[QUOTE=LordAbizi;1124726].
לי
אתה הולך בדרך אל הכיכר המרכזית, ומוצא איזו מסבאה באחד הרחובות
/QUOTE]
אני נכנס למסאה ומחפש שם אוכל שאוכל לאכול
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1124726].
לי
אתה הולך בדרך אל הכיכר המרכזית, ומוצא איזו מסבאה באחד הרחובות
/QUOTE]
אני נכנס למסאה ומחפש שם אוכל שאוכל לאכול
[QUOTE=LordAbizi;1124726]דוד
אתה אומר את דבריך למאצ'ופ, ומאצ'ופ מגיב באופן שאתה לא כל כך מבין. עם זאת, התגובה שלו לא נראית עויינת, ואתה עדיין חי מכל מקום, אז אתה יכול לפרש שהתגובה הזו הייתה הסכמה בשפת גוף שאינה מוכרת לך.
[/QUOTE]
אני מגרד מאחורי ראשי במבוכה 'אולי טעיתי? לא היה עדיף לקחת מישהו חמוד יותר?' אני חושב. לאחר כמה רגעים של מחשבה אני מתעשת "קדימה מאצ'ופ, בוא נלך" אני מסמן לו בעזרת תנועה בראשי לבוא אחרי ומתחיל לצעוד לכיוון העיר וירדיוס-אנטום.
דניס
אם אתה אומר, אני מתייחס בעיבוד שלי של הקרב לדחיפה ולחבטת גוף כאל אותה מתקפה בדיוק.
ואין בעיה עם נשיכה.
--
לארביטר מנצל את הקרבה בינו לבין הופיפ, ותופס חלק ממנו בין שיניו. הופיפ נאבק, ומתחיל להצליף עם העלה שעל ראשו כמה פעמים בלארביטר עד שלארביטר עוזב.
לי
אתה נכנס למסבאה. הואיל ועכשיו זו אינה שעת שיא, יש שולחנות פנויים, אך יש שולחנות שיש בהם אנשים (אתה יכול לבחור לאיזה אתה רוצה ללכת).
דוד
המממ... יש לזה יתרון וחסרון. מצד אחד הוא מבזבז כח בהליכה עכשיו, מצד שני זה גם סוג של אימון. מעניין.
--
אתם מתחילים ללכת בדרך המרכזית של פלאטיום-ורידיוס אנטום. אתם הולכים זמן מה ופוגשים פיג'י.
[QUOTE=LordAbizi;1125563]דניס
אם אתה אומר, אני מתייחס בעיבוד שלי של הקרב לדחיפה ולחבטת גוף כאל אותה מתקפה בדיוק.
ואין בעיה עם נשיכה.
--
לארביטר מנצל את הקרבה בינו לבין הופיפ, ותופס חלק ממנו בין שיניו. הופיפ נאבק, ומתחיל להצליף עם העלה שעל ראשו כמה פעמים בלארביטר עד שלארביטר עוזב.
[/QUOTE]
''לארביטר, תקוף בכדור צל כל עוד הוא קרוב אליך'' אורה ללארביטר
---
הוא יכול להשתמש בכדור צל, יש לו פה שמשם הוא תוקף, יש לו אופן ביצוע והיא דיי פשוטה למרות שהיא לטווח רחוק*
[QUOTE=LordAbizi;1125563]
לי
אתה נכנס למסבאה. הואיל ועכשיו זו אינה שעת שיא, יש שולחנות פנויים, אך יש שולחנות שיש בהם אנשים (אתה יכול לבחור לאיזה אתה רוצה ללכת).
.[/QUOTE]
אני אלך לשבת בשולחן בלי אנשים ואז אשב לי בנוח על הכיסא ואחכה למצרית שתגיע
[QUOTE=LordAbizi;1124726]
מייק
לישון? זה רק אמצע היום.
--
אתה עובר ברחובות ורידויוס-אנטום עד לכיכר המרכזית. אתה בודק את השלטים, ומוצא שיש מספר שלטים המובילים למסבאות \ פונדקים. הואיל ומבחינתי אין שום הבדל, אז יש פונדק אחד, ומסבאה אחת.
