-
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=4]King of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האיש הזקן והמסתורי אומר לך:"כן אני יודע,יש פה ביער הזה ממש,אזור מסוכן,כול פוקימון ומאמן שנכנסים לשמה הופכים להיות החברים הכי טובים,מותר להיכנס לשמה רק עם פוקימון אחד,תן לי את שאר הפוכדורים שלך ואני אשמור עליהם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;979261][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=4]King of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האיש הזקן והמסתורי אומר לך:"כן אני יודע,יש פה ביער הזה ממש,אזור מסוכן,כול פוקימון ומאמן שנכנסים לשמה הופכים להיות החברים הכי טובים,מותר להיכנס לשמה רק עם פוקימון אחד,תן לי את שאר הפוכדורים שלך ואני אשמור עליהם".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אתן לו את הפוקדור של פיפלאפ שלי ואגיד:"תודה שאתה שומר אל הפיפלאפ שלי"
ואז אני אחזיר את קסקון לפוקדור ואלך ליער הקרוב.
-
[QUOTE=הארי פוטר;979180][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע צחוק ילדותי וקר מכיוון האגם,אתה רואה שלט עץ רקוב שבו כתוב:"העיר ג'ול-ריו,העיר הראשונה במחוז" אתה רואה עיר קטנה ושטופת שמש,אתה רואה בשמיים פוקימון ירוק-לבן צונח במהירות לא טבעית כאילו הוא מחוסר הכרה,אתה רואה אותו נוחת במהירות,אתה מזהה שזה שיימין.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]King of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס למכון ואתה לא רואה אף אחד,אתה רואה דלת נעולה כתוב עליה:"לא להיכנס,סכנה!" אתה רואה שנכנס בסערה אותו איש שדיבר עם האחות ג'וי מקודם הוא מסתכל אליך והוא אומר לך:"תחזור מחר היום לא,אני לא מרגיש טוב" הוא נכנס לחדר ונעלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני רץ לעבר שימין תוך כדי אני מוציא את בויזל ואומר לו שילך לאגם ויקח בפה שלו מים ושישפריץ על שימין אני מגיע לשימין ומנסה לעורר אותו אני גם מוציא ברי מהתיק כדי לתת לו
-
[quote=הארי פוטר;979133][B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את קולו המרוחק של פרופסור איקרן אומר לעצמו:"שיהיה לו בהצלחה",אתה רואה דמות מוזרה לא ברורה שאומרת לך:"הדרקאי שבתוך הפוכדור הזה ייתן לך חזיונות משונים,כמוני לדוגמא,חכה דקה והנה החיזיון הבא!" אתה רואה פלאש ואתה רואה חדר אפלולי אתה שומע קול שאומר:"דרקאי נמצא בהאורטלון!" ואתה חוזר לסביבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני מתחיל ללכת ולחפש את ארלטון ומתקדם לעבר מקום זה בזמן שאני מוקף בערורים מה יהיהי עם המשימה ועם היא תיהיה טובה.
-
[quote=הארי פוטר;978223]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3]Poke chef[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש את לשונו של וולפיקס מתחילה ללק לך את הפנים,אתה רואה שמדקיפ מסתכל על וולפיקס בהבעת תיעוב עמוק,אתה מבין שוולפיקס רוצה להצטרף למסע שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"מה קרה מאדקיפ?,למה אתה כועס?" אומר לו בפליאה ואז הוציא פוקדור ואזרוק אותו על וולפיקס ואצעק:"קדימה פוקדור!" אחייך אל מאדקיפ אחזיר אותו לפוקדור ואחכה שהפוקדור החדש של וולפיקס יפסיק להתנדנד.
-
[QUOTE][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=3]Ranrevah[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש פוקימונים פראיים אבל אתה לא רואה שום דבר,לא בני אדם,הרוח מנשבת קלות,אין פוקימונים בסביבה,אתה מרגיש את הרוחות מתגברות,אתה רואה פלאש קצר ומהיר ואתה שומע רעם חזק ואתה מבין שמתחילה סופה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"הויי לא מתחילה להיות סופה אני חייב לחפש מכסה " אני אומר לעצמי ומחפש מערה להתחבא בה
-
[quote=הארי פוטר;979145]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=3]Scizor-x[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה דמות אנושית עשויה מים בקול חלק כמו משי אבל של בן שאומר לך:"אני הוא שומר האגם,סיפרת שקרים על המילוטיק של אגמי,אלה כול המילוטיק שנמצאים באגם,יש לך מזל שהגרידוס לא אוהבים לחיות מחוץ למים אחרת לא היית פה עכשיו,לך,לך מפה אחרת אני אשלח אליך את כול פוקימוני האגם!".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני בורח מהאגם במהירות האפשרית ובפחד.
