-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1025477][b][u][B][U]אנדרואיד 27[/U][/B]
אתה שם לב שגם לוקאס בבעיה לא קטנה,
אתה אוזר את כל הכוח שיש לך ומנסה להביס את האיש שעומד מולך,
אתה לא אידיוט ואתה מבין שאתה עומד מול מישהו ממש חזק, אבל אתה יודע שאתה יותר חז ממנו וממשיך להילחם בכל הכוח.
פתאום משום מקום אתה רואה את לוקאס מצליח להשתחרר מההתקפות של האיש ומתחיל לתקוף בחזרה,
לך, חוזרת המוטיבציה ופרץ פתאומי של אדרנלין פורץ בך, אתה תוקף כמו משוגע ומוכן להתאבד כדאי לסיים את הקרב.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אפתיע את האיש באגרוף לפרצוף ואז אני אשגר אליו כדור אנרגיה על הפרצוף כדי שיתפוצץ.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1025477][b][u]בו[/u][/b]
אתה מתכרז בכל הכוח אבל אתה עדיין לא מצליח,
אתה ממשיך להתרכז והאדון שלך מאיץ בך.
אתה מתעצבן ואומר " בו רעב!, הנה!" ובכל הכוח שלך אתה מצליח להוציא קרן שהופכת את הצלי לממתקים טעימים!.
" כל הכבוד!, הצלחת!" אומר האדון ומאושר ממך.
מה תעשה?
* למדת מתקפה חדשה, שינוי חפץ לממתק! *
[/QUOTE]
"ממתקים!" אצעק ואתחיל לאכול את הממתקים במהירות. "בו רוצה שוקולד!" אמשיך לצעוק ואהפוך כל מיני דברים לחפיסות שוקולד גדולות. "בו!" אצעק מהנאה.
-
[quote]לוקאס
אתה מנסה להמציא מתקפות כדאי להגן על עצמך, אבל אתה רואה שגם אנדרואיד 27 וגם אתה בצרות,
אתה די מתעצבן ותחיל להרביץ לו בכל הכוח, האיש קצת מרפה מהמכות שלו עליך ואתה מנצל את זה ותוקף בכדורי אנרגייה.
איך תנסה לסיים את הקרב?[/quote]
אני אתחיל לאגור מסביבי אנרגיה עד שיהיה סביבי כמו כדור אנרגייה ואז אעוף אליו ואפוצץ את זה לידו
-
[b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
אתה תוקף את האיש ומעיף לו אגרוף לפנים, מיד לאחר מכן שהוא מוטל על הריצפה אתה מעיף עליו כדור אנרגייה חזק במיוחד!,
אתה מתקרב אליו ומחסל אותו עם בעיטה חזקה מאוד לראש.
הקרב שלך כבר נגמר אבל אתה רואה שלוקאס עוד נלחם אבל גם הוא עומד לסיים את הקרב בקרוב מאוד.
אתה מסתכל לצד ורואה על הריצפה את האיש שנלחמת נגדו בפעם הראשונה עוד שוכב שם גוסס אבל עדיין חי.
מה תעשה?
[b][u]בו[/u][/b]
"יופי בו!, תמשיך כך ותתחזק!" אומר לך בשימחה האדון ומחכה שתגמור לאכול.
" אולי נלך לחסל איזה עולם קטן?" שואל אותך בצחוק זדוני האדון.
" אני חשבתי על כדור הארץ, מה דעתך?" שואל האדון ומחכה לתשובה
-----------------------------------------------------
אני יוצא מנקודת הנחה שאתם לא על כדור הארץ אלא על כוכב קטן בלי חיים ליד.
[b][u]
לוקאס[/u][/b]
אתה מתמלא אנרגייה ועף על יד האיש, הוא שכבר די גוסס וחלש לא מצליח להתחמק ונפגע מהילת האנרגייה שלך ומת במקום!,
אתה שם לב שגם אנדרואיד 27 חיסל את אחד ומהם והאחרון שוכב על הריצפה די גוסס ואנדרואיד 27 הולך לכיוונו.
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1026238][b][u]
[b][u]בו[/u][/b]
"יופי בו!, תמשיך כך ותתחזק!" אומר לך בשימחה האדון ומחכה שתגמור לאכול.
