-
[quote=Horus;1253013][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]הסנסיי מסתכל לך על היד,ומלמל לעצמו משהו לא ברור,אתה רואה שלואי,אחיה של קלואי יוצא מהדלת המסתובבת ואומר:"מה שמעתי על...מה לעזאזל יש לך על היד!" אתה מראה לו את הסימן שלך והוא מראה לך סימן זהה על אותה היד,הסנסיי אומר:"הנבואה לא דיברה על שני מסומנים".[/FONT][/COLOR][/quote]
"איזו נבואה?" אשאל בזלזול "זה הדבר הזה שאתם לא מוכנים להגיד לי אה?"
"תסבירו" אבקש.
-
[QUOTE=Horus;1252922]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Gold.N.Ace[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי אומרת לך:"אני לא יודעת איך נמצא אותו אבל כדאי מאוד שנמצא אותו במהירות רבה!"[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]היא מזמנת שתי ציפורים עשויות קרח,היא עולה על אחת היא מסמנת לך לעלות על השנייה,במהירות רבה אתם מגיעים לתוך מדבר,אתה רואה שני תולעי אדמה ענקיות יוצאות מהאדמה והן נראות צמאות לדם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"ציפור מקרח?! וואי נדיר ביותר! אחר שנימצא את סטן תגידי לי איך עשית את זה! " אומר לה בעודי נהנה לרכוב על הציפור. לפתע אראה שני תולעי אדמה ענקיות והן נראות צמאות לדם, " תני לי לטפל בזה" אומר לסיידי בביטחון ואשלוף שני קלפים מהחפיסה.
-
[QUOTE=Horus;1252922][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]AmitBuscus[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial] מת על המשחק הזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה לא מצליח לראות אף בן אדם נוסף חוץ ממך,אתה רואה סוג של אבק בצבע צהוב בוהק,האבק מסתחרר ויוצר סוג של שד חולות צהוב עשוי ברקים,אתה שומע קול בראש שלך,קול אחר שאומר:"זה שד עשוי חול אבל הוא עדיין שייך לטבע הברק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Gold.N.Ace[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי אומרת לך:"אני לא יודעת איך נמצא אותו אבל כדאי מאוד שנמצא אותו במהירות רבה!"[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]היא מזמנת שתי ציפורים עשויות קרח,היא עולה על אחת היא מסמנת לך לעלות על השנייה,במהירות רבה אתם מגיעים לתוך מדבר,אתה רואה שני תולעי אדמה ענקיות יוצאות מהאדמה והן נראות צמאות לדם.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קול סהרורי שאומר לך:"זה האדון של האש,המאסטר של הלבה,הלורד של הלהבות והמלך של כול מה שבוער,מגמיוס" אתה מסתובב ורואה נערה בגילך בעלת עיניים חומות כמו דבש,ושיער כתום-אדום שדומה ללהבה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ולמה הוא התכוון בדבריו?" אשאל את הנערה.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שולף את "סילון מים" ואת "שליטה במים" ויוצר מחדש את שד המים שלך,השד נחלש בגלל האקלים החם והמדברי ששורר במדבר נטול הקסם הזה,למרות החולשה השד מצליח להוריד בקלות רבה את אחד התולעים למתחת לאדמה,השני נעלם מפני השטח".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הנערה אומרת:"הוא מתכוון לזה שהקרב האחרון הולך ומתקרב,יומו של המסומן,של מיועד האש האגדי קרב,היום שהוא יעלה ויהיה ידוע בכול הממלכה ובאותו יום,המכשף האפל הנורא ימות סופסוף".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה שומע את אחד התאומים מלמל לאחיו:"כמה מעט הוא יודע הילד הזה,לא יודע מי זה טייפון,לא ראה חותם בחיים שלו,לא שמע על הנבואה,מאיפה הביאו את המכשף הזה?"[/FONT][/COLOR][COLOR=gray][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=gray][FONT=Arial]קלואי מתעלמת מדבריו של התאום הראשון ואומרת לך:"יחד עם שליטי המימד וצבאם הולכים שישה מסומנים,המסומנים יכולים לקבל את הכוח של השליט ולהתמזג איתו".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Horus;1253283][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Gold.N.Ace[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שולף את "סילון מים" ואת "שליטה במים" ויוצר מחדש את שד המים שלך,השד נחלש בגלל האקלים החם והמדברי ששורר במדבר נטול הקסם הזה,למרות החולשה השד מצליח להוריד בקלות רבה את אחד התולעים למתחת לאדמה,השני נעלם מפני השטח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הנערה אומרת:"הוא מתכוון לזה שהקרב האחרון הולך ומתקרב,יומו של המסומן,של מיועד האש האגדי קרב,היום שהוא יעלה ויהיה ידוע בכול הממלכה ובאותו יום,המכשף האפל הנורא ימות סופסוף".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה שומע את אחד התאומים מלמל לאחיו:"כמה מעט הוא יודע הילד הזה,לא יודע מי זה טייפון,לא ראה חותם בחיים שלו,לא שמע על הנבואה,מאיפה הביאו את המכשף הזה?"[/FONT][/COLOR][COLOR=gray][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=gray][FONT=Arial]קלואי מתעלמת מדבריו של התאום הראשון ואומרת לך:"יחד עם שליטי המימד וצבאם הולכים שישה מסומנים,המסומנים יכולים לקבל את הכוח של השליט ולהתמזג איתו".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ומי זה המסומן הזה?" אשאל ואתעצבן שהנערה לו מסבירה לי מיד ואני צריך לשאול אותה דברים כל הסמן.