-
[QUOTE=הארי פוטר;979252][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את כפיל המים שלך צוחק צחוק אפל וקר והוא אומר לך בקוון קול שונה:"שד המים של סויקון לא ניתן להתקפה,ואם תסתכל סויקון הוא המשתמש שוב בשריון חומצה,זה נותן כוח נוסף לשד המים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"טוב אם ככה טרטוייג תנסה לקפוץ לעבר סויקון ולהשתמש בחבטה" אגיד לטרטוייג
-
[quote=הארי פוטר;979133]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את זורא מתרומם משתנה לסטרלי ובורח משמה,אתה רואה את צ'ימצ'אר מונח על הרצפה הקשה,אתה רואה את טיפות הגשם מתחילות לטפטף,אתה רואה את הזורא-סטרלי נעלם בשמיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
יש לי עכשיו גחלת נכון?
-----------
[SIZE=2][COLOR=green]אומר לצ'ימצ'אר:"כל הכבוד לך! הייתה פשוט מצויין! מאוד התחזקת ואפילו למדת גחלת, והצלחת להשתמש בלהט!" אתן לו ברי(יש לי בתיק הברים? אם לא אז אוכל פוקימונים), אוכל גם אני מעט אוכל, אכניס את צ'ימצ'אר לפוקדור ואלך יחד איתו לעבר העיר הראשונה תוך שאני מחפש פוקימונים ללכידה בסביבה.[/COLOR][/SIZE]
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את טרטוויג מבולבל לגמרי היות וסויקון האמיתי נמצא מתחת לפני השטח וכפיל הסויקון בלתי ניתן לתקיפה,אתה רואה את שד הסויקון הופך להיות נסיך הים,מאנפי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את בוויזל לוקח אוויר ויורה מים מתוך גופו,אתה רואה גבר צעיר בעל שיער חום ועיניים ירוקות והוא אומר לך:"זוהי היכולת המיוחדת של בוויזל שאיבת מים,הוא לוקח אוויר ומוציא בצורת מים מפיו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]King of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס עמוק יותר ועמוק יותר לתוך היער החשוך,אתה רואה דמויות משונות מסתכלות עליך,לפעמים אלה פוקימוני חרק ולפעמים אלה פוקימוני עשב או כנף,אתה רואה בניין נוסף אתה רואה שבע דלתות,אתה רואה כול אחת בצבע שונה:אדום,לבן,סגול,ורוד,כחול,שחור וצהוב,אתה רואה שש מתוך השבע נעולות,רק הלבנה פתוחה לרווחה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=green][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial]לא הוא השתמש בזה רק בגלל היכולת שלו.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את הברי הראשון שאתה לוקח,אתה רואה שהוא מתחיל לאכול אותו בפראיות ענק,אתה שומע שהפוקדע שלך אומר לך:"צ'ימצ'אר זה מעדיף אוכל חריף כגון ברי צ'ים,ברי זה מאפשר לו יכולות אש מדהימות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=3]Scizor-x[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה דמות אדומת שיער,חיוורת מעט ועם עיניים כחולות כים,הוא שואל אותך:"זה נכון מה שאומרים,אגדת הים יצאה מהאגם,דמות האנוש של סויקון קיימת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=3]Ranrevah[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את העיר ג'ול-ריו ואתה רואה שהבניין הכי קרוב הוא מרכז הפוקימונים,אתה רואה שכול אנשי העיר וכול מי שמתארח שמה חוזרים לבתים שלהם או למרכז הפוקימונים,אתה מבין שאתה יכול להיות שמה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3]Poke chef[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את מדקיפ נותן מכה לפוכדור וזה עף לפני שמספיק לתפוס את וולפיקס אתה רואה את שניהם מתחילים להילחם זה בזה,אתה רואה את הוויבל לאט-לאט מתעוררים מחוסר ההכרה שלהם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]*א' אומרים האורטלון ב' האורטלון זה שם המחוז![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך אתה מביט בפוכדור האסור חולפת לך מחשבה בראש,אתה נזכר באותו יום,ביום של ליגת סינו,שבו טאקוטו האגדי השתמש בדרקאי שלו כדי לנצח,אתה מבין שאתה יכול להיות המאמן האולטימטיבי איתו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;979937][
FONT=Arial][SIZE=3]King of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס עמוק יותר ועמוק יותר לתוך היער החשוך,אתה רואה דמויות משונות מסתכלות עליך,לפעמים אלה פוקימוני חרק ולפעמים אלה פוקימוני עשב או כנף,אתה רואה בניין נוסף אתה רואה שבע דלתות,אתה רואה כול אחת בצבע שונה:אדום,לבן,סגול,ורוד,כחול,שחור וצהוב,אתה רואה שש מתוך השבע נעולות,רק הלבנה פתוחה לרווחה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
*שאתה כותב את המשך שלי תשנה לכינוי החדש שלי בבקשה
אני אכנס לדלת הלבנה ואם אני אראה סכנה אני אוציא את קסקון ואגיד לו:"תגן אלי בבקשה קסקון התקשחות!"