" אולי נלך לחסל איזה עולם קטן?" שואל אותך בצחוק זדוני האדון.
" אני חשבתי על כדור הארץ, מה דעתך?" שואל האדון ומחכה לתשובה
-----------------------------------------------------
אני יוצא מנקודת הנחה שאתם לא על כדור הארץ אלא על כוכב קטן בלי חיים ליד.
[/QUOTE]
"עולמות? להרוס? אומר אוכל והרג?" אשאל בתמימות ואתחיל לרקוד.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1026238][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
אתה תוקף את האיש ומעיף לו אגרוף לפנים, מיד לאחר מכן שהוא מוטל על הריצפה אתה מעיף עליו כדור אנרגייה חזק במיוחד!,
אתה מתקרב אליו ומחסל אותו עם בעיטה חזקה מאוד לראש.
הקרב שלך כבר נגמר אבל אתה רואה שלוקאס עוד נלחם אבל גם הוא עומד לסיים את הקרב בקרוב מאוד.
אתה מסתכל לצד ורואה על הריצפה את האיש שנלחמת נגדו בפעם הראשונה עוד שוכב שם גוסס אבל עדיין חי.
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אעגור אנרגיה בכף ידי,הכין כדור אנרגיה גדול ואשלח על האיש הגוסס.
-
[quote]לוקאס
אתה מתמלא אנרגייה ועף על יד האיש, הוא שכבר די גוסס וחלש לא מצליח להתחמק ונפגע מהילת האנרגייה שלך ומת במקום!,
אתה שם לב שגם אנדרואיד 27 חיסל את אחד ומהם והאחרון שוכב על הריצפה די גוסס ואנדרואיד 27 הולך לכיוונו.
מה תעשה?[/quote]
"לא!" אומר לאנדרואיד 27 ואשלח כדור כדי שיפוצץ את הכדור שלו ואז אלך אל האיש "מי שלך אותך?!"
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1022140][B][U][SIZE=4][COLOR=teal]
[B][U][SIZE=4][COLOR=green]סל[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B]אתה מנסה לתקוף אבל אחד מהם תופס לך את הזנב ומעיך אותך לתוך הקיר, אתה עוד די מתושטש[/B]
[B]ומופתע מהמכה החזקה וכבר שלושה מתחילים לירות עליך כדורי אנרגייה חזקים.[/B]
[B]אתה לא ממש מוכן לקרב עם אנשים כאלו חזקים אבל אתה מנסה להסתדר איתם, אתה ממשיך לירות[/B]
[B]עלייהם בכל הכוח, הם ממש חזקים אבל אתה לא מוותר אתה מנסה לתקוף אותם אבל הם כל פעם [/B]
[B]הודפים אותך מחדש.[/B]
[B]" עוף כבר מהכפר שלי שאני לא יצטרך להרוג אותך!" אומר לך אחד מהאנשים ואתה מבין שהוא הבוס [/B]
[B]שם!.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[/B][/QUOTE]
'אני אנסה תכסיס די מתוחכם' "חחחחח נראה לכם שאני אברח מקרב בני אדם עלובים" אני אומר שלהם אני אזהה את היריב הכי חלש ביניהם ואנסה לשאוב לו את האנרגייה כדי להיתחזק.
במקרה שזה לא יצליח, אני אעוף למעלה ואברח מהכפר (הרי אני יכול למות לא?)
-
[b][u]בו[/u][/b]
"כן!, בוכל לחסל אלפי אנשים, להרוג צבאות שלמים ולחסל את כל הגלקסיה!" אומר האדון בצחוק זדוני.
"תוכל להפוך ליצור הכי חזק עלי אדמות!, ואני, אני אהיה השליט העליון של כל העולם!" אומר ולוחץ על איזה שלט במזמן חללית למקום.
אתה שולח כדור חזק אל האיש אבל פתאום אתה שומע את לוקאס צועק "לא!" ושולח כדור אנרגייה שמעיף את הכדור שלך מלפני האיש.
הוא מתקרב אל האיש ושואל אותו מאיפה הוא.
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה מתקרב אל האיש ושואל אותו מניין הוא אבל הוא מסרב לענות.
אנדרואיד 27 מסתכל עליך אבל לא ממש מבין למה עשית את זה.
מה תעשה?
[b][u]סל[/u][/b]
כן, אתה יכול למות.
