-
[QUOTE=Real Spartan;1121357][B][COLOR=black][COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "האבנים שייכים לטיטאנים, משיגים אותם מכל טיטאן בדרך שונה" הם מסבירים[/COLOR]
[COLOR=purple]"אמרנו לך כבר מי זה דינאקס, נוול מרושע שחזר מעולם המתים" הג'ירף עונה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מאז ומתמיד יש סכסוך בין דארקניה לכפר ווילד" הצפרדע מסיים לענות לשאלות שלך "וכן, הוא אחראי לזה".[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"יש לי יכולות מיוחדות?" אני שואל בסקרנות ומסתכל על הגוף שלי. "אם הייתי יודע שאני יום אחד יתמזג עם חיה הייתי מרבה להיות ליד אריה או איזה תנין קטן" אני אומר בצחוק.
"מתי מתקדמים לכפר?" אני שואל אותם.
-
[quote=Real Spartan;1121357][B][COLOR=black]הבהרה- משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] *תרשום גם באיזו צורה אתה מכה, כמו למשל דקירה או שריטה..*[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה דוקר לכיוון ראשו של דניס, הוא מתכופף ואתה פוגע בקסדה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]דניס תוקף אותך עם חניתו לכיוון כף ידך בדקירה, מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
מיד אסיט את ידי ואתכופף כדי להתחמק מהדקירה.
אחרי זה אקח את חרבי ואפגע בכף ידו של דניס בצורת שריטה.
-
[quote=Real Spartan;1121357][B][COLOR=black]הבהרה- משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] *זה בסדר, אני מצפה שתהיה פעיל בחופש*[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"נתחיל" המסטר מעלים את החור השחור, הוא ממשיך לרחף באוויר אך בלי המערבולת שריחפה מאחוריו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אני אלחם חשוף" הוא אומר וזורק את חרבו הצידה "אל תדאג עורי חזק ולא יכול להחתך".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אני נותן לך להתחיל ראשון" הוא אומר בנינוחות, ועוצם את עייניו בריכוז.[/COLOR]
[/quote]
"עור חזק אה?!" אקרא.
"אני מניח שנצטרך לבדוק את זה, אתה לא חושב?!" אקרא ואזנק לעברו בעודי מנסה להכות עם החרב בידו הימנית, אך כמובן שלקחתי את דבריו ברצינות ולא זלזלתי, מהלך זה יהיה רק מלכודת בשביל להיות קרוב אליו ולחבוט בפניו מטווח אפס.
~~~
בחופש אני אהיה פעיל מאוד אך בימים הקרובים יתכן ולא אגיב הרבה מצטער שוב =[
-
[B][COLOR=#000000]הבהרה- משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי- [/B]"כל הנו"דים נראים אותו דבר" האס אומר "אך השונה שביניהם הוא הצבע של בגדיהם, הבגדים מחוברים לגופם משנולדו".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"לכל צבע יש יכולת שונה" האס ממשיך ומסיים "כל יכולת אמורה לעזור להם להתחמק ממנו- רוצחי הנו"דים".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה רץ אל היצור המוזר ביחד עם האס, אתם רואאים את היצור מקרוב.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]האס אומר "זה נו"ד" ומתיישב על סלע "אסור לי לעזור לך במבחן".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "יש לך שיריון" אומר הצפרדע "וטפרים, לא מספיק לך?"[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה שואל אותם לגבי הכפר והג'ירף נעצר "שמעת משהו חלול קודם?"[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מהנהן שכן, והוא מסביר "זה בגלל שהיינו מעל לכפר התחתון, אתה בא איתנו? או שאתה רוצה ללכת לכפר העליון?"[/COLOR]
[COLOR=#800080]הם הולכים ופותחים דלת נסתרת בדשא לכפר התחתון.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה חומק מהדקירה והחנית רק שורטת אותך באגודלך, אתה תוקף את כף ידו של דניס, המהלך שוב לא עובד לך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]דניס עוצר את חרבך עם החנית ואומר "זה מספיק, האימון נגמר, תם הזמן".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני הולך למישהו שיבדוק את ידי הימנית" הוא אומר "תלך למקדש הכי גבוה, אתה תזהה אותו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]תטפס במדרגות עד הקומה האחרונה, המאסטר יחכה לך שם".[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] אתה מנסה להכות עם החרב בידו הימנית, אך הוא מסתובב באוויר וחומק, אתה שם לב שעייניו עדיין עצומות.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מנסה לחבוט מפניו מטווח האפס שבו אתה נמצא אך שוכח דבר אחד חשוב- אם אתה יכול לתקוף אותו בטווח אפס, גם הוא יכול לתקוף אותך מאותו הטווח.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא עוצר את החבטה שלך בעזרת ידו השמאלית ודוחף את ראשך אחורה בעצמה עם הימנית, אתה נופל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא עוזר לך לקום ומחכה שתתקוף שוב.[/COLOR]
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "אין בעד מה" הוא דוהר משם בעוד אתה פונה לבקתה הראשונה.
אתה נכנס לבקתה, בתוך הבקתה עומד אדם עם לבוש מוזר מימי הביניים.
הוא משריר כבוד בחדר, מחזיק מגן זהוב וחנית, על ראשו קסדה כהה ומכתפיו תלויה גלימה.
מה תעשה?[/quote]
"שלום, אתה מלמד כאן לחימה בנשק?" אשאל את האיש "אם כן, אני קיבה, באתי לכאן ללמוד."
-
[quote=Real Spartan;1121357][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה מעיף את היצור הגוסס לאווייר, הוא נהפך לאבקה וסיא צועק "לא!"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סיק רצה אל האבקה בעודה ממלמלת לעצמה "סוף סוף... הפעם דינאקס יהיה מרוצה... לא עוד כישלון..."[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הוא אוספת את האבקה ונעלמת לתוך האפלה, שאר היצורים בעקבותיה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"היא בורחת! בוא נרדוף אחריה סיא!" אגיד בעודי מסתכל על סיא ורואה את סיק בורחת
"מה אתה עושה צריך למהר! ומה היה כל כך נורא? מה זו האבקה הזו?" אשאל בהפתעה
'מה קורה במקום הזה' אחשוב לעצמי
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- "כל הנו"דים נראים אותו דבר" האס אומר "אך השונה שביניהם הוא הצבע של בגדיהם, הבגדים מחוברים לגופם משנולדו".
