-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1229912][COLOR="Sienna"]
[COLOR="SeaGreen"][U]רון[/U]
"קינגדרה, השתמש בתותח הידרו על האיזורים עם השברים כדי להציף אותם ולצוץ מהם וכך להיחלץ משברח הסלעים" אתה אומר לו וכך הוא עושה, קינגדרה מעיף את הסלעים עם תותח ההידרו אבל הוא לא יכול לזוז בגללו "נצל את זה סוואמפרט השתמש במיי בוץ!" קורא ברנדון וסוואמפרט שולח גל בוץ לעבר קינגדרה ופוגע בו
"עכשיו קרן קרח!" ברנדון אומר ומצביע על קינגדרה, סוואמפרט יוצר בפיו כדור תכול ושולח מתוכו קרן שמתקדמת לעבר קינדרה.[/COLOR]
[/QUOTE]
"קינגדרה,קפוץ כדי לחמוק והשתמש בפעימת דרקון על סוואמפרט!" אומר לקינגדרה
-
[COLOR="Blue"][U]אלון[/U]
סונרלאקס מתקדם לעבר טוגקיס בהתנגשות ג'יגה, 'יש לי' אתה חושב ומחכה שסנורלאקס יהיה קרוב אל טוגקיס ואז צועק לו "עכשיו! זוכר את מכת השמיים ממקודם? עכשיו ללמעלה!" טוגקיס מתחמק מהתנגשות הג'יגה וסונרלאקס מתרסק על הקיר "זה הזמן!" אתה אומר ומסמן לטוגקיס לתקוף במטרונום ואז בכדור הילה, טוגקיס יוצר בעזרת המטרונום מערבולת גדולה שפוגעת בסנורלאקס, "סונרלאקס מנוחה!" צועק דקסטר וסונרלאקס ונשכב על גבו ומתחיל לנמנם. טוגקיס יוצר כדור הילה שפוגע בסונרלאקס ישירות והוא מתעורר, "סנורלאקס פיהוק (Yawn)!" אומר דקסטר וסונרלאקס מוציא מפיו ענן בצבע לבן בהיר שנע לאט לעבר טוגקיס.[/COLOR]
[COLOR="Sienna"][U]ג'יימס[/U]
"אלאקזאם המשך להתרכז והשתמש בקרן על חושית כנגד תותח הפלאש!" אתה אומר לו והוא מצליב את כפיותיו ומוציא מהם קרן סגולה-ורודה הפוגעת בתותח הפלאש. נוצא פיצוץ אדיר שמעיף את השני הפוקימונים לצדדים שונים, אלאקזאם נראה מוטש בעוד שאמפוליאון מעולף. "ארר" אומר בארי "אני עוד אתחזק אתה תראה!" הוא אומר ומתחיל לרוץ מכם. "הוא לפעמים יכול להיות רגשי כזה" אומרת ליירה בחיוך, "אני חייב ללכת איתו, מצטערת ג'יימס" היא אומר ונפרדת ממך לשלום.
אתה ממשיך לטייל לאורך השביל שלפתע סטרביה תוקף אותך וגונב לך את התיק "סטאר!" הוא אומר, קורץ לך ומתחיל לעוף לאורך השביל ואתה מתחיל לרדוף אחריה. (הפוכדורים שלך עדיין אצלך)[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/397.gif[/IMG]
בטח שהייתה יכול לחשוב על משהו: "קינגדרה תותח הידרו על קרן הקרח כדי ליצור גוש קרח שיפגע בסוואמפרט!"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קינגדרה,קפוץ כדי לחמוק והשתמש בפעימת דרקון על סוואמפרט!" אתה אומר לקינגדרה והוא קופץ מעל קרן הקרח ויורה פעימת דרקון שפוגע ישירות בסוואמפרט ויוצרת עשן גדול, כשהעשן מתפוגג אתה רואה את סוואמפרט מעולף על הרצפה. "טוב, כנראה שאתה מתחיל!" אומר ברנדון "קרב מצוין דרך אגב, הפוקימונים שלכם מאומנים היטב" אומר דקסטר.
אתה עולה על הבמה ודקסטר מולך, בינכם ניצבת זירה גדולה שעשויה מחול, שטוחה ללא בליטות "שהטוב ביותר ינצח" אומר דקסטר וצוחר בצחוק גדול. "הפוקימון הראשון שלי יהיה... גולם!" הוא אומר וזורק את הפוכדור ממנו יוצא גולם גדול.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/76.gif[/IMG]
-
"אלאקזאם המשך להתרכז והשתמש בקרן על חושית כנגד תותח הפלאש!" אתה אומר לו והוא מצליב את כפיותיו ומוציא מהם קרן סגולה-ורודה הפוגעת בתותח הפלאש. נוצא פיצוץ אדיר שמעיף את השני הפוקימונים לצדדים שונים, אלאקזאם נראה מוטש בעוד שאמפוליאון מעולף. "ארר" אומר בארי "אני עוד אתחזק אתה תראה!" הוא אומר ומתחיל לרוץ מכם. "הוא לפעמים יכול להיות רגשי כזה" אומרת ליירה בחיוך, "אני חייב ללכת איתו, מצטערת ג'יימס" היא אומר ונפרדת ממך לשלום.
אתה ממשיך לטייל לאורך השביל שלפתע סטרביה תוקף אותך וגונב לך את התיק "סטאר!" הוא אומר, קורץ לך ומתחיל לעוף לאורך השביל ואתה מתחיל לרדוף אחריה. (הפוכדורים שלך עדיין אצלך)[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/397.gif[/IMG]
"ביי ליירה-היי! סטארוויה! בוא הנה!" אמרתי בנחישות. 'אני אתפוס אותו חשבתי' "טוב אהה צא האנדוור" קדימה! השתמש בנשיכה על הסטארוויה הזה! חייבים ללכוד אותו"
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1230621][COLOR="Blue"]
בטח שהייתה יכול לחשוב על משהו: "קינגדרה תותח הידרו על קרן הקרח כדי ליצור גוש קרח שיפגע בסוואמפרט!"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קינגדרה,קפוץ כדי לחמוק והשתמש בפעימת דרקון על סוואמפרט!" אתה אומר לקינגדרה והוא קופץ מעל קרן הקרח ויורה פעימת דרקון שפוגע ישירות בסוואמפרט ויוצרת עשן גדול, כשהעשן מתפוגג אתה רואה את סוואמפרט מעולף על הרצפה. "טוב, כנראה שאתה מתחיל!" אומר ברנדון "קרב מצוין דרך אגב, הפוקימונים שלכם מאומנים היטב" אומר דקסטר.
אתה עולה על הבמה ודקסטר מולך, בינכם ניצבת זירה גדולה שעשויה מחול, שטוחה ללא בליטות "שהטוב ביותר ינצח" אומר דקסטר וצוחר בצחוק גדול. "הפוקימון הראשון שלי יהיה... גולם!" הוא אומר וזורק את הפוכדור ממנו יוצא גולם גדול.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/76.gif[/IMG][/QUOTE]
I wanna be, the very best ~*~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מאוד אתרגש וליבי יפעם במהירות.
'וואו, מוח החזית הראשון שלי!' אחשוב בהתרגשות רבה ומרובה.
"תודה רבה, אני מאוד מתרגש לקראת הקרב שלנו, אז בהצלחה לך ואני מקוה שהקרב יהיה הוגן וטוב!" אומר ואאחל.
"אוקיי, מול גולום שלך, אני אוציא את קרדילי! צאי, קרדילי!" אומר אוציא את קרדילי. "קרדילי, השתמשי בכדור אנרגיה!" אומר לקרדילי.
-
[quote=Phoenix Arizonix;1230621][COLOR=blue][U]אלון[/U][/COLOR]
[COLOR=blue]סונרלאקס מתקדם לעבר טוגקיס בהתנגשות ג'יגה, 'יש לי' אתה חושב ומחכה שסנורלאקס יהיה קרוב אל טוגקיס ואז צועק לו "עכשיו! זוכר את מכת השמיים ממקודם? עכשיו ללמעלה!" טוגקיס מתחמק מהתנגשות הג'יגה וסונרלאקס מתרסק על הקיר "זה הזמן!" אתה אומר ומסמן לטוגקיס לתקוף במטרונום ואז בכדור הילה, טוגקיס יוצר בעזרת המטרונום מערבולת גדולה שפוגעת בסנורלאקס, "סונרלאקס מנוחה!" צועק דקסטר וסונרלאקס ונשכב על גבו ומתחיל לנמנם. טוגקיס יוצר כדור הילה שפוגע בסונרלאקס ישירות והוא מתעורר, "סנורלאקס פיהוק (Yawn)!" אומר דקסטר וסונרלאקס מוציא מפיו ענן בצבע לבן בהיר שנע לאט לעבר טוגקיס.[/COLOR]
[/quote]
"תעיף את זה אליו עם נפנוף בכנפיך!" אורה לו.