-
[QUOTE]AmitBuscus
*XD מת על המשחק הזה.
אתה לא מצליח לראות אף בן אדם נוסף חוץ ממך,אתה רואה סוג של אבק בצבע צהוב בוהק,האבק מסתחרר ויוצר סוג של שד חולות צהוב עשוי ברקים,אתה שומע קול בראש שלך,קול אחר שאומר:"זה שד עשוי חול אבל הוא עדיין שייך לטבע הברק".[/QUOTE]
*בן דוד שלי מכור למשחק והוא כל הזמן גונב לי את האייפון(והוא בן 21!)
"מה זה לעזאזל החרא הזה?" אומר "טוב, נגד חשמל משתמשים בחשמל." ואוציא קלף מהחפיסה שלי, בתקווה שיהיה קסם טוב.
-
[QUOTE=Horus;1253283][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Gold.N.Ace[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
"מצויין ג'ינבי! תחזור" אומר לשד המים ששמו ג'ינבי. "טיפלתי בהם סיידי אפשר להמשיך להתקדם לבנתיים לכיוון הרוח של סטן, אני מקווה שנספיק למצוא אותו בזמן...." אומר לסיידי בעודי מחזיק את השפה התחתונה עם שיניי מלחץ. 'הכוחות שלי נחלשים פה בגלל החום הלא יאומן הזה...אני צריך למצוא דרך להשתמש בכוחותי ללא הפרעה מהאקלים הסובבים אותנו פה.' אחשוב לעצמי.
-
[quote]אתה שומע את אחד התאומים מלמל לאחיו:"כמה מעט הוא יודע הילד הזה,לא יודע מי זה טייפון,לא ראה חותם בחיים שלו,לא שמע על הנבואה,מאיפה הביאו את המכשף הזה?"קלואי מתעלמת מדבריו של התאום הראשון ואומרת לך:"יחד עם שליטי המימד וצבאם הולכים שישה מסומנים,המסומנים יכולים לקבל את הכוח של השליט ולהתמזג איתו".[/quote]
״אההה״ אביט בה בהלם, לא מבין איך נפל בגורלי להיות מסומן. 'זה לא יכול להיות! אני חושב שאני יכול לסמוך עליה, אבל למה שמתי לב לזה רק עכשיו?!' אחשוב 'זה ממש מוזר, אבל כדאי שאני אתעשת ואהיה תמים אם אני רוצה שיכבדו אותי כאן'. ''בסדר, הבנתי'' אגיד לבסוף, ללא כל שאלה נוספת.
-
[B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]AmitBuscus[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]*נראה לי נהייתי פסיכולוג המשפחה של הפורום כולם מדברים איתי על הבעיות שיש לו עם המשפחה שלו [/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה שולף קלף את יורה סילון חשמלי,אתה רואה ששד החול-חשמל הופך להיות קלף,הקלף מתעופף באוויר וממשיך לבד במבוך,אתה שומע את הקול אומר לך:"אני מצטער שנכנסתי למוח שלך בלי רשות אבל אני חייב גוף מארח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי אומרת לך:"לא רוח,אנחנו מחפשים את הנשמה שלו,הרוח שלו זה תוצר של הגוף אחרי שהנשמה והגוף נהרסים לעד ולנשמה יש משימה לא פתורה,כמו שלי הייתה משימה לא פתורה" אתה באמת נזכר שסיידי הייתה במשך 10 שנים ארוכות רוח רפאים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילדה אומרת:"לא יודעים,אבל המסומן יודע שהוא מסומן",הנערה ממשיכה בדרכה,אתה רואה סוג של שד אש עם שלושה קווי אש שמקיפים אותו מתקדם לכיוונך,אתה רואה שידו הימנית הופכת להיות חרב עשויה להבות וידו השמאלית הופכת להיות מגן עשוי להבות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]הסנסיי אומר לך:"להיות מסומן זה מולד אבל הסימן מגיע בשלב מסוים של החיים,ואם אתה מסומן וגם לואי מסומן,יש שני נבחרים" אתה רואה סוג של נשר אך הנשר הופך במהירות לבן אדם,אתה רואה גבר בן עשרים וחמש בערך,בעל עיניי נשר כחולות ודקות,שערו חום כמו הנוצות של הנשר שנכנס לפה,אתה רואה שיש לו אף טיפה נשרי וציפורניו חדות מאוד,אתה מבין שהנשר שנכנס לפה הוא בעצם האיש הזה![/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]*קיבלתי השראה מהמ''ת והשרשור של אנימלנד שלך ושלי.