-
[QUOTE=ttrrtte;1269316]תומאס-אתה זורק את כל הפוקדורים שלך לאוויר ומיד צ'מצ'אר איווי ודירלינג עומדים מולך ומול לילך, ''איזה מותק!'' צורחת לילך למראה איווי ודארלינג, היא מתכופפת ללטפם, איווי קופץ אל ידיה ומעניק לה ליקוק על האף, לילך צוחקת ומתכופפת ללטף גם את דירלינג, דירלינג נרתעת מעט אך מעניקה גם ללילך ''נשיקה'', לילך אומרת לך ''יש לך פוקימונים ממש מתוקים, איפה השגת אותם?'', ''חוץ מפוניטה ובאגון לי יש גם איגליפאף'' היא ממשיכה את דבריה ומוציאה מפוקדור פוקימון קטן ורודף עגול וישנוני שמתחיל לשיר לילך נלחצת ואומרת ''כולם לסתום אוזניים!'' נראה שכל שאר האנשים יודעים על מה לילך מדברת וסותמים את אוזניהם, גם אתה לבסוף אתה מוריד את ידייך מאוזנייך מפני שלילך מסמנת לך שזה בסדר ואתה מביט בט במבמט משתוהה[/QUOTE]
"טוב זה היה מתקפת שירה טוב מה את עושה עם הפוקימונים שלך"
-
[QUOTE=ttrrtte;1269316]היי חברה סורי שלא הגבתי נדבקתי באיזה וירוס.. אתדל להיב כמה שיותר אבל עד שאחלים...
דרייק- טורצ'יר מוציא גחלים לוהטות מפיו, הוא מתעטף בגחלים ורץ אל עבר סנוראנט, הוא עובר באמצע קרן הקרח אשר נחתכת לשניים ונופלת ארצה ובאותה מהירות שהופיע גם מתפוגגת.
סנוראנט לא מבן מה קרה באותו רגע ונפגע מן המתקפה, לפתע אתה שומע רעש, מכונית נוסעת ולפנייך מופיע אישה בעלת יער ירוק ומדי שוטרים על אופנוע, ושואלת ''ראית במקרה נער, בערך בגילך בעל שיער חום ארוך? הוא צייד ]וקימונים לא חוקי ואני כעט במרדף אחריו'', לאחר שאתה עונה לה היא ממשיכה בדרכה וסנוראנט טוען עוד קרן קרח.
[/QUOTE]
זה בסדר שתהיה לי שותפה ציידת פוקימונים? וכבר יש לי רעיון שקשור בסוף למשהו, אני שלח לך ה"פ טוב?
----------------------------------
'צייד פוקימונים, הא?' אני חושב ושוכח לרגע מהקרב. 'זה נשמע מעניין' אני ממשיך במחשבותי, ואז אני שם לב שקרן הקרח כבר קרובה לטורצ'יק. "טורצ'יק, תתחמק מהר, ואז תנסה להשתמש בריצת גחלת (המתקפה שהשתמשת בה מקודם) רק שתנסה במקום גחלת לירות אש מהפה, ואז תהיה לך מתקפה חזקה! תקשיב טורצ'יק, אנחנו ממש צריכים אותו לחבורה, אז תן את כל מה שיש לך! צא צא צא!!!" אני מורה לו.
-
[b]לכל משתתפי המשחק!
יש לי חדשות טובות וחדשות רעות! מה אתם רוצים לשמוע קודם? את הטובות? בסדר!
החדשות הטובות הן-החלמתי! אוכל להגיב בזמנים נורמליים עכשיו!
החדשות הרעות הן-היום היה לי חיסון ויש לי כאבי תופת ביד (תופעת לוואי) ולכן כואס לי לכתוב ולכן עד שהתופעה תעבור דבר שייקח כשלושה-ארבעה ימים, אגיב כמה שאוכל אך לפעמים לא אוכל....[/b]
ג'ק- הנערה מסתכלת עלייך במבט משתהה ולבסוף אומרת ''אני שליו, אני מאוד מצטערת עם הטרדתי אותך, תודה רבה על העזרה הנדיבה שלך'', אומרת שליו וממשיכה ''עליי ללכת כעט ולהמשיך בדרכי'' היא מנגבתמעט אבק שנותר על ברכיה ומרפקיה מן ההתעלפות וקמה, ברגע שרגליה מתיישרות היא מועדת בכאב, אתה עוזר לה לעלות חזרה למיטת החולים, ''סליחה'' היא ממלמלת, ''תוכל לעזור לי ולהביא לי את טראפינץ בבקשה?'' היא שואלת
מרקוס-הפוקימון הקטן מביט בך בסקרנות תוך כדי המשך ניגון צלילי השיר, הוא מטה את ראשה הצידה כלא מבין, הוא משמיע עוד סדרת צרצורים אך הפעם יותר בקצב מהיר ומיד מופיעים מאחוריו שני ארבוקים עצבניים
אנדי-אתה מנסה להתרחק אך לא משנה כמה אתה מתרחק המנגינה לא נעלמת, תוך כמה זמן אתה מסתובב לאחור ומבין את הסיבה, הפוקימון הקטן עקב אחרייך לאורך כל הדרך תוך המשך שירת שירתו המאדימה, ''איגלי, איגליפאף'' אומר הפוקימון בקול כשל תינוק, הוא קופץ לזרועותייך ונרדם
תומאס-קרבות, מכונים ותחרויות כמבון'' עונה לילךתוך כדי סיבוב בזמן אמירת המילה ''תחרויות'', ''טוב, האמת שיש לי עוד פוקימון אחד אבל...'' ולפני שמספיקה לילך לסיים את המשפט נוחתת מעליה רשת ברזל גדולה וכבדה אשר משטיחה אותה ארצה, הרשת מתחילה לעלות מעלה מעלה אל תוך מסוק גדול ושחור כאשר לילך ברשת.
