-
[quote=Ritsuka Kun;1229829]
[SIZE=1][COLOR=red]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]קאמובסקין לא מתעורר והמתקפה הקטלנית של נייניטלייס פוגעת בו ישירות ומעלפת אותו על המקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מסתכל בהלם על רובי שבשני מהלכים בלבד ניצח אותך "אמרתי לך שאימנתי אותה המון זמן" הוא אומר ומרים את ידו מעל ראשו וצוחק בנבוכות. "לא נורא. זה היה אבל אמממ קרב נחמד" הוא אומר בעידוד לראות את פניך המבואסות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"אתה חייב ללמד אותי כיצד לאמן את קומאבסקין כמו שאימנת את ניינטיילס" אני אומר לו בהלם ומחזיר את קומבאסקין לפוכדור שלו "אז רגע, מה מעשייך כאן?" אני שואל אותו
-
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
צ'ארמליון מסיימת להפשיר את ידה ומתחילה להצביע עליך ואז אל המקום אליו הלכה רוז ואז מתחילה לחקות אותך מדבר לעצמך כמו טיפש ואז מרימה את ידייה באוויר לסימן להאם הבנת.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]ניק-
רטטה מנתר הצידה בדיוק בזמן הנכון ובמהירות מדהימה וגורם לסואבלו לפספס אותו. רטטה לא מוותר לרגע ומגדיל את ניביו ונותן נשיכה ענקית באחת מכנפיה של סוואבלו ופוצע אותה.
"סואבלו השתמשי בטוויסטר!" קוראת קים וסואבלו מתחילה לנפנף בכנפיה בפראות ויוצרת מערבולות אוויר הפוגעת ברטטה בחוזקה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Red"]תומאס-
"אממ אני מניח שפשוט נלחמתי איתה הרבה." אומר רובי "האמת חזרתי לפה בשביל לעלות על ספינה והיא מתעכבת בכמה שעות אז החלטתי לבוא לפה לראות אותי יש משהו חדש ביער" הוא מוסיף. "ואם תלחם איתו הרבה הוא בטוח גם יתחזק. חוץ מזה לא נראה שהוא גם התאמן מי יודע מה רציני. כל המתקפות שראיתי עכשיו הן שיטת לימוד שלימדתי בעצמי את ניינטיילס והשתמשתי ביכולות שלה ללמד אותן." הוא מוסיף.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1230245][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
צ'ארמליון מסיימת להפשיר את ידה ומתחילה להצביע עליך ואז אל המקום אליו הלכה רוז ואז מתחילה לחקות אותך מדבר לעצמך כמו טיפש ואז מרימה את ידייה באוויר לסימן להאם הבנת.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
][/QUOTE]
"זה הכל?חשבתי שקרה משהו רציני"אומר באנחה.
"טוב עכשיו תורו של סלופוק להתאמן, צארמיליון את מסוגלת לעוד קרב ? "אשאל את צארמיליון.
-
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
צ'ארמליון מכה בראשה ונערת את ראשה ביאוש ואז מהנהנת בראשה בהסכמה ושואגת בקלות.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1230259][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
צ'ארמליון מכה בראשה ונערת את ראשה ביאוש ואז מהנהנת בראשה בהסכמה ושואגת בקלות.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"טוב אז עכשיו למצוא מתמודד"אומר ואחפש אנשים במתחם הקרבות.
-
אתה מסתובב ומוצא בחור בערך בגילך המסכים לקרב והוא משחרר ליינון ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/d/d6/Spr_5b_264.png[/IMG]) וקיובון ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/a/a0/Spr_5b_104.png[/IMG]).
"ליינון השתמש בחבטת ראש קיובון מכת עצם!" קורא.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1230267][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
אתה מסתובב ומוצא בחור בערך בגילך המסכים לקרב והוא משחרר ליינון ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/d/d6/Spr_5b_264.png[/IMG]) וקיובון ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/a/a0/Spr_5b_104.png[/IMG]).
"ליינון השתמש בחבטת ראש קיובון מכת עצם!" קורא.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
WTF על מי XD?
---------------
"סלופוק צא ! צארמיליון תשתמשי בלהביור על ליינון,סלופוק אקדח מים על קיובון!"אומר במהירות בזמן שאני לוחץ על הפוכדור.
-
[quote]ניק-
רטטה מנתר הצידה בדיוק בזמן הנכון ובמהירות מדהימה וגורם לסואבלו לפספס אותו. רטטה לא מוותר לרגע ומגדיל את ניביו ונותן נשיכה ענקית באחת מכנפיה של סוואבלו ופוצע אותה.
"סואבלו השתמשי בטוויסטר!" קוראת קים וסואבלו מתחילה לנפנף בכנפיה בפראות ויוצרת מערבולות אוויר הפוגעת ברטטה בחוזקה.
מה תעשה?[/quote]
״אל תוותר!״ אקרא ״תקוף במתקפה מהירה!״
-
אופס XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שני הפוקימונים של המאמן יוצאים ביחד למתקפה וגם שני הפוקימונים שלך צ'ארמליון שולחת להביור רציני לעברו של ליינון וסלופוק פותח את פיו ואקדח מים נשלח לעבר ראשו של קייובון.
