-
[quote=Balenciaga;1300231][U]NivX10[/U]
וואטובר נמתח בידך, וקול עוצמתי ודק בוקע מפיו. הגלים העל קוליים פוגעים בפוקימון השועט מולך, והוא נופל על הרצפה. פוקימון הנשר ניסה לקום על רגליו, אך בקושי. הבילבול פגע בו באופן ישיר, ידעת.
האגיאגל מביט בך בסקרנות, ונוכח לדעת עד כמה היכולות של וואטובר חזקות כשהוא תוקף. אתה מצליח לקלוט שהוא מתעניין מאוד בהצעה שלך.
לפתע, פוקימון הנשר השני מתחיל לרוץ אליך במהירות, דוהה באוויר, חובט בך בעוצמה ומפיל אותך ואת וואטובר.
[/quote]
פאאאקקק איזה קשה לשכנע את הקקה הקטן הזה!!!!
--------
"וואטובר את בסדר?!" אביע דאגה ואבדוק עם קרה משהו רציני... לאחר מכן אומר לאגיאיגל "אוקיי תקשיב, אני ואתה נערוך קרב ואם אנצח תצטרף אליי... מה אתה אומר?"
במידה ויגיד כן אומר "אוקיי, תגיד להוריך לחדול מלתקוף ונערוך קרב פייר!" ואעמוד מוכן ומלא ציפייה, אקרוץ לוואטובר ואומר לו "התכונן, זה הולך להיות קרב חשוב!"
-
[U]NivX10[/U]
זה לא אמור להיות קל (;
-----
פוקימון הגוזל הקטן הינהן בהבנה, ונראה מוכן לקבל את האתגר שלך. הוא קרא מספר קריאות קטנות, וההורה שלו, שעף גבוה בשמים, נחת על הרצפה מטרים ספורים ממכם. ההורה השני קם מהרצפה, מתאושש בקושי מהבילבול, ונחת ליד בן זוגו. ההורים נראו עצבניים במיוחד, ולא מרוצים מהרעיון. שאר האגיאגלים התקבצו מאחוריהם, צופים בך ובאגיאגל אליו דיברת.
פוקימון הגוזל התרחק ממך מספר מטרים ונראה נחוש להתמודד מולך.
-
[quote=Balenciaga;1300272][U]NivX10[/U]
זה לא אמור להיות קל (;
-----
פוקימון הגוזל הקטן הינהן בהבנה, ונראה מוכן לקבל את האתגר שלך. הוא קרא מספר קריאות קטנות, וההורה שלו, שעף גבוה בשמים, נחת על הרצפה מטרים ספורים ממכם. ההורה השני קם מהרצפה, מתאושש בקושי מהבילבול, ונחת ליד בן זוגו. ההורים נראו עצבניים במיוחד, ולא מרוצים מהרעיון. שאר האגיאגלים התקבצו מאחוריהם, צופים בך ובאגיאגל אליו דיברת.
פוקימון הגוזל התרחק ממך מספר מטרים ונראה נחוש להתמודד מולך.[/quote]
"אוקיי..." אמלמל בהתרגשות ולהט רב. בנוסף אביט להוריו ואומר "אני רוצה בטובתו, יחד אני והבן שלכם ניהיה צוות מדהים!" במטרה לקבל מעין מאין 'אישור בעיניים'
אחר כך אחזור ואביט באגיאיגל הקטן אחכה למהלך שלו או לתזוזה שלו בקוצר רוח...
-
[U]NivX10[/U]
המתנת לתזוזה של האגיאגל בדריכות. וואטובר עמד מרחק של לא יותר מחמישה מטרים ממנו. זיעה קרה זלגה לך על הצח, ודפיקות לב חזקות פעמו בתוך. הרגשת את הדם זום, ואת האוויר יוצא ונכנס לראותיך. הרוח הזיזה את העשבים של השדות סביבך.
גילברט שעמד משמאלך נראה מתוח גם הוא. "זה קרב מעניין מאוד. בחיים לא ראיתי פוקימונים שמתנהגים בצורה כזו." הוא העיר.