-
[QUOTE][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=3]Ranrevah[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את העיר ג'ול-ריו ואתה רואה שהבניין הכי קרוב הוא מרכז הפוקימונים,אתה רואה שכול אנשי העיר וכול מי שמתארח שמה חוזרים לבתים שלהם או למרכז הפוקימונים,אתה מבין שאתה יכול להיות שמה.[/[/QUOTE]
"אני ילך להסתתתר במרכז הפוקימונים" אני חושב ורץ לשם
-
[QUOTE=הארי פוטר;979133][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה נכנס לחור ואתה רואה שזה מנהרה ענקית שבסופו של דבר אתה רואה אור חזק מאוד,אתה שומע קולות של ילדים שאומרים:"מה זה החור הזה?"[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]ועוד קול שאומר:"ראיתי פוקאבו נכנס לשם".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
אני ממשיך ללכת במנהרה עם פוקאבו שלי כאשר אני יוצא מהמנהרה אני אומר לילדים"הי תוכלו לומר לי איפה אני נמצא.ויש פה בסביבה מכון קרב יש לי מסר לאחד מנהיג המכון.תודה על עם תענו לי על השאלות שלי"
-
[quote=הארי פוטר;979937]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה דמות אדומת שיער,חיוורת מעט ועם עיניים כחולות כים,הוא שואל אותך:"זה נכון מה שאומרים,אגדת הים יצאה מהאגם,דמות האנוש של סויקון קיימת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"ד..דמות אנוש של סוויקון?" אני שואל בתדהמה ומסתכל על האיש "א... אני לא בטוח שאני יודע על מה אתה מדבר"
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ילדה קטנה אומרת לך:"אתה נמצא בעיירה מרופי ילדון,כולם ראו איך נפלת מהאגם,זה נכון,באמת יש שמה רוח רפאים שנתקעה שמה בעוד הייתה בחיים?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לדלת הלבנה ואתה רואה עולם שונה ממה שבחוץ,אתה שומע את הדלת נסגרת,אתה וקסקון ננעלתם בפנים,אתה רואה דמות לבנה מתקרבת אליך ואומרת לך:"אתה בוודאי דייב האם אני צודקת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=3]Scizor-x[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]האיש אומר לך:"שומר המים כמובן,זה רוח האנוש של סויקון,סויקון שומר על המים,ראיקו על השמיים והארץ,ואנטי שומר על אזורי המדבר הקשים ואזורי הלבות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=3]Ranrevah[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]*עוד הודעה לא מושקעת כזאת ואני מתחיל עם האזהרות האדומות![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה רואה[/FONT][/COLOR][COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]שיוצאים מהאגם שלושה פלוצלים זוהרים וחזקים,אתה רואה שהם מסתכלים אליך והם מתכוננים להתקפה חזיתית.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]הודעות:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אם מישהו לא ישקיע בתגובות שלו אני אתקע אותו בכוונה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אם אתם משנים את הכינויים שלכם,תגידו לי מראש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=הארי פוטר;979983][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ילדה קטנה אומרת לך:"אתה נמצא בעיירה מרופי ילדון,כולם ראו איך נפלת מהאגם,זה נכון,באמת יש שמה רוח רפאים שנתקעה שמה בעוד הייתה בחיים?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לילדה"כן פגשתי את הרוח הרפאים הזאת במנהרה.אם תכנסי למנהרהשיצאתי מימנה אז אולי תפגשי את הרוח הרפאים.הרוח הרפאים עזרה לי לצאת מפה ולימדה את פוקאבו שלי חפירה.ישפה מרכז פוקימונים קרב?תוכלי להוביל אותי לשם?"
-
[QUOTE=הארי פוטר;979983][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לדלת הלבנה ואתה רואה עולם שונה ממה שבחוץ,אתה שומע את הדלת נסגרת,אתה וקסקון ננעלתם בפנים,אתה רואה דמות לבנה מתקרבת אליך ואומרת לך:"אתה בוודאי דייב האם אני צודקת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
"כן אני דייב ואת?"אני אגיד
ואז אוסיף:"את תעזרי לי להתחבר עם קסקון שלי?"
