-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 03:44 PM
[b] [b]יוסי[/b]
המחשב עובד.
[i]ברוכה הבאה ג'ו.
יש לך הודעה אחת חדשה.
האם ברצונך לראות אותה?
כן [color=white]--------[/color]ביטול[/i] [/b][/quote]
ברוכה הבאה?XDDD
---
אני לוחץ על כן
-
[b]איתי[/b]
"אני לא יודע." הוא אומר, "יש לנו הרבה במתחם שעוברים דרך קירות או נהפכים לבלתי נראים- אבל לא ביחד...נצטרך להתקין לך שבב ולחכות ."
הוא לוחץ על כמה כפתורים- ואיזה מן מכונה עם מחט ענקית בקצה נתקעת לך ביד- ואז יוצאת.
"יש לך שבב." הוא ממשיך, "עכשיו בוא אחרי.אנחנו לוקחים אותך למדים שלך."
אתה הולך אחריו.
הוא מוביל אותך לחדר ענקי!
החדר עגול, בצורת חצי כדור, למעלה יש כיפה שקופה. עד לכיפה יש עוד 10 קומות.
בקומה הראשונה רואים מחשבי הולוגרמה, וכל מיני אנשים שיושבים שם ומשתמשים.
בקומה השניה, אתה רואה ספרייה גדולה.
בקומה השלישית עד העשירית יש שילוט למגורי בנים ובנות.
בקומה הראשונה יש כ 10 פתחים, מסודרים במרחק שווה מכל אחד, ומעל כל פתח יש שלט.
אתה רואה את השלטים הבאים:
New
[ניו {חדש}]
Starlight
[סטאר לייט {אור ירח}]
Classrooms
[כיתות]
Big Library
[הסיפריה הגדולה]
Ancient Time
[העת העתיקה]
Labs
[מעבדות]
Medic
[רפואה]
Administration
[הנהלה]
Past
[עבר]
Future
[עתיד]
"מהיום המספר האהוב עליך הוא 37219.הוא ישמש אותך להרבה דברים, כמו מספר הארון שלך, מספר החדר שלך, ועוד הרבה דברים."
הואעוצר ליד משהו שנראה כמו לוקר.
"רק שימוש בכוח שלך יכול לפתוח אותו."הוא אומר "לכל אחד יש כוחות- ולכל כוח יש קוד גנטי. גם אם יש שנים שיכולים להפוך לבלתי נראים- לכל אחד יש קוד גנטי אחר.
בפנים יש לך את הבגדים שלך.
בקשר לחדרי מגורים- דרך אגב המגורים הם מקומה רביעית עד עשירית- יש שילוט לפי סיווג כוחות - אז במקום שלך, יהיו עוד כאלה שיכולים לעבור דרך עצמים, הפתיחה של הדלת נעשית בעזרת כוח. אתה פשוט צריך לעבור דרך הדלת. היא מיוחדת לקוד גנטי שלך- מישהו אחר שינסה לעבור דרכה לא יצליח.ביי"
[b]יוסי[/b]
כן- נכנסת למחשבשלך ><"
--------------------------
[i]
שלום ג'ו.
בחדרך צפית בסרט: "אקס-מן 3 :המפלט האחרון."
לא ראית את הסרט מהתחלה- ולכן הפסדת חלק ממנו.
הנה לינק לצפייה ישירה של הסרט:
[url=http://www.wizmovies.com/watch-X-Men-3-The-Last-Stand.html]צפייה ישירה.[/url]
תודה[/i]
-----------------------
דרך אגב- הלינק הוא אמיתי ><"
אם אתה רוצה לראות אקס מן שלוש תלחץ על זה O:
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 05:30 PM
[b] [b]איתי[/b]
"אני לא יודע." הוא אומר, "יש לנו הרבה במתחם שעוברים דרך קירות או נהפכים לבלתי נראים- אבל לא ביחד...נצטרך להתקין לך שבב ולחכות ."
הוא לוחץ על כמה כפתורים- ואיזה מן מכונה עם מחט ענקית בקצה נתקעת לך ביד- ואז יוצאת.
"יש לך שבב." הוא ממשיך, "עכשיו בוא אחרי.אנחנו לוקחים אותך למדים שלך."
אתה הולך אחריו.
הוא מוביל אותך לחדר ענקי!
החדר עגול, בצורת חצי כדור, למעלה יש כיפה שקופה. עד לכיפה יש עוד 10 קומות.
בקומה הראשונה רואים מחשבי הולוגרמה, וכל מיני אנשים שיושבים שם ומשתמשים.
בקומה השניה, אתה רואה ספרייה גדולה.
בקומה השלישית עד העשירית יש שילוט למגורי בנים ובנות.
בקומה הראשונה יש כ 10 פתחים, מסודרים במרחק שווה מכל אחד, ומעל כל פתח יש שלט.
אתה רואה את השלטים הבאים:
New
[ניו {חדש}]
Starlight
[סטאר לייט {אור ירח}]
Classrooms
[כיתות]
Big Library
[הסיפריה הגדולה]
Ancient Time
[העת העתיקה]
Labs
[מעבדות]
Medic
[רפואה]
Administration
[הנהלה]
Past
[עבר]
Future
[עתיד]
"מהיום המספר האהוב עליך הוא 37219.הוא ישמש אותך להרבה דברים, כמו מספר הארון שלך, מספר החדר שלך, ועוד הרבה דברים."
הואעוצר ליד משהו שנראה כמו לוקר.
"רק שימוש בכוח שלך יכול לפתוח אותו."הוא אומר "לכל אחד יש כוחות- ולכל כוח יש קוד גנטי. גם אם יש שנים שיכולים להפוך לבלתי נראים- לכל אחד יש קוד גנטי אחר.
