-
[quote=JoinT;1055817]
[COLOR=blue][B]סהר[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]פוצ'יאנה מתחיל לרוץ ובאמצע נעצר מהשיתוק , המאמן מורה לפיקאצ'ו לפתוח במכת ברק , שפוגעת ישירות בפוצי'אנה ומעלפת אותו . המאמן מסתכל עלייך ואומר : " אוקיי אני אתן לך עוד צ'אנס ! שלח פוקימון אחר ! " [/COLOR]
[/quote]
"אושווט צא ותשתמש באקדח מים!"אגיד לפוכדור של אושווט "פוצ'יאנה חזור!נלחמת יפה"אגיד לפוצ'יאנה ויחזור להיות מפוקס בקרב
-
[QUOTE=JoinT;1055655][COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
את מתכוננת לצאת מהבית , ופתאום שומעת טריקה ! הדלת נתרקת ואת נעולה בפנים . מה תעשי ?.[/COLOR][/QUOTE]
"אוי לא! אני תקועה בפנים... "אני ואמרת ומתיישבת על הרצפה בחוסר אונים "טוב.. בוא ננסה את זה איווי תנסה להריד את הדלת במתקפה מהירה!" אני אומרת ומקווה לתוצאות וגם מחפשת אולי איזה חלון
-
[QUOTE=JoinT;1055817][COLOR="DarkOrange"][B]ליאור[/B]
אחד המוכרים קורא לך , ואומר : " ראיתי את ההפסד , רוצה שאני אלמד אותך שיטה לאמן את צ'ארמנדר שלך ? "[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למוכר"כן בשמחה אני ארצה שתלמד אותי שיטה לחזק את צ'ארמנדאר". אני מוצי את צ'ארמנדאר החוצה כדי שגם הוא ישמע את דברי האיש הנחמד.אני אומר לאיש"אתה מוזמן לדבר אני וצ'ארמנדאר מקשיבים"
-
[COLOR="Sienna"][B]עידן[/B]
לקחת איתך את הביצה וטפיג קצת כועס עלייך בגלל שהברחת את הריולו , אתה קורא לו להמשיך במסע אך הוא מפנה אליך את גבו .[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]סהר[/B]
אושוואט פוגע באקדח מים בפיקאצ'ו אך זה לא גורם לנזק רב .... פיקאצ'ו מתעצבן ושולח מכת ברק חזקה שפוגעת באשווט וכמעט מעלפת אותו , פיקאצ'ו פותח במתקפה מהירה לעבר אושווט , מה תעשה ?[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
את לא מוצאת שום חלון , את לא רואה שום דבר בבית , ושומעת רק שאיווי מנסה לפתוח את הדלת ודברים נופלים , פתאום את רואה אור קטן באחד החדרים , מה תעשי ?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ליאור[/B]
המוכר אומר : " רואה את הביתן שם ? ( ומצביע על אחד הביטנים ) שם תוכל להירשם לאחד מתחרויות הפוקימונים , כל פעם המנצח זוכה במשהו אחר , רוב הפרסים הם דברים שמחזקים את הפוקימונים . " המוכר אומר ומחייך , מה תעשה ?[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1055976][COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
את לא מוצאת שום חלון , את לא רואה שום דבר בבית , ושומעת רק שאיווי מנסה לפתוח את הדלת ודברים נופלים , פתאום את רואה אור קטן באחד החדרים , מה תעשי ?[/COLOR][/QUOTE]
"איווי עצור! " אני אומרת ומתקרבת בשיא הזהירות לעבר האור הלבן "מה זה?" אני שואלת בקול מבוהל
-
[QUOTE=JoinT;1055976][COLOR="Sienna"][B]
המוכר אומר : " רואה את הביתן שם ? ( ומצביע על אחד הביטנים ) שם תוכל להירשם לאחד מתחרויות הפוקימונים , כל פעם המנצח זוכה במשהו אחר , רוב הפרסים הם דברים שמחזקים את הפוקימונים . " המוכר אומר ומחייך , מה תעשה ?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למוכר"אחלה טיפ אלך להירשם לתחרות הזאת ולהשתתף בה עם צ'ארמנדאר שלי". אני הולך עם צ'ארמנדאר שלי לדוכן שמינו נרשמים לתחרות הזאת שהמוכר אמר לי להירשם אליה
-
[COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
את צועקת אך אף אחד לא עונה , אתה ממשיכה להתקרב לעבר האור ופתאום את רואה נר זעיר דלוק . איווי מסתכל על הנר ואז עלייך , פתאום מהנר מבצבצת עין אחת צהבהבה , זה ליטוויק ! [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up351.siz.co.il/up3/jdmzmjr3nmmj.png[/IMG][/URL]
מה תעשי ?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]ליאור
מנהל התחרות אומר כך : " שלום לך נער צעיר , אתה מעוניין להשתתף בתחרות ? " לפני שאתה מספיק להגיב הוא אומר : " יש פרסים שווים היום , מומלץ מאוד להרשם ! עלות הירשמות היא 200 דולר , אך הפרסים שווים אף יותר , יש לך פוקימונים שתרצה להרשם איתם ? "[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1055976][COLOR="Sienna"][B]עידן[/B]
לקחת איתך את הביצה וטפיג קצת כועס עלייך בגלל שהברחת את לוקריו , אתה קורא לו להמשיך במסע אך הוא מפנה אליך את גבו .[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
''טפיג אני ממש מתנצל אתה חייב להבין שאני חשבתי שהלוקריו מנס לגוע בך ואני תמיד אנסה לעזור לחברים שלי,
לכן ברגע שחשבתי שמנסים לפגוע בך, לא חשבתי יותר מדי ורציתי להגן עלייך,אני מקווה שאתה סולח לי,
אז מה אתה אומר חברים שוב?,אני מבטיח שאני אשמור על הביצה כאילו היא אני'',
אומר לטפיג מחייך,'מעניין אם הביצה הזו היא בעצם ביצה שבאה מלוקריו כלמר הבן או הבת שלו או סתם ביצה שהוא שמר עליה?',אחשוב לעצמי מחייך לעבר טפיג.
-
טפיג מסתכל עלייך במבט חושב , ואז קופץ עלייך ( שמח ) . והביצה כמעט נופלת לך מהידיים ובשנייה האחרונה תפסת אותה . [/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1055984][COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
את צועקת אך אף אחד לא עונה , אתה ממשיכה להתקרב לעבר האור ופתאום את רואה נר זעיר דלוק . איווי מסתכל על הנר ואז עלייך , פתאום מהנר מבצבצת עין אחת צהבהבה , זה ליטוויק ! [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up351.siz.co.il/up3/jdmzmjr3nmmj.png[/IMG][/URL]
מה תעשי ?
[/COLOR][/QUOTE]
"וואו זה ליטוויק! יש לי מזל.. ליטוויק רוצה להיות בצוות שלי?" אני שואלת אם חיוך על הפנים
-
[COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
ליטוויק לא עונה , הוא רק נשאר במקום .[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1055990][COLOR="Sienna"][B]עידן[/B]
טפיג מסתכל עלייך במבט חושב , ואז קופץ עלייך ( שמח ) . והביצה כמעט נופלת לך מהידיים ובשנייה האחרונה תפסת אותה . [/COLOR][/QUOTE]
''וואו וואו טפיג אני שמח שאתה לא כועס עלי יותר אבל בוא לא ניסחף כמעט הפלתי את הביצה(מחייך אליו)'',
אומר לטפיג ואמשיך,''אל תדאג טפיג אני לא כועס עלייך עכשיו מה אתה אומר שעד שחבר הצוות החדש שלנו
יבקע לו ננסה למצוא בינתיים פוקימון אחר לצוות?'',אשאל את טפיג תוהה מתי הביצה תבקע.
-
טפיג מושך אותך חזרה אל חוף הים ואתה רואה שם פסיידק [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up351.siz.co.il/up2/uztawdmwm3nm.gif[/IMG][/URL] מדלג לו בין הצדפים , מה תעשה ?[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1055984][COLOR="Red"][B]ס
[COLOR="DarkOrange"]ליאור
מנהל התחרות אומר כך : " שלום לך נער צעיר , אתה מעוניין להשתתף בתחרות ? " לפני שאתה מספיק להגיב הוא אומר : " יש פרסים שווים היום , מומלץ מאוד להרשם ! עלות הירשמות היא 200 דולר , אך הפרסים שווים אף יותר , יש לך פוקימונים שתרצה להרשם איתם ? "[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למוכר"לא תוכל לרשם אותי בחינם פליז?.200 דולר זה מחיר מוגזם בשביל להשתתף בתחרות.הייתי מבין אם זה היה 15דולר או 10 דולר.אני ארשם עם צ'ארמנדאר שלי הפוקימון היחידי שלי כרגע.אז תוכל להוריד תמחיר בשבילי?"
-
מנהל התחרות עונה : " יש 2 סיבות שבגללם לא תוכל להרשם . הראשונה היא הסיבה שאין לך כסף ואין פרוטקציות , השניה היא שצריכים 2 פוקימונים בשביל להרשם , היום זה טורניר זוגות , אבל הטורניר רק בערב , תנסה ללכוד עוד פוקימון אחד ולהשיג כסף איכשהו , בהצלחה ! "[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1056022][COLOR="DarkOrange"][B]ליאור[/B]
מנהל התחרות עונה : " יש 2 סיבות שבגללם לא תוכל להרשם . הראשונה היא הסיבה שאין לך כסף ואין פרוטקציות , השניה היא שצריכים 2 פוקימונים בשביל להרשם , היום זה טורניר זוגות , אבל הטורניר רק בערב , תנסה ללכוד עוד פוקימון אחד ולהשיג כסף איכשהו , בהצלחה ! "[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למוכר"ביי". אני יוצא מהדוכן והולך לחפש פוקימון שווה לכידה וגם להשיג איכשהו קצת כסף בשביל התחרות
-
[QUOTE=JoinT;1056013][COLOR="Sienna"][B]עידן[/B]
טפיג מושך אותך חזרה אל חוף הים ואתה רואה שם פסיידק [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up351.siz.co.il/up2/uztawdmwm3nm.gif[/IMG][/URL] מדלג לו בין הצדפים , מה תעשה ?[/COLOR][/QUOTE]
''נו טפיג מה אתה אומר שננסה לתפוס לנו את הפוקימון הזה?,אוקיי טפיג תשתמש על הפסיידק מרחוק בפזילה,
ואחר כך תבוא מאחוריו ותשתמש בגחלת חזקה!!'',אומר לטפיג מחזיק פוכדור ביד.
-
לאן אתה רוצה לצאת כדי לחפש פוקימונים ומאמנים ? לדרך 1 או דרך 2 ? ( זה משנה כי בכל אחד קבעתי פוקימונים אחרים ומאמנים אחרים )[/COLOR]
פסיידק נפגע מהגחלת , קופץ למים כדי לכבות את האש , יוצא מהמים וממשיך לדלק מעל הצדפים . מה תעשה ?[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1056035][COLOR="DarkOrange"][B]ליאור[/B]
לאן אתה רוצה לצאת כדי לחפש פוקימונים ומאמנים ? לדרך 1 או דרך 2 ? ( זה משנה כי בכל אחד קבעתי פוקימונים אחרים ומאמנים אחרים )[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אכולת לשאול תשאלה הזאת בפרטי
-----------------------------------------------------------------------
אני מתחיל ללכת עם צ'ארמנדאר שללי לכייון דרך 2 ולחפש תוך כדי פוקימונים שווים ללכידה
-
אתה הולך בדרך אחד אתה וצ'רמנדר מחפשים פוקימונים , פתאום אתה רואה טפיג [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up351.siz.co.il/up2/4mnjydnjjuay.png[/IMG][/URL] ! מה תעשה ?[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1056041][COLOR="DarkOrange"][B]ליאור[/B]
אתה הולך בדרך אחד אתה וצ'רמנדר מחפשים פוקימונים , פתאום אתה רואה טפיג [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up351.siz.co.il/up2/4mnjydnjjuay.png[/IMG][/URL] ! מה תעשה ?[/COLOR][/QUOTE]
אני מתעלם מן הטאפיג החזק הזה ומחפש פוקימון מים ללכידה
-
טפיג חוסם אותך ואתה רואה דמות מתקדמת לעבר טפיג , כשהיא מגיעה אליו אתה מבין שהיא המאמנת שלו ! היא אומרת : " לא לא לא , ממני לא תתעלם ! בשביל לעבור את היער הזה תהיה חייב להלחם בי ! " מה תעשה ?[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1056035][COLOR="DarkOrange"][B]
פסיידק נפגע מהגחלת , קופץ למים כדי לכבות את האש , יוצא מהמים וממשיך לדלק מעל הצדפים . מה תעשה ?[/COLOR][/QUOTE]
''אוקיי טפיג אם הוא לא מתקיף ננצל את זה,טפיג שוב פעם פזילה ואז שוב פעם גחלת!'',
אומר לטפיג תוהה למה פסיידק לא הגיב.
-
[QUOTE=JoinT;1056052][COLOR="DarkOrange"][B]ליאור[/B]
טפיג חוסם אותך ואתה רואה דמות מתקדמת לעבר טפיג , כשהיא מגיעה אליו אתה מבין שהיא המאמנת שלו ! היא אומרת : " לא לא לא , ממני לא תתעלם ! בשביל לעבור את היער הזה תהיה חייב להלחם בי ! " מה תעשה ?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לה"כבר לא פגשתי אותך פעם אחת כבר?טוב אביס אותך עוד פעם את טאפיג החזק השלךף". אני מוציא את צ'ארמנדאר לקרב ואומר לו"יאלה קרב פוקימוני אש תקוף את טאפיג בלהביור בוא נראה מה זה יקרה לו"
-
פסיידק שוב נפגע , נשרף קופץ למים ומכבה את השריפות , חוזר לחוף ומדלג בין הצדפים .
טפיג מתעצבן , רץ לכיוון פסיידק ושולח אליו ערפיח ! ( כן מזל טוב , טפיג למד ערפיח ! ) פסיידק מקבל את המתקפה , מסתכל על טפיג ודוחף אותו , לאחר מכן ממשיך לדלג על הצדפים .[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ליאור [/B]
המאמנת עונה : " לא , לעולם לא נפגשנו .... אוקיי טפיג קפיצה בכדי להתחמק ואז להביור חזק !
טפיג התחמק ושולח להביור לכיוון צ'ארמנדר , מה תעשה ?[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1056089][COLOR="Sienna"][B]ע
המאמנת עונה : " לא , לעולם לא נפגשנו .... אוקיי טפיג קפיצה בכדי להתחמק ואז להביור חזק !
טפיג התחמק ושולח להביור לכיוון צ'ארמנדר , מה תעשה ?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ארמנדאר"אל תתחמק מן הלהביור תספפוג את הלהביור בכיף.הלהביור אולי יחזק לך את כוחות האש שלך.טוב אחרי רוץ לעבר טאפיג ושרוט אותו בכול הכוחות שלך"
-
[QUOTE=JoinT;1056089][COLOR="Sienna"][B]עידן[/B]
פסיידק שוב נפגע , נשרף קופץ למים ומכבה את השריפות , חוזר לחוף ומדלג בין הצדפים .
טפיג מתעצבן , רץ לכיוון פסיידק ושולח אליו ערפיח ! ( כן מזל טוב , טפיג למד ערפיח ! ) פסיידק מקבל את המתקפה , מסתכל על טפיג ודוחף אותו , לאחר מכן ממשיך לדלג על הצדפים .[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
''אוקי טפיג נראה לי שהפסיידק הזה לא כל כך בסדר בראש,טוב בכל אופן פוכדור צא!!'',
אומר לטפיג ואצעק תוך כדי שאזרוק פוכדור בעצמה לעבר פסיידק.
-
צ'רמנדר סופג את המתקפה אך הטפיג חזק מדי וצ'רמנדר כורע ברך . צ'רמנדר רץ לעבר טפיג עם מתקפה שריטה , אך טפיג מקדים אותו במתקפת ריסוק סלע שמעיפה אותו גבוהה באוויר .[/COLOR]
סיבוב ראשון , סיבוב שני , סיבוב שלישי .... דינג ! לכדת פסיידק , תרצה לתת כינוי לפסיידק שלכדת ?[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1055997][COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
ליטוויק לא עונה , הוא רק נשאר במקום .[/COLOR][/QUOTE]
"ליטוויק? תראה יש לי פה אוכל פוקימונים!" אני אומרת ושמה לידו קצת
-
[QUOTE=JoinT;1056096][COLOR="DarkOrange"][B]ליאור[/B]
צ'רמנדר סופג את המתקפה אך הטפיג חזק מדי וצ'רמנדר כורע ברך . צ'רמנדר רץ לעבר טפיג עם מתקפה שריטה , אך טפיג מקדים אותו במתקפת ריסוק סלע שמעיפה אותו גבוהה באוויר .[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ארמנדאר"תשתמש שוב בשריטות על הטאפיג הזה ואז תשתמש בלהביור הכגי חזק שלך עליו"
-
[QUOTE=JoinT;1056096][COLOR="DarkOrange"][B]
סיבוב ראשון , סיבוב שני , סיבוב שלישי .... דינג ! לכדת פסיידק , תרצה לתת כינוי לפסיידק שלכדת ?[/COLOR][/QUOTE]
*לא תודה בלי כינוי חחח
------------------------------
''יש טפיג לכדתי את הפוקימון הזה בזכותך,תודה לך טפיג עכשיו מה אתה אומר שנעשה הכרות עם פסיידק ואז נתקדם לעיר המכון הראשון וננוח לנו?'',אומר לטפיג מוציא את פסיידק ועושה בין כולנו הכרות.
-
[COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
שוב ליטוויק לא עונה , הוא רק נמצא שם .[/COLOR]
צ'רמנדר רץ , שורט את טפיג ושולח לו להביור , אך טפיג לא נפגע מהלביור ושוב משתמש בריסוק סלע לעבר צ'רמנדר , צ'רמנדר שוב עף גבוהה באוויר ונופל בחוזקה , הוא מתקשה לקום אך קם על רגליו בסוף .[/COLOR]
פסיידק יוצא מהפוכדור : " פסיי פסיי ... ! " טפיג מסתכל עליו מופתע , ומבולבל , פסיידק מתיישב מולך ואתה מבין שהוא מבקש אוכל .[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1056111][COLOR="Red"][B]
פסיידק יוצא מהפוכדור : " פסיי פסיי ... ! " טפיג מסתכל עליו מופתע , ומבולבל , פסיידק מתיישב מולך ואתה מבין שהוא מבקש אוכל .[/COLOR][/QUOTE]
''אוקיי'',אומר ואוציא אוכל לי לטפיג ולפסיידק,
תוך כדי האוכל אשאל אותם מה דעתם על האוכל ואנסה להבין למה פסיידק אפילו לא מביע רגשות או כלל הבעות פנים.
-
פסיידק מסיים לאכול , נעמד על רגליו , תופס את טפיג בחיבוק ומוחץ אותו משמחה , פסיידק נכנס לבד לפוכדור שלו .[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1056111][COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
שוב ליטוויק לא עונה , הוא רק נמצא שם . .[/COLOR][/QUOTE]
"ליטוויק? אתה בסדר?" אני אומרת ונוגעת בו קצת ואז דוחפת אותו "משהו לא בסדר פה.." אני אומרת ובוחנת אותו מכול מקום
-
[QUOTE=JoinT;1056114][COLOR="Sienna"][B]עידן[/B]
פסיידק מסיים לאכול , נעמד על רגליו , תופס את טפיג בחיבוק ומוחץ אותו משמחה , פסיידק נכנס לבד לפוכדור שלו .[/COLOR][/QUOTE]
''הזוי'',אומר לטפיג ואצחק טיפה,''טוב טפיג מה דעתך שנלך לעיר הבאה?'',
אומר לטפיג ואלך איתו לכיוון העיר הבאה.
-
[QUOTE=JoinT;1056111][COLOR="Red"][B]
צ'רמנדר רץ , שורט את טפיג ושולח לו להביור , אך טפיג לא נפגע מהלביור ושוב משתמש בריסוק סלע לעבר צ'רמנדר , צ'רמנדר שוב עף גבוהה באוויר ונופל בחוזקה , הוא מתקשה לקום אך קם על רגליו בסוף .[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ארמנדאר"אל תותר לטאפיג הזה אתה פוקימון ואש ואתה לא אמור להפסיד לפוקימון אש כמו טאפיג.רוץ אל טאפיג ותקוף אותו בכול הכוח בשריטות החזקות שלך"
-
[COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
ליטוויק לא זז , פשוט נשאר במקומו , את רואה שלהבת האש שלו הולכת ודועכת .[/COLOR]
הגעת לעיר השנייה , תקרא בעמוד הפרסום מה יש לעיר השנייה ותגיד לי אם אתה רוצה להתקדם או לעשות משהו .[/COLOR]
המאמנת : " תתחמק ופגע בו בלהביור , אחר כך ערפיח וריסוק סלעים שיחסל אותו ! "
טפיג עשה מה שהמאמנת אמרה , וצ'רמנדר נפל על הרצפה ולא קם , אך לא התעלף .[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1056111][COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
ליטוויק לא זז , פשוט נשאר במקומו , את רואה שלהבת האש שלו הולכת ודועכת .
.[/COLOR][/QUOTE]
"אולי הוא בסכנה חייבים ללכת למרכז הפוקימונים! " אני אומרת ומנסה לפתוח את הדלת "אוקי צא פידגי!" אני אומרת ושולפת את הפוקדור של פידגי ומוציאה אותו החוצה "אוקי פידג'י תשתמש בדחיפה על הדלת ואז ברוח! ואיווי תשתמש במתקפה מהירה ודחיפה על הדלת!" אני אומרת וקצת נלחצת מהקטע הסגור ומילטוויק
-
[QUOTE=JoinT;1056123][COLOR="Red"][B]
הגעת לעיר השנייה , תקרא בעמוד הפרסום מה יש לעיר השנייה ותגיד לי אם אתה רוצה להתקדם או לעשות משהו .[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
*קראתי
----------------------
''טפיג מה דעתך שנלך לשוק?,נוכל להילחם וגם לקנות דברים טובים מה דעתך?'',
אשאל את טפיג ואלך איתו לשוק.