-
[QUOTE=Primo;1188426][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]Druddigon Man[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אלקטריק אומר לך:"לא רק בשמם,בשמה של לילי,וכול החפים מפשע שמתו בגלל אותו מכשף אפל,הוא היה פעם מכשף אור,לא ידוע מה קרה לו,אבל הוא הפך לאפל והשמיד רבים שעמדו בדרכו".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אז זה הזמן להשיב נקמה ולחסל אותו." אני אומר בטון רציני ומקווה שהם יסכימו איתי.
-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]להביוס אומר לך:"נכון,אנחנו צריכים לנקום,אבל זה לא פשוט,להיכנס לטירה האפלה,להביס את כולם,לבסוף להביס את שומר האופל,לעבור לממלכה השחורה האולטימטיבית להילחם בצבאות אפלים שלמים ולהשמיד גם את המכשף האפל,אנחנו צריכים לגייס עוד לוחמים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'נט אומרת לך:"זהו מסדר שבעת שומרי השער,במקור הם שמונה,אבל אחד עבר לצד האפל,שומר הממלכה האפלה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאביר נעצר הוא אומר:"שלא תחשבו שאני לא יודע שאני לא ראיתי ששניכם עוקבים אחריי מכניסתי ליער" הוא שולח טבעת שחורה שכולאת את ג'נט,הוא אומר לך:"אם אתה רוצה את החברה שלך,תצטרך להביס אותי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1188447][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]להביוס אומר לך:"נכון,אנחנו צריכים לנקום,אבל זה לא פשוט,להיכנס לטירה האפלה,להביס את כולם,לבסוף להביס את שומר האופל,לעבור לממלכה השחורה האולטימטיבית להילחם בצבאות אפלים שלמים ולהשמיד גם את המכשף האפל,אנחנו צריכים לגייס עוד לוחמים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי,כמה לוחמים יש בינתיים? תן לנחש,כולל אנחנו,שלושה." אני אומר בעצב ומחכה לתשובתם.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אלקטריק אומר לך:"לא,כול אנשי ארץ הלהבות הצולבות וארץ הברקים עומדים לצידנו,אבל זה לא מספיק,הנבואה דיברה על חמישה יסודות שמתאחדים,לא על שלושה יסודות שלא מתאחדים,אבל ביחד אנחנו לא שלושה אלא בכיוון של שלושת אלפים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1188453][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אלקטריק אומר לך:"לא,כול אנשי ארץ הלהבות הצולבות וארץ הברקים עומדים לצידנו,אבל זה לא מספיק,הנבואה דיברה על חמישה יסודות שמתאחדים,לא על שלושה יסודות שלא מתאחדים,אבל ביחד אנחנו לא שלושה אלא בכיוון של שלושת אלפים".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"זה כבר יותר טוב." אני אורמ בחיוך ואז אומר:"אבל היי,לפחות יש לכן מכשף טבע אחד!" אני אומר בחיוך אז אומר:"כדאי למצוא את שליט הטבע,להביסו,ואז ניכנס אל ממלכת הטבע ונגייס את האנשים שם." אני אומר.