בפנים יש לך את הבגדים שלך.
בקשר לחדרי מגורים- דרך אגב המגורים הם מקומה רביעית עד עשירית- יש שילוט לפי סיווג כוחות - אז במקום שלך, יהיו עוד כאלה שיכולים לעבור דרך עצמים, הפתיחה של הדלת נעשית בעזרת כוח. אתה פשוט צריך לעבור דרך הדלת. היא מיוחדת לקוד גנטי שלך- מישהו אחר שינסה לעבור דרכה לא יצליח.ביי"
[/b][/quote]
אוף למה יש הרבה שיכולים לעבור דרך דברים ) :
----------
"אני יכול לחיות עם חברה שלי באותו החדר?"אני שואל ולוקח מהלוקר את בגדיי תוך כדי דיבור
-
-
-
הדוקטור ><"
הוא אמר ביי ><"
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 06:11 PM
[b] הדוקטור ><"
הוא אמר ביי ><" [/b][/quote]
אהXD,תגידי יהיו חלקים שאני אפגוש את יוסי למשל או את דני?
-----
אני תופס את הבגדים שלי ושואל את אחד מהאנשים שעוברים במיסדרון איפה חברה שלי יכולה להיות
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 05:30 PM
[b] [b]יוסי[/b]
כן- נכנסת למחשבשלך ><"
--------------------------
[i]
שלום ג'ו.
בחדרך צפית בסרט: "אקס-מן 3 :המפלט האחרון."
לא ראית את הסרט מהתחלה- ולכן הפסדת חלק ממנו.
הנה לינק לצפייה ישירה של הסרט:
[url=http://www.wizmovies.com/watch-X-Men-3-The-Last-Stand.html]צפייה ישירה.[/url]
תודה[/i]
-----------------------
דרך אגב- הלינק הוא אמיתי ><"
אם אתה רוצה לראות אקס מן שלוש תלחץ על זה O: [/b][/quote]
"אוקיי...אקס-מן..."אני אומר לעצמי בלחש ולוחץ על הקישור
אז אני מתרבח בכיסא ורואה את הסרט
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 04:21 PM
[b] [b]דני[/b]
אתה נכנס לבניין. זה בניין רגיל- נראה קצת כמו מוזיאון.
תלוי שם שלד של טירנוזאורוס רקס.
יש המון דלפקים ש מכסים את כל הקירות. הקירות לבנים, הדלפקים לבנים,הרצפה רצפת שיש חלקה ולבנה.
אתה מרגיש לא בנוח. [/b][/quote]
אני נעמד מול השלד של טירנוזאורוס רקס, ומביט עליו.
-
><"
[b]איתי[/b]
אתה מנג'ס לי ורבע O:
ו- כן. בהתחלה רציתי לעשות אתכם שותפים, אבל לא יודעת
----------------------
הוא ממשיך להתקדם, ואתה שומע קול מוזר בתוך המוח שלך : "מאיפה אני אדע איפה סבינה ?!"
[b]יוסי[/b]
באמת כדאי לך לצפות בסרט- זה שווה D:
וגם- יש שם את פיירו- הוא בצד של הרעים, אז הוא ברמה נמוכה ממך D:
-------------------------------------
*כעבור שעה וחצי*
"יואו-" אתה שומע מישהו מאחוריך "נכון זה מותח? איך שבסוף רואים את מגניטו כזה מזיז כלי שח ממתכת..."
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 06:47 PM
[b] [b]יוסי[/b]
באמת כדאי לך לצפות בסרט- זה שווה D:
וגם- יש שם את פיירו- הוא בצד של הרעים, אז הוא ברמה נמוכה ממך D:
-------------------------------------
*כעבור שעה וחצי*
"יואו-" אתה שומע מישהו מאחוריך "נכון זה מותח? איך שבסוף רואים את מגניטו כזה מזיז כלי שח ממתכת..." [/b][/quote]
"אההה...כן" אני אומר ועם אצבע בוערת לוחץ על Pause
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 06:47 PM
[b] ><"
[b]איתי[/b]
אתה מנג'ס לי ורבע O:
ו- כן. בהתחלה רציתי לעשות אתכם שותפים, אבל לא יודעת
----------------------
הוא ממשיך להתקדם, ואתה שומע קול מוזר בתוך המוח שלך : "מאיפה אני אדע איפה סבינה ?!"
[/b][/quote]
אה כן?יא נבלת על!
---------------
אני ממשיך לכיוון שיכוני הבנות
-
[b]דני[/b]
[i]דינד-דונג. שלוחן התפנה בעמדה מספר 12.[/i]
[b]איתי[/b]
>< לא יכולתי. כי יוסי נמצא בחדרי יסודות- ואתה בקום אחר D:
-------------------------
אתה לא מצליח לעבור חצי דרך- ועוצר אותך שדה כוח בלתינראה.
[i]"הכניסה לבנות בלבד."[/i]
[b] יוסי[/b]
בעע ><" תראה תסרט O: הוא נגמר אחרי שעה וחצי ><" הוא נגמר בזה שמגניטו מזיז את אחד מכלי המתכת שח- וכאילו הכוחות שלו היו להזיז מתכות- אבל בסרט השלישי מפתחים תרופה, שהיא כאילו מוציאה ממך תכוחות. אז האקס מנים מחדירים את זה לגוף שלו- וכאילו רואים שהתרופה נמוגה... תראה תסרט לפני שאתה מגיב כאן.. או לפחות תתחיל לראותותעצור ותגיב וזה- אבל אתה חייב לראות אותו.
---------------------------------
"אהההה"הוא אומר "אז אתה עם כוחות אש.. שמעתי שהגיע אחד חדש כאן..."
