לי 200 זהב ו2000 כסף [היה 7000 אם לא הייתי קונה את ג'ין גריי].
ואין שיטות שם, אתה פשוט חורש על המשחק בקווסטים וחיסול רובוטים
Printable View
לי 200 זהב ו2000 כסף [היה 7000 אם לא הייתי קונה את ג'ין גריי].
ואין שיטות שם, אתה פשוט חורש על המשחק בקווסטים וחיסול רובוטים
[QUOTE=DarkTiger;1178044]לי 200 זהב ו2000 כסף [היה 7000 אם לא הייתי קונה את ג'ין גריי].
ואין שיטות שם, אתה פשוט חורש על המשחק בקווסטים וחיסול רובוטים[/QUOTE]
באמת יש שיטה, המחשבה שלה הביאה לי רעיון כלכלי לאיך להביא המון כסף
איך שהנו''ד יבש...
תגיד לי בה"פ/מסן, בזכותי אתה מכיר את המשחק Xd
משעמם לי.
למי יש מסן ואין לו אותי בו?
יש לך כבר אותי
אני יודע, את מי אין שאלתי..:o
לא פעיל כאן, אתה לא תקבל תשובה Xd
דניס, תאמר לגלעד את המסן ש'ך Xd
[EMAIL="denice1997@gmail.com"]denice1997@gmail.com[/EMAIL]
זה המסן
בתגובה לאבי ביטר- אני מבין אותך, זו הבעיה מספר 1 של הפורום, ורק מנהל חתם למשל שהיה עומד על כך ומשקיע במשך כמה חודשים כדי 'לחנך' את המשתמשים בפורום, היה יכול לעשות משהו. זו אחת הבעיות הגדולות, אבל אם מישהו כן מסוגל לעשות משהו, לתרום במשהו, כדאי שיעשה זאת
[QUOTE=Blackbeard;1178066]בתגובה לאבי ביטר- אני מבין אותך, זו הבעיה מספר 1 של הפורום, ורק מנהל חתם למשל שהיה עומד על כך ומשקיע במשך כמה חודשים כדי 'לחנך' את המשתמשים בפורום, היה יכול לעשות משהו. זו אחת הבעיות הגדולות, אבל אם מישהו כן מסוגל לעשות משהו, לתרום במשהו, כדאי שיעשה זאת[/QUOTE]
שמי הוא ניר, לא טוסטר משולשים או אבי ביטר .
טכנית- יש לי עוד יומיים לתרום, הרי אחרי זה אני טס לאיסלנד חודש ומאז אני מתחיל את העתודה והתואר שני ..
אני יכול לחנך את הפורום עד שאני אגיע לראשון לספטמבר אך הבעיה היא שאין לי סמכות לזה, וגם לאחר הכרה עם המשתמשים גם אני לא חושב שיש לי רצון
[quote=DarkTiger;1178065][EMAIL="denice1997@gmail.com"]denice1997@gmail.com[/EMAIL]
זה המסן[/quote]
תן לגלעד לא לי חחח
עברתי לחתימה אחרת בהשראת אביב .
עתודה ותואר שני? בן כמה אתה? חחח
[QUOTE=Blackbeard;1178089]עתודה ותואר שני? בן כמה אתה? חחח[/QUOTE]
פחות מחודש 19... lol
לול מזל טוב אז אתה עתודאי, אני צריך ללכת לשחות בבוץ ואתה תשב לך על ספסל הלימודים
היי כולם
דניס תגיב במ''ת
[quote=Blackbeard;1178100]לול מזל טוב אז אתה עתודאי, אני צריך ללכת לשחות בבוץ ואתה תשב לך על ספסל הלימודים[/quote]
ואז כעבור כמה שנים זה בדיוק מתהפך. אף אחד לא הרוויח דבר (או שאולי כן? בני אדם שונים קוראים לדברים שונים "רווח").
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=43342[/url]
אני חייב עזרה בזה
[QUOTE=LordAbizi;1178105]ואז כעבור כמה שנים זה בדיוק מתהפך. אף אחד לא הרוויח דבר (או שאולי כן? בני אדם שונים קוראים לדברים שונים "רווח").[/QUOTE]
Άρχιμήδης!
[quote=LordAbizi;1178105]ואז כעבור כמה שנים זה בדיוק מתהפך. אף אחד לא הרוויח דבר (או שאולי כן? בני אדם שונים קוראים לדברים שונים "רווח").[/quote]
זה לא יתהפך כי הוא פצפיסט וישתמט מצהל, ואני לא אלך לאוניברסיטה כי איני זקוק להם ולא אתמוך בשיטת הלימוד הקלוקלת הקיימת ם:
ברוב בטמטום שלי לא תפסתי פוקימון אדמה נורמלי עד שהגעתי למכון החשמל, אז עכשיו אני מאמן ג'יודוד.
[quote=Blackbeard;1178112]זה לא יתהפך כי הוא פצפיסט וישתמט מצהל, ואני לא אלך לאוניברסיטה כי איני זקוק להם ולא אתמוך בשיטת הלימוד הקלוקלת הקיימת ם:[/quote]
דיברתי ברמת העיקרון. אני תמיד חושב על עולם ללא בני אדם. בני אדם תמיד הורסים את הכל. הם לא צפויים מדי. וזה מאוד הפריע לג'מוזה כשהוא ניסה להרוג את כל המכשפים התלמידים של חרלזדו, אל הכישוף. הוא ניסה לפתור בעיה בתורת הגרפים שתעזור לו להציב את המלכודות שלו בעיר מסדן, אבל בני האדם כל כך לא צפויים שאחד מהם כמעט ברח, אבל אז יד הג'מוזה התייצבה מולו בעצמו ואדתה אותו. אבל בדיוק באותו הרגע חרלזדו הגיע והתפתח קרב אפי בין האל לשטן.
אני עתודאי מחשבים
אני אהיה בספסל שהוא יהיה בבוץ, ולאחר כמה שנים אני אהיה בכיסא והוא יהיה בספסל :o
[B][COLOR=black]דניאל מזל טוב[/COLOR][/B]
אחרי צהריים טובים לכולם.
שמתי משהו חדש בחתימה שלי
איך שבאתי כולם הסתלקו... חחחח
[QUOTE=Artist Ninja;1178137]איך שבאתי כולם הסתלקו... חחחח[/QUOTE]
חוץ ממני :) מה קורה?
[QUOTE=Artist Ninja;1178137]איך שבאתי כולם הסתלקו... חחחח[/QUOTE]
וחוץ ממני גם
בסדר, יואב. טוב מאוד.
הגבתי בסיפור שלכם אז אל תתלונן...
חזרתי P:
היי עומר.
מה קורה?
[QUOTE=Druddigon man;1178156]חזרתי P:[/QUOTE]
היי עומר מה קורה?
[QUOTE=Daniel;1178159]היי עומר.
מה קורה?[/QUOTE]
גנב...
זה מה שרציתי לומר.
[QUOTE=Artist Ninja;1178151]בסדר, יואב. טוב מאוד.
הגבתי בסיפור שלכם אז אל תתלונן...[/QUOTE]
מי מתלונן...? ואני חורש על הפוקימון טאוור דיפנס, אני כבר במכון השלישי...:)
[QUOTE=Artist Ninja;1178165]גנב...
זה מה שרציתי לומר.[/QUOTE]
:punch:
ואאלה אין פה מה לאכול.
[QUOTE=Daniel;1178174]:punch:
ואאלה אין פה מה לאכול.[/QUOTE]
רוצה נשחק במשחק השעמום?
חזרתי