"עכשיו טוגקיס! תשתמש בכדור הילה! ותבלע אותו תוך כדי שאתה תוקף במכת שמיים!" אורה לו.
-
אתה נפרד מליירה, אתה ממשיך בשביל וסטארביה פראי חוטף לך את התיק ומתחיל לעוף "סטארוויה! בוא הנה!" אתה אומר לו אך הוא ממשיך בטיסה לאורך השביל, 'אני אתפוס אותו' אתה חושב ושולף את הפוכדור של האנדור קדימה! השתמשי בנשיכה על הסטארביה הזה!" אתה אומר והיא רצה במהירות וקופצת עליו. היא מטיחה את סטרביה ברצפה והוא נחלץ מהשיניים שלה "סטאריייבה!" היא קוראת ויוצאת לעבר האנדור עם אס אווירי.[/COLOR]
לאן נעלמת בימים האחרונים? :oing:
~~~~~~~~~~~~~~
'וואו, מוח החזית הראשון שלי!' אתה חושב בהתרגשות ונעמד בבמה שמשקיפה לזירה, השופט מכריז את החוקים "הקרב יהיה שניים על שניים, כאשר שני הפוקימונים של אחד המאמנים יהיה מעולף השני ינצח!" הוא אומר ומוסיף "רק למאמן האורח מותר להחליף פוקימונים במהלך הקרב!". דקסטר מוציא את גולם "אוקיי, מול גולום שלך, אני אוציא את קרדילי! צאי, קרדילי!" אתה אומר וזורק את הפוכדור של קרדילי "השתמשי בכדור אנרגיה!" אתה אומר לה והיא יוצרת מעל ראשה כדור ירוק ומשגרת אותו לעבר גולם. "גולם חסות את זה עם קבר אבן!" אומר דקסטר וגולם דופק את אגרופו ברצפה, מתחוך האדמה נוצר סלע בצורת קיר שחוסם את כדור האנרגייה ומתפוצץ ביחד איתו. "עכשיו אבנים חדות (Stone Edge)!" קורא דקסטר וגולם מקיף את עצמו באבנים חדות ומשגר אותם לעבר קרדילי.[/COLOR]
הפיהוק של סנורלאקס מתקדם לעבר טוגקיס, אתה לא מתבלבל ואומר "תעיף את זה אליו עם נפנוף בכנפיך!" וטוגקיס מנפנף בכנפיו ומצליח לפוגג את הפיהוק "עכשיו טוגקיס! תשתמש בכדור הילה! ותבלע אותו תוך כדי שאתה תוקף במכת שמיים!" טוגקיס עולה גבוה ויורד על סנורלאקס במתקפת שמיים, הוא נכנס לתוך כדור ההילה מה שיוצר שכבת כוח נוספת "קדימה סנורלאקס להביור!" אומר דקסטר וסונרלאקס מוציא להביור מפיו, הלהביור וטוגקיס נתקעים זה בזה אך טוגקיס חותך אותו ופוגע ישירות בסנורלאקס נוצר פיצוץ אדיר.
העשן מתפוגג טוגקיס שוכב על הרצפה מותש בעוד שסנורלאקס שוכב על גבו מעולף, "סנורלקס לא יכול להילחם! המנצח הוא אלון!" אומר והשופט ודקסטר מחזיר את סנורלקס לפוכדור. "כל הכבוד אלון" הוא אומר לך וטופח לך על כתף, "זה מגיע לך" הוא אומר ומגיש לך קופסא קטנה, אתה פותח אותה ורואה בתוכה את סמל ההצלחה.[/COLOR]
-
[quote=Phoenix Arizonix;1232665]
[COLOR=blue][U]אלון[/U][/COLOR]
[COLOR=blue]הפיהוק של סנורלאקס מתקדם לעבר טוגקיס, אתה לא מתבלבל ואומר "תעיף את זה אליו עם נפנוף בכנפיך!" וטוגקיס מנפנף בכנפיו ומצליח לפוגג את הפיהוק "עכשיו טוגקיס! תשתמש בכדור הילה! ותבלע אותו תוך כדי שאתה תוקף במכת שמיים!" טוגקיס עולה גבוה ויורד על סנורלאקס במתקפת שמיים, הוא נכנס לתוך כדור ההילה מה שיוצר שכבת כוח נוספת "קדימה סנורלאקס להביור!" אומר דקסטר וסונרלאקס מוציא להביור מפיו, הלהביור וטוגקיס נתקעים זה בזה אך טוגקיס חותך אותו ופוגע ישירות בסנורלאקס נוצר פיצוץ אדיר.[/COLOR]
[COLOR=blue]העשן מתפוגג טוגקיס שוכב על הרצפה מותש בעוד שסנורלאקס שוכב על גבו מעולף, "סנורלקס לא יכול להילחם! המנצח הוא אלון!" אומר והשופט ודקסטר מחזיר את סנורלקס לפוכדור. "כל הכבוד אלון" הוא אומר לך וטופח לך על כתף, "זה מגיע לך" הוא אומר ומגיש לך קופסא קטנה, אתה פותח אותה ורואה בתוכה את סמל ההצלחה.[/COLOR][/quote]
דבר במסן, מצב- כמעט דחוף.
~~~~~
"יש!!" אקרא במהירות וארוץ לחבק את טוגקיס.
"זכינו בסמל ההצלחה!" אקרא בעודי מנופף בו, ואעשה פוזה כמו של אש קאטצ'ם כשהוא משיג תג XD
"תודה דקסטר, למדתי רבות במשך הקרב" אומר לו ואחייך.
"להתראות" אוסיף ואנופף לו לשלום בזמן שאצא לי מהזירה.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1232665]
לאן נעלמת בימים האחרונים? :oing:
~~~~~~~~~~~~~~
'וואו, מוח החזית הראשון שלי!' אתה חושב בהתרגשות ונעמד בבמה שמשקיפה לזירה, השופט מכריז את החוקים "הקרב יהיה שניים על שניים, כאשר שני הפוקימונים של אחד המאמנים יהיה מעולף השני ינצח!" הוא אומר ומוסיף "רק למאמן האורח מותר להחליף פוקימונים במהלך הקרב!". דקסטר מוציא את גולם "אוקיי, מול גולום שלך, אני אוציא את קרדילי! צאי, קרדילי!" אתה אומר וזורק את הפוכדור של קרדילי "השתמשי בכדור אנרגיה!" אתה אומר לה והיא יוצרת מעל ראשה כדור ירוק ומשגרת אותו לעבר גולם. "גולם חסות את זה עם קבר אבן!" אומר דקסטר וגולם דופק את אגרופו ברצפה, מתחוך האדמה נוצר סלע בצורת קיר שחוסם את כדור האנרגייה ומתפוצץ ביחד איתו. "עכשיו אבנים חדות (Stone Edge)!" קורא דקסטר וגולם מקיף את עצמו באבנים חדות ומשגר אותם לעבר קרדילי.[/COLOR]
[/QUOTE]
לחצי שיעורים:cry::cry:
~~~~~~~~~~~~~~~~
'ווואוו זה עומד להתחיל!' אחשוב במתח. אהיה בטוח בעצמי ואנסה להירגע ולהרגיע את גופי מכל האדרנלין וההתרגשות שבו.
'אני יודע שאני יכדול להצליח את זה!!' אחשוב. אני אזכר, בכל חברי ומשפחתי. באימי, שאיתה התחלתי את המסע, בחברי שאיתם טיילתי ברחבי המחוזות. אדע, שכולם מאמיני בי שאצליח לעשות את זה, ולנצח את כל מוחות החזית. לאחר שבריר שנייה של מחשבות חולפות, אורה לקרדילי:
"קרדילי, פוצצי את האבנים בעזרת אבנים משלך, השתמשי בכח עתיק!" . "אחרי זה, השתמשי בסחיטה!"
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1232665][COLOR="Sienna"][U]ג'יימס[/U]
אתה נפרד מליירה, אתה ממשיך בשביל וסטארביה פראי חוטף לך את התיק ומתחיל לעוף "סטארוויה! בוא הנה!" אתה אומר לו אך הוא ממשיך בטיסה לאורך השביל, 'אני אתפוס אותו' אתה חושב ושולף את הפוכדור של האנדור קדימה! השתמשי בנשיכה על הסטארביה הזה!" אתה אומר והיא רצה במהירות וקופצת עליו. היא מטיחה את סטרביה ברצפה והוא נחלץ מהשיניים שלה "סטאריייבה!" היא קוראת ויוצאת לעבר האנדור עם אס אווירי.[/COLOR]
'אני חייב ללכוד את הסטארוויה הזה!' חשבתי. "האנדוואר התחמק והשתמש בעילוף!" אמרתי בנחישות. "לא בכל הכוח אנחנו רוצים רק להחליש אותו!" נזכרתי לגיד לו.