אגיאגל החל לרוץ במהירות לכיוון פוקימון המים שלך, מכוון את מקורו הקטן אל ווטובר.
-
[quote=Balenciaga;1300290][U]NivX10[/U]
המתנת לתזוזה של האגיאגל בדריכות. וואטובר עמד מרחק של לא יותר מחמישה מטרים ממנו. זיעה קרה זלגה לך על הצח, ודפיקות לב חזקות פעמו בתוך. הרגשת את הדם זום, ואת האוויר יוצא ונכנס לראותיך. הרוח הזיזה את העשבים של השדות סביבך.
גילברט שעמד משמאלך נראה מתוח גם הוא. "זה קרב מעניין מאוד. בחיים לא ראיתי פוקימונים שמתנהגים בצורה כזו." הוא העיר.
אגיאגל החל לרוץ במהירות לכיוון פוקימון המים שלך, מכוון את מקורו הקטן אל ווטובר.[/quote]
"אוקיי וואטובר,השתמש בערפל, אך רק בקצת השתמש בממש מעט מהערפל וצור ענן ערפל קטן שיסתיר אותך לרגע!"
"עכשיו זנק, הצידה, ברגע שהוא יכנס אל תוך ענן הערפול הקטן ויעבור אותו, תגיח מאחוריו תשתמש בחבטה"
-
[U]ttrrtte[/U]
את ומארק הולכים לישון, ונרדמים בקלות אחרי היום המעייף. הבוקר מגיע במהירות, וקרני השמש הראשונות נוחתות על עיניך ומעירות אותך. מארק עדיין ישן, ותהית אם את רוצה להעיר אותו או לא. פוקס התעורר גם כן יחד איתך, ולפתע, הוא התחיל לנהום בעצבנות רבה.
''מה קרה פוקס?'' אשאל בלחץ, אביט סביבי בלחץ.
אתהה עם כדאי לי להעיר את מארק, אחליט להרגע ולצאת לקטוף פירות לבוקר בכדי להפתיע את מארק
-
[quote=Balenciaga;1300231]
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
מטאימיט מציית לך מיד, ונושך את היריב שלו בעוצמה אדירה גם הוא. שני הפוקימונים נושכים אחד את השני במשך שניות ארוכות.
מעניין מי ייכנע ראשון, חשבת לעצמך.
לפתע, קאוויאט משחרר את אחיזתו ממטרימיט, ונסוג לאחור בכאב. מטרימיט ניצל את ההזדמנות, החול שוב החל להתקבץ סביב קאוויאט, מאיים לקבור אותו בשנית. הפעם היה החול זריז בהרבה, ופוקימון העכבר התקשה להתחמק מהמתקפה. החול המשיך להערם עוד ועוד, עד שקאוויאט כוסה לגמרי.[/quote]
'מצוין מתקפת קבר החול מתחילה להשתפר אצל מטרימיט' אחשוב לעצמי "קדימה מטרימיט תשתמש עכשיו בדחיפה עם קאוויאט כי הוא לא יכול לזוז בתוך קבר החול הזה!" אגיד במהירות למטרימיט "תשתמש בכל העוצמה שלך!" אמשיך להדריך אותו ובנתיים אכין פוכדור מאחוריי גבי ואחכה להזדמנות הטובה ביותר כדי לזרוק אותו על קאוויאט
-
[U]NivX10[/U]
ווטובר מתחיל לפלוט מפו ערפל סמיך המכסה את גופו ומסתיר אותו לגמרי. הסביבה הופכת להיות ערפילית, והאגיאגל נכנס אליה בריצה מהירה. וואטובר מנצל את ההזדמנות וקופץ מתוך ענן הערפל, הוא משתמש בחבטה כלפי האגיאגל ומעיף אותו לאחור. האגיאגל מועד, ומתיישר במהירות.
ענן הערפל הקטן נעלם.
פוקימון הגוזל נראה נרגז. הוא מתחיל לרוץ שוב לכיוונו של וואטובר, אבל הפעם זה היה שונה - האגיאגל רץ במהירות אדירה, ולא הותיר לוואטובר הזדמנות להתחמק.
