ג'ייק- אתה הולך אחרי נלי ובדרך רואה כמה ילדים בשיעורים ואת סיינה שרה בצד כמו תמיד, לבסוף אתה מגיע לרחבה גדולה עם כשלושה ילדים מתאמנים בחץ וקשת
Printable View
ג'ייק- אתה הולך אחרי נלי ובדרך רואה כמה ילדים בשיעורים ואת סיינה שרה בצד כמו תמיד, לבסוף אתה מגיע לרחבה גדולה עם כשלושה ילדים מתאמנים בחץ וקשת
[QUOTE=ttrrtte;1249857]ג'ייק- אתה הולך אחרי נלי ובדרך רואה כמה ילדים בשיעורים ואת סיינה שרה בצד כמו תמיד, לבסוף אתה מגיע לרחבה גדולה עם כשלושה ילדים מתאמנים בחץ וקשת[/QUOTE]
"זהו, רק ארבעה ילדים נמצאים נמצאים בשיעור?" אשאל אותה?
ג'ייק-''כן,אין הרבה ילדים שעומדים בציפיות הקורס'', ואז אמה מבין למה, נלי מראה לך מטרה פיצפונת ומעמידה אותך במרחק של כשמונים מטרים ממנה ואומרת לך לקלוע לאמצע
[QUOTE=ttrrtte;1249861]ג'ייק-''כן,אין הרבה ילדים שעומדים בציפיות הקורס'', ואז אמה מבין למה, נלי מראה לך מטרה פיצפונת ומעמידה אותך במרחק של כשמונים מטרים ממנה ואומרת לך לקלוע לאמצע[/QUOTE]
אני אסגור עין אחת, אכוון וארה את החץ
[QUOTE=ttrrtte;1249775]גווין-''בטח שכן'' אומר לך שיי, ואומר ''קדימה שלא נאחר לשחייה!'', אתה רץ אחרי שיי עד שאתם מגיעים לאגם ענקית, ראש יצא מהמים, נערה בעלת שיער שחור גולש ועייני ענבר מדהימות, שמתה לב שיש לה זנב במקום רגליים!, נכנסתה אחרי שיי וכל שאר ילדי בית אפולו והמורה אמרה ''אני הולי, בבקשה תתחלקו לזוגות'', שיי מציע לך להיות בן הזוג שלו ואתה מסכים, הולי אומרת שוב ''עכשיו אני רוצה שתקחו נשימה עמוקה ותתחרו חד בשני עד קצה האגם'', שיי מתכונן לזינוק וגם אתה הולי אומרת-
''1''
''2''
''3''
''צאו!''[/QUOTE]
אני שוחה ? (יש לי עוד משהו לעשות ?)
[QUOTE=Totodail;1249707]קווין-
״טוב קדימה בוא נלך״ אומר לך סורה
״אתם לא הולכים תסתכל סורה״
״מזל טוב קווין אתה בן של הפייטוס״ אומר סורה
אתה רואה סביב היד שלך פטיש שמסתובב סביבה ונעלם
ג׳ק-
״פה מכינים אותכם מלמדים אותכם להילחם״ אומר הילד[/QUOTE]
"טוב "אני אומר"אולי תעשה לי סיור?"אני שואל אותו
-----------------------------
אני אמור לקבל פגיון ארד שמימי מהפיסטוס ככה טל אמרה לי
ג'ייק- אתה יורה את החץ ופוגע בקושי בשולי המטה נלי באה אלייך ואומרת ''לא טוב, שוב''
גווין-יכולה לכתוב משהו כמו-
אני מזנק קדימה בכל המהירות ומתחיל לשחות לקצה השני של האגםxd
אני אכוון שוב ואנסה לקלוע שוב במטרה
ג'ייק-אתה מכווןשוב עד שאתה בטוח שזה יפגע ויורה, החץ פוגע בדיוק באמצע של המטרה! ''דינג דינג דינג'' נשמע קול הפעמון
[QUOTE=ttrrtte;1249894]ג'ייק-אתה מכווןשוב עד שאתה בטוח שזה יפגע ויורה, החץ פוגע בדיוק באמצע של המטרה! ''דינג דינג דינג'' נשמע קול הפעמון[/QUOTE]
"מה הפעמון הזה?" אשאל את נלי
ג'ייק-''הצלצול כמובן', נגמר השיעור!'', קדימה לכו אני צריכה לסגור '' נלי אומרת
[QUOTE=Totodail;1249846]קווין-
אתה הולך אחריי אנבת' ואתם מגיעים לביתן של הפייטוס[/QUOTE]
התגובות שלך חזרו להיות קצרות ולא עניניות.