--------------------------
אתה מזהה אנרגיה של מישהו די חלש ואתה עף אליו במהירות,
אתה מתקרב אליו ושולח את הזנב שלך ושואב לו את כל האנרגיה,
הוא לא היה ממש חזק אבל האנרגיה מספיקה לך בכדי לעוף לעיר הקרובה.
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1026806][b][u]בו[/u][/b]
"כן!, בוכל לחסל אלפי אנשים, להרוג צבאות שלמים ולחסל את כל הגלקסיה!" אומר האדון בצחוק זדוני.
"תוכל להפוך ליצור הכי חזק עלי אדמות!, ואני, אני אהיה השליט העליון של כל העולם!" אומר ולוחץ על איזה שלט במזמן חללית למקום.
[/QUOTE]
אשאר מבולבל ואכנס אחריו אל תוך הדבר המוזר שהופיע מולנו. (ברור לך שאני בו נכון? אין לי שמץ של מושג מה זה חללית...)
-
[quote]לוקאס
אתה מתקרב אל האיש ושואל אותו מניין הוא אבל הוא מסרב לענות.
אנדרואיד 27 מסתכל עליך אבל לא ממש מבין למה עשית את זה.
מה תעשה?[/quote]
אביט בו בעיניים ואתפוס אותו בגרון ואתחיל ללחוץ עליו "מי שלך אותך?! מאיפה אתה!"
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1026806][b][u][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
אתה שולח כדור חזק אל האיש אבל פתאום אתה שומע את לוקאס צועק "לא!" ושולח כדור אנרגייה שמעיף את הכדור שלך מלפני האיש.
הוא מתקרב אל האיש ושואל אותו מאיפה הוא.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"לוקאס צריך עזרה?"אשאל את לוקאס בגימגום ואז עם לוקאס יבקש ממני עזרה אעזור לו.
-
[b][u]בו[/u][/b]
[b][/b]
[b]אתה מסתכל מהחלון ורואה שהדבר שאתה נמצא עליו מתחיל לעוף לגובה, אתה מסתכל מהחלון ורואה הרבה כוכבים, האדון שלך יושב בכיסא מולך ואוכל, אתה לא ממש מבין לאן אתה הולך אבל אתה מאושר מעצם זה שאתה הולך להרוג אנשים.[/b]
[b]אתה מרגיש אחרי כמה שעות את החללית נוחתת, אתה מסתכל מהחלון ורואה שהגעת למקום די גדול שאתה לא רואה את סופו, המקום מלא בגרגירים קטנים בצבע חום בהיר.[/b]
[b]" בו הגענו למדבר נאבדה" אומר לך האדון.[/b]
[b]" מה אתה רוצה? להתאמן או ללכת לחסל אנשים?" שואל אותך האדון.[/b]
[b]לוקאס לא מגיב לך, אבל אתה רואה שהוא עוד מחזיק את האיש הזה ושואל אותו שאלות.[/b]
[b][u]לוקאס[/u][/b]
[b]"אני.. אני.. אנחנו קבוצה של שודדים, אף אחד לא שלח אותנו, אנחנו פורצים לחנויות וגונבים כל מה שאנחנו מוצאים" אומר לך האיש.[/b]
[b]" בקשה תרחם עלי.." אומר לך בקול של התחננות האיש.[/b]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1028075][b][u]בו[/u][/b]
[b][/b]
[b]אתה מסתכל מהחלון ורואה שהדבר שאתה נמצא עליו מתחיל לעוף לגובה, אתה מסתכל מהחלון ורואה הרבה כוכבים, האדון שלך יושב בכיסא מולך ואוכל, אתה לא ממש מבין לאן אתה הולך אבל אתה מאושר מעצם זה שאתה הולך להרוג אנשים.[/b]
[b]אתה מרגיש אחרי כמה שעות את החללית נוחתת, אתה מסתכל מהחלון ורואה שהגעת למקום די גדול שאתה לא רואה את סופו, המקום מלא בגרגירים קטנים בצבע חום בהיר.[/b]
[/b][/QUOTE]
"בו רעב!" אצעק ואתחיל להתעצבן, אתחיל להתגלגל על הקרקע מרעב ושעמום.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1028075][b][u][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
[b]לוקאס לא מגיב לך, אבל אתה רואה שהוא עוד מחזיק את האיש הזה ושואל אותו שאלות.[/b]
[/b][/QUOTE]
אני אחפש עוד בן אדם גנב ואגיד לו תוך כדי תפיסה בחולצה וערמה שלו לגובה גבוה במיוחד:"מי אתה?מה אתה עושה כאן?מי שלך אותך?אם לא תענה לי גורלך יהיה מר!"