[/QUOTE]
"אוקיי, זה באמת לא זמן לישון." אני אומר, יוצא מהעיר אחרי שבדקתי איפה כל מקום, והולך אל הכיוון שבאתי ממנו ומחפש מקום שבו אוכל להתאמן עם ספירו ונידוראן.
דניס
כאן אני כבר לא מסכים איתך. "כדור צל" זה ממש לא ברור. מה זה הצל הזה, מאיפה הוא בא, גם לרכז אותו בצורת כדור זה לא כל כך ברור ודורש עבודה...
--
לארביטר מנסה להבין מה עליו לעשות, ובסוף לא עושה שום דבר, אך בינתיים הופיפ התרחק ממנו תוך כדי גלישה על רוח.
לי
מה גרם לך להניח מראש שזו תהיה מלצרית?
הסוגריים המרובעים זה כי אני לא רוצה להמציא בעצמי שמות של מאכלים, וזה כלל לא משנה, אז אני משאיר זאת לדמיונך.
--
אתה מתיישב בשולחן ריק אחד, וכעבור זמן מה באה המלצרית.
"יש לנו [שם סוג אוכל אחד שנניח שהוא לא משהו] ב-2 מטבעות ארד, [סוג שם אוכל אחר שנניח שהוא סביר] ב-5 מטבעות ארד, ו-[סוג שם אוכל שהוא טוב] במטבע כסף. מה תרצה?"
מייק
תזכור עם זאת שאתה עדיין רעב.
--
כדי לדעת האם הצלחת למצוא מקום כזה, עליי לדעת למה אתה קורא "מקום בו אוכל לאמן את ספירו ונידורן".
[QUOTE=LordAbizi;1125779]
לי
מה גרם לך להניח מראש שזו תהיה מלצרית?
הסוגריים המרובעים זה כי אני לא רוצה להמציא בעצמי שמות של מאכלים, וזה כלל לא משנה, אז אני משאיר זאת לדמיונך.
--
אתה מתיישב בשולחן ריק אחד, וכעבור זמן מה באה המלצרית.
"יש לנו [שם סוג אוכל אחד שנניח שהוא לא משהו] ב-2 מטבעות ארד, [סוג שם אוכל אחר שנניח שהוא סביר] ב-5 מטבעות ארד, ו-[סוג שם אוכל שהוא טוב] במטבע כסף. מה תרצה?"
[/QUOTE]
בכול מסעדה אמור להיות מלצרית
----------------------------------------------
אני אומר למצלרית " תביא את שם סוג אוכל אחד שניח שהוא לא משהו.אני רוצה לטעום את זה "
[quote=LordAbizi;1125779]דניס
כאן אני כבר לא מסכים איתך. "כדור צל" זה ממש לא ברור. מה זה הצל הזה, מאיפה הוא בא, גם לרכז אותו בצורת כדור זה לא כל כך ברור ודורש עבודה...
--
לארביטר מנסה להבין מה עליו לעשות, ובסוף לא עושה שום דבר, אך בינתיים הופיפ התרחק ממנו תוך כדי גלישה על רוח.
[/quote]
אני לא יודע איך מתארים מתקפות שהן לא גופניות, אם נגיד אני רוצה שהוא ישתמש בסופת חול?
והצל נוצר מריכוז של האנרגיה בגוף נראלי.
וד"א- זה לא נראלי עשוי מצל בכלל
---
"לארביטר תשרוט את הופיפ כדי שייפול!" אורה ללארביטר "תשתמש בחפירה כדי שהופיפ לא ימצא אותך!"
[QUOTE=LordAbizi;1125563]
דוד
המממ... יש לזה יתרון וחסרון. מצד אחד הוא מבזבז כח בהליכה עכשיו, מצד שני זה גם סוג של אימון. מעניין.
--
אתם מתחילים ללכת בדרך המרכזית של פלאטיום-ורידיוס אנטום. אתם הולכים זמן מה ופוגשים פיג'י.[/QUOTE]
"היי, פוקימון" אני צוהל. אבל נזכר שזה עלול להבהיל אותו ומתכווץ לרגע. אני מסתכל על מאצ'ופ "מוכן להלחם, מאצ'ופ?" אני שואל אותו ומיד פוקד "תקוף אותו" אני מצביע על פיד'גי.