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 08:18 PM
[b] [b]דני[/b]
[i]דינד-דונג. שלוחן התפנה בעמדה מספר 12.[/i] [/b][/quote]
אני מתקרב לשם, מביט לכל עבר ומגיע לבסוף. "שלום, קיבלתי מכתב אשר מבקש ממני להגיע לפה" אני אומר ומראה לאחד שיושב או יושבת שם O:
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 07:18 PM
[b]
[b]איתי[/b]
>< לא יכולתי. כי יוסי נמצא בחדרי יסודות- ואתה בקום אחר D:
-------------------------
אתה לא מצליח לעבור חצי דרך- ועוצר אותך שדה כוח בלתינראה.
[i]"הכניסה לבנות בלבד."[/i]
[/b][/quote]
"נו באמת" אני אומר ומחפש תא מודיעין
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 07:18 PM
[b] [b] יוסי[/b]
בעע ><" תראה תסרט O: הוא נגמר אחרי שעה וחצי ><" הוא נגמר בזה שמגניטו מזיז את אחד מכלי המתכת שח- וכאילו הכוחות שלו היו להזיז מתכות- אבל בסרט השלישי מפתחים תרופה, שהיא כאילו מוציאה ממך תכוחות. אז האקס מנים מחדירים את זה לגוף שלו- וכאילו רואים שהתרופה נמוגה... תראה תסרט לפני שאתה מגיב כאן.. או לפחות תתחיל לראותותעצור ותגיב וזה- אבל אתה חייב לראות אותו.
---------------------------------
"אהההה"הוא אומר "אז אתה עם כוחות אש.. שמעתי שהגיע אחד חדש כאן..." [/b][/quote]
"זה אני" אני אומר לו וקם "ומי אתה?"
-
אני מקווה שיש מקום.
---
שם במציאות: אסף
שם במשחק: בנג'י טומפסון
תמונה/תיאור : שיער בלונד כהה ומבולגן. עיניים כחולות. גוף רזה אבל לא שרירי. לבוש בברמודה חאקי וחולצת טריקו שחורה בעלת שרוולים קצרים.
רקע: בנג'י היה ילד רגיל. הוא גדל במשפחה ממעמד הביניים וגר בבניין דירות עם שני הוריו ואחותו. יום אחד בהיותו בן 14 הסתובב בנג'י בביתו ולפתע חש בכאב חד ברקותיו. בנג'י נפל בצרחות ולאחר כמה דקות של אימה וכאב הוא התעלף. לאחר הבדיקה של הרופא הרובוט נקבע שסיבת המחלה לא ידועה ולא השאירו לבנג'י יותר מחודש לחיות. בנג'י קדח מחום ומכאבים חדים בראשו.לבסוף באחד מהנימנומים חסרי החלומות התעורר בנג'י ושם לב שהוא עומד בחדר וראשו כבר לא כואב. הוא הביט מסביב וראה שגופו מונח על המיטה בשקט. הוא הסתכל על הגופו שהוא נמצא בו עכשיו. הוא ראה שהוא זוהר במין אור לבן והגוף שלו נראה דהוי מעט ושקוף. הוא החל לצעוד והתקרב לדלת ופתח אותה. הוא עבר דרך הדלת והלך במסדרון וראה את אמו עומדת קפואה במקום ובידה מרק קשה כאבן שהאדים העולים ממנו קפאו באוויר. בנג'י ידע שהזמן נעצר ורק הרוח שלו יכולה לנוע. לפתע הרגיש מין כוח לופת אותו מבפנים והוא התעלף. כשהתעורר הוא שוב היה במיטתו בגוף מוצק ולא זוהר וכאביו נעלמו.
אופי: הססן, חסר ביטחון, פתי(הולך אחרי פיתויים), אגואיסט, חכם, שקול, חוש הומור, יעשה הכל למען חבריו
-
[b]דני[/b]
"הממ..כן..אני רואה"הוא אומר וקם, "בוא איתי. עכשיו ומהר."
הוא לוקח אותך ומפעיל הולוגרמה שלך ושלו משוחחים.
אתם הולכים ימינה, שמאלה שלוש פעמים ימינה- ואתם עוצרים מול מעלית.
"תכנס פנימה- ותלחץ על האות ל' במילה מעלית."
המעלית מגיעה והוא הולך.
אתה נכנס פנימה, ולא רואה כפתורים. כתוב רק:
[i] מעלית שרות.[/i]
אתה לוחץ על הל'- ופתאום המעלית יורד במהירות מפחידה למטה- היא פותחת מגש ומגישה לך קרואסון ושוקולטה. אתם מתחילים לזוז ימינה.
פתאום היא נעצרת.
[i]"מה שמך, ומה אתה עושה כאן?"[/i]
[b]איתי[/b]
אתה לא מוצא.
[b]יוסי[/b]
אתה רואה מולך נער בערך בגילך, שער חום, עם ג'ינס קצת קרוע, חולצה של Bang [מותג], יש לו גם עייניים ירוקות חומות- אגוז, ורואים שהוא מתחיל לפתח שרירים.
"לי קוראים מת'יו [Matthew זה עם מבטא ><]" הוא אומר. "כדאי לך לרדת מג'סי.. לא רק שהיא תזיקלך בגלל שאתה אש, יש שמועות שהיא חברה של מישהו... אני לא יכול להגיד לך בברור- כי היא חזקה מידי מכדי שאני אצליח לפרוץ לה לעומק."
[b]אסף[/b]
לא. רקע לא מתאים..