"ליינון תשלח כדור צל על סלופוק! קיובון השתמש בחפירה!" קורא המאמן והפוקימונים שלו מצייתים. קיובון מתחפר באדמת הזירה וליינון פותח את פיו ושולח משם כדור שחור וסגלגל לעברו של סלופוק.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="SeaGreen"][SIZE="1"]ניק-
רטטה הפצוע יוצא עם מתקפה מהירה ופוגע בבטנה של סואבלו ומעיף אותה גבוהה לאוויר. "סואבלו מהאוויר השתמשי בחבטות זעם!" קוראת קים וסואבלו מתאפסת באוויר והיא יוצאת במהירות לעברו של רטטה ומנקרת אותו שלוש פעמים בחזית גופו.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[quote][ניק-
רטטה הפצוע יוצא עם מתקפה מהירה ופוגע בבטנה של סואבלו ומעיף אותה גבוהה לאוויר. "סואבלו מהאוויר השתמשי בחבטות זעם!" קוראת קים וסואבלו מתאפסת באוויר והיא יוצאת במהירות לעברו של רטטה ומנקרת אותו שלוש פעמים בחזית גופו.
מה תעשה?/quote]
הוא כבר לא פצוע..
---
״רטטה תתקוף המתקפה מהירה!״ אורה לו שנייה לפני שהוא פוגע ״תשנה מתקפה לנשיכת היפר״
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1230605][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
אופס XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שני הפוקימונים של המאמן יוצאים ביחד למתקפה וגם שני הפוקימונים שלך צ'ארמליון שולחת להביור רציני לעברו של ליינון וסלופוק פותח את פיו ואקדח מים נשלח לעבר ראשו של קייובון.
"ליינון תשלח כדור צל על סלופוק! קיובון השתמש בחפירה!" קורא המאמן והפוקימונים שלו מצייתים. קיובון מתחפר באדמת הזירה וליינון פותח את פיו ושולח משם כדור שחור וסגלגל לעברו של סלופוק.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
][/QUOTE]
הא אז עכשיו כן מותר להשתמש בחפירה ?םO
--------------------------
"חפירה ? בנאדם אנחנו על סירה ! צארמיליון תחסמי את כדור הצל בעזרת להביור ואז תשתמשי בהסתערות אש, סלופוק תשתמש באקדח מים לתוך הבור שקיובון חפר"אומר במהירות.
-
[quote=Ritsuka Kun;1230245]
[SIZE=1][COLOR=Red]תומאס-
"אממ אני מניח שפשוט נלחמתי איתה הרבה." אומר רובי "האמת חזרתי לפה בשביל לעלות על ספינה והיא מתעכבת בכמה שעות אז החלטתי לבוא לפה לראות אותי יש משהו חדש ביער" הוא מוסיף. "ואם תלחם איתו הרבה הוא בטוח גם יתחזק. חוץ מזה לא נראה שהוא גם התאמן מי יודע מה רציני. כל המתקפות שראיתי עכשיו הן שיטת לימוד שלימדתי בעצמי את ניינטיילס והשתמשתי ביכולות שלה ללמד אותן." הוא מוסיף.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"הבנתי" אני אומר לו ברצינות "מצאת פה מקום אימון טוב?" אני שואל אותו ומסתכל על הפוכדור של קומבאסקין "תודה על ההמלצות" אני מודה לו "אז, שנמשיך?" אני מוסיף וממתין לתגובה ממנו.
-
הוא נפצע עכשיו ממנה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
עוד לפני שסואבלו מצליחה להתחמק אחורה רטטה יוצא עם מתקפה מהירה ושולח את עצמו לכיוונה במהירות ומתנגש בה חזיתית. "לא סואבלו!" קוראת קים בזמן שרטטה מגדיל את ניביו ונושך אותה מאחורי גבה וגורם לה להתעלף.
"טוב חזרי סואבלו צא מאוויל!" קוראת קים ומחזירה את סואבלו ותוך כדי משחררת פוקדור לאוויר וממנו קופץ יצור קטן וצהוב שנראה כאילו גידול ענק צמח לו מהראש. ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/1/14/Spr_5b_303.png[/IMG]). אתה מופתע מהפוקימון הזה ומסתכל לעבר רטטה ונראה שהוא מפחד מהיצור המוזר בזמן שהגידול השחור מתגלה כפה ענק הנפתח ונסגר בעוינות.
"קדימה מאוויל השתמש בנשיכה!" קוראת קים והמלתעות הענקיות של מאוויל נשלחות קדימה במהירות לעברו של רטטה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
כשהייתה על סיפון העץ לא היה רצוי אתה עכשיו על זירה שיש מתחתיה שלוש מטר אדמה מרוצה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קיובון נעלם מתח לאדמה בעננת אבק וחול בזמן שלינון שולח את הכדור לעברו של סלופוק. צ'ארמליון קופצת לפני סלופוק ומגנה עליו מהמתקפה בעזרת להביור רציני ומפוצצת את כדור הצל של לינון ומצליחה גם להמשיך עם המתקפה ולפוגע ישירות בלינון ושורפת אותו קליל.
סלופוק בינתיים פותח את פיו ובמקום אקדח מים ימפהק בגדול ויוצר עננה קטנה העפה במהירות לעברו של לינון הסופג את כולה.
עדיין אין זכר לקיובון.
