-
[QUOTE]Vanguard
אתה עולה למעלה ואתה רואה את יוסיי,ג'ק וקרו שרוכבים על הדרקונים שלהם,אתה רואה שהשלושה נלחמים נגד הענק וקאלין,אתה רואה שיוסיי קופץ מהדרקון ונוחת ישר על הענק,אתה רואה שקאלין ויוסיי נלחמים זה נגד זה על ראש הענק,אתה רואה שהענק מתמוטט והדרקונים נעלמים,אתה רואה שכול הרביעייה נוחתים נחיתה קלה,אתה רואה שקאלין מאבד את ההכרה והסימן נעלם.[/QUOTE]
"אוי לא קאלין!" אומר וארוץ אל קאלין על מנת לראות אם הוא בסדר.
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]יוסיי אומר לג'ק וקרו:"הכוחות האפלים של המערות האלה שיחררו את כוחות האופל הקטלניים שהשתלטו על חברינו קאלין,על חברך ג'ק,קרלי,על ידידנו הענק,קלייגר,ראש העיר הקודם רקס גודווין ועל אחיו רומן",ג'ק חושב קצת ואומר:"אתה מתכוון שבעלי החותם האפל יחזרו?",קרו אומר:"אין מצב שהם יחזרו,חיסלנו אותם,זה ההשפעה של המקום על קאלין".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1231728][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]יוסיי אומר לג'ק וקרו:"הכוחות האפלים של המערות האלה שיחררו את כוחות האופל הקטלניים שהשתלטו על חברינו קאלין,על חברך ג'ק,קרלי,על ידידנו הענק,קלייגר,ראש העיר הקודם רקס גודווין ועל אחיו רומן",ג'ק חושב קצת ואומר:"אתה מתכוון שבעלי החותם האפל יחזרו?",קרו אומר:"אין מצב שהם יחזרו,חיסלנו אותם,זה ההשפעה של המקום על קאלין".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"אוי לא, כדאי שלא יתקרבו לפה." אומר לעצמי וארוץ אל יוסיי, ג'ק וקרו כדי לבדוק אם הם בסדר.
-
[QUOTE=Astral;1231678][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה עולה למעלה ואתה רואה את יוסיי,ג'ק וקרו שרוכבים על הדרקונים שלהם,אתה רואה שהשלושה נלחמים נגד הענק וקאלין,אתה רואה שיוסיי קופץ מהדרקון ונוחת ישר על הענק,אתה רואה שקאלין ויוסיי נלחמים זה נגד זה על ראש הענק,אתה רואה שהענק מתמוטט והדרקונים נעלמים,אתה רואה שכול הרביעייה נוחתים נחיתה קלה,אתה רואה שקאלין מאבד את ההכרה והסימן נעלם.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonstiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]השומר אומר לך:"היא בפנים" אתה נכנס פנימה ורואה נערה בעלת שיער סגול,היא אומרת לך:"תקשיב אני עייפה מאוד,תחזור בעוד כמה שעות,בסדר,אני לא מכניסה אף אחד עכשיו,וגם המקום סגור בשעות כאלה".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"כרגע חבורה נכנסה פנימה ! אל תחשבי שלא ראיתי" אני אומר
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה מתקרב אל החבורה,אתה רואה שהם מנסים להרחיק את קאלין מהמקום הזה,אתה רואה שהקלף של הענק נפל לקאלין אתה רואה שכתוב "[/FONT][FONT=Arial]Earthbound Immortal Ccapac Apu[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה שלידו מונח גם הדרקון השני שקאלין זימן "[/FONT][FONT=Arial]Hundred Eyes Dragon[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonstiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]הנערה אומרת לך:"הם נכנסו בשביל לדבר עם המנהל,זה משהו אחר,אם אתה בענייני קרב,המקום עוד לא פתוח,ואל תגיד לי שיש לך פגישה עם המנהל כי אין לך,הוא נתן לי רשימה שכול מי שאמור להיכנס אליו ללא קרב ואתה לא אחד מהם".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
אתה מתקרב אל החבורה,אתה רואה שהם מנסים להרחיק את קאלין מהמקום הזה,אתה רואה שהקלף של הענק נפל לקאלין אתה רואה שכתוב "Earthbound Immortal Ccapac Apu" אתה רואה שלידו מונח גם הדרקון השני שקאלין זימן "Hundred Eyes Dragon".[/QUOTE]
"כדאי שאני אביא לקאלין את הקלף שלו." אומר לעצמי ואקח את Hundred Eyes Dragon ואביא אותו לקאלין.את הקלף השני אני אשאיר על רצפה, כי מי יודע מה יקרה אם אותו המצב יקרה שוב.