-
"יש!!" אתה אומר ומחבק את טוגקיס ולוקח את תג ההצלחה "זאאכינו בסמל ההצלחה!!" אתה אומר והצוות שלך מריע לך בצד אתה נפרד מדקסטר ומתקדם לעבר היציאה. "היי ילד!" אומר דקסטר "מה דעתך להשאיר פה את האקסדריל שלך ולחזור מחר בבוקר הא?" הוא אומר ומחייך "אני יכול ללמד אותו מתקפה חדשה, אז מה אתה אומר?" דקסטר אומר ומתקדם אליך.[/COLOR]
אתה מתרגש ועולה לזירת הקרב, דקסטר מוציא את גולם ואתה כתשובה את קרדילי "גולם אבנים חדות!" הוא פוקד עליו והוא שולח אבנים קטנות וחדות לקרדילי "קרדילי, פוצצי את האבנים בעזרת אבנים משלך, השתמשי בכח עתיק!" אתה אומר לה והיא יוצרת סביבה אבנים חומות-סגולות שחוסמות את האבנים החדות "השתמשי בסחיטה!" אתה אומר לה והיא מתקרבת אל גולם "גולם שבירת סלעים (Rock Smash)!" פוקד עליו דקסטר וידו נהיית אדומה, השניים מתנגשים אחד בשני וכל אחד מועף לצד אחר "עכשיו קבל אבן!" אומר דקסטר וגולם רוקע ברגלו בחוזקה וקרדילי נחסמת בתוך ארבעה סלעים גדולים.[/COLOR]
האנדור נקבה
~~~~~~~~~~~~
"האנדוואר התחמקי והשתמשי בעילוף!" אתה אומר והאנדור קופץ מעל סטרביה ומפיל אותה לרצפה, סטרביה נחלץ מהעילוף וממריא גבוהה שתי טבעות כסופות מקיפות אותו (Roost) והוא סופג אותם ונרפא ואז הוא יוצא לעבר האנדור במתקפה מהירה.[/COLOR]
-
האנדור נקבה
~~~~~~~~~~~~
"האנדוואר התחמקי והשתמשי בעילוף!" אתה אומר והאנדור קופץ מעל סטרביה ומפיל אותה לרצפה, סטרביה נחלץ מהעילוף וממריא גבוהה שתי טבעות כסופות מקיפות אותו (Roost) והוא סופג אותם ונרפא ואז הוא יוצא לעבר האנדור במתקפה מהירה.[/COLOR][/QUOTE]
אהה נכון...אופסי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'חשבתי לזמן קצר וגיבשתי תוכנית פעולה' "האנדוואר תנסי להתחמק בשנייה האחורונה כדי staravia יפגע ברצפה ואז תשתמשי בניבי אש עליו כשהוא מתאושש!" 'על כל מקרה שתשתמש בניבי אש...גם אם היא לא תצליח להתחמק' חשבתי. 'תהיתי אם היא תבין את זה לבד'.
-
[quote=Phoenix Arizonix;1234188][COLOR=blue][U]אלון[/U][/COLOR]
[COLOR=blue]"יש!!" אתה אומר ומחבק את טוגקיס ולוקח את תג ההצלחה "זאאכינו בסמל ההצלחה!!" אתה אומר והצוות שלך מריע לך בצד אתה נפרד מדקסטר ומתקדם לעבר היציאה. "היי ילד!" אומר דקסטר "מה דעתך להשאיר פה את האקסדריל שלך ולחזור מחר בבוקר הא?" הוא אומר ומחייך "אני יכול ללמד אותו מתקפה חדשה, אז מה אתה אומר?" דקסטר אומר ומתקדם אליך.[/COLOR]
[/quote]
"ברור!" אומר ואתן לו את הפוכדור של אקסדריל, "אל תשכח לרפא אותו" אומר ואתחיל ללכת.
לאחר מכן אחפש מקום לינה טוב שנמצא בסביבה.
-
כינוי בפורום + קישור לפרופיל:yairb1a [url]http://www.myforum.co.il/member.php?u=11502[/url]
שם:יאיר
שם במשחק:יאיר
אופי:עצבני מהיר חכם ונחמד
רקע:מאז שנולדתי תמיד אהבתי את טורצ'יק ותמיד הערצתי אותו אחרי שהתבגרתי לקחתי איתי את אברא ופיתחתי אותו לאלאקאזם וניצחתי איתו את הליגה. במחוז השני לקחתי איתי את סווינוב ופיתחתי אותו לפילוסווין ואיתו עברתי את הליגה
במחוז השלישי לקחתי את טורציק ופיתחתי אותו לבלזיקן ואיתו עברתי את הליגה
פוקימונים שאני לוקח איתי:
1.[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/065-f.png[/IMG]
2.[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/221.png[/IMG]
3.[IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/257.png[/IMG]
הערות\בקשות מיוחדות:
-
[QUOTE=yairb1a;1234994]כינוי בפורום + קישור לפרופיל:yairb1a [url]http://www.myforum.co.il/member.php?u=11502[/url]
שם:יאיר
שם במשחק:יאיר
אופי:עצבני מהיר חכם ונחמד
רקע:מאז שנולדתי תמיד אהבתי את טורצ'יק ותמיד הערצתי אותו אחרי שהתבגרתי לקחתי איתי את אברא ופיתחתי אותו לאלאקאזם וניצחתי איתו את הליגה. במחוז השני לקחתי איתי את סווינוב ופיתחתי אותו לפילוסווין ואיתו עברתי את הליגה
במחוז השלישי לקחתי את טורציק ופיתחתי אותו לבלזיקן ואיתו עברתי את הליגה
פוקימונים שאני לוקח איתי:
1.[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/065-f.png[/IMG]
2.[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/221.png[/IMG]
3.[IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/257.png[/IMG]
הערות\בקשות מיוחדות:[/QUOTE]
אתה יודע מה זה ה"פ? כי ביקשתי את הטופס באחת כזאת!
רקע לא מושקע בכלל והפוקימונים לא עומדים בקריטריונים בכלל!
או שאתה יכול שלושה מפותחים שניים או שלושה מכל מפותח!
ולמה נראה לך שאני אתן לך בזייקן זוהר?!
בקיצור אתה לא רשום
-
[SIZE="4"]ברוכים הבאים כל החדשים![/SIZE]
התחלה בשבילכם:
סוף סוף אחרי זמן רב הגעתם אל מוח החזית הראשון. "ברוך הבא ילד" אומר דקסטר, "שמעתי שאתה בא להילחם פה במוח חזית!" הוא אומר וצוחק בצחוק גדול "קדימה בוא אני אראה לך את המקום, שניכם נכנסים למקום הזירה לפניכם ניצבת זירה גדולה שעשויה מחול.
השופט נכנס "אפשר להתחיל" הוא אומר ודקסטר מהנהן לו "הקרב יהיה קרב של 2 על 2 ברגע ששני הפוקימונים של אחד המתמודדים לא יכולים להילחם השני ניצח!" אומר השופט "רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים במהלך הקרב" הוא מוסיף "קדימה במי תבחר" אומר דקסטר אליך.
"האנדוואר תנסי להתחמק בשנייה האחורונה כדי שסטארביה יפגע ברצפה ואז תשתמשי בניבי אש עליו כשהוא מתאושש!" האנדור מתחמקת במהירות אך סטרביה לא נתקלת ברצפה האנדור תופסת בשיניה הלוהטות את סטרביה ומטיחה אותה ברצפה, סטרביה מתאוששת ועולה גבוה, היא יורדת בצלילה בוערת ושנייה לפני שהיא פוגעת ברצפה היא פונה בזווית של 90 מעלות והאש הופכת לאנרגייה כחולה (Brave Bird) היא מתקדמת במהירות לעבר האנדוואר המפוחדת.[/COLOR]
"ברור!" אתה אומר בשמחה ונותן את הפוכדור לדקסטר "אל תשכח לרפא אותו" אתה אומר ומתחיל ללכת
אתה מחפש מסתובב באזור כדי לחפש מקום ללינה ורואה מרכז פוקימונים קטן ומואר.[/COLOR]
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1234188]
אתה מתרגש ועולה לזירת הקרב, דקסטר מוציא את גולם ואתה כתשובה את קרדילי "גולם אבנים חדות!" הוא פוקד עליו והוא שולח אבנים קטנות וחדות לקרדילי "קרדילי, פוצצי את האבנים בעזרת אבנים משלך, השתמשי בכח עתיק!" אתה אומר לה והיא יוצרת סביבה אבנים חומות-סגולות שחוסמות את האבנים החדות "השתמשי בסחיטה!" אתה אומר לה והיא מתקרבת אל גולם "גולם שבירת סלעים (Rock Smash)!" פוקד עליו דקסטר וידו נהיית אדומה, השניים מתנגשים אחד בשני וכל אחד מועף לצד אחר "עכשיו קבל אבן!" אומר דקסטר וגולם רוקע ברגלו בחוזקה וקרדילי נחסמת בתוך ארבעה סלעים גדולים.[/COLOR]
[/QUOTE]
'הוא חזק' אחשוב. 'זה בדיוק מה שאני מצפה ממוח החזית' אמשיך לחשוב ואחייך.