"לינון קדימה השתמש בטיל סיכות על שניהם!" קורא המאמן ולינון מתחיל להסתובב במקום במהירות ושולח מהפרווה שלו כמה גלים של קוצים המשתגרים במהירות לעבר הפוקימונים שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"][SIZE="1"]תומאס-
"אממ לא ממש" הוא אומר ומצחקק קצת "ראיתי כמה פוקימוני חרק קצת נדירים ממש במעמקי היער הז וכמה פוקימוני עשב מעניינים" הוא אומר בזמן שאתם צועדים בחזרה לעבר העיר בחזרה.
"אז לאן אמרת שאתה שט שוב?" שואל אותך רובי.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1236229]
כשהייתה על סיפון העץ לא היה רצוי אתה עכשיו על זירה שיש מתחתיה שלוש מטר אדמה מרוצה?
קיובון נעלם מתח לאדמה בעננת אבק וחול בזמן שלינון שולח את הכדור לעברו של סלופוק. צ'ארמליון קופצת לפני סלופוק ומגנה עליו מהמתקפה בעזרת להביור רציני ומפוצצת את כדור הצל של לינון ומצליחה גם להמשיך עם המתקפה ולפוגע ישירות בלינון ושורפת אותו קליל.
סלופוק בינתיים פותח את פיו ובמקום אקדח מים ימפהק בגדול ויוצר עננה קטנה העפה במהירות לעברו של לינון הסופג את כולה.
עדיין אין זכר לקיובון.
"לינון קדימה השתמש בטיל סיכות על שניהם!" קורא המאמן ולינון מתחיל להסתובב במקום במהירות ושולח מהפרווה שלו כמה גלים של קוצים המשתגרים במהירות לעבר הפוקימונים שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
בלה בלה בלה =@
קפוץ לי בזיגזג
הוא זורק עליי פרווה ברצינות פרווה ?
------------
"סלופוק תשתמש בבלבול על לינון! צארמיליון תשתמשי תקפצי לתוך הבור תשתמשי בהסתערות אש ותצאי משם כמה שיותר מהר"אומר .
-
תאכל תחת מנוול! (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
צ'ארמליון רצה במהירות ומצליחה לגלוש לבור לפני המתקפה של לינון פוגעת בה. לעומת זאת סלופוק לא זז כל כך מהר ונפגע משלושה גלים של הטילי קוצים של לינון. אחרי הגל הוא מתאפס ויוצר פרצוף עצבני ומתחיל לזהור בכחול בהיר אבל לפתע רעש מהאדמה נוצר וקיובון קופץ מתחת לסלופוק ומעיף אותו לאוויר ואז זורק עליו את העצם שבידו.
סלופוק נוחט על אדמת הזירה פצוע לגמרי.
מהצד השני ליינון נרדם מהפיהוק של סלופוק מהתור הקודם.
קיובון חוזר לאדמה ואין שום סימן לצ'ארמליון.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;1236229][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]הוא נפצע עכשיו ממנה...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]עוד לפני שסואבלו מצליחה להתחמק אחורה רטטה יוצא עם מתקפה מהירה ושולח את עצמו לכיוונה במהירות ומתנגש בה חזיתית. "לא סואבלו!" קוראת קים בזמן שרטטה מגדיל את ניביו ונושך אותה מאחורי גבה וגורם לה להתעלף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"טוב חזרי סואבלו צא מאוויל!" קוראת קים ומחזירה את סואבלו ותוך כדי משחררת פוקדור לאוויר וממנו קופץ יצור קטן וצהוב שנראה כאילו גידול ענק צמח לו מהראש. ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/1/14/Spr_5b_303.png[/IMG]). אתה מופתע מהפוקימון הזה ומסתכל לעבר רטטה ונראה שהוא מפחד מהיצור המוזר בזמן שהגידול השחור מתגלה כפה ענק הנפתח ונסגר בעוינות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"קדימה מאוויל השתמש בנשיכה!" קוראת קים והמלתעות הענקיות של מאוויל נשלחות קדימה במהירות לעברו של רטטה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"תחמוק ותשתמש במיקוד אנרגיה!" אורה לו "נקמה!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1236275][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
תאכל תחת מנוול! (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
צ'ארמליון רצה במהירות ומצליחה לגלוש לבור לפני המתקפה של לינון פוגעת בה. לעומת זאת סלופוק לא זז כל כך מהר ונפגע משלושה גלים של הטילי קוצים של לינון. אחרי הגל הוא מתאפס ויוצר פרצוף עצבני ומתחיל לזהור בכחול בהיר אבל לפתע רעש מהאדמה נוצר וקיובון קופץ מתחת לסלופוק ומעיף אותו לאוויר ואז זורק עליו את העצם שבידו.
סלופוק נוחט על אדמת הזירה פצוע לגמרי.
מהצד השני ליינון נרדם מהפיהוק של סלופוק מהתור הקודם.
קיובון חוזר לאדמה ואין שום סימן לצ'ארמליון.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
>:
סאן צאן יהרוג אותך >:
--------------
"צארמיליון תשתמשי בחפירה בשביל לצאת מהבור ואז בלהביור לתוך הבור בשביל לעלות את כל התעלה באש,סלופוק תחכה שקיובון יצא מהאדמה ותשתמש באקדח מים"אומר.
