-
[QUOTE=טום רידל;1035409][SIZE=3][COLOR=black]המשחק התחיל![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]ההרשמה סגורה פרט לאלה שנשמרו להם מקומות ולא נרשמו,הרשמה מחודשת תפתח בקרוב אני אמסור הודעה למי שירצה להצטרף.[/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=5][COLOR=black]התחלה:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר ''וואו איזה כיף להם אני מת להלחם גם בקרב הראשון שלי'' ואני הולך לחפש פוקימונים להלחם נגדם
-
[QUOTE=טום רידל;1037542][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה בהמשך הדרך,בכיוון הים,שני איים קטנים למראה,נמצאים תחת מה שנראה כסערת אימים בים,אתה שומע את ריקואזה אומר לך:"המשימה שלך נמצאת שם",הוא מצביע על האיים הוא אומר לך את המשפט הזה כאילו כול אחד יכול לעשות את המשימה הזו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אבל איך אגיע לשם?" אומר לריקואזה "הים סוער,אז אני לא יכול לשחות לשם, ואין לי פוקימון מים או מעופף.."
-
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]ריקואזה דוחף אותך למים אתה צונח לכיוון המים,אתה מחזיק את הפוכדור של פיקאצ'ו,אתה רואה את המים מתקרבים,עוד שנייה אתה פוגע בהם,אתה מרגיש שאתה נוחת על משהו אבל על משהו מוצק,אתה רואה מין שביל ימי לכיוון האיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה האפיני קטנה מאוד משוטטת לה לבד באזורי העיירה,אתה רואה שמאחוריה יש אקנס שרוצה כנראה להתקיף אותה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]~WarWolf~
ריקואזה דוחף אותך למים אתה צונח לכיוון המים,אתה מחזיק את הפוכדור של פיקאצ'ו,אתה רואה את המים מתקרבים,עוד שנייה אתה פוגע בהם,אתה מרגיש שאתה נוחת על משהו אבל על משהו מוצק,אתה רואה מין שביל ימי לכיוון האיים.[/QUOTE]
"תודה רבה ריקואזה!" אומר לריקואזה ואלך לכיוון האיים.
-
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך ללכת על השביל הימי המסתורי,אתה רואה משהו עשוי אבן צף על פני המים,אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שהשביל מסתיים ואתה נופל למים,אתה רואה את האבן שטה לכיוונך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=טום רידל;1037522]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]_KoDak_[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הצל המסתורי פותח את עיניו,אתה לא רואה שום דבר חוץ מלובן חזק,הוא מתקרב אליך,אתה מבין שהנער הזה הוא לא נער אלא באמת צל של משהו,הנער פותח את פיו ואתה רואה עוד ריק לבן הוא אומר לך:"להצטרף אליך,אין שום סיכוי" אתה רואה פלאש,הצל,ריאולו והסרט נעלמים כלא היו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אצעק "מה ! ? רוח ! לא יכול להיות ! ! "
ואז אפנה אל המאמנים עם הסטארלי והשינקס ואומר "תודה לכם ! "
ואפנה אל שינקס וסטארלי ואומר "הייתם אמיצים מאוד ! בואו תכירו את חבר שלי ! " ואוציא את סניבי .
אומר לו לשחק איתם קצת ואז אקרא לו שיישב כל כתפי .