"לכל צבע יש יכולת שונה" האס ממשיך ומסיים "כל יכולת אמורה לעזור להם להתחמק ממנו- רוצחי הנו"דים".
אתה רץ אל היצור המוזר ביחד עם האס, אתם רואאים את היצור מקרוב.
האס אומר "זה נו"ד" ומתיישב על סלע "אסור לי לעזור לך במבחן".[/quote]
"אני לא צריך את העזרה שלך אס..." אומר לאס ואז אלך לעץ הקרוב ליצור, "נו"ד... נו"ד..." אומר בשקט אך שהנו"ד ישמע אותי, ואז אקפוץ לעבר הנו"ד ואשסע אותו בעזרת ציפורניי.
-
[quote=Real Spartan;1121357][COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] אתה הולך לטייל בהר באסיה, לפתע נמר שלג מזנק עליך, הוא רץ לידך, מפולת שלג מתקרבת![/COLOR]
[COLOR=#808000]זנבו מצליף בך ללא כוונה, אתה מסתחרר, מפחד לפתוח עינייו, אתה פותח את עינייך ואתה נח על שלג בפסגה של הר.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אבל במקום אחר, שונה מההר שהיית עליו.[/COLOR]
[COLOR=#808000]נמר השלג לא נראה בסביבה, מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי לאחר כל מה שקרה: "מה קרה פה עכשיו?, ואיפה הנמר השלג שהיה פה ונעלם לאחר המפולת שלג" ואז אני מחפש את המראה שלי בתיק כדי לראות מה קרה לי.
-
[QUOTE=Real Spartan;1121882][B][COLOR=#000000]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "יש לך שיריון" אומר הצפרדע "וטפרים, לא מספיק לך?"[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה שואל אותם לגבי הכפר והג'ירף נעצר "שמעת משהו חלול קודם?"[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מהנהן שכן, והוא מסביר "זה בגלל שהיינו מעל לכפר התחתון, אתה בא איתנו? או שאתה רוצה ללכת לכפר העליון?"[/COLOR]
[COLOR=#800080]הם הולכים ופותחים דלת נסתרת בדשא לכפר התחתון.[/COLOR]
[/QUOTE]
"תחתון" אני מתלהב מאפשרות הבחירה שלי, "אני תמיד רציתי להיות מתחת לאדמה" אני אומר בהתרגשות. אני מסתכל על הציפורניים שלי ועל השריון גב שלי. אני שורט את עצמי כדי לראות את החוזק שלי. לפתע אני נזכר שיש לי זנב, אני מסתכל עליו ומתחיל להזיז אותו. כל זה עשיתי בזמן שהבאתי תשובה.
-
[quote=Real Spartan;1121882]
[COLOR=sienna][COLOR=#6c6c6c][/COLOR][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] אתה מנסה להכות עם החרב בידו הימנית, אך הוא מסתובב באוויר וחומק, אתה שם לב שעייניו עדיין עצומות.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מנסה לחבוט מפניו מטווח האפס שבו אתה נמצא אך שוכח דבר אחד חשוב- אם אתה יכול לתקוף אותו בטווח אפס, גם הוא יכול לתקוף אותך מאותו הטווח.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא עוצר את החבטה שלך בעזרת ידו השמאלית ודוחף את ראשך אחורה בעצמה עם הימנית, אתה נופל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא עוזר לך לקום ומחכה שתתקוף שוב.[/COLOR][/quote]
"נחמד..." אמלמל ואשפשף את ראשי עקב המכה.
'הוא עוצם את עינייו, הוא כל כך חזק עד שהוא אינו מסתמך על חוש הראייה, אבל דבר זה כנראה עוזר לו להתרכז יותר ואין מראות שמסבכים אותו' אחשוב לעצמי.
'אך אם יהיהו רעשים שיסבכו אותו!' אעלה במוחי רעיון.
מיד לאחר מכן אחפש חפץ כלשהו ואזרוק אותו מאחורי גבו בעודי מצפה שהמסתר יסתובב, אם יסתובב אכה בו בחוזקה אך אם יבין את המהלך אנסה לחפש תוכנית חלופית ואסרוק את גופי בכדי לראות את השינויים שחלו בו.
-
[B][COLOR=#000000]הבהרה- [/COLOR][COLOR=dimgray]משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000000]הודעה-[/COLOR][COLOR=dimgray] מעכשיו שני משתמשים שיהיו באותו מקום ובאותה סיטואציה יהיו באותו עולם ולא כל אחד בעולם אחר לבד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]עוד הבהרה-[/COLOR][COLOR=dimgray] אם מישהו רוצה לצאת מהמשחק שרק יגיד, אני לא רוצה מישהו שלא נהנה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#696969]בנוסף, אם מישהו רוצה לשחק במקום המשחק הזה באנימורפס [שייפתח כשאדלל את כמות המשתתפים] הוא מוזמן להגיד לי ואוציא אותו מהמשחק הזה ואז אתן לו להכנס עם [U]מקום שמור[/U] לאנימורפס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]הערה-[/COLOR][COLOR=dimgray] למרות שזה נראה ככה לא, אני לא מנסה להפתר משחקנים בכוח. XD[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתב מתקרב אל הנו"ד באומרך "נו"ד... נו"ד...".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הנו"ד שומע אותך ומתחיל לברוח ממך, אתה רץ אחריך בספרינט ומשסע אותו עם ציפורניך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מפספס אותו בשניה האחרונה ולא מצליח לשסע אותו או לגעת בו.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img560.imageshack.us/img560/6084/tek7139686.png[/IMG][/spoiler]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "בהחלט כן" הוא אומר "אני מלמד לחימה בנשק".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"שמי אבי, אני סגנו של מנהיג ספרטה- דניס" הוא אומר "אני והוא מאמנים לחימה בנשק כאן בקיק כאשר אנחנו מבקרים כאן".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אז תבחר את הנשק שלך" [/COLOR][COLOR=red]הוא אומר ופותח מגירה מוסתרת בקיר העץ של הבקתה.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שם:[/COLOR]
[COLOR=red]-חנית קצרה[/COLOR]
[COLOR=red]-חנית ארוכה[/COLOR]
[COLOR=red]-חרב סייף[/COLOR]
[COLOR=red]-חרב סמוראים[/COLOR]
[COLOR=red]-פגיון[/COLOR]
[COLOR=red]-סכין[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה מתחיל לרוץ אחרי סיק, וקורס על רגלך הפצועה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"עזוב אותה" סיא אומר "התחמנית הזאת לא תתקוף בזמן הקרוב".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"זה לא טוב שהיא לקחה את האבקה" הוא ממלמל לעצמו "זה הולך להיות רע".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"מה קרה לך?" הוא שואל על הפצע, הרגל שלך ירוקה מסביבו והוא מדמם "איך זה קרה ומתי?"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] אתה מחפש את התיק שלך אבל לא מוצא אותו, הוא נעלם, אתה מניח שהגעת למקום המוזר בלעדיו.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה שומע יללות, מזג האוויר השתנה לקפוא אף יותר [אתה בערך במרכז ההר, לא בפסגה אבל לא למטה.][/COLOR]