-
[quote=הארי פוטר;979937]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3]Poke chef[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את מדקיפ נותן מכה לפוכדור וזה עף לפני שמספיק לתפוס את וולפיקס אתה רואה את שניהם מתחילים להילחם זה בזה,אתה רואה את הוויבל לאט-לאט מתעוררים מחוסר ההכרה שלהם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"מה קרה מאדקיפ?!" אשאל אותו בדאגה ואז אסתכל אל וולפיקס במבט כועס ואומר לו:"אתה שיקרת לי נכון?!" ואפעיל את הפוקדע למצב תרגום ואדבר עם הוויבלים בשביל לקבל הסבר מלא על מה שקרה וליראות אם וולפיקס משקר
-
[QUOTE=הארי פוטר;979937][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את טרטוויג מבולבל לגמרי היות וסויקון האמיתי נמצא מתחת לפני השטח וכפיל הסויקון בלתי ניתן לתקיפה,אתה רואה את שד הסויקון הופך להיות נסיך הים,מאנפי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"קדימה טרטוייג זה רק לטובתך אתה חייב לשלוט על עצמך ולהתרכז אל תתיאש עכשיו תשתמש בנהמה על מנאפי" אגיד לטרטוייג
-
[quote=הארי פוטר;979983]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]האיש אומר לך:"שומר המים כמובן,זה רוח האנוש של סויקון,סויקון שומר על המים,ראיקו על השמיים והארץ,ואנטי שומר על אזורי המדבר הקשים ואזורי הלבות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני מסתכל עליו בחשדנות "מי אתה?" אני שואל תוך כדי שאני מסתכל על מיג'ומורו במבט שואל.
-
[quote=הארי פוטר;979937][B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]*א' אומרים האורטלון ב' האורטלון זה שם המחוז![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך אתה מביט בפוכדור האסור חולפת לך מחשבה בראש,אתה נזכר באותו יום,ביום של ליגת סינו,שבו טאקוטו האגדי השתמש בדרקאי שלו כדי לנצח,אתה מבין שאתה יכול להיות המאמן האולטימטיבי איתו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני חושב על האופציות הנהדרוןת ששיכולות להבוא אלי ממסעי בעודי ממשמיך לחפש את אזור השמדה בו אני אמור להשמיד את הפוקדור.
-
[QUOTE=הארי פוטר;979937][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את בוויזל לוקח אוויר ויורה מים מתוך גופו,אתה רואה גבר צעיר בעל שיער חום ועיניים ירוקות והוא אומר לך:"זוהי היכולת המיוחדת של בוויזל שאיבת מים,הוא לוקח אוויר ומוציא בצורת מים מפיו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=green][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial]לא הוא השתמש בזה רק בגלל היכולת שלו.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את הברי הראשון שאתה לוקח,אתה רואה שהוא מתחיל לאכול אותו בפראיות ענק,אתה שומע שהפוקדע שלך אומר לך:"צ'ימצ'אר זה מעדיף אוכל חריף כגון ברי צ'ים,ברי זה מאפשר לו יכולות אש מדהימות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את העיר ג'ול-ריו ואתה רואה שהבניין הכי קרוב הוא מרכז הפוקימונים,אתה רואה שכול אנשי העיר וכול מי שמתארח שמה חוזרים לבתים שלהם או למרכז הפוקימונים,אתה מבין שאתה יכול להיות שמה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3]Poke chef[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך אתה מביט בפוכדור האסור חולפת לך מחשבה בראש,אתה נזכר באותו יום,ביום של ליגת סינו,שבו טאקוטו האגדי השתמש בדרקאי שלו כדי לנצח,אתה מבין שאתה יכול להיות המאמן האולטימטיבי איתו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"וואו מגניב תודה על המידע ואתה יכול בבקשה לעזור לי כאן יש כאן שימין מעולף ודרך אגב קוראים לי דן איך קוראים לך?"אני שואל את הבחור ואומר לבויזל "תמשיך עד שהוא יתעורר"
-
[QUOTE=הארי פוטר;979133][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה נכנס לחור ואתה רואה שזה מנהרה ענקית שבסופו של דבר אתה רואה אור חזק מאוד,אתה שומע קולות של ילדים שאומרים:"מה זה החור הזה?"[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]ועוד קול שאומר:"ראיתי פוקאבו נכנס לשם".