אחרי זה אשאל את הילדים "איך קוראים לכם ? ורוצים ללוות אותי עד העיר הבאה ? "
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הילדים פשוט קמים וממשיכים בדרכם כול אחד,הילד בעל השינקס קופץ למים לשחות קצת,והילד בעל הסטרלי הולך לכיוון העיירה טוונליף,אתה רואה הבזק קצר ואתה רואה אי שמופיע משום מקום,אתה רואה כמו חזיון,מקום אחר,אתה רואה את הפוקימון האגדי לטיאוס נלחם מול הריאולו המסוכן ממוקדם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1037522]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*ליאור לא ידעתי שמינו אותך בתור מייצר פוקימונים חדשים "צ'ימצ'ארסה" נו באמת![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמתקפת קרן העל פוגעת בצ'ימצ'אר אך לא בטדיאורסה שכבר ספג הרבה מתקפות,אתה רואה שצ'יקוריטה נשאר דומם במקומו,אתה רואה את פיקאצ'ו יוצר מחסום ברקים כדי להגן על צ'יקוריטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
הרווח לא עובד לי טוב
אני אומר לצ'ימצ'אר וטדיאורסה"טדיאורסה רוץ לעבר מחסום הברקים של פיקאצ'ו ותקוף את מחסום הברקים בעזרת ציפורן המתכת שלך.אני מאמין בך שתצליח לשבור תמחסום.צ'ימצ'אר רוץ ואז תיעזר בטדיאורסה וקופץ גבוה ואז תנסה להשתמש בגחלת על צ'יקוריטה"
-
[quote=טום רידל;1037566][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]_KoDak_[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הילדים פשוט קמים וממשיכים בדרכם כול אחד,הילד בעל השינקס קופץ למים לשחות קצת,והילד בעל הסטרלי הולך לכיוון העיירה טוונליף,אתה רואה הבזק קצר ואתה רואה אי שמופיע משום מקום,אתה רואה כמו חזיון,מקום אחר,אתה רואה את הפוקימון האגדי לטיאוס נלחם מול הריאולו המסוכן ממוקדם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
ארוץ מהר לעבר האי ובדרך אחשוב לעצמי 'וואו ..אגדי..צריך להזהיר אותו ! '
ואז אומר לסניבי "בוא נזהיר את לטיאוס ! צעקה עכשיו בכל הכוח ! ובצעקה שלך תאמר לו שיבוא לכאן כי יש לנו משהו חשוב לומר לו ! " ואז אחכה שלטיאוס יבוא .
כשהוא יבוא אלינו אצעק אליו בשיא החוזקה "תיזהר שריולו לא ייגע בך ! הוא יוכל להעתיק את המתקפות שלך ! מהר תזהר ! " ואחכה לראות מה יקרה ללטיאוס תוך כדי שאני רץ לאי המיסתורי מהר מאוד .
-
[QUOTE=טום רידל;1037563][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך ללכת על השביל הימי המסתורי,אתה רואה משהו עשוי אבן צף על פני המים,אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שהשביל מסתיים ואתה נופל למים,אתה רואה את האבן שטה לכיוונך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אעלה על האבן ואשוט לכיוון האיים.
-
[quote=טום רידל;1037522]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]MarshMellow[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]הנער מפסיק לחייך ואומר לך:"יש לי רק עוד שאלה אחת אחרונה,מה המכון שאליו את מתכננת להגיע,אם כי מכונים של קנלייב ואורבורג הם קרובים לפה,אך אם את מחפשת אתגר לכי לך לכיוון סאנישור או פסטוריה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אני רק מאמנת מתחילה, אלך קודם אל המכונים הקרובים ואתאמן שם ואחר כך אעבור במכונים המאתגרים יותר." אני מסבירה לאחר כמה הרהורים, "כרגע אני מתכננת להגיע אל אורבורג." אני מוסיפה ומחכה שישחרר אותי לדרכי.