[COLOR=#808000]מטר ברד הרסני מתחיל לרדת מלווה במבול, מטר הברד מכאיב לך, אתה ממשיך לשמוע את היללות.[/COLOR]
[COLOR=#808000]גופך קר, הקור של הגשם והברד רק מדגיש את הקור הנפלט מהשלג שאתה יושב עליו, מההר עצמו.[/COLOR]
[COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#808000]*אתה עדיין בן אדם רגיל, אתה תדע כשייתרחש שינוי*[/COLOR]
[COLOR=#808000][/COLOR]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] אתה שורט את עצמך תוך כדי השאלה, אתה מרגיש כאב אך לא כל כך נוראי בזכות העור המחוספס והקשה שלך.[/COLOR]
[COLOR=purple]"אז תכנס" הג'ירף אומר ונכנס פנימה, אתה נכנס אחריו, אתה זוחל במין מנהרה שמותאמת היטב לגודל הג'ירף, הצפרדע נכנס אחריכם.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתם מגיעים תוך 15 דקות אל סוף המנהרה, אתה שרוי בהלם כשאתה רואה מה נמצא שם.[/COLOR]
[COLOR=#800080]בקתות אבן היו חצובות בכל מקום, שווקים, דוכנים וחנויות עמדו להם שם, הרחובות היו הומי אדם, או יותר נכון חצאי אדם.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה רואה שם גם קנטאורים, סאטירים, אנשים חצויי אדם חצויי חיה ואפילו איש או שניים רגילים.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] אתה מחפש חפץ כלשהו וזורק אבן קטנה אל מאחורי גבו, אך הוא לא מסתובב.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"ילד, זריקת חפצים לא תעבוד לך מהסיבה הפשוטה שחפץ לא נשמע כמו תקיפה או צעדי אדם" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מביט על גופך ורואה את מה שראית כבר קודם: עור ירקרק יותר ומחוספס, לוחיות עצם בגבך, קרומי שחייה בכפות הידיים והרגליים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]לפתע אתה מרגיש כאב חד באגנך,אתה מבחין בזנב עבה וחזק שצומח מגופך, בו בזמן את מרגיש כאבי שיניים, שינייך התחדדו ולסתתך צמחה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "בהחלט כן" הוא אומר "אני מלמד לחימה בנשק".
"שמי אבי, אני סגנו של מנהיג ספרטה- דניס" הוא אומר "אני והוא מאמנים לחימה בנשק כאן בקיק כאשר אנחנו מבקרים כאן".
"אז תבחר את הנשק שלך" הוא אומר ופותח מגירה מוסתרת בקיר העץ של הבקתה.
אתה רואה שם:
-חנית קצרה
-חנית ארוכה
-חרב סייף
-חרב סמוראים
-פגיון
-סכין
מה תעשה?[/quote]
אתה מנסה לעשות את זה ריאליסטי.. Xd
-------------------------------------------------
"המממ.." אומר ואבחון את הנשקים בקפידה ולאחר מכן אגיד לאבי:"אני אבחר בחרב הסמוראים!" ואוציא אותה מן המגירה בשמחה רבה.
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתב מתקרב אל הנו"ד באומרך "נו"ד... נו"ד...".
הנו"ד שומע אותך ומתחיל לברוח ממך, אתה רץ אחריך בספרינט ומשסע אותו עם ציפורניך.
אתה מפספס אותו בשניה האחרונה ולא מצליח לשסע אותו או לגעת בו.
מה תעשה?[/quote]
"אתה רשע נו"ד!" אומר בכעס ואז אתפוס אבן, אזרוק על הנו"ד ואז בדיוק שהוא מנסה להתחמק אתקע לו את הציפורניים בבטן.
-
[B][COLOR=#000000]הבהרה- [/COLOR][COLOR=dimgray]משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000000]הודעה-[/COLOR][COLOR=dimgray] מעכשיו שני משתמשים שיהיו באותו מקום ובאותה סיטואציה יהיו באותו עולם ולא כל אחד בעולם אחר לבד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]עוד הבהרה-[/COLOR][COLOR=dimgray] אם מישהו רוצה לצאת מהמשחק שרק יגיד, אני לא רוצה מישהו שלא נהנה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#696969]בנוסף, אם מישהו רוצה לשחק במקום המשחק הזה באנימורפס [שייפתח כשאדלל את כמות המשתתפים] הוא מוזמן להגיד לי ואוציא אותו מהמשחק הזה ואז אתן לו להכנס עם [U]מקום שמור[/U] לאנימורפס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]הערה-[/COLOR][COLOR=dimgray] למרות שזה נראה ככה לא, אני לא מנסה להפתר משחקנים בכוח. XD[/COLOR][/B]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] *מה זאת אומרת? אני משלב את ספרטה בגלל הרעיון הגאוני שלי לשלב קבוצות מהפורום במשחק*[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה בוחר בחרב הארוכה, הטרפזית והדקה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"תתחיל" אבי אומר לך "תקוף אותי".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא זורק את המגן הצידה ורגע לפני שאתה תוקף הוא מושיט לך שריון "רוצה? כדאי לך, זה יימנע פציעות ואתה גם תתרגל לשריון".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]*תציין איך אתה תוקף, יש דקירה ויש שריטה, מאיזה כיוון [כמו למשל: "שריטה בצורה של הנחתה מלמעלה] ולאיזה מקום בגוף.*[/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה זורק את האבן על הנו"ד, הנו"ד חומק ואתה דוקר אותו בביטנו עם ציפורניך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הנו"ד מזנק אחורה ומכניס את ידייו לכיס המעיל, האס נאנח "אוייש נו, התרגיל".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא זורק מאות עלים, קשה לך לראות בגלל הערפל, הנו"ד נעלם כשהעלים מתפוגגים וצונחים אל הקרקע.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]האס נראה מאוכזב "גם אני לא הצלחתי בניסיון הראשון".[/COLOR]
-
[quote=Real Spartan;1123156][B][COLOR=#000000]הבהרה- [/COLOR][COLOR=dimgray]משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD[/COLOR][/B]
[COLOR=#006400][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה חומק מהדקירה והחנית רק שורטת אותך באגודלך, אתה תוקף את כף ידו של דניס, המהלך שוב לא עובד לך.
