איך אפשר להשיג פה קלפי מאלפיק?(האלה של הרע בסרט bonds through times או משו כזה..)
Printable View
איך אפשר להשיג פה קלפי מאלפיק?(האלה של הרע בסרט bonds through times או משו כזה..)
עד כמה שאני זוכר באחת החבילות של World Championship Edition,אני לא זוכר את המספר המדויק אבל אני חושב בין השלוש האחרונות בגלל שהן מפלצות חדשות בשביל המשחק
[QUOTE=Vepor;1263197]כמפלצות שלך מושמדות כתוצאה מאפקט של קלף [כמו מירור פורס או דארק הול] אתה יכול לזמן אותו מהיד,אני אישית לא אוהב את הקלף הזה,רק הוא יכול להתקיף וגם ג'נרל הוא החזק מין השלושה אז אם אני לוקח אחד מהם אני מעדיף את ג'נרל מאת ווישל.[/QUOTE]
אני מעדיף את הקלף הזה מפני שאם אני מול מפלצת מכווננת אני יכול לשאוב אותה.
לא כול הדקים משתמשים בסכרינו ואני חושב שזה יכולת שיש לכול המקלורד אמפרור
[QUOTE=xr8x;1263249]אני מעדיף את הקלף הזה מפני שאם אני מול מפלצת מכווננת אני יכול לשאוב אותה.[/QUOTE]
לכול מקלורד יש אותה.
תיקח את גראנל או את הזה של אפוריה(אם יש אותו במשחק).
אין אותו במשחק,המשחק מבוסס רק עד סוף הטורניר וסאגת המקדש השמימי [שבו יש את הקרבות היותר טובים] לא נכללת [אפוריה מופיע רק בסאגה הזו] אם תשים לב גם קלפי T.g. לא מופיעים פה
בקשר להורדה-אפשר להשיג את שלושת האליים המיצריים ואת אקסודיה במשחק?
כן אפשר אבל צריך צ'יט בשביל זה,זה לא בא ישר אוטומטית עם המשחק
[QUOTE=hasuy;1265860]בקשר להורדה-אפשר להשיג את שלושת האליים המיצריים ואת אקסודיה במשחק?[/QUOTE]
אפשר להשיג את אקסודיה, אבל זה מאוד קשה.
אם אתה לא יודע, אתה צריך את כול חמשת החלקים בחפיסה בשביל שיהיה לך אותה(היא מפלצת קומבו) ואם יש לך את כולם ביד את מנצח אוטומטית בקרב.(לי יש 4 מהם).
את האלים המצריים גם אפשר להשיג, אבל הם מאוד נדירים, כמעט כמו אקסודיה.
אם תרצה תוכל לקחת קודים של להשיג את כול הקלפים ואז יהיה לך את כולם בחפיסה ותוכל לבנות חפיסה המתמקדת בהם.
אחי הורדתי את זה וחילצתי מהוינראר ועכשיו יש לי רק קבץ אחד בתוך התייקיה ככה זה אמור ליהיות?
זה קובץ שהסיומת שלו Nd5 או Nds או משהו בסגנון?
זה השם שלו Yu-6i-0h 5D'5 W0rld Ch4mpi0n5hip 2011 0v3r 7h3 N3xu5 (J) [PATCHED].nd5
אז זה בסדר
אז מה עושים על מה לוחצים תסביר לי בבקשה אחד אחד
אתה מפעיל את האימולטור
מסמן את Flie ולוחץ "Open Rom"
בצד יש לך כול מיני סוגי קבצים אתה עושה "Any Flie" ובוחר את הקובץ של המשחק
מה זה אימולטור?
הקובץ שהורדה ה-DesMu...
מה שהורדתי זה desmume (1) ומזה חילצתי ויצא את זה desmume (1) ומה שיש בתוך זה:
DeSmuME_dev
DeSmuME
COPYING
desmume
ועכשיו על מה ללחוץ?
על אחד מתוך משלושת הקבצים שיצאו [לא ה-copying] ואז אתה עושה מה שאמרתי לך
לא משנה אחי בצלחתי להכנס אבל יש לך את הקודים של אקסודיה או שלושת האלים המצריים?
אמרתי לך תחפש בגוגל אבל בשביל לחסוך לך טרחה [URL]http://www.konamiworldchampionship.com/apps/blog/show/6258271-action-replay-codes-for-yu-gi-oh-5d-s-world-championship-2011-over-the-nexus[/URL]
שמע אחי אני לא מבין כלום אני בקושי מבין אנגלית בבקשה יש מצב אתה מביא לי פה את הקודים שלהם אני לא מבין כלום
איפה רושמים את הקודים?