-
[QUOTE=טום רידל;1037559][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]ריקואזה דוחף אותך למים אתה צונח לכיוון המים,אתה מחזיק את הפוכדור של פיקאצ'ו,אתה רואה את המים מתקרבים,עוד שנייה אתה פוגע בהם,אתה מרגיש שאתה נוחת על משהו אבל על משהו מוצק,אתה רואה מין שביל ימי לכיוון האיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה האפיני קטנה מאוד משוטטת לה לבד באזורי העיירה,אתה רואה שמאחוריה יש אקנס שרוצה כנראה להתקיף אותה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני חושב אולי נסנה לתפוס את אנקס ואני אומר לאפיני''תזהרי יש מאחוריך אנקס שרוצה לתקוף אותך'' ובזמן הזה אני מוציא ראלטס ואומר לו ''תתפוס את אפיני ולהשתמש בשיגור ושגר אותה לידי כדי להציל אותה'' ואני מוסיך אחרי זה תתקוף במתקפה על חושי בכל הכוח שלך''
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששני הפוקימונים שלך יוצאים לכיוון מגן הברקים,אתה רואה שצ'ימצ'אר נתקע במחסום ומתחשמל,אתה רואה שטדיאורסה עלה על משהו,אתה רואה אותו פוגע בפיקאצ'ו והמחסום נפסק עד שפיקאצ'ו מתאושש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מבין שיהיה די קשה להגיע לאגדי בגלל שהוא תקוע על האי הבודד שמלפניך,אתה שומע זעקת קשה ואתה קולט שהאי נעלם באוויר,כמו קסם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]MarshMellow[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מחייך כאילו הוא קיבל את מה שהוא רוצה הוא אומר לך:"גם אני בדרכי לשם,גם בשביל להגיע למכון,טוב,נתראה שם,צא פיג'יוט אני בוחר בך!" את רואה שהמאמן מוציא פיג'יוט ענק וטס לכיוון העיר אורבורג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]*יותר מושקע בבקשה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה עולה על האבן המסתורית ורואה שמשהו כתוב עליה:"שמאמן שזקוק לעזרה ואינו יכול לקבל אותה,אבן הנצח ממקדש הזמן הקדום תבוא לעזרתו תמיד" אתה רואה את ההשתקפות שלך במים,אתה רואה שליד ההשתקפות שלך יש את ההשתקפות של צורת האנוש של ריקואזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שראלטס משתמש במתקפת על חושי בשביל להדוף את אקנס על העצים,אתה רואה שהאפיני מסתובבת בבהלה ובורחת מהמקום במהירות די רבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=טום רידל;1037668]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מחייך כאילו הוא קיבל את מה שהוא רוצה הוא אומר לך:"גם אני בדרכי לשם,גם בשביל להגיע למכון,טוב,נתראה שם,צא פיג'יוט אני בוחר בך!" את רואה שהמאמן מוציא פיג'יוט ענק וטס לכיוון העיר אורבורג.[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"זה היה מוזר.." אני ממלמלת ונאנחת. אני ממשיכה להתקדם בשביל אל העיר ג'ובילייף.
-
[QUOTE=טום רידל;1037668][FONT=Arial][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששני הפוקימונים שלך יוצאים לכיוון מגן הברקים,אתה רואה שצ'ימצ'אר נתקע במחסום ומתחשמל,אתה רואה שטדיאורסה עלה על משהו,אתה רואה אותו פוגע בפיקאצ'ו והמחסום נפסק עד שפיקאצ'ו מתאושש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר ולטדיארוסה"צ'ימצ'אר שוב נסה להשתמש בגחלת על צ'יקוריטה אני מאמין שאתה יכול ללמוד גחלת.ואז תשתמש בשריטות על פיקאצ'ו.טדיארוסה כול הכבוד הצלחת לפגוע בפיקאצ'ו.אז עכשיו שוב תשתמש בציפורןן ברזל שתפגע בפיקאצ'ו שלו.קדימה אני רוצה כבר שהקרב יגמר"
-
[QUOTE=טום רידל;1037668][FONT=Arial][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מבין שיהיה די קשה להגיע לאגדי בגלל שהוא תקוע על האי הבודד שמלפניך,אתה שומע זעקת קשה ואתה קולט שהאי נעלם באוויר,כמו קסם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מחייך כאילו הוא קיבל את מה שהוא רוצה הוא אומר לך:"גם אני בדרכי לשם,גם בשביל להגיע למכון,טוב,נתראה שם,צא פיג'יוט אני בוחר בך!" את רואה שהמאמן מוציא פיג'יוט ענק וטס לכיוון העיר אורבורג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]*יותר מושקע בבקשה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה עולה על האבן המסתורית ורואה שמשהו כתוב עליה:"שמאמן שזקוק לעזרה ואינו יכול לקבל אותה,אבן הנצח ממקדש הזמן הקדום תבוא לעזרתו תמיד" אתה רואה את ההשתקפות שלך במים,אתה רואה שליד ההשתקפות שלך יש את ההשתקפות של צורת האנוש של ריקואזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שראלטס משתמש במתקפת על חושי בשביל להדוף את אקנס על העצים,אתה רואה שהאפיני מסתובבת בבהלה ובורחת מהמקום במהירות די רבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לראלטס ''תתקוף שוב במתקפה על חושית על אנקס'' ואחרי שהוא משתמש אני זורק על אנקס פוכדור ומחכה לראות מה יקרה
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמחסום החשמל חוזר שוב שפיקאצ'ו מתאושש,אחרי זה טדיאורסה שוב מתקיף אותו והמחסום נעלם,אתה מבין איך אפשר להיפטר מהמחסום שמגן על צ'יקוריטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]את שומעת קול מסתורי שלוחש:"סכנות אורבות למאמנים מתחילים במנהרות עתיקות כמו אורבורג,כול עוד לא צריך להיכנס דרך הכניסה של ג'ובילייף,יותר טוב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה מאמן יוצא מהשיחים בזעם ואומר לך:"מה אתה חושב שאתה עושה,מנסה ללכוד את השלי,חתיכת גנב,אני מאתגר אותך לקרב פוקימונים!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=טום רידל;1037668]
[/quote]
'אוי לא..' אומר בליבי ואדע כי לטיאוס הפסיד ..