דניס עוצר את חרבך עם החנית ואומר "זה מספיק, האימון נגמר, תם הזמן".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני הולך למישהו שיבדוק את ידי הימנית" הוא אומר "תלך למקדש הכי גבוה, אתה תזהה אותו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]תטפס במדרגות עד הקומה האחרונה, המאסטר יחכה לך שם".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]?[/COLOR][/quote]
"בסדר" אומר ואעשה כדבריו,אתחיל לצעוד לעבר המקדש הכי גבוה.
תוך כדי אחשוב 'מעניין מה יחכה לי בדרך..'
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה זורק את האבן על הנו"ד, הנו"ד חומק ואתה דוקר אותו בביטנו עם ציפורניך.
הנו"ד מזנק אחורה ומכניס את ידייו לכיס המעיל, האס נאנח "אוייש נו, התרגיל".
הוא זורק מאות עלים, קשה לך לראות בגלל הערפל, הנו"ד נעלם כשהעלים מתפוגגים וצונחים אל הקרקע.
האס נראה מאוכזב "גם אני לא הצלחתי בניסיון הראשון". [/quote]
"בוא נרדוף אחריו!" אומר לאס ואז ארוץ עם אס או בלי אס לעבר איפה שהנו"ד ברח.
-
[COLOR=darkgreen][B][COLOR=#000000]הבהרה- [/COLOR][COLOR=dimgray]משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD[/COLOR]
אלון~קודק סטורן-[/B] אתה הולך אל המקדש ומטפס את כל המדרגות בזמן של בערך חצי שעה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה רואה דלת מציצה מהתקרה בקומה העליונה, אתה מבין שכל החדרים שהיו בדרך לא חשובים כמו בחדר שמעליך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מטפס עם סולם חבלים שהיה שם ונכנס לחדר, אתה רואה [/COLOR][COLOR=darkgreen]שם בפנים[/COLOR][COLOR=darkgreen] אדם זקן, אך מקרין עוצמה, מרחף בתוך מעין חור שחור בלבוש לחימה.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא נלחם מול נער בגילך, בעל שיער אפור מזדקר ועיניים אדומות כאש.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא נמוך אך לא גמד, עורו הירקרק מחוספס, לוחיות עצם בולטות מגבו וקרומי שחייה נראים על רגליו וידייו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]זנב עבה וחזק בולט מאגנו והלסת שלו בולטת החוצה ומכילה עשרות שיניים.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1009/d04/0508/3cca604.png[/IMG][/spoiler]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה מסתכל ומחפש את הנו"ד אבל לא מוצא אותו, הוא נעלם.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"זו היכולת של הנו"ד הירוק" האס אומר "לזרוק מאות עלים לאוויר ואז להעלם כאשר מרגיש מאויים".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=Real Spartan;1123186][COLOR=darkgreen][B][COLOR=#000000]הבהרה- [/COLOR][COLOR=dimgray]משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD[/COLOR][/B]
[B][B][COLOR=#000000]הודעה-[/COLOR][COLOR=dimgray] מעכשיו שני משתמשים שיהיו באותו מקום ובאותה סיטואציה יהיו באותו עולם ולא כל אחד בעולם אחר לבד.[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=black]עוד הבהרה-[/COLOR][COLOR=dimgray] אם מישהו רוצה לצאת מהמשחק שרק יגיד, אני לא רוצה מישהו שלא נהנה.[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#696969]בנוסף, אם מישהו רוצה לשחק במקום המשחק הזה באנימורפס [שייפתח כשאדלל את כמות המשתתפים] הוא מוזמן להגיד לי ואוציא אותו מהמשחק הזה ואז אתן לו להכנס עם [U]מקום שמור[/U] לאנימורפס.[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=black]הערה-[/COLOR][COLOR=dimgray] למרות שזה נראה ככה לא, אני לא מנסה להפתר משחקנים בכוח. XD[/COLOR][/B][/B]
[B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה הולך אל המקדש ומטפס את כל המדרגות בזמן של בערך חצי שעה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה רואה דלת מציצה מהתקרה בקומה העליונה, אתה מבין שכל החדרים שהיו בדרך לא חשובים כמו בחדר שמעליך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מטפס עם סולם חבלים שהיה שם ונכנס לחדר, אתה רואה [/COLOR][COLOR=darkgreen]שם בפנים[/COLOR][COLOR=darkgreen] אדם זקן, אך מקרין עוצמה, מרחף בתוך מעין חור שחור בלבוש לחימה.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא נלחם מול נער בגילך, בעל שיער אפור מזדקר ועיניים אדומות כאש.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא נמוך אך לא גמד, עורו הירקרק מחוספס, לוחיות עצם בולטות מגבו וקרומי שחייה נראים על רגליו וידייו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]זנב עבה וחזק בולט מאגנו והלסת שלו בולטת החוצה ומכילה עשרות שיניים.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1009/d04/0508/3cca604.png[/IMG][/spoiler]
[/quote]
[I]כבר ראיתי אותו,הוא זה שאמר לי ללכת אלייך[/I]
[I]--[/I]
"המסטאר!" אמלמל ואסתכל על האיש בחור השחור,לאחר מכן אני אסתכל על הנער שמולו.
"מה אתם עושים?" אשאל ואתקדם לכיוונם.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- *מה זאת אומרת? אני משלב את ספרטה בגלל הרעיון הגאוני שלי לשלב קבוצות מהפורום במשחק*
אתה בוחר בחרב הארוכה, הטרפזית והדקה.
"תתחיל" אבי אומר לך "תקוף אותי".