דרייק-זה מה שעמדתי לעשות 0_0
_-__________________
טורצ'יק חומק במהירות ומשתמש בגחלת מפני שאש לא יוצאת מפיו וסנוראנט מתעלף במהירות, אתה עומד לזרוק את הפוקדור אל לפתע רואה מימינך נערה בעלת שיער חום ארוך, עיינים כחולות וחולצת טי שרט ירוקה טחובה במכנסי ג'ינס קרועים, אתה שם לב שהנערה מסתכלת על משהו מבעד לשיחים, אתה בא מאחורייה בלי שהיא רואה אותך ורואה מאנצ'לאקס מתקרב לתפוח בתוך כלוב
-
[QUOTE=ttrrtte;1269821][b]לכל משתתפי המשחק!
החדשות הרעות הן-היום היה לי חיסון ויש לי כאבי תופת ביד (תופעת לוואי) ולכן כואס לי לכתוב ולכן עד שהתופעה תעבור דבר שייקח כשלושה-ארבעה ימים, אגיב כמה שאוכל אך לפעמים לא אוכל....[/b]
דרייק-זה מה שעמדתי לעשות 0_0
_-__________________
טורצ'יק חומק במהירות ומשתמש בגחלת מפני שאש לא יוצאת מפיו וסנוראנט מתעלף במהירות, אתה עומד לזרוק את הפוקדור אל לפתע רואה מימינך נערה בעלת שיער חום ארוך, עיינים כחולות וחולצת טי שרט ירוקה טחובה במכנסי ג'ינס קרועים, אתה שם לב שהנערה מסתכלת על משהו מבעד לשיחים, אתה בא מאחורייה בלי שהיא רואה אותך ורואה מאנצ'לאקס מתקרב לתפוח בתוך כלוב[/QUOTE]
החיסון הוא טטנוס נכון? רגע, את כיתה ח'??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
עריכה:
'מעניין מאוד...' אני חושב. 'טוב, נלכוד את סנוראנט ונשאל אותה מה היא עושה' אני חושב וזורק פוקדור על סנוראנט, ו"מתאבד" על הפוקדור (כמו שעושים על רימון) כדי שסנוראנט לא יוכל לצאת. אם סנוראנט נלכד, אני מרים את הפוקדור והולך אל הנערה. "מה את עושה?" אני שואל אותה בעניין.
-
דרייק-ערכתי קודם את התגובה הנה-
טורצ'יק חומק במהירות ומשתמש בגחלת מפני שאש לא יוצאת מפיו וסנוראנט מתעלף במהירות, אתה עומד לזרוק את הפוקדור אל לפתע רואה מימינך נערה בעלת שיער חום ארוך, עיינים כחולות וחולצת טי שרט ירוקה טחובה במכנסי ג'ינס קרועים, אתה שם לב שהנערה מסתכלת על משהו מבעד לשיחים, אתה בא מאחורייה בלי שהיא רואה אותך ורואה מאנצ'לאקס מתקרב לתפוח בתוך כלוב
-
תומאס-קרבות, מכונים ותחרויות כמבון'' עונה לילך תוך כדי סיבוב בזמן אמירת המילה ''תחרויות'', ''טוב, האמת שיש לי עוד פוקימון אחד אבל...'' ולפני שמספיקה לילך לסיים את המשפט נוחתת מעליה רשת ברזל גדולה וכבדה אשר משטיחה אותה ארצה, הרשת מתחילה לעלות מעלה מעלה אל תוך מסוק גדול ושחור כאשר לילך ברשת.
[/QUOTE]
''אני מאשר את השתתפותי באינווט של המ''ת Legendary return''
----------------
"אני הציל אותך" אני אומר בביטחון ומוציא את צ'ימצ'אר
"גחלת חזקה" אני אומר בתהדמה
-
אנדי-אתה מנסה להתרחק אך לא משנה כמה אתה מתרחק המנגינה לא נעלמת, תוך כמה זמן אתה מסתובב לאחור ומבין את הסיבה, הפוקימון הקטן עקב אחרייך לאורך כל הדרך תוך המשך שירת שירתו המאדימה, ''איגלי, איגליפאף'' אומר הפוקימון בקול כשל תינוק, הוא קופץ לזרועותייך ונרדם
[/QUOTE]
אני זורק פוקדור עליו וממשיך בדרך
-
[QUOTE=ttrrtte;1269832]דרייק-ערכתי קודם את התגובה הנה-
טורצ'יק חומק במהירות ומשתמש בגחלת מפני שאש לא יוצאת מפיו וסנוראנט מתעלף במהירות, אתה עומד לזרוק את הפוקדור אל לפתע רואה מימינך נערה בעלת שיער חום ארוך, עיינים כחולות וחולצת טי שרט ירוקה טחובה במכנסי ג'ינס קרועים, אתה שם לב שהנערה מסתכלת על משהו מבעד לשיחים, אתה בא מאחורייה בלי שהיא רואה אותך ורואה מאנצ'לאקס מתקרב לתפוח בתוך כלוב[/QUOTE]
[QUOTE=PizzaBlaster;1269830]החיסון הוא טטנוס נכון? רגע, את כיתה ח'??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
עריכה:
'מעניין מאוד...' אני חושב. 'טוב, נלכוד את סנוראנט ונשאל אותה מה היא עושה' אני חושב וזורק פוקדור על סנוראנט, ו"מתאבד" על הפוקדור (כמו שעושים על רימון) כדי שסנוראנט לא יוכל לצאת. אם סנוראנט נלכד, אני מרים את הפוקדור והולך אל הנערה. "מה את עושה?" אני שואל אותה בעניין.[/QUOTE]
אהמ אהמ...
