-
[QUOTE]דרייק הנרי
בהצלחה? במקלחת? Xd
----------------
טום ופורלוין יוצאים מהפוקדור. זאת הפעם הראשונה ששניהם נפגשים, נראה שטום לא מחבב במיוחד את פורלוין, מכיוון שמרגיש שהוא תופס את מקומו. אך פורלוין אדיש ומתעלם מטום, הולך בעצלנות למיטה הקטנה, מסתובב במקום, בוחן אותה ומתיישב. טום הולך אחריו ושוכב על יד אודינו.
אתה לוקח את התפריט המונח על המיטה, ומזמין באמצעות מכשיר הקשר אוכל לפוקימונים, ואוכל לך ולליה.
ליה יוצאת מהמקלחת, לבושה במכנס רחב המגיע עד לברכיים, וגופיית סבא לבנה.
"קדימה, תורך." היא אומרת "תזדרז, עוד מעט יגיע האוכל לא?" היא אומרת. [/QUOTE]
"נכון ליה." אגיד לליה ואז אסתכל על טום, "רוצה להתקלח איתי טום?" אשאל את טום בציניות (אבל אם הוא מסכים אז סבבה :)) ואז אכנס למקלחת עם או בלי טום.
-
[quote=IdanOrany;1109228][B][U]אדם פרץ[/U][/B]
"יודע מה?" הוא אומר "אין בעיה, בוא נלך." הוא ממשיך את דבריו ומהנהן. שניכם ממשיכים את דרכיכם מחוץ לדרך 1, ולעיר אקומולה.
"העיר על הגבעה..." הוא ממלמל "דרך אגב, קוראים לי ג'ון." הוא אומר, אתם עולים על הגבעה המובילה לעיר אקומולה, עיר שכולה גבעות.
אתה מבחין בריצוף הנוצץ, כתוצאה מקרני השמש של שעות הדמדומים.
"קדימה, מרכז הפוקימונים לא רחוק מכאן." הוא אומר לך, ומצביע קדימה.
.[/quote]
"תודה, ודרך אגב לי קוראים אדם נעים להכיר אותך" אגיד בחיוך
לאחר כמה דקות של הליכה אשאל אותו בחיוך:"תגיד ג'ון אתה מאמן פוקימונים כבר הרבה זמן?"
-
[QUOTE=IdanOrany;1108701][b][center]אני ממש מצטער על המחסור בתגובות בזמן האחרון, זה ישתנה לקראת סיום הלימודים.[/center][/b]
[b][u]דארן ווסט[/u][/b]
אתה משתהה קצת בזירת הקרב, מהרהר מעט. לאחר מכן אתה יוצא מהזירה, יורד במדרגות ומגיע ללובי ויוצא החוצה בזריזות.
המראה ההררי של העיר אקומולה חובק אותך, ואתה מחליט לצאת ממנו, אתה הולך לכיוון הדרך הבאה, נפרד מהגבעות של העיר אקומולה בירידה חדה מטה. אתה נכנס אל תוך דרך 2, שהיא ברובה עצים ושדות, והשלט הטיפוסי לדרכים מקבל אותך.
[i]"דרך 2 - זהירות פוקימונים פראיים!"[/i]
אתה מבחין בכמות רבה של מאמנים השוהים ומטיילים בדרך 2.[/QUOTE]
'אממ כנראה זו דרך מצויינת לאימונים...' אני חשוב לעצמי בחיוך קטן תוך כדי התקדמות.
בעודי מתקדם, אחפש פוקימונים פראיים לתפיסה או קרב.
-
[quote=IdanOrany;1109385][B][U]קודאק סטורן[/U][/B]
[I]כלב נהר זה לוטרה, ואושאווט הוא לוטרה.[/I]
-------------
אתה לוקח את הפוקידע שהושיטה לך ג'וניפר. אתה מכוון את העינית של המצלמה אל עבר אושאווט הישנוני.
"אושאווט, כלב הנהר. הצדף שעל בטנו יכולה לשמש כאמצעי הגנה והן התקפה." בוקע קול מתכתי המזכיר קולה של אישה מהמכשיר האדום. אתה מעביר את העינית אל עבר טפיג, שגוער.
"טפיג, חזיר האש, הוא יכול לירות כדורי אש מאפיו, אך כשהוא חולה או עצוב, לא יוצא דבר מעשן." בוקע שנית הקול המתכתי.
לבסוף אתה מעביר את עינית הפוקידע אל עבר סניבי, שנראית מחויכת ושמחה למידי.
"סניבי, נחש העשב. סניבי משתמש בעלים שעל זנבו כדי לשאוב אנרגיה מהשמש. מבצע את פעולת הפוטוסינתזה." בוקע בשלישית הקול מהפוקידע.
"סניבי!" עונה בשמחה סניבי, מחייכת אלייך, נראית נחושה.
"נראה שסניבי מעוניינת להצטרף למסע." ג'וניפר אומרת.
"אז, אתה בוחר בסניבי?" היא שואלת לבסוף.
[/quote]
"כמובן!" אומר ואחזיק את סניבי בידיי.
"מה את אומרת שכבר עכשיו נצא למסע?" אשאל אותה ואקח מפרופ' ג'וניפר את כל מה שנתנה לי.
"תודה לך.." אודה לה ואצא עם סניבי לבחוץ תוך כדי שאני הולך איתה לעיר הבאה.