"יפה יפה, אבל 4 לוחות אבל לא יעצרו אותנו!" אומר.
"קרדילי, השתמשי בכח עתיק כדי לפוצץ את האבנים ואז נצלי את האבק שנוצר כדי שגולם לא יראה אותך ושגרי אליו כדור אנרגיה בהפתעה!" אומר לקרדילי
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1235220][SIZE="4"]ברוכים הבאים כל החדשים![/SIZE]
התחלה בשבילכם:
סוף סוף אחרי זמן רב הגעתם אל מוח החזית הראשון. "ברוך הבא ילד" אומר דקסטר, "שמעתי שאתה בא להילחם פה במוח חזית!" הוא אומר וצוחק בצחוק גדול "קדימה בוא אני אראה לך את המקום, שניכם נכנסים למקום הזירה לפניכם ניצבת זירה גדולה שעשויה מחול.
השופט נכנס "אפשר להתחיל" הוא אומר ודקסטר מהנהן לו "הקרב יהיה קרב של 2 על 2 ברגע ששני הפוקימונים של אחד המתמודדים לא יכולים להילחם השני ניצח!" אומר השופט "רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים במהלך הקרב" הוא מוסיף "קדימה במי תבחר" אומר דקסטר אליך.
[/QUOTE]
"אוקיי, ליירון צא!" אצעק בהתרגשות רבה ואזרוק את הפוכדור של ליירון לאוויר. 'זה קרב החזית הראשון שלי, אני חייב להצליח!' אחשוב לעצמי ואסתכל על דקסטר. "במי אתה תבחר?" אשאל אותו ואמתין לתשובה.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1235220][SIZE="4"]ברוכים הבאים כל החדשים![/SIZE]
התחלה בשבילכם:
[/C][/QUOTE]
אסתכל על דקסטר ואומר "וויביל אני בוחר בך!" ואוציא את וויבאיל מהפוכדור "וויבאיל אנחנו חייבים לנצח אותו, עברנו כל כך הרבה, אנחנו נצליח!"אומר לוויביל ואחייך. "אוקי אני אתחיל עם וויביל" אומר לדקסטר ואחכה לפוקימון שלו.
-
"יפה יפה, אבל 4 לוחות אבל לא יעצרו אותנו!" אתה אומר לדקסטר והוא מגיב בצחוק גדול "קרדילי, השתמשי בכח עתיק כדי לפוצץ את האבנים ואז נצלי את האבק שנוצר כדי שגולם לא יראה אותך ושגרי אליו כדור אנרגיה בהפתעה!" אתה צועק לקרדילי, קרדילי מופוצצת את קבר האבן מה שיוצר ענן אבק גדול, היא משגרת במהירות שלושה כדורי אנרגיה ירוקים שפוגעים פגיעה ישירה בגולם, האבק מתפוגג ואתה רואה את גולם מעולף "גולם לא יכול להילחם!" צועק השופט, "מהלך יפה!" אומר דקסטר וצוחק "עכשיו, חברי הטוב, קדימה סנורלאקס!" הוא אומר וזורק פוכדור שממנו יוצא סנורלאקס ענקי "בוא נתחיל בלהביור!" קורא דקסטר וסנורלאקס מוציא פיו סילון אש חזק שמאיים לפגוע בקרדילי.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/143.gif[/IMG]
[COLOR="Red"][U]דור[/U]
אתה קיבלת את הצבע האדום!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי, ליירון צא!" אתה צועק בהתרגשות וזורק את הפוכדור שלו "ליירון!" הוא צועק בעוצמה, זה קרב החזית הראשון שלי, אני חייב להצליח!' אתה אומר לעצמך ומסתכל על דקסטר. "במי אתה תבחר?" אתה שואל אותו והוא מחייך, הזירה לפתע משתנת והופכת לבריכה ענקית, לירון נוחת על מצוף גדול "קדימה ווילורד!" הוא אומר וזורק את הפוכדור שלו ממנו יוצא ווילורד שנכנס לבריכה בעוצמה רבה "בוא נתחיל עם חבטת גוף!" אומר דקסטר ווילורד קופץ מעל ליירון ומאיים למחוץ אותו.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/321.gif[/IMG][/COLOR]
[COLOR="Indigo"][U]נועם[/U]
אתה קיבלת את הצבע הסגול!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"וויביל אני בוחר בך!" אתה אומר וזורק את הפוכדור וויביל יוצא ממנו במתח גדול "וויבאיל אנחנו חייבים לנצח אותו, עברנו כל כך הרבה, אנחנו נצליח!" אתה אומר לו ומחייך, הוא מחייך אליך בחזרה. "אני אבחר בהאריאמה!" הוא אומר וזורק את הפוכדור שלו "כדאי לך להיזהר ממנו!" אומר דקסטר וצוחק בצחוק גדול "קדימה סטירת התעוררות!" הוא אומר והאריאמה יוצא לעבר וויביל במהירות.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/297.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1235621][COLOR="SeaGreen"][U]רון[/U]
"יפה יפה, אבל 4 לוחות אבל לא יעצרו אותנו!" אתה אומר לדקסטר והוא מגיב בצחוק גדול "קרדילי, השתמשי בכח עתיק כדי לפוצץ את האבנים ואז נצלי את האבק שנוצר כדי שגולם לא יראה אותך ושגרי אליו כדור אנרגיה בהפתעה!" אתה צועק לקרדילי, קרדילי מופוצצת את קבר האבן מה שיוצר ענן אבק גדול, היא משגרת במהירות שלושה כדורי אנרגיה ירוקים שפוגעים פגיעה ישירה בגולם, האבק מתפוגג ואתה רואה את גולם מעולף "גולם לא יכול להילחם!" צועק השופט, "מהלך יפה!" אומר דקסטר וצוחק "עכשיו, חברי הטוב, קדימה סנורלאקס!" הוא אומר וזורק פוכדור שממנו יוצא סנורלאקס ענקי "בוא נתחיל בלהביור!" קורא דקסטר וסנורלאקס מוציא פיו סילון אש חזק שמאיים לפגוע בקרדילי.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/143.gif[/IMG]
[/QUOTE]
עשיתי פה שילוב של אבן ואש אולי יגרום לו צריבה מי יודע o.O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'סנורלאקס, אין לי פוקימון לחימה!' אחשוב ואלחץ. 'אני חייב לעשות משהו' אחשוב בשבריר שנייה ואומר לקרדילי : "קרדילי, השתמשי בכח עתיק כדי לחסום את פרץ הלהביור, ואז שגרי את האבנים הלוהטות על סנורלאקס" אומר לקרדילי בתקווה.
-
[quote=Phoenix Arizonix;1235220]
[COLOR=blue]"ברור!" אתה אומר בשמחה ונותן את הפוכדור לדקסטר "אל תשכח לרפא אותו" אתה אומר ומתחיל ללכת[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מחפש מסתובב באזור כדי לחפש מקום ללינה ורואה מרכז פוקימונים קטן ומואר.[/COLOR][/quote]
"קדימה!" אמלמל וארוץ אל עבר המרכז במהירות רבה מאוד.
אבקש מנהאחות ג'ואי להשכיר לי חדר, ואז אעלה אליו ואנוח מעט על המיטה, לאחר מכן אלך לישון.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1235621]
[COLOR="Red"][U]דור[/U]
אתה קיבלת את הצבע האדום!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי, ליירון צא!" אתה צועק בהתרגשות וזורק את הפוכדור שלו "ליירון!" הוא צועק בעוצמה, זה קרב החזית הראשון שלי, אני חייב להצליח!' אתה אומר לעצמך ומסתכל על דקסטר. "במי אתה תבחר?" אתה שואל אותו והוא מחייך, הזירה לפתע משתנת והופכת לבריכה ענקית, לירון נוחת על מצוף גדול "קדימה ווילורד!" הוא אומר וזורק את הפוכדור שלו ממנו יוצא ווילורד שנכנס לבריכה בעוצמה רבה "בוא נתחיל עם חבטת גוף!" אומר דקסטר ווילורד קופץ מעל ליירון ומאיים למחוץ אותו.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/321.gif[/IMG][/COLOR]
[/QUOTE]
'לא נכון!' אחשוב לעצמי בבהלה ומיד אתאושש ואפנה אל ליירון. "אוקיי ליירון, תראה לו כמה אתה חזק, השתמש בזנב הברזל הכי חזק שאתה יכול לעשות ותעיף אותו לכיוון אחר!" אצעק לליירון במהירות לפני שווילורד ימחץ אותו.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1235621][][U]
אתה קיבלת את הצבע הסגול!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"וויביל אני בוחר בך!" אתה אומר וזורק את הפוכדור וויביל יוצא ממנו במתח גדול "וויבאיל אנחנו חייבים לנצח אותו, עברנו כל כך הרבה, אנחנו נצליח!" אתה אומר לו ומחייך, הוא מחייך אליך בחזרה. "אני אבחר בהאריאמה!" הוא אומר וזורק את הפוכדור שלו "כדאי לך להיזהר ממנו!" אומר דקסטר וצוחק בצחוק גדול "קדימה סטירת התעוררות!" הוא אומר והאריאמה יוצא לעבר וויביל במהירות.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/297.gif[/IMG][/QUOTE]
'רגע, וויביל הוא פוקימון קרח ואופל אז זה אומר שפוקימון לחימה יהיה בעל השפעה גדולה עליו!' אחשוב לעצמי ואומר בהיסוס "וויביל מהר! תחזור.." אסתכל על דקסטר ואחשוב 'גלייסקור או טייפלוז'ן?!.. נראה לי שהפעם אני אבחר בטייפלוז'ן ואומר "גלייסקור אני מצטער הפעם נשאיר את זה לטייפלוז'ן ווויביל, צא טייפלוז'ן! בוא נראה להם מה אנחנו שווים. טייפלוז'ן השתמש בגלגל להבה!.