-
[QUOTE=ttrrtte;1269821]
ג'ק- הנערה מסתכלת עלייך במבט משתהה ולבסוף אומרת ''אני שליו, אני מאוד מצטערת עם הטרדתי אותך, תודה רבה על העזרה הנדיבה שלך'', אומרת שליו וממשיכה ''עליי ללכת כעת ולהמשיך בדרכי'' היא מנגבת מעט אבק שנותר על ברכיה ומרפקיה מן ההתעלפות וקמה, ברגע שרגליה מתיישרות היא מועדת בכאב, אתה עוזר לה לעלות חזרה למיטת החולים, ''סליחה'' היא ממלמלת, ''תוכל לעזור לי ולהביא לי את טראפינץ' בבקשה?'' היא שואלת
[/QUOTE]
תיקנתי לך שגיאות בציטוט... -_-
~~~~~~
"כן, בטח" אומר לה בהקסמה ממנה. אלך אל האחות גוי ואשאל אותה איפה טראפינץ', לאחר מכן אלך אל טראפינץ', אקח אותו ואתן אותו לשליו
-
מרקוס-הפוקימון הקטן מביט בך בסקרנות תוך כדי המשך ניגון צלילי השיר, הוא מטה את ראשה הצידה כלא מבין, הוא משמיע עוד סדרת צרצורים אך הפעם יותר בקצב מהיר ומיד מופיעים מאחוריו שני ארבוקים עצבניים
"אוי לא פרס צא! אבקת רעל על הארבוקים תוך כדי שאתה מחזיק את הראשים שלהם בצבתות שלך ומפזר אבקת רעל מאנצ'לאקס צא! ומטרונום על הארבוקים בשיא הכוח!!!!!" אומר בצווחה.
-
תומאס-צ'ימצ'אר יוצא מן הפוקדור ולוקחות לו כמה דקות עד שהוא מבין מה קורה, הוא מתחיל להוציא גחלת מהפה שלו (הגחלת גבשושית יותר מפעם) הגחלת פוגעת ברשת אך דבר לא קורה! אתה שומע קול מהמסוק ''זוז מכאן ילד אתה לא קשור, זה עניין פרטי!'', הרשת מתחילה לעלות כאשר לילך בתוכה
אנדי-אתה זורק פוקדור על הפוקימון הקטן והישנוני וזה נתפס מיד, הפוקדע שלך מצפפצץ ואתה רואה עליו מידע-
''דיווח:נתפס פוקימון חדש, הפוקימון:איגליפאף מידע כללי:איגליפאף הוא פוקימון השירה ,הוא יודע לשיר שירים מרדימים ונוטה להתחבב על ידי כולם בגלל אופיו''
אתה ממשיך בדרכך ולפתע רואה שלט ''לעיר השנייה מכאן (אזהרה אורסארונגים פראיים בדרך''
דריק- *אהמ*יא ספאמר אחד*אהמ*
אתה זורק את הפוקדור על סנוראנט ''ומתאבד'' עליו, הפוקדור (צוחק מי שצוחק אחרוןxd) נשבר וסנוראנט משתחרר, רעש השבירה מושך את תשומת הלב של הנערה היא מסתובבת אלייך בבהלה, מתעצבנת וצועקת ''מי אתה?! ומה אתה עושה פה?!''
ג'ק-אתה הולך אל האחות ג'וי ושואל אותה ''סליחה האחות ג'וי את יודעת במקרה היכן נמצא הטראפינץ של הילדה אשר התעלפה?'', ''כן, כמובן'' היא אומרת ומובילה אותך לחדרון קטן ובוא שוכבים כמה פוקימונים חולים ובניהם טראפינץ, האחות ג'וי מגישה לך אותו ואתה חוזר אל שליו, ''לורי אתה בסדר?!'' שואלת שליו בסוג של צעקת לחישה ברגע שרואה את הטראפינץ בידך, טאפינץ, המכונה ''לורי'' מסתכל על שליו באושר ואומר ''טראפינ, טראיפנ ץ'!'', שליו מחייכת ואוספת אותו לידיו, ''אני מרגישה טוב יותר עכשיו'' היא אומרת וקמה ללא נפילה, ''להתראות'' היא אומרת, קצת לפני שהיא סוגרת את דלת החדר בוא היא שהתה ואתה עומד בוא היא ממלמלת לעצמה ''הם לא ייתפסו אותי.. לא הפעם אני אברח ואתחבר, אני....'' ואז נטרקה אחריה הדלת
מרקוס- אתה מוציא במהירות את פרס מן הפוקדור שלו, הוא משתמש באבקת רעל רק ש... אבקת הרעל אינה סגולה אלה כחולה!, הפוקדע מצפצף ואומר ''פרס למד אבקת שינה'', אחד הארבוקים נרדם אך השני עדיין עומד, מאנצ'לאקס גם יוצא מן הפוקדור שלו ומשתמש במטרונום, ידיו עולות מעל גופו וזזות מימין ושמאל ומשמאל לימין כאשר אצבעותיו זורחות באור צהבהב, לפתע רוח חלושה ומנצנצת יוצאת מבין ידיו, ''רוח כסופה, כמעט ללא אפקט קרבי נועדה בעיקר ליופי'' מזמזם הפוקדע, מאנצ'ליאקס מחייך חיוך סליחה והארבוק פותח את פיו מעל הפוקימון אשר יצא את אותה מנגינה במטרה לאוכלוף אותו פוקימון (כנראה תינוק) אינו מבין מה קורה ולא זז ממקומו
-
מרקוס- אתה מוציא במהירות את פרס מן הפוקדור שלו, הוא משתמש באבקת רעל רק ש... אבקת הרעל אינה סגולה אלה כחולה!, הפוקדע מצפצף ואומר ''פרס למד אבקת שינה'', אחד הארבוקים נרדם אך השני עדיין עומד, מאנצ'לאקס גם יוצא מן הפוקדור שלו ומשתמש במטרונום, ידיו עולות מעל גופו וזזות מימין ושמאל ומשמאל לימין כאשר אצבעותיו זורחות באור צהבהב, לפתע רוח חלושה ומנצנצת יוצאת מבין ידיו, ''רוח כסופה, כמעט ללא אפקט קרבי נועדה בעיקר ליופי'' מזמזם הפוקדע, מאנצ'ליאקס מחייך חיוך סליחה והארבוק פותח את פיו מעל הפוקימון אשר יצא את אותה מנגינה במטרה לאוכלוף אותו פוקימון (כנראה תינוק) אינו מבין מה קורה ולא זז ממקומו[/quote]
"לאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!! ארבוק סתום תמות לא רציתי לעשות את זה אבל פוקדור צא!!!!!!!" אומר בזמן שאני רץ אל ארבוק מוריד אותו מהפוקימון ומגלגל אותו לפוקדור כשאני סוגר את הפוקדור.