א' עשית דאבל שלפי החוקים זה אסור
ב' אתה מסמן את הקוד שאתה רוצה מעתיק [מקווה שאת זה אתה יודע איך עושים {אני צוחק,אל תעלב פשוט אתה שואל מלא שאלות}]
באימולטור ליד ה-Flie יש Emulation תסמן את זה מסמן "Cheats" ואז "List" עושה " Action Replay" מעתיק את הקוד לחלון שמעליו רשום "Code" ואז "Add" ואז "Save" ותמשיך לשחק
אבל זה לא נותן לי ללחוץ ליסט למה?
אתה מפעיל את המשחק?
כן
לא משנה מצאתי אבל אני לא מסתדר עם האתר בבקשה תביא לי תקודים של האלים המיצריים ואקסודיה
אמרתי לך כבר שאסור לעשות דאבלים!
שמע חפש בגוגל צ'יטים
אה...טוב תודה אחי וסליחה שלא הבנתי...
[QUOTE=hasuy;1267578]לא משנה מצאתי אבל אני לא מסתדר עם האתר בבקשה תביא לי תקודים של האלים המיצריים ואקסודיה[/QUOTE]
זה הקוד לכל הקלפים
5202AF0C 5C09480B
E202AF0C 00000008
B570200F FB56F7D5
0202AF24 E7F220F0
E20005C0 00000020
40062699 062D43C5
48040E2D 402C5C0C
540C19A4 20091C21
0000BD70 00000906
D2000000 00000000
5202B168 40A35C51
E202B168 0000000C
5C5440A3 5454431C
BD382001 00000000
D2000000 00000000
ואיך שמים קלפים בחפישה?
אחי זה לא מראה לי את האלים המיצריים אתה יודע אוליי למה?
[COLOR=red]המשתמש hasuy, תשמע.. אתה עושה [B]דאבל פוסט.[/B][/COLOR]
[COLOR=red]וזה אומר שאתה הגבת פעמיים או יותר פעמים ברצף. דבר כזה יכול לגרום לכך שאני או מישהו אחר ניתן לך אזהרה.[/COLOR]
[COLOR=red]מכיוון שאתה חדש, הפעם לא אתן לך אזהרה. אבל פעם הבאה תקבל.[/COLOR]
[B][U][COLOR=red]קרא את חוקי יוגיהו-[/COLOR][/U][/B] [URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=44988[/URL].
[COLOR=red]ופעם הבאה לפני שאתה מגיב, תבדוק שהתגובה שלך היא לא האחרונה. במקרה שהיא כן אז [B]אל תגיב.[/B][/COLOR]
טוב סליחה....מישהו יודע אם יש במשחק את האלים המיצריים?
יש את קלפי האלים
ויש קודים כדי להשיג אותם?
הקוד לכול הקלפים כולל גם את האלים המצריים
אבל איך שמים אותם?
כאילו שעשיתי תקוד של כל הקלפים אז זה לא שם לי אותם בחבילה למה?
שמע זה כבר בעיה של ואני שונא להגיד את המילה הזו,נובים,אין לך מושג איך לשחק,אפילו להחליף קלפים בחפיסות אתה לא יודע,אולי תחשוב על משחק אחר
בבקשה אחי אני חדש בזה בבקשה תסביר לי בבקשה ואם אתה לא מסביר לי את זה לפחות תסביר לי מה זה הקוד הזה שיש לי?
הקוד שלך נותן לך את כול הקלפים.
אתה צריך לשים את הקוד ואז יהיו לך את כול הקלפים בחלק הצהוב(אם תלך לעריכת חפיסה תראה שם כמה ריבועים למטה, תלחץ על הריבוע הצהוב ותחפש את האלים המצריים.תלחץ עליהם[כל אחד בנפרד] ולידם מופיעים ריבועים קטנים.תבחר את הריבוע האדום ואז הם נמצאים בחפיסה שלך.)תערוך את החפיסה שלך אם תרצה כך שתהיה מתאימה לאלים המצריים.
אחי עשיתי את מה שאמרתה עשיתי גם את הקוד אז או שלא הכנסתי את הקוד טוב או שלא הבנתי ממך טוב...מה צריך לעשות כדי להכניס את הקוד?