-
"האנדוואר תנסי להתחמק בשנייה האחורונה כדי שסטארביה יפגע ברצפה ואז תשתמשי בניבי אש עליו כשהוא מתאושש!" האנדור מתחמקת במהירות אך סטרביה לא נתקלת ברצפה האנדור תופסת בשיניה הלוהטות את סטרביה ומטיחה אותה ברצפה, סטרביה מתאוששת ועולה גבוה, היא יורדת בצלילה בוערת ושנייה לפני שהיא פוגעת ברצפה היא פונה בזווית של 90 מעלות והאש הופכת לאנרגייה כחולה (Brave Bird) היא מתקדמת במהירות לעבר האנדוואר המפוחדת.[/COLOR]
"אל תפחדי!" עודדתי אותה. "השתמשי בכדור צל על האדמה, כדי שיווצר מסך עפר! ואחר כך תברחי בשיא המהירות!" 'מקווה שסטרביה לחתיא את מטרתה' קיוויתי. 'אולי אפילו תתיקע באיזה עץ' צחקתי והעלתי חיוך קל על שפתיי.
-
קרדילי חוסמת את הלהביור בעזרת הכוח העתיק אך האבנים מתנפצות עם הלהביור ועפות לכל עבר מבלי לפגוע באחד הפוקימונים.
"סנורלאקס פיהוק!" אומר דקסטר וסנורלאקס מוציא מפיו ענן אפור סמיך שמתקדם לעבר קרדילי.[/COLOR]
"קדימה!" אתה ממלמל ומתחיל לרוץ לעבר מרכז הפוקימונים, כשאתה פותח את הדלת אתה רואה את האחות ג'וי וכמה מאמנים מפוחדים ואנשים מצוות טראפ שודדים את המקום, עליהם מפקח איש בעל גלימה ארוכה ושחורה ולידו מרחף גליילי "היי אתה!" הוא קורא לך "בוא לכאן" הוא אומר ומסמן לך לבוא אליו, אתה ניגש אליו והוא לוקח לך את התיק וחגורת הפוכדורים "עכשיו לך לשם!" הוא אומר ודוחף אותך לעבר האחות ג'וי ושאר מאמנים, אתה רואה שלידך יש חלון קטן שאתה יכול לצאת ממנו.[/COLOR]
[IMG]http://up352.siz.co.il/up3/cvjyjkjiyj4m.bmp[/IMG][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/tyuyqtmwit1y.bmp[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/560.gif[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/568.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/552.gif[/IMG]
[IMG]http://up352.siz.co.il/up3/o2ghzgxntoyq.bmp[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/362.gif[/IMG]
[COLOR="Red"][U]דור[/U]
'לא נכון!' אתה חושב בבהלה ומיד מתאושש ואומר ליירון "אוקיי ליירון, תראה לו כמה אתה חזק, השתמש בזנב הברזל הכי חזק שאתה יכול לעשות ותעיף אותו לכיוון אחר!" זנבו של לירון זוהר באפור מתכתי והשניים נתקעים אחד בשני. כל אחד נופל לכיוון אחר, לירון נוחת על מצוף ווילורד בתוך המים "ווילורד צלילה!" אומר דקסטר ווילורד קופץ עמוק לתוך הבריכה עד שלא היה ניתן לראותו.[/COLOR]
פעם הבאה, שים את מה שאתה אומר ב(") בבקשה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'רגע, וויביל הוא פוקימון קרח ואופל אז זה אומר שפוקימון לחימה יהיה בעל השפעה גדולה עליו!' אתה חושב בבהלה "וויביל מהר! תחזור.." אתה אומר ומכוון אליו את הפוכדור, הוא חוזר לפוכדור 'גלייסקור או טייפלוז'ן?!.. נראה לי שהפעם אני אבחר בטייפלוז'ן' אתה חושב ומקבל החלטה "צא טייפלוז'ן!" אתה אומר וזורק את הפוכדור של טייפלוז'ן "בוא נראה להם מה אנחנו שווים. טייפלוז'ן השתמש בגלגל להבה!" אתה צועק לטייפלוז'ן שמקיף את עצמו באש ומתגלגל לעבר האריאמה "תפוס אותו ואז הטלה ססמית!" צועק דקסטר וכמה רגעים לפני שטייפלוז'ן פוגע הארימה תופס אותו עם שתי כפות ידיו הגדולות. הוא מצמיד אותו לגופו וקופץ גבוה, הוא זורק את טייפוז'ן חזרה לקרקע במהירות.[/COLOR]
"אל תפחדי!" אתה אומר להאנדור בעידוד "השתמשי בכדור צל על האדמה, כדי שיווצר מסך עפר! ואחר כך תברחי בשיא המהירות!" אתה אומר וזה מה שהיא עושה, אבק שנוצר יוצר ענן חול גדול אך סטרביה יוצאת מתוכו במהירות ופוגעת בהאנדור, סטרביה משתמשת בטייק דאון אך מפספסת, היא נופלת על הקרקע בעוצמה רבה, מה שגורם לה להתעלף.[/COLOR]
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1236445][COLOR="SeaGreen"][U]רון[/U]
קרדילי חוסמת את הלהביור בעזרת הכוח העתיק אך האבנים מתנפצות עם הלהביור ועפות לכל עבר מבלי לפגוע באחד הפוקימונים.
"סנורלאקס פיהוק!" אומר דקסטר וסנורלאקס מוציא מפיו ענן אפור סמיך שמתקדם לעבר קרדילי.[/COLOR]
[/QUOTE]
'שמעתי יעל המתקפה הזאת, היא יכולה לגרום לפוקימון שלי לישון!! זה יכול להיות מאוד מסוכן!!!' אחשוב בלחץ.
ארגיש חסר אונים ואז אדע שאני חייב לפחות להוציא את המיטב מזה.
"קרדילי, נסי לפגוע בנורלאקס לפני שהענן מגיע אליך עם קרן על!" אומר לקרדילי בחוסר אונים.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1236445]
[COLOR="Red"][U]דור[/U]
'לא נכון!' אתה חושב בבהלה ומיד מתאושש ואומר ליירון "אוקיי ליירון, תראה לו כמה אתה חזק, השתמש בזנב הברזל הכי חזק שאתה יכול לעשות ותעיף אותו לכיוון אחר!" זנבו של לירון זוהר באפור מתכתי והשניים נתקעים אחד בשני. כל אחד נופל לכיוון אחר, לירון נוחת על מצוף ווילורד בתוך המים "ווילורד צלילה!" אומר דקסטר ווילורד קופץ עמוק לתוך הבריכה עד שלא היה ניתן לראותו.[/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי ליירון, בלי לחץ. פשוט תנסה להרגיש את התנודות במים מהתנודות של המצוף. אם אתה מרגיש שהוא עולה, תתחמק מהר ותשתמש בראש ברזל!" אומר לליירון ואנסה להישמע רגוע כדי לא להלחיץ אותו.
-
[quote=Phoenix Arizonix;1236445]
[COLOR=blue]"קדימה!" אתה ממלמל ומתחיל לרוץ לעבר מרכז הפוקימונים, כשאתה פותח את הדלת אתה רואה את האחות ג'וי וכמה מאמנים מפוחדים ואנשים מצוות טראפ שודדים את המקום, עליהם מפקח איש בעל גלימה ארוכה ושחורה ולידו מרחף גליילי "היי אתה!" הוא קורא לך "בוא לכאן" הוא אומר ומסמן לך לבוא אליו, אתה ניגש אליו והוא לוקח לך את התיק וחגורת הפוכדורים "עכשיו לך לשם!" הוא אומר ודוחף אותך לעבר האחות ג'וי ושאר מאמנים, אתה רואה שלידך יש חלון קטן שאתה יכול לצאת ממנו.[/COLOR]
[IMG]http://up352.siz.co.il/up3/cvjyjkjiyj4m.bmp[/IMG][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/tyuyqtmwit1y.bmp[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/560.gif[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/568.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/552.gif[/IMG]
[IMG]http://up352.siz.co.il/up3/o2ghzgxntoyq.bmp[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/362.gif[/IMG]
[/quote]
אסתכל אם יש איזה מאמן או מאמנת צעירים שיכולים לעזור לי.