-
מרקוס-וואוו..ריגשת אותי עם התגובה:)
אתה רץ במהירות אל עבר ארבוק ודוחף אותו הצידה, ארבוק מתגלגל יח'ד איתך אתה זורק פוקדור על ארבוק ומחזיר את הפוקדור חזק-חזק, ארבוק מנסה להאבק, אך לבסוף נכנע והפוקדור נסגר מזל טוב (או לא) תפסת ארבוק!, הפוקימון הקטן ממשיך להסתכל עלייך במבט משתהה, אתה מרגיש צריבה בידך ורואה על הזרוע שלך סימני נשיכה, ''לא טוב, הוא הכיש אותי'' אתה ממלמל לעצמך, הערס מתחיל לצרוב ''אח!'' אתה צורח, הדבר האחרון שאתה שומע הוא קול ריצה ואת מאיה המודאגת עומדת מעלייך, אתה מתעורר במיטת חולים בבית חולים כאשר מאיה לידך מחזיקה פוקדור ומסתכלת עליו בקדחנות, היא רואה שהתעוררת וללא כל גינונים אומרת ''טוב שהתעוררת אבל למה תפסת ארבוק בלי להילחם בוא?!''
-
[QUOTE=ttrrtte;1269978]מרקוס-וואוו..ריגשת אותי עם התגובה:)
אתה רץ במהירות אל עבר ארבוק ודוחף אותו הצידה, ארבוק מתגלגל יח'ד איתך אתה זורק פוקדור על ארבוק ומחזיר את הפוקדור חזק-חזק, ארבוק מנסה להאבק, אך לבסוף נכנע והפוקדור נסגר מזל טוב (או לא) תפסת ארבוק!, הפוקימון הקטן ממשיך להסתכל עלייך במבט משתהה, אתה מרגיש צריבה בידך ורואה על הזרוע שלך סימני נשיכה, ''לא טוב, הוא הכיש אותי'' אתה ממלמל לעצמך, הערס מתחיל לצרוב ''אח!'' אתה צורח, הדבר האחרון שאתה שומע הוא קול ריצה ואת מאיה המודאגת עומדת מעלייך, אתה מתעורר במיטת חולים בבית חולים כאשר מאיה לידך מחזיקה פוקדור ומסתכלת עליו בקדחנות, היא רואה שהתעוררת וללא כל גינונים אומרת ''טוב שהתעוררת אבל למה תפסת ארבוק בלי להילחם בוא?!''[/QUOTE]
"רציתי להציל את הפוקימון הקטן וארבוק די חזק אבל לא רציתי לתפוס אותו לכן ניסיתי לעשות את זה בסוף מה עם הפוקימון ההוא? הוא חי נכון?" אומר בדאגה.
-
מרקוס-''תראה בעצמך'' אומרת מאיה ומצביע על סלסלה קטנה ובא אותו פוקימון ישן, קוראים לו קריקטוט, הוא עקב אחרינו או עם לדייק אחרייך, כל הדרך, מה תעשה איתו? ועם ארבוק?
-
[QUOTE=ttrrtte;1269962]תומאס-צ'ימצ'אר יוצא מן הפוקדור ולוקחות לו כמה דקות עד שהוא מבין מה קורה, הוא מתחיל להוציא גחלת מהפה שלו (הגחלת גבשושית יותר מפעם) הגחלת פוגעת ברשת אך דבר לא קורה! אתה שומע קול מהמסוק ''זוז מכאן ילד אתה לא קשור, זה עניין פרטי!'', הרשת מתחילה לעלות כאשר לילך בתוכה
[/QUOTE]
"לא העזוב אותה צאו שניכם איווי כדור צל צימצאר גחלת ודירלינג עלי טער" אני אומר בביטחון
-
[QUOTE=ttrrtte;1269986]מרקוס-''תראה בעצמך'' אומרת מאיה ומצביע על סלסלה קטנה ובא אותו פוקימון ישן, קוראים לו קריקטוט, הוא עקב אחרינו או עם לדייק אחרייך, כל הדרך, מה תעשה איתו? ועם ארבוק?[/QUOTE]
*שכחת לעדכן את ההתקפות החדשות שלהם
"תקשיב בחור קטן אני אתפוס אותך עוד מעט ואלמד אותך להסתדר בעצמך אני אעזור לך" אומר בחביבות.