'קיובון WELLDONE אחד כבר מגיע'אחשוב לעצמי ואצחק צחוק מרושע.
-
[quote=Ritsuka Kun;1236229]
[COLOR=red][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]"אממ לא ממש" הוא אומר ומצחקק קצת "ראיתי כמה פוקימוני חרק קצת נדירים ממש במעמקי היער הז וכמה פוקימוני עשב מעניינים" הוא אומר בזמן שאתם צועדים בחזרה לעבר העיר בחזרה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"אז לאן אמרת שאתה שט שוב?" שואל אותך רובי.[/COLOR][/SIZE]
"אממ..." אני ממלמל וחושב בראשי לאן כדאי לי לשוט עכשיו. אחרי שתיקה קצרה אני אומר "נראה לי שלאי בוטוואל. שמעתי שיש שם פוקימוני עשב רבים, וגם נמצא שם מכון הפרח. הזדמנות מצויינת בשביל ראלטס להתאמן שם, וגם לחזק את קומבאסקין" אני אומר לו "מה איתך?" אני שואל אותו כעת.
-
רטטה מצליח להתחמק ממתקפת הנשיכה של מאוויל ומתחיל לזהור באדום, אבל לפני שהוא מצליח להתמקד מאוויל תופס אותו בלסתו ומשתמש עליו באחיזת צבט חזקה במיוחד ומעיף אותו לצד השני של הזירה. רטטה מנסה לקום ותקוף את מאוויל אבל לפני שהוא מצליח לזוז מאוויל מנחית בעוצמה אדירה את לסתו השנייה על גופו הקטן של רטטה ומעלף אותו.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
שיבוא :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מורה על הפוקימונים שלך ואכן צ'ארמליון קופצת לפתע בקירוב ללינון ואז פותחת את פיה ושולחת להביור לתוך התעלה הממנה יצאה.
אתה מסתכל אל המאמן ואתה רואה שהוא צוחק ולפתע משהו מהאוויר נוחט לכיוונה של צ'ארמליון.אתה רואה שזה קיובון הפוגע בעוצמה אדירה בצ'ארמליון בעזרת אס אווירי.
"עבודה נהדרת קיובון עכשיו חסל את שניהם עם בומרנג!" קורא המאמן וקיובון שולח לעבר הפוקימונים שלך את העצם שלו.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
"אהה אז אני מניח שאנחנו שטים לאותו מקום" הוא אומר בחיוך "זה יהיה התג השישה עשר שלי!" הוא אומר בהתלהבות ומראה לך קופסא עם 15 תגים שונים ומשונים.
"זה האחרון שעדיין לא השגתי. המנהיגה שם אף פעם לא הייתה כשהגעתי לשם" אומר במעט יאוש "אפילו הצלחתי למצוא את המכון הסודי במנדרינה דרום ורק את המכון הזה עדיין לא השגתי" הוא ממשיך ומדבר בזמן שאתם הולכים.
"כרטיס יש לך?" הוא שואל.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1236313]
שיבוא :)
אתה מורה על הפוקימונים שלך ואכן צ'ארמליון קופצת לפתע בקירוב ללינון ואז פותחת את פיה ושולחת להביור לתוך התעלה הממנה יצאה.
אתה מסתכל אל המאמן ואתה רואה שהוא צוחק ולפתע משהו מהאוויר נוחט לכיוונה של צ'ארמליון.אתה רואה שזה קיובון הפוגע בעוצמה אדירה בצ'ארמליון בעזרת אס אווירי.
"עבודה נהדרת קיובון עכשיו חסל את שניהם עם בומרנג!" קורא המאמן וקיובון שולח לעבר הפוקימונים שלך את העצם שלו.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
קיובון מעופף!
-----------------
"צארמיליון תחסום את העצם בעזרת זעם ואז תשתמש בזעם דרקון לכיוון קיובון! סלופוק פיהוק על קיובון ! "אומר במהירות.
-
[quote=Ritsuka Kun;1236313]
[SIZE=1][COLOR=red]"אהה אז אני מניח שאנחנו שטים לאותו מקום" הוא אומר בחיוך "זה יהיה התג השישה עשר שלי!" הוא אומר בהתלהבות ומראה לך קופסא עם 15 תגים שונים ומשונים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"זה האחרון שעדיין לא השגתי. המנהיגה שם אף פעם לא הייתה כשהגעתי לשם" אומר במעט יאוש "אפילו הצלחתי למצוא את המכון הסודי במנדרינה דרום ורק את המכון הזה עדיין לא השגתי" הוא ממשיך ומדבר בזמן שאתם הולכים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"כרטיס יש לך?" הוא שואל.[/COLOR][/SIZE]
"האמת, שלא" אני אומר לו "אתה יודע במקרה איפה אפשר לקנות?" אני שואל אותו 'ואו, 15 תגים... פשש' אני חושב לעצמי תוך כדי.
-
[quote=Ritsuka Kun;1236313][COLOR=seagreen][SIZE=1]ניק-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]רטטה מצליח להתחמק ממתקפת הנשיכה של מאוויל ומתחיל לזהור באדום, אבל לפני שהוא מצליח להתמקד מאוויל תופס אותו בלסתו ומשתמש עליו באחיזת צבט חזקה במיוחד ומעיף אותו לצד השני של הזירה. רטטה מנסה לקום ותקוף את מאוויל אבל לפני שהוא מצליח לזוז מאוויל מנחית בעוצמה אדירה את לסתו השנייה על גופו הקטן של רטטה ומעלף אותו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"חזור רטטה" אחזיר אותו לפוקדור "צא פלאפי באגרוף רעם!"