לאחר מכן אלחש לאנשים המבוגרים יותר "צאו מהחלון...".
לבסוף אלך לכיוון האיש שחטף לי את חגורת הפוכדורים ואומר לו "ואו! איזה גליילי חזק, יש לי כאן עוד כמה פוקימונים! רוצה אותם?".
אתן לו את התיק שלי ובינתיים אומר לגליילי "ואו! האנשים בורחים!".
באותו זמן אחטוף את חגורת הפוכדורים שלי בחזרה ואוציא את כל הפוקימונים שלי, ובכללי אשחרר כל פוקימון מכל פוכדור שאראה.
-
'שמעתי יעל המתקפה הזאת, היא יכולה לגרום לפוקימון שלי לישון!! זה יכול להיות מאוד מסוכן!!!' אתה אומר בלחץ "קרדילי, נסי לפגוע בנורלאקס לפני שהענן מגיע אליך עם קרן על!" אתה צועק לה לפני שהפיהוק מגיע אליה והיא משגרת קרן לבנה-אדומה שפוגעת בסנורלאקס ישירות, הפיהוק מתפוגג על קרדילי ובינתיים לא קורא לה כלום "קדימה סנורלאקס מנוחה!" אומר דקסטר וסנורלאקס מתחיל לנמנם, אתה רואה שהוא מתחיל להירפא.[/COLOR]
[COLOR="Red"][U]דור[/U]
"אוקיי ליירון, בלי לחץ. פשוט תנסה להרגיש את התנודות במים מהתנודות של המצוף. אם אתה מרגיש שהוא עולה, תתחמק מהר ותשתמש בראש ברזל!" אתה אומר לו ברוגע, לירון מתרכז חזק, לפתע עינייו זוהרות בתכלת, ווילורד ייוצא מהבריכה מוקף באור כחלחל, דקסטר אומר בהפתעה "וואו הלירון שלך למד בילבול!" ליירון מטיח את ווילורד בחוזקה רבה על המים "קדימה ווילורד לא לוותר! משאבת הידרו!" קורא דקסטר ווילורד מוציא מפיו זרם מים ענק שמאיים לפגוע בלירון[/COLOR]
אתה מסכל סביבך, אתה רואה את האחות ג'וי ועוד שני מאמנות מפוחדות לידה ועוד נער שמנסה להרגיע אותם, "צאו מהחלון...". אתה אומר להם והן יוצאות משם "אני נשאר איתך" אומר הילד, "דרך אגב, אולי זה לא מתאים לסיטואציה אבל אני ברנדון, נעים להכיר" הוא אומר לאליך ומחייך. אתה הולך לבחור, שבין לבין הסתבר שקוראים לו לוציוס ואומר לו "ואו! איזה גליילי חזק, יש לי כאן עוד כמה פוקימונים! רוצה אותם?".אתה אומר ונותן לו את התיק "תודה.. נראלי" הוא אומר "ואו! האנשים בורחים!".אתה צועק ושניהם מסתכלים באותו רגע אתה חוטף ללוציוס את הפוכדורים "גליילי קרן קרח!" הוא ועק מיד וגליילי יוצר מקנותיו קרן קרה שמעפה לך מהיד את השק הפוכדורים "אני אראה לו!" אומר ברנדון כשלידו ניצב גיבל בצבע משונה, "קדימה גיבל פעימת דרקון!" הוא צועק וגיבל יורה מפיו כדור כחול-ירוק נוצץ שפוגע בגלילי ישירות ויוצר פיצוץ באותו זמן הוא רץ אליך ומשחרר אותך מהקרח "אני חושב שזה שייך לך" הוא אומר ונותן לך את חגורת הפוכדורים שלך "בוא נעיף אותם!" הוא קורא בקול.[/COLOR]
[IMG]http://images.wikia.com/pokeespectaculos/es/images/f/ff/Brendan_sprite.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/shiny/443.png[/IMG]
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1236487]
[COLOR="Red"][U]דור[/U]
"אוקיי ליירון, בלי לחץ. פשוט תנסה להרגיש את התנודות במים מהתנודות של המצוף. אם אתה מרגיש שהוא עולה, תתחמק מהר ותשתמש בראש ברזל!" אתה אומר לו ברוגע, לירון מתרכז חזק, לפתע עינייו זוהרות בתכלת, ווילורד ייוצא מהבריכה מוקף באור כחלחל, דקסטר אומר בהפתעה "וואו הלירון שלך למד בילבול!" ליירון מטיח את ווילורד בחוזקה רבה על המים "קדימה ווילורד לא לוותר! משאבת הידרו!" קורא דקסטר ווילורד מוציא מפיו זרם מים ענק שמאיים לפגוע בלירון[/COLOR]
[/QUOTE]
'וואו!' אחשוב בפליאה על המראה המופלא של ליירון קטן מרים ווילורד ענק בעזרת המוח ומיד אומר לליירון: "אוקיי ליירון, עכשיו תחמוק מהר ותמצא לך מצוף אחר לעלות אליו ואז תשתמש בבלבול בשביל להשאיר את ווילורד מעל פני המים ותתנגש בו עם מתקפת ראש הברזל החזקה ביותר שלך!".
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1236487][COLOR="SeaGreen"][U]רון[/U]
'שמעתי יעל המתקפה הזאת, היא יכולה לגרום לפוקימון שלי לישון!! זה יכול להיות מאוד מסוכן!!!' אתה אומר בלחץ "קרדילי, נסי לפגוע בנורלאקס לפני שהענן מגיע אליך עם קרן על!" אתה צועק לה לפני שהפיהוק מגיע אליה והיא משגרת קרן לבנה-אדומה שפוגעת בסנורלאקס ישירות, הפיהוק מתפוגג על קרדילי ובינתיים לא קורא לה כלום "קדימה סנורלאקס מנוחה!" אומר דקסטר וסנורלאקס מתחיל לנמנם, אתה רואה שהוא מתחיל להירפא.[/COLOR]
[/QUOTE]
'זאת ההזדמנות שלי!' אחשוב.
אחזיר את קרדילי לפוכדור שלה. "קרדילי, חזרי!" אומר.
אחרי התלבטות קצרה, אחליט. אשלח את הפוכדור של צ'ריזארד. "צא, צ'אריזארד!" אצעק.
"מהר, צ'אריזארד, לפני שהוא מתרפא לחלוטין השתמש באס אוורי כדי להתקרב אליו ולפגוע בו בו זמנית, ואז נצל את המצב שהוא ישן כדי להתקרב אליו ולבצע התלקחות בליץ במלוא הכח!!!!!!" אומר לצ'ריזארד.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1236445]U]
פעם הבאה, שים את מה שאתה אומר ב(") בבקשה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'רגע, וויביל הוא פוקימון קרח ואופל אז זה אומר שפוקימון לחימה יהיה בעל השפעה גדולה עליו!' אתה חושב בבהלה "וויביל מהר! תחזור.." אתה אומר ומכוון אליו את הפוכדור, הוא חוזר לפוכדור 'גלייסקור או טייפלוז'ן?!.. נראה לי שהפעם אני אבחר בטייפלוז'ן' אתה חושב ומקבל החלטה "צא טייפלוז'ן!" אתה אומר וזורק את הפוכדור של טייפלוז'ן "בוא נראה להם מה אנחנו שווים. טייפלוז'ן השתמש בגלגל להבה!" אתה צועק לטייפלוז'ן שמקיף את עצמו באש ומתגלגל לעבר האריאמה "תפוס אותו ואז הטלה ססמית!" צועק דקסטר וכמה רגעים לפני שטייפלוז'ן פוגע הארימה תופס אותו עם שתי כפות ידיו הגדולות. הוא מצמיד אותו לגופו וקופץ גבוה, הוא זורק את טייפוז'ן חזרה לקרקע במהירות.[/COLOR]
[/C][/QUOTE]
אין בעיה, כשאני חושב לשים גם ( " ) או להשאיר ( ' )?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקי, אסור להתקרב אליו יותר מדי.. נצטרך לתקוף מרחוק" אומר ואוסיף "טייפלוז'ן תתרחק והשתמש בלהביור!"