לי
כן, אבל למה דווקא מלצר[b]ית[/b]?
--
"בסדר." היא אומרת והולך משם. כעבור כמה דקות היא חוזרת עם המנה שלך.
דניס
סופת חול היא באמת מתקפה מוזרה, שלדעתי לא אמורה להיות קיימת. איך פוקימון יכול להשפיע על מזג האוויר??
אוקיי אז ריכוז אנרגיה בגוף זו לא פעולה כל כך פשוטה שאפשר לזרוק סתם.
וברור שזה לא יכול להיות עשוי מצל, כי אין דבר זה צל!
--
לארביטר קופץ על הופיפ ושורט אותו. לאחר מכן לארביטר מתחיל לחפור באדמה, אך הוא איטי מדי והופיפ מספיק לדחוף אותו לפני שהוא מתחפר עמוק דיו.
דוד
כמה ציורי. איך?
[QUOTE=LordAbizi;1127132]לי
כן, אבל למה דווקא מלצר[b]ית[/b]?
--
"בסדר." היא אומרת והולך משם. כעבור כמה דקות היא חוזרת עם המנה שלך.
[/QUOTE]
כי אני רוצה שתהיה מצלרית שתשאל מה אני רוצה ולא מלצר
--------------------------------------
אני אומר לה "תודה רבה ". אני אוכל את המנה שהביאה ואז מביאה לה את הסכום שמתה עלה.לאחר מכן אצא מהמסבאה ואחפש דבר מעניין לעשות בעיר
[QUOTE=LordAbizi;1127132]
דוד
כמה ציורי. איך?[/QUOTE]
מה זאת אומרת? אמורות להיות לו כמה מתקפות שהוא יודע מרגע שהוא נולד, לא?
~~~~
אני רואה שמאצ'ופ לא זז ואומר לו "תקוף אותו עם ידך, בעוצמה מרובה".
[quote=LordAbizi;1127132]דניס
סופת חול היא באמת מתקפה מוזרה, שלדעתי לא אמורה להיות קיימת. איך פוקימון יכול להשפיע על מזג האוויר??
אוקיי אז ריכוז אנרגיה בגוף זו לא פעולה כל כך פשוטה שאפשר לזרוק סתם.
וברור שזה לא יכול להיות עשוי מצל, כי אין דבר זה צל!
--
לארביטר קופץ על הופיפ ושורט אותו. לאחר מכן לארביטר מתחיל לחפור באדמה, אך הוא איטי מדי והופיפ מספיק לדחוף אותו לפני שהוא מתחפר עמוק דיו.[/quote]
"לארביטר תשתמש במתקפת חול ותעיף לו חול לעיניים!" אורה לו "תשתמש בסלאש!"
---
סלאש זה מכה של שריטה חזרה עם הידיים
[QUOTE=LordAbizi;1125779]
מייק
תזכור עם זאת שאתה עדיין רעב.
--
כדי לדעת האם הצלחת למצוא מקום כזה, עליי לדעת למה אתה קורא "מקום בו אוכל לאמן את ספירו ונידורן".[/QUOTE]
אני מתכוון למקום פתוח, אבל עם עצים\ אבנים בקרבת מקום. שפת נחל או קרחת יער יתאימו.
[b]הערה[/b]: אני מוסיף עכשיו סימבול נוסף לרשימת הסימבולים בהודעה השלישית:
נמל, שיסומן על ידי כמה סירות. ככל שיש סירות, הנמל גדול יותר.
לי
אתה הולך לכיכר המרכזית של העיר. אתה רואה בה סמלים של כישופייה, שוק, אזור קרבות, מספר מסבאות, ונמל קטן, משמר העיר, ובית אציל.
דוד
נכון, אבל אתה לא אמרת לו מה לעשות. זה כמו שיגידו לך "תעשה משהו!". זה לא באמת אומר לך שום דבר...
