-
[quote=KillerBee;1052623]טוני
אתה מסתכל על הילד ומבחין שזה אותו אחד שהיה איתך, אז אתה לא שואל אותו מי הוא.
אתה נופל על הברכיים שלך בגלל החולשה שבאה עלייך אבל מתאושש מהר וחוזר לקום, האיש שדיבר מקודם מפזר את כולם ואתה הולך לביתן 2 ביתן האדס.
אתה נרדם ופתאום אתה באותו עולם שהיית עם ניקו.
מה תעשה?[/quote]
[B]'וואו, זה מוזר...' אני חושב לעצמי,[/B]
[B]"הלו!!! יש פה מישהו?" אני צועק ומסתכל לצדדים לחפש אנשים[/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1052623]סוקרלוס
אתה שואל את מייק למה הם זורקים דברים למדורה והוא עונה לך "זה מנחה כלומר מתנה לאלים! וכיירון לא ברח הוא הולך לבדוק מה עם הילד הזה ששמה בוא נלך!"
הוא אומר ואתם הולכים לילד ששוכב על הרצפה אבל אז מתרומם ואתם רואים טבעות אדומות כמו צמידים מסביב לפרק כף היד שלו. "וואו!" אומר מייק
[/QUOTE]
"מה זה הטבעות האלו מייק?"אשאל את מייק בהפתעה ואז אוסיף:"מה הטבעות עושים מייק? הם נותנים כוח?"
-
[quote]ניקו
אתה נודד לך ביער ומסתכל סביב בעודך חושב 'כאן אני יכול להיות לבד!' אתה מוציא את אחד הצעצועים שלך, הליקופטר שעף למרחק מטר בלי מנוע או סוללות, משחק איתו קצת.
לפתע אתה רואה כלב שחור דיי גדול שבא עלייך הוא נראה כמו רואה גרמני קטן והוא "מבקש" שתלטף לו את הראש, נראה שהוא די אוהב אותך.
אחרי כמה זמן של טיול (הכלב עוקב אחרייך) אתם מוצאים גבעה שיש לידה עץ ענק שעליו תאמין או לא שומר דרקון, על העץ קשור צעיף זהוב ומוזר.
ואתה מתקדם למקום עם העץ.
אתה רואה שהדרקון מתכונן לתקוף את הכלב שבא אלייך אבל הוא מתחבא מאחורייך כמו גור מסכן, מה תעשה?
[/quote]
אני מוציא את ההליקופטר הנחמד שלי ומטיל אותו לכיוון הדרקון,
מרים את הכלב בשתי ידיים מדבר אליו ואומר תוך כדי ריצה:
"אל תדאג קירבי(ככה הייתי רוצה לקרוא לו זה קיצור של קרברוס =]) אני אביא אותך למקום בטוח"
אני רץ לכיוון העץ עם הסרט ומתחבא מאחוריו.
-
[b][u]טוני[/u][/b]
אתה צועק בעולם ואף אחד לא עונה לך.
אחרי כמה זמן שאתה משוטט לך בלא מעש אתה שומע נביחה מוכרת, זה ריינו הכלב הענק!
אתה רואה אותו ליד דמות שדומה קצת לניקו אבל לא בדיוק יש לו זקן וחלוק שחור שנראה עמוק כמו החלל.
אתה בוהה בו קצת ואז הוא אומר "שלום טוני, זה אני האדס אבא שלך" באדישות מוחלטת בלי להניד אפעף
[b][u] סוקרלוס[/u][/b]
[QUOTE]התגיבה הזאת הייתה נורא מעצבנת איזה המשך אתה מצפה שאני אתן לך, וכאילו אתה מת לעצבן את ה"שותף שלך"?
כשתצאו למסע אני לא אשמור אלייך אם מישהו ינסה להרוג אותך, ואם אתה מת אין דרך חזרה!
תערוך את התגובה שלך במידי[/QUOTE]
תזכור את הציטוט!
------------------
אתה בא לשאול משהוא אבל אז כיירון מפזר אותכם ואתם הולכים לביתן שלכם לישון. אתה נרדם בקלות בלי צורך בתרסיס וקם ליום חדש, מה תרצה לעשות?