-
[QUOTE=Astral;1231943][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה מתקרב אל החבורה,אתה רואה שהם מנסים להרחיק את קאלין מהמקום הזה,אתה רואה שהקלף של הענק נפל לקאלין אתה רואה שכתוב "[/FONT][FONT=Arial]Earthbound Immortal Ccapac Apu[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה שלידו מונח גם הדרקון השני שקאלין זימן "[/FONT][FONT=Arial]Hundred Eyes Dragon[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]הנערה אומרת לך:"הם נכנסו בשביל לדבר עם המנהל,זה משהו אחר,אם אתה בענייני קרב,המקום עוד לא פתוח,ואל תגיד לי שיש לך פגישה עם המנהל כי אין לך,הוא נתן לי רשימה שכול מי שאמור להיכנס אליו ללא קרב ואתה לא אחד מהם".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"טוב, סליחה, אני פשוט ממש צריך לדבר עם החבורה הזאתי, אני חושב שהיא גנבה קלפים מאיזה ילד באיזור, באיזה שעה המקום נפתח ?"
-
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששני הקלפים מתחילים לזהור בהילה שחורה והם עפים ישר לתוך איש בעל גלימה שחורה-כחולה,אתה שומע את קולו,הקול מוכר אך יותר מטורף:"חשבתם שנפטרתם ממני אך חזרתי!" הוא יוצא מהצללים ואתה רואה שזהו קאלין,אך אתה רואה שקאלין נמצא גם בידיו של יוסיי,יוסיי אומר:"אתה האפלה שגירשתי מליבו של קאלין" קאלין האחר מחייך ואומר:"חזרתי ואני רוצה נקמה" אתה רואה שג'ק,קרו ויוסיי מנסים להגן על קאלין מפני האפלה שלו,ואתה מבין שאתה היחיד שיכול להציל את המצב.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]היא אומרת לך:"בעיקרון המקום לא אמור להיפתח היום,אבל אין לי מה לעשות,אז אני סתם יושבת פה מחכה שמשהו מעניין יקרה,טוב כמו שאמרתי המקום סגור ואם אין לי פגישה עם המנהל אתה מוזמן וחייב ללכת".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
אתה רואה ששני הקלפים מתחילים לזהור בהילה שחורה והם עפים ישר לתוך איש בעל גלימה שחורה-כחולה,אתה שומע את קולו,הקול מוכר אך יותר מטורף:"חשבתם שנפטרתם ממני אך חזרתי!" הוא יוצא מהצללים ואתה רואה שזהו קאלין,אך אתה רואה שקאלין נמצא גם בידיו של יוסיי,יוסיי אומר:"אתה האפלה שגירשתי מליבו של קאלין" קאלין האחר מחייך ואומר:"חזרתי ואני רוצה נקמה" אתה רואה שג'ק,קרו ויוסיי מנסים להגן על קאלין מפני האפלה שלו,ואתה מבין שאתה היחיד שיכול להציל את המצב.[/QUOTE]
"קדימה-Stardust Dragon!" אומר ואזמן את סטארדאסט מהחפיסה שלי,בתקווה שזה לא יתיש אותי ואגיד לו:"תתקוף את קאלין האפל!"
-
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה רואה שהחותם של יוסיי זוהר באור אדום בעוד שהחותם של קאלין האפל זוהר באור סגול אפל,אתה רואה שקאלין האפל מצליח להדוף את [/FONT][FONT=Arial]Stardust[/FONT][FONT=Arial] שלך,יוסיי צורח צרחת כאב חדה,אתה רואה שיוסיי זורק לך קלף הוא אומר:"תשתמש בו ולא בדרקון הזה!" אתה רואה שזהו "[/FONT][FONT=Arial]shooting quasar dragon[/FONT][FONT=Arial]" העוצמתי,אתה רואה שיוסיי אומר:"את הכוח הזה הרשע לא יצליח להרוס בקלות!".[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1231994][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה רואה שהחותם של יוסיי זוהר באור אדום בעוד שהחותם של קאלין האפל זוהר באור סגול אפל,אתה רואה שקאלין האפל מצליח להדוף את [/FONT][FONT=Arial]Stardust[/FONT][FONT=Arial] שלך,יוסיי צורח צרחת כאב חדה,אתה רואה שיוסיי זורק לך קלף הוא אומר:"תשתמש בו ולא בדרקון הזה!" אתה רואה שזהו "[/FONT][FONT=Arial]shooting quasar dragon[/FONT][FONT=Arial]" העוצמתי,אתה רואה שיוסיי אומר:"את הכוח הזה הרשע לא יצליח להרוס בקלות!".[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
"תודה יוסיי!" אומר בזמן שאחזיר את סטארדאסט ואזמן את שוטינג סטאר."קדימה Shooting Star Dragon-תשמיד את האפלה שבקאלין!"