הוא זורק את המגן הצידה ורגע לפני שאתה תוקף הוא מושיט לך שריון "רוצה? כדאי לך, זה יימנע פציעות ואתה גם תתרגל לשריון".
*תציין איך אתה תוקף, יש דקירה ויש שריטה, מאיזה כיוון [כמו למשל: "שריטה בצורה של הנחתה מלמעלה] ולאיזה מקום בגוף.*[/quote]
זה מה שהתכוונתי בריאליסטי..
--------------------------------------
"תודה." אומר ואקח את השיריון ואנסה קצת להתרגל אליו.לאחר מכן ארוץ אל אבי, ואתקוף אותו בשריטה בצורה של התקפה מהצד לכיוון הרגליים של אבי.
-
[COLOR=darkgreen][B][COLOR=#000000]הבהרה- [/COLOR][COLOR=dimgray]משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD[/COLOR][/B]
[B][B][COLOR=#000000]הודעה-[/COLOR][COLOR=dimgray] מעכשיו שני משתמשים שיהיו באותו מקום ובאותה סיטואציה יהיו באותו עולם ולא כל אחד בעולם אחר לבד.[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=black]עוד הבהרה-[/COLOR][COLOR=dimgray] אם מישהו רוצה לצאת מהמשחק שרק יגיד, אני לא רוצה מישהו שלא נהנה.[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#696969]בנוסף, אם מישהו רוצה לשחק במקום המשחק הזה באנימורפס [שייפתח כשאדלל את כמות המשתתפים] הוא מוזמן להגיד לי ואוציא אותו מהמשחק הזה ואז אתן לו להכנס עם [U]מקום שמור[/U] לאנימורפס.[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=black]הערה-[/COLOR][COLOR=dimgray] למרות שזה נראה ככה לא, אני לא מנסה להפתר משחקנים בכוח. XD[/COLOR][/B][/B]
[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] *אני יודע..*[/COLOR]
[COLOR=#006400]"נלחמים" המאסטר אומר "התכוונתי לשלוח אותו אל דניס אבל הוא התעקש שנלחם.[/COLOR]
[COLOR=#006400]סיימתם להתאמן?" הוא שואל אותך "איך היה?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]"השינוי הושלם..." הוא ממלמל לעצמו "סוף כל סוף..."[/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] אתה תוקף את אבי לכיוון הרגליים מהצד, החרב שורטת את האוויר, אבי מנסה לקפץ מעל המכה ומצליח.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא דוקר לכיוון הכתף השמאלית שלך במהירות.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=Real Spartan;1123249][COLOR=darkgreen]
[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] *אני יודע..*[/COLOR]
[COLOR=#006400]"נלחמים" המאסטר אומר "התכוונתי לשלוח אותו אל דניס אבל הוא התעקש שנלחם.[/COLOR]
[COLOR=#006400]סיימתם להתאמן?" הוא שואל אותך "איך היה?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]"השינוי הושלם..." הוא ממלמל לעצמו "סוף כל סוף..."[/COLOR]
[/quote]
"כן גמרנו להתאמן,היה מפחיד וכיף באותו זמן" אקרא בשמחה.
"מה אני עושה עכשיו?" אשאל.
-
[quote=Real Spartan;1123156]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] אתה מחפש חפץ כלשהו וזורק אבן קטנה אל מאחורי גבו, אך הוא לא מסתובב.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"ילד, זריקת חפצים לא תעבוד לך מהסיבה הפשוטה שחפץ לא נשמע כמו תקיפה או צעדי אדם" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מביט על גופך ורואה את מה שראית כבר קודם: עור ירקרק יותר ומחוספס, לוחיות עצם בגבך, קרומי שחייה בכפות הידיים והרגליים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]לפתע אתה מרגיש כאב חד באגנך,אתה מבחין בזנב עבה וחזק שצומח מגופך, בו בזמן את מרגיש כאבי שיניים, שינייך התחדדו ולסתתך צמחה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
שוב סליחה שאני לא מגיב הרבה גם היום לא אוכל כי אני יוצא בערב בבקשה אל תעיף אותי בחופש אני יהיה פעיל מאוד(מ ה20)
~~~
"כעת עשית את הטעות הראשונה שלך" אומר ואחייך לעברו.
'הוא אמר שהוא שומע לפי צעדי אדם, אבל אני בתור חצי תנין יכול לזול, הוא אינו יבחין בין רעש של רגלי אדם לבין רעש של קרומי הרגליים שלי' אחשוב לעצמי ומיד לאחר מכן אזחל לעברו בזהירות כשאני משתדל לא להשמיע הגה מפי כשאהיה מספיק קרוב אטיח אותו עם זנבי(זנב של תנין זה זנב מאוד חזק אתה בטח יודע) ואסתער עליו בעזרת שיניי.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- אתה תוקף את אבי לכיוון הרגליים מהצד, החרב שורטת את האוויר, אבי מנסה לקפץ מעל המכה ומצליח.
הוא דוקר לכיוון הכתף השמאלית שלך במהירות.
מה תעשה?[/quote]
"אוי לא!" אומר לעצמי ואחסום במהירות את חרבו עם החרב שלי.לאחר מכן אשחרר את החסימה ואנסה לדקור אותו בכתפו הימנית במהירות.
-
[quote=Real Spartan;1123156][COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] אתה מחפש את התיק שלך אבל לא מוצא אותו, הוא נעלם, אתה מניח שהגעת למקום המוזר בלעדיו.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה שומע יללות, מזג האוויר השתנה לקפוא אף יותר [אתה בערך במרכז ההר, לא בפסגה אבל לא למטה.][/COLOR]
[COLOR=#808000]מטר ברד הרסני מתחיל לרדת מלווה במבול, מטר הברד מכאיב לך, אתה ממשיך לשמוע את היללות.[/COLOR]
[COLOR=#808000]גופך קר, הקור של הגשם והברד רק מדגיש את הקור הנפלט מהשלג שאתה יושב עליו, מההר עצמו.[/COLOR]
[COLOR=#808000]*אתה עדיין בן אדם רגיל, אתה תדע כשייתרחש שינוי*[/COLOR][/quote]
*טוב
אני אומר לעצמי: "למה כל כך קר לי?, למה אני שומע את היללות האלה פה?, מה קורה פה ומה אני צריך לעשות עכשיו?" ואז אני הולך לחפש מקום כדי להתחמם שם ואז ללכת לצאת מהר שאני נמצא בו.