"הוא משתמש במתקפת מהירות!" קרא גילברט.
האגיאגל פגע בפוקימון המים שלה, והעיף אותו מטרים ספורים לאחור. וואטובר נחת על הרצפה, מתגלגל בכאב.
[U]ttrrtte[/U]
בזמן שאת תוהה אם להעיר את מארק או ללכת לקטוף פירות, פוקס ממשיך לנהום, ונראה עצבני ביותר.
את מביטה אל האופק, ומנסה לראות אם משו מתקרב. לפתע, את רואה באיזור בו שני האגמים נמצאים דמות קטנה הולכת. סגלל המרחק הגדול, לא הצלחת להבין אם מדובר באדם או בפוקימון, אך נראה הי שפוקס נוהם בגלל הדמות.
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
מטרימיט רץ במהירות אל כיוון קאוויאט התקוע בתוך קבר החול, ודוחף אותו בעוצמה. עקב המכה החזקה, קבר החול בו נמצא קאוויאט נשבר ופוקימון העכבר עף ממנו, ומתרסק על הרצפה. קוויאט אמנם לא התעלף אך היה לך ברור לגמרי שהוא לא מסוגל להמשיך להילחם.
-
[quote=Balenciaga;1301362][U]NivX10[/U]
ווטובר מתחיל לפלוט מפו ערפל סמיך המכסה את גופו ומסתיר אותו לגמרי. הסביבה הופכת להיות ערפילית, והאגיאגל נכנס אליה בריצה מהירה. וואטובר מנצל את ההזדמנות וקופץ מתוך ענן הערפל, הוא משתמש בחבטה כלפי האגיאגל ומעיף אותו לאחור. האגיאגל מועד, ומתיישר במהירות.
ענן הערפל הקטן נעלם.
פוקימון הגוזל נראה נרגז. הוא מתחיל לרוץ שוב לכיוונו של וואטובר, אבל הפעם זה היה שונה - האגיאגל רץ במהירות אדירה, ולא הותיר לוואטובר הזדמנות להתחמק.
"הוא משתמש במתקפת מהירות!" קרא גילברט.
האגיאגל פגע בפוקימון המים שלך, והעיף אותו מטרים ספורים לאחור. וואטובר נחת על הרצפה, מתגלגל בכאב.
[/quote]
"וואוו...וואטובר אתה בסדר?!" אקרא בבהלה. אביט מופתע באגיאיגל ואחשוב לעצמי 'וואוו... זאת הייתה מתקפה מהירה אמתנית במיוחד לפוקימון כזה קטן. הוא חזק!'
וכך נחוש יותר לתפוס אומר "וואטובר עמוד על רגליך מהר, אני מאמין בך!" ואוסיף להדריך אותו "אוקיי חבר קטן, תפוס את הגלגל בשתי ידיך בידיים ישרות, רוץ אל אגיאיגל קפוץ ותסתחרר באוויר ללא דיי כמו כרוסלה!"
"ואז אומר קדימה קרן בועות!!!" אשאג בהתלהבות.
-------
הרעיון הזה בהשפעת "מגן ההתנגדות" שהמציא אש בסדרה ליפני כמה עונות.
-
[U]NivX10[/U]
אני פחות מכיר את הרעיון של המגן התנגדות... לא כל כך ראיתי את הסדרה כבר איזה כמה עונות. אני מקווה שאני אקלע לרעיון.
אגב, לוואטובר יש מתקפת בועות, לא קרן בועות, אבל אתה בהחלט יכול לנסות ללמד אותו את המתקפה.
---------
וואטובר קופץ באוויר תוך שהוא מסתחרר במהירות, תוך שהוא פולט מםיו זרם אדיר של בועות. הבועות יוצאות מפיו נשלחות לכל עבר, והאגיאגל נפגע מכמה מהן. כשהבועות נוגעות בגופו, הן מתפוצצות ויוצרות הדף חזק שמעיף את פוקימון הגוזל.