-
[FONT=Arial][SIZE=2]*לא שוטינג סטאר!קווסר שוטינג סטאר,הוא הרבה יותר טוב.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה רואה שהאור של "[/FONT][FONT=Arial]Shooting Quasar Dragon[/FONT][FONT=Arial]" מחליש מאוד את האפלה של קאלין שהצליחה לקבל חיים משל עצמה,"מה אתה חושב שאתה היחיד שיכול להילחם" הוא יוצר משום מקום דיסק דו-קרב שחור משחור,הוא משחק עם קלף זירה שהופך את זירת המדבר לאזור אופל חזק מאוד,אתה רואה שהוא מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Earthbound Immortal Ccapac Apu[/FONT][FONT=Arial]",אתה רואה ששתי המפלצות האלו נלחמות זו בזו,אתה רואה עוד שלושה קלפים נזרקים אליך "[/FONT][FONT=Arial]Red Nova Dragon[/FONT][FONT=Arial]" "[/FONT][FONT=Arial]Black Winged Dragon[/FONT][FONT=Arial]" ו-"[/FONT][FONT=Arial]Infirnity Doom Dragon[/FONT][FONT=Arial]" אתה מבין שכול הארבעה סומכים עליך,כמו שאתה מזמן את כול הארבעה,קאלין משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Hundred Eyes Dragon[/FONT][FONT=Arial]",אתה רואה שכול שש המפלצות נאבקות ביריבים שלהם,אתה רואה שכול פעם שאחת מהמפלצת שלך נפגעת הבעל המקורי של המפלצת מרגיש את הכאב,אתה רואה שברגע ששני המפלצות של קאלין האפל מושמדות כך גם האפלה,אתה רואה שכול ארבעת הדרקונים חוזרים לבעליהם המקוריים,וכול הרביעייה מאבדת את הכוחות שלהם.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]*יצא לי הודעה מושקעת בעליל[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1232009][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*לא שוטינג סטאר!קווסר שוטינג סטאר,הוא הרבה יותר טוב.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה רואה שהאור של "[/FONT][FONT=Arial]Shooting Quasar Dragon[/FONT][FONT=Arial]" מחליש מאוד את האפלה של קאלין שהצליחה לקבל חיים משל עצמה,"מה אתה חושב שאתה היחיד שיכול להילחם" הוא יוצר משום מקום דיסק דו-קרב שחור משחור,הוא משחק עם קלף זירה שהופך את זירת המדבר לאזור אופל חזק מאוד,אתה רואה שהוא מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Earthbound Immortal Ccapac Apu[/FONT][FONT=Arial]",אתה רואה ששתי המפלצות האלו נלחמות זו בזו,אתה רואה עוד שלושה קלפים נזרקים אליך "[/FONT][FONT=Arial]Red Nova Dragon[/FONT][FONT=Arial]" "[/FONT][FONT=Arial]Black Winged Dragon[/FONT][FONT=Arial]" ו-"[/FONT][FONT=Arial]Infirnity Doom Dragon[/FONT][FONT=Arial]" אתה מבין שכול הארבעה סומכים עליך,כמו שאתה מזמן את כול הארבעה,קאלין משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Hundred Eyes Dragon[/FONT][FONT=Arial]",אתה רואה שכול שש המפלצות נאבקות ביריבים שלהם,אתה רואה שכול פעם שאחת מהמפלצת שלך נפגעת הבעל המקורי של המפלצת מרגיש את הכאב,אתה רואה שברגע ששני המפלצות של קאלין האפל מושמדות כך גם האפלה,אתה רואה שכול ארבעת הדרקונים חוזרים לבעליהם המקוריים,וכול הרביעייה מאבדת את הכוחות שלהם.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]*יצא לי הודעה מושקעת בעליל[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
"תודה רבה על העזרה שלכם!" אומר לקרו,ג'ק,יוסיי וקאלין "אתם צריכים משהו בתמורה?"
