוקימון שירה קרן על עליכם.מנצ'לקאס מתרסק על הפוקימון.סייטר גם מתרסק על הפוקימון ואתם יורדים מימנו.אתה מגלה שזה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/208.png[/IMG] סטיליקיס.אך הסטיליקיס הזה לא רגיל עיניו בצבע אדום וסטיליקיס כועס
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את טורצ'יק ואומר לו לתקוף בגחלת
-
[quote]ניר
אתה כועס על אקן ומחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה נותן למנצ'לקאס אוכל לפוקוימונים הוא אוכל את האוכל.הבטן שלו מתנפחת מהאוכל.מנצ'לקאס קופץ מסייטר ואז מפעיל קרן קרח על הפוקימון שירה קרן על עליכם.מנצ'לקאס מתרסק על הפוקימון.סייטר גם מתרסק על הפוקימון ואתם יורדים מימנו.אתה מגלה שזה סטיליקיס.אך הסטיליקיס הזה לא רגיל עיניו בצבע אדום וסטיליקיס כועס[/quote]
מה המתקפות של הסייטר?
------------------------------
אני מסתכל בצורה טובה על הסטיליקס ואומר: "מעיל מתכת!"
אני חושב לעצמי 'הסטיליקס הזה חולה בפוקיבלוק, זה אומר שהוא חזק יותר-אבל אני חושב שהוא התחפר הרבה במערות ואיתו יש מעיל מתכת, טוב על כל סטיליקס יש, אבל לו יש יותר סיכויים.'
אני אומר לשלגון: "קדימה! אתה חייב להוציא את לוקריו ושיפעיל ריקוד חרבות ואז ירוץ למערכה ויפגע, כדי להפעיל אגרוף שאיבה. וגם גם מטגרוס-לא היה מזיק לי אגרוף פטיש."
לאחר זאת אני זורק אוכל פוקימונים אחד (גרגיר) ואומר למנצ'לאקס:
הסטיליקס יאכול לך את הגריר! טוס קדימה ורוץ עם קרן קרח על היד, שתלמד אגרוף קרח!, ותאמין לי שזה הגרגיר הכי משובח שיש לי, תנסה בבקשה!."
אחרי זה אני מוציא את מדקיפ ואומר: "בועות!, תנסה לפקד על המתקפות של סטיליקס החולה."
אני אומר שוב לשלגון: סייטר צריך לקלף לסטיליקס את המעיל מתכת, הוא חייב."
-
[quote=שלושה מחוזות 2;949527]
[B][COLOR=darkgreen]כריס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]בנגו אומר לך"אוקי תודה לך כריס.טוב איוי תקוף בכדור צל את הבאלבאזור של כריס"איוי שומע בקול דנגו הוא שולח כדור צל ישר אל באלבאזור.נראה שבאלבאזור עומד להיפגע מכדור הצל של איוי[/COLOR][/B]
[/quote]
'וואו האיווי שלו נראה מאוד מרשים' אני חושב לעצמי.
"באלבוזר מהר תתחמק ותשתמש בהצלפת גפן" אני צועק לו מיד כאשר זעה נוטפת מפניי הלחוצות.
'אוי זה ממש קרוב קדימה באלבזור אתה יכול לעשות את זה' אני חושב לעצמי מסוקרן וכל זה קורה לי בכמה שניות בודדות.