אני רוקד סמבה.
מה אני אמור לעשות?
[QUOTE=ttrrtte;1249898]ג'ייק-''הצלצול כמובן', נגמר השיעור!'', קדימה לכו אני צריכה לסגור '' נלי אומרת[/QUOTE]
"יש, הפסקה" אומר לעצמי בלחש בשביל לא להעליב את נלי ואחפש את חבריי לביתן אפולו
ג'ייק- אתה הולך לחפש את האחים שלך אבל לפתע אתה שומע שירה מוכרת אתה מסתובב ורואה את סיינה שרה בצד כרגיל
[QUOTE=ttrrtte;1249918]ג'ייק- אתה הולך לחפש את האחים שלך אבל לפתע אתה שומע שירה מוכרת אתה מסתובב ורואה את סיינה שרה בצד כרגיל[/QUOTE]
"ש...ש...שלום לך סיינה" אומר בגימגום בזמן שאנסה לא להזיל ריר ואשאל "נו, כבר הכירו בך ובאחותך?"
~~~~~~~~~~~
תתחברי לסקייפ פליז
ג'ייק-דיברתי איתך בה''פ תסתכל
____________________________-
''לא'' אומרת סיינה בעצב, פתאום השמלה שלה משתנה לשמלה יוונית מדהימה, כירון רואה את זה ואומר בשמחה ''מזל טוב סיינה בת אפרודיטה'', אחותה באה גם לבושה ככה כולה סמוקה ואומרת ''הכירו באנו!''ואז הן מתחילות לשיר יחד
[QUOTE=ttrrtte;1249925]ג'ייק-דיברתי איתך בה''פ תסתכל
____________________________-
''לא'' אומרת סיינה בעצב, פתאום השמלה שלה משתנה לשמלה יוונית מדהימה, כירון רואה את זה ואומר בשמחה ''מזל טוב סיינה בת אפרודיטה'', אחותה באה גם לבושה ככה כולה סמוקה ואומרת ''הכירו באנו!''ואז הן מתחילות לשיר יחד[/QUOTE]
כל כך לא צפוי... מדהים שהאחרים לא הבינו את זה, תארי שהיא הייתה בת הפסטוסXD
~~~~~~~~~~
"וואו, אתן הבנות של אלת היופי והאהבה" אומר ב"פליאה" מסוימת
~~~~~~~~~
את יכולה להביא לי את הקישור לאתר שבו את מכינה את האווטארים של הדמויות?
ג'ייק-סיינה וסיירה מסמיקות ואומרות ''כן, נראה שכן'' והן הולכות
הנה-
[url]http://www.tektek.org/dream/[/url]
[QUOTE=ttrrtte;1249927]ג'ייק-סיינה וסיירה מסמיקות ואומרות ''כן, נראה שכן'' והן הולכות
הנה-
[url]http://www.tektek.org/dream/[/url][/QUOTE]
"טוב להתראות" אצעק להן ואמשיך לחפש את חברי לביתן
ג'ייק-אתה מוצא אותם במהירות משחקים כדורגל במגרש שליד הביתן שלכם, כמה מהם אומרים ''שמעתה שהכירו בסיירה וסיינה?''