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=Horus;1254209][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]הסנסיי אומר לך:"להיות מסומן זה מולד אבל הסימן מגיע בשלב מסוים של החיים,ואם אתה מסומן וגם לואי מסומן,יש שני נבחרים" אתה רואה סוג של נשר אך הנשר הופך במהירות לבן אדם,אתה רואה גבר בן עשרים וחמש בערך,בעל עיניי נשר כחולות ודקות,שערו חום כמו הנוצות של הנשר שנכנס לפה,אתה רואה שיש לו אף טיפה נשרי וציפורניו חדות מאוד,אתה מבין שהנשר שנכנס לפה הוא בעצם האיש הזה![/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]*קיבלתי השראה מהמ''ת והשרשור של אנימלנד שלך ושלי.[/FONT][/COLOR][/quote]
"מה זה אומר שאני נבחר?!" אשאל בחשש "זה טוב או רע? מה זה משנה בכלל מי נבחר?!"
-
[QUOTE=Horus;1254209]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי אומרת לך:"לא רוח,אנחנו מחפשים את הנשמה שלו,הרוח שלו זה תוצר של הגוף אחרי שהנשמה והגוף נהרסים לעד ולנשמה יש משימה לא פתורה,כמו שלי הייתה משימה לא פתורה" אתה באמת נזכר שסיידי הייתה במשך 10 שנים ארוכות רוח רפאים.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
'נכון אני באמת נזכר עכשיו.. כשראיתי אותה היא הייתה רוח.' אחשוב לעצמי ואשאל את סיידי "רגע סיידי, אם את היית רוח אז הגוף והנשמה שלך היו אמורים לההרס... אז איך את פה איתי עכשיו?"
-
[QUOTE]AmitBuscus
*נראה לי נהייתי פסיכולוג המשפחה של הפורום כולם מדברים איתי על הבעיות שיש לו עם המשפחה שלו XD
אתה שולף קלף את יורה סילון חשמלי,אתה רואה ששד החול-חשמל הופך להיות קלף,הקלף מתעופף באוויר וממשיך לבד במבוך,אתה שומע את הקול אומר לך:"אני מצטער שנכנסתי למוח שלך בלי רשות אבל אני חייב גוף מארח".[/QUOTE]
"מי אתה?" אשאל את הקול שמדבר אליי.
-
[B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]AmitBuscus[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה רואה סוג של הילה צהובה יוצאת מהגוף שלך,אתה רואה דמות לא ברורה,הדמות אומרת לך:"אני היא רוח החשמל הקדומה,אני כוחה של אלקטרה [[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]Electra[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]] האגדית,בלעדיי היא לא מסוגלת להרבה,אחיה דמיון [[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]Demion[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]] הוציא ממנה אותי,אני צריך שתעזור לי להגיע אליה".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Gold.N.Ace[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי אומרת לך:"האבן,הכוח שלה היה כול כך חזק שהגוף שלי היה יכול לחזור אליי בשלמותו,ככה נראיתי לפני שמתתי לפני עשר שנים,צריך לדאוג שנגיע למדבר הרוחות ולא נגיע מעבר לזה,לנהר האופל".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]קלואי מלמלת בלי לחשוב:"הנבחר יקבל עליו את כוחותיו של טייפון ויחד עם חמשת המסומנים האחרים,מסומן האש,מסומן המים,מסומן החשמל,מסומן האדמה ומסומן הטבע ביחד הם ישמידו את המכשף האפל,האגדה מספרת על מסומן האופל ומסומן האור,אך יש שני מכשפי צללים שקיימים היום המכשף האפל ואחיו,אחיו מת עד כמה שיודעים והמכשף האפל לא יהרוג את עצמו,ומכשפי האור נעלמו גם הם".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]AmitBuscus
אתה רואה סוג של הילה צהובה יוצאת מהגוף שלך,אתה רואה דמות לא ברורה,הדמות אומרת לך:"אני היא רוח החשמל הקדומה,אני כוחה של אלקטרה [Electra] האגדית,בלעדיי היא לא מסוגלת להרבה,אחיה דמיון [Demion] הוציא ממנה אותי,אני צריך שתעזור לי להגיע אליה".[/QUOTE]
"אבל אני צריך קודם להשיג חפצים מסוימים כדי לעבור את המבוך הזה." אומר לרוח החשמל.