-
[QUOTE=ttrrtte;1269962]
דריק-
אתה זורק את הפוקדור על סנוראנט ''ומתאבד'' עליו, הפוקדור (צוחק מי שצוחק אחרוןxd) נשבר וסנוראנט משתחרר, רעש השבירה מושך את תשומת הלב של הנערה היא מסתובבת אלייך בבהלה, מתעצבנת וצועקת ''מי אתה?! ומה אתה עושה פה?!''
[/QUOTE]
את יודעת, כשמתאבדים על רימון, אתה לא נשכב עליו... אתה 'עוטף' אותו כדי שהפיצוץ לא יפגע באחרים...
~~~~~~~~~~~~
"אני דרייק, ואני לוכד פה סנוראנט" אני אומר במעט עצבנות. אני מכין עוד פוקדור בידי. "טורצ'יק תשתמש בגחלת על סנוראנט! ואז תיקח את הפוקדור בפה ורוץ עליו ותתנגש בו עם הפוקדור!" אני אומר, ומוסיף "אם את רוצה, את יכולה לעזור לי..." בנימה עגומה "אבל אני לוכד אותו!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1269962]אנדי-אתה זורק פוקדור על הפוקימון הקטן והישנוני וזה נתפס מיד, הפוקדע שלך מצפפצץ ואתה רואה עליו מידע-
''דיווח:נתפס פוקימון חדש, הפוקימון:איגליפאף מידע כללי:איגליפאף הוא פוקימון השירה ,הוא יודע לשיר שירים מרדימים ונוטה להתחבב על ידי כולם בגלל אופיו''
אתה ממשיך בדרכך ולפתע רואה שלט ''לעיר השנייה מכאן (אזהרה אורסארונגים פראיים בדרך''
[/QUOTE]
אני ממשיך בדרכי ורוצה לתפוס ארוסרינג
ג'ק-אתה הולך אל האחות ג'וי ושואל אותה ''סליחה האחות ג'וי את יודעת במקרה היכן נמצא הטראפינץ של הילדה אשר התעלפה?'', ''כן, כמובן'' היא אומרת ומובילה אותך לחדרון קטן ובוא שוכבים כמה פוקימונים חולים ובניהם טראפינץ, האחות ג'וי מגישה לך אותו ואתה חוזר אל שליו, ''לורי אתה בסדר?!'' שואלת שליו בסוג של צעקת לחישה ברגע שרואה את הטראפינץ בידך, טאפינץ, המכונה ''לורי'' מסתכל על שליו באושר ואומר ''טראפינ, טראיפנ ץ'!'', שליו מחייכת ואוספת אותו לידיו, ''אני מרגישה טוב יותר עכשיו'' היא אומרת וקמה ללא נפילה, ''להתראות'' היא אומרת, קצת לפני שהיא סוגרת את דלת החדר בוא היא שהתה ואתה עומד בוא היא ממלמלת לעצמה ''הם לא ייתפסו אותי.. לא הפעם אני אברח ואתחבר, אני....'' ואז נטרקה אחריה הדלת
[/QUOTE]
'מה זה היה לעזאזל?!' אשאל את עצמי בתימהה ואצא מן המרכז...
~~~~~~~~~~
טל! די! יש לך יותר מדי שגיאות כתיב! סתם... סתם... רק הבוא, תפסיקי עם זה, אני קטן ממך ב* שנים ועדיין יש לי פחות שגיאות ממך -_-
-
[b]בגלל שהורחקתי :( (עכשיו חזרתי :) ) האינווט יחל ממחר עד לעוד עשרה ימים (14-24) כל מי שלא אישר השתתפות שיאשר או שהוא ישחק במסלול המ''ת הרגיל ולא של האינווט
![/b]
תומאס-איווי יוצא ומנפח כדור צל בפיו, צ'מצ'אר מוציא גחלת חזקה במיוחד ודירלינג עלי תער, שלושת המתקפות נעות בשילוב מושלם, כדור הצל משולב בלהבה מרקדת מאחוריו אשר מרחוק נראה ככוכב נופל ועלי תער מסביב ללהבה, שלושת המתקפות פוגעות ונרשת נקרעת, לילך מתחילה לצנוח מטה ומטה מתוכה כאשר היא צורחת ומן המסוק משוגרת עוד רשת
מרקוס-רוח כסופה הייתה תוצאה של המטרונום... הוא לא למד רוח כסופה תקרא על מטרונום ותבין..
מרקוס- קיקטוט מפהק בעייפות ומהנהן, לפתע אתה רואה מהחלון משהו מוזר, מסוק שחור וחלק לחלוטין, לפני שאתה מספיק להגיב רשת נשלחת דרך החלון הפתוח ולוכדת בפנים את מאיה, מאיה צורחת והרשת מתתחילה להיגרר דרך החלון הפתוח אל עבר המסוק
דרייק-הנערה מביטה בך בעגמומיות ואתה שם לב עכשיו שהעיינים שלה לא חומות אלה ביותר צבע דבש עמוק, בינתיים סנוראנט נתפס וטורצ'יק מדלג עלייך עם הפוקדור בפיו וסנטר מורם בגאווה, ''אתה לא צרך עזרה'' הנערה אומרת.. ''דרך אגב אני שרלין צידת פוקימונים''
אנדי-אתה ממשיך בדרכך ולא עובר זמן רב ואתה מגלה שהשלט צדק, מולך עומד[b]ת[/b] אורסארינגית עצבנית כאשר ציפורניה שלופות והיא מוכנה לתקוף
ג'ק-חחחח... בכוונה בוא בוא בוא בוא
___________________________________--
אתה יוצא מן החדר בדיוק בזמן בכדי לראות מסוק שחור מעופף מעל שליו ורשת נזרקת ממנו לוכדת אותה, שליו צורחת בזמן שהרשת מעלה אותה מעלה ומעלה
-
[QUOTE=ttrrtte;1270760][b]בגלל שהורחקתי :( (עכשיו חזרתי :) ) האינווט יחל ממחר עד לעוד עשרה ימים (14-24) כל מי שלא אישר השתתפות שיאשר או שהוא ישחק במסלול המ''ת הרגיל ולא של האינווט
![/b]
דרייק-הנערה מביטה בך בעגמומיות ואתה שם לב עכשיו שהעיינים שלה לא חומות אלה ביותר צבע דבש עמוק, בינתיים סנוראנט נתפס וטורצ'יק מדלג עלייך עם הפוקדור בפיו וסנטר מורם בגאווה, ''אתה לא צרך עזרה'' הנערה אומרת.. ''דרך אגב אני שרלין צידת פוקימונים''
[/QUOTE]
אני מאשר את השתתפותי! רגע, יהיה גם פוקימונים רגילים וגם מיוחדים, נכון? וסוף סוף חזרת! למה הרחיקו אותך?