-
[SIZE=2][FONT=Arial]יוסיי אומר לך:"לא,תיתן לנו קצת זמן לבד,יותר מדי זמן לא היינו כול הרביעייה וגם שהיינו,כול היינו יריבים" אתה רואה ששני הקלפים האפלים של קאלין הפכו להיות קלפים ריקים,קאלין אומר כאילו לעצמו:"בעלי החותם האפל סופסוף הושמדו אחת ולתמיד",ג'ק פתאום נזכר:"רגע,אני חושב שראיתי פה את רומן,רקס ואת כול השאר,יוסיי,תתקשר במהירות לטראג' ותגיד לו להביא לפה את אקיזה,לאו ולונה אנחנו צריכים את כול השישה!"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]אתה רואה שהשמיים נהיים שחורים מאוד,אתה רואה דמות עשויה צללים מתקרבת,יש לה דיסק דו-קרב,היא אומרת לך:"אני מזמינה אותך לדו-קרב!".[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1232017][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]יוסיי אומר לך:"לא,תיתן לנו קצת זמן לבד,יותר מדי זמן לא היינו כול הרביעייה וגם שהיינו,כול היינו יריבים" אתה רואה ששני הקלפים האפלים של קאלין הפכו להיות קלפים ריקים,קאלין אומר כאילו לעצמו:"בעלי החותם האפל סופסוף הושמדו אחת ולתמיד",ג'ק פתאום נזכר:"רגע,אני חושב שראיתי פה את רומן,רקס ואת כול השאר,יוסיי,תתקשר במהירות לטראג' ותגיד לו להביא לפה את אקיזה,לאו ולונה אנחנו צריכים את כול השישה!"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]אתה רואה שהשמיים נהיים שחורים מאוד,אתה רואה דמות עשויה צללים מתקרבת,יש לה דיסק דו-קרב,היא אומרת לך:"אני מזמינה אותך לדו-קרב!".[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
"מה אני עשיתי בדיוק?אני לא קשור אליהם בכלל!" אומר לדמות האפלה "אבל רק בגלל שביקשת את זה!",אוציא את דיסק הדו קרב שלי, אשים את החפיסה שלי בדיסק, אערב, אשלוף 5 קלפים ואתחיל את הקרב עם האדם המסתורי.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]נקודות חיים:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה-4000[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]?-4000[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]הזירה:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]זירת המפלצות ריקה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]זירת הקסמים\מלכודות ריקה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]זרית המפלצות ריקה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]תורך:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שישה קלפים [השישה שמקבל מי שמתחיל][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Monster Reborn[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Sworn of Revealing Light[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Bora[/FONT][FONT=Arial]" [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT][FONT=Arial],"[/FONT][FONT=Arial]Mirror Force[/FONT][FONT=Arial]" ו-"[/FONT][FONT=Arial]Icarus Attack[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1231973]
[FONT=Arial][SIZE=2]היא אומרת לך:"בעיקרון המקום לא אמור להיפתח היום,אבל אין לי מה לעשות,אז אני סתם יושבת פה מחכה שמשהו מעניין יקרה,טוב כמו שאמרתי המקום סגור ואם אין לי פגישה עם המנהל אתה מוזמן וחייב ללכת".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"טוב, מצטער שהטרדתי אותך" אני חוזר לבית שלי.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהזירה התחתונה ואתה רואה איש לבוש שחורים עם קסדה שחורה,אתה רואה מהעיניים שלו יש ניצוץ אדום זוהר.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה רואה שהוא עומד מול בלון גז שליד הזירה,האיש המסתורי מוציא קלף וזורק אותו על בלון הגז,אתה רואה שהקלף הוא "[/FONT][FONT=Arial]D.D Dynamite[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה שהאיש המסתורי לוחץ על כפתור בדיסק הדו-קרב שלו והקלף מתחיל לצפצף,אתה רואה מזווית הקלף שעון שמכוון מ-10 שניות ל-0,האיש המסתורי בורח ומשאיר את הקלף להתפוצץ,נשארו עוד 5 שניות לברוח.[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1232024][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]נקודות חיים:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]?-4000[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]הזירה:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]זירת המפלצות ריקה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]זרית המפלצות ריקה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שישה קלפים [השישה שמקבל מי שמתחיל][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Monster Reborn[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Sworn of Revealing Light[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Bora[/FONT][FONT=Arial]" [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT][FONT=Arial],"[/FONT][FONT=Arial]Mirror Force[/FONT][FONT=Arial]" ו-"[/FONT][FONT=Arial]Icarus Attack[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
אני אזמן את בורה,אניח את מירור פורס,סורדס אוף ריווילינג לייט ואיקארוס אטאק הפוכים ואסיים את התור שלי.