-
[COLOR="Red"][U]דור[/U]
'וואו!' אתה חושב בפליאה על המראה שראית כרגע ומיד אומר ללירון "אוקיי ליירון, עכשיו תחמוק מהר ותמצא לך מצוף אחר לעלות אליו ואז תשתמש בבלבול בשביל להשאיר את ווילורד מעל פני המים ותתנגש בו עם מתקפת ראש הברזל החזקה ביותר שלך!" ליירון קופץ למחסום אחר "שנה כיוון!" צועק דקסטר במהירות ווילורד משנה את כיוונה של משאבת ההידרו היישר לתוך ליירון שמצליח להתאושש, הוא תוקף במתקפת ראש ברזל במכה ישירה! ווילורד נופל בעוצמה לתוך המים "מערבולת וילורד!" אומר דקסטר ווילורד מוציא מהחור שבגבו מערבולת הרסנית שמרחפת על המים לכיוון ליירון.[/COLOR]
'זאת ההזדמנות שלי!' אתה חושב ודקסטר צועק במהירות "נחירה בכל הכוח!" גל קול גדול שמרעיד את העולם פוגע ישירות בקרדילי המנקרת ומעלף אותה, "קרדילי, חזרי!" אתה אומר בלב ברירה ומכין את הפוכדור של צ'ריזארד אתה זורק אותו תוך כדי קריאה צ'אריזארד, לפני שהוא מתרפא לחלוטין השתמש באס אוורי כדי להתקרב אליו ולפגוע בו בו זמנית, ואז נצל את המצב שהוא ישן כדי להתקרב אליו ולבצע התלקחות בליץ במלוא הכח!" וצ'ריזארד יוצא באס אווירי לעבר סנורלאקס "דיבור שינה (Sleep Talk)!" אומר דקסטר ולפתע סנורלאקס מוציא מפיו קרן על עוצמתית שחוסמת את האס האווירי וגורמת לצ'ריזארד ליפול על הרצפה.
הוא מיד קם ומשתמש בהתלקחות בליץ לעבר סנורלאקס "דיבור שינה פעם נוספת!" קורא דקסטר וסנורלאקס מוציא להביור שפוגע בתוך התלקחות הבליץ ואף מגדיל אותה! צ'ריזארד פוגע בעוצמה רבה בסנורלאקס שמתעורר ועף כמה מטרים אחורה "זה לא נגמר על שזה נגמר "קדימה התנגשות ג'יגה!" הוא קורא, סנורלאקס מקיף את עצמו בשדה כוח סגול ומתקדם במהירות לצ'ריזארד[/COLOR]
דיבור ב-(") ומחשבה ב-(')
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טייפלוז'ן נחבט בחוזקה בקרקע ודקסטר צועק להאריאמה "מכת גוף מהגובה שלך!" והאריאמה צולל לעבר טייפלוז'ן "אוקי, אסור להתקרב אליו יותר מדי.. נצטרך לתקוף מרחוק" אתה אומר ומוסיף "טייפלוז'ן תתרחק והשתמש בלהביור!" טייפולז'ן מוציא מפיו פרץ אש שפוגע בהאריאמה בעודו באוויר. האריאמה נופל על הקרקע בעוצמה רבה מבלי לפגוע בטייפלוז'ן "ארר האריאמה כפת כוח!" אומר דקסטר והאריאמה הבתקדם במהירות עם כפת הכוח לעבר טייפלוז'ן[/COLOR]
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1236749][COLOR="Red"]
'זאת ההזדמנות שלי!' אתה חושב ודקסטר צועק במהירות "נחירה בכל הכוח!" גל קול גדול שמרעיד את העולם פוגע ישירות בקרדילי המנקרת ומעלף אותה, "קרדילי, חזרי!" אתה אומר בלב ברירה ומכין את הפוכדור של צ'ריזארד אתה זורק אותו תוך כדי קריאה צ'אריזארד, לפני שהוא מתרפא לחלוטין השתמש באס אוורי כדי להתקרב אליו ולפגוע בו בו זמנית, ואז נצל את המצב שהוא ישן כדי להתקרב אליו ולבצע התלקחות בליץ במלוא הכח!" וצ'ריזארד יוצא באס אווירי לעבר סנורלאקס "דיבור שינה (Sleep Talk)!" אומר דקסטר ולפתע סנורלאקס מוציא מפיו קרן על עוצמתית שחוסמת את האס האווירי וגורמת לצ'ריזארד ליפול על הרצפה.
הוא מיד קם ומשתמש בהתלקחות בליץ לעבר סנורלאקס "דיבור שינה פעם נוספת!" קורא דקסטר וסנורלאקס מוציא להביור שפוגע בתוך התלקחות הבליץ ואף מגדיל אותה! צ'ריזארד פוגע בעוצמה רבה בסנורלאקס שמתעורר ועף כמה מטרים אחורה "זה לא נגמר על שזה נגמר "קדימה התנגשות ג'יגה!" הוא קורא, סנורלאקס מקיף את עצמו בשדה כוח סגול ומתקדם במהירות לצ'ריזארד[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
איזה קרב! הו, שמונים אלף!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'פה יוכרע הקרב, במכה הזאת. זה עכשיו או לעולם לא' אחשוב.
"צ'ריזארד, עוף לשמיים כדי להתחמק מהתנגשות הג'יגה ואז נצל את הבלבול של סנורלאקס ואת אי-היכולת שלו לעצור בגלל תנופת המכה כדי להנחית עליו אס אווירי ולסיים את זה!" אומר לצ'ריזארד בבטחון גמור
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1236749][COLOR="Red"][U]דור[/U]
'וואו!' אתה חושב בפליאה על המראה שראית כרגע ומיד אומר ללירון "אוקיי ליירון, עכשיו תחמוק מהר ותמצא לך מצוף אחר לעלות אליו ואז תשתמש בבלבול בשביל להשאיר את ווילורד מעל פני המים ותתנגש בו עם מתקפת ראש הברזל החזקה ביותר שלך!" ליירון קופץ למחסום אחר "שנה כיוון!" צועק דקסטר במהירות ווילורד משנה את כיוונה של משאבת ההידרו היישר לתוך ליירון שמצליח להתאושש, הוא תוקף במתקפת ראש ברזל במכה ישירה! ווילורד נופל בעוצמה לתוך המים "מערבולת וילורד!" אומר דקסטר ווילורד מוציא מהחור שבגבו מערבולת הרסנית שמרחפת על המים לכיוון ליירון.[/COLOR]
[/QUOTE]
'איך הוא שינה את הכיוון של משאבת ההידרו?!' אחשוב לעצמי ואסתכל על ליירון. "אוקיי ליירון, אם שרדת את משאבת ההידרו, אני בטוח שתוכל לשרוד גם את זה..." אומר לו ואמשיך: "אם אתה יכול, תחזיק את המערבולת בעזרת בלבול ותעיף אותה אל ווילורד ואז תתקוף בראש ברזל פעם נוספת! אם אתה לא יכול לתפוס את המערבולת, תקפוץ לתוכה במתקפת ראש ברזל ותפגע בווילורד בדיוק בראשו! נסה שלא להיסחף במערבולת!".
-
[quote=Phoenix Arizonix;1236487]
[COLOR=blue]אתה מסכל סביבך, אתה רואה את האחות ג'וי ועוד שני מאמנות מפוחדות לידה ועוד נער שמנסה להרגיע אותם, "צאו מהחלון...". אתה אומר להם והן יוצאות משם "אני נשאר איתך" אומר הילד, "דרך אגב, אולי זה לא מתאים לסיטואציה אבל אני ברנדון, נעים להכיר" הוא אומר לאליך ומחייך. אתה הולך לבחור, שבין לבין הסתבר שקוראים לו לוציוס ואומר לו "ואו! איזה גליילי חזק, יש לי כאן עוד כמה פוקימונים! רוצה אותם?".אתה אומר ונותן לו את התיק "תודה.. נראלי" הוא אומר "ואו! האנשים בורחים!".אתה צועק ושניהם מסתכלים באותו רגע אתה חוטף ללוציוס את הפוכדורים "גליילי קרן קרח!" הוא ועק מיד וגליילי יוצר מקנותיו קרן קרה שמעפה לך מהיד את השק הפוכדורים "אני אראה לו!" אומר ברנדון כשלידו ניצב גיבל בצבע משונה, "קדימה גיבל פעימת דרקון!" הוא צועק וגיבל יורה מפיו כדור כחול-ירוק נוצץ שפוגע בגלילי ישירות ויוצר פיצוץ באותו זמן הוא רץ אליך ומשחרר אותך מהקרח "אני חושב שזה שייך לך" הוא אומר ונותן לך את חגורת הפוכדורים שלך "בוא נעיף אותם!" הוא קורא בקול.[/COLOR]
[IMG]http://images.wikia.com/pokeespectaculos/es/images/f/ff/Brendan_sprite.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/shiny/443.png[/IMG][/quote]
"אוקיי! רק תאמר לגיבל להשתמש בפעימת דרקון כשאומר לך! טוב? אני יודע מה אני עושה! בטח בי!" אקרא ואזרוק את הפוכדור של מילוטיק ושל קאנגסקן, בתקווה שהוא הפוקימונים היחידים שלא תשושים מכדי להילחם.
"מילוטיק, טוויסטר!" ואסמן לברנדון לתקוף, כך שפעימת הדרקון תשאב בתוך הטוויסטר, "קאנגסקן תתקפי בסאקר פאנצ' ותחטפי את הפוכדורים של האנשים!" אקרא.