ואז אומר לסניבי "מצטער..לטיאוס..הפסיד לריולו .." ואקח את סניבי על כתפי.
אני אנסה לחפש איתו פוקימון מעופף בדרך לעיר הבאה .
-
[QUOTE=טום רידל;1037682][FONT=Arial][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמחסום החשמל חוזר שוב שפיקאצ'ו מתאושש,אחרי זה טדיאורסה שוב מתקיף אותו והמחסום נעלם,אתה מבין איך אפשר להיפטר מהמחסום שמגן על צ'יקוריטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]את שומעת קול מסתורי שלוחש:"סכנות אורבות למאמנים מתחילים במנהרות עתיקות כמו אורבורג,כול עוד לא צריך להיכנס דרך הכניסה של ג'ובילייף,יותר טוב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה מאמן יוצא מהשיחים בזעם ואומר לך:"מה אתה חושב שאתה עושה,מנסה ללכוד את השלי,חתיכת גנב,אני מאתגר אותך לקרב פוקימונים!".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
חחח בכל משחק פוקימון הפוקימון הראשון שאני מנסה לתפוס הוא של מישהו
--------------------------------------
אני אומר לו ''עם זה הפוקימון שלך למה אתה לא לידו מה אתה מאמן מתחיל?''
ואני מתחיל לצעוק עליו ואחרי כמה זמן אני אומר לו ''בסדר בוא קרב 1 על 1 עם אני מנצח אתה עוזר לי למצוא את אפיני ולתפוס אותה עם אתה מנצח אני יביא לך 100 ש''ח סגרנו?''
-
[QUOTE=טום רידל;1037682][FONT=Arial][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
אני אומר לטדאירוסה"טוב תקוף בלי הפסקה בציפורן מתכת את מחסום החשמל של פיקאצ'ו כך תיתן לצ'ימ'אר אפשרות לחדורק את המחסום.צ'ימצ'אר אחרי שטדיארוסה חודר תמחסום תרוץ במהירות לעבר צ'יקוריטה ותקוף אותו בשריטות ונסה להשתמש בגחלת"
-
[QUOTE]~WarWolf~
*יותר מושקע בבקשה.
אתה עולה על האבן המסתורית ורואה שמשהו כתוב עליה:"שמאמן שזקוק לעזרה ואינו יכול לקבל אותה,אבן הנצח ממקדש הזמן הקדום תבוא לעזרתו תמיד" אתה רואה את ההשתקפות שלך במים,אתה רואה שליד ההשתקפות שלך יש את ההשתקפות של צורת האנוש של ריקואזה.[/QUOTE]
"רגע,זה אומר שכנראה ריקואזה כן רוצה לעזור לי!" אומר בזמן שאבהה בהשתקפות שלי ושל ריקואזה ואחכה לתגובה.