כשאמרת כאב חד, ומצליח להרגיש בדקויות שבריח- כבר הסתדר וחשבתי הולך להיות לך מאגניב- אולי להוריד את הריח- אבל בעקרון.. אבל ברגע שאמרת זנב, ושהוא היה בתוך עכבר זה כבר הוריד מההתרגשות שלי ><" תשנה
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 07:59 PM
[b] [b]יוסי[/b]
אתה רואה מולך נער בערך בגילך, שער חום, עם ג'ינס קצת קרוע, חולצה של Bang [מותג], יש לו גם עייניים ירוקות חומות- אגוז, ורואים שהוא מתחיל לפתח שרירים.
"לי קוראים מת'יו [Matthew זה עם מבטא ><]" הוא אומר. "כדאי לך לרדת מג'סי.. לא רק שהיא תזיקלך בגלל שאתה אש, יש שמועות שהיא חברה של מישהו... אני לא יכול להגיד לך בברור- כי היא חזקה מידי מכדי שאני אצליח לפרוץ לה לעומק."
[/b][/quote]
"סורי,הדביקו לי אותה" אני אומר ברשעות "ומה הכוחות שלך בדיוק" אני אומר ואתחיל ליצור כדורוני אש קטנים להעיף אותם למעלה ואז לכבות אותם
-
[b]יוסי[/b]
"אל תתלהב סופר-נובה, "הוא אומר לך "אני לא מתקשר לעוזרת הקטנה שלי שבמקרה קוראים לה בשם של פרח- רק כדי להתנהג אלי בפוצ'י מוצ'י, רק שלא תדאג רוז הזאת, שנעלמתי ליום..."
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 07:59 PM
[b] [b]איתי[/b]
אתה לא מוצא.
[/b][/quote]
יש לי כינוי?,ויהיו לי עוד יכולות?
-------------
אני הולך לחדרי לישון ולחשוב על היום המשוגע הזה.
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 08:09 PM
[b] [b]יוסי[/b]
"אל תתלהב סופר-נובה, "הוא אומר לך "אני לא מתקשר לעוזרת הקטנה שלי שבמקרה קוראים לה בשם של פרח- רק כדי להתנהג אלי בפוצ'י מוצ'י, רק שלא תדאג רוז הזאת, שנעלמתי ליום..." [/b][/quote]
"מה יש לך ממני,חמוד?"אני אומר לו ברשעות "אני לא צריך אף אחד פה,לא את ג'סי,לא אותך וגם לא את אלברט" אני אומר ומכדורונים אני מגדיל אותם לכדורים בגודל של כדור טניס ואז של כדורגל
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 02:59 PM
[b] [b]אסף[/b]
לא. רקע לא מתאים..
כשאמרת כאב חד, ומצליח להרגיש בדקויות שבריח- כבר הסתדר וחשבתי הולך להיות לך מאגניב- אולי להוריד את הריח- אבל בעקרון.. אבל ברגע שאמרת זנב, ושהוא היה בתוך עכבר זה כבר הוריד מההתרגשות שלי ><" תשנה [/b][/quote]
שיניתי
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 08:59 PM
[b] [b]דני[/b]
"הממ..כן..אני רואה"הוא אומר וקם, "בוא איתי. עכשיו ומהר."
הוא לוקח אותך ומפעיל הולוגרמה שלך ושלו משוחחים.
אתם הולכים ימינה, שמאלה שלוש פעמים ימינה- ואתם עוצרים מול מעלית.
"תכנס פנימה- ותלחץ על האות ל' במילה מעלית."
המעלית מגיעה והוא הולך.
אתה נכנס פנימה, ולא רואה כפתורים. כתוב רק:
[i] מעלית שרות.[/i]
אתה לוחץ על הל'- ופתאום המעלית יורד במהירות מפחידה למטה- היא פותחת מגש ומגישה לך קרואסון ושוקולטה. אתם מתחילים לזוז ימינה.
פתאום היא נעצרת.
[i]"מה שמך, ומה אתה עושה כאן?"[/i] [/b][/quote]
"שמי ג'ייסון מלדיאו, באתי לכאן בשביל להכיר את המקום, ואולי פה אוכל לגלות את הגוף שלי יותר" אני אומר, ובוהה בדלת המעלית.
-
[b]איתי[/b]
יהיה לך כינוי- וכמו שהפרופסור אמר, הוא לא יודע מה לעשות לך כדי לגלות את כל שאר היכולות. נחייה ונראה.
---------------------
אתה בקומה רביעית, בפתח של מגורי הבנים. אתה רואה כמה שלטים:
חדרי יסודות- ישר וימינה.
חדרי מתכות- ישר ושמאלה.
חדרים גבוהים- קומה עשר.
חדרי לחץ- קומה תשע.
חדרי אלקטריק- קומה שמונה.
חדרים מודבקים- קומה שבע.
חדרים אטומים- קומה שש.
חדרים רגועים- קומה חמש.
[b]יוסי[/b]
אתה מרגיש כאבים במוח, והכדורי אש נעלמים.
"אל תנסה ג'וג'ואה."הוא אומר לך. "אני יכול לקרוא מחשבות, וקצת שליטה מוחית. ברמה שלך- יכול להיות שאפילו אני אצליח לעשות טלפתיה."
[b]אסף[/b]
עדיין לא ><" סורי..
זה לא כוח שיכול לשמש אותך.
להפוך לרוח ולעבור מקומות. אבל אחרי זה אתה צריך לחזור לגוף שלך, והוא נמצא במקום ההתחלתי. ובאותו הזמן שאתה מסתובב כרוח- בשעת קרב יכולים כבר לחסל לך את הגוף.
מצטערת
[b]דני[/b]
"שם נמצא" הקול אומר. "סיבה לא נכונה. למה אתה כאן?"