--
מאצ'ופ מתקרב לפיג'י, ומנחית עליו אגרוף. פיג'י היה מופתע ולכן לא הספיק להתגונן. פיג'י טס לעבר מאצ'וף ומנקר אותו.
דניס
כן, סלאש זה אכן טריוויאלי, וזה היה אפילו יותר טריוויאלי (עד כמה שקיים מושג כזה) אם היית פשוט אומר "שיסוע", אך סלאש זה בסדר גם כן.
--
לארביטר מרים מעט חול וזורק על הופיפ, וזמנית מפריע לו לראות את לארביטר המתקרב עם ציפרוניו ושורט את הויפ. ההשפעה עברה, והופיפ נע לעבר לארביטר, ודוחף אותו.
מייק
אתה חוזר לדרך פלאטיום - ורידוס אנטום. הדרך הראשית אינה עונה לתיאור שלך, אז אתה יורד ממנה אל בתוך העצים. אתה משוטט שם זמן מה, ומוצא קרחת יער.
[QUOTE=LordAbizi;1128504][b]הערה[/b]: אני מוסיף עכשיו סימבול נוסף לרשימת הסימבולים בהודעה השלישית:
לי
אתה הולך לכיכר המרכזית של העיר. אתה רואה בה סמלים של כישופייה, שוק, אזור קרבות, מספר מסבאות, ונמל קטן, משמר העיר, ובית אציל.
.[/QUOTE]
אני אלך לאזור הקרבות ואחפש לי מאמן שיסכים להילחם נגדי
מנסה שוב:
צורת פנייה: אד.
שם במשחק: אדוארד ג'ורג' גריפין.
אופי: אמרת לא חובה.
מחוז: קוטור.
רקע: אדוארד נולד במחוז קוטור, וגדל בו כל ימי חייו.הוא נולד למשפחה ממעמד האיכרים, וחי בעיר הנמל ורמיס-דליון.אביו היה מלח, ויום אחד אביו הלך אל עבודתו כמלח, ושם ראה אדם רכוב על פוקימון בשם לפרס.האדם הרכוב על הלפרס התקיף את אביו של אדוארד והרס את ספינתו.כשהודיעו לה על המאורע, החליטה האם לעזוב את העיר ולעבור לעיר אחרת-העיר פלטיום.אדוארד נשבע שימצא את האדם הרכוב על הלפרס ויהרוג אותו אחת ולתמיד, ולהגשים את חלומו של אביו-לנצח בתחרות המאמנים השנתית.
פוקימון התחלתי: צ'ארמנדר.
תמונה: [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/536c9dab04787bbd2f586eaf4709f874.png[/IMG][/URL]
בקשות/הערות/הארות:
[quote=LordAbizi;1128504]דניס
כן, סלאש זה אכן טריוויאלי, וזה היה אפילו יותר טריוויאלי (עד כמה שקיים מושג כזה) אם היית פשוט אומר "שיסוע", אך סלאש זה בסדר גם כן.
--
לארביטר מרים מעט חול וזורק על הופיפ, וזמנית מפריע לו לראות את לארביטר המתקרב עם ציפרוניו ושורט את הויפ. ההשפעה עברה, והופיפ נע לעבר לארביטר, ודוחף אותו.
[/quote]
"תתקוף אותו שוב בדחיפה!" אורה לו במהירות כל עוד הופיפ קרוב אליו "תנסה לרתק אותו לקרקע ולהשתמש בשיסוע כשהוא צמוד לאדמה!"
[QUOTE=LordAbizi;1128504][b]הערה[/b]: אני מוסיף עכשיו סימבול נוסף לרשימת הסימבולים בהודעה השלישית:
דוד
נכון, אבל אתה לא אמרת לו מה לעשות. זה כמו שיגידו לך "תעשה משהו!". זה לא באמת אומר לך שום דבר...
--
מאצ'ופ מתקרב לפיג'י, ומנחית עליו אגרוף. פיג'י היה מופתע ולכן לא הספיק להתגונן. פיג'י טס לעבר מאצ'וף ומנקר אותו.
[/QUOTE]
זה אומר שאני יכול לומר לו לעשות כל מתקפה שיש לו או להתפתחויות שלו?
