[QUOTE=r03e;1286751]"מה לעזזאל...???" אומר בהתחלחלות "את אוכלת את אברה" אומר ואנסה להוציא את אברה מהפה שלה "תגידי אמילי השתגעת?!"[/QUOTE]
אמילי אומרת שהיא המשיכה לאכול את הכריך. ואתה רואה את אברה המפוחד והלח עם שריטות אוכל כריך.(כי אכלו אותו).
Printable View
[QUOTE=r03e;1286751]"מה לעזזאל...???" אומר בהתחלחלות "את אוכלת את אברה" אומר ואנסה להוציא את אברה מהפה שלה "תגידי אמילי השתגעת?!"[/QUOTE]
אמילי אומרת שהיא המשיכה לאכול את הכריך. ואתה רואה את אברה המפוחד והלח עם שריטות אוכל כריך.(כי אכלו אותו).
[quote=מאסטר ליאון;1286760]אמילי אומרת שהיא המשיכה לאכול את הכריך ואברה המפוחד והלח עם שריטות אוכל כריך.[/quote]
לא הבנתי מה רשמת תסדר את זה
[quote=מאסטר ליאון;1286760]אמילי אומרת שהיא המשיכה לאכול את הכריך. ואתה רואה את אברה המפוחד והלח עם שריטות אוכל כריך.(כי אכלו אותו).[/quote]
"טוב" אני אומר "שמח שאת בסדר" אומר בזמן שאלך לאוחת ג'וי לבקש שתרפה את הפוקימונים שלי ומקום לישון בו
[QUOTE=r03e;1286792]"טוב" אני אומר "שמח שאת בסדר" אומר בזמן שאלך לאוחת ג'וי לבקש שתרפה את הפוקימונים שלי ומקום לישון בו[/QUOTE]
*תזהר זה דאבל
האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים(יש לך מקום לישון) ואומרת לך שמכונת ההתפתחויות פועלת עכשו.
[quote=מאסטר ליאון;1286797]*תזהר זה דאבל
האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים(יש לך מקום לישון) ואומרת לך שמכונת ההתפתחויות פועלת עכשו.[/quote]
"אני אוותר תודה" אומר ואלך לישון "אולי בבוקר" אומר תוך כדי פיהוק רציני
[QUOTE=r03e;1286812]"אני אוותר תודה" אומר ואלך לישון "אולי בבוקר" אומר תוך כדי פיהוק רציני[/QUOTE]
אתה הולך לישון ואז בבוקר מתייצב לפני המכונה.
[quote=מאסטר ליאון;1286817]אתה הולך לישון ואז בבוקר מתייצב לפני המכונה.[/quote]
'טוב נראה לי שאכניס את דרטיני שוב' אחשוב לעצמי אעשה זאת
[QUOTE=r03e;1286819]'טוב נראה לי שאכניס את דרטיני שוב' אחשוב לעצמי אעשה זאת[/QUOTE]
אתה מכניס את דרטיני ויוצא לך פוריגון שאומר לך שבמכונה היה בלבול פוקימונים.
[quote=מאסטר ליאון;1286269]את שואלת בחור שנראה קצת כמו אייס אבל עם שיער כחול ולובש חולצה צהובה ומכנסיים חומות שהוא צעיר יותר מאייס והוא עונה לך בסבל וזעם "לכי מפה! הם יתפסו גם אותך!!!!" את בורחת ואז שני אנשים בשחור תופסים אותך ומכניסים אותך לתא כזה ואת שמה לב שהתא עשוי מתאים קטנים ואדומים-כתומים-צהובים ומתחברים אליך חוטים(כמו חוטי חשמל) את זוהרת באנרגיה ומרגישה סבל רב.[/quote]
''אאוץ'...'' אמלמל, אשתמש בעלי תער בכדי לחתוך את הכבלים ואת הסורגים.
[b]עם[/b] אצליח, אצא החוצה ואשחרר את כל שאר האנשים הכלואים בתקווה לא להיתפס.
[b]עם לא[/b] אצליח, אשאר בפנים ו''אסבול בשקט'' עד שמישהו יבוא, אולי הכולאים שלי ויסבירו לי מה הולך פה בדיוק
[QUOTE=Miku Hatsune;1287018]''אאוץ'...'' אמלמל, אשתמש בעלי תער בכדי לחתוך את הכבלים ואת הסורגים.
[b]עם[/b] אצליח, אצא החוצה ואשחרר את כל שאר האנשים הכלואים בתקווה לא להיתפס.