-
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#ff0000][B][U]Druddigon Man
[/U][/B][FONT=Arial]ג'נט אומרת לך:"זהו מסדר שבעת שומרי השער,במקור הם שמונה,אבל אחד עבר לצד האפל,שומר הממלכה האפלה".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאביר נעצר הוא אומר:"שלא תחשבו שאני לא יודע שאני לא ראיתי ששניכם עוקבים אחריי מכניסתי ליער" הוא שולח טבעת שחורה שכולאת את ג'נט,הוא אומר לך:"אם אתה רוצה את החברה שלך,תצטרך להביס אותי".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"במילא רציתי לעשות את זה.." אומר בחיוך ואשלוף מהר קלף קסם. "אל תדאגי ג'נט אני אציל אותך!" אומר לה בדאגה.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]להביוס אומר:"אז שלושת אלפים ואחד מכשפים יש לנו,אבל מייקל,יש לנו כמה מכשפי טבע בצד שלנו,גם כמה מפלצות כמו שבט שלם של ביגפוט להבה,נשרי יהלום,ועוד כמה חיות שיהיה לאויב קשה מאוד להביס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף ואתה רואה שזה כדור אש,אתה משתמש בו כדי לפגוע באביר האופל אך זה מתחמק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]האביר האפל משתמש בלחש משלו,לחש זירה "מימד אפל" אתה רואה שהעצים נעלמים,השמיים הכחולים הופכים לשחורים והשמש נעלמת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]SnoopyDisco
הלנה צוחקת ואומרת לך:"האימונים כבר התחילו" אתה רואה שהיא אורזת כמה דברים ואומרת לך:"קדימה,בוא נלך לדוג'ו של מאסטר דנטר,רק שתדע,צריך לנהוג עליו בכבוד,אחרת הוא לא יסכים לעזור לנו".[/QUOTE]
"אני יכול להסתדר עם זה.." אומר להלנה ואלך איתה לדוג'ו.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והלנה ממשיכים בדרככם לכיוון מאסטר דנטר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[I][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הכניסה לדוג'ו:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה בניין עץ ישן ורעוע,הלנה דופקת בדלת אתה שומע קול חלש שאומר:"פתוח" אתה פותח את הדלת ואתה רואה שבמקום הזה יש רק חדר אחד,ועל כול הקירות יש סימני ברקים על כול הקירות,אתה רואה איש זקן בעל שיער לבן קצר ועיניים צהובות,הלנה אומרת:"האם אתה מאסטר דנטר" הזקן מהנהן בראשו הוא אומר לשניכם:"תראו לי מה אתם יודעים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1188529][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והלנה ממשיכים בדרככם לכיוון מאסטר דנטר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[I][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הכניסה לדוג'ו:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה בניין עץ ישן ורעוע,הלנה דופקת בדלת אתה שומע קול חלש שאומר:"פתוח" אתה פותח את הדלת ואתה רואה שבמקום הזה יש רק חדר אחד,ועל כול הקירות יש סימני ברקים על כול הקירות,אתה רואה איש זקן בעל שיער לבן קצר ועיניים צהובות,הלנה אומרת:"האם אתה מאסטר דנטר" הזקן מהנהן בראשו הוא אומר לשניכם:"תראו לי מה אתם יודעים".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי הלנה, בואי נראה לו!" אומר להלנה ואשלוף קלף מהחפיסה שלי ואתקוף איתו.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש על בובת האימונים [שמאסטר טנדר יצר] בכדור החשמלי שלך,אתה רואה שכדור החשמל שהלנה יוצרת יותר חזק משלך,מאסטר טנדר אומר לך:"אתה מכשף טוב,אבל טוב זה לא מספיק".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1188546][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש על בובת האימונים [שמאסטר טנדר יצר] בכדור החשמלי שלך,אתה רואה שכדור החשמל שהלנה יוצרת יותר חזק משלך,מאסטר טנדר אומר לך:"אתה מכשף טוב,אבל טוב זה לא מספיק".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"זה למה אני רוצה להתאמן אצלך מאסטר, אני רוצה להשתפר." אומר לטנדר.
-
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]מאסטר טנדר מחייך אליך ואומר לך:"תזכור,יסוד החשמל הוא יסוד מסוכן מאוד,אם המכשף האפל ישיג אותו ממלכות גדולות יושמדו,תגיד האם אתה מעוניין לקבל ממני לחש של חרב חשמלי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1188573][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]מאסטר טנדר מחייך אליך ואומר לך:"תזכור,יסוד החשמל הוא יסוד מסוכן מאוד,אם המכשף האפל ישיג אותו ממלכות גדולות יושמדו,תגיד האם אתה מעוניין לקבל ממני לחש של חרב חשמלי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"בשמחה רבה, כל כוח יעזור לי." אומר לטנדר בשמחה.