~~~~
'זה לא בתכנון, וזה לא יהיה בתכנון אף פעם' אני חושב בכעס ופוקד על מאצ'ופ "תקוף אותו שוב באגרוף, אבל לא פעם אחת אלא מספר פעמים, עד שיצליח להתחמק מהמכות שלך או עד שיתעלף".
[QUOTE=LordAbizi;1128504][b]
מייק
אתה חוזר לדרך פלאטיום - ורידוס אנטום. הדרך הראשית אינה עונה לתיאור שלך, אז אתה יורד ממנה אל בתוך העצים. אתה משוטט שם זמן מה, ומוצא קרחת יער.[/QUOTE]
"זה מקום מושלם להתאמן בו. צא נידוראן! בוא ננסה לעבוד על עוקץ הרעל שלך. אהת זוכר איך לבצע?" אני שואל את נידוראן בחביבות ואם הוא זוכר אני אומר לו:" מעולה. עכשיו תשתמש בעוקץ רעל על העץ הירוק בהיר ההוא שם."
לי
אתה הולך לאזור הקרבות. רבים מהאנשים ששם כבר בעיצומם של קרבות, ויש כמה קבוצות של אנשים מדברים. אתה פונה אל אחד המאמנים והוא נענה לאתגר שלך.
"מה התנאים?" הוא שואל. "רוצה לעשות את זה על כסף?"
אד
אוקיי רשום. קצת זרקה אותי אחורה הפשטות שבה פשוט בא מישהו והרג את אבא שלך, אך בסדר.
כבר עברה שעת הצהריים, ואתה פתאום נהיה מודע למעשיך. אין לך מושג מה עשית עד כה, אבל זה לא כל כך נורא כי עכשיו אתה כבר מודע לעצמך.
דניס
לארביטר קופץ אל הופיפ ודוחף אותו, ואז תופס אותו ומרתק אותו לקרקע, ומתחיל לנעוץ בו את ציפורניו. הופיפ מצליף בלארביטר עם העלים שעל ראשו, עד שלבסוף לארביטר עוזב אותו, ואז הופיפ עולה למעלה שוב.
דוד
לא כל מתקפה, רק מתקפות טריוויאליות; ראה הסבר ב"הערות".
--
מאצ'ופ מתקרב אל פיג'י, ומתחיל להלום בו מספר פעמים עם האגרופים שלו. פיג'י טס מעלה, ואז עושה סיבוב באוויר, ואז דוחף את מאצ'ופ.
מייק
ואיך אתה בדיוק מתכוון להבין את התשובה שלו?
--
נידוראן פולט נוזל מהפה בצורה חסרת משמעות, והנוזל אינו מצליח להגיע עד לעץ, ונופל לאדמה קודם.
[QUOTE=LordAbizi;1130147]אד
אוקיי רשום. קצת זרקה אותי אחורה הפשטות שבה פשוט בא מישהו והרג את אבא שלך, אך בסדר.
כבר עברה שעת הצהריים, ואתה פתאום נהיה מודע למעשיך. אין לך מושג מה עשית עד כה, אבל זה לא כל כך נורא כי עכשיו אתה כבר מודע לעצמך.
[/QUOTE]
"אוקיי, הגיע הזמן ללכת אל כישופיית המכשף אוקוס ולקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי!" אומר בשמחה ואלך אל הכישופייה של המכשף אוקוס במחשבת:"וואוו!יופי-סופסוף אני מתחיל את מסע הפוקימונים שלי בממלכת קוטור!"
[quote=LordAbizi;1130147]דניס
לארביטר קופץ אל הופיפ ודוחף אותו, ואז תופס אותו ומרתק אותו לקרקע, ומתחיל לנעוץ בו את ציפורניו. הופיפ מצליף בלארביטר עם העלים שעל ראשו, עד שלבסוף לארביטר עוזב אותו, ואז הופיפ עולה למעלה שוב.