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטדיאורסה תוקף שוב ושוב את פיקאצ'ו עד שפיקאצ'ו נופל ומובס,אתה רואה את הזעה על טדיאורסה וגם הוא כמו פיקאצ'ו נופל ומובס,צ'ימצ'אר וצ'יקוריטה נשארים לבד זה נגד זה,אש נגד עשב,מי ינצח בקרב הזה האם זה יהיה הסוג החזק ביותר שינצח או בעל הטקטיקה הטובה ביותר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו הובס,1-0 לטובתך,טדיאורסה הובס גם הוא,תיקו 1-1.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הצל מופיע ליד עץ גבוה מאוד,אתה רואה שריאולו לידו נראה מובס ומותש,אתה שומע את הצל אומר:"איך לא הבסנו את לטיאוס הזה,את ארסיאוס ניצחנו,איך לא את לטיאוס!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש משהו נוגע בך,אתה מסתובב ואתה רואה שריקואזה מאחוריך,הוא אומר לך:"אתה מאמן בלי הכשרה,יש לך רק פוקימון אחד לצידך,יש סכנה באזור הזה,האבן שאנחנו צפים אליה היא חלק ממקדש קדום שנחרב עם הזמן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"מצטער,לא מתערב,צא אקנס תשתמש במתקפת ניב צפע!" אתה רואה את אקנס זוחל לכיוונו של ראלטס שלך,אתה מבין שהקרב מול הילד התחיל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1037522][
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה מנסה להיות מדויק אהה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהטדיאורסה הזוהר משתמש במתקפת ציפורן פלדה שפוגעת בצ'רמנדר שלך,אתה רואה סימן בוהק על ידו השמאלית,אתה מבין שהקרב מול טדיאורסה הולך להיות מסוכן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
"אל תוותר!,צעקה וקפוץ מעליו ואז שריטה בגבו!"
-
[QUOTE]~WarWolf~
אתה מרגיש משהו נוגע בך,אתה מסתובב ואתה רואה שריקואזה מאחוריך,הוא אומר לך:"אתה מאמן בלי הכשרה,יש לך רק פוקימון אחד לצידך,יש סכנה באזור הזה,האבן שאנחנו צפים אליה היא חלק ממקדש קדום שנחרב עם הזמן".[/QUOTE]
"מה המקדש הזה עושה?" אשאל את ריקואזה.
-
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Bhrui10[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את צ'רמנדר עומד ומתחמק מהמתקפות,כאילו הוא מחכה למשהו,ואכן ה"משהו" הזה הגיע,בצורה של דרקון לבן,עם עיניים כחולות בוהקות,שמרעיד את האדמה,נכון זהו ראשיהם-פוקימון היין מהדור החמישי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]*הקטע הזה לקוח בחלקו ממשחקי "צינוק מסתורי" של פוקימון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]ריקואזה השפיל את פניו ואמר:"לפני שהזן שלכם הגיע,חיינו רק אנחנו,הפוקימונים,אך הסתבר שבן אדם,בצורת ריאולו הגיע מימד אחר,בלי כוונה בגלל הגעתו מקדש הזמן התפרק ושחרר את כוחותיו האפלים ביותר של הזמן,הוא שחרר את פריימר דיאגלה",אתה רואה שאחרי המילים "פריימר דיאגלה" הסימנים שעל האבן מתחילים לזרוח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]~WarWolf~
*הקטע הזה לקוח בחלקו ממשחקי "צינוק מסתורי" של פוקימון.
ריקואזה השפיל את פניו ואמר:"לפני שהזן שלכם הגיע,חיינו רק אנחנו,הפוקימונים,אך הסתבר שבן אדם,בצורת ריאולו הגיע מימד אחר,בלי כוונה בגלל הגעתו מקדש הזמן התפרק ושחרר את כוחותיו האפלים ביותר של הזמן,הוא שחרר את פריימר דיאגלה",אתה רואה שאחרי המילים "פריימר דיאגלה" הסימנים שעל האבן מתחילים לזרוח.[/QUOTE]
"מה קורה פה?" אומר לריקואזה בבהלה "למה האבנים מתחילות לזרוח?ומי זה פריימר דיאלגה?"