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1026806][b][u]בו[/u][/b]
ה תעשה?
[b][u]סל[/u][/b]
כן, אתה יכול למות.
--------------------------
אתה מזהה אנרגיה של מישהו די חלש ואתה עף אליו במהירות,
אתה מתקרב אליו ושולח את הזנב שלך ושואב לו את כל האנרגיה,
הוא לא היה ממש חזק אבל האנרגיה מספיקה לך בכדי לעוף לעיר הקרובה.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני עולה מהר לאוויר ובורח מהכפר כמה שיותר מהר תוך כדי שאני זוכר את המיקום שלו כדי לחזור מאוחר יותר כאשר אהייה מספיק חזק
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1028075][b][u]בו[/u][/b]
[b][/b]
[b][u]לוקאס[/u][/b]
[b]"אני.. אני.. אנחנו קבוצה של שודדים, אף אחד לא שלח אותנו, אנחנו פורצים לחנויות וגונבים כל מה שאנחנו מוצאים" אומר לך האיש.[/b]
[b]" בקשה תרחם עלי.." אומר לך בקול של התחננות האיש.[/b][/QUOTE]
"אתה ריחמת על מישהו?" אומר לו "אתה ריחמת?!" אומר ואגביר את ההילה שמסביבי ואז אזרוק אותו לאדמה "תעשה איתו מה שאתה רוצה תומר!" נגיד של27 קוראים תומר זה מעצבן כל הזמן להגיד 27
-
[i][b][u]בו[/u][/b][/i]
אתה מתעצבן ומתחיל להתגלגל על הריצפה, "קום מיד!, פרחח שכמוך!" אומר לך האדון, אתה מסתכל עליו ונקרע מצחוק, הוא לא מבין מה עובר עליך אבל יורה עליך כדור אנרגייה קטן בכדי להרגיע אותך.
אתה קם מהריצפה והוא אומר לך שאולי תתאמן קצת.
מה תעשה?
אתה מחפש עוד שודדים אבל אתה רואה שהרגתם את כולם כבר, אתה מסתובב לכיוון של לוקאס ורואה שהוא זורק אלייך את הגנב, הוא אומר לך שתעשה איתו מה שאתה רוצה.
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה מעיף אל אנדרואיד 27 את הגנב ומחכה לראות מה יעשה.
[b][u]סל[/u][/b]
אתה עף כמה שעות ומגיע לעיר, אתה עף מעל לעיר ורואה שני אנשים שהעוצמה שלהם די חזקה עומדים ועל הריצפה שוכב איזה אדם, אתה רואה שהתחולל שם קרב די גדול, אתה מרגיש שהעוצמה של שנייהם ממש חזקה.
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1028125][i][b][u]בו[/u][/b][/i]
אתה מתעצבן ומתחיל להתגלגל על הריצפה, "קום מיד!, פרחח שכמוך!" אומר לך האדון, אתה מסתכל עליו ונקרע מצחוק, הוא לא מבין מה עובר עליך אבל יורה עליך כדור אנרגייה קטן בכדי להרגיע אותך.
אתה קם מהריצפה והוא אומר לך שאולי תתאמן קצת.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"בו רעב!!" אצעק בקול יותר חזק, אולי הוא לא שמע מקודם.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1028125][i][b][u][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
אתה מחפש עוד שודדים אבל אתה רואה שהרגתם את כולם כבר, אתה מסתובב לכיוון של לוקאס ורואה שהוא זורק אלייך את הגנב, הוא אומר לך שתעשה איתו מה שאתה רוצה.
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אתפוס את הגנב ואגיד לגנב:"ביי ביי גנב!"אומר לו,אתן לו אגרוף לפרצוף ושהוא עף משם ארה אליו כדור אנרגיה ענקי שיפוצץ אותו.