[/quote]
"תנסה להשתמש שוב בחפירה!" אורה לו במטרה לאמן אותו לחפור מהר
[QUOTE=LordAbizi;1130147]לי
אתה הולך לאזור הקרבות. רבים מהאנשים ששם כבר בעיצומם של קרבות, ויש כמה קבוצות של אנשים מדברים. אתה פונה אל אחד המאמנים והוא נענה לאתגר שלך.
"מה התנאים?" הוא שואל. "רוצה לעשות את זה על כסף?"
.[/QUOTE]
אני אומר למאמן " קרב 1 על 1.טוב נעשה על כסף אבל לא הרבה כסף מעט." אני מוציא את מגבי לקרב
[QUOTE=LordAbizi;1130147]
דוד
לא כל מתקפה, רק מתקפות טריוויאליות; ראה הסבר ב"הערות".
--
מאצ'ופ מתקרב אל פיג'י, ומתחיל להלום בו מספר פעמים עם האגרופים שלו. פיג'י טס מעלה, ואז עושה סיבוב באוויר, ואז דוחף את מאצ'ופ.
[/QUOTE]
קראתי, הכוונה שהוא יכול להשתמש בכל מתקפה של מאצ'ופ שרשומה לדוגמה בסרביי?
~~~~~
"תשתמש במכת קראטה כדי להפיל את פידג'י לרצפה ואז בעט בו בכל הכוח כדי להעיף אותו" אני מורה למאצ'ופ ומקווה שהוא יצליח לתקוף.
אד
שים לב להסבר שלי כיצד אתה מגיע לשם. בעתיד אצפה שתבצע תהליך דומה בעצמך. ראה גם מידע על "סימבולים" בהודעה השלישית.
--
אתה יוצא מביתך, ועובר ברחובות הקטנים אותם אתה מכיר אל הכיכר המרכזית של פלאטיום. אתה מוצא את השלט עם סימבול הכישוף. אתה הולך בכיוון השולט, עובר כמה רחובות, ומגיע למבנה שגם עליו יש את הסימבול של הכישוף.
דניס
לארביטר מתחיל לחפור מטה, בזמן שהופיפ מנצל משב רוח כדי לדחוף את לארביטר. לארביטר מספיק לחפור דיו, והופיפ עובר מעליו. לארביטר פשוט נמצא בבור באדמה שהוא יצר, והופיפ חלף מעליו.
לי
"כמה בדיוק?" הוא שואל, ועדיין לא מוציא פוקימון.
דוד
שוב, לא [b]כל [/b]מתקפה, רק כאלה שמתאימות להגדרה של מתקפה טריוויאלית.
--
מאצ'ופ מסתובב ומנחית מכה (אין לו מושג מה זה "מכת קאראטה" אז הוא התעלם מהמילה הבעייתית ("קאראטה")) על פיג'י. פיג'י נהדף אחורה, ולאחר מכן מקבל בעיטה ממאצ'ופ. פיג'י לא מאבד את השפיות, טס מטה ומכה עם הכנף שלו במאצ'ופ.
[QUOTE=LordAbizi;1130786]
"כמה בדיוק?" הוא שואל, ועדיין לא מוציא פוקימון.
[/QUOTE]
אני אומר למאמן " בוא נסכם שהמנצח זוכה ב2 מטבעות כסף"
[quote=LordAbizi;1130786]דניס
לארביטר מתחיל לחפור מטה, בזמן שהופיפ מנצל משב רוח כדי לדחוף את לארביטר. לארביטר מספיק לחפור דיו, והופיפ עובר מעליו. לארביטר פשוט נמצא בבור באדמה שהוא יצר, והופיפ חלף מעליו.
[/quote]
"תחכה לרגע המתאים" אגיד ללארביטר וכשהופיפ יעבור מעל הבור אורה לו "תתקוף בסלאש בבטן שלו!"
[QUOTE=LordAbizi;1130786]
דוד
שוב, לא [b]כל [/b]מתקפה, רק כאלה שמתאימות להגדרה של מתקפה טריוויאלית.
--
מאצ'ופ מסתובב ומנחית מכה (אין לו מושג מה זה "מכת קאראטה" אז הוא התעלם מהמילה הבעייתית ("קאראטה")) על פיג'י. פיג'י נהדף אחורה, ולאחר מכן מקבל בעיטה ממאצ'ופ. פיג'י לא מאבד את השפיות, טס מטה ומכה עם הכנף שלו במאצ'ופ.[/QUOTE]
הבנתי, תודה.