-
[QUOTE=Horus;1254308]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Gold.N.Ace[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי אומרת לך:"האבן,הכוח שלה היה כול כך חזק שהגוף שלי היה יכול לחזור אליי בשלמותו,ככה נראיתי לפני שמתתי לפני עשר שנים,צריך לדאוג שנגיע למדבר הרוחות ולא נגיע מעבר לזה,לנהר האופל".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"למה אסור להגיע לנהר האופל? מה יש שמה?" אשאל את סיידי בתמיהה ואשאל אותה "עוד כמה זמן בערך אנחנו נגיע למדבר הרוחות כדי שנמצא את הנשמה של סטן?". 'האבן הזאת באמת הייתה מיוחדת... היא הייתה עד כדי כך חזקה שהיא הצליחה לחבר בין הנשמה והגוף של סיידי לרוח שלה אחרי 10 שנים!' אחשוב לעצמי.
-
[quote=Horus;1254308]
[COLOR=gray][FONT=Arial]קלואי מלמלת בלי לחשוב:"הנבחר יקבל עליו את כוחותיו של טייפון ויחד עם חמשת המסומנים האחרים,מסומן האש,מסומן המים,מסומן החשמל,מסומן האדמה ומסומן הטבע ביחד הם ישמידו את המכשף האפל,האגדה מספרת על מסומן האופל ומסומן האור,אך יש שני מכשפי צללים שקיימים היום המכשף האפל ואחיו,אחיו מת עד כמה שיודעים והמכשף האפל לא יהרוג את עצמו,ומכשפי האור נעלמו גם הם".[/FONT][/COLOR][/quote]
"אז איך יש שני נבחרים?" אשאל "זה קצת מגוחך, אבסורדי"
-
[B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]AmitBuscus[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הרוח אומרת לך:"אני יודע,שיערה של ספינקס,ציפורן של הידרה וקשקש של דרקון [שיניתי קצת בסדר,אתה הספינקס,ספארק הידרה ושניכם דרקון [/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]K[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]] אתה שומע צעדים כבדים,אתה שומע קול רגוע ונשי שאומר:"שלום לך,ארוחה" אתה מסתובב,אתה רואה יצור עשוי אבן,בעל גוף של אריה אבל ראש של אישה,זהו הספינקס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]"הנהר השחור,הוא הנהר מחבר בין שני העולמות,העולם הזה והעולם הבא,שתי סירות נוסעות שמה,סירת השמש מי שהולך לשם מגיע לגן עדן,מי שהולך עם הסירה השנייה,סירת הנחש מגיע לגיהנום או,שהוא לא מגיע לשום מקום,הוא נשאר תקוע בים לנצח,לבד,בלי אף אחד בלי שום יציאה" אתה שומע את סיידי אומרת,אחרי זה אתה שומע קול מוכר שמלחשש:"גולד,אני צריך את עזרך!" אתה מזהה שזה קולו של סטן![/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]"בגלל זה אנחנו מופתעים ילד" אמר לואי,אחיה של קלואי שאמור להיות הנבחר,אתה רואה שהוא מסתכל עליך במבט שונא מאוד,קלואי מלמלת:"יש עוד משהו,יחד עם הנבחר אמורה להיות הרוח,שהיא נערה שאמורה להכיר טוב את הנבחר,היא אמורה ללכת איתו ולעזור לו לחסל את המכשף האפל".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]AmitBuscus
הרוח אומרת לך:"אני יודע,שיערה של ספינקס,ציפורן של הידרה וקשקש של דרקון [שיניתי קצת בסדר,אתה הספינקס,ספארק הידרה ושניכם דרקון K] אתה שומע צעדים כבדים,אתה שומע קול רגוע ונשי שאומר:"שלום לך,ארוחה" אתה מסתובב,אתה רואה יצור עשוי אבן,בעל גוף של אריה אבל ראש של אישה,זהו הספינקס.[/QUOTE]
"אני,ממש לא ארוחה!" אומר ואוציא קלף מהחפיסה שלי, בתקווה שיהיה קלף טוב.
