[QUOTE=Gaara;1181732]חוץ מזה גאארה קאזהקאגה ורוק לי צ'וניןףתעשה לבד את החשבון[/QUOTE]
אז אתה מראה שהוא קהזאגה ותראה מה רוק לי עשה לו ..
הוא לא ידע אפילו מאיפה זה בא לו !
Printable View
[QUOTE=Gaara;1181732]חוץ מזה גאארה קאזהקאגה ורוק לי צ'וניןףתעשה לבד את החשבון[/QUOTE]
אז אתה מראה שהוא קהזאגה ותראה מה רוק לי עשה לו ..
הוא לא ידע אפילו מאיפה זה בא לו !
[QUOTE=DarkTiger;1181739]תנסה לנסח בסגנון שאנחנו ניסחנו, אם אתה לא מצליח תגיד לי את הכוחות ואני אנסח לך משהו מגניב P=[/QUOTE]
אבל אני רוצה D:
והכוחות שלו זה שליטה במים, והפיכה למים. כמו אייסמן ששולט במים.
[quote=CrashRide;1181738]אוקיי, גלעד בקבוצה, ואנחנו מתחילים את הקווסט...?[/quote]
קודם הוא צריך להגיד אם הוא רוצה בכלל להשתתף בקווסט עכשיו O.O
[QUOTE=DarkTiger;1181742]קודם הוא צריך להגיד אם הוא רוצה בכלל להשתתף בקווסט עכשיו O.O[/QUOTE]
או אם הוא יודע מה זה בכלל....אוקיי גלעד, אנחנו הולכים לעשות עכשיו קווסט אקסמן, שזה אומר כמו מ"ת כזה של אקסמן אבל בנו"ד. ודניס-עוד מעט יהיה לך מ"ת אקסמן מן השורה, ותסמוך עליי-אם תרצה, אתה ועוד איך תפגוש את משינאקס
[quote=CrashRide;1181741]אבל אני רוצה D:
והכוחות שלו זה שליטה במים, והפיכה למים. כמו אייסמן ששולט במים.[/quote]
אבל אני אוהב לנסח
[COLOR=#e0e0e0][חוץ מרקעים למ"תים XDDD]
[/COLOR]
[quote=דניאל15;1181740]אז אתה מראה שהוא קהזאגה ותראה מה רוק לי עשה לו ..
הוא לא ידע אפילו מאיפה זה בא לו ![/quote]
מה הוא עשה לו?
הם נלחמו רק פעם אחתצ בסדרה שגאארה היה גאנין
וגם אז גאארה ניצח
שמע,רק אחד טוב בקבוצה של רוק לי.
נחש מי
[QUOTE=DarkTiger;1181745]אבל אני אוהב לנסח
[COLOR=#e0e0e0][חוץ מרקעים למ"תים XDDD]
[/COLOR][/QUOTE]
:P
ובסדר, אתה יכול לעשות את זה :)
[quote=CrashRide;1181744]או אם הוא יודע מה זה בכלל....אוקיי גלעד, אנחנו הולכים לעשות עכשיו קווסט אקסמן, שזה אומר כמו מ"ת כזה של אקסמן אבל בנו"ד. ודניס-עוד מעט יהיה לך מ"ת אקסמן מן השורה, ותסמוך עליי-אם תרצה, אתה ועוד איך תפגוש את משינאקס[/quote]
יופי P=
רוצה רעיונות למוטאנטים מגניבים בשביל המ"ת שלך?
[spoiler][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BW0ubEORKy8[/youtube]
לא לבעלי לב חלש!!!
[/spoiler]
ערכתי שוב. תבדקו ואז יהיה אפשר להתחיל קוואסט.
יותר טוב, תוריד חלק מהרווחים ותעשה את ה"אקוואקס- מוטאנט ... "
ולמה רשמת בסוגריים "קינגלר"?
[QUOTE=DarkTiger;1181752]יותר טוב, תוריד חלק מהרווחים ותעשה את ה"אקוואקס- מוטאנט ... "
ולמה רשמת בסוגריים "קינגלר"?[/QUOTE]
כי יש בפורום עוד גלעד אחד לפחות.
[QUOTE=DarkTiger;1181748]יופי P=
רוצה רעיונות למוטאנטים מגניבים בשביל המ"ת שלך?
[spoiler][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BW0ubEORKy8[/youtube]
לא לבעלי לב חלש!!!
[/spoiler][/QUOTE]
יש לי מלא...ואני עושה דור חדש של אקסמן, ששבעה ממנו יהיו משתתפי המ"ת, עוטד אחד משינאקס, ועוד אחד סודי בינתיים :)
וגלעד-קדימה.
הוספתי אותך לחתימה גלעד
וגלעד כל עוד אין עוד אחד בקבוצה, לא צריך..
יואב אני מרשה לך להשתמש בטייפונאקס אם באלך P=
[QUOTE=Gaara;1181746]מה הוא עשה לו?