[b]עם לא[/b] אצליח, אשאר בפנים ו''אסבול בשקט'' עד שמישהו יבוא, אולי הכולאים שלי ויסבירו לי מה הולך פה בדיוק[/QUOTE]
את סובלת בשקט או לפחות מנסה ואז צ'יקוריטה יורה ביחד עם פראסקט שכועס וחותך חוטים ושובר זכוכיות(צ'יקוריטה עושה את זה לא את) שיסוע מרדים ואז עלי תער רגילים שגם את משתמשת בהם ואז כשאת בורחת את רואה אישה עם שיער בלונדיני גלי, שמלה אדומה, 2 כפפות לבנות, עקבים שחורים ועיניים תכולות שאומרת:"תראו מה הזאב גרר פנימה".
[quote=מאסטר ליאון;1286820]אתה מכניס את דרטיני ויוצא לך פוריגון שאומר לך שבמכונה היה בלבול פוקימונים.[/quote]
אכניס את פוריגון שוב "אני רוצה את הדרטיני שלי או לפחות את דרגונאיר(ניראה לי)"
[QUOTE=r03e;1287167]אכניס את פוריגון שוב "אני רוצה את הדרטיני שלי או לפחות את דרגונאיר(ניראה לי)"[/QUOTE]
פוריגון מסביר שתצטרך לדעת איזה מהנתונים הוא דרטיני\דרגונייר והאחות ג'וי מראה לך שצריך לבחור חלקים ואז ללחוץ כדי לחבר פתאום אתה רואה חלקיקים כחולים ולבנים .
[quote=מאסטר ליאון;1287168]פוריגון מסביר שתצטרך לדעת איזה מהנתונים הוא דרטיני\דרגונייר והאחות ג'וי מראה לך שצריך לבחור חלקים ואז ללחוץ כדי לחבר פתאום אתה רואה חלקיקים כחולים ולבנים .[/quote]
אנסה לחבר את הנתונים בעזרת הידיים שלי כדי ליצור את דרגונאיר\דרטיני
[QUOTE=r03e;1287173]אנסה לחבר את הנתונים בעזרת הידיים שלי כדי ליצור את דרגונאיר\דרטיני[/QUOTE]
אתה לוחץ ורואה אותם מתהדקים ופתאום אתה רואה סוויפר בצבעים של דרטיני שהופך לאמיתי באפקט מיוחד ואז תוקף אותך.
[quote=מאסטר ליאון;1287175]אתה לוחץ ורואה אותם מתהדקים ופתאום אתה רואה סוויפר בצבעים של דרטיני שהופך לאמיתי באפקט מיוחד ואז תוקף אותך.[/quote]
אוציא את גיבל מהפוקדור "גיבל צא... עכשיו תשתמש בנשמת דרקון על סוויפר" אאלתר במהירות
[QUOTE=r03e;1287176]אוציא את גיבל מהפוקדור "גיבל צא... עכשיו תשתמש בנשמת דרקון על סוויפר" אאלתר במהירות[/QUOTE]
נשמת הדרקון לא מצליחה ואז היא הופכת לאדומה עם ברקים ובצורת דרקון אגרסיבי יותר שמביס את סוייפר ומחזיר אותו לנתונים שהופכים לפוקדור.
[quote=מאסטר ליאון;1287178]נשמת הדרקון לא מצליחה ואז היא הופכת לאדומה עם ברקים ובצורת דרקון אגרסיבי יותר שמביס את סוייפר ומחזיר אותו לנתונים שהופכים לפוקדור.[/quote]
"גדול" אגיד ואבדוק בפוקדע איזו מתקפה זו(זעם דרקון?) לאחר מיכן אנסה שוב לחבר את הנקודות בצורה הנכונה הפעם
[QUOTE=r03e;1287180]"גדול" אגיד ואבדוק בפוקדע איזו מתקפה זו(זעם דרקון?) לאחר מיכן אנסה שוב לחבר את הנקודות בצורה הנכונה הפעם[/QUOTE]
*עודכן ברשומים ותוכל להשתמש בנשמת דרקון רגילה קודשם ועכשו תקרא לה איך שכתבתי או נהמת זעם דרקונית
חיברת נקודות ירוקות וחומות שראית ופתאום יצא טורטרה ענק וכועס.
[quote=מאסטר ליאון;1287183]*עודכן ברשומים ותוכל להשתמש בנשמת דרקון רגילה קודשם ועכשו תקרא לה איך שכתבתי או נהמת זעם דרקונית
חיברת נקודות ירוקות וחומות שראית ופתאום יצא טורטרה ענק וכועס.[/quote]
אכניס את גיבל ואוציא את מורקרו "מורקרו תשתמש בכנף מתכת ואז ניקור מהר בכל הכוח" אגיד למורקרו בהתלהבות הולכת וגוברת
[QUOTE=r03e;1287192]אכניס את גיבל ואוציא את מורקרו "מורקרו תשתמש בכנף מתכת ואז ניקור מהר בכל הכוח" אגיד למורקרו בהתלהבות הולכת וגוברת[/QUOTE]
מורקרו פוגע בטורטרה שזועם עוד יותר ואז גבייט(התבלבלתי בגללך ושכחתי שהוא גבייט אני אפרסם ספרייט עוד מעט) שתוקף את טורטרה ואז אתה סוף סוף מוצא את דרטיני.