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה מסתכל ומחפש את הנו"ד אבל לא מוצא אותו, הוא נעלם.
"זו היכולת של הנו"ד הירוק" האס אומר "לזרוק מאות עלים לאוויר ואז להעלם כאשר מרגיש מאויים".
מה תעשה?[/quote]
"יכולת מגניבה, אולי נמצא פה עוד רוצח נו"ד אחד..." אומר לאס ואז אחפש עם אס רוצח נו"ד נסוף בסביבה.
-
[quote=Real Spartan;1123156][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה מתחיל לרוץ אחרי סיק, וקורס על רגלך הפצועה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"עזוב אותה" סיא אומר "התחמנית הזאת לא תתקוף בזמן הקרוב".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"זה לא טוב שהיא לקחה את האבקה" הוא ממלמל לעצמו "זה הולך להיות רע".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"מה קרה לך?" הוא שואל על הפצע, הרגל שלך ירוקה מסביבו והוא מדמם "איך זה קרה ומתי?"[/COLOR]
[/quote]
"זה קרה כשנלחמתי עם היצורים האלה שהיא הביאה איתם, זה חמור?" אשאל בבהלה
"ומה זו האבקה זו מה אתה מסתיר ממני?" אשאל בחוצפה קצת ואתקרב אל סיא
'יש דברים שאני עדיין לא מבין בעולם הזה' אחשוב בתסכול
-
[COLOR=black][B]עוד[/B] [B]הערה- [COLOR=dimgray]ש[/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=dimgray][B]חקנים שלי לא ישחקו בשני המשחקים- אנימורפס ואנימלנד [אני מעדיף ככה..] אז אני נותן לכם לבחור לפני פתיחת אנימורפס אם אתם מעדיפים את אנימלנד או את אנימורפס.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#696969]מי שעובר להגיד עכשיו, לפני שתתקדמו יותר מדי במשחק.[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] *מצטער כבר החלטתי להוציא אותך וזה סופי... XD סתם...*[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה זוחל לצד השני, אך זנבך נוחת על הרצפה בכוח וממש מרעיש, המאסטר מסתובב אליך כשאתה בחצי הדרך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"המאסטר!" אתה שומע נער בגילך "מה אתם עושים?"[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"נלחמים המאסטר משיב כאשר אתה מתכוון להטיח בו את זנבך, אתה מתחיל להרים אותו אך הוא מאוד כבד ונופל מיד.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"סיימתם להתאמן?" הוא שואל את הנער בעוד אתה תוקף אותו עם שיניך, אך הוא תופס בפיך ואתה לא מצליח לפתוח אותו כדי לנשוך "איך היה?"[/COLOR]
[COLOR=sienna]הוא ממלמל משהו לא מובן והנער עונה "כן גמרנו להתאמן,היה מפחיד וכיף באותו זמן, מה אני עושה עכשיו?"[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אני מניח שיהיה אפשר לסדר משהו" הוא אומר "דיוויס ג'ונסון- תכיר את קודק סטורן, קודק סטורן- תכיר את דיוויס ג'ונסון".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מביט על הנער, הוא גבוה אך לא יותר מדי ולא נמוך, עיניו החומות בעלות ניצוץ תמידי ומבליטות את עורו התכלכל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]יש לו שיער שחור וקצר, רגליו דמויות רגליי צב או היפופוטם, רגלי פיל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא בעל חדק וזנב קטן שבולט מאגנו, וחטים קטנים מבצבצים מתחת לחדקו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אז אני מציע שתלחמו" המאסטר אומר "אני אשגר אותכם לשדה ואתם תלחמו לכם, מישהו יצפה מהצד למקרה של בעיה".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק [COLOR=darkgreen]סטורן[/COLOR][/B][COLOR=darkgreen]- "אני מניח שיהיה אפשר לסדר משהו" הוא עונה לך "דיוויס ג'ונסון- תכיר את קודק סטורן, קודק [/COLOR][/COLOR][COLOR=darkgreen]סטורן- תכיר את דיוויס ג'ונסון".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"כן גמרנו להתאמן,היה מפחיד וכיף באותו זמן, מה אני עושה עכשיו?" אתה שואל.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אז אני מציע שתלחמו" המאסטר אומר בעוד אתה שם לב שעורך התכיל וצמחו לך חטים קטנים "אני אשגר אותכם לשדה ואתם תלחמו לכם, מישהו יצפה מהצד למקרה של בעיה".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] אתה אומר לעצמך "אוי לא!" וחוסם במהירות את חניתו של אבי עם חרב הסמוראים שלך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה משחרר את החסימה ומנסה לדקור את כתפו הימנית, הוא מתכופף ואתה מפספס.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"יפה" הוא מחמיא לך ושורט את האוויר לכיוון רגליך עם החנית מצד ימין.[/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ ג'ייק בונד-[/B] "לא חמור, מסוכן" הוא אומר ומנגב עם עלה דם מהפצע המדמם שברגלך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"בוא נגיד שהאבקה הזאת תקדם את דינאקס בהרבה" הוא עונה לך ולא מתכוון לספר יותר.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מרגיש לפתע חום עז, סיא אומר "שכחתי שאנחנו על הר הגעש הזה, אל תדאג הוא לא מתפרץ".[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"הוא פולט חום, תרד עכשיו!" שניכם רצים במורד ההר, אתם מקווים לא להכוות.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתם נמצאים בחוף ים, לפי שלט שנמצא באזור הוא נקרא 'חוף ים הפחד'.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מביט שוב על השלט ורשום[/COLOR]
[COLOR=darkorange]'-----------------חוף ים הפחד----------------[/COLOR]
[COLOR=darkorange]-----------היכונו למות תושבים!!!-------------'[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה משוטט בסביבה ומחפש רוצח נו"דים אחר, מכיוון שאין מראה מוגדר לרוצחי נו"דים, אתה לא מוצא אחד.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה שומע רעש מאחוריך, האס עומד לידך ואומר "יש לנו מזל היום, עוד נו"ד".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה רואה נו"ד סגול הפעם, מה תעשה?[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://img832.imageshack.us/img832/3781/tek8f3d158.png[/IMG][/SPOILER]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] אתה רואה להקה של 25 זאבים תכולים, חלקם מעופפים באוויר.[/COLOR]
[COLOR=#808000]פלג גופם האחורי הוא בעצם משב רוח, הם מייללים ומתקרבים אליך.[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d05/0614/2d22138.png[/IMG][/SPOILER]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה משוטט בסביבה ומחפש רוצח נו"דים אחר, מכיוון שאין מראה מוגדר לרוצחי נו"דים, אתה לא מוצא אחד.