-
[B][COLOR="Green"]כריס
את מתרשם מהאיווי של בנגו.באלאזור מתחמק במהירות מן כדור הצל של אויו.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן על אויוי.בשל המרחק הקטן בניהם איוי לא מספיק להתחמק מהצלפת הגפן ונפגע קשה.בנגו אומר"איוי צוות כפול"אוי משתמש בצוות כפול וניהים עוד 10 איוי בשדה הקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]איתי
אתה מוציא את טורצ'יק.טורצ'יק מיד תוקף בגחלת את טושידו.טושידו לא מצליח להתחמק מן הגחלת ונפגע קשה מאוד.טושידו שולח הרבה עלי טער אל טורצ'יק שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה מסתכל סביבך אם אפשר לראות משהו באיזור.אבל אתה לא רואה ככלום מלבד חול וסופות חול.אתה קם על רגליך ומתחיל ללכת לכיון העיר קלרק.לאחר הליכה קצרה בסופות המוות אתה פוגש ב[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/551.png[/IMG] מוקרו מסתובב לו בחול להנאתו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]אייס
צ'יקו מתחמק מכדור הצל של סקיטי.צ'יקו רץ אל סקיטי ושורט אותו במתקפת שריטות חזקה ביותר הגורמת לסקיטי להתעלף.סאלי מחזירה את סקיטי לפוכדור שלו.ואומרת לך"אייס נתת קרב טוב ביותר.הצ'יקו שלך חזק מאוד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]ברוס
אתה מוציא את אושווט החוצה שירגיע את בלאסטויז.אוושווט יוצה החוצה וניגש אל בלסטויז.הוא אומר לו כמה מילים ולאחר מכן בלסטויז נרגע.ליסה אומרת לך"תודה לך על העזרה ברוס"ליסה מחזירה את בלסטויז לפוכדור שלו.לוקחת את המזודה והולכת אל העיר [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
טרטויג קופץ שולח גפן מצליפה על גיבל.גיבל מתחמק מזה.טרטויג שולח עלי טער על גיבל.גיבל נפגעע מזה קשה.גיבל קופץ ומשתמש בשבירת לבנים על טרטויג.טרטויג לא מצליח להתחמק משבירת הלבנים ונפגע.טרטויג מנסה להתאוש אך לא מצליח ומתמוט ומפסיד בקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
שלגון אומר לך"תכנית טובה אבל אין לי מטגרוס ולוקריו יש לי גיגאר.אני חושב שהוא מספיק טוב לתוכנית הטובה שלך"שלגון מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/601.png[/IMG].גיגאר משתמש בקרן על על סטיליקיס.סטיליקיס לא מצליחח להתחמק מזה ונפגע.אתה זורק גרגיר למנצ'לקאס.מנצ'לקאס יורה קרן קרח ויוצר אגרוף קרח מלאכותי.אגרוף הקרח המלאכותי פוגע קשה בסטיליקיס.לפתע חפץ נופל מסטיליקיס.אתה רואה שזה מעיל מתכת.שלגון אומר לסייטר שלו"סייטר טוס וכך את מעיל המתכת הזה כדי שתתפתח לסיזור"סייטר עף במהירות אל מעיל המתכת.סייטר נוגע במעיל המתכת וואור לבן מקיף אותו.לאחר כמה שניות מופיע סזיור במקום סייטר [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;949749][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
טרטויג קופץ שולח גפן מצליפה על גיבל.גיבל מתחמק מזה.טרטויג שולח עלי טער על גיבל.גיבל נפגעע מזה קשה.גיבל קופץ ומשתמש בשבירת לבנים על טרטויג.טרטויג לא מצליח להתחמק משבירת הלבנים ונפגע.טרטויג מנסה להתאוש אך לא מצליח ומתמוט ומפסיד בקרב[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אחזיר את טרטוייג ויגיד לו:"היית טוב תנוח עכשיו בתוך הפוקדור"
ואז אגיד לשותף שלי היה קרב טוב ואמשיך בדרכי בתוך מערת הקרח עם השותף שלי.
-----------------------------
אפשר שלשותף שלי יקראו רוני?
-
[quote=שלושה מחוזות 2;949749][B][COLOR=green]כריס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]את מתרשם מהאיווי של בנגו.באלאזור מתחמק במהירות מן כדור הצל של אויו.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן על אויוי.בשל המרחק הקטן בניהם איוי לא מספיק להתחמק מהצלפת הגפן ונפגע קשה.בנגו אומר"איוי צוות כפול"אוי משתמש בצוות כפול וניהים עוד 10 איוי בשדה הקרב[/COLOR][/B]
[/quote]
"באלבזור תיהיה מרוכז ואל תבלבל" אני אומר ובמוחי חושב על תוכנית.
"אוקיי באלבזור יש לי רעיון" אני אומר בלהט.
"תשמש בהצלפת גפן ותפגע בכל אחד מהכפילויות של איויי,ככה תמצא את האמיתי"