לאחר ההתקפה המשולבת של מילוטיק וגיבל אומר "חח עבודת צוות של זוהרים! עכשיו מילוטיק תעטוף אותם בגופף ו'תחנוק' אותם! ואז תשתמש עליהם בקרן קרח!" אומר למילוטיק האדיר שלי.
אחר כך אורה לקאנגסקן "תתקפי את גליילי במכה כפולה! ואז תעיפי אותו בחבטת שביט!".
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1236749]
דיבור ב-(") ומחשבה ב-(')
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טייפלוז'ן נחבט בחוזקה בקרקע ודקסטר צועק להאריאמה "מכת גוף מהגובה שלך!" והאריאמה צולל לעבר טייפלוז'ן "אוקי, אסור להתקרב אליו יותר מדי.. נצטרך לתקוף מרחוק" אתה אומר ומוסיף "טייפלוז'ן תתרחק והשתמש בלהביור!" טייפולז'ן מוציא מפיו פרץ אש שפוגע בהאריאמה בעודו באוויר. האריאמה נופל על הקרקע בעוצמה רבה מבלי לפגוע בטייפלוז'ן "ארר האריאמה כפת כוח!" אומר דקסטר והאריאמה הבתקדם במהירות עם כפת הכוח לעבר טייפלוז'ן[/COLOR][/QUOTE]
"מצוין טייפלוז'ן!" אומר לו בהתלהבות ואוסיף "עכשיו טייפלוז'ן התחמק בעזרת מתקפה מהירה ותשתמש בקרן על!"
-
"אל תפחדי!" אתה אומר להאנדור בעידוד "השתמשי בכדור צל על האדמה, כדי שיווצר מסך עפר! ואחר כך תברחי בשיא המהירות!" אתה אומר וזה מה שהיא עושה, אבק שנוצר יוצר ענן חול גדול אך סטרביה יוצאת מתוכו במהירות ופוגעת בהאנדור, סטרביה משתמשת בטייק דאון אך מפספסת, היא נופלת על הקרקע בעוצמה רבה, מה שגורם לה להתעלף.[/COLOR][/QUOTE]
עכשיו אני אנסה ללכוד את סטראביה. זרקתי עליה פוקדור. 'אני מקווה שהיא תלכד..שלא תנסה להתנגד לי יותר מידי' קיוויתי. "כל הכבוד האנדוואר נלחמת יפה" נזכרתי לציין זאת בפניה. 'אבל אולי עוד לא סיימנו' חשבתי מאוחר ותר.
-
צ'ריזארד טס לעבר סנורלאקס עם אס אווירי והשניים נתקעים אחד בשני בעוצמה רבה היוצרת פיצוץ אדיר, צ'ריזארד עף לצד אחד ומטח בחוזקה באדמה וסנורלאקס טם לצד שני ומותח בחוזקה באדמה, השניים קמים ומסתכלים זה על זה, עד שלפתע סנורלאקס נופל מעולף "סנורלאקס לא יכול להילחם, המנצח הוא רון!" קורא השופט ודקסטר מחזיר את סנורלאקס בחזרה לפוכדור "כל הכבוד, קרב מרשים ביותר" אומר דקסטר ולוחץ את ידך, "מוח החזית הבאה, קוקו, תחכה לך לאחר העיר הגדולה" אומר דקסטר "ובינתיים זה מגיע לך הוא אומר ומעניק לך את סמל ההצלחה. "להתראות הוא אומר ומנפנף בידיו כשאתה יוצא.
אתה יוצא מהאולם ורואה שחשוך בחוץ.[/COLOR]
[COLOR="Red"][U]דור[/U]
"אוקיי ליירון, אם שרדת את משאבת ההידרו, אני בטוח שתוכל לשרוד גם את זה..." אתה אומר ומעודד אותו "אם אתה יכול, תחזיק את המערבולת בעזרת בלבול ותעיף אותה אל ווילורד ואז תתקוף בראש ברזל פעם נוספת!" אתה אומר לו והוא מצליח לשלוט במערבולת ומחזיר אותה בחזרה לווילורד שסופג אותה, ליירון יוצא בראש ברזל לעבר וילורד "פעימת מים!" קורא דקסטר ווילורד מוציא מפיו כדור מים שפוגע ישירות ללירון בראש שנופל על מצוף, לירון מתחיל לעשות עמידת ראש, דקסטר צוחק בצחוק גדול "נראה לי שהוא מבולבל". אתה רואה שלירון מתחיל לפגוע בעצמו.[/COLOR]
"אוקיי! רק תאמר לגיבל להשתמש בפעימת דרקון כשאומר לך! טוב? אני יודע מה אני עושה! בטח בי!" אתה אומר לברנדון ומוציא את הפוכדורים של מילוטיק וקאנגסקן, "מילוטיק, טוויסטר!" אתה אומר וברנדון מסמן לגיבל לתקוף בפעימת דרקון, השניים מתמזגים בצורה מרהיבה ופוגעים ישירות בכמה פוקימונים שמתעלפים על המקום. "קאנגסקן תתקפי בסאקר פאנצ' ותחטפי את הפוכדורים של האנשים!" אקרא אתה אומר וקאנגסקן מתקדמת לכיוון כמה בחורים "וואצ'וג מכת ברק! טרבאיש פצצת רפש! קרוקרוק פצצת בוץ!" הם אומרים ושלושת המתקפות פוגעות ישירות בקאנגסקן והיא נראית כבר חלשה "גמור אותה עם ראשייה!" אומר לוציוס וגליילי פוגע בעוצמה רבה בקאנגסקן שמתעלפת "חח עבודת צוות של זוהרים!" אתה אומר לברנדון הוא מחייך אלך "חח עבודת צוות של זוהרים! עכשיו מילוטיק תעטוף אותם בגופף ו'תחנוק' אותם! ואז תשתמש עליהם בקרן קרח!" אתה אומר לו "קדימה גיבל השתמש בחפירה כדי לקחת את הפוכדורים אומר ברנדון ושניהם יוצאים במתקפות ומצליחים להשיג את כל השלל.
"ארר גליילי סופת שלג!" אומר לוציוס וגליילי מוציא מפיו רוח קרה שסוערת במרכז ומקשה עליכם לראות, כשהסופה נרגעת אתם רואים את המקום קפוא ואין זכר לחברי הצוות. "תודה רבה לכם!" אומרת האחות ג'וי תירצו להישאר פה הלילה?" היא שואלת.[/COLOR]
"מצוין טייפלוז'ן!" אתה אומר לו והוא מחייך אליך "עכשיו טייפלוז'ן התחמק בעזרת מתקפה מהירה ותשתמש בקרן על!" טייפוז'ן נע במהירות ומתחמק מכפת הכוח ואז יורה לעבר האריאמה קרן על "חסום את זה עם יידך!" קורא דקסטר והאריאמה מצליח לחסום את קרן העל ולבטל אותה "עכשיו רעידת אדמה בוא נזוז!" הוא אומר והאריאמה קופץ גבוה ונוחת בחוזקה על האדמה, מה שיוצר רעידת אדמה שמתקדמת לטייפלוז'ן.[/COLOR]
אתה זורק עליו פוכדור והוא נשאב לתוכו, "כל הכבוד האנדוואר נלחמת יפה" אתה אומר תוך כדי שסטרביה נכנס לפוכדור.
נדנוד ראשון..
נדנוד שני..
והפוכדור נשבר "סטארבייה!" הוא קורא ויוצא לעבר האנדור באס אווירי.[/COLOR]
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1238549]
[COLOR="Red"][U]דור[/U]
"אוקיי ליירון, אם שרדת את משאבת ההידרו, אני בטוח שתוכל לשרוד גם את זה..." אתה אומר ומעודד אותו "אם אתה יכול, תחזיק את המערבולת בעזרת בלבול ותעיף אותה אל ווילורד ואז תתקוף בראש ברזל פעם נוספת!" אתה אומר לו והוא מצליח לשלוט במערבולת ומחזיר אותה בחזרה לווילורד שסופג אותה, ליירון יוצא בראש ברזל לעבר וילורד "פעימת מים!" קורא דקסטר ווילורד מוציא מפיו כדור מים שפוגע ישירות ללירון בראש שנופל על מצוף, לירון מתחיל לעשות עמידת ראש, דקסטר צוחק בצחוק גדול "נראה לי שהוא מבולבל". אתה רואה שלירון מתחיל לפגוע בעצמו.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
'אוי לא!' אחשוב ואוציא את הפוכדור של ליירון ואחזיק ביד. 'נראה לי שאניח לו לנוח ובינתיים אוציא את הפוקימון השני שלי.' אחשוב ואחזיר את ליירון לפוכדור. "תנוח חבר." אומר לו רגע לפני שיכנס לפוכדור ואוציא את הפוכדור של אלקטרבייר. "אוקיי אלקטרבייר, צא עם מתקפת כדור חשמלי!" אצעק ואזרוק את הפוכדור של אלקטרבייר לאוויר. 'בבקשה אל תצליח להתחמק...' אחשוב ואסתכל על ווילורד.