אתה שומע רעש מאחוריך, האס עומד לידך ואומר "יש לנו מזל היום, עוד נו"ד".
אתה רואה נו"ד סגול הפעם, מה תעשה?[/quote]
"נו"ד סגול, איז מכוער..." אני אומר באכזבה מהנו"ד המכוער ואז אזרוק לעברו מלא סלעים כדי שהוא יפגע לפחות ברגליים.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- אתה אומר לעצמך "אוי לא!" וחוסם במהירות את חניתו של אבי עם חרב הסמוראים שלך.
אתה משחרר את החסימה ומנסה לדקור את כתפו הימנית, הוא מתכופף ואתה מפספס.
"יפה" הוא מחמיא לך ושורט את האוויר לכיוון רגליך עם החנית מצד ימין.
מה תעשה?[/quote]
"והינה ההמשך.." אומר לאבי ואקפוץ מעל החנית שלו.לאחר מכן אשרוט את כתפו הימנית, תוך כדי שכך שאני יודע שלא יוכל להתכופף יותר.
-
[quote=Real Spartan;1124351]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] *מצטער כבר החלטתי להוציא אותך וזה סופי... XD סתם...*[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה זוחל לצד השני, אך זנבך נוחת על הרצפה בכוח וממש מרעיש, המאסטר מסתובב אליך כשאתה בחצי הדרך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"המאסטר!" אתה שומע נער בגילך "מה אתם עושים?"[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"נלחמים המאסטר משיב כאשר אתה מתכוון להטיח בו את זנבך, אתה מתחיל להרים אותו אך הוא מאוד כבד ונופל מיד.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"סיימתם להתאמן?" הוא שואל את הנער בעוד אתה תוקף אותו עם שיניך, אך הוא תופס בפיך ואתה לא מצליח לפתוח אותו כדי לנשוך "איך היה?"[/COLOR]
[COLOR=sienna]הוא ממלמל משהו לא מובן והנער עונה "כן גמרנו להתאמן,היה מפחיד וכיף באותו זמן, מה אני עושה עכשיו?"[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אני מניח שיהיה אפשר לסדר משהו" הוא אומר "דיוויס ג'ונסון- תכיר את קודק סטורן, קודק סטורן- תכיר את דיוויס ג'ונסון".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מביט על הנער, הוא גבוה אך לא יותר מדי ולא נמוך, עיניו החומות בעלות ניצוץ תמידי ומבליטות את עורו התכלכל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]יש לו שיער שחור וקצר, רגליו דמויות רגליי צב או היפופוטם, רגלי פיל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא בעל חדק וזנב קטן שבולט מאגנו, וחטים קטנים מבצבצים מתחת לחדקו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אז אני מציע שתלחמו" המאסטר אומר "אני אשגר אותכם לשדה ואתם תלחמו לכם, מישהו יצפה מהצד למקרה של בעיה".[/COLOR]
[/quote]
"נשמע מצויין מאסטר!" אקרא בנחישות, אבל בכל זאת הייתי רוצה להמשיך את הקרב איתך, אני בטוח שאצליח!" אקרא אך מיד אזכר בכוחו של המאסטר.
"במחשבה שנייה קרב עם קודק יהיה מעולה!" אקרא ואחייך.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה זורק עליו סלעים ומכוון לרגליים שלו, הוא נפגע ונופל.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא מתרומם ישר ומזנק על הרגליים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא מתחיל לברוח ממך, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] אתה קופץ מעל החנית באומרך "הנה ההמשך".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה שם לב בעודך באוויר שקפצת בתזמון גרוע, רגלייך מתנגשול עם המקל של החנית שמזיז אותם הצידה ואתה נופל.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אבי עוזר לך לקום, ומתרומם גם הוא מההתכופפות, אתה שורט את האוויר ופוגע בו, אך המכה לא כל כך חזקה והוא רק נשרט שריטה קטנה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא דוקר לכיוון החזה שלך, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] [/COLOR][COLOR=mediumturquoise]מוקפא עד שאלון יגיב, בהמשך הבא ככל הנראה יהיה לך המשך[/COLOR]
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- אתה קופץ מעל החנית באומרך "הנה ההמשך".
אתה שם לב בעודך באוויר שקפצת בתזמון גרוע, רגלייך מתנגשול עם המקל של החנית שמזיז אותם הצידה ואתה נופל.
אבי עוזר לך לקום, ומתרומם גם הוא מההתכופפות, אתה שורט את האוויר ופוגע בו, אך המכה לא כל כך חזקה והוא רק נשרט שריטה קטנה.
הוא דוקר לכיוון החזה שלך, מה תעשה?[/quote]
"אוי לא." אומר ואזוז הצידה מהדקירה.לאחר מכן אקח את חרבי ואדקור את הבטן של אבי.
-
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] אתה זז מהדקירה, אתה לוחק את חרבך ודוקר את אבי בבטנו, הוא זז אחורה אך נפגע מעט.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]נוזל לו מעט דם אך הוא משתמש בפיסת בד מהגלימה שלו כדי לעצור את הדם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא תוקף אותך עם שריטה לכיוון הכתף שלך.[/COLOR]
-
[QUOTE=Real Spartan;1124721][COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] אתה זז מהדקירה, אתה לוחק את חרבך ודוקר את אבי בבטנו, הוא זז אחורה אך נפגע מעט.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]נוזל לו מעט דם אך הוא משתמש בפיסת בד מהגלימה שלו כדי לעצור את הדם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא תוקף אותך עם שריטה לכיוון הכתף שלך.[/COLOR][/QUOTE]
"הממ.." אומר ואדקור את כתפו הימנית במהירות.