-
[QUOTE=Astral;1232026][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonstiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהזירה התחתונה ואתה רואה איש לבוש שחורים עם קסדה שחורה,אתה רואה מהעיניים שלו יש ניצוץ אדום זוהר.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה רואה שהוא עומד מול בלון גז שליד הזירה,האיש המסתורי מוציא קלף וזורק אותו על בלון הגז,אתה רואה שהקלף הוא "[/FONT][FONT=Arial]D.D Dynamite[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה שהאיש המסתורי לוחץ על כפתור בדיסק הדו-קרב שלו והקלף מתחיל לצפצף,אתה רואה מזווית הקלף שעון שמכוון מ-10 שניות ל-0,האיש המסתורי בורח ומשאיר את הקלף להתפוצץ,נשארו עוד 5 שניות לברוח.[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
אני רץ כאילו אין מחר וכשאני מרגיש שעוד חצי שניה לפיצוץ אני קופץ, שוכב ושם ידיים על הראש
-
[FONT=Arial][SIZE=2]תורו של היריב:[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]היריב משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Museum of Emperor[/FONT][FONT=Arial]" הוא מקריב 2000 נקודות חיים בשביל לזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Earthbound Immortal Uru[/FONT][FONT=Arial]" [העכביש] במצב תקיפה,אחרי זה היריב משחק עם שלושה "[/FONT][FONT=Arial]MST[/FONT][FONT=Arial]" [הקלף שמשמיד קלף קסם\מלכודת בזירה] ומשמיד לך את כול שלושת הקלפים ההפוכים,אתה רואה ש"[/FONT][FONT=Arial]Uru[/FONT][FONT=Arial]" מתקיף אותך ישירות ומשאיר אותך עם 1000 נקודות חיים.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][נשאר לך עדיין בורה] אתה שולף את "[/FONT][FONT=Arial]Heavy Storm[/FONT][FONT=Arial]" ומבין שאולי עוד יש לך סיכוי.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*אני אכזרי,אבל אני גם קצת הוגן.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה איך הקלף מתפוצץ,איך הגז הופך להיות גל הדף שמשמיד כול דבר שעומד בדרכו [והוא יכול להרוס],אתה רואה את האיש המסתורי עומד מאחוריך וצוחק,צחוק קר כאילו הוא עשה את זה במכוון,כאילו הוא עשה את זה בלי שום היסוס,אתה רואה שני שוטרים מצליחים לתפוס אותו,אך הוא ממשיך לצחוק,כמו משוגע.[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
תורו של היריב:
היריב משחק עם "Museum of Emperor" הוא מקריב 2000 נקודות חיים בשביל לזמן את "Earthbound Immortal Uru" [העכביש] במצב תקיפה,אחרי זה היריב משחק עם שלושה "MST" [הקלף שמשמיד קלף קסם\מלכודת בזירה] ומשמיד לך את כול שלושת הקלפים ההפוכים,אתה רואה ש"Uru" מתקיף אותך ישירות ומשאיר אותך עם 1000 נקודות חיים.
תורך:
[נשאר לך עדיין בורה] אתה שולף את "Heavy Storm" ומבין שאולי עוד יש לך סיכוי.
*אני אכזרי,אבל אני גם קצת הוגן.[/QUOTE]
*אתה לא אכזרי, אתה סתם מניאק..XD
אני מזמן את הבורה השני ומפעיל את האפקט של Heavy Storm, ומשמיד את Museum of Emperor.לאחר מכן אני תוקף עם שני הבורה ומסיים את תורי.
-
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה משמיד את "[/FONT][FONT=Arial]Museum of Emperor[/FONT][FONT=Arial]" בזכות היכולת של "[/FONT][FONT=Arial]Heavy Strom[/FONT][FONT=Arial]" וכך אתה משמיד גם את "[/FONT][FONT=Arial]Uru[/FONT][FONT=Arial]" אתה מזמן עוד[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Bora[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה,אתה מתקיף עם הבורה הראשון ומשאיר ליריב 300 נקודות חיים,ה"[/FONT][FONT=Arial]Bora[/FONT][FONT=Arial]" השני מתקיף ומביס את האיש המסתורי.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע אותו אומר:"תיזהר מ..." ונעלם.[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1232392][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה משמיד את "[/FONT][FONT=Arial]Museum of Emperor[/FONT][FONT=Arial]" בזכות היכולת של "[/FONT][FONT=Arial]Heavy Strom[/FONT][FONT=Arial]" וכך אתה משמיד גם את "[/FONT][FONT=Arial]Uru[/FONT][FONT=Arial]" אתה מזמן עוד[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Bora[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה,אתה מתקיף עם הבורה הראשון ומשאיר ליריב 300 נקודות חיים,ה"[/FONT][FONT=Arial]Bora[/FONT][FONT=Arial]" השני מתקיף ומביס את האיש המסתורי.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע אותו אומר:"תיזהר מ..." ונעלם.[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"מעניין מי היה האיש המסתורי הזה." אומר לעצמי ואלך לבדוק מי הוא האיש הזה וממה הוא רצה להזהיר אותי.
-
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה עוקב אחריי האיש המסתורי,אך אתה לא מוצא אותו,אתה מרגיש שמישהו נוגע לך בכתף,אתה מסתובב ורואה את יוסיי,מאחוריו גם ג'ק,קאלין וקרו,יוסיי אומר לך:"תודה על זה שעזרת לנו,קח את שני הקלפים האלה,מתנה ממני" הוא מביא לך את "[/FONT][FONT=Arial]Junk Synchron[/FONT][FONT=Arial]" ואת "[/FONT][FONT=Arial]Junk Warrior[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*אתה רוצה אותם בדק או שבמקום שיש קלפים לא בדק?[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1232408][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה עוקב אחריי האיש המסתורי,אך אתה לא מוצא אותו,אתה מרגיש שמישהו נוגע לך בכתף,אתה מסתובב ורואה את יוסיי,מאחוריו גם ג'ק,קאלין וקרו,יוסיי אומר לך:"תודה על זה שעזרת לנו,קח את שני הקלפים האלה,מתנה ממני" הוא מביא לך את "[/FONT][FONT=Arial]Junk Synchron[/FONT][FONT=Arial]" ואת "[/FONT][FONT=Arial]Junk Warrior[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*אתה רוצה אותם בדק או שבמקום שיש קלפים לא בדק?[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
*בדק.