-
היא נקבה! יש לה פות! :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ארמליון מושיטה את ידיה קדימה מנסה לעצור את הבומרנג אבל המתקפה עוקפת אותה ופוגעת בדיוק בראשו של סלופוק ופוגעת בו בחוזקה וגורמת לו לאבד את הכרתו.
צארמליון מסתכלת בזעם על קיובון ומתחילה לזהור באדום ויוצרת מפיה כדור אש ירקרק אדום ושולחת אותו במהירות לעברו של קיובון הנפגע קשות.
"קיובון חפירה!" קורא שוב המאמן וקיובון נעלם מתחת לאדמה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
"בטח בוא אחרי" אומר רובי ומוביל אותך לבניין לבן, יחסית, ועליו רשום 'מנהל הנמל' בגדול. רובי נכנס ראשון ואתה נכנס אחריו וממשיך ללכת אחריו עד שאתם מגיעים לדוכן קטן שרשום עליו ' האי בוטאוול ' בגדול.
"יש לנו שלושה דילים נהדרים היום! לשיט מפנק ביאכטה יוקרתית ומפנקת ששיט בא יקח יומיים ללא החלפה תעלה רק 650$" אומת לך פקידה היושבת מאחורי הדוכן "כמו כן יש לנו גם בספינה לא פחות מפנקת שהמסע בה יקח שלושה ימים עם עצירה קטנה באחד מהאיים והיא 540$. ויש לנו גם בספינת ציוד קטנה שהמסע בה יקח שבוע והיא תעלה 120$" היא אומרת ומחייכת.
"מה אתה אומר? אני קניתי ליאכטה" אומר לך רובי בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
תנסה לעשות יותר מפעולה אחת בתגובה. תפתח איזו אסטרטגיה.. משהו..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את פלאפי והוא יוצא עם אגרוף ברק לעברו של מאוויל הפותח את לסתותיו באיום ופשוט בולע את האגרוף של פלאפי ואז מרים את הלסתות שלו ,בזמן שידו של פלאפי עדיין בפנים, ומעיף את פלאפי לאחור.
"מאוויל ריח מתוק ואז תעבור לניב רעל!" קוראת קים ומאוויל מתחיל לפזז במקום ולפזר ממנו אבקה ורודה עם ריח מתוק ונחמד אפילו גם לך. אתה רואה שפלאפי מתחיל לאבד קצת ריכוז בקרב ומנסה בכאילו לתפוס את הריח בידיו.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1236834][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
היא נקבה! יש לה פות! :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ארמליון מושיטה את ידיה קדימה מנסה לעצור את הבומרנג אבל המתקפה עוקפת אותה ופוגעת בדיוק בראשו של סלופוק ופוגעת בו בחוזקה וגורמת לו לאבד את הכרתו.
צארמליון מסתכלת בזעם על קיובון ומתחילה לזהור באדום ויוצרת מפיה כדור אש ירקרק אדום ושולחת אותו במהירות לעברו של קיובון הנפגע קשות.
"קיובון חפירה!" קורא שוב המאמן וקיובון נעלם מתחת לאדמה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
][/QUOTE]
"צארמיליון תשתמשי בחפירה גם את "אומר במהירות.
-
[quote=Ritsuka Kun;1236834][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]תנסה לעשות יותר מפעולה אחת בתגובה. תפתח איזו אסטרטגיה.. משהו..[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אתה משחרר את פלאפי והוא יוצא עם אגרוף ברק לעברו של מאוויל הפותח את לסתותיו באיום ופשוט בולע את האגרוף של פלאפי ואז מרים את הלסתות שלו ,בזמן שידו של פלאפי עדיין בפנים, ומעיף את פלאפי לאחור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"מאוויל ריח מתוק ואז תעבור לניב רעל!" קוראת קים ומאוויל מתחיל לפזז במקום ולפזר ממנו אבקה ורודה עם ריח מתוק ונחמד אפילו גם לך. אתה רואה שפלאפי מתחיל לאבד קצת ריכוז בקרב ומנסה בכאילו לתפוס את הריח בידיו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
לא עשית עד עכשיו כי במ"תים אחרים לא איפשרו זאת...
---
"תצא מזה פלאפי!" אצעק "מכת ברק! תעצור אותה!"
"תנסה לשלב גל רעם ונבגי כותנה!"
-
[quote=Ritsuka Kun;1236834]
[SIZE=1][COLOR=red]"בטח בוא אחרי" אומר רובי ומוביל אותך לבניין לבן, יחסית, ועליו רשום 'מנהל הנמל' בגדול. רובי נכנס ראשון ואתה נכנס אחריו וממשיך ללכת אחריו עד שאתם מגיעים לדוכן קטן שרשום עליו ' האי בוטאוול ' בגדול.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"יש לנו שלושה דילים נהדרים היום! לשיט מפנק ביאכטה יוקרתית ומפנקת ששיט בא יקח יומיים ללא החלפה תעלה רק 650$" אומת לך פקידה היושבת מאחורי הדוכן "כמו כן יש לנו גם בספינה לא פחות מפנקת שהמסע בה יקח שלושה ימים עם עצירה קטנה באחד מהאיים והיא 540$. ויש לנו גם בספינת ציוד קטנה שהמסע בה יקח שבוע והיא תעלה 120$" היא אומרת ומחייכת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"מה אתה אומר? אני קניתי ליאכטה" אומר לך רובי בחיוך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"האמת, אני נמתלבט בין היאכטה לספינה השנייה... באיזה אי בדיוק יש את העצירה?" אני שואל אותה.