-
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה שולף את קלף שאתה לא מכיר 'מפוצץ חשמלי' הרוח אומרת לך:"זה קלף שאני הבאתי לך,אם תעזור לי במשימה אתה תקבל אותו על אמת,נסה אותו" אתה משתמש בו ומרגיש אנרגיה שבחיים שלך הרגשת,אתה רואה קלף כוח צהוב,אתה רואה משהו שנראה כמו סוג של מחסום לא אמיתי נשבר ופוגע בספינקס,עיניו החומות של הספינקס הופכות לאדומות כמו דם הוא שואג:"עכשיו עצבנת אותי!חיות המקדש צאו!"[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה רואה שלושה נחשים בעלי כנפיים,ניבים ארוכים וחדים,עיניים אדומות כמו של הספינקס,אתה רואה שאחד מהם יורק להבה אדומה.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=Horus;1255192]
[COLOR=gray][FONT=Arial]"בגלל זה אנחנו מופתעים ילד" אמר לואי,אחיה של קלואי שאמור להיות הנבחר,אתה רואה שהוא מסתכל עליך במבט שונא מאוד,קלואי מלמלת:"יש עוד משהו,יחד עם הנבחר אמורה להיות הרוח,שהיא נערה שאמורה להכיר טוב את הנבחר,היא אמורה ללכת איתו ולעזור לו לחסל את המכשף האפל".[/FONT][/COLOR][/quote]
"מאיפה שמעתם את כל זה?" אשאל בסקרנות ואחשוב 'וואי אני רוצה כבר להתחיל להתאמן, שהחפירות הארכיולוגיות האלו יעברו ונגיע לאקשן סוף סוף..'
-
[COLOR=gray][FONT=Arial]הסנסיי אומר לך:"זה נמצא בכתבי הנבואה העתיקים שכתב מכשף הזמן האגדי טיימוס,אומרים שהוא מת אבל יש כאלה שמאמנים שמכשף הזמן חי לנצח,הוא ראה הכול,הוא ראה איך ענק היסודות יצר את העולם ואיך הוא התפצל לשמונת האחים,איך המכשף האפל קם ומשמיד את אביו וכולא אותו בתוך מנהרת כאוס שיצר,הוא ניבא את הקרב האחרון ואת הניצחון,אך לא ברור מתי זה יקרה או אם בכלל בגלל שהמכשף האפל הוא מחוץ לגורל,הוא שולט בגורל שלו בזכות לחש סודי שרק הוא והענק המקורי יודעים".[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=#808080]אתה שומע קול קר ואכזרי שאומר:"כן,ואסור שישמידו את האדון האפל" אתה מסתובב ורואה שלוש חיות עשויות יהלום שחור בעלות עיניים אדומות,אתה שומע את הסנסיי אומר:"שני המסומנים תשמידו אותם,אחרי זה אדע יותר בבהירות מי הוא המסומן האמיתי".[/COLOR][/FONT]
-
[quote=Horus;1255457][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]הסנסיי אומר לך:"זה נמצא בכתבי הנבואה העתיקים שכתב מכשף הזמן האגדי טיימוס,אומרים שהוא מת אבל יש כאלה שמאמנים שמכשף הזמן חי לנצח,הוא ראה הכול,הוא ראה איך ענק היסודות יצר את העולם ואיך הוא התפצל לשמונת האחים,איך המכשף האפל קם ומשמיד את אביו וכולא אותו בתוך מנהרת כאוס שיצר,הוא ניבא את הקרב האחרון ואת הניצחון,אך לא ברור מתי זה יקרה או אם בכלל בגלל שהמכשף האפל הוא מחוץ לגורל,הוא שולט בגורל שלו בזכות לחש סודי שרק הוא והענק המקורי יודעים".[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=#808080]אתה שומע קול קר ואכזרי שאומר:"כן,ואסור שישמידו את האדון האפל" אתה מסתובב ורואה שלוש חיות עשויות יהלום שחור בעלות עיניים אדומות,אתה שומע את הסנסיי אומר:"שני המסומנים תשמידו אותם,אחרי זה אדע יותר בבהירות מי הוא המסומן האמיתי".[/COLOR][/FONT][/quote]
'וברור שזה יהיה אני, מוחעחעחעחעחעחעחעחע' אחשוב XD
אשתמש בשליטה ברוחות, ואצור משבי רוח וסופות סביב אותן חיות יהלום, אסחרר אותם כמו קרוסלה עד שימותו או שיקיאו את כל חלקיהם הפנימיים.
אמשיך נחוש להוכיח שאני הנבחר, אף על פי שאיני יודע מה זה יעלה בגורלי.
-
[QUOTE=Horus;1255371][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]AmitBuscus[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה שולף את קלף שאתה לא מכיר 'מפוצץ חשמלי' הרוח אומרת לך:"זה קלף שאני הבאתי לך,אם תעזור לי במשימה אתה תקבל אותו על אמת,נסה אותו" אתה משתמש בו ומרגיש אנרגיה שבחיים שלך הרגשת,אתה רואה קלף כוח צהוב,אתה רואה משהו שנראה כמו סוג של מחסום לא אמיתי נשבר ופוגע בספינקס,עיניו החומות של הספינקס הופכות לאדומות כמו דם הוא שואג:"עכשיו עצבנת אותי!חיות המקדש צאו!"[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה רואה שלושה נחשים בעלי כנפיים,ניבים ארוכים וחדים,עיניים אדומות כמו של הספינקס,אתה רואה שאחד מהם יורק להבה אדומה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מה נעשה?" אשאל את הרוח ואנסה להשתמש שוב בכישוף מפוצץ חשמלי.