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטרטוויג מסתכל לכול הצדדים,אתה רואה שבעצם הזירה היא זירת קרח ומתחת לזירה יש אגם קטן,אתה רואה דמות דמוית סויקון מחפש לו טרף מלמעלה,אתה מבין שסויקון מתכנן תקיפה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*לא נורא,זה מגדיל את מספר העמודים של המ''ת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את בוויזל ואת צ'רמנדר מחייכים אתה רואה את בוויזל מסתכל על צ'רמנדר בידידות כאילו הם מכירים שנים רבות וארוכות,אתה רואה בהמשך הדרך ילד קטן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*קיבלת את קסקון שלך,מידע עליו תקבל בדף הרשומים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון מרכז הפוקימונים,אתה נכנס למרכז ואתה רואה אישה כבת שלושים וקצת שיער ורוד חלוק אחיות כתוב על התג שלך:"אחות ג'ול-ריו" והיא אומרת לך:"כן מה בשבילך נערי,אתה חדש בעיר נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את זורא מתרומם משתנה לסטרלי ובורח משמה,אתה רואה את צ'ימצ'אר מונח על הרצפה הקשה,אתה רואה את טיפות הגשם מתחילות לטפטף,אתה רואה את הזורא-סטרלי נעלם בשמיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=3]Ranrevah[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש פוקימונים פראיים אבל אתה לא רואה שום דבר,לא בני אדם,הרוח מנשבת קלות,אין פוקימונים בסביבה,אתה מרגיש את הרוחות מתגברות,אתה רואה פלאש קצר ומהיר ואתה שומע רעם חזק ואתה מבין שמתחילה סופה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את קולו המרוחק של פרופסור איקרן אומר לעצמו:"שיהיה לו בהצלחה",אתה רואה דמות מוזרה לא ברורה שאומרת לך:"הדרקאי שבתוך הפוכדור הזה ייתן לך חזיונות משונים,כמוני לדוגמא,חכה דקה והנה החיזיון הבא!" אתה רואה פלאש ואתה רואה חדר אפלולי אתה שומע קול שאומר:"דרקאי נמצא בהאורטלון!" ואתה חוזר לסביבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=3]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה כשלושה מנטייק שהם מעופפי מים נדירים וחזקים מאוד מצטרפים למערכה לטובת עצמם הם משגרים מתקפות לכול עבר,אתה מבין שצעד חכם והגיוני יהיה לברוח פשוט משמה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מחלית ללכת מהר לדרך 1
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה אומרת לך:"פה זה העיר מרופי,העיר הכי קרובה עם מרכז פוקימונים זה העיר ג'ול-ריו,זה בכיוון הזה" היא מצביעה על כיוון דרך מספר אחד,אתה רואה את המעבדה שלך פרופסור איקרן מאחורי הילדה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את מאנפי משתנה לדמות ימית מוזרה שאתה לא מזהה אותה,אתה רואה שהדמות נעלמת ומין הקרב יוצא סויקון האמיתי יוצא מין הקרב הקפוא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה פלאש קצר ומהיר אתה רואה שהאיש נעלם ואתה רואה שגם שיימין נעלם,אתה רואה שהעיר ג'ול-ריו שוממת לגמרי,העצים לא זזים,אין רוח והאנשים לא יוצאים או נכנסים לחנות,למכון או למרכז.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה אומרת לך:"אני היא שומרת העולם הראשון,עולם פוקימוני הנורמל,פה תמצא רק פוקימוני נורמל,יש לי שש אחיות כול אחת שומרת על עולם שונה,אתה צריך למצוא מפתח לדלת הבאה,אתה צריך לענות לי על שאלה,האם אתה מוכן,הנה האפשרויות שלך,אם תענה נכונה תקבל את המפתח אם לא תילחם מולי,אם תבחר לא לענות תבצע משימה קשה,מה אתה בוחר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]Scizor-x[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]האיש המסתורי אומר לך:"אני פרופסור איליווס אני ממחוז ג'וטו,אני מתמחה בשלושת הכלבים האגדיים,ראיקו,סויקון ואנטי,מים,ברק ואש היכולות המושלמות שיכולות ליצור את או-הו האגדי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Poke chef[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]* - שווה מישהו אחר אומר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את הוויבל ממלמלים:"טוב זה מגיע לנו אנחנו התקפנו אותו-ברגע שנמצא אותו נחסל אותו-כן מי עם וויס-אני!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שלט עץ רקוב וישן שבו כתוב:"העיר ג'ול-ריו העיר הראשונה שנבנתה במחוז האורטלון,נבנתה על ידי אש קאצ'ם ועוד כמה אנשים לא חשובים כמו גרי אוק ועוד כמה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ לכיוון הדרך הראשונה,בסוף הדרך אתה שומע רעש חזק שמגיע מאחוריך,אתה רואה שריפה כבירה משתוללת בעיר מרופי,אנשים צורחים,עשן בשמיים ופוקימוני הכנף עפים לכיוון השמיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=הארי פוטר;981361][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה אומרת לך:"פה זה העיר מרופי,העיר הכי קרובה עם מרכז פוקימונים זה העיר ג'ול-ריו,זה בכיוון הזה" היא מצביעה על כיוון דרך מספר אחד,אתה רואה את המעבדה שלך פרופסור איקרן מאחורי הילדה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
אני אומר לילדה"תודה לך העזרה תהני לך מהחיים ביי".אני נפרד משלום מן הילדה והולך אל המעבדה לאחר שמגיע אליה דופק על הדלת ואומר" פרופסור אני יכול לרפא את הפוקאבו שלי אצלך?"