_____
"כל הכבוד טורצ'יק!!" אני אומר ומלטף את ראשו. "צא סנוראנט!" אני אומר ובודק את סנוראנט בפוקדע שלי. "מה זה צייד פוקימונים?" אני שואל אותה. "את ממש יפה" אני מוסיף כבדרך אגב.
-
[QUOTE=ttrrtte;1270760][b]בגלל שהורחקתי :( (עכשיו חזרתי :) ) האינווט יחל ממחר עד לעוד עשרה ימים (14-24) כל מי שלא אישר השתתפות שיאשר או שהוא ישחק במסלול המ''ת הרגיל ולא של האינווט
![/b]
תומאס-איווי יוצא ומנפח כדור צל בפיו, צ'מצ'אר מוציא גחלת חזקה במיוחד ודירלינג עלי תער, שלושת המתקפות נעות בשילוב מושלם, כדור הצל משולב בלהבה מרקדת מאחוריו אשר מרחוק נראה ככוכב נופל ועלי תער מסביב ללהבה, שלושת המתקפות פוגעות ונרשת נקרעת, לילך מתחילה לצנוח מטה ומטה מתוכה כאשר היא צורחת ומן המסוק משוגרת עוד רשת
מרקוס-רוח כסופה הייתה תוצאה של המטרונום... הוא לא למד רוח כסופה תקרא על מטרונום ותבין..
מרקוס- קיקטוט מפהק בעייפות ומהנהן, לפתע אתה רואה מהחלון משהו מוזר, מסוק שחור וחלק לחלוטין, לפני שאתה מספיק להגיב רשת נשלחת דרך החלון הפתוח ולוכדת בפנים את מאיה, מאיה צורחת והרשת מתתחילה להיגרר דרך החלון הפתוח אל עבר המסוק
אנדי-אתה ממשיך בדרכך ולא עובר זמן רב ואתה מגלה שהשלט צדק, מולך עומד[b]ת[/b] אורסארינגית עצבנית כאשר ציפורניה שלופות והיא מוכנה לתקוף
אתה יוצא מן החדר בדיוק בזמן בכדי לראות מסוק שחור מעופף מעל שליו ורשת נזרקת ממנו לוכדת אותה, שליו צורחת בזמן שהרשת מעלה אותה מעלה ומעלה[/QUOTE]
אני מוציא את סינדקוויל וצועק לו להישתמש בגלגל להבה ואז ישתמש במהירות.
אני מחזיק ידיים ומקווה שהוא יתחזק ואולי ילמד התפרצות
-
דרייק-נכון פייקים, שילובים ועוד.... ובגלל פרסום אתר מתחרה-נתתי מדריך כי מישהו ביקש לא ידעתי שזה מתחרה..:(
טורצ'יק משתתח תחת כף ידך בהנאה, שרלין מסתכלת עלייך בבוז ואומרת ''צייד פוקימונים הוא מישהו אשר תופס פוקימונים אשר נראים לו חזקים ומיוחדים אבל לא בפוקדורים למרות שיש כאלו אשר תופסים בפוקדורים מיוחדים אשר הם מייצרים בעצמם אבל בדרך כלל, במלכודות או כלובים, עם מישהו מבקש מהם לתפוס פוקימון מסויים תמורת סכום כסף מסויים הם יעשו זאת גם.
אנדי- סינדקוויל עומד מול האורסארונגית הזועמת ומתכונן לתקוף שלפתע מינון יוצא מהפוקדור שלו לבדו וממצביע על עצמו בהשתחצנות, הוא דוחף בעדינות את סינדקוויל הצידה ונעמד בתנוחת קרב
-
[QUOTE=ttrrtte;1270798]דרייק-נכון פייקים, שילובים ועוד.... ובגלל פרסום אתר מתחרה-נתתי מדריך כי מישהו ביקש לא ידעתי שזה מתחרה..:(
טורצ'יק משתתח תחת כף ידך בהנאה, שרלין מסתכלת עלייך בבוז ואומרת ''צייד פוקימונים הוא מישהו אשר תופס פוקימונים אשר נראים לו חזקים ומיוחדים אבל לא בפוקדורים למרות שיש כאלו אשר תופסים בפוקדורים מיוחדים אשר הם מייצרים בעצמם אבל בדרך כלל, במלכודות או כלובים, עם מישהו מבקש מהם לתפוס פוקימון מסויים תמורת סכום כסף מסויים הם יעשו זאת גם.
[/QUOTE]
מבאס... ד"א, לא ממש התייחסת לשאר התגובה שלי...
________
"נשמע מעניין. את רוצה שותף?" אני שואל אותה במעט בושה.