-
צ'ארמליון מתחפרת במהירות מתחת לאדמה, בעקבות קיובון. בינתיים סלופוק שלך מתחיל להראות סימנים קלושים לחזרה להכרה אבל עדיין לא קם לחלוטין.
"קיובון עכשיו קרן בועות לתוך המחלות!" קורא המאמן וקרב שאינך רואה מתרחש מתחת לפני הזירה בזמן שכמה בועות יחידות עולות מהחורים שנעשו מהחפירה.
מה תעשה?
[/COLOR][/SIZE]
אז פה רצוי להשתמש בראש חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פלאפי מצליח להתאפס ושולח מכת ברק לעברו של מאוויל ועוצר אותו ממתקפת הניב רעל שלו.
לאחר מכן הוא מתחיל לפזר סיבי כותנה קטנים מבין תלתליו ואז ניצוצות חשמל כחול נאגרים סביבו ונדבקים על הנבגי כותנה שלו ועפים במהירות לעברו של מאוויל ועוטפים אותו לחלוטין וגורמים לו לשיתוק.
"מאוויל התנגד לשיתוק ואז תנסה שוב ניב רעל!" קוראת קים.
מאוויל שלה בקושי רב מצליח לעמוד ופותח את לסתותיו באימה, אשר מתחילות לזהור בסגול.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
"יש עצירה של כמה דקות באי פומלו. אבל אין אישור לצאת מהרציף" אומרת הפקידה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
מישהו יודע מה עם עומר? הוא לא מגיב בכלל
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1237580][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
צ'ארמליון מתחפרת במהירות מתחת לאדמה, בעקבות קיובון. בינתיים סלופוק שלך מתחיל להראות סימנים קלושים לחזרה להכרה אבל עדיין לא קם לחלוטין.
"קיובון עכשיו קרן בועות לתוך המחלות!" קורא המאמן וקרב שאינך רואה מתרחש מתחת לפני הזירה בזמן שכמה בועות יחידות עולות מהחורים שנעשו מהחפירה.
מה תעשה?
[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
עומר זה עומר נראה לי שצריך להזכיר לו על המשחק ,פעיל הוא כן
-----------------------
'כמה בועות לא יעצרו את צארמיליון 'אחשוב ואז אומר "צארמיליון תקפצי החוצה ותשמשי בלהביור לתוך ממנו יצאת "
'צריך למשוך את זה עוד קצת 'אחשוב לעצמי
-
[quote]ניק-
אז פה רצוי להשתמש בראש חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פלאפי מצליח להתאפס ושולח מכת ברק לעברו של מאוויל ועוצר אותו ממתקפת הניב רעל שלו.
לאחר מכן הוא מתחיל לפזר סיבי כותנה קטנים מבין תלתליו ואז ניצוצות חשמל כחול נאגרים סביבו ונדבקים על הנבגי כותנה שלו ועפים במהירות לעברו של מאוויל ועוטפים אותו לחלוטין וגורמים לו לשיתוק.
"מאוויל התנגד לשיתוק ואז תנסה שוב ניב רעל!" קוראת קים.
מאוויל שלה בקושי רב מצליח לעמוד ופותח את לסתותיו באימה, אשר מתחילות לזהור בסגול.
מה תעשה?[/quote]
״אל תיתן לה לתקוף!״ אורה לו לרוץ אליה בחיפזון ״תיתן לה אגרוף רעם בפה!״ אצביע על הפה הענקי שיש לה על הראש
-
[quote=Ritsuka Kun;1237580]
[SIZE=1][COLOR=red]"יש עצירה של כמה דקות באי פומלו. אבל אין אישור לצאת מהרציף" אומרת הפקידה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
מישהו יודע מה עם עומר? הוא לא מגיב בכלל[/quote]
"אוקיי, אז תני לי כרטיס גם ליאכטה" אני אומר לה ומשלם לה עבור הכרטיס. אחרי שאני מקבל אותו אני אומר לו "קדימה, בוא נלך לרציף" ואז מתחיל לצעוד לשם.
-
אוף איתו >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
צ'ארמליון קופצת החוצה מאחד הפתחים הקיימים ומקופפת את ראשה פנימה ובדיוק כשהיא פאה לירוק את הלהביור בועה אחת מתפוצצת לה בפנים ומסנוורת אותה כמה שניות. צ'ארמליון לא מוותרת ושולחת להביור אימתני לתוך הבור ותוך כמה שניות כל החורים בזירה מתחילים להוציא גייזרים של אש מהם. באחד מהם גם מועף קיובון החוצה ונוחט בזירה בכוח אדיר ומתעלף על המקום.