הם נלחמו רק פעם אחתצ בסדרה שגאארה היה גאנין
וגם אז גאארה ניצח
שמע,רק אחד טוב בקבוצה של רוק לי.
נחש מי[/QUOTE]
טןטן XD
אשמח לשמוע את דעת כולם-
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?p=1181750#post1181750[/URL]
יאלה אז מתחילים קווסט?
גלעד אתה משתתף בקווסט?
[QUOTE=Blackbeard;1181759]אשמח לשמוע את דעת כולם-
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?p=1181750#post1181750[/URL][/QUOTE]
לא הבנתי.
[QUOTE=DarkTiger;1181756]הוספתי אותך לחתימה גלעד
וגלעד כל עוד אין עוד אחד בקבוצה, לא צריך..
יואב אני מרשה לך להשתמש בטייפונאקס אם באלך P=[/QUOTE]
לא תודה, כבר יש לי אחד אדיר. רמז-זה תרתי משמע.
ובואו נתחיל קווסט
נו, אנחנו מחכים לך יואב...
חחח ענק?
וככה נעשה את זה:
יואב רושם המשך
יואב מגיב לעצמו
אני מגיב להמשך שלו בהמשך חדש
אני מגיב להמשך שלי
גלעד מגיב להמשך שלי בהמשך חדש
גלעד מגיב לעצמו
ואז יואב מגיב בהמשך וכו'...
טוב?
[QUOTE=DarkTiger;1181767]חחח ענק?
וככה נעשה את זה:
יואב רושם המשך
יואב מגיב לעצמו
אני מגיב להמשך שלו בהמשך חדש
אני מגיב להמשך שלי
גלעד מגיב להמשך שלי בהמשך חדש
גלעד מגיב לעצמו
ואז יואב מגיב בהמשך וכו'...
טוב?[/QUOTE]
נניח שהבנתי. יאלה נזרום.
אשמח לשמוע את דעת כולם-
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthre...50#post1181750[/URL]
---
מה יש לא להבין? XD
שמתם לב שנפתח נושא רשמי עכשיו?
גלעד, תראה איך אני ויואב עשינו קודמים ותבין..
[quote=Blackbeard;1181771]אשמח לשמוע את דעת כולם-
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthre...50#post1181750[/URL]
---
מה יש לא להבין? XD[/quote]
אין לי בעיה עם משחקים שאינם על פוקימון.
להפך, אני מאוד מרוצה מזה שאתה מקדם את המטרה שלך.
מה שמעצבן אותי זה כשאנשים מצפים שאני אקדם את המטרות שלהם. כי הבעיה בכך, זה שעל ידי קידום מטרה אחת, אני פוגע בכל השאר.
[QUOTE=DarkTiger;1181773]גלעד, תראה איך אני ויואב עשינו קודמים ותבין..[/QUOTE]
מאיפה אני אראה? יאלה תתחילו.
חברים עבדתי על זה קשה תכנסו [url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=43494[/url]
[quote=דניאל15;1181758]טןטן Xd[/quote]
חח אני אוהב יותר את נג'י
[quote=גלעד2111;1181766]נו, אנחנו מחכים לך יואב...[/quote]
אוקיי, אני אתחיל. פשוט תגיב כמו תגובת שה"ם להמשך שלי ואז תפרט מה אתה עושה.אוקיי?
משינאקס,טיגרארו, והחבר החדש בצוות האקסמן,אקוואקס, יושבים במפקדת האקסמן ביחד וצופים בטלוויזיה.לפתע, נשמע צליל אזעקה שמתריע על בעיות,ועל המסך מופיע איירון מן."שלום לכם טיגרארו משינאקס ו...מי זה החדש?" הוא שואל בבבול ומיד טיגרארו מסביר:"תכיר את אקוואקס, החבר החדש באקסמן." הוא אומר בחיוך ואיירון מן ממשיך:"מה שלומך? אוקיי, יש בעיות בבקסטר פלאזה. הפנטסטיק פור במקום אחר והם ביקשו ממני לטפל בזה, אבל אני צריך את עזרתכם. סייברטות' מתחיל להשתולל שם והוא הביא מלא רובוטים."משינאקס מהנהן ואומר:"אנחנו בדרך." הוא אומר ומיד משגר את שלושתם אל בקסטר פלאזה. הם רואים את סייבר טות' שואג על האנשים ומפחיד אותם.
"היי!גוש פרווה!" אני צועק ויורה עליו עם תותח הלייזר, מקווה לפגוע בו חזק.
[quote=CrashRide;1181779]אוקיי, אני אתחיל. פשוט תגיב כמו תגובת שה"ם להמשך שלי ואז תפרט מה אתה עושה.אוקיי?
משינאקס,טיגרארו, והחבר החדש בצוות האקסמן,אקוואקס, יושבים במפקדת האקסמן ביחד וצופים בטלוויזיה.לפתע, נשמע צליל אזעקה שמתריע על בעיות,ועל המסך מופיע איירון מן."שלום לכם טיגרארו משינאקס ו...מי זה החדש?" הוא שואל בבבול ומיד טיגרארו מסביר:"תכיר את אקוואקס, החבר החדש באקסמן." הוא אומר בחיוך ואיירון מן ממשיך:"מה שלומך? אוקיי, יש בעיות בבקסטר פלאזה. הפנטסטיק פור במקום אחר והם ביקשו ממני לטפל בזה, אבל אני צריך את עזרתכם. סייברטות' מתחיל להשתולל שם והוא הביא מלא רובוטים."משינאקס מהנהן ואומר:"אנחנו בדרך." הוא אומר ומיד משגר את שלושתם אל בקסטר פלאזה. הם רואים את סייבר טות' שואג על האנשים ומפחיד אותם.
"היי!גוש פרווה!" אני צועק ויורה עליו עם תותח הלייזר, מקווה לפגוע בו חזק.[/quote]
חח איזה שעקסי סייברטות' באקסמן אחד XDDDD
גלעד תגיב ואז אני אכתוב המשך..
[QUOTE=Gaara;1181778]חח אני אוהב יותר את נג'י[/QUOTE]
לא יודע נג'י שוויצר מעצבן !
נראלי אני מקפיא את המ"ת לאיזה שבוע~
[QUOTE=DarkTiger;1181783]נראלי אני מקפיא את המ"ת לאיזה שבוע~[/QUOTE]
וזה למה?
כי אני צריך לסיים עבודות לחופש וגם אני רוצה לסיים לעבוד על מ"ת חדש..
[QUOTE=DarkTiger;1181785]כי אני צריך לסיים עבודות לחופש וגם אני רוצה לסיים לעבוד על מ"ת חדש..[/QUOTE]
על מה הוא יהיה?
חכה ותראה P=
אני שמח לשמוע, אני גם פחות להוט לגבי זה ממה שזה מצטייר מההודעה שלי כי את הדעות שלי כבר הצגתי וחוץ מלנסות לתמוך אי אפשר לעשות הרבה, המשתמשים הם אלו שיקבעו בסופו של דבר מה מתאים להם.
ואגב זה לא תמיד נכון, אם תקדם למשל בתור מנהל גלובלי, טורניר יוגיהו של אדם, ההשתתפות שלהם בה לא תפגע בדבר ם: ואם מדובר לדוגמא במשחקי No פוקימון, אז הם לא יעלימו[לעולם] את משחקי הפוקימון, יתנו עוד מגוון אפשרויות, וגם משחקי הפוקימון שכן יהיו פתוחים יהיו יותר מיוחדים ם: כולם מרוויחים מכך. אבל שוב כל אחד ודעתו ם: כי אני מניח שלכך התכוונת
קדימה גלעד תגיב..
[QUOTE=CrashRide;1181779]אוקיי, אני אתחיל. פשוט תגיב כמו תגובת שה"ם להמשך שלי ואז תפרט מה אתה עושה.אוקיי?
"היי!גוש פרווה!" אני צועק ויורה עליו עם תותח הלייזר, מקווה לפגוע בו חזק.[/QUOTE]
עכשיו אני?
רגע, אני לא מכיר את הבחור בכלל. תסביר לי עליו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
משינאקס משגר אל עבר סייבר טות' את תותח הלייזר שלו ותוך כדי צעקת "היי! גוש פרווה!" יורה עליו.
סייבר טות' מופתע לשנייה אבל מיד מתעשת וזז מהלייזר שנייה לפני הירייה.
"אני מכיר אתכם?" הוא שואל "אתם מהאנשים שאמורים לגרום לי לפחד?" הוא שואל בגיחוך קל
"קוראים לי אקוואקס" אני אומר לו ומתחיל לאגור מים בין רגלי "וכדאי לך מאוד לפחד..." ואז אני משגר את המים אליו בצורת האגרוף הכי חזק ומהיר שאני יכול ליצר ואז אני מנסה לחנוק אותו.
[quote=גלעד2111;1181794]עכשיו אני?
רגע, אני לא מכיר את הבחור בכלל.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
משינאקס משגר אל עבר סייבר טות' את תותח הלייזר שלו ותוך כדי צעקת "היי! גוש פרווה!" יורה עליו.
סייבר טות' מופתע לשנייה אבל מיד מתעשת וזז מהלייזר שנייה לפני הירייה.
(הוא כבר פגש אתכם, נכון?)
"שוב אתם כאן?" הוא שואל אתכם "ומי החדש?" הוא שואל בנימה מלגלגת.
"קוראיםם לי אקוואקס" אני אומר לו ומתחיל לאגור מים בין רגלי ואז אני משגר אותם אליו בצורת האגרוף הכי חזק ומהיר שאני יכול ליצר ואז אני מנסה לחנוק אותו.[/quote]
הוא5 בחיים לא פגש אותנו, אנחנו גיבורי על חדשים בשטח.