~~~~
"טוב" אני אומר, "הגיע הזמן למכה הסופית". אני מסתכל על מאצ'ופ נושם נשימה עמוקה "גרום לפידג'י לנסות לתקוף אותך בעזרת מכת אגרוף וכשהוא יהיה קרוב אליך, תפוס אותו בשתי ידיך, תניף אותו לאוויר וזרוק אותו לאדמה בחזקה, עכשיו" אני פוקד על הפוקימון שלי.
[quote]אד
שים לב להסבר שלי כיצד אתה מגיע לשם. בעתיד אצפה שתבצע תהליך דומה בעצמך. ראה גם מידע על "סימבולים" בהודעה השלישית.
--
אתה יוצא מביתך, ועובר ברחובות הקטנים אותם אתה מכיר אל הכיכר המרכזית של פלאטיום. אתה מוצא את השלט עם סימבול הכישוף. אתה הולך בכיוון השולט, עובר כמה רחובות, ומגיע למבנה שגם עליו יש את הסימבול של הכישוף.[/quote]
"כנראה שזו הכישופיה!" אומר לעצמי בשמחה "כל מה שאצטרך לעשות עכשיו זה לחכות למכשף שילווה אותי אליה." ואחכה מחוץ לכישופיה של פרופסור אוקוס למכשף מלווה.
לי
"השתגעת?! אינני מתכוון להמר על כל כך הרבה!!" הוא אומר ולוקח צעד אחורה ומסתכל עליך בבעתה.
דניס
לארביטר מחכה בבור, וכשהופיפ יורד מטה, לארביטר קופץ מעלה ושורט את הבטן שלו. הופיפ נפגע, אך מנצל את הקרבה כדי להצליף עם העלה שעל ראשו בלארביטר.
דוד
מאצ'ופ מתקרב אל פיג'י ונותן לו אגרוף. פיג'י בתגובה יוצא למתקפת ניקור. מאצ'ופ מנסה לעצור אותו, ומצליח רק אחרי שפיג'י ניקר אותו מעט. מאצ'ופ מרים את פיג'י, ואז זורק אותו, אך פיג'י במהלך הנפילה מנפנף מעט בכנפיים שלו ומקטין את הנזק מהנפילה.
אד
אתה לא יכול סתם לצפות שמשהו יקרה, עליך לגרום לו לקרות (למשל דפיקה בדלת). הפעם אוותר.
--
אתה מחכה זמן מה מחוץ לכישופייה, כשאיש אחד, הלבוש בגלימות סגולות (ומכאן אתה מסיק שהוא מכשף קוטורי) מתקרב לכישופייה. הוא מבחין בך.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל, בעודו מתקרב לדלת הכישופייה.
[quote=LordAbizi;1132024]
דניס
לארביטר מחכה בבור, וכשהופיפ יורד מטה, לארביטר קופץ מעלה ושורט את הבטן שלו. הופיפ נפגע, אך מנצל את הקרבה כדי להצליף עם העלה שעל ראשו בלארביטר.[/quote]
"תשתמש בשריטה כדי להזיז את העלה של הופיפ לפני שיפגע בך!" אורה ללארביטר להגן בהתקפה "תשתמש בדחיפה!"
[QUOTE=LordAbizi;1132024]לי
"השתגעת?! אינני מתכוון להמר על כל כך הרבה!!" הוא אומר ולוקח צעד אחורה ומסתכל עליך בבעתה.
[/QUOTE]
אני אומר לו " אז בוא לא נהמר על סכום כסף פשוט נילחם על הכיף "
[quote]אד
אתה לא יכול סתם לצפות שמשהו יקרה, עליך לגרום לו לקרות (למשל דפיקה בדלת). הפעם אוותר.
