-
[QUOTE=Ilan;1254778]חפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתםחפרתם.
הודעה חופרת :p[/QUOTE]
יורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגןיורגן שמורגן
זה גם חופר+הציטוט החופר של אילן
-
-
נו אין לי כוח אני ישחזר אותו מחר כבר.. O=
-
ליאור אתה באמת גאה בזה שאתה לא אוהב ספורט??
-
[QUOTE=sandslash;1254787]ליאור אתה באמת גאה בזה שאתה לא אוהב ספורט??[/QUOTE]
כן
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1254788]כן[/QUOTE]
אתה לא אוהב לרוץ? לשחק בכדור? לשחות? אופניים?
שום דבר?
-
מתי אמרת שאתה לא אוהב ספורט...?
-
[QUOTE=sandslash;1254789]אתה לא אוהב לרוץ? לשחק בכדור? לשחות? אופניים?
שום דבר?[/QUOTE]
כע
אני לא אוהב כלום בספורט
-
ליאור את התגובה שלך אני אכין מחר בבוקר למקרה שאלמוג יחליט להתחבר בלילה
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1254791]כע
אני לא אוהב כלום בספורט[/QUOTE]
אתה יודע שזה עצוב?
-
[QUOTE=Cool Nick;1254773]אני לא מאמין, באתי להעלות את הפרק החדש שכתבתי ש"גיבורי האולימפוס" וזה נמחק!!! דניס מוכר לך..? Xdd[/QUOTE]
תיקרא את החוות דעת בחתימה שלי יש לך שם הפתעה
-
[QUOTE=sandslash;1254793]אתה יודע שזה עצוב?[/QUOTE]
לא נראה לי שהוא יודע, החיים שלו הם להגיד שאש נוב והאנימה פוקימון היא תינוקית
-
אחד היומים הטובים של הפורום לדעתי.
-
[QUOTE=sandslash;1254793]אתה יודע שזה עצוב?[/QUOTE]
מה עצוב בזה?
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1254797]מה עצוב בזה?[/QUOTE]
אני ממש מרחם עליך...
-
[QUOTE=sandslash;1254798]אני ממש מרחם עליך...[/QUOTE]
אני לא
[QUOTE=גרסררה;1254795]לא נראה לי שהוא יודע, החיים שלו הם להגיד שאש נוב והאנימה פוקימון היא תינוקית[/QUOTE]
אש באמת נוב ופוקימון זה תינוקי
:what:
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1254799]אני לא
אש באמת נוב ופוקימון זה תינוקי
:what:[/QUOTE]
זה גם מה שאני אמרתי למגל בסקייפ. אבל הוא התכוון לזה שכל החיים שלך אתה על המחשב וכותב את זה. זה נראה לך נורמאלי 70 הודעות ביום בממוצע? כי לי זה לא.
אני ממש מרחם עליך, אתה פשוט מסכן...
-
[QUOTE=sandslash;1254802]זה גם מה שאני אמרתי למגל בסקייפ. אבל הוא התכוון לזה שכל החיים שלך אתה על המחשב וכותב את זה. זה נראה לך נורמאלי 70 הודעות ביום בממוצע? כי לי זה לא.
אני ממש מרחם עליך, אתה פשוט מסכן...[/QUOTE]
אני מאשר זאת, אני גם מאשר שסאטושי היה שתוי שהוא יצר את האנימה, הוא הפך משהו אדיר עם פוטאנציל ענק לדבר תינוקי ומפגר
-
[QUOTE=sandslash;1254802]זה גם מה שאני אמרתי למגל בסקייפ. אבל הוא התכוון לזה שכל החיים שלך אתה על המחשב וכותב את זה. זה נראה לך נורמאלי 70 הודעות ביום בממוצע? כי לי זה לא.
אני ממש מרחם עליך, אתה פשוט מסכן...[/QUOTE]
הפסקתי להספאים כבר
אה עוד הודעה 51K לא יודע איך הגעתי לזה
-
[QUOTE=Tigraro;1254792]ליאור את התגובה שלך אני אכין מחר בבוקר למקרה שאלמוג יחליט להתחבר בלילה[/QUOTE]
ליאור ציטוט, בסדר?
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1254804]הפסקתי להספאים כבר
אה עוד הודעה 51K לא יודע איך הגעתי לזה[/QUOTE]
תעשה את התגובה האחרונה על זה:
אני מרחם עליך, ילד בן 14 שבכלל לא אוהב ספורט...
אני מתאר לעצמי אותך עכשיו, ילד בעל עודף משקל, מסכן שכולם בכיתה יורדים עליו, וכל היום בהפסקות משחק באייפון או משהו כזה...