-
[B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]AmitBuscus[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה משתמש שוב בלחש,אתה מצליח להוריד נחש מרחף אחד ולהשמיד אותו,אתה מרגיש טיפה מרוכן,אתה שומע את הרוח אומר לך:"אני אשלח את אחד ממשרתיי לעזור לך" אתה שומע שאגה חזקה במיוחד ויצור דמוי זאב שפרוותו עשויה ברקים אתה שומע את הספינקס אומר:"טנדרוולף אני מבין שכוחה של אלקטרה אצלך ילד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]*שכחת שאתה לא שולף את הקלף שאתה רוצה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה שולף קלף זה סילון רוחות,אתה יורה באחת ממפלצות היהלום השחור אך היא לא נשרט אפילו,לואי משתמש בלחש טורנדו שסודק את היד של מפלצת יהלום אחרת,שלושת היהלומים השחורים יורים מטר של שברי יהלומים.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]AmitBuscus
אתה משתמש שוב בלחש,אתה מצליח להוריד נחש מרחף אחד ולהשמיד אותו,אתה מרגיש טיפה מרוכן,אתה שומע את הרוח אומר לך:"אני אשלח את אחד ממשרתיי לעזור לך" אתה שומע שאגה חזקה במיוחד ויצור דמוי זאב שפרוותו עשויה ברקים אתה שומע את הספינקס אומר:"טנדרוולף אני מבין שכוחה של אלקטרה אצלך ילד".[/QUOTE]
"כן, היא איתי.תני לי שיערה אחת שלך ואני הולך." אומר לספינקס.
-
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]שני הנחשים המעופפים חגים מסביב לספינקס,הספינקס צוחקת ואומרת לך:"הטנדרוולף לא מאיימת על החיות שלי,מפלצות קדומות משתוות לכולן של חיות אלים,וזה רק אתה מכשף ברמה אחת בלי הכשרה טובה,נשמה שלא יכולה לעשות הרבה וחיה מסכנה נגד שני שדים קדומים ויצור שער מסוכן,אני לא חושב שאני מקבל את העסקה הזו",אחד מהשדים יורה להבה כחולה הטנדרוולף יורה קרן ברק חזקה וצהובה שמצליחה להדוף את הלהבה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Horus;1255508][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]AmitBuscus[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]שני הנחשים המעופפים חגים מסביב לספינקס,הספינקס צוחקת ואומרת לך:"הטנדרוולף לא מאיימת על החיות שלי,מפלצות קדומות משתוות לכולן של חיות אלים,וזה רק אתה מכשף ברמה אחת בלי הכשרה טובה,נשמה שלא יכולה לעשות הרבה וחיה מסכנה נגד שני שדים קדומים ויצור שער מסוכן,אני לא חושב שאני מקבל את העסקה הזו",אחד מהשדים יורה להבה כחולה הטנדרוולף יורה קרן ברק חזקה וצהובה שמצליחה להדוף את הלהבה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אתה בטוח ספינקס?אני אעזוב אותך לנפשך אם תביא לי את השערה שלך." אומר לספינקס ולאחר מכן אומר לרוח:"קודם כל, לא אמרת לי בכלל איך קוראים לך.דבר שני מה אני עושה עכשיו?"
-
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]"אין לי שם אמיתי כמו שלך,אבל באגדות שאני מוזכר בהם אני מופיע בשמות הבאים 'הרוח של החשמל','אגדה חשמלית' 'טנדרוס' 'איש הברקים' יש מכשף יווני קדום שקרא לי 'זאוס' על שם אחד האלים שלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הספינקס אומר לך:"אני בטוח בזה מכשף צעיר,אם אתה רוצה את השערה שלי אתה צריך להשיג אותה בכבוד,אני עושה את זה בשבילך אם אתה לא מבין את זה,חבל מאוד" הספינקס יורה סוג של קרן אור מוזרה שמתקרבת אליך במהירות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]*הקרן לא פוגעת בך שתבין.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Horus;1255543][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]AmitBuscus[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]"אין לי שם אמיתי כמו שלך,אבל באגדות שאני מוזכר בהם אני מופיע בשמות הבאים 'הרוח של החשמל','אגדה חשמלית' 'טנדרוס' 'איש הברקים' יש מכשף יווני קדום שקרא לי 'זאוס' על שם אחד האלים שלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הספינקס אומר לך:"אני בטוח בזה מכשף צעיר,אם אתה רוצה את השערה שלי אתה צריך להשיג אותה בכבוד,אני עושה את זה בשבילך אם אתה לא מבין את זה,חבל מאוד" הספינקס יורה סוג של קרן אור מוזרה שמתקרבת אליך במהירות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]*הקרן לא פוגעת בך שתבין.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב ספינקס!" אומר לספינקס ולאחר מכן אגיד לזאב:"תתקיף את הנחשים!" וארוץ אל הספינקס בזמן שאשלוף קלף מהחפיסה שלי,אך לא אשתמש בו.