-
[b][u]בו[/u][/b]
"מה אתה רועב עכשיו אכלת!" אומר לך בקול עצבני האיש,
"טוב חכה פה!" הוא מצווה עליך ונכס לחללית, אחרי כמה דקות הוא יוצר עם שק מלא בממתקים ממש טעימים ואומר לך שתאכל ואז תתאמנו, אתה גומר לאכול.
מה תרצה לעשות?
[b][u]אנדרואיד 27+לוקאס[/u][/b]
אנדרואיד 27 מחסל את האיש בכדור אנרגייה חזק במיוחד,
אתם עומדים ורואים שמעלייכם עף איזה יצור מוזר כזה בצבע ירוק שדומה לחרק ענק.
מה תעשו?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1028212][b][u]
[b][u]אנדרואיד 27+לוקאס[/u][/b]
מה תעשו?[/QUOTE]
אני ארה על החרק הגדול מלא יריות אנרגיה גדולות ואז אברח משם במהירות.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1028212][b][u]בו[/u][/b]
"מה אתה רועב עכשיו אכלת!" אומר לך בקול עצבני האיש,
"טוב חכה פה!" הוא מצווה עליך ונכס לחללית, אחרי כמה דקות הוא יוצר עם שק מלא בממתקים ממש טעימים ואומר לך שתאכל ואז תתאמנו, אתה גומר לאכול.
מה תרצה לעשות?
[/QUOTE]
"בו לא רוצה להתאמן!!!" אצעק עוד יותר חזק "בו רוצה להרוג!" אמשיך לצעוק מעצבים שהאיש לא מקשיב לי.
-
[quote]אנדרואיד 27+לוקאס
מה תעשו?[/quote]
אני עף למעלה ומוציא עליו את כל העצבים שלי (אין לי ממש חוט מחשבה עכשיו) אני עף מאחוריו ומתחיל לירות דרך האצבעות שלי כדורי אנרגיה קטנים אך מרוכזים (כלומר בכל אחד דחוסה הרבה אנרגיה) במהירות (כמו משינגן)
-
[B][U][SIZE=3]לוקאס+אנדרואיד 27[/SIZE][/U][/B]
[B]החרק היה סל ( אילן ), אבל הוא יוצא מהמשחק מחוסר תגובות ולא מודיע לי אפילו.[/B]
[B]אז מה תרצו לעשות?[/B]
[B][U][SIZE=3]בו[/SIZE][/U][/B]
"טוב!" אומר לך בעצבים האיש,
" בוא ננסה משהו אתה תעוף לגובה ותנסה ליצור טבעת של כדורי אנרגייה, זו מתקפה שתוכל
לשרת אותך בהמשך" אומר לך האדון ומחכה לראות מה תעשה?
[B][U][SIZE=3][COLOR=darkred]אילן, אני מצטער אבל אתה עף מהמשחק!, אתה לא מגיב בכלל.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1029637][B][U][SIZE=3]לוקאס+אנדרואיד 27[/SIZE][/U][/B]
[B]החרק היה סל ( אילן ), אבל הוא יוצא מהמשחק מחוסר תגובות ולא מודיע לי אפילו.[/B]
[B]אז מה תרצו לעשות?[/B]
[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/QUOTE]
אני אגיד ללוקאס:"לוקאס אני צריך ללכת לעבודה ביי"ואז אלך לעבודה שלי שהיא בחנות הצעצועים.
-
[b]אתה הולך לחנות, אתה נכנס אל החנות בריצה ורואה שבחנות עומד מנהל המקום,
הוא מסתכל עליך בתדהמה ובפרצוף כועם ושואל אותך לאן נעלמת?,
אתה בתגובה ומר לו שהייתה בר מצוהה לבן דוד שלך והיית חייב ללכת.
" הפסדת שלוש שעות עבודה!" אומר לך מנהל חנות,
" מי יודע כמה כסף איבדנו בגללך?!" אומר לך בעצבים המנהל,
"ועכשיו תחזור לעבודה!, וכדאי לך שזה לא יקרה עוד פעם!" אומר מנהל החנות ומתחיל ללכת לכיוון הדלת של החנות בשביל לצאת ממנה.[/b]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1029674][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
[b]אתה הולך לחנות, אתה נכנס אל החנות בריצה ורואה שבחנות עומד מנהל המקום,
הוא מסתכל עליך בתדהמה ובפרצוף כועם ושואל אותך לאן נעלמת?,
אתה בתגובה ומר לו שהייתה בר מצוהה לבן דוד שלך והיית חייב ללכת.