[b][u]ניקו[/u][/b]
הדרקון קצת מוסח מההליקופטר ומנסה לירות בו אש, ההליקופטר מצליח להתחמק בתימרונים מוזרים מרוב היריות אבל לבסוף נפגע.
אתה עובר מאחורי העץ וגם קירבי איתך מילל מעט, ההתנהגות שלו לגמרי לא דומה להתנהגות של כלב בוגר, אתה יודע כי היית עם כמה כלבים בוגרים ברחוב בעודך נדדת באזור.
לפתע אתה מרגיש נגיעה של אצבע בגב שלך ואתה ישר קופץ ומפיל את הנער או ליתר דיוק נערה שהייתה מאחורייך.
יש לה עיניים כחולות כמו הים ושיער בלונדיני, היא הולכת עם ג'ינס מעצבים, חולצה כתומה שכתוב עליה מחנה החצויים ונעלי הליכה.
אתה בוהה בה כמה זמן אבל היא פוצחת בתגובה הגיונית למדיי "מה אתה מסתכל עליי כמו מפגר תעזור לי לקום!"
-
[QUOTE]ניקו
הדרקון קצת מוסח מההליקופטר ומנסה לירות בו אש, ההליקופטר מצליח להתחמק בתימרונים מוזרים מרוב היריות אבל לבסוף נפגע.
אתה עובר מאחורי העץ וגם קירבי איתך מילל מעט, ההתנהגות שלו לגמרי לא דומה להתנהגות של כלב בוגר, אתה יודע כי היית עם כמה כלבים בוגרים ברחוב בעודך נדדת באזור.
לפתע אתה מרגיש נגיעה של אצבע בגב שלך ואתה ישר קופץ ומפיל את הנער או ליתר דיוק נערה שהייתה מאחורייך.
יש לה עיניים כחולות כמו הים ושיער בלונדיני, היא הולכת עם ג'ינס מעצבים, חולצה כתומה שכתוב עליה מחנה החצויים ונעלי הליכה.
אתה בוהה בה כמה זמן אבל היא פוצחת בתגובה הגיונית למדיי "מה אתה מסתכל עליי כמו מפגר תעזור לי לקום!"
[/QUOTE]
:love::love::love: אני מתנצל בפניה וקם מהר כדי להציע לה עזרה,
אחרי שהיא קמה אני שואל "מחנה החצויים? מה זה הדרקון המטומטם הזה ולמה הוא הפחיד את הכלב שלי?". אחרי זה אני בודק מה קורה עם קרבי ומנסה לעודד אותו
-
[b][u]ניקו[/u][/b]
צפיתי את התגובה שלך... 0-0
-----------------------------
אתה נותן לה יד ועוזר לה לקום והיא מתנערת קצת,קירבי עומד ליידך אבל משום מה לא מאוד מחבב את הילה הזאת ונוהם עליה, לא נראה שממש אכפת לה.
"הממ... מוזר שהצלחת להיכנס לפה... ועוד יותר מוזר שהוא (היא מצביעה על קירבי) הצליח להיכנס לפה" אתה לא מבין מה הולך והיא אומרת לך
"מחנה החצויים זהו מחנה שבו מתגוררים ילדים כמוני וכנראה גם כמוך אם אני לא טועה... (חחח היא לא חכמה במיוחד) בוא נבדוק את זה" היא אומרת לך ורצה למבנה ואתה מבין שאתה צריך לעקוב אחריה, בינתיים קירבי נושך לך את המכנס באי נחת הוא נראה ממש לחוץ
-
[QUOTE=KillerBee;1055071][b][u]ניקו[/u][/b]
צפיתי את התגובה שלך... 0-0
-----------------------------
אתה נותן לה יד ועוזר לה לקום והיא מתנערת קצת,קירבי עומד ליידך אבל משום מה לא מאוד מחבב את הילה הזאת ונוהם עליה, לא נראה שממש אכפת לה.
"הממ... מוזר שהצלחת להיכנס לפה... ועוד יותר מוזר שהוא (היא מצביעה על קירבי) הצליח להיכנס לפה" אתה לא מבין מה הולך והיא אומרת לך
"מחנה החצויים זהו מחנה שבו מתגוררים ילדים כמוני וכנראה גם כמוך אם אני לא טועה... (חחח היא לא חכמה במיוחד) בוא נבדוק את זה" היא אומרת לך ורצה למבנה ואתה מבין שאתה צריך לעקוב אחריה, בינתיים קירבי נושך לך את המכנס באי נחת הוא נראה ממש לחוץ[/QUOTE]
שמח שהייתי כזה צפוי:wink:
--------------------------
אני שואל אותה "מה זה המקום הזה לעזאלזל"? ומתחיל לבחון את המקום,
אני בודק אם יש לי בכיס חתיכת אוכל ואם יש לי אני מציע לקירבי.