-
[QUOTE=טום רידל;1037786][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Bhrui10[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את צ'רמנדר עומד ומתחמק מהמתקפות,כאילו הוא מחכה למשהו,ואכן ה"משהו" הזה הגיע,בצורה של דרקון לבן,עם עיניים כחולות בוהקות,שמרעיד את האדמה,נכון זהו ראשיהם-פוקימון היין מהדור החמישי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
"ר..ש..יראם!" אומר בפחד "כאן" רועד מפחד ומנסה לברוח משם
-
[QUOTE=טום רידל;1037770][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטדיאורסה תוקף שוב ושוב את פיקאצ'ו עד שפיקאצ'ו נופל ומובס,אתה רואה את הזעה על טדיאורסה וגם הוא כמו פיקאצ'ו נופל ומובס,צ'ימצ'אר וצ'יקוריטה נשארים לבד זה נגד זה,אש נגד עשב,מי ינצח בקרב הזה האם זה יהיה הסוג החזק ביותר שינצח או בעל הטקטיקה הטובה ביותר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו הובס,1-0 לטובתך,טדיאורסה הובס גם הוא,תיקו 1-1.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[[/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את טדיארוסה ואומר לו"הייתת טוב עכשיו תנוח בפוכדור שלך". אני אומר לצמ'ימצ'אר"רק אתה נשארת אתה חייב ללמוד לשלוט בגחלת אחרת אין סיכוי שננצח את צ'יקוריטה הזאת.יאלה תנסה גחלת ותשתמש בשריטות על צ'יקוריטה"
-
[QUOTE=טום רידל;1037770][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"מצטער,לא מתערב,צא אקנס תשתמש במתקפת ניב צפע!" אתה רואה את אקנס זוחל לכיוונו של ראלטס שלך,אתה מבין שהקרב מול הילד התחיל.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לילד ''פחדן אחד'' ואחרי זה אני אומר לראלטס ''תשתמש בשיגור כדי לחמוק מהמתקפה של אנקס ואחרי זה תבוא מאחוריו ותתקוף אותו בעל חושי בכל הכוח'' ואני מוסיף ואומר לראלטס ''אני יודע שאתה יכול לנצח במתקפה אחת קדימה''
-
[quote=טום רידל;1037770]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הצל מופיע ליד עץ גבוה מאוד,אתה רואה שריאולו לידו נראה מובס ומותש,אתה שומע את הצל אומר:"איך לא הבסנו את לטיאוס הזה,את ארסיאוס ניצחנו,איך לא את לטיאוס!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
' חחחחח ' אצחקק לעצמי בלב .
"אז מה הפסדתם ? " אשאל את הצל בזילזול .
ואתחמק משם לעבר העיר הבאה שלי כדי למצוא כבר פוקימון .
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'יקוריטה משתמש במתקפת עלי תער חזקים על צ'ימצ'אר,אתה רואה שצ'ימצ'אר משתמש במתקפת שריטות על עליי התער ועליי התער נהדפים מצ'ימצ'אר ופשוט עפים ממנו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה מעגל אש שחוסם את היציאה משם,אתה מבין שאתה בצרה גדולה,אתה רואה את עיניו הכחולות הבוהקות מסתכלות רק עליך,אתה מבין שהוא רוצה להתקיף אותך או שהוא רוצה משהו אחר ממך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הצל מצליח לתפוס אותך,אתה רואה שעיניו הלבנות מביטות בך בזעם,אתה רואה יד שחורה כזפת