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 08:20 PM
[b] [b]איתי[/b]
יהיה לך כינוי- וכמו שהפרופסור אמר, הוא לא יודע מה לעשות לך כדי לגלות את כל שאר היכולות. נחייה ונראה.
---------------------
אתה בקומה רביעית, בפתח של מגורי הבנים. אתה רואה כמה שלטים:
חדרי יסודות- ישר וימינה.
חדרי מתכות- ישר ושמאלה.
חדרים גבוהים- קומה עשר.
חדרי לחץ- קומה תשע.
חדרי אלקטריק- קומה שמונה.
חדרים מודבקים- קומה שבע.
חדרים אטומים- קומה שש.
חדרים רגועים- קומה חמש.
[b]יוסי[/b]
"אל תנסה ג'וג'ואה."הוא אומר לך. "אני יכול לקרוא מחשבות, וקצת שליטה מוחית. ברמה שלך- יכול להיות שאפילו אני אצליח לעשות טלפתיה."
[b]אסף[/b]
עדיין לא ><" סורי..
להפוך לרוח ולעבור מקומות. אבל אחרי זה אתה צריך לחזור לגוף שלך, והוא נמצא במקום ההתחלתי. ובאותו הזמן שאתה מסתובב כרוח- בשעת קרב יכולים כבר לחסל לך את הגוף.
מצטערת
[b]דני[/b]
"שם נמצא" הקול אומר. "סיבה לא נכונה. למה אתה כאן?" [/b][/quote]
אני הולך לכיוון חדרי אלקטריק ואומר לעצמי,"אולי שם אני יימצא את סבינה"
-
[b]איתי[/b]
זה חדרי בנים. ><"
חדרי בנות זה בצד השני.
><"
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 09:20 PM
[b] [b]דני[/b]
"שם נמצא" הקול אומר. "סיבה לא נכונה. למה אתה כאן?" [/b][/quote]
"בסדר, נבחרתי על ידכם, התבקשתי להגיע לכאן לפרטים נוספים" אני משיב במעט רוגז.
-
[b]דני[/b]
הדלת נפתחת.
אתה מוצא את עצמך במסדרון ארוך, בצד השני אתה רואה שני אנשים נופלים מתוך חור לשני כיסאות יפים. הם במדים שחורים.
פתאום מאחריך מגיעה עוד מעלית.
"הנה אתה!" אומר האיש שנמצא בתוך המעלית. "קוראים לי טרוי. לא שאלת איפה הכלב שלך? אני השתקתי אותו כדי שאני אוכל להביא אותך לכאן.. לא משנה..."
אתה מסתכל עליו.שער שחור,עייניים חומות ומדים שחורים - גופיה שחורה, מכנסיים שחורים, וכפפות חתוכות שרואים את האצבעות.
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 09:26 PM
[b] [b]דני[/b]
הדלת נפתחת.
אתה מוצא את עצמך במסדרון ארוך, בצד השני אתה רואה שני אנשים נופלים מתוך חור לשני כיסאות יפים. הם במדים שחורים.
פתאום מאחריך מגיעה עוד מעלית.
"הנה אתה!" אומר האיש שנמצא בתוך המעלית. "קוראים לי טרוי. לא שאלת איפה הכלב שלך? אני השתקתי אותו כדי שאני אוכל להביא אותך לכאן.. לא משנה..."
אתה מסתכל עליו.שער שחור,עייניים חומות ומדים שחורים - גופיה שחורה, מכנסיים שחורים, וכפפות חתוכות שרואים את האצבעות. [/b][/quote]
אחרי שאני מביט על המקום ועליו, בודק שאין סכנה כלשהי, אני מחייך ולוחץ לו את היד. "נעים מאוד, אז אני הוא אחד הנבחרים?".
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 08:20 PM
[b] [b]יוסי[/b]
[/b][/quote]
כאבים בראש
---
"נחמד,אבל אתה לא תעצור אותי"אני אומר
לאחר מכן אני מוציא זרם של אש מהרגליים שלי ומעופף לי במהירות לחדר(הסילון הזה או מה שלא יהיהO:)
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 08:23 PM
[b] [b]איתי[/b]
זה חדרי בנים. ><"
חדרי בנות זה בצד השני.
><" [/b][/quote]
שכחתיXD,לאיזה חדר אני אמור ללכת?
--------
אני הולך לחדרים האטומים
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 03:20 PM
[b] [b]אסף[/b]
עדיין לא ><" סורי..
מצטערת
[/b][/quote]
ערכתי שוב.
אני אתן לך סיכום כדי שלא תצתרכי לחזור. בנג'י עדיין הופך לרוח אך הוא כן יכול להחזיק בדברים והזמן נעצר ורק הוא יכול לזוז. היתרון בכוח שבמהלך קרב הוא יכול לעצור את הזמן ולשנות דברים שקורים.
-
סליחה על הזמן- םשוט היה לי מוכן ואבא שלי כיבה תמחשב ><"
[b]דני[/b]
"חח"הוא צוחק"נבחרים. כן בטח.. סכ"ה DNA משודרג..."
הוא אומר ומתחיל ללכת.
"טוב. D הכין אותנו שיגיעו הרבה אנשים- ככה שלימדו אותנו לדקלם דברים שלמים בעל פה..
אז הנה הדקלום..
אתה מכיר את תהליך האבולוציה?הוא עוד לא הופסק.
לפני שני מליון שנים חשבו שהצורה הסופית שלנו היא מה שרוב האנשים גם כיום. ובכן- לא לכולם. הרבה אנשים- כמוני, כמוך, וכמו ג'סי [אל תגלה- אבל יש ביננו איזה סוג של קשר.. היא קרת רוח- אבל כל כך מגניבה...], נחנו בתהליך אבולוציה מתקדם.