"תודה רבה יוסיי!" אומר ליוסיי בשמחה ואשים את שני הקלפים שלי בחפיסה "תגידו, יש לכם מושג מי היה האיש שאיתגר אותי לקרב?" אשאל את יוסיי,קרו,ג'ק וקאלין.
-
[SIZE=2][FONT=Arial]יוסיי אומר לך:"אני אישית לא יודע,אבל אני יודע נראה לי למי הוא התכוון ב"תיזהר מ..."" ג'ק חושב טיפה ואומר:"אתה לא מתכוון לארגון ליאסטר?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]יוסיי אומר:"בדיוק" קאלין אומר לג'ק ויוסיי:"בתקופתי בתור בעל חותם אפל,רומן הזכיר מישהו שסיפר לו על בעלי החותם,הוא פגש אותו במדבר,והוא זה שנתן לו את הכוחות האפלים ששינו את מהלך היקום,ארגון ליאסטר מסוכן,אם הוא עדיין קיים כול היקום בסכנה!".[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1232473][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]יוסיי אומר לך:"אני אישית לא יודע,אבל אני יודע נראה לי למי הוא התכוון ב"תיזהר מ..."" ג'ק חושב טיפה ואומר:"אתה לא מתכוון לארגון ליאסטר?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]יוסיי אומר:"בדיוק" קאלין אומר לג'ק ויוסיי:"בתקופתי בתור בעל חותם אפל,רומן הזכיר מישהו שסיפר לו על בעלי החותם,הוא פגש אותו במדבר,והוא זה שנתן לו את הכוחות האפלים ששינו את מהלך היקום,ארגון ליאסטר מסוכן,אם הוא עדיין קיים כול היקום בסכנה!".[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
"אני אנסה לעזור לכם." אומר ליוסיי והשאר "אני איתכם אנסה לעצור את ארגון ליאסטר!"
-
[SIZE=2][FONT=Arial]יוסיי מגחך ואומר לך:"אין צורך,הקרב האחרון יהיה בסיבוב הסופי של ה-[/FONT][FONT=Arial]WRGP[/FONT][FONT=Arial],שבו אנחנו,צוות פייב דיס ילחמו נגד צוות ניו וורלד שהוא בעצם ארגון ליאסטר,קרו ילחם נגד לאסטר,ג'ק נגד פרימו ואני ילחם נגד ג'ייקוב,אני לא חושב שאתה תהיה כלול בקרב הזה,מצטער".[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1232488][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]יוסיי מגחך ואומר לך:"אין צורך,הקרב האחרון יהיה בסיבוב הסופי של ה-[/FONT][FONT=Arial]WRGP[/FONT][FONT=Arial],שבו אנחנו,צוות פייב דיס ילחמו נגד צוות ניו וורלד שהוא בעצם ארגון ליאסטר,קרו ילחם נגד לאסטר,ג'ק נגד פרימו ואני ילחם נגד ג'ייקוב,אני לא חושב שאתה תהיה כלול בקרב הזה,מצטער".[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
"לא נורא.אתם תדעו שאני מאחוריכם." אומר לצוות פייב דיס "קאלין, אולי אתה תהיה איתי בצוות?נצטרך רק עוד שותף אחד!" אומר לקאלין.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]קאלין אומר לך:"אני,אתה ועוד מישהו נגד שבעה צוותים,יותר טובים,יותר חזקים ויותר מפורסמים,נשמע כמו הרפתקה,אני אוהב הרפתקאות כאלו,אין לי בעיה,חסר רק עוד אחד,יש לי רעיון,זוכר את ניקו,יש מצב שהיא תרצה",יוסיי אומר:"טוב,קאלין כמו תמיד היה נחמד לפגוש אותך,עכשיו אנחנו נצטרך לזוז" קרו וג'ק מסכימים וממשיכים לכיוון האופק ונעלמים כעבור כמה דקות.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][B]קאלין קסלר הסכים להיות בצוות שלך![/B][/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1232500][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]קאלין אומר לך:"אני,אתה ועוד מישהו נגד שבעה צוותים,יותר טובים,יותר חזקים ויותר מפורסמים,נשמע כמו הרפתקה,אני אוהב הרפתקאות כאלו,אין לי בעיה,חסר רק עוד אחד,יש לי רעיון,זוכר את ניקו,יש מצב שהיא תרצה",יוסיי אומר:"טוב,קאלין כמו תמיד היה נחמד לפגוש אותך,עכשיו אנחנו נצטרך לזוז" קרו וג'ק מסכימים וממשיכים לכיוון האופק ונעלמים כעבור כמה דקות.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][B]קאלין קסלר הסכים להיות בצוות שלך![/B][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"יופי קאלין!אם אתה תהיה איתי ואני אנחנו נהיה בלתי מנוצחים!" אומר לקאלין בהתלהבות "קדימה-בוא נחפש את הניקו הזאת שדיברת עליה." ואלך עם קאלין לחפש את ניקו.