-
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]מאסטר טנדר אומר לך:"בשביל לקבל את חרב החשמל,תביס את אביר החשמל" הוא מצביע על בובת אימונים,אתה רואה שהיא מתפוצצת ובמקומה עומד אביר עשוי כולו מברקים אתה רואה שעיניו כחולות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1188581][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]מאסטר טנדר אומר לך:"בשביל לקבל את חרב החשמל,תביס את אביר החשמל" הוא מצביע על בובת אימונים,אתה רואה שהיא מתפוצצת ובמקומה עומד אביר עשוי כולו מברקים אתה רואה שעיניו כחולות.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, אני אנסה להביס אותו." אומר לטנדר ואוציא קלף מהחפיסה שלי.אחר כך אתקוף את האביר עם הקלף הזה.
-
[QUOTE=Primo;1188476][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]להביוס אומר:"אז שלושת אלפים ואחד מכשפים יש לנו,אבל מייקל,יש לנו כמה מכשפי טבע בצד שלנו,גם כמה מפלצות כמו שבט שלם של ביגפוט להבה,נשרי יהלום,ועוד כמה חיות שיהיה לאויב קשה מאוד להביס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
"מעולה. אוקיי,נראה לי שזה הזמן להקים מחנה ללילה. אני אנסה להשתמש באחד הקלפים שלי בשביל להקים לנו מחסה מענפים." אני אומר ומחפש בחפיסה את הקלף "שליטה בטבע".
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף בקלף הראשון שאתה שולף,"שליטה בטבע" אתה רואה שהעצים זזים מעט ומכסים את השמיים השחורים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה עוצם עיניים,אתה מתעורר אבל אתה רואה שעוד לא בוקר,אתה רואה שהאש עוד דולקת ואתה רואה שאלקטריק עדיין ער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהקלף הוא שליטה בברקים ורעמים,אתה רואה שעוד בובת אימונים מתפוצצת והופכת לאביר חשמל נוסף,אבל לו יש עיניים אדומות והוא מתקיף את בעל העיניים הכחולות שמגן על עצמו בעזרת מגן חשמלי חזק מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1188589][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף בקלף הראשון שאתה שולף,"שליטה בטבע" אתה רואה שהעצים זזים מעט ומכסים את השמיים השחורים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה עוצם עיניים,אתה מתעורר אבל אתה רואה שעוד לא בוקר,אתה רואה שהאש עוד דולקת ואתה רואה שאלקטריק עדיין ער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
"היי אלקטריק." אני אומר לו ומתקרב לידו,בוהה בלהבות.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אלקטריק נראה כאילו הוא לא ישן,הוא אומר לך:"מה קרה מייקל,למה אתה לא ישן?" אתה רואה שלהביוס גם התעורר,הוא אומר:"מה עושים לילה לבן או משהו,אלקטריק תתגבר כבר,היא מתה,היא הייתה חשובה גם לי אבל תזכור שאנחנו בעיצומה של מלחמה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]SnoopyDisco
אתה רואה שהקלף הוא שליטה בברקים ורעמים,אתה רואה שעוד בובת אימונים מתפוצצת והופכת לאביר חשמל נוסף,אבל לו יש עיניים אדומות והוא מתקיף את בעל העיניים הכחולות שמגן על עצמו בעזרת מגן חשמלי חזק מאוד.[/QUOTE]
"עכשיו הבנתי, אני שולט באביר חשמל כי הוא עשוי מברקים!" אחשוב לעצמי ובזמן אמשיך לתקוף עם האביר שלי, אשלוף קלף מהחפיסה שלי ואשתמש בו נגד האביר בעל העיניים הכחולות.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]שני האבירים נלחמים זה בזה,אתה שולף קלף נוסף,אתה רואה שזהו כדור חשמלי,אתה זורק אותו על האביר בעל העיניים הכחולות אבל הוא פוגע באביר שלך,בעל העיניים האדומות,אבל במקום לפגוע בו זה מחזק אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1188627][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]שני האבירים נלחמים זה בזה,אתה שולף קלף נוסף,אתה רואה שזהו כדור חשמלי,אתה זורק אותו על האביר בעל העיניים הכחולות אבל הוא פוגע באביר שלך,בעל העיניים האדומות,אבל במקום לפגוע בו זה מחזק אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"הממ..זה נותן לי רעיון.." אומר לעצמי ואשלוף קלף מהחפיסה בתקווה שזה עוד כדור חשמלי, בזמן שאמשיך לתקוף את האביר בעל העיניים הכחולות ואתקוף את האביר שלי עם הקלף שאשלוף.