צ'ארמליון מסתכלת עליך מאושרת על ניצחונה אבל לפתע כדור שחור וסגלגל מתנפץ לה על העורף והיא מוטחת על הזירה בכוח.
"עבודה נהדרת ליינון" אומר המאמן. אתה קולט שהפוקימון השני התעורר והוא נראה חזק מתמיד.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
FYI מאוויל זכר..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
פלאפי רץ במהירות לעברו של מאוויל וטוען תוך כדי הריצה, את האגרוף רעם שלו. שני הפוקימונים מתגשים ביחד ובעצמת המתקפות שניהם נהדפים לאחור פצועים.
"מאוויל אל תוותר והשתמש בנשיכה!" קוראת קים ומוואיל מאמץ את כוחותיו ושולח את הלסת הענקית שלו לעברו של פלאפי.
מה תעשה? [/COLOR][/SIZE]
[COLOR="red"][SIZE="1"]תומאס-
"אין בעיות" אומרת בחביבות הפקידה ומתחילה לתקתק במחשב ואחרי כמה שניות מדפיסה לך כרטיס. יחד איו היא מצרפת לך מעטפה ובו הכרטיס גם לחדר ופרטים נוספים על השיט.
אחרי כמה דקות שניכם יוצאים מהבניין ומגיעים בחזרה לנמל. עד מהרה אתם מוצאים את הספינה האמורה לצאת בעוד כחצי שעה.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1237803]
FYI מאוויל זכר..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
פלאפי רץ במהירות לעברו של מאוויל וטוען תוך כדי הריצה, את האגרוף רעם שלו. שני הפוקימונים מתגשים ביחד ובעצמת המתקפות שניהם נהדפים לאחור פצועים.
"מאוויל אל תוותר והשתמש בנשיכה!" קוראת קים ומוואיל מאמץ את כוחותיו ושולח את הלסת הענקית שלו לעברו של פלאפי.
מה תעשה? [/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
חחח
---
אחייך ואחכה שהוא ייתקרב אל פלאפי, ואז אצעק ''פלאפי! אגרוף רעם פנימה!'' אצביע על הפה הפעור
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1237803][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
אוף איתו >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
צ'ארמליון קופצת החוצה מאחד הפתחים הקיימים ומקופפת את ראשה פנימה ובדיוק כשהיא פאה לירוק את הלהביור בועה אחת מתפוצצת לה בפנים ומסנוורת אותה כמה שניות. צ'ארמליון לא מוותרת ושולחת להביור אימתני לתוך הבור ותוך כמה שניות כל החורים בזירה מתחילים להוציא גייזרים של אש מהם. באחד מהם גם מועף קיובון החוצה ונוחט בזירה בכוח אדיר ומתעלף על המקום.
צ'ארמליון מסתכלת עליך מאושרת על ניצחונה אבל לפתע כדור שחור וסגלגל מתנפץ לה על העורף והיא מוטחת על הזירה בכוח.
"עבודה נהדרת ליינון" אומר המאמן. אתה קולט שהפוקימון השני התעורר והוא נראה חזק מתמיד.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
אתה רוצה להרוג אותי :@?
-------------------------------------
"צארמיליון תישתמשי בחפירה ותנוחי קצת "אומר במהירות.
'קדימה סלופוק'
-
[quote=Ritsuka Kun;1237803]
[COLOR=red][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]"אין בעיות" אומרת בחביבות הפקידה ומתחילה לתקתק במחשב ואחרי כמה שניות מדפיסה לך כרטיס. יחד איו היא מצרפת לך מעטפה ובו הכרטיס גם לחדר ופרטים נוספים על השיט.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אחרי כמה דקות שניכם יוצאים מהבניין ומגיעים בחזרה לנמל. עד מהרה אתם מוצאים את הספינה האמורה לצאת בעוד כחצי שעה.[/COLOR][/SIZE]
"טוב, נעלה לספינה בינתיים? אני מעוניין לחקור אותה מעט" אני אומר לרובי ומתקדם לכיוונה 'אולי יהיו כאן בנות' אני חושב לעצמי וחיוך נפרס על פניי :}
-
מאוויל שולח את הלסת הגדולה שלו לעברו של פלאפי ובדיוק כשהוא פותח את פיו פלאפי שולח אגרוף רעם לתוכו.
מאוויל קופץ באוויר ונופל במכה גדולה.
כשהעשן מתפזר מאוויל עדיין עומד, בקושי רב, על רגליו מוכן להמשיך את הקרב.
"מאוויל קדימה אני יודעת שאתה מסוגל ניב רעל!" קים קוראת מהצד השני ומאוויל שולח את הלסת הענקית שלו קדימה וניצוץ של סגול בוער בור ופוגע ישירות בפלאפי.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אני אשמח (:
צ'ארמליון מתחפרת מתחת לאדמה ונעלמת שם. סלופוק עדיין מפרפר את עיניו לצידך ולא נראה שהוא יצליח לזוז בקרוב.