-
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה וקאלין יורדים לכיוון קראש טאון,אתם ממשיכים לכיוון צפון העיר,אתה רואה שבקצה העיר יש באר קטנה,ובית עץ על הקרקע,אתה רואה שני ילדים,ניקו ואחיה הצעיר ווסט נלחמים זה נגד זה,אתה רואה שניקו מצליחה להביס בקלות רבה את אחיה,קאלין דופק על העץ ואומר:"אפשר להיכנס?" ניקו מחייכת ואומרת:"אתה תמיד מוזמן",קאלין אומר:"ניקו,שמעת על ה-[/FONT][FONT=Arial]WRGP[/FONT][FONT=Arial]?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]ניקו מהנהנת וקאלין ממשיך:"אני והנער הזה פה,הקמנו צוות,ואנחנו צריכים עוד אחד,חשבנו עליך,מה דעתך?" ניקו אומרת:"כן,אני מסכימה".[/FONT][/SIZE]
[B][FONT=Arial][SIZE=2]ניקו הצטרפה לצוות שלך ושל קאלין![/SIZE][/FONT][/B]
-
[QUOTE=Astral;1232504][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה וקאלין יורדים לכיוון קראש טאון,אתם ממשיכים לכיוון צפון העיר,אתה רואה שבקצה העיר יש באר קטנה,ובית עץ על הקרקע,אתה רואה שני ילדים,ניקו ואחיה הצעיר ווסט נלחמים זה נגד זה,אתה רואה שניקו מצליחה להביס בקלות רבה את אחיה,קאלין דופק על העץ ואומר:"אפשר להיכנס?" ניקו מחייכת ואומרת:"אתה תמיד מוזמן",קאלין אומר:"ניקו,שמעת על ה-[/FONT][FONT=Arial]WRGP[/FONT][FONT=Arial]?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]ניקו מהנהנת וקאלין ממשיך:"אני והנער הזה פה,הקמנו צוות,ואנחנו צריכים עוד אחד,חשבנו עליך,מה דעתך?" ניקו אומרת:"כן,אני מסכימה".[/FONT][/SIZE]
[B][FONT=Arial][SIZE=2]ניקו הצטרפה לצוות שלך ושל קאלין![/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE]
"ניקו?את יודעת לרכב על אופנוע דו קרב?" אשאל את ניקו "בכל מקרה, אני אישית צריך לראות כמה את טובה.אז בואי נילחם!" ואוציא את דיסק הדו קרב שלי על מנת להילחם נגד ניקו.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]*שכחתי להגיד שאין אופנועי קרב בגלל שאין לי כוח לעשות דקים גם של טורבו.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]ניקו אומרת לך:"אין לי בעיה להילחם מולך".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]ניקו-4000[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]היד:[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Junk Synchron[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Moon Shadow[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Bora[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]MST[/FONT][FONT=Arial]" ו-"[/FONT][FONT=Arial]Mirror Force[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]הזירה נקייה מכול צד.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]תורה של ניקו.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]ניקו שולפת קלף אחד ומשחקת עם מפלצת אחת הפוכה וקלף אחד הפוך.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]תורך אתה שולף את "[/FONT][FONT=Arial]Monster Reborn[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1232519][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*שכחתי להגיד שאין אופנועי קרב בגלל שאין לי כוח לעשות דקים גם של טורבו.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]ניקו אומרת לך:"אין לי בעיה להילחם מולך".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]ניקו-4000[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]היד:[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Junk Synchron[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Moon Shadow[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Bora[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]MST[/FONT][FONT=Arial]" ו-"[/FONT][FONT=Arial]Mirror Force[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]הזירה נקייה מכול צד.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]תורה של ניקו.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]ניקו שולפת קלף אחד ומשחקת עם מפלצת אחת הפוכה וקלף אחד הפוך.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]תורך אתה שולף את "[/FONT][FONT=Arial]Monster Reborn[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
אני מפעיל את MST ומשמיד את הקלף ההפוך של ניקו(הכישוף/מלכודת).לאחר מכן אני מזמן את Moon Shadow, ועפ"י האפקט של בורה אני מזמן אותו.אני תוקף עם שתי המפלצות שלי, מניח את Mirror Force ומסיים את תורי.