-
[QUOTE=הארי פוטר;981361][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את מאנפי משתנה לדמות ימית מוזרה שאתה לא מזהה אותה,אתה רואה שהדמות נעלמת ומין הקרב יוצא סויקון האמיתי יוצא מין הקרב הקפוא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה פלאש קצר ומהיר אתה רואה שהאיש נעלם ואתה רואה שגם שיימין נעלם,אתה רואה שהעיר ג'ול-ריו שוממת לגמרי,העצים לא זזים,אין רוח והאנשים לא יוצאים או נכנסים לחנות,למכון או למרכז.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה אומרת לך:"אני היא שומרת העולם הראשון,עולם פוקימוני הנורמל,פה תמצא רק פוקימוני נורמל,יש לי שש אחיות כול אחת שומרת על עולם שונה,אתה צריך למצוא מפתח לדלת הבאה,אתה צריך לענות לי על שאלה,האם אתה מוכן,הנה האפשרויות שלך,אם תענה נכונה תקבל את המפתח אם לא תילחם מולי,אם תבחר לא לענות תבצע משימה קשה,מה אתה בוחר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]Scizor-x[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]האיש המסתורי אומר לך:"אני פרופסור איליווס אני ממחוז ג'וטו,אני מתמחה בשלושת הכלבים האגדיים,ראיקו,סויקון ואנטי,מים,ברק ואש היכולות המושלמות שיכולות ליצור את או-הו האגדי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=3][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Poke chef[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את הוויבל ממלמלים:"טוב זה מגיע לנו אנחנו התקפנו אותו-ברגע שנמצא אותו נחסל אותו-כן מי עם וויס-אני!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שלט עץ רקוב וישן שבו כתוב:"העיר ג'ול-ריו העיר הראשונה שנבנתה במחוז האורטלון,נבנתה על ידי אש קאצ'ם ועוד כמה אנשים לא חשובים כמו גרי אוק ועוד כמה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ לכיוון הדרך הראשונה,בסוף הדרך אתה שומע רעש חזק שמגיע מאחוריך,אתה רואה שריפה כבירה משתוללת בעיר מרופי,אנשים צורחים,עשן בשמיים ופוקימוני הכנף עפים לכיוון השמיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני חוזר אחורה ומנסה לחפש שם פוקימונים שנתקעו בשרפה
-
[quote=הארי פוטר;981361]
[SIZE=3][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]Scizor-x[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/quote]
"שלום פרופסור,איך אני יכול לעזור לך?" אני שואל ומחזיר את מיג'ומורו לפוכדור
-
[quote=הארי פוטר;981361][B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
אני מניח שמי שכתב את זה האהב להשתחץ,אני הולך ונכננס אל עבר העיר ומנסה לחפש מה מעניין יש שם.
-
[QUOTE=הארי פוטר;981361][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
"אני רוצה לענות אל השאלה"אני אומר לילדה בחשש.