ולא בקטע של להעליב, אני באמת ובתמים מרחם עליך...
[B]יודעים שרצתי היום 10 ק"מ במוצ"ש, ועקפתי את אבא שלי לאורך כל המסלול?[/B]
-
[QUOTE=sandslash;1254808]תעשה את התגובה האחרונה על זה:
אני מרחם עליך, ילד בן 14 שבכלל לא אוהב ספורט...
אני מתאר לעצמי אותך עכשיו, ילד בעל עודף משקל, מסכן שכולם בכיתה יורדים עליו, וכל היום בהפסקות משחק באייפון או משהו כזה...
ולא בקטע של להעליב, אני באמת ובתמים מרחם עליך...
[B]יודעים שרצתי היום 10 ק"מ במוצ"ש, ועקפתי את אבא שלי לאורך כל המסלול?[/B][/QUOTE]
אתה יודע שרצתי היום את כל ירושלים?
תפסיק להתלהב מעצמך, אתה לא מלך העולם.
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1254804]הפסקתי להספאים כבר
אה עוד הודעה 51K לא יודע איך הגעתי לזה[/QUOTE]
מעניין באמת איך XD
-
[quote=מה קורה איתי?;1254809]אתה יודע שרצתי היום את כל ירושלים?
תפסיק להתלהב מעצמך, אתה לא מלך העולם.[/quote]
רואים? ידעתי מי אומר שאני שחצן ^^
איזה כיף לעצבן... מוחעחעחע
ומי אמר שאני מלך העולם? פשוט יש פה בפורום איזה משתמש שטוען שאני שונא ספורט, אז הרגע הוכחתי לו שאני לא שונא :)
-
[QUOTE=sandslash;1254811]רואים? ידעתי מי אומר שאני שחצן ^^
איזה כיף לעצבן... מוחעחעחע
ומי אמר שאני מלך העולם? פשוט יש פה בפורום איזה משתמש שטוען שאני שונא ספורט, אז הרגע הוכחתי לו שאני לא שונא :)[/QUOTE]
וואו, ניחוש מוצלח אחרי שאני אומר שהסיפור שלך לא טוב ואתה סתם חש עליו
אתה ממשיך לחוש על עצמך בלי שאתה שם לב.. זה אדיוטי.
אם אתה לא שונא ספורט, לא רק תתעניין במשחקים של מכבי ולא תרוץ איזה הר של 8 קילומטר אלא תעשה משהו רציני.. אני עשיתי כבר כמה מרתונים בחיי, והשנה אני עומד לעשות Irom man
-
[QUOTE=מה קורה איתי?;1254812]וואו, ניחוש מוצלח אחרי שאני אומר שהסיפור שלך לא טוב ואתה סתם חש עליו
אתה ממשיך לחוש על עצמך בלי שאתה שם לב.. זה אדיוטי.
אם אתה לא שונא ספורט, לא רק תתעניין במשחקים של מכבי ולא תרוץ איזה הר של 8 קילומטר אלא תעשה משהו רציני.. אני עשיתי כבר כמה מרתונים בחיי, והשנה אני עומד לעשות Irom man[/QUOTE]
בהצלחה
אני הולך השנה לתריאטלון... מספיק טוב בשבילך?
-
כל בני האדם - אינם נוצרים שווים, ואינם שווים! אי לכך, זה מתבקש שיהיו בני אדם שיתפסו בידי האחרים כמעוררי רחמים. אבל מכיוון שאנחנו בדמוקרטיה, חייבים לסבול את זה, שהרי בדמוקרטיה כל בני האדם שונים. לעומת זאת, אם היינו בדיקטטורה, ושמה כל בני האדם שווים (או לא קיימים), הייתה לכולם פה הזכות לבקר את כל השאר בגלל אורחות החיים שלהם. (כמובן, בהנחה שאלו שמבקרים מייצגים את האידיאלוגיה של השלטון, וזה שמבוקר אינו מקיים אותה).
-
[QUOTE=LordAbizi;1254814]כל בני האדם - אינם נוצרים שווים, ואינם שווים! אי לכך, זה מתבקש שיהיו בני אדם שיתפסו בידי האחרים כמעוררי רחמים. אבל מכיוון שאנחנו בדמוקרטיה, חייבים לסבול את זה, שהרי בדמוקרטיה כל בני האדם שונים. לעומת זאת, אם היינו בדיקטטורה, ושמה כל בני האדם שווים (או לא קיימים), הייתה לכולם פה הזכות לבקר את כל השאר בגלל אורחות החיים שלהם. (כמובן, בהנחה שאלו שמבקרים מייצגים את האידיאלוגיה של השלטון, וזה שמבוקר אינו מקיים אותה).[/QUOTE]
בא לי להרביץ למישהו מסוים עכשיו
-
אבל הטריאתלון של ילדים בני 14 לילדים בני 8..