-
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה משמיד את הקלף ההפוך שמתגלה ל"[/FONT][FONT=Arial]Mirror Force[/FONT][FONT=Arial]",ניקו לא מאבדת את קור הרוח,אתה מזמן את [/FONT][FONT=Arial]Shadow Moon[/FONT][FONT=Arial] במצב תקיפה [1400] ואת [/FONT][FONT=Arial]Bora[/FONT][FONT=Arial] במצב תקיפה [1700],אתה תוקף עם [/FONT][FONT=Arial]Bora[/FONT][FONT=Arial] את היצור ההפוך שמתגלה כ-"[/FONT][FONT=Arial]Hedge Guard[/FONT][FONT=Arial]" בעל 2100 הגנה,אתה מאבד 400 נקודות חיים [3600] ומניח את מירור פורס.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]תורה של ניקו:[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]ניקו משחקת עם [/FONT][FONT=Arial]MST[/FONT][FONT=Arial] ומשמידה את מירור פורס שלך.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]היא משחקת עם "[/FONT][FONT=Arial]Twilight Rose Knight[/FONT][FONT=Arial]" מפלצת טאנר בדרגה 3,ניקו מסכרנת את שתי המפלצות בשביל ליצור את "[/FONT][FONT=Arial]Queen Thorns[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [2200],היא מתקיפה את [/FONT][FONT=Arial]Bora[/FONT][FONT=Arial] ומורידה לך 500 נקודות חיים [3100].[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה שולף "[/FONT][FONT=Arial]Cards for black feathers[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1232610][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה משמיד את הקלף ההפוך שמתגלה ל"[/FONT][FONT=Arial]Mirror Force[/FONT][FONT=Arial]",ניקו לא מאבדת את קור הרוח,אתה מזמן את [/FONT][FONT=Arial]Shadow Moon[/FONT][FONT=Arial] במצב תקיפה [1400] ואת [/FONT][FONT=Arial]Bora[/FONT][FONT=Arial] במצב תקיפה [1700],אתה תוקף עם [/FONT][FONT=Arial]Bora[/FONT][FONT=Arial] את היצור ההפוך שמתגלה כ-"[/FONT][FONT=Arial]Hedge Guard[/FONT][FONT=Arial]" בעל 2100 הגנה,אתה מאבד 400 נקודות חיים [3600] ומניח את מירור פורס.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]תורה של ניקו:[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]ניקו משחקת עם [/FONT][FONT=Arial]MST[/FONT][FONT=Arial] ומשמידה את מירור פורס שלך.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]היא משחקת עם "[/FONT][FONT=Arial]Twilight Rose Knight[/FONT][FONT=Arial]" מפלצת טאנר בדרגה 3,ניקו מסכרנת את שתי המפלצות בשביל ליצור את "[/FONT][FONT=Arial]Queen Thorns[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [2200],היא מתקיפה את [/FONT][FONT=Arial]Bora[/FONT][FONT=Arial] ומורידה לך 500 נקודות חיים [3100].[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה שולף "[/FONT][FONT=Arial]Cards for black feathers[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
אני מזמן את ג'אנק סינכרון, מכוונן אותו עם moon shadow ומזמן את אורוקאיזאס.לאחר מכן אני משתמש במונסטר ריבורן כדי להחזיר את בורה ומסיים את תורי.
-
[QUOTE=Astral;1232260]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה איך הקלף מתפוצץ,איך הגז הופך להיות גל הדף שמשמיד כול דבר שעומד בדרכו [והוא יכול להרוס],אתה רואה את האיש המסתורי עומד מאחוריך וצוחק,צחוק קר כאילו הוא עשה את זה במכוון,כאילו הוא עשה את זה בלי שום היסוס,אתה רואה שני שוטרים מצליחים לתפוס אותו,אך הוא ממשיך לצחוק,כמו משוגע.[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
לא הבנתי מה קרה לי בכלל.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני הולך לשוטרים ושואל מה קרה (מי זה הבחור הזה וכו...)
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה מזמן את "Junk Synchro" ומאבד 1000 נקודות חיים [2100].[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן בתיאום את "Flamvell Urquizas" במצב תקיפה [2100] ומאבד עוד 1000 נקודות חיים [1100].[/FONT]
[FONT=Arial]בזכות מונסטר ריבורן אתה מזמן את בורה במצב תקיפה [1700] והיכולת של המלכה מורידה לך עוד 1000 [100].[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מסיים את תורך.[/FONT]
[FONT=Arial]ניקו מתקיפה עם המלכה את בורה ואתה מפסיד.[/FONT]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonstiro[/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*הצלחת להתחמק.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]השוטרים אוזקים את הבחור ואומר לך:"זה רובוט שמכונה "[/FONT][FONT=Arial]Ghost-1[/FONT][FONT=Arial]" קיבלנו פתק מוזר שאומר שיש עוד 999 רובוטים כאלה שמוכנים לפעולה,מה שאנחנו יודעים שיש רובוט כזה בדמות ג'ק אטלס,הרובוט הזה הפליל את ג'ק אטלס המקורי במעשי גניבה והרס,הרובוטים האלה יכולים לשרוד כמעט הכול".[/FONT][/SIZE]