-
![/b]
"מה היא עשתה לך? טוב אני אנוח אחר כך ארבוק צא! הגיע הזמן שתראה מה אתה שווה זנב רעל ונשיכת רעל בשיא הכוח אני אחלץ את מאיה!!!!!" אומר בזמן שאזרוק את ארבוק על המסוק ואנסה לשחרר את מאיה.
-
דרייק- ראית את העונה של שחור ולבן? יהיה לה אופי כמו של איריסxd
''מבקש שותף...אתה כזה ילד אבל בסדר אני מניחה שלא תוכל להסתדר לבדך'' אומרת שרלין, ''זה השותף שלי סנייבי'' היא אומרת תוך כדי הצבעה על פוקימון ירוק קטן שלא ראית עד עכשיו עומד בפינה ומסתכל עלייך, ''ושלך ילד?w' שואל תשרלין
מרקוס-בראשך התוכנית עולה יפה אך ארבוק כבר לך מידי, במקום זאת ארבוק משתמש במתקפות על הרשת, נראה אבק ועשן ולרגע נראה כי המתקפות הצליחו אך כאשר מתפזר הערפל מאיה נראת בתוך הרשת ממשיכה להיגרר וברשת אין שום נזקים
-
[QUOTE=ttrrtte;1270809]דרייק- ראית את העונה של שחור ולבן? יהיה לה אופי כמו של איריסxd
''מבקש שותף...אתה כזה ילד אבל בסדר אני מניחה שלא תוכל להסתדר לבדך'' אומרת שרלין, ''זה השותף שלי סנייבי'' היא אומרת תוך כדי הצבעה על פוקימון ירוק קטן שלא ראית עד עכשיו עומד בפינה ומסתכל עלייך, ''ושלך ילד?" שואל תשרלין
[/QUOTE]
לא ראיתי... אני אהיה מופתע XD
________
"השותפ[B]ים[/B] שלי," אני אומר לה "הם טורצ'יק וסנוראנט. את סנוראנט, כפי שאת ראית, לכדתי רק עכשיו." אני אומר ומכוון את הפוקידע על סנוראנט כדי לבדוק את המין שלו, את המתקפות שלו ועוד מידע עליו.
-
דרייק- ''אמ.. פוקימונים נחמדים'' שרלין אומרת, ''אבל סנייבי הוא לא השותף היחיד שלי, הוא החדש ביותר בוא ותכיר את השותף הוותיק שלי, צא.....וולקרנואה!
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/637.png[/IMG]
-
[QUOTE=ttrrtte;1270817]דרייק- ''אמ.. פוקימונים נחמדים'' שרלין אומרת, ''אבל סנייבי הוא לא השותף היחיד שלי, הוא החדש ביותר בוא ותכיר את השותף הוותיק שלי, צא.....וולקרנואה!
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/637.png[/IMG][/QUOTE]
"וואו!" אני קורא בהתפעלות. "שמעתי רק אגדות על [B]פוקימונים[/B] כאלו..." אני [B]עדיין[/B] מכוון את הפוקידע על סנוראנט כדי לקבל מידע עליו. אחרי שאני מקבל מידע, אני שואל את שרלין "הממ, יש לך פוקדורים משלך?"
-
דרייק-הבנו את הרמז...........
_____________-
הפוקדע מצפצף ואומר ''סנוראנט פוקימון איש השלג, סנוראנט הוא פוקימון טוב ונדיב אך יכול להיות תקיף וחסר רחמים כאשר הוא מרגיש בסכנה את מתקפותיו בדוק בדף מס' 1 בחלק ההרשמה שלך מפני שלטל מנהלת המ''ת היה יום ארוך מאוד ואין לה כח לכתוב פה את המתקפות''
שרלין מחייכת ואומרת ''ברור ששמעת רק אגדות ילד, וכה יש לי'' היא מוציאה מהתיק שלה פוקדורים ורודים עם ציורי עלי כותרת של ורדים ואומרת ''אני הכנתי את אלו כמובן, הם גורמים לפוקימונים שנתפסים בהם להיות צייתנים יותר ולהיות חזקים יותר''
-
[QUOTE=ttrrtte;1270760][b]
אתה יוצא מן החדר בדיוק בזמן בכדי לראות מסוק שחור מעופף מעל שליו ורשת נזרקת ממנו לוכדת אותה, שליו צורחת בזמן שהרשת מעלה אותה מעלה ומעלה[/QUOTE]
את יודעת שאני מאשר...
~~~~~~~~
"שליו, לא!" אומר בתקיפות ואוציא את טריקו והרקרוס "טריקו עכשיו עלי תער! הרקרוס עכשיו מתקפת קרן! שניכם על הרשת!" אומר לטריקו, אתחיל להזיע ואחשוב מה זה הדבר הזה
-
מרקוס-בראשך התוכנית עולה יפה אך ארבוק כבר לך מידי, במקום זאת ארבוק משתמש במתקפות על הרשת, נראה אבק ועשן ולרגע נראה כי המתקפות הצליחו אך כאשר מתפזר הערפל מאיה נראת בתוך הרשת ממשיכה להיגרר וברשת אין שום נזקים[/quote
"טוב אוושואט תחתוך עם הצדף שלך על הרשת ואם זה לא יעבוד אני מקווה שהביצה שלי תבקע" אומר כמו גנרל.
-
האיוונט מתחיל לצפו למצא פוקימונים מיוחדים בדרך
ג'ק-אתה צועק בזמן שטריקו יוצא ומשתמש בעלי תער, אתה שם לב שכעלי התער האלה צבעוניים ''טריקו למד עלים קסומים'' מזמזם הפוקדע מתיקך, הרקרוס תוקף את הרשת במתקפת קרן, שתי המתקפות פוגעות ולרגע הכל נראה כי הצליח, אך לבסוף אתה רואה את שליו בתוך הרשת והרשת-ללא קרע
מרקוס-גם עם תבקע הפוקימון הוא רק תינוק...