-
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף נוסף ואתה רואה שזהו קלף כלא חשמלי שלוכד את האביר בעל העיניים הכחולות אתה רואה שהאביר החשמלי בעל העיניים האדומות משתמש בחרבו בשביל לפגוע בראשו של האביר בעל העיניים הכחולות אך הוא מצליח להתחמק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1188633][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף נוסף ואתה רואה שזהו קלף כלא חשמלי שלוכד את האביר בעל העיניים הכחולות אתה רואה שהאביר החשמלי בעל העיניים האדומות משתמש בחרבו בשביל לפגוע בראשו של האביר בעל העיניים הכחולות אך הוא מצליח להתחמק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני מקווה שהפעם יעזור לי קלף." אומר לעצמי ובזמן שהאביר שלי יתקוף את היריב, אשלוף עוד קלף מהחפיסה שלי.
-
[QUOTE=Primo;1188601][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אלקטריק נראה כאילו הוא לא ישן,הוא אומר לך:"מה קרה מייקל,למה אתה לא ישן?" אתה רואה שלהביוס גם התעורר,הוא אומר:"מה עושים לילה לבן או משהו,אלקטריק תתגבר כבר,היא מתה,היא הייתה חשובה גם לי אבל תזכור שאנחנו בעיצומה של מלחמה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אתה חושב שזה קל להתגבר על מישהו שמת?" אני אומר ללהביוס ובוהה בלהבות. אני אומר להם:" אני מכיר את התחושה. כשהייתי קטן, אני ואבא שלי שיחקנו בחצר. אבא שלי היה מכשף טבע נודע,והוא היה חזק מאוד. לפתע,המכשף האפל הופיע,ובלחש אחד חיסל את אבי.לאחר מכן הוא נעלם,ואני נשארתי עם גופת אבי. עד היום לא התגברתי על זה. זאת הסיבה שהפכתי למכשף טבע. באתותו היום גם נשבעתי,שאני הולך לחסל את המכשף האפל." אני אומר להם בטון לוחמני.
-
[/U][/B][FONT=Arial]אתה שולף קלף ואתה רואה שזה כדור אש,אתה משתמש בו כדי לפגוע באביר האופל אך זה מתחמק.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]האביר האפל משתמש בלחש משלו,לחש זירה "מימד אפל" אתה רואה שהעצים נעלמים,השמיים הכחולים הופכים לשחורים והשמש נעלמת.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'וואו!' אתפלא בליבי, אשלוף עוד כמה קלפים בבת אחת, 'אולי זה יהיה יותר שימושי..' אסיק.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]להביוס צוחק ואומר:"אתה באמת חושב שיש לך ברירה לאיזה מכשף תהפוך?אם אביך מכשף מים תהיה מכשף מים,אם אביך מכשף אש אתה תהיה מכשף אש,הבנת,ואני איבדתי את כול המשפחה שלי בגלל אותו מכשף אפל,אני הצלחתי להתגבר אבל אין יום שאני לא חושב עליהם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אלקטריק מסתכל על השמיים ואומר בציניות:"שיחת עידוד נחמדה,השמש זורחת".