--
אתה מחכה זמן מה מחוץ לכישופייה, כשאיש אחד, הלבוש בגלימות סגולות (ומכאן אתה מסיק שהוא מכשף קוטורי) מתקרב לכישופייה. הוא מבחין בך.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל, בעודו מתקרב לדלת הכישופייה.[/quote]
"כן, אני רוצה להיכנס לכישופייה של המכשף אוקוס, אך לצערי אני לא יכול להיכנס ללא מכשף." אומר למכשך הקוטורי "האם אתה יכול ללוות אותי לכישופיה?"
[QUOTE=LordAbizi;1132024]
דוד
מאצ'ופ מתקרב אל פיג'י ונותן לו אגרוף. פיג'י בתגובה יוצא למתקפת ניקור. מאצ'ופ מנסה לעצור אותו, ומצליח רק אחרי שפיג'י ניקר אותו מעט. מאצ'ופ מרים את פיג'י, ואז זורק אותו, אך פיג'י במהלך הנפילה מנפנף מעט בכנפיים שלו ומקטין את הנזק מהנפילה.
[/QUOTE]
'אני צריך לנטרל את הכנפיים שלו' אני חושב "מאצ'ופ" אני אומר בהססנות "תעשה בדיוק כמו קודם אבל תפוס אותו בכנפיו, ואז תקח אותו, תצמיד אותו לעץ ותרביץ לו עד שיתעלף"
דניס
התכוונתי שהוא כבר פגע, טעות שלי.
--
לארביטר יוצא לדחוף את הופיפ ופוגע בו. הופיפ מנצל משב רוח, מסתובב סביב לארביטר ואז דוחף אותו חזרה.
לי
"בה... שיהיה." הוא אומר, ומתרחק מעט ממך. "צא, הוט הוט!" הוא אומר ומוציא הוט הוט.
אד
שים לב מה אתה עושה, אתה מספר לו המון מידע שהוא יודע.
--
"מה מטרת הביקור שלך?" שואל המכשף.
דוד
מאצ'ופ שוב מתקרב אל פיג'י ונותן לו אגרוף. פיג'י טס כלפי מטה כדי לנקר את מאצ'ופ, ומאצ'ופ מתכונן לתפוס אותו, אך זו הייתה הטעיה, ופיג'י המריא למעלה ברגע האחרון. מאצ'ופ כבר החל להניע את הידיים שלו כדי לתפוס אותו, ובינתיים פיג'י מנמיך אל מאחורי מאצ'ופ ומנקר אותו משם.
[quote]אד
שים לב מה אתה עושה, אתה מספר לו המון מידע שהוא יודע.
--
"מה מטרת הביקור שלך?" שואל המכשף.[/quote]
"אני רוצה לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי ולהתחיל את המסע שלי!" אומר למכשף.
[quote=LordAbizi;1133145]דניס
התכוונתי שהוא כבר פגע, טעות שלי.
--
לארביטר יוצא לדחוף את הופיפ ופוגע בו. הופיפ מנצל משב רוח, מסתובב סביב לארביטר ואז דוחף אותו חזרה.[/quote]
"קדימה לרביטר, אני רוצה שתנסה לרכז את כל האנרגיה שלך בגוף, את כל האש שלך בגוף" אורה לו "תרכז הכל בנקודה אחת, בסביבת הפה".
"תנסה לחמם את הגוף שלך" אמשיך "ותנסה לשחרר את האנרגיה בפרץ אש אחד!"
אסיים את תהליך יצירת מתקפת האש.
[QUOTE=LordAbizi;1133145]
דוד
מאצ'ופ שוב מתקרב אל פיג'י ונותן לו אגרוף. פיג'י טס כלפי מטה כדי לנקר את מאצ'ופ, ומאצ'ופ מתכונן לתפוס אותו, אך זו הייתה הטעיה, ופיג'י המריא למעלה ברגע האחרון. מאצ'ופ כבר החל להניע את הידיים שלו כדי לתפוס אותו, ובינתיים פיג'י מנמיך אל מאחורי מאצ'ופ ומנקר אותו משם.[/QUOTE]
'למה לא חשבתי על זה?' אני חושב בעצב "מאצ'ופ" אני אומר ביאוש "פשוט תרביץ לו. תבעט בו, תן לו אגרופים, אולי זה יעזור"