מושטת לצווארך,אך אתה נזכר שהוא צל והוא לא יכול לפגוע בך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהסימנים שוב זוהרים,ריקואזה ממשיך בסיפורו:"פריימר דיאגלה נולד בתוך דיאגלה המקורי שנולד עם הזמן,בחלוף השנים הפריימר ניסה לשלוט על הגוף אך דיאגלה לא וויתר,הוא כלא את הכוח האפל במקדש שהוא יצר,מקדש הזמן,הוא החביא חלקים ממנו בתוך מחוללים,השאר סיפור ארוך,בסופו של דבר דיאגלה התפצל לשני גופים שונים וחזקים,כול אחד מהם מחזיק בכוח הזמן הניצחי,בשנים האחרונות הכוחות שלהם שוב מתאחדים,בשביל להציל את העולם ולמחוק אותו ממה שגרם לפריימר לחיות מחדש,בני האדם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שראלטס לא משתמש בשיגור אלא בעל חושי על חלק מהאבנים שמסביב,אתה רואה שהם יוצרות חומת מגן על ראלטס,אך החומה לא עובדת ואקנס משתמש במתקפת זנב רעל ושובר את החומה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1037806][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'יקוריטה משתמש במתקפת עלי תער חזקים על צ'ימצ'אר,אתה רואה שצ'ימצ'אר משתמש במתקפת שריטות על עליי התער ועליי התער נהדפים מצ'ימצ'אר ופשוט עפים ממנו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"יאלה בכול הכוח רוץ לעבר צ'יקרויטה ותשתמש עליו בשריטות לי הפסקה.אפילו אם ירד לו דם אפילו אל תעצור.אתה חייב ללמוד גחלת בזמן שתשרוט אותו נסה להשתמש בגחלת קדימה אני מאמין שתצליח ללמוד גחלת"
-
[quote=טום רידל;1037806]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הצל מצליח לתפוס אותך,אתה רואה שעיניו הלבנות מביטות בך בזעם,אתה רואה יד שחורה כזפת מושטת לצווארך,אך אתה נזכר שהוא צל והוא לא יכול לפגוע בך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אשאל את הצל "מה כבר תעשה לי ? אתה רק צל ! " אמחק ואלחש לסניבי בזמן שהוא לא מוכן "תחטוף לריולו את הסרט ..בשקט ! "
-
[QUOTE=טום רידל;1037806
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה מעגל אש שחוסם את היציאה משם,אתה מבין שאתה בצרה גדולה,אתה רואה את עיניו הכחולות הבוהקות מסתכלות רק עליך,אתה מבין שהוא רוצה להתקיף אותך או שהוא רוצה משהו אחר ממך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
."מה אתה רוצה ממני?"שואל בפחד מביט לבדוק אם קורה משהו מיוחד גם עם המאמן עם הסטארלי וזה עם השינקס
-
[QUOTE]~WarWolf~
אתה רואה שהסימנים שוב זוהרים,ריקואזה ממשיך בסיפורו:"פריימר דיאגלה נולד בתוך דיאגלה המקורי שנולד עם הזמן,בחלוף השנים הפריימר ניסה לשלוט על הגוף אך דיאגלה לא וויתר,הוא כלא את הכוח האפל במקדש שהוא יצר,מקדש הזמן,הוא החביא חלקים ממנו בתוך מחוללים,השאר סיפור ארוך,בסופו של דבר דיאגלה התפצל לשני גופים שונים וחזקים,כול אחד מהם מחזיק בכוח הזמן הניצחי,בשנים האחרונות הכוחות שלהם שוב מתאחדים,בשביל להציל את העולם ולמחוק אותו ממה שגרם לפריימר לחיות מחדש,בני האדם".[/QUOTE]
"אז מה אני צריך לעשות?" אומר לריקואזה "לעצור את פריימר דיאלגה?"