[quote=מאסטר ליאון;1287201]מורקרו פוגע בטורטרה שזועם עוד יותר ואז גבייט(התבלבלתי בגללך ושכחתי שהוא גבייט אני אפרסם ספרייט עוד מעט) שתוקף את טורטרה ואז אתה סוף סוף מוצא את דרטיני.[/quote]
דרטיני או דרגונאיר
-----------
"סוף סוף!" אגיד בהקלה ואעיר את אמילי שעדיין ישנה ונמשיך ללכת בדרך
[QUOTE=r03e;1287203]דרטיני או דרגונאיר
-----------
"סוף סוף!" אגיד בהקלה ואעיר את אמילי שעדיין ישנה ונמשיך ללכת בדרך[/QUOTE]
*דרטיני והדף רשום שלך עודכן
אתם הולכים ופוגשים בסטיליקס שמעליו בחור שרירי בשחור.
[quote=מאסטר ליאון;1287205]*דרטיני והדף רשום שלך עודכן
אתם הולכים ופוגשים בסטיליקס שמעליו בחור שרירי בשחור.[/quote]
מה אני אמור להגיד, עוד פעם תחשוב על התגובה שלי
---------
אגיד לו שלום בזמן שאמשיך ללכת
[QUOTE=r03e;1287207]מה אני אמור להגיד, עוד פעם תחשוב על התגובה שלי
---------
אגיד לו שלום בזמן שאמשיך ללכת[/QUOTE]
*אמרת מצוין
האיש נלחם בך עם הסטיליקס ואתה ואמילי מתעלפים כשאתם מתעוררים את והפוקימונים שלכם בתוך תא עשוי מתאים קטנים ואדומים-כתומים-צהובים ומתחברים אליך חוטים(כמו חוטי חשמל) את זוהרת באנרגיה ומרגישה סבל רב.
[quote=מאסטר ליאון;1287208]*אמרת מצוין
האיש נלחם בך עם הסטיליקס ואתה ואמילי מתעלפים כשאתם מתעוררים את והפוקימונים שלכם בתוך תא עשוי מתאים קטנים ואדומים-כתומים-צהובים ומתחברים אליך חוטים(כמו חוטי חשמל) את זוהרת באנרגיה ומרגישה סבל רב.[/quote]
טוב נהדר(:
---------
אנסה להוריד את המשירים ולפרוץ את המיכל עם הכוחות של גבייט שלי ועם לא אצליח אוציא את גביט מהפוקדור שלו ואגיד לו להשתמש יחד איתי בנשימת דרקון 2 כדי לפרוץ את המיכל
[QUOTE=r03e;1287211]טוב נהדר(:
---------
אנסה להוריד את המשירים ולפרוץ את המיכל עם הכוחות של גבייט שלי ועם לא אצליח אוציא את גביט מהפוקדור שלו ואגיד לו להשתמש יחד איתי בנשימת דרקון 2 כדי לפרוץ את המיכל[/QUOTE]
*גבייט איתך בפנים
אתה וגבייט מנסים להשתמש בנשימת דרקון ומצליחים לפרווץ אבל אז ליד שני בחורים בשחור אישה עם שיער בלונדיני גלי, שמלה אדומה, 2 כפפות לבנות, עקבים שחורים ועיניים תכולות שאומרת:"תראו מה הדרקון גרר פנימה".
[quote=מאסטר ליאון;1287217]*גבייט איתך בפנים
אתה וגבייט מנסים להשתמש בנשימת דרקון ומצליחים לפרווץ אבל אז ליד שני בחורים בשחור אישה עם שיער בלונדיני גלי, שמלה אדומה, 2 כפפות לבנות, עקבים שחורים ועיניים תכולות שאומרת:"תראו מה הדרקון גרר פנימה".[/quote]
אסתכל לכיוונה ואנסה להבין מי היא ומי האנשים בשחור "מי אתם" אשאל
[QUOTE=r03e;1287224]אסתכל לכיוונה ואנסה להבין מי היא ומי האנשים בשחור "מי אתם" אשאל[/QUOTE]
אתה שואל אותם ומתעלף עוד פעם הפעם אתם בעיר השנייה.
[quote=מאסטר ליאון;1287228]אתה שואל אותם ומתעלף עוד פעם הפעם אתם בעיר השנייה.[/quote]
"איך הגעתי לכאן" אשאל סתם באוויר ואסתכל מסביבי לראות איפה אני ומי נמצא לידי\איתי
[QUOTE=r03e;1287229]"איך הגעתי לכאן" אשאל סתם באוויר ואסתכל מסביבי לראות איפה אני ומי נמצא לידי\איתי[/QUOTE]
אתה רואה שאתה עם האחות ג'וי הבאה.
[quote=מאסטר ליאון;1287231]אתה רואה שאתה עם האחות ג'וי הבאה.[/quote]
"את לא זאת מ... אההה... נכון אתם אחיות. איך הגעתי לכאן" אשאל בבילבול
[QUOTE=r03e;1287232]"את לא זאת מ... אההה... נכון אתם אחיות. איך הגעתי לכאן" אשאל בבילבול[/QUOTE]
האחות ג'וי אומרת שהיא לא יודעת ואומרת לך שהיא דווקא כן מי שפגשת.
[quote=מאסטר ליאון;1287233]האחות ג'וי אומרת שהיא לא יודעת ואומרת לך שהיא דווקא כן מי שפגשת.[/quote]
"את מי" אשאל בציפיה ואז אמשיך לשאול "ואיפה מצאת אותי"
[QUOTE=r03e;1287245]"את מי" אשאל בציפיה ואז אמשיך לשאול "ואיפה מצאת אותי"[/QUOTE]
את האחות ג'וי מהעייר הקודמת והיא פשוט ראתה אותך אחרי שטיפלה בצ'אנסי פצוע.
[quote=מאסטר ליאון;1287248]את האחות ג'וי מהעייר הקודמת והיא פשוט ראתה אותך אחרי שטיפלה בצ'אנסי פצוע.[/quote]
"האחות ג'וי אבל היא לבושה בסינר לבן ויש לה שיער ורוד. לאישה שפגשתי היה שיער בלונדיני ושימלה אדומה ובנוסף היו לה גם שני שומרי ראש בשחור" אשאל את האחות ג'וי בבילבול
[QUOTE=r03e;1287251]"האחות ג'וי אבל היא לבושה בסינר לבן ויש לה שיער ורוד. לאישה שפגשתי היה שיער בלונדיני ושימלה אדומה ובנוסף היו לה גם שני שומרי ראש בשחור" אשאל את האחות ג'וי בבילבול[/QUOTE]
היא מסבירה שהיא האחות ג'וי שפגשת ואומרת שהאישה הזאת נשמעת כמו אחת מהאחיות ג'י .
[quote=מאסטר ליאון;1287253]היא מסבירה שהיא האחות ג'וי שפגשת ואומרת שהאישה הזאת נשמעת כמו אחת מהאחיות ג'י .[/quote]
ג'י או ג'וי
---------
"לא נראה לי שהבנתי" אומר בבילבול "אפשר לקבל עוד הסבר בבקשה" אשאל בזמן שאחפש את אמילי בסביבה
[QUOTE=r03e;1287255]ג'י או ג'וי
---------
"לא נראה לי שהבנתי" אומר בבילבול "אפשר לקבל עוד הסבר בבקשה" אשאל בזמן שאחפש את אמילי בסביבה[/QUOTE]
ג'י
היא מסבירה לך מחדש ואתה רואה את אמילי ואברה משחקים תופסת.
[quote=מאסטר ליאון;1287259]ג'י
היא מסבירה לך מחדש ואתה רואה את אמילי ואברה משחקים תופסת.[/quote]
"מי אלה האחיות ג'י" אשאל בשקט וברוגע את האחות ג'וי בזמן שאסתכל על אמילי ועל אברה שמשחקים תופסת "גם הם אחיות כמוכן
[QUOTE=r03e;1287266]"מי אלה האחיות ג'י" אשאל בשקט וברוגע את האחות ג'וי בזמן שאסתכל על אמילי ועל אברה שמשחקים תופסת "גם הם אחיות כמוכן[/QUOTE]
האחות ג'וי אומרת כן אבל הן מרושעות ועם כוחות חיבור כמוך ואז אומרת "אופס מצטערת אני יודעת שאתה מחובר לגבייט" ומסבירה שהיא מחוברת לצ'אנסי ואז אתה רואה צ'אנסי ורודה ופצועה בעלת חבלות ושריטות ותחבושות בוכה. האחות ג'וי אומרת "אני מחוברת לצ'אנסי תינוקת ותזכור שכוחות החיבור שלך הם סוד, אז ששש...".