" הפסדת שלוש שעות עבודה!" אומר לך מנהל חנות,
" מי יודע כמה כסף איבדנו בגללך?!" אומר לך בעצבים המנהל,
"ועכשיו תחזור לעבודה!, וכדאי לך שזה לא יקרה עוד פעם!" אומר מנהל החנות ומתחיל ללכת לכיוון הדלת של החנות בשביל לצאת ממנה.[/b][/QUOTE]
'איזה מנהל מפגר...אמן שימות'אגיד לעצמי ואז אחכה בקופה ללקוחות.
-
אני הולך למרכז העיר וצועק "מי חושב שיצליח לנצח אותי?" בעודי במצב סופר סאין "בואו לכאן ונערוך קרב החוקים פשוטים מי שמתעךף ל10 שניות נפסל
-
[b]אתה מחכה בקופה במשך חצי שעה ואף אחד לא מגיע, אתה שיודע שבכל מקרה אתה מקבל כסף לא ממש מפריע לך ואתה ממשיך לשבת ולחכות, פתאום נכנסת לחנות אישה, די יפה וגבוה מאוד,
" אני צריכה לקנות מתנת יום הולדת לבן הגדול שלי, הוא בן 12, הייתי רוצה סוני פלייסטיישן ושלושה משחקים, על איזה משחקים אתה ממליץ?" שואלת אותך האישה.[/b]
[B][U]לוקאס[/U][/B]
אתה עומד וצועק באמע העיר, כולם חושבים שאתה מטורף וממשיכים ללכת.
אף אחד לא מתתייחס אליך והכוח שלך נגמר, קשה ךל להחזיק כל כך הרבה זמן במצב סופר סאיין.
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1029682][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
[b]אתה מחכה בקופה במשך חצי שעה ואף אחד לא מגיע, אתה שיודע שבכל מקרה אתה מקבל כסף לא ממש מפריע לך ואתה ממשיך לשבת ולחכות, פתאום נכנסת לחנות אישה, די יפה וגבוה מאוד,
" אני צריכה לקנות מתנת יום הולדת לבן הגדול שלי, הוא בן 12, הייתי רוצה סוני פלייסטיישן ושלושה משחקים, על איזה משחקים אתה ממליץ?" שואלת אותך האישה.[/b][/QUOTE]
"טוב קודם סוני פליסטיישן זה 200$ וכל משחק זה 50$..."אגיד תוך כדי שאני אבדוק כמה שזה יוצא ואז שאני אדע כמה זה יעלה לאישה אגיד לה:"כול הדברים יעלו לך 350$!"
"טוב יש פה משחקים טובים תבחרי שלושה מהמדף שנמצא בהמשך החנות ואני אגיד לך אם המשמק טוב, אוקיי?"אשאל בהוספה את האישה הנחמדה.
-
[quote]לוקאס
אתה עומד וצועק באמע העיר, כולם חושבים שאתה מטורף וממשיכים ללכת.
אף אחד לא מתתייחס אליך והכוח שלך נגמר, קשה ךל להחזיק כל כך הרבה זמן במצב סופר סאיין.
מה תעשה?[/quote]
אני חוזר למצב רגיל והולך לחפש עבודה במקום של קרבות
-
[b][u]אנדוראיד 27[/u][/b]
יש לך את כל המשחקים בחנות הכל!, אם אתה רוצה אתה יכול גם להגיד שתזמין...
---------------------------------------------------------------------
"הוא אמר שהוא אוהב דרגחן בוח זי או משהו כזה, יש לך משחק של זה?" שואלת אותך האישה ומסתכלת על המדף.
" הנה שני משחקים שהוא בטח ירצה" אומרת האישה ומראה לך שני משחקים של מכונית.
" אז יש לך את הדרקון בוק זי הזה?" שואלת האישה.
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה הולך והולך ורואה מרכז קהילתי לאימוני נינג'טסו, על המקום כתוב שלט של דרושים לעבודה.
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1029733][b][u]אנדוראיד 27[/u][/b]
יש לך את כל המשחקים בחנות הכל!, אם אתה רוצה אתה יכול גם להגיד שתזמין...