יש לנו רשימות מסווגות ודרכים בשביל למצוא את אותם אנשים.
מסתבר שאחד האנשים שנחנו בתהליך חזר אחורה בזמן, בעזרת מכונה שהמציא- והוציא סוג של ספר מעוטר באיורים, שם הוא העלה את הגילוי החדש שלו, ושל החברה.
כך הוא נתן מוטיבציה לאנשים לחפש דרכים לקבל תהליך אבולוציוני מתקדם."
הוא נותן לך שתי חוברת מרופטות וישנות.
[i] אקס-מן
איירון מן[/i]
"אלה אחדות מהחוברות שלו. החברה הזו שהוציא את החוברות [מארוול קומיקס] העלתה את הרעיון להמון חוברות, והשיגה כסף- על משהו שיקרה בעתיד.
בעצם אלה חוברות מדע ולא חוברת לכיף."
הוא עושה הפסקה קצרה ופונה ימינה ואז שמאלה.
"התהליך האבולוציוני לא פיתח את הכוחות עד הסוף. הוא נתן התחלה.
רק במצבי לחץ או התרגשות ממש חזקים - הכוחות נפתחים והאנשים משתמשים בהם בטעות.
בגלל זה יש את השבב.
השבב זה משהו שאנחנו מחדירים לתוך הגוף, והוא בעצם גורם לכך שהכוחות פועלים וניתנים לשליטה. שלא פתאום אנשים יאבדו שליטה על הכוחות וזה יתחיל להרוס אותם.
לכל אחד חברת WMA מחדירה שבב שמחזק במידה שונה. לג'סי היו צריכים רק שבב שנותן לה שליטה על הכוחות - כי היא מאוד חזקה גם ככה.
בזמן האחרון D ביקש מצוות הרופאים שישדרג לה את השבב שגם יעזור לכוחות שלה להפתח עוד יותר.
עם השבב הכוחות לאט נפתחים עם עצמם- השבב רק עוזר, ומרגיל את הכוחות.
אם הכוחות של ג'סי יפתחו לגמרי, וגם השבב שלה- והיא תאבד שליטה, זה יכול להיות קטלני ביותר."
הוא מתנשף עומד ליד איזו דלת, לוחץ על כפתור אומר טרוי. הדלת נפתחת.
"אז.."הוא אומר, "אני אהיה השותף שלך.. לא ממש ברור לי למה.. קרה לך פעם משהו מוזר?כאילו- משהו שלא קוררה לבני אדם נורמליים?נגיד.. פתאום האדמה התקבצה סביב הרגליים שלך? זה מה שקרה לי.."
אתם נכנסים למן אולם גדול כזה.
הוא ענקי! איזה 25 מטר. אתה לא ממש מצליח להסתכל למעלה כי יש יותר מידי מנורות.
כל הקירות והרצפה לבנים.
יש קירות זכוכית אטומים שיוצרים חדרים קטנים.
אתם נכנסים לאיזה אחד מהחדרים.
"לאן הוא נעלם"טרוי ממלמל לעצמו, "אלברט.. תבוא מהר..."
בשניה אדם נמוך קומה, קצת שמנמן- ממושקף, ומתחיל להקריח בחלוק לבן מופיע לפניכם.
מויע לו תגית על החלוק.
[i]
אלברט שוורצן.
דוקטור בכיר.
מדען בכיר.
מנהל אגף הבדיקות.
מנהל אגף הנשק העתידני.[/i]
"רק הרגע הלך מפה איזה אחד שעובר דרך חפצים.."הוא אומר ומנגב זיעה לא קיימת. "הוא עבר דרך מתכות הנוטריאום.."
"אין סיכוי!"טרוי צועק לו במן פליאה ושמחה ביחד, "אני עזרתי לעצב את זה! זה כמעט בלתי אפשרי!"
[b]יוסי[/b]
כאבים במוח. אני יודעת איזה כוחות אני נותנת לדמויות שאני ממציאה.
------------
אתה מתחיל לעוף- אבל בשניה שאתה עולה, האש מתחילה להקטע- ואתה נופל על התחת.
"אתה ממש חלש.." אתה שומע קול במוח שלך. "ועם האגו שלך- אתה חייב שיעורים בחסימה מוחית."
"יואו הצלחתי!" הוא אומר לך בשמחה "עשיתי לך טלפתיה.. אתה ממש צריך חסימה מוחית עם האגו הזה.. מישהו יעצבן אותך ופוף אתה תפסיד בקרב.. יש לך פוטנציאל.."
[b]איתי[/b]
אני לא אומרת לך לאיזה חדר- אבל הצלחת D:
--------------------
אתה מתחיל ללכת.
יש מן שטחי ארוך במסדרון, ודלתות. הדלתות נראות כעשויות מעץ דפנה [עץ עתיק ויקר.]
המספרים מתחילים ממספרים נמוכים, ובמהירות קופצים למספרים גבוהים.
אתה נעצר.
[b]37219[/b]
מתנוסס על הדלת.
אתה מנסה לעבור דרך הקיר- ואתה מצליח!
אתה רואה מולך מן סלון.
ספה יפה, מולה טלוויזית הולוגרמה רגישה לתנודות, ומאחוריה על הקיר הציר. [בעתיד טלוויזית הולוגרמה רגילה זה משו נורמלי, והולוגרמה רגישה לתנודות זה יוקרה. יש ציר מאחורי ההולוגרמה, ואתה אמור להזיז את האצבע שלך בהתאם למספרים שעל הציר- ואז זה מעביר ערוצים.]
ליד הטלוויזיה יש חלון שמשקיף על נוף הררי שמאחורי רואים את הים- בים יש יאכטה ששטה לה.
יש מן מטבחון כזה בצד, ולידו יש מקרר.