-
[QUOTE=Horus;1254209][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]AmitBuscus[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]*נראה לי נהייתי פסיכולוג המשפחה של הפורום כולם מדברים איתי על הבעיות שיש לו עם המשפחה שלו [/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה שולף קלף את יורה סילון חשמלי,אתה רואה ששד החול-חשמל הופך להיות קלף,הקלף מתעופף באוויר וממשיך לבד במבוך,אתה שומע את הקול אומר לך:"אני מצטער שנכנסתי למוח שלך בלי רשות אבל אני חייב גוף מארח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילדה אומרת:"לא יודעים,אבל המסומן יודע שהוא מסומן",הנערה ממשיכה בדרכה,אתה רואה סוג של שד אש עם שלושה קווי אש שמקיפים אותו מתקדם לכיוונך,אתה רואה שידו הימנית הופכת להיות חרב עשויה להבות וידו השמאלית הופכת להיות מגן עשוי להבות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]*קיבלתי השראה מהמ''ת והשרשור של אנימלנד שלך ושלי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"לא נראה לי" אגיד ואשלוף קלף.
-
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הזאב מסתכל עליך ולא מציית לך,הרוח אומרת:"טנדרוולף תתקיף את הנחשים!"[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הטנדרוולף יורה סילון ברקים חזק ביותר על קרן האור המסתורית וגורם לה לחסל את שני הנחשים האחרים,הספינקס אומר:"כול הכבוד נערי,עברת את המבחן עכשיו תתמודד מול הצורה המלאה שלי!" אתה רואה שהספינקס מתפרק והופך להיות סוג של בן אדם גבוה ורזה בעל טפרים של אריה,רעמה של אריה וזנב של אריה בעל מכנסיים וחולצה חומים כמו אבני הספינקס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שולף קלף,יצור האש מצליל לנטרל את הקלף עוד לפני שאתה משתמש בו,הוא אומר לך בקול מלחשש וקר:"אני לא אויב מכשף אש,אני הוא המגן של כול דבר 'להבתי' שקיים,אני האויב של מי שרוצה לפגוע באש,ראיתי איך עזרת לגלמי האש לעצור את הציפורים,אני חושב שאוכל לעזור לך ללמוד את דרכיי האש,מה דעתך?".[/FONT][/COLOR]
-
שם משתמש-~Gaara-Kazakh~
שם במשחק-מקס
גיל במשחק-19
סוג מכשף-טבע
חפיסה-3 קלפי יסודות+ 5 קלפי לכידה.
כסף-500 מטבעות קסם.
רמת קסם-1
הערות:X
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]~Gaara-Kazakh~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]רשום,תגיב להתחלה ולהשקיע,יש לך שבוע ניסיון.[/FONT][/COLOR]
-
[quote]יצאת מביתך,אתה רואה מין שד ביסוד שלך,הוא אומר לך:"הסנסיי מחכה לך בדוג'ו בכפר" בוא איתי,אתה רואה שהוא טיפה מפחיד ואתה לא יודע אם כדאי לסמוך עליו או לא.[/quote]
אתלבט אם להאמין לו או לא,בסופו של דבר אחליט שכן למרות שעדין הוא לא נראה הכי אמין. "קדימה בוא נלך" אומר לו בלחץ עז.
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]~Gaara-Kazakh~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה ושד היער מתחילים בדרככם,השד אומר לך:"בשביל להגיע לדוג'ו הקדום של המאסטר שלי אתה צריך לעבור את שלושת משימות הקדומות,המשימה הראשונה התחילה...עכשיו!"[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שלושה שדוני עצים,קטנים בחצי מהשד שמלווה אותך,אתה רואה שהם מרושעים יותר,השד הולך למטה ואומר לך:"אני לא אמור לעזור לך".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Horus;1255637][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]~Gaara-Kazakh~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה ושד היער מתחילים בדרככם,השד אומר לך:"בשביל להגיע לדוג'ו הקדום של המאסטר שלי אתה צריך לעבור את שלושת משימות הקדומות,המשימה הראשונה התחילה...עכשיו!"[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שלושה שדוני עצים,קטנים בחצי מהשד שמלווה אותך,אתה רואה שהם מרושעים יותר,השד הולך למטה ואומר לך:"אני לא אמור לעזור לך".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אם לא הבנתי את המשחק נכון תגיד לי***
אני אפעיל קלף על האחד שהכי קרוב אלי,אצפה לקלף שפיגע בהם רשות כדי שאני אגמור עם המבחן הזה מהר.