[QUOTE=ttrrtte;1249930]ג'ייק-אתה מוצא אותם במהירות משחקים כדורגל במגרש שליד הביתן שלכם, כמה מהם אומרים ''שמעתה שהכירו בסיירה וסיינה?''[/QUOTE]
"כן הכירו בהן, הן בנות אפרודיטה(דה)" אומר לאחיי ואשאל אם אני יכול לשחק
ג'ייק-אנחנו יודעים שמענו'' הם אומרים ואז אחד מהם, לני מתכופף אלייך ואומר ''יש שמועות שסיינה אוהבת אותך''
[QUOTE=ttrrtte;1249944]ג'ייק-אנחנו יודעים שמענו'' הם אומרים ואז אחד מהם, לני מתכופף אלייך ואומר ''יש שמועות שסיינה אוהבת אותך''[/QUOTE]
"מה, אותי?" אומר ואנסה לא להסמיק
ג'ייק-כל בית אפולו צוחק ולני שם לך מראה מול הפרצוף, אתה קולט שאתה יותר אדום מעגבנייה ביום החם של השנה והם אומרים ''כן אותך עגבנייה!''
[QUOTE=ttrrtte;1249980]ג'ייק-כל בית אפולו צוחק ולני שם לך מראה מול הפרצוף, אתה קולט שאתה יותר אדום מעגבנייה ביום החם של השנה והם אומרים ''כן אותך עגבנייה!''[/QUOTE]
"בסדר, בסדר אבל מה אתם רוצים, היא הבת של אלת היופי והאהבה!" אומר להם ואשאל אם אני יכול להצטרף למשחק
ג'ייק-הם יגלגלו עיינים ויאמרו שכן ואתה תהיה החלוץ (ולא אני לא יודעת מה זה חלוץ בכדורגל אבל שמעתי בנים מהכיתה שלי מדברים על זה :) ) Xd
[QUOTE=ttrrtte;1249989]ג'ייק-הם יגלגלו עיינים ויאמרו שכן ואתה תהיה החלוץ (ולא אני לא יודעת מה זה חלוץ בכדורגל אבל שמעתי בנים מהכיתה שלי מדברים על זה :) ) Xd[/QUOTE]
חלוץ זה זה שבדרך כלל תוקף ועושה גולים וזה אירוני שאני מספר לך את זה כי אני שונא כדורגל ושלפעמים אני משחק אני שחקן הגנה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בסדר" אומר ואחכה לכדור מהשוער
גייק-מעניין...
קווין-אתה נכנס אל ביתן הפייטוס, כל הילדים מסתכלים עלייך ומחייכים, הם באים לייך ומחבקים אותך ואומרים ''שלום אני נלה...נילי..ביל..שלי...שחר'' ועוד הרבה שמות שאתה לא מצליח לזכור ואז הם שואלים אותך ''מה שמך? איך אמא שלך? במה אתה טוב?''
[QUOTE=ttrrtte;1250016]גייק-מעניין...
~~~~~~~~~~~
אני אלך יחד עם חברי לביתן לשיעור הבא
ג'ייק-בבקשה תשמור עותק של המערכת אין לי כוח לבדוק כל פעם
אתה הולך לשיעור אימוני קרב עם שאר הצוות, אתם פוגשים את המורה שכם ג'וש שאומר ''תתחילו'' ולפתע קופצים מולך ומול חברייך לביתתן שלושה כלבי שאול
[QUOTE=ttrrtte;1250091]ג'ייק-בבקשה תשמור עותק של המערכת אין לי כוח לבדוק כל פעם
אתה הולך לשיעור אימוני קרב עם שאר הצוות, אתם פוגשים את המורה שכם ג'וש שאומר ''תתחילו'' ולפתע קופצים מולך ומול חברייך לביתתן שלושה כלבי שאול[/QUOTE]
"עוד פעם הם?" אשאל בייאוש ואבקש חץ וקשת
[QUOTE=ttrrtte;1250016]גייק-מעניין...