אתה פותח אותו ורואה שהוא מלא בקול מיני משקאות מוגזים ואוכל.
אתה רוא ה מן חדרון מעבר כזה- קצת דומה למסדרון,
יש שתי דלתות- אחת מובילה לחדר אמבטיה יפהפה, שעל האמבטיה יש שני כפתורים של ג'קוזי וקצף,
ובדלת השניה יש חדר שינה עם אורן גדול ומיטה גדולה.
[b]אסף[/b]
אני כל כך שונאת שאני צריכ להגיד את זה אבל- לא.
אנייודעת שזה מעצבן- גמאני חווה וחוויתי את זה ><"
אממ
לא עם הרוח הזה, מצידי שיהיה איזה משהו אחר- שהוא התעורר- לא כרוח, והוא שם לב שהשעון לא זז . ואנשים לא זזים או משו כזה.. לא יודעת..
ואם לא הבנת- אתה מרמז לי ברקע איזה כוחות את רוצה, ואני שמה לך כוחות בהתאם למה שהמשחק יכול להרשות לעצמו..
בהתחלה נגיד תוכל לעצור תזמן ממש לחמש שניות כדי להתחמק- ואחרי זה תוכל ככה לדקה או משהו..
אבל תוריד את הכאבים- כי אתה כבר לא נהפך לעכבר..
תעשה מקרה אחר.
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 3 2008, 07:38 PM
[b] סליחה על הזמן- םשוט היה לי מוכן ואבא שלי כיבה תמחשב ><"
[b]דני[/b]
"חח"הוא צוחק"נבחרים. כן בטח.. סכ"ה DNA משודרג..."
הוא אומר ומתחיל ללכת.
"טוב. D הכין אותנו שיגיעו הרבה אנשים- ככה שלימדו אותנו לדקלם דברים שלמים בעל פה..
אז הנה הדקלום..
אתה מכיר את תהליך האבולוציה?הוא עוד לא הופסק.
לפני שני מליון שנים חשבו שהצורה הסופית שלנו היא מה שרוב האנשים גם כיום. ובכן- לא לכולם. הרבה אנשים- כמוני, כמוך, וכמו ג'סי [אל תגלה- אבל יש ביננו איזה סוג של קשר.. היא קרת רוח- אבל כל כך מגניבה...], נחנו בתהליך אבולוציה מתקדם.
יש לנו רשימות מסווגות ודרכים בשביל למצוא את אותם אנשים.
מסתבר שאחד האנשים שנחנו בתהליך חזר אחורה בזמן, בעזרת מכונה שהמציא- והוציא סוג של ספר מעוטר באיורים, שם הוא העלה את הגילוי החדש שלו, ושל החברה.
כך הוא נתן מוטיבציה לאנשים לחפש דרכים לקבל תהליך אבולוציוני מתקדם."
הוא נותן לך שתי חוברת מרופטות וישנות.
[i] אקס-מן
איירון מן[/i]
"אלה אחדות מהחוברות שלו. החברה הזו שהוציא את החוברות [מארוול קומיקס] העלתה את הרעיון להמון חוברות, והשיגה כסף- על משהו שיקרה בעתיד.
בעצם אלה חוברות מדע ולא חוברת לכיף."
הוא עושה הפסקה קצרה ופונה ימינה ואז שמאלה.
"התהליך האבולוציוני לא פיתח את הכוחות עד הסוף. הוא נתן התחלה.
רק במצבי לחץ או התרגשות ממש חזקים - הכוחות נפתחים והאנשים משתמשים בהם בטעות.
בגלל זה יש את השבב.
השבב זה משהו שאנחנו מחדירים לתוך הגוף, והוא בעצם גורם לכך שהכוחות פועלים וניתנים לשליטה. שלא פתאום אנשים יאבדו שליטה על הכוחות וזה יתחיל להרוס אותם.
לכל אחד חברת WMA מחדירה שבב שמחזק במידה שונה. לג'סי היו צריכים רק שבב שנותן לה שליטה על הכוחות - כי היא מאוד חזקה גם ככה.
בזמן האחרון D ביקש מצוות הרופאים שישדרג לה את השבב שגם יעזור לכוחות שלה להפתח עוד יותר.
עם השבב הכוחות לאט נפתחים עם עצמם- השבב רק עוזר, ומרגיל את הכוחות.
אם הכוחות של ג'סי יפתחו לגמרי, וגם השבב שלה- והיא תאבד שליטה, זה יכול להיות קטלני ביותר."
הוא מתנשף עומד ליד איזו דלת, לוחץ על כפתור אומר טרוי. הדלת נפתחת.
"אז.."הוא אומר, "אני אהיה השותף שלך.. לא ממש ברור לי למה.. קרה לך פעם משהו מוזר?כאילו- משהו שלא קוררה לבני אדם נורמליים?נגיד.. פתאום האדמה התקבצה סביב הרגליים שלך? זה מה שקרה לי.."
אתם נכנסים למן אולם גדול כזה.
הוא ענקי! איזה 25 מטר. אתה לא ממש מצליח להסתכל למעלה כי יש יותר מידי מנורות.
כל הקירות והרצפה לבנים.
יש קירות זכוכית אטומים שיוצרים חדרים קטנים.
אתם נכנסים לאיזה אחד מהחדרים.
"לאן הוא נעלם"טרוי ממלמל לעצמו, "אלברט.. תבוא מהר..."
בשניה אדם נמוך קומה, קצת שמנמן- ממושקף, ומתחיל להקריח בחלוק לבן מופיע לפניכם.
מויע לו תגית על החלוק.
[i]
אלברט שוורצן.
דוקטור בכיר.
מדען בכיר.