-
[quote=הארי פוטר;979937][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=green][B]Dor_T[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U]
[SIZE=2][COLOR=green][FONT=Arial]*[/FONT][FONT=Arial]לא הוא השתמש בזה רק בגלל היכולת שלו.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=green]אתה מוציא [COLOR=green]את הברי הראשון שאתה[/COLOR] לוקח,אתה רואה שהוא מתחיל לאכול אותו בפראיות ענק,אתה שומע שהפוקדע שלך אומר לך:"צ'ימצ'אר זה מעדיף אוכל חריף כגון ברי צ'ים,ברי זה מאפשר לו יכולות אש מדהימות".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]אחשוב לעצמי:'אם אצליח למצוא ברי צ'ים, אולי זה יחזק מספיק את צ'יצ'אר, עד שיצליח ללמוד מתקפת אש' ואז אפנה אל צ'ימצ'אר ואומר לו:"צ'ימצ'אר, בו נצא לסיבוב בחיפוש אחר ברי צ'ים, שאני מקווה שבזכותו תצליח להשתמש במתקפות אש, וכמו כן תמשיך בחיפושים אחרי פוקימונים שנראים לך חזקים, שתוכל להילחם נגדם, ואולי אפילו אלכוד אותם והם התווספו אלינו למסע" ואצא יחד עם צ'ימצ'אר בחיפוש אחר ברי צ'ים, וגם אחרי פוקימונים לאימון וללכידה.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=3]Ranrevah[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]*עוד הודעה לא מושקעת כזאת ואני מתחיל עם האזהרות האדומות![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה רואה[/FONT][/COLOR][COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]שיוצאים מהאגם שלושה פלוצלים זוהרים וחזקים,אתה רואה שהם מסתכלים אליך והם מתכוננים להתקפה חזיתית.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[[/QUOTE]
"טטטוטג'ה אין לנו סיכוי מול הפלוצלים האלה בוא נברח" אני צועק לו ובורחים מהאזור
-
[QUOTE=הארי פוטר;981361][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ לכיוון הדרך הראשונה,בסוף הדרך אתה שומע רעש חזק שמגיע מאחוריך,אתה רואה שריפה כבירה משתוללת בעיר מרופי,אנשים צורחים,עשן בשמיים ופוקימוני הכנף עפים לכיוון השמיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מה זהוא נגמר הקרב?" אשאל את סויקון בתמימות
"אם ככה חזור טרטוייג" ואחזיר אותו לפוכדור שלו
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהדלת אינה נפתחת,אתה רואה את האור סגור במעבדה,אתה מבין שהפרופסור הלך למקום כלשהו,אתה שומע צליל מסתורי מאוד בוקע מאחורי הדלת,אתה רואה את פוקאבו יוצאת מין הפוכדור שלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]השכפול הימי שלך אומר לך:"מה פתאום,סויקון הבין שהוא לא יכול להילחם בך שהוא משתמש בכפלי מים אז הוא החליט להילחם בך בכוחות עצמו,תשתמש בסילון על קולי!" אתה רואה גלים שקופים שלאט לאט סודקים את הקרח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מחייכת ואומרת לך:"אוקיי הנה החידה לפניך" אתה רואה דף נייר שבו כתוב בכתב יד קטן וצפוף:[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=olive][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][I][COLOR=olive][FONT='Guttman Yad-Brush']ראשית כול יש לחשוב על איבר ראיה. [/FONT][/COLOR][/I][/SIZE]
[I][COLOR=olive][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=1]תחילה של כול עוגב וסופו של כול רע.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=olive][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=1]צרף כלי קבוע בכול ארוחה,גם לולא תאחז בו יהיה בידך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=olive][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=1]לבסוף תן כינוי שמוצמד,מה חבל,לאדם שנתקל רק בחוסר מזל.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[SIZE=2][I][COLOR=olive][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=1]כולם מתחברים ליצור מרתק,מין חיה שאותה לא תרצה לנשק"[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][COLOR=olive][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR][COLOR=olive][FONT=Arial]הילדה אומרת לך:"הנה הרמזים לפניך,ענה עכשיו או חכה לקרב".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את צ'ימצ'אר מחייך אליך והוא משתמש במתקפת גחלת מדויקת להפליא,אתה רואה שהוא בכושר מלא אז אין סיכוי שהוא משתמש ביכולת הלהט שלו וזה אומר שהוא למד גחלת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר למד גחלת![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]הפרופסור המסתורי מסתכל בשעונו ואומר לך:"אתה לא יכול לעזור לי,אני מחפש פוקימון מאוד אבל מאוד מסוים,אולי ראית אותו,הוא פוקימון מסוג מעופף בלבד,הלכתי למקדש השמיים אבל הוא לא שמה,האם ראית כזה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Ranrevah[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את טסוטג'ה מגיע לזירה של הפלוצלים ואלה צוחקים צחוק רם ואכזר וחוזרים לאגם,אתה רואה את טסוטג'ה מתעצבן נורא מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה עלם לבוש שחורים יוצא מין מכון העיר משחק לו עם הפוכדור שלו הוא אומר לעצמו:"חבל אין אתגר אמיתי באזור הזה,פוקימוני חשמל נפוצים מדי באזור הזה אבל זה פשוט לא עובד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]*עוד פעם אחת אתה לא משקיע ואני מתחיל עם האזהרות![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאתה לא יכול להיכנס לאזור בגלל שכול האזור נשרף,אתה רואה באוויר מנטייק עפים מסביב לשרפה ומנסים לכבות אותה. [/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;982301][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מחייכת ואומרת לך:"אוקיי הנה החידה לפניך" אתה רואה דף נייר שבו כתוב בכתב יד קטן וצפוף:[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=olive][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][I][COLOR=olive][FONT='Guttman Yad-Brush']ראשית כול יש לחשוב על איבר ראיה. [/FONT][/COLOR][/I][/SIZE]
[I][COLOR=olive][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=1]תחילה של כול עוגב וסופו של כול רע.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=olive][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=1]צרף כלי קבוע בכול ארוחה,גם לולא תאחז בו יהיה בידך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=olive][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=1]לבסוף תן כינוי שמוצמד,מה חבל,לאדם שנתקל רק בחוסר מזל.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[SIZE=2][I][COLOR=olive][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=1]כולם מתחברים ליצור מרתק,מין חיה שאותה לא תרצה לנשק"[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][COLOR=olive][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR][COLOR=olive][FONT=Arial]הילדה אומרת לך:"הנה הרמזים לפניך,ענה עכשיו או חכה לקרב".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
"מממ..."אני אחשוב לעצמי ואז אומר:"התשובה זה עכביש"אני אומר לילדה.