-
[QUOTE=טום רידל;1037806][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהסימנים שוב זוהרים,ריקואזה ממשיך בסיפורו:"פריימר דיאגלה נולד בתוך דיאגלה המקורי שנולד עם הזמן,בחלוף השנים הפריימר ניסה לשלוט על הגוף אך דיאגלה לא וויתר,הוא כלא את הכוח האפל במקדש שהוא יצר,מקדש הזמן,הוא החביא חלקים ממנו בתוך מחוללים,השאר סיפור ארוך,בסופו של דבר דיאגלה התפצל לשני גופים שונים וחזקים,כול אחד מהם מחזיק בכוח הזמן הניצחי,בשנים האחרונות הכוחות שלהם שוב מתאחדים,בשביל להציל את העולם ולמחוק אותו ממה שגרם לפריימר לחיות מחדש,בני האדם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שראלטס לא משתמש בשיגור אלא בעל חושי על חלק מהאבנים שמסביב,אתה רואה שהם יוצרות חומת מגן על ראלטס,אך החומה לא עובדת ואקנס משתמש במתקפת זנב רעל ושובר את החומה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לראלטס ''תקשיב לי אני רוצה לעזור לך'' ואחרי זה אני אומר לו ''תשתמש בעל חושי על אקנס ותזרוק אותו על האדמה מגובה 20 מטר'' ואני מועדד אותו ואומר לו ''אני יודע שאתה יכול''
-
[QUOTE=טום רידל;1037522][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]וולקנר לא עונה לך,הוא מלמל משהו לעצמו לא ברור מה,הוא מסתכל אליך במבט מוזר ואומר לך:"מצטער אך אין לי זמן לדבר איתך,אני חייב ללכת,מצטער" אתה רואה את וולקנר פשוט בורח משם,אתה שם לב שהפוכדורים שלו איתו.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
אני אוציא את מדקיפ החוצה ואגיד לו:"מדקיפ בוא תישן איתי"ואז אלך לישון עם מדקיפ במיטה.
-
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שמדקיפ קופץ על המיטה שלך והולך לישון על הבטן שלך,אתה מבין שהוא מעדיף לישון ככה,אתה והוא שוקעים בשינה עמוקה,אתה רואה פוקימון מסתורי עף מעל מחוז סינו,אתה מתעורר ורואה נקודת אור קטנה בשמיים.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'ימצ'אר משתמש במתקפת שריטות חזקות אך צ'יקוריטה בעל הגנה חזקה מאוד שהוא לא ייפגע מספיק חזק כדי לא להיות מובס על מתקפת הצ'ימצ'אר שלך,אתה רואה שצ'יקוריטה משתמש בסינתזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהמאמנים האחרים הצליחו לברוח,אתה רואה את ראשיהם משתחווה לפניך,אתה מבין שהוא רוצה שתעלה אליו בשביל שתעפו למקום מסוים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שריאולו מגיב מהר מאוד ותופס את סניבי והודף אותו,הצל מחייך ואומר:"זה שאני לא יכול לפגוע בך,זה לא אומר שריאולו והשאר לא יוכלו!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שריקואזה צוחק והוא אומר לך:"לעצור אותו,יהיה לך מזל אם הוא ייתן לך להגיד את שמו לפני שהוא ישמיד אותך,המשימה שלך נמצאת באי איירון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שראלטס שוב לא מקשיב לך והוא משתמש בשיגור בשביל להתקיף את אקנס מאחוריך,אתה רואה כאילו האוויר זז בצורה מאוד מסוים,אתה רואה דמות אך לא מצליח לזהות אותה,ספק פוקימון,ספק אדם,ספק משהו הרבה יותר מסוכן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=טום רידל;1037969]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שריאולו מגיב מהר מאוד ותופס את סניבי והודף אותו,הצל מחייך ואומר:"זה שאני לא יכול לפגוע בך,זה לא אומר שריאולו והשאר לא יוכלו!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"סניבי תחזור ! " אומר לסניבי ואחזיר אותו .
לאחר מכן אשאל בבהלה " מי זה השאר ? ! "
אנסה לקרוא לאיש ששוחה "היי ! תעזור לי ! "
ואז אבין כי הוא רחוק מדי בטח ולכן לא אוכל להסתפק בו .
לאחר מכן אתפלל בליבי 'לטיאוס..לטיאוס..האם אתה שומע ? אני חייב שתעזור לי..הצל הזה תופס אותי ואין לי כוונות רעות..בבקשה תעזור..אני לא אפגע לא בך ולא בו בבקשה...אם אתה שומע אותי ...' ואקווה לראותו .
-
[QUOTE]~WarWolf~
אתה רואה שריקואזה צוחק והוא אומר לך:"לעצור אותו,יהיה לך מזל אם הוא ייתן לך להגיד את שמו לפני שהוא ישמיד אותך,המשימה שלך נמצאת באי איירון".[/QUOTE]
"ואיך אני אגיע לספינה לשם, הרי אני באמצע הים.." אומר לריקואזה.