כל משפחתו של האגיאגל מביטים בו בציפייה.ההורים נראים מבוהלים, אך לא נראה כאילו הם מתכוונים להתערב בקרב.
אגיאגל שוכב על הרצפה ץשוש מאוד. הוא לא התעלף, אך הבנת שהוא לא מתכוון להמשיך להילחם.
"יכול להיות שזה הזמן לנסות ללכוד אותו." מעיר גילברט.
-
[quote=Balenciaga;1301437][U]NivX10[/U]
אני פחות מכיר את הרעיון של המגן התנגדות... לא כל כך ראיתי את הסדרה כבר איזה כמה עונות. אני מקווה שאני אקלע לרעיון.
אגב, לוואטובר יש מתקפת בועות, לא קרן בועות, אבל אתה בהחלט יכול לנסות ללמד אותו את המתקפה.
---------
וואטובר קופץ באוויר תוך שהוא מסתחרר במהירות, תוך שהוא פולט מםיו זרם אדיר של בועות. הבועות יוצאות מפיו נשלחות לכל עבר, והאגיאגל נפגע מכמה מהן. כשהבועות נוגעות בגופו, הן מתפוצצות ויוצרות הדף חזק שמעיף את פוקימון הגוזל.
כל משפחתו של האגיאגל מביטים בו בציפייה.ההורים נראים מבוהלים, אך לא נראה כאילו הם מתכוונים להתערב בקרב.
אגיאגל שוכב על הרצפה ץשוש מאוד. הוא לא התעלף, אך הבנת שהוא לא מתכוון להמשיך להילחם.
"יכול להיות שזה הזמן לנסות ללכוד אותו." מעיר גילברט.[/quote]
אני גם לא איזה רואה עיקבי... אבל שזה היה משודר בג'טיקס בזמנו... הייתי רואה תפרקים של המאמני מכון ושל הליגה.
---------
"וואוו המתקפה הצליחה!!! כל הכבוד וואטובר!" אצעק בשמחה, גאה מאוד בהתקדמות שוואטובר ואני עשינו יחד בעבודת הצוות שלנו.
לאחר מכן אביט באגיאגל, אשלוף בהיסוס פוקדור מחגורה שלי. ואביט בוא כמה שניות...
'עכשיו, אם לא עכשיו אז לעולם לא..' אמלמל, אנשק את הפוקדור למזל ואזרוק אותו על אגיאגל.
מבלי מילים, רק אביט בוא חדור ומרוכז, מבלי להניד עפעף.
-
[U]NivX10[/U]
אתה זורק את הפוקדור בעדינות, והוא נוחת על פוקימון הגוזל. האור האדום מציף את גופו של אגיאגל ומכניס אותו אל תוך הפוקדור. הכדור מתנדנד מספר שניות, ואז עוצר.
משפחתו של אגיאדל מביטים בך חצי בהבנה חצי בעצב.
"עבודה טובה ג'וני. תתחדש." אומר גילברט בחיוך.
-
[quote=Balenciaga;1301451][U]NivX10[/U]
אתה זורק את הפוקדור בעדינות, והוא נוחת על פוקימון הגוזל. האור האדום מציף את גופו של אגיאגל ומכניס אותו אל תוך הפוקדור. הכדור מתנדנד מספר שניות, ואז עוצר.
משפחתו של אגיאדל מביטים בך חצי בהבנה חצי בעצב.
"עבודה טובה ג'וני. תתחדש." אומר גילברט בחיוך.[/quote]
"מעולה, תפסתי את אגיאיגל" אקרא אל וואטובר. ארים את הפוקדור ואלחש 'ברוכה הבאה לצוות...'
לאחר מכן אלך אל משפחתו של האגיאגל שתפסתי. אומר להם בפנים רציניות "תקשיבו לי טוב, אני מבטיח לכם, שלא יקרה לבינכם שום רע, אני אדאג לו ולשלומו תמיד. ואני מבטיח שהוא יחזור לכן בריא ושלם!"
ואחכה לראות את תגובתם.