הפוקימון המוזר משתמש בקרן קרח ומכוון אותה מעלה ומטה בעזרת קרן על חושית אל עבר הרשת, הרשת נקרעת בתגובה למכה החזקה ומאיה מתחילה לצנוח מצרחות מגובה רב, הפוקימון מזנק במהירות וגמישות כשל גלמיאו ותופס את מאיה, הוא נוחת ברכות כאשר מאיה על גבו
-
[QUOTE=ttrrtte;1270873]
ג'ק-אתה צועק בזמן שטריקו יוצא ומשתמש בעלי תער, אתה שם לב שכעלי התער האלה צבעוניים ''טריקו למד עלים קסומים'' מזמזם הפוקדע מתיקך, הרקרוס תוקף את הרשת במתקפת קרן, שתי המתקפות פוגעות ולרגע הכל נראה כי הצליח, אך לבסוף אתה רואה את שליו בתוך הרשת והרשת-ללא קרע
[/QUOTE]
נתת לאייל את אספיגלאס? :(, אם כבר את משתמשת בשילובים מהל"שים שלנו אז אולי תשתמשי בגרייל ומולטייל? או פיקטל?
~~~~~~~~~~~~~~~
"מה??" אדהם מהרשת ואחשוב על טקטיקה מתאימה. לאחר שאחשוב על טקטיקה אומר להרקרוס ולטריקו "אוקיי טריקו קפוץ על הרקרוס והרקרוס תשתמש במתקפת קרן. כאשר תהיו קרובים מספיק לרשת תשתמשו שניכם בדחיפה עד שהרשת תיפול!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1270873]האיוונט מתחיל לצפו למצא פוקימונים מיוחדים בדרך
[IMG][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/myyzomiehztz.bmp[/IMG][/URL][/IMG]
(קרדיט לי)
הפוקימון המוזר משתמש בקרן קרח ומכוון אותה מעלה ומטה בעזרת קרן על חושית אל עבר הרשת, הרשת נקרעת בתגובה למכה החזקה ומאיה מתחילה לצנוח מצרחות מגובה רב, הפוקימון מזנק במהירות וגמישות כשל גלמיאו ותופס את מאיה, הוא נוחת ברכות כאשר מאיה על גבו[/QUOTE]
"היי חבר רוצה להצטרף אליי אלה הנבחרת שלי ביצה שקיבלתי אוושואט ההתחלתי שלי פרס התפיסה הראשונה שלי ארבוק שתפסתי לא בכוונה קריקטוט בקרוב ואולי גם אתה אבל לכל מקרה צאו כולכם חבר'ה!!" אומר בלהיטות.
-
ג'ק-הם נעלמו לי שלח לי אותם בה''פ
אתה שומע צרחה ורואה ששליו ממשיכה ליפול
מרקוס-אתה מוציא את כל הפוקמונים שלך, הפוקימון החדש זהיר מעט בהתחלה ומרחרח בחשדנות את כל פוקימונייך, לבסוף הוא מתיישב, אתה מוציא את הפוקדע שלך ושומע ''אספיגלאס פוקימון הגמישות, אספיגלאס נדיר מאוד למציאה בימים אלו הוא מסוג קרח ועל חושי ומאוד אוהב לעזור כאשר הוא יכול בנוסף הוא ניחן בגמישות ויכולת קפיצה מדהימה''
אספיגלאס מתחיל לשחק תופסת עם ארבוק בזמן שהביצה שלך מתחילה לזהור!
-
[QUOTE=ttrrtte;1270896]ג'ק-הם נעלמו לי שלח לי אותם בה''פ
מרקוס-אתה מוציא את כל הפוקמונים שלך, הפוקימון החדש זהיר מעט בהתחלה ומרחרח בחשדנות את כל פוקימונייך, לבסוף הוא מתיישב, אתה מוציא את הפוקדע שלך ושומע ''אספיגלאס פוקימון הגמישות, אספיגלאס נדיר מאוד למציאה בימים אלו הוא מסוג קרח ועל חושי ומאוד אוהב לעזור כאשר הוא יכול בנוסף הוא ניחן בגמישות ויכולת קפיצה מדהימה''
אספיגלאס מתחיל לשחק תופסת עם ארבוק בזמן שהביצה שלך מתחילה לזהור![/QUOTE]
"וואו!! מעניין מה יצא אבל ביינתיים פרס ואוושואט שחקו עם ארבוק ואספיגלאס אספיגלאס האם תרצה להצטרף אליי?" אשאל בזמן שאני עדיין המום מהבקיעה.
-
מרקוס-הביצה ממשיכה לזהור עוד ועוד לבסוף עומד מולך-
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/303.png[/IMG]
אספיגלאס במקום לענות נעמד בתנוחת קרב, אתה מכין שהוא רוצה קרב נגדך
-
[QUOTE=ttrrtte;1270898]מרקוס-הביצה ממשיכה לזהור עוד ועוד לבסוף עומד מולך-
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/303.png[/IMG]
אספיגלאס במקום לענות נעמד בתנוחת קרב, אתה מכין שהוא רוצה קרב נגדך[/QUOTE]
*שכחת לשים בטופס שלי את מאויל
"וואו מאויל טוב פרס אבקת רעל בשיא הכוח ארבוק נשיכת רעל על אספיגלאס מאויל תתגונן אני אגן עליך וגם עליך קריקטוט!" אומר באבהות.