-
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] אתה נפגע מהשריטה בכתף, אתה נפצע אבל לא מדמם, רק כואב כאב מעצבן קטן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה דוקר את כתפו הימנית אך הוא מתכופף ומעיף לך את החרב עם מכה חזקה מהחנית.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא מושיט לך את החרב "בקרב לא משנה מה, אל תתן ליריב שלך לפרק אותך מנשק".[/COLOR]
-
[QUOTE=Real Spartan;1124723][COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] אתה נפגע מהשריטה בכתף, אתה נפצע אבל לא מדמם, רק כואב כאב מעצבן קטן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה דוקר את כתפו הימנית אך הוא מתכופף ומעיף לך את החרב עם מכה חזקה מהחנית.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא מושיט לך את החרב "בקרב לא משנה מה, אל תתן ליריב שלך לפרק אותך מנשק".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי." אומר לאבי "תודה." ואקח את חרבי.לאחר מכן, במהירות אשרוט את כתפו השמאלית ואנסה לדקור את רגלו של אבי.
-
[quote=Real Spartan;1124351]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק [COLOR=darkgreen]סטורן[/COLOR][/B][COLOR=darkgreen]- "אני מניח שיהיה אפשר לסדר משהו" הוא עונה לך "דיוויס ג'ונסון- תכיר את קודק סטורן, קודק [/COLOR][/COLOR][COLOR=darkgreen]סטורן- תכיר את דיוויס ג'ונסון".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"כן גמרנו להתאמן,היה מפחיד וכיף באותו זמן, מה אני עושה עכשיו?" אתה שואל.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אז אני מציע שתלחמו" המאסטר אומר בעוד אתה שם לב שעורך התכיל וצמחו לך חטים קטנים "אני אשגר אותכם לשדה ואתם תלחמו לכם, מישהו יצפה מהצד למקרה של בעיה".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"בסדר" אומר ואסתכל על גופי,אנסה לבדוק אם השיריון על גופי עוד תקין.
"עכשיו אנו נשתגר?" אשאל אותו.
-
[QUOTE=Real Spartan;1124351]ה
[COLOR="DarkOrange"]אדם~ ג'ייק בונד- "לא חמור, מסוכן" הוא אומר ומנגב עם עלה דם מהפצע המדמם שברגלך.
"בוא נגיד שהאבקה הזאת תקדם את דינאקס בהרבה" הוא עונה לך ולא מתכוון לספר יותר.
אתה מרגיש לפתע חום עז, סיא אומר "שכחתי שאנחנו על הר הגעש הזה, אל תדאג הוא לא מתפרץ".
"הוא פולט חום, תרד עכשיו!" שניכם רצים במורד ההר, אתם מקווים לא להכוות.
אתם נמצאים בחוף ים, לפי שלט שנמצא באזור הוא נקרא 'חוף ים הפחד'.
אתה מביט שוב על השלט ורשום
'-----------------חוף ים הפחד----------------
-----------היכונו למות תושבים!!!-------------'
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"היי סיא! מה זה השלט הזה:"חוף ים הפחד,היכונו למות תושבים" ,המקום הזה באמת מסוכן?" אשאל בפחד והרתעה
'אני חושש שהתשובה שלו לא תיהיה מה שאני רוצה לשמוע' אחשוב בפחד וצחוק
-
[B][COLOR=sienna]מור~דיוויס ג'ונסון[/COLOR][COLOR=purple]+[/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"נשמע מצויין מאסטר" דיוויס אומר "אבל בכל זאת הייתי רוצה להמשיך את הקרב איתך, אני בטוח שאצליח!"[/COLOR]
[COLOR=#800080]"במחשבה שנייה קרב עם קודק יהיה מעולה" הוא מחייך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"בסדר" קודק מסכים ומסתכל על גופו, הוא בודק אם השריון על גופו עוד תקין, והוא נראה דיי טוב.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"עכשיו אנו נשתגר?" הוא שואל את המאסטר, שעונה לו "תתפסו בי".[/COLOR]
[COLOR=#800080]שניכם תופסים בו ואתם משתגרים למקום שקט, חלקת שדה קטנה שצמח בה דשא קצר, ממרחק אתם רואים את קיק, את המגדלים, הבקתות.[/COLOR]
[COLOR=#800080]את החלקה גובלת גדר סלעים, המאסטר נעלם בתוך חור שחור ואתם שומעים קול דהירה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]קנטאור נעצר לפניכם, שיערו בלונדיני והוא מחזיק בחרב, קשת ואשפת חצים עם חצים.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אני ארוו" הוא אומר "כן, המאסטר שלח אותי לדאוג שלא יהיו בעיות".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"תתחילו להלחם" הוא אומר ברשמיות "בהצלחה לשניכם, אם מישהו נפצע- עוצרים".[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא זורק אל מור שריון כמו זה שקודק לובש.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשו? *מור בנוסף אתה יכול להחליט אם לשים את השריון או לא, תתייחסו לכל התגובה*[/COLOR]
[COLOR=#800080][spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d05/0611/bab4691.png[/IMG][/spoiler][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "כן" סיא אומר בקול מסתורי "המקום מסוכן, מספרים תמיד שפעם בכמה ימים, המים סוחף כאן את כל מה שנמצא כאן.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]יצורים ימיים מסוכנים [/COLOR][COLOR=darkorange]עולים על החוף המוצף וטורפים נסחפים שהלכו לאיבוד, ומי שניצל לרוב מת בים.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]לא היה מקרה שחזר לחוף אחרי שנסחף".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"וזה אמור לקרות בפעם הבאה..." הוא אומר בטון המסתורי "היום!"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "אוקיי, תודה" אתה מודה לאבי על העצה ועל העובדה שהוא הגיש לך את החרב.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה שורט אותו במהירות בכתפו השמאלית אבל הוא מזנק הצידה וחומק, אתה דוקר אותו ברגל והוא כושר בד מהגלימה כדי שלא תדמם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא קם ודוקר אותך בביטנך עם החנית, אתה מרגיש כאב חזק בבטן בגלל הזעזוע מהשריון.[/COLOR]
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "אוקיי, תודה" אתה מודה לאבי על העצה ועל העובדה שהוא הגיש לך את החרב.
אתה שורט אותו במהירות בכתפו השמאלית אבל הוא מזנק הצידה וחומק, אתה דוקר אותו ברגל והוא כושר בד מהגלימה כדי שלא תדמם.
הוא קם ודוקר אותך בביטנך עם החנית, אתה מרגיש כאב חזק בבטן בגלל הזעזוע מהשריון.
מה תעשה?[/quote]
"וואוו.." אומר ואנסה להתייצב.לאחר מכן אקפוץ ואשרוט את אבי בבטן בכיוון מואזן.