-
[U]NivX10[/U]
שני הוריו של האגיאגל צועדים צעד אחד קדימה, ומרכינים את ראשם ביראת כבוד, ונשארים בתנוחה זו מספר שניות. לאחר מכן הם מתיישרים, ומביטים בך בעיניים גאות. הם נראים מוכנים לפרידה מהגוזל שלהם.
"אלביוורים ידועים בהתנהגות הגאהוהרשמית שלהם," אומר גילברט. "זה מדהים שהם מסכימים בכזו קלות להיפרד מהבן שלהם. ג'וני, אני חושב שזה אומר שהם רואים בך משהו מיוחד."
להקת האגיאגלים הקטנה מסתובבת, ומתחילה ללכת. הוריהם האלביוורים עוד מביטים בך מספר שניות, ואז פורשים את כנפיהם ומתעופפים ללוות את הגוזלים שלהם.
-
[quote=Balenciaga;1301462][U]NivX10[/U]
שני הוריו של האגיאגל צועדים צעד אחד קדימה, ומרכינים את ראשם ביראת כבוד, ונשארים בתנוחה זו מספר שניות. לאחר מכן הם מתיישרים, ומביטים בך בעיניים גאות. הם נראים מוכנים לפרידה מהגוזל שלהם.
"אלביוורים ידועים בהתנהגות הגאהוהרשמית שלהם," אומר גילברט. "זה מדהים שהם מסכימים בכזו קלות להיפרד מהבן שלהם. ג'וני, אני חושב שזה אומר שהם רואים בך משהו מיוחד."
להקת האגיאגלים הקטנה מסתובבת, ומתחילה ללכת. הוריהם האלביוורים עוד מביטים בך מספר שניות, ואז פורשים את כנפיהם ומתעופפים ללוות את הגוזלים שלהם.[/quote]
אביט בהם חזרה בחיוך 'הם סומכים עליי' אחשוב לעצמי מרוצה ואנופף להם לשלום.
לאחר מכן אתן כיף לגילברט ואומר "נו חבר... שנתקדם? יום ארוך מצפה לנו ומחר אנו צריכים כבר להיות במכון!"
אשים שוב את וואטובר בכובע של הקפוצ'ון ואתקדם אם גילברט תוך כדי שאדבר איתו על "הא ו- דה.."
-
[U]NivX10[/U]
אתה וגילברט ממשיכים ללכת בין השדות רחבי הידיים של מחוז ג'ונין. השעה הולכת ומתאחרת, ומגיעה שעת ערב. השמיים האדומים יפים יותר מתמיד, והרגליים שלכם כואבות מרוב הליכה.
בין השדות הגדולים, אתה לפתע שם לב לשני אגמים גדולים העומדים אחד בצמוד לשני.
"אלו האגמים של הכפר רוג'ין, זה אומר שאנחנו ממש קורובים לכפר. עוד שעה הליכה ואנחנו שם." גילברט אומר לך. "יש הרבה סיפורי אימה על שני האגמים האלה. אומרים שלא ממש כדאי ללכת בינהם האמצע הלילה. אבל ביננו, אלו רק סיפורי בלהות." הוא אומר, אבל קולו רועד מחשש.
-
[quote=Balenciaga;1301478][U]NivX10[/U]
אתה וגילברט ממשיכים ללכת בין השדות רחבי הידיים של מחוז ג'ונין. השעה הולכת ומתאחרת, ומגיעה שעת ערב. השמיים האדומים יפים יותר מתמיד, והרגליים שלכם כואבות מרוב הליכה.
בין השדות הגדולים, אתה לפתע שם לב לשני אגמים גדולים העומדים אחד בצמוד לשני.
"אלו האגמים של הכפר רוג'ין, זה אומר שאנחנו ממש קורובים לכפר. עוד שעה הליכה ואנחנו שם." גילברט אומר לך. "יש הרבה סיפורי אימה על שני האגמים האלה. אומרים שלא ממש כדאי ללכת בינהם האמצע הלילה. אבל ביננו, אלו רק סיפורי בלהות." הוא אומר, אבל קולו רועד מחשש.[/quote]
"חחח נו באמת..." אומר בצחקוק מעט מלגלג. לאחר מכן אחשוב מעט... אסתקרן מאוד משני האגמים הללו אך אחשוב על העובדה שעוד שעה ואני ברוג'ין.