-
[QUOTE=sandslash;1254815]בא לי להרביץ למישהו מסוים עכשיו[/QUOTE]
לאחד שאישר לך משחק ומנהל את אחד הפורומים הפעילים ביותר פה?
-
[quote=sandslash;1254815]בא לי להרביץ למישהו מסוים עכשיו[/quote]
זה כלל הנראה לבן האדם הזה:
[youtube]YrbbmneUAiI[/youtube]
-
[quote=מה קורה איתי?;1254816]אבל הטריאתלון של ילדים בני 14 לילדים בני 8..[/quote]
אני הולך לטריאתלון יחד עם אמא שלי, שהיא ד"א מדריכת ספינינג בשני מכוני כושר מהמתקדמים בארץ.
אנחנו הולכים יחד לטריאתלון למבוגרים.
עכשיו מספק אותך?
-
אביזי, שים בתמונה שלך סנדלש והוא לא ירצה להרביץ לך.
לא חושב שזה אפשרי שתלך לתריאטלון מבוגרים. איזה אחד?
-
[QUOTE=LordAbizi;1254818]זה כלל הנראה לבן האדם הזה:
[youtube]YrbbmneUAiI[/youtube][/QUOTE]
צודק, באמת בא לי להרביץ לו.
[QUOTE=מה קורה איתי?;1254820]אביזי, שים בתמונה שלך סנדלש והוא לא ירצה להרביץ לך.
לא חושב שזה אפשרי שתלך לתריאטלון מבוגרים. איזה אחד?[/QUOTE]
של תל אביב, השנתי.
-
-
[quote=מה קורה איתי?;1254820]אביזי, שים בתמונה שלך סנדלש והוא לא ירצה להרביץ לך.
לא חושב שזה אפשרי שתלך לתריאטלון מבוגרים. איזה אחד?[/quote]
למה שאני אטרח כדי למנוע משהו שבמילא לא יקרה מעולם? זה בדיוק כמו הטיעון למה להתאבד זו פעולה לא יעילה בעליל:
תהא סיבת המוות אשר תהא, המנוח אינו מרוויח מכך דבר, והמשחק שלו נגמר. אם כך, אם אדם מתאבד, הוא עמל כדי להגיע למצב שיקרה לו בין כה וכה, ואחרי שהמצב הזה קורה אינו יכול להרוויח עוד דבר. אי לכך, התאבדות היא תמיד אסטרטגיה נשלטת על ידי השארות בחיים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1254823]למה שאני אטרח כדי למנוע משהו שבמילא לא יקרה מעולם? זה בדיוק כמו הטיעון למה להתאבד זו פעולה לא יעילה בעליל:
תהא סיבת המוות אשר תהא, המנוח אינו מרוויח מכך דבר, והמשחק שלו נגמר. אם כך, אם אדם מתאבד, הוא עמל כדי להגיע למצב שיקרה לו בין כה וכה, ואחרי שהמצב הזה קורה אינו יכול להרוויח עוד דבר. אי לכך, התאבדות היא תמיד אסטרטגיה נשלטת על ידי השארות בחיים.[/QUOTE]
השפה הזאת יצאה לי כבר מכל החורים, ואני מתכוון ל-כ-ל החורים, יש כאן ילדים מסכנים שלא רוצים לדעת על אילו חורים אני מדבר.
באמת לא רציתי להרביץ לך, אלא לאליעזר בן יהודה, מחייה השפה העברית.
-
-
[quote=sandslash;1254824]השפה הזאת יצאה לי כבר מכל החורים, ואני מתכוון ל-כ-ל החורים, יש כאן ילדים מסכנים שלא רוצים לדעת על אילו חורים אני מדבר.
באמת לא רציתי להרביץ לך, אלא לאליעזר בן יהודה, מחייה השפה העברית.[/quote]
Well, if it helps, we might as well converse in English. Will that cause you less pain? (Obviously I mean psychological pain)
-
[quote=מה קורה איתי?;1254825]אני זז. להת'[/quote]
מה הקשר גן שמואל?! זה איזה יישוב בצפון!
בואנה, אני מתחיל את המירוץ בים התיכון(אין לי מושג איזה חוף), ממשיך לאופניים ברחבי ת"א, ואז ריצה, שוב ברחבי ת"א.
אל תנסה לעבוד עליי עם הגן שמואל שלך כדי לדעת אם אני משקר, הכל אמת.