---------------------------------------------------------------------
"הוא אמר שהוא אוהב דרגחן בוח זי או משהו כזה, יש לך משחק של זה?" שואלת אותך האישה ומסתכלת על המדף.
" הנה שני משחקים שהוא בטח ירצה" אומרת האישה ומראה לך שני משחקים של מכונית.
" אז יש לך את הדרקון בוק זי הזה?" שואלת האישה.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"גברתי זה דרגון בול זי ולא דרקון בוק זי..."אומר לאישה ואז אביא לך משחק של דרגון בול זי במהירות כדי לקבל את הכסף שלי.
-
[quote]
לוקאס
אתה הולך והולך ורואה מרכז קהילתי לאימוני נינג'טסו, על המקום כתוב שלט של דרושים לעבודה.
מה תעשה?[/quote]
אני נכנס אליו ושואל אם אפשר לקבל עבודה כמורה ללחימה
-
[b]אתה הולך בכל המהירות ומביא לאישה את במשחק,
היא מודה לך ומושיטה לך שתי שטרות של 200,
היא עומדת עם שקית המשחקים והסוני ומחכה לעודף.[/b]
[B][U]לוקאס[/U][/B]
אתה נכנס ושואל אם יש מקום עבודה,בעל המקום ניגש אליך ושואל אותך אם יש לך מושג בככל באומנות הליחמה הזו?
מה תעשה?
-
שם משתמש: the new nilasak
שם אמיתי: ניר
שם במשחק: סל
מתקפות: כדורי אנרגיה, קרן אנרגיה, תעופה, שיגור
כסף, אוכל וחפצים:1000$
רקע: איך אני אוהב להיות סל..
גזע: סל
סטטוסים:
כוח:1
הגנה:1
מהירות: 21
אנרגיה: 21
דיוק: 21
כוח התחלתי: 750
בקשות\הערות\הארות: אם אני חלש, אז אני חלש.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1029743][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
[b]אתה הולך בכל המהירות ומביא לאישה את במשחק,
היא מודה לך ומושיטה לך שתי שטרות של 200,
היא עומדת עם שקית המשחקים והסוני ומחכה לעודף.[/b][/QUOTE]
אני אשים בתוך הקופה את שני שטרות ה200,אתן לאישה שטר של 50 ואז אחרי שהיא תלך אשים את שני שטרות ה200 בכיסי.
-
[quote]לוקאס
אתה נכנס ושואל אם יש מקום עבודה,בעל המקום ניגש אליך ושואל אותך אם יש לך מושג בככל באומנות הליחמה הזו?
מה תעשה?[/quote]
"חההההה!" אצחק "תן לי להילחם מול 10 הלוחמים החזקים שלך ומולך אני אנצח! אם אני אהרוג אחד מכם בטעות אל תאשים אותי חח"
-
[b][u]ניר[/u][/b]
התקבלת, אבל, אתה מתחיל מהאזור שאילן היה בו,ולכן גם הסטטים שלך עלו.
אתה עף לך מעל לעיר אתה מרגיש מלא עוצמה מתחתיך, כאילו משהו שעוד לא הרגשת בחיים, כוח מוזר וחזק.
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
" אתה לא מכיר את הלוחמים פה, כל אחד כאן משכמו ומעלה." אומר לך האיש.
" אם תרצה לאמן פה תצטרך להפגין קצת מהכוח שלך " אומר האיש ומוביל אותך לחדר האימונים.
אתה נכנס לחדר, ורואה מולך מולך 10 אנשים שמתאמנים בחדר.
הוא אומר להם שיעצרו ושיבוא הלוחם הכי טוב ויילחם מולך כדאי שיראו את הכוח שלך, ואם אתה תצליח בכלל לאמן אותם.
עולה מולך לזירה מישהו בגובה 2 מטר וחצי רוחב של חצי מטר, ענק.
הוא אומר לך בזילזול שתתחיל אתה.
מה תעשה?
אתה מחזיר לה את הכסף והיא יוצאת מהחנות, פתאום נכנס לחנות המנהל ואומר לך שהוא בא בשביל לבדוק אם אתה עוד פה בכלל.
וא שואל אותך אם קנו בחנות משהו מאז שעזב.
מה תעשה?