"ליינון תקפוץ לבור והשתמש שם בטיל סיכות! קדימה זוז!" קורא המאמן וליינון קופץ לבור ונעלם מהעיניים.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
"סבבה" אומר לך רובי ושניכם מתחילים לטפס ליאכטה הגדולה והמרשימה. "טוב נראה לי אני אלך להתארגן בחדר שלי. נפגש אולי מאוחר יותר" אומר רובי ומשאיר אותך לבד על הסיפון העליון לשוטט לבדך.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;1237948][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מאוויל שולח את הלסת הגדולה שלו לעברו של פלאפי ובדיוק כשהוא פותח את פיו פלאפי שולח אגרוף רעם לתוכו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מאוויל קופץ באוויר ונופל במכה גדולה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]כשהעשן מתפזר מאוויל עדיין עומד, בקושי רב, על רגליו מוכן להמשיך את הקרב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"מאוויל קדימה אני יודעת שאתה מסוגל ניב רעל!" קים קוראת מהצד השני ומאוויל שולח את הלסת הענקית שלו קדימה וניצוץ של סגול בוער בור ופוגע ישירות בפלאפי.[/COLOR][/SIZE]
"ניב רעל!" אבהל, אבדוק עם הפוקדע שפלאפי לא הורעל (יעני בלי המחלת סטאטוס)
"תשתמש בפעמון ריפוי!" אורה לו כדי שייתרפא ואגיד לו "תאגור כוח בהטענה!"
"תשגר את כל האנרגיה במכת ברק עוצמתית על מאוויל!" אצעק בהתלהבות.
-
אתה מסתכל בפוקידע שלך ומגלה שפלאפי לא הורעל אבל נפצע קשות מהמתקפה של מאוויל. פלאפי משתמש בהטענה וניצוצות חשמליים מתחילים להיווצר סביבו ואז הוא שולח את כל הניצוצות במכת ברק ענקית הפוגעת בלסת של מאוויל ומטיחה אותו לאחור מתעלף מעוצמת המתקפה.
"טוב מאוויל חזור. צאי קלפייבל"! קוראת קים ומשחררת פוקימון ורודה בעלת כנפיים קטנות הנחות על גבה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/d/d4/Spr_5b_036.png[/IMG]). בעזרת הפוקידע אתה מגלה שהפוקימון היא קלפייבל- פוקימון הפיה והיא מסוג רגיל.
"טוב קדימה קלפייבל שלחי אגרוף דינאמיט!" קוראת קים וקלפייבל מתחילה לרחף באוויר כשידה מושטת לאחור ומתחילה לזהור בצבע צהבהב בהיר מאוד.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1237948]
אני אשמח (:
צ'ארמליון מתחפרת מתחת לאדמה ונעלמת שם. סלופוק עדיין מפרפר את עיניו לצידך ולא נראה שהוא יצליח לזוז בקרוב.
"ליינון תקפוץ לבור והשתמש שם בטיל סיכות! קדימה זוז!" קורא המאמן וליינון קופץ לבור ונעלם מהעיניים.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[/QUOTE]
אתה רשע >:
-----
אחייך ואצעק "צארמיליון אין לו לאן לברוח תשתמשי בלהביור!"
-
[quote=Ritsuka Kun;1237966][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אתה מסתכל בפוקידע שלך ומגלה שפלאפי לא הורעל אבל נפצע קשות מהמתקפה של מאוויל. פלאפי משתמש בהטענה וניצוצות חשמליים מתחילים להיווצר סביבו ואז הוא שולח את כל הניצוצות במכת ברק ענקית הפוגעת בלסת של מאוויל ומטיחה אותו לאחור מתעלף מעוצמת המתקפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"טוב מאוויל חזור. צאי קלפייבל"! קוראת קים ומשחררת פוקימון ורודה בעלת כנפיים קטנות הנחות על גבה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/d/d4/Spr_5b_036.png[/IMG]). בעזרת הפוקידע אתה מגלה שהפוקימון היא קלפייבל- פוקימון הפיה והיא מסוג רגיל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"טוב קדימה קלפייבל שלחי אגרוף דינאמיט!" קוראת קים וקלפייבל מתחילה לרחף באוויר כשידה מושטת לאחור ומתחילה לזהור בצבע צהבהב בהיר מאוד.[/COLOR][/SIZE]
"מתקפת נגד" אמלמל לעצמי ואקרא "אגרוף רעם!"
---
תזכור שהשתמשתי בפעמון ריפוי, כך שפלאפי התרפא מעט
-
אני יודע! ^_^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ארמליון מתחת לאדמה שולחת להביור ענקי וגם את ליינון מעיפה מהבור לשמיים והוא נוחת בזעזוע אדיר ומתעלף על המקום.
צ'ארמליון מטפסת בחזרה מאחד החורים ונראית מאושרת מניצחונה על שני הפוקימונים כמעט לבדה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
פעמון ריפוי מרפא סטאטוסים כמו שיתוק, הרעלה, שריפה וכדומה. הוא לא מעלה חיים.
שני הפוקימונים מתרוצצים אחד כלפי השני עם אגרופיהם מושטים לאחור ונפגשים במכה אדירה ונהדפים לאחור.
נראה שאגרוף הדינאמיט של קלפייבל השפיע חזק על פלאפי והוא נהייה מבולבל.
"עכשיו קלפייבל שוב אגרוף דינאמיט!" קוראת קים וקלפייבל רצה שוב לעברו של פלאפי עם אגרופה מושט לאחור ופוגעת בו בבטן ומעיפה אותו לרגליך פצוע קשה.
מה תעשה? [/SIZE][/COLOR]