קווין-אתה נכנס אל ביתן הפייטוס, כל הילדים מסתכלים עלייך ומחייכים, הם באים לייך ומחבקים אותך ואומרים ''שלום אני נלה...נילי..ביל..שלי...שחר'' ועוד הרבה שמות שאתה לא מצליח לזכור ואז הם שואלים אותך ''מה שמך? איך אמא שלך? במה אתה טוב?''[/QUOTE]
"שמי קווין, אמי סבבה ואני מעולה ביצירת דברים ממתכות ומכל חומר בעצם. אני לא יודע אם זה קשור אבל אני חולם בלילה חלומות על זה שאני עובר דרך להבות אש"
ג'ייק- ''כן עוד פעם הם'' אומר המורה, אתה מתכונן לירות ואז סיירה וסיינה באות ואומרת ''צריכים עזרה?''
קווין-אחד מהאחים שלך ששמו ביל מוביל אותך למיטה גדולה ומרווחת ואומר שזאת שלך, ואז ביל מביא לך את המערכת שעות של הביתן-
[IMG][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/mjzwqyhvjjwz.bmp[/IMG][/URL][/IMG]
*אהמ*קרדיט לי*אהמ* XD
ג'ייק- ''כן עוד פעם הם'' אומר המורה, אתה מתכונן לירות ואז סיירה וסיינה באות ואומרת ''צריכים עזרה?''
קווין-אחד מהאחים שלך ששמו ביל מוביל אותך למיטה גדולה ומרווחת ואומר שזאת שלך, ואז ביל מביא לך את המערכת שעות של הביתן-
[IMG][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/mjzwqyhvjjwz.bmp[/IMG][/URL][/IMG]
*אהמ*קרדיט לי*אהמ* XD
[QUOTE=ttrrtte;1250114]ג'ייק- ''כן עוד פעם הם'' אומר המורה, אתה מתכונן לירות ואז סיירה וסיינה באות ואומרת ''צריכים עזרה?''
*אהמ*קרדיט לי*אהמ* XD[/QUOTE]
*בהחלט קרדיט מערכת יפה
"תודה" אגיד "יש לנו שיעור יצירת מגן!" אומר ואבקש מביל להראות לי איפה הנפחייה.
אחפש מעט בנות בנות הפיסטוס.
קווין-אתה רואה הרבה בנות של הפייטוס, אבל כולןכמובן שרריות ומיובלות אתה מגיע לנפחייה והמורה אומרת ''תתחילו'' היא מגישה לך כמה פיסות מתכת ואומרת ''תתיח אותן ותיצור מגן''
[QUOTE=ttrrtte;1249889]
גווין-יכולה לכתוב משהו כמו-
אני מזנק קדימה בכל המהירות ומתחיל לשחות לקצה השני של האגםxd
אתה שוחה בכל המבירות לקצה השני של האגם, לאחר כחצי שעת שחייה אתה מצליח להיע לקצה במקום החמישי[/QUOTE]
תקשיב, המשחק הזה לא ממש מתקדם, אני לא ממש נהנה. (סליחה XD) אולי אני אפרוש... כרגע לא...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני הולך לשיי, "איזה מקום אתה ? אני חמישי" אם הוא פחות טוב ממני אני צוחק עליו, אם הוא יותר טוב ממני אני מטרץ שזה שיעור ראשון. XD
קודם אני בת וחכ קצת עוד מעט זה יתקדם
"בסדר, תקסימו את הכלבים בזמן שאנחנו נירה עליהם" אומר להן ואתחיל לכוון
[QUOTE=ttrrtte;1250122]קווין-אתה רואה הרבה בנות של הפייטוס, אבל כולןכמובן שרריות ומיובלות אתה מגיע לנפחייה והמורה אומרת ''תתחילו'' היא מגישה לך כמה פיסות מתכת ואומרת ''תתיח אותן ותיצור מגן''[/QUOTE]
"איך?" אגיד ואנה לפעול על דעת עצמי.