-
[quote=הארי פוטר;982301][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהדלת אינה נפתחת,אתה רואה את האור סגור במעבדה,אתה מבין שהפרופסור הלך למקום כלשהו,אתה שומע צליל מסתורי מאוד בוקע מאחורי הדלת,אתה רואה את פוקאבו יוצאת מין הפוכדור שלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
אני מופתע שפוקאבו יצא מהפוכדור שלה ואז אומר לה"הי פוקאבו.למה יצאת מהפוכדור לגמרי לבד?הרי לא הוצאתי אותך מהפוכדור שלי.את רוצה להראות לי משהו חשוב? אם כן תראה לי מהאת רוצה להראות לי"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את פוקאבו מנידה את ראשה בטיפשות והיא מצביעה בראשה על כיוון העיר ג'ול-ריו,אתה מבין שהיא רוצה ללכת לשם עכשיו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מהנהנת בראשה ואומרת לך:"הנה מפתח האש,קח אותו לדלת האדומה,שמה תחכה לך אחותי,הנה רמז למשימה הבאה שלך,פוקימוני אש מפחדים ממים,להתראות דייב" אתה רואה אור אתה מוצא את עצמך מחוץ לדלתות,אתה רואה מפתח אדום בידך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;982318][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מהנהנת בראשה ואומרת לך:"הנה מפתח האש,קח אותו לדלת האדומה,שמה תחכה לך אחותי,הנה רמז למשימה הבאה שלך,פוקימוני אש מפחדים ממים,להתראות דייב" אתה רואה אור אתה מוצא את עצמך מחוץ לדלתות,אתה רואה מפתח אדום בידך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה על המפתח"אני אומר,אקח אותו ואכנס לאור.
-
[quote=הארי פוטר;982318][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את פוקאבו מנידה את ראשה בטיפשות והיא מצביעה בראשה על כיוון העיר ג'ול-ריו,אתה מבין שהיא רוצה ללכת לשם עכשיו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לפוקאבו"אה לא הבנתי מה את רוצה,עכשיו הבנתי.טובאזנלך לעיר ג'ול ריו כשפי שאת רוצה.בואי תעלה על הכתף שלי ותשבי עליה.אנחנו נלך ביחד לעיר ג'ולי ריו" אני שם את פוקאבו על הכתף הימנית שלי והולך יחד איתה לעיר ג'ולי ריו
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקדם לכיוון העיר ג'ול-ריו ואתה רואה פוקימון מציץ מאחורי העצים אתה רואה את פוקאבו קופצת מהכתף שלך לרצפה בתנוחת קרב אתה רואה שיוצא מהעצים איווי קטן וחמוד,אתה רואה את פוקאבו נרגעת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לדלת האדומה ואתה רואה בדיוק את אותו המקום ממקודם אך בצבעים אדומים,אתה רואה ילדה בדיוק כמו ממקודם אך עם צבע עיניים אדום בוהק היא אומרת לך:"אתה הוא דייב נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;982327][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לדלת האדומה ואתה רואה בדיוק את אותו המקום ממקודם אך בצבעים אדומים,אתה רואה ילדה בדיוק כמו ממקודם אך עם צבע עיניים אדום בוהק היא אומרת לך:"אתה הוא דייב נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"כן...אני דייב"אני אומר בחשש ואז אוסיף:"מי את?"