לאחר התלבטות אומר אוקיי, "קדימה קדימה, קשור חזק את כל הציוד שלך.." במידה וגילברט לא יבין "ריצה מפה עד לכפר שלך! בריצה עיקבית זה יקח 20 דקות.. קדימה!"
לאחר שאיהיה בטוח שהכל קשור ומוכן... אמשוך את השרוכים של הקפוצ'ון כדי להדק את הכובע שוואטובר לא יפול.
ואומר בקריצה אל גילברט "מוכן?"
-
[U]NivX10[/U]
גילברט חייך למשמע הרעיון. "אני מוכן," הוא אומר לך בחוש הרפתקני. "קדימה!"
אתם מתחילים לרוץ לאוך האגם, כשגילברט מוביל בראש, ומכוון את הריצה שלכם. אתם ממשיכים לרוץ המשך מספר דקות, מתקרבים עוד ועוד לעבר הכפר.
"אף פעם לא הלכתי כאן בשעות כאלה. תמיד אמרו לי להתרחק..." הוא אומר לך תוך כדי ריצה בנשימות כבדות ובעייפות.
אתם ממשיכים לרוץ, ולפתע אתם רואים במבנה גדול ומפואר בהמשך הדרך. המבנה דמה לאחוזה ישנה במיוחד. אור קטן ועמום דלק בתוך הבית, הצלחת לראות בחלון.
"זה מוזר," אומר לך גילברט בחשש. "מעולם קודם לכן לא ראיתי את האור דולק במבנה הזה. זה אחוזה שנטושה כבר יותר מעשרים שנה." קולו רעד.
-
[quote=Balenciaga;1301488][U]NivX10[/U]
גילברט חייך למשמע הרעיון. "אני מוכן," הוא אומר לך בחוש הרפתקני. "קדימה!"
אתם מתחילים לרוץ לאוך האגם, כשגילברט מוביל בראש, ומכוון את הריצה שלכם. אתם ממשיכים לרוץ המשך מספר דקות, מתקרבים עוד ועוד לעבר הכפר.
"אף פעם לא הלכתי כאן בשעות כאלה. תמיד אמרו לי להתרחק..." הוא אומר לך תוך כדי ריצה בנשימות כבדות ובעייפות.
אתם ממשיכים לרוץ, ולפתע אתם רואים במבנה גדול ומפואר בהמשך הדרך. המבנה דמה לאחוזה ישנה במיוחד. אור קטן ועמום דלק בתוך הבית, הצלחת לראות בחלון.
"זה מוזר," אומר לך גילברט בחשש. "מעולם קודם לכן לא ראיתי את האור דולק במבנה הזה. זה אחוזה שנטושה כבר יותר מעשרים שנה." קולו רעד.[/quote]
"אוקיי.. כנראה שהלילה לא נגיעה אל רוג'ין..." אומר בחיוך סקרן מתמיד מדבריו של גליברט אתקדם ואביט בוא בתמיהה "אל תעמוד שם ככה, חייבים לבדוק את זה. קדימה!"
אנסה לפתוח את הדלת ואכנס בקריאת "מישהו נמצא כאן?!"
-
[U]NivX10[/U]
אתה פותח את לת האחוזה, שנפתחת בחריקה מהדהדת. אתה קורא בקול פנימה, וקולך מהדהד בחלל החשוך.
אתה לא מצליח לראות דבר בתוך המבנה המוזר. "אתה בטוח שזה רעיון טוב?" שואל אותך גילברט ברעד.
אתה נכנס אל תוך הבנה החשוך. לפתע, האור נדלק. גילברט קופץ ברעד, וכך גם אתה. מישהו הדליק את האור, וזה לא היה אחד ממכם.