לאחר מכן אני שואל את הילדה "איזה ילדים כמוני וכמוך מה את רוצה ממני"
-
[QUOTE=KillerBee;1052623]
ליאו
אתה סוקר את הילדים אבל לפני שאתה מספיק לעשות משהו פרץ אנרגייה חזק מגיע אלייך ואתה רואה שני צמידים אדומים בוהקים מוקפים בברק על פרקי כף היד שלך, אתה מרגיש חזק בהרבה!
אתה ממשיך לסקור את הילדים ורואה את פרסי שנראה בפרצוף לא כל כך מופתע כמו השאר, קלאריס שנראית דיי עצבנית וטוני שנעלמה ההילה השחורה שלו והוא נפל על הברכיים, כנראה זה מה שחיזק אותו בהרבה. למי תבחר ללכת (תוכל גם לקרוא את התגובה של טוני, תנסה לא ללכת אליו)
[/QUOTE]
אלך אל פרסי בשמחה "נו,מה אתה אומר פרסי? אני בן של ארס! אבל יש דברים שאני לא מבין כמו מה זה אומר הקעקוע והצמידים האדומים הבוהקים... ולמה הילד שפגשנו מקודם איבד את ההילה השחורה שלו?" אשאל מסוקרן מאוד.
-
[quote=KillerBee;1054888][B][U]טוני[/U][/B]
אתה צועק בעולם ואף אחד לא עונה לך.
אחרי כמה זמן שאתה משוטט לך בלא מעש אתה שומע נביחה מוכרת, זה ריינו הכלב הענק!
אתה רואה אותו ליד דמות שדומה קצת לניקו אבל לא בדיוק יש לו זקן וחלוק שחור שנראה עמוק כמו החלל.
אתה בוהה בו קצת ואז הוא אומר "שלום טוני, זה אני האדס אבא שלך" באדישות מוחלטת בלי להניד אפעף
[/quote]
[B]אני מסתכל עליו בתדהמה,'וואו זה אבא...' אני חושב בחשש,[/B]
[B]"איפה היית כל השנים?" אני שואל אותו,[/B]
[B]"למה רק עכשיו אני יודע עליך?!איפה אמא?!,מה אתה עושה פה?!" אני מפציץ אותו בשאלות.[/B]
-
[b][u]ניקו[/u][/b]
הילדה לא עונה לך ואתם ממשיכים ללכת, אחרי 5 דקות של הליכה אתם מגיעים למבנה מעט מוזר בעל שני קומות ועולים לקומה השנייה...
אתה טומן את ידך בכיסך ומוצא שקית עם חצי כריך פסטרמה ונותן לקירבי, הוא זולל רק את הפסטרמה ואת השאר משאיר על הרצפה.
כאשר אתם מגיעים לקומה השנייה אתה רואה איש עם חצי גוף של סוס לבן וחצי בן אדם ואתה לא מבין מה הולך.
מה תעשה?
[b][u]ליאו[/u][/b]
פרסי שלא מופתע כלל אומר "ידעתי את זה כל הזמן" וממשיך "הסמל כבר נעלם אם שמת לב הוא רק מודיע שהכירו בך"
הוא אומר ואתה מסתכל על היד ורואה שאין שם חרב יותר.
"הטבעות האלה, אני לא ממש בטוח מה הן אמורות לעשות אבל כנראה תגלה את זה בקרוב..." הוא אומר ואז קלריס באה ומעיפה אותו
"בו צוציק" היא אומרת בלעג "עושים לך את החניכה של ביתן ארס" ממשיכה בטון מרושע למדיי ומושכת אותך באוזן
[b][u]טוני[/u][/b]
האדס קוטע אותך באמצע המשפט ואומר.
"אני אסביר לך הכל אבל רק שתדע אתה חולם ואני בתוך החלום שלך, באתי לתת לך מתנה" הוא אומר וממשיך לדבר למרות שאתה רוצה להשיב לו
"הבאתי לך את זה" הוא אומר ומביא לך טבעת עם אבן שחורה מודבקת עלייה "כשאתה בצרה תשים את הטבעת, אני חושב שאתה יודע איפה הייתי כל השנים ומה אני עושה פה כבר אמרתי לך אבל אני אספר לך על אמך, אמא שלך הייתה אישה יוצאת דופן, כמוך... היא מתה בגלל הטיטאנים הם שרפו את הבית אבל אותך הצלחתי להציל.... אתה חייב לנקום את מותה!" הוא אומר ואתה מתעורר שטוף זיעה במיטה
-
[quote=KillerBee;1055411][B][U]טוני[/U][/B]
האדס קוטע אותך באמצע המשפט ואומר.
"אני אסביר לך הכל אבל רק שתדע אתה חולם ואני בתוך החלום שלך, באתי לתת לך מתנה" הוא אומר וממשיך לדבר למרות שאתה רוצה להשיב לו
"הבאתי לך את זה" הוא אומר ומביא לך טבעת עם אבן שחורה מודבקת עלייה "כשאתה בצרה תשים את הטבעת, אני חושב שאתה יודע איפה הייתי כל השנים ומה אני עושה פה כבר אמרתי לך אבל אני אספר לך על אמך, אמא שלך הייתה אישה יוצאת דופן, כמוך... היא מתה בגלל הטיטאנים הם שרפו את הבית אבל אותך הצלחתי להציל.... אתה חייב לנקום את מותה!" הוא אומר ואתה מתעורר שטוף זיעה במיטה[/quote]
[B]'וואו,איזה חלום!..' אני חושב לעצמי ומסתכל על היד,[/B]
[B]"וואו זה באמת היה נכון החלום.." אני אומר בקול כשאני רואה את הטבעת בידי,[/B]
[B]'טוב, כדאי שאני ילך להתאמן קצת' אני חושב לעצמי והולך לחפש מפלצות ביער,[/B]
[B]בדרך אני חושב לעצמי 'מעניין מתי אני ימצא את הטיטאנים האלו, אני ינקום!'.[/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1055411][b][u]
[b][u]ליאו[/u][/b]
פרסי שלא מופתע כלל אומר "ידעתי את זה כל הזמן" וממשיך "הסמל כבר נעלם אם שמת לב הוא רק מודיע שהכירו בך"
הוא אומר ואתה מסתכל על היד ורואה שאין שם חרב יותר.
"הטבעות האלה, אני לא ממש בטוח מה הן אמורות לעשות אבל כנראה תגלה את זה בקרוב..." הוא אומר ואז קלריס באה ומעיפה אותו
"בו צוציק" היא אומרת בלעג "עושים לך את החניכה של ביתן ארס" ממשיכה בטון מרושע למדיי ומושכת אותך באוזן
[/QUOTE]
"למי את קוראת צוציק?!" אגיד לה בעצבים ואדרוך לה על האצבעות של הרגליים כדי להשתחרר מזה שהיא תפסה אותי באוזן "לא אכפת לי שאת מדריכה את תתנהגי בכבוד אם את רוצה כבוד!" אגער בה "בכל מקרה.. מה זאת החניכה הזו שאת מדברת עליה?" אגיד בחשדנות.
-
[quote]ניקו
הילדה לא עונה לך ואתם ממשיכים ללכת, אחרי 5 דקות של הליכה אתם מגיעים למבנה מעט מוזר בעל שני קומות ועולים לקומה השנייה...
אתה טומן את ידך בכיסך ומוצא שקית עם חצי כריך פסטרמה ונותן לקירבי, הוא זולל רק את הפסטרמה ואת השאר משאיר על הרצפה.
כאשר אתם מגיעים לקומה השנייה אתה רואה איש עם חצי גוף של סוס לבן וחצי בן אדם ואתה לא מבין מה הולך.
מה תעשה?[/quote]
אני מחייך אל האיש ואומר "מאחר שהילדה שהביאה אותי לפה לא כ"כ נחמדה
אולי תוכל להגיד לי איפה אני נמצא ולמה אני נמצא פה?", אני מתחיל לחטט
בכיסים שלי כדי למצוא את אחד הצעצועים שלי ולהעביר את הזמן.