-
[COLOR=green][FONT=Arial]*הבנת נכון!
אתה שולף קלף "שליטה בטבע" אתה מצליח להשתלט על אחד משלושת שדי העצים שתוקף את זה שקרוב אליו ביותר,השניים רבים,השלישי צופה ומנסה להתקיף בעזרת כוח ירוק אך הוא כול הזמן מפספס,כעבור כמה דקות אתה רואה ששני השדים מתים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]השד השלישי מסתכל עליך ומחייך,הוא מתקרב אליך,הופך את ידו הימנית לסוג של חרב קצרה,אתה מבין שהוא מתכנן התקפה ישירה מולך,התקפה שיהיה קשה לו לפספס.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Horus;1255690][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]~Gaara-Kazakh~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]*הבנת נכון!
אתה שולף קלף "שליטה בטבע" אתה מצליח להשתלט על אחד משלושת שדי העצים שתוקף את זה שקרוב אליו ביותר,השניים רבים,השלישי צופה ומנסה להתקיף בעזרת כוח ירוק אך הוא כול הזמן מפספס,כעבור כמה דקות אתה רואה ששני השדים מתים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]השד השלישי מסתכל עליך ומחייך,הוא מתקרב אליך,הופך את ידו הימנית לסוג של חרב קצרה,אתה מבין שהוא מתכנן התקפה ישירה מולך,התקפה שיהיה קשה לו לפספס.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מפעיל קלף נוסף,בתקווה שהקלף הוא עוקץ מפוצץ או כבלי טבע למקרה שזה לא אתכונן לבריחה מהמתקפה בכמה צעדים קטנים לאחור
-
[quote=Horus;1255504][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]*שכחת שאתה לא שולף את הקלף שאתה רוצה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה שולף קלף זה סילון רוחות,אתה יורה באחת ממפלצות היהלום השחור אך היא לא נשרט אפילו,לואי משתמש בלחש טורנדו שסודק את היד של מפלצת יהלום אחרת,שלושת היהלומים השחורים יורים מטר של שברי יהלומים.[/FONT][/COLOR][/quote]
'בבקשה שליטה ברוחות, בבקשה, בבקשה, בבקשה!' אתפלל במחשבותיי, אעצום את עיניי.
אקח את קלפיי ואשלוף מהם קלף, עיניי עדיין עצומות, אחשוב 'אני מפחד לפתוח, מה עם טעיתי? אני אעשה מעצמי צחוק!'
'אבל אם כבר לעשות צחוק, אז בסטייל' אדמיין אותי עם משקפיי שמש, ותחפוסת גוריל מרקד בטפשות.
אביט בקלף, עכשיו אני מפרט מה אעשה בכל מצב:
אם אשלוף את שליטה ברוחות, אצור משבי רוח וסופות סביב אותן חיות יהלום, אסחרר אותם כמו קרוסלה עד שימותו או שיקיאו את כל חלקיהם הפנימיים.
אם לא אשלוף את השליטה ברוחות, אתחיל לרוץ בדילוגים סביב אותן חיות יהלום, אתקוף באמצעות הקלף ששלפתי ואחפש נקודות תוקפה, מקהה את עירנותם על ידי הוספת פרצופים טיפשיים ותנועות טיפשיות, מדי פעם גם התגרות.
עכשיו זה נכון לשני המצבים [רק במידה והראשון לא הרג אותם]:
'אולי הפה הוא נקודת תורפה?' אחשוב לעצמי, אתקרב לאחד ואנסה לאפשר לו לנשוך אותי, ברגע שינסה אשלוף קלף תוך כדי חמיקה ואתקוף לתוך פיו הפעור.
---
איך זה בתור תגובה מושקעת?
-
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה מתקרב אל היהלום השחור הקרוב אליך,הוא לא מגיב,אך 'חברו' הופך את ידו הימנית לסוג של חרב עשויה ליהלום,אתה כמעט מאבד את הראש שלך אך אתה מצליח להתחמק,לואי משתמש בלחש סופה חזק מאוד שמצליח לשרוט את זה שניסה לחסל אותך,אתה שומע קול לא מוכר שאומר:"אם אתה צריך עזרה,אני פה,בשבילך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*אין לך עוקץ מתפוצץ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה שולף כבלי טבע,ולוכד את השדון ומשמיד אותו,השד המוזר אומר לך:"עברת את השלב הראשון,איחוליי,המבחן השני יתחיל בעוד,חמש,ארבע,שלוש,שתיים,אחד,להתראות" אתה רואה את האדמה נפתחת ובולעת אותך,אתה רואה שאתה תקוע במבוך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המבחן השני הוא לצאת מהמבוך בחיים.[/FONT][/COLOR]