מולך נגלה חדר מלא רהיטים ישנים, קרועים ומלאי אבק. האוויר היה מחניק, והאור מסנוור. לפתע, ראית במעלה המדרגות צללית של משהו זז.
----
הלכתי, אחזור עוד איזה שעתיים-שלוש
-
[quote=Balenciaga;1301512][U]NivX10[/U]
אתה פותח את לת האחוזה, שנפתחת בחריקה מהדהדת. אתה קורא בקול פנימה, וקולך מהדהד בחלל החשוך.
אתה לא מצליח לראות דבר בתוך המבנה המוזר. "אתה בטוח שזה רעיון טוב?" שואל אותך גילברט ברעד.
אתה נכנס אל תוך הבנה החשוך. לפתע, האור נדלק. גילברט קופץ ברעד, וכך גם אתה. מישהו הדליק את האור, וזה לא היה אחד ממכם.
מולך נגלה חדר מלא רהיטים ישנים, קרועים ומלאי אבק. האוויר היה מחניק, והאור מסנוור. לפתע, ראית במעלה המדרגות צללית של משהו זז.
----
הלכתי, אחזור עוד איזה שעתיים-שלוש[/quote]
"היי, ראיתי משהו!!!" אומר בפליאה. אחפש בפרעות פנס בתיק ארוץ אחריו בקריאות "קדימה גילברט, חייב להיות לזה הסבר הגיוני, אחריי"
-
[U]NivX10[/U]
אתה מתחיל לרוץ במעלה המדרגות, לכיוון הצל שזז. אתה וגילברט עולים שלוש מדרגות בבת אחת, מנסים ככל האפשר להספיק לפני שהצל נעלךם. אבל זה היה מאוחר מדי, כשהגעתם כבר למעלה, לא יכולתם לראות כבר כלום. הצל התקדם במסדרון אפלולי, מותיר מאחוריו עננה של אבק.
"אין ספק שמשהו הלך פה. תסתכל על האבק ברצפה, יש עליו עקבות!" אומר לך גילברט.
אתה מתבונן על העקבות, אך הן לא נראות לך כמו משהו אנושי.
לפתע, אתה שומע צרחה איומה מכיוון המסדרון - הצרחה, ללא ספק, הייתה של בן אנוש.
-
[quote=Balenciaga;1301926][U]NivX10[/U]
אתה מתחיל לרוץ במעלה המדרגות, לכיוון הצל שזז. אתה וגילברט עולים שלוש מדרגות בבת אחת, מנסים ככל האפשר להספיק לפני שהצל נעלךם. אבל זה היה מאוחר מדי, כשהגעתם כבר למעלה, לא יכולתם לראות כבר כלום. הצל התקדם במסדרון אפלולי, מותיר מאחוריו עננה של אבק.
"אין ספק שמשהו הלך פה. תסתכל על האבק ברצפה, יש עליו עקבות!" אומר לך גילברט.
אתה מתבונן על העקבות, אך הן לא נראות לך כמו משהו אנושי.
לפתע, אתה שומע צרחה איומה מכיוון המסדרון - הצרחה, ללא ספק, הייתה של בן אנוש.[/quote]
"אוי לעזזל נראה לי שמשהו רע מתרחש פה!" אומר מעט טרוד וארוץ בעקבות הקולות...
אחפש כל רמז או סימן לאדם, או לפוקימון או לדבר כלשהו שיסביר לי מה מתרחש בבית הזה!
-
[U]ttrrtte[/U]
בזמן שאת תוהה אם להעיר את מארק או ללכת לקטוף פירות, פוקס ממשיך לנהום, ונראה עצבני ביותר.
את מביטה אל האופק, ומנסה לראות אם משו מתקרב. לפתע, את רואה באיזור בו שני האגמים נמצאים דמות קטנה הולכת. סגלל המרחק הגדול, לא הצלחת להבין אם מדובר באדם או בפוקימון, אך נראה הי שפוקס נוהם בגלל הדמות.
''אני לא חושבת שיש סיבה להעיר את מארק, נבדוