-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1063727][SIZE=2][COLOR=black]לשחקני המ''ת שלי שלום:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]עד מחר [ה-10.4]לא אגיב במ''ת שלי,לעומת זאת אחרי זה אני מבטיח שאגיב במ''ת כמה שיותר פעמים ביום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אימכם הסליחה ואביכם התודה [בכוונה כתבתי עם שגיאה XD] [/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
לפחות תגיב אצלי.
-
חזרתי המ קורה כולם?
מה קורה עומר? יש חדש שלא תיהיה היום?
-
-
היי רואל,מה קורה? יש חדש?
-
אני בסדר
בניגוד לפעמים קודמות יש חדש!
קיבלתי ווינר
-
[quote=indoneJa;1063744]אני בסדר
בניגוד לפעמים קודמות יש חדש!
קיבלתי ווינר[/quote]
מזל טוב! תתחדש! אצלי אין ממש חדש.
-
תומר אני לא אגיב היום בכלל בכלל,בקושי אהיה בפורום...
-
[quote=Yuma Tsukumo;1063748]תומר אני לא אגיב היום בכלל בכלל,בקושי אהיה בפורום...[/quote]
עומר מה אתה עושה היום? יש אירוע מיוחד?
-
[quote=הרוח המתמטקאית;1063746]מזל טוב! תתחדש! אצלי אין ממש חדש.[/quote]
תודה
שכחתי לספר לך אתמול ב-4 בלילה היו 2 הזעקות היה מפחיד
-
[quote=הרוח המתמטקאית;1063749]עומר מה אתה עושה היום? יש אירוע מיוחד?[/quote]
לא ממש פשוט ישנתי מלמעלה מ-12 שעות ואני גמור...
-
רואל מה קרה שםם שהיה אזעקות?! הייתה רעידת אדמה,גנבים,ירי טילים,בדיקה של אזעקה?!
עומר נשמע שישנת המון! טוב אחכה למחר אבל כולם גמרוים גם אני גם קודק,כולם!
-
מישעו יחול לעביא לי טוחנות אריחה לפוכימון עדום הש? (עומר, גם אני יודעת לעשות שגיאות כתיב Xd!)
מישהו יכול להביא לי תוכנות עריכה לפוקימון אדום אש?
-
[quote=fire-nel;1063756]מישעו יחול לעביא לי טוחנות אריחה לפוכימון עדום הש? (עומר, גם אני יודעת לעשות שגיאות כתיב Xd!)
מישהו יכול להביא לי תוכנות עריכה לפוקימון אדום אש?[/quote]
גמ עני יודא,זא כל מעוד ויצאיט פסות,
גם אני יודע,זה קל מאוד ויחסית פשוט
-
[quote=הרוח המתמטקאית;1063754]רואל מה קרה שםם שהיה אזעקות?! הייתה רעידת אדמה,גנבים,ירי טילים,בדיקה של אזעקה?!
עומר נשמע שישנת המון! טוב אחכה למחר אבל כולם גמרוים גם אני גם קודק,כולם![/quote]
סתם סתם,לא ישנתי 12 שעות,ישנתי 11:53 שעות,ואצל קרובים שלי ישנתי עוד חצי שעה בערך XD
ונל כול הכבוד [בסרקזם]
-
-
מצטער נל,לא מצאתי שם,מחפש במקומות אחרים בעזרת גוגל.
-
-
אני לא מוצאת בגוגל... ויש לי שאלה:
נכנסתי לתוכנה M.A ופתחתי את המשחק pokemon emerald כדי לערוך אותו וזה כותב לי ככה: outline index not found. מה צריך לעשות ולמה זה לא עובד?
-
ניצחתי את קלין הזבל עכשיו נגד יוסיי הזבל Xd
-
הייי מצטער לכל מנהלי המ''תים על זה שלא הגבתי פשוט אין ווי פיי ואני במלון בחו''ל ויש פה איזה מישהו גם מישראל מסכן לקחתי לו את המחשב אז אין לי ויי פיי אני לא יודע מתי אוכל להתחבר אני חייב ללכת עכשיו סורי ביי
-
החלטתי לפרוש מהתפקיד,אוהב אותכם :)
אני יבוא לבקר...
-
ביי עומר...
הגבתי במ''ת שלי!
-
למה אף אחד לא עונה לי?
[QUOTE]נכנסתי לתוכנה M.A ופתחתי את המשחק pokemon emerald כדי לערוך אותו וזה כותב לי ככה: outline index not found. מה צריך לעשות ולמה זה לא עובד? [/QUOTE]
-
-
[quote=fire-nel;1063846]למה אף אחד לא עונה לי?[/quote]
כי כנראה אף אחד לא יודע מה לעשות נל...
-
מישהו שיודע מה לעשות?
[QUOTE]נכנסתי לתוכנה A.M ופתחתי את המשחק pokemon emerald כדי לערוך אותו וזה כותב לי ככה: outline index not found. מה צריך לעשות ולמה זה לא עובד? [/QUOTE]
-
נל אמרתי לך כבר,אם אף אחד לא עונה לך אז כנראה אף אחד לא יודע מה לעשות.
איזה נו''ד יבש!
-
-
-
-
-
היי עומר אני עכשיו עושה שכלום מי שרוצה לשחק בליפול על הווינר צריך להירשם כמו רשימת הנו''דים אתה רשום ראשון בסדר מתחילים מחר
-
אוקיי,מחר באיזו שעה למה אני פנוי כול היום...
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1063936]אוקיי,מחר באיזו שעה למה אני פנוי כול היום...[/QUOTE]
לא יודע 10-11 בבוקר
עומר אולי תגיב עכשיו במשחק שלך אני הגבתי רק פעם היום בבקשה
-
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1063938]אין לי כוח...[/QUOTE]
בבקשה :(:(
ומה קרה עומר פרש אתה יודע?
-
אני נססחף עם הזרם,כולם פורשים,אין אף אחד בפרוום ומשעמם צריך להבין שייש תהלייכם ואי אפשר ככה אני מקטין פעילות עד שהפוורם ייה יותר שוקק חיים. אני ייה עדיין בפורום אבל לא כל היום.
-
אלמוג אני רוצה לעשות משהו שיחזיר אנשים אז תחכה קצת
-
יאללה גם אני פורש [סתם סתם אמרתי בנ''וד הקודם מתי אני פורש]
-
[quote=!!~איתי~!!;1063941]אלמוג אני רוצה לעשות משהו שיחזיר אנשים אז תחכה קצת[/quote]
אני יכול לעזור?