מנהל אגף הבדיקות.
מנהל אגף הנשק העתידני.[/i]
"רק הרגע הלך מפה איזה אחד שעובר דרך חפצים.."הוא אומר ומנגב זיעה לא קיימת. "הוא עבר דרך מתכות הנוטריאום.."
"אין סיכוי!"טרוי צועק לו במן פליאה ושמחה ביחד, "אני עזרתי לעצב את זה! זה כמעט בלתי אפשרי!" [/b][/quote]
"דוקטור?, תוכל להסביר לי יותר על הכוחות של חלק מהאנשים פה?, כמו ג'סי למשל.." אני מתקרב אל הדוקטור עם מבט מבואס.
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 3 2008, 06:38 PM
[b] [b]יוסי[/b]
כאבים במוח. אני יודעת איזה כוחות אני נותנת לדמויות שאני ממציאה.
------------
אתה מתחיל לעוף- אבל בשניה שאתה עולה, האש מתחילה להקטע- ואתה נופל על התחת.
"אתה ממש חלש.." אתה שומע קול במוח שלך. "ועם האגו שלך- אתה חייב שיעורים בחסימה מוחית."
"יואו הצלחתי!" הוא אומר לך בשמחה "עשיתי לך טלפתיה.. אתה ממש צריך חסימה מוחית עם האגו הזה.. מישהו יעצבן אותך ופוף אתה תפסיד בקרב.. יש לך פוטנציאל.."
[/b][/quote]
"חסימה מוחית?
אוקיי..."אני אומר לו וממשיך ללכת לחדר
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 3 2008, 06:38 PM
[b]
[b]איתי[/b]
אני לא אומרת לך לאיזה חדר- אבל הצלחת D:
--------------------
אתה מתחיל ללכת.
יש מן שטחי ארוך במסדרון, ודלתות. הדלתות נראות כעשויות מעץ דפנה [עץ עתיק ויקר.]
המספרים מתחילים ממספרים נמוכים, ובמהירות קופצים למספרים גבוהים.
אתה נעצר.
[b]37219[/b]
מתנוסס על הדלת.
אתה מנסה לעבור דרך הקיר- ואתה מצליח!
אתה רואה מולך מן סלון.
ספה יפה, מולה טלוויזית הולוגרמה רגישה לתנודות, ומאחוריה על הקיר הציר. [בעתיד טלוויזית הולוגרמה רגילה זה משו נורמלי, והולוגרמה רגישה לתנודות זה יוקרה. יש ציר מאחורי ההולוגרמה, ואתה אמור להזיז את האצבע שלך בהתאם למספרים שעל הציר- ואז זה מעביר ערוצים.]
ליד הטלוויזיה יש חלון שמשקיף על נוף הררי שמאחורי רואים את הים- בים יש יאכטה ששטה לה.
יש מן מטבחון כזה בצד, ולידו יש מקרר.
אתה פותח אותו ורואה שהוא מלא בקול מיני משקאות מוגזים ואוכל.
אתה רוא ה מן חדרון מעבר כזה- קצת דומה למסדרון,
יש שתי דלתות- אחת מובילה לחדר אמבטיה יפהפה, שעל האמבטיה יש שני כפתורים של ג'קוזי וקצף,
ובדלת השניה יש חדר שינה עם אורן גדול ומיטה גדולה.
[/b][/quote]
אני מתקלח במהירות ואז הולך לישון
-
[b]דני[/b]
"טוב."הוא אומר "ג'סי היא נערת קרח כזו. הכוחות שלה הם הורדת טמפרטורת הגוף שלה, ראיה תרמית, יצירת קרח [ע"י הקפאת הלחות באוויר],הקפאה של דברים ויצירת שריון מגן עשוי מקרח דחוס. טרוי הוא סוג של איש אדמה, הוא בעזרת מחשבה וכל מיני תנועות לעשותכל מיני דברים מאדמה קשה, יכול לגרום לעצמו להתכסות באדמה ככה שיש לו סוג של שירוין, יכול לעשות גל הדף תת קרקעי, כמו רעידת אדמה אבל שמכוונת למקום מסוים, בעקרון הוא שולט באדמה, וגם במתכת- אבל זה צורך ממנו יותר כוח... יש עוד כמה אנשים שאתה לא ממש מכיר אז זה לא משנה, וגם אני- אני טלפורטר."
[b]יוסי[/b]
'כן חסימה מוחית' אתה שומע קול בתוך הראש שלך. ' אנשי םחזקים יכולים לגרום לך לעשות מה שהם רוצים אם לא תלמד.'
פתאום אתה בלי רצונך עושה כדור אש בגודל של כדורגל- ומעיף אותו על עצמך. כמובן שזה לא מזיק לך, אבל זה קצת מכאיב.
[b]אית[/b]
הלכת לישון ><"
קמת O:
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 4 2008, 01:14 PM
[b] [b]יוסי[/b]
'כן חסימה מוחית' אתה שומע קול בתוך הראש שלך. ' אנשי םחזקים יכולים לגרום לך לעשות מה שהם רוצים אם לא תלמד.'
פתאום אתה בלי רצונך עושה כדור אש בגודל של כדורגל- ומעיף אותו על עצמך. כמובן שזה לא מזיק לך, אבל זה קצת מכאיב.
[/b][/quote]
'אוקיי' אני חושב בקול מעוצבן
אחריי זה אני ממשיך לכיוון החדר
-
[b]יוסי[/b]
'חבל..' אתה שומע קול בוך ראשך שנחלש מרגע לרגע ככל שאתה מתרחק. 'אני יכול לעזור לך. אבל אם לא..'
לפתע אתה נותן לעצמך אגרוף בבטן ואתה עף אחורה מהמכה.