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שני קלפים ביחד ויוצר "שילוב" של "כדור אש" ו"נחשול אש" מה שיוצר כדור אש גדול יותר וחזק הרבה ביותר,גם האביר האפל משתמש ב"שילוב" של "מעגל שחור" ו"כדור אפל" ובגלל שהעולם האפל בזירה הכישוף חזק יותר מהרגיל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף נוסף ואתה רואה שהקלף הוא כדור חשמלי שמחזק את המהירות של האביר שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש בשליטה בחשמל ומפעיל על האביר השני,אתה רואה שעיניו משתנות לאדומות כמו של האביר שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[/U][/B][FONT=Arial]אתה שולף שני קלפים ביחד ויוצר "שילוב" של "כדור אש" ו"נחשול אש" מה שיוצר כדור אש גדול יותר וחזק הרבה ביותר,גם האביר האפל משתמש ב"שילוב" של "מעגל שחור" ו"כדור אפל" ובגלל שהעולם האפל בזירה הכישוף חזק יותר מהרגיל.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'זה לא טוב...' אמלמל בחשש ואשלוף עוד קלף כדי לחזק את המתקפה שלי, בתקווה ששליטה בלהבות יעזור.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף נוסף,אתה רואה שזהו שליטה בלהבות בדיוק כמו שקיווית,אתה משתמש בו על הלהבות שנמצאות בחרבו של האביר,אתה רואה שהלהבות השחורות לוכדות את האביר,אתה רואה שהלחשים שלו מתפוגגים,כמו לחש הזירה,הכדור שמתקרב אליך והכלא שלכד את ג'נט נעלמים במהירות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1189028][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף נוסף,אתה רואה שזהו שליטה בלהבות בדיוק כמו שקיווית,אתה משתמש בו על הלהבות שנמצאות בחרבו של האביר,אתה רואה שהלהבות השחורות לוכדות את האביר,אתה רואה שהלחשים שלו מתפוגגים,כמו לחש הזירה,הכדור שמתקרב אליך והכלא שלכד את ג'נט נעלמים במהירות.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני לא מאמין!" אומר בשמחה ואגש לג'נט "ניצחתי אביר אפל! עוד שתיים ואני עובר דרגה!" אומר לה בפליאה.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*לא בדיוק,אתה מקבל נקודה אחת מתוך שלוש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'נט מחייכת אליך ואומרת לך:"לא רק שניצחת את האביר האפל,הצלת אותי,תודה" אתה רואה דמות עטויה גלימה שחורה,הדמות אומרת לך:"אתה הבסת את האביר האפל שלי,מעניין,מי אתה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1189033][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*לא בדיוק,אתה מקבל נקודה אחת מתוך שלוש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'נט מחייכת אליך ואומרת לך:"לא רק שניצחת את האביר האפל,הצלת אותי,תודה" אתה רואה דמות עטויה גלימה שחורה,הדמות אומרת לך:"אתה הבסת את האביר האפל שלי,מעניין,מי אתה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אביט עליו בבילבול, "אני לוק קאסטלאן.." אומר לו בחשד.
"מי אתה?" אשאל אותו ואתכונן לשלוף עוד קלף אם יתקיף אותי, מכיוון שלבושו דומה לאביר האפל.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]המכשף בעל הגלימה השחורה מרים קצת את ידו הימנית אתה רואה הילה שחורה מסביב לקלף שלך ואתה לא מצליח להשתמש בו,המכשף אומר לך:"אני הוא שליט הרוע,האדון של החשיכה,אביר כול הסיוטים,אני הוא המכשף האפל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1189040][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]המכשף בעל הגלימה השחורה מרים קצת את ידו הימנית אתה רואה הילה שחורה מסביב לקלף שלך ואתה לא מצליח להשתמש בו,המכשף אומר לך:"אני הוא שליט הרוע,האדון של החשיכה,אביר כול הסיוטים,אני הוא המכשף האפל".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אפער את פי בתהמה ואביט בג'נט במבט רב-משמעות. הדבר היחיד שאצליח לפלוט מפי הוא "אה, אחלה.." אביט בו שוב בפחד ובחשש, שלא יעשה לי כלום.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]המכשף האפל משתמש בעיגול קסמים מוזר שעומד לפגוע בך ג'נט ממהרת להגן עליך בגופה,היא אומרת לך:"ככה אני מחזירה לך על זה שהצלת אותי" אתה רואה שהכישוף פוגע בה,אתה רואה שהמכשף הופך לעשן שחור שטס למקום אחר,אתה רואה שג'נט לאט לאט נעלמת באוויר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1189049][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]המכשף האפל משתמש בעיגול קסמים מוזר שעומד לפגוע בך ג'נט ממהרת להגן עליך בגופה,היא אומרת לך:"ככה אני מחזירה לך על זה שהצלת אותי" אתה רואה שהכישוף פוגע בה,אתה רואה שהמכשף הופך לעשן שחור שטס למקום אחר,אתה רואה שג'נט לאט לאט נעלמת באוויר.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אתאבן על המקום 'מה קורה פה?' אשאל את עצמי "ג'נט? מה קורה לך..? את נעלמת!" אומר לה בדאגה. "מה זה הכישוף הזה?!" אשאל אותה בחשש.
-
[QUOTE=Primo;1189022][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]להביוס צוחק ואומר:"אתה באמת חושב שיש לך ברירה לאיזה מכשף תהפוך?אם אביך מכשף מים תהיה מכשף מים,אם אביך מכשף אש אתה תהיה מכשף אש,הבנת,ואני איבדתי את כול המשפחה שלי בגלל אותו מכשף אפל,אני הצלחתי להתגבר אבל אין יום שאני לא חושב עליהם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אלקטריק מסתכל על השמיים ואומר בציניות:"שיחת עידוד נחמדה,השמש זורחת".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
"נראה לך? אתה יכול להיות מה שאתה רוצה,אם הייתי באמת רוצה הייתי עכשיו מכשף מים." אני אומר וקם מהרצפה,ואז אומר:"טוב,נתחיל לחפש את שומרי ממלכות הכאוס?" אני שואל אותם
-
[QUOTE]SnoopyDisco
אתה שולף קלף נוסף ואתה רואה שהקלף הוא כדור חשמלי שמחזק את המהירות של האביר שלך.
אתה משתמש בשליטה בחשמל ומפעיל על האביר השני,אתה רואה שעיניו משתנות לאדומות כמו של האביר שלך[/QUOTE]
"מה אני אעשה במצב כזה?" אחשוב לעצמי ואגרום לאביר שעיניו נהיו אדומות להתאבד.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*אלקטרה ולהביוס לא יודעים שזה משחק,אל תגלה להם [/SIZE][/FONT][/COLOR][SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אלקטרה ולהביוס צוחקים ואומרים:"בטח,אין לך אפשרות בחירה,אלא אם כן יש לך את האבן האולטימטיבית".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבעיניה של ג'נט ישנן דמעות,היא אומרת לך:"המשחק נגמר בשבילי,מעגל השחור פגע בי,זהו לחש מחסל,או ככה לפחות שמעתי" אתה רואה שהיא מתפוגגת,אתה רואה דמות מתקרבת אליך,אתה רואה שזהו מכשף אש כמוך,הוא אומר לך:"היא טועה,המעגל השחור הוא לא לחש מחסל,זה לחש העברה,החברה שלך נמצאת בטירה האפלה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*שימוש בלחשי שליטה על אבירים זה שינוי מצב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששני האבירים נלחמים זה בזה בעזרת החרבות שלהם,אתה רואה שהאביר שלא תחת השליטה שלך מאבד את חרבו וככה הוא מפסיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]מאסטר טנדר לוקח את החרב שנפלה הופך אותה לקלף ומביא לך אותה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]ניצחת אביר חשמל 1+ לנקודות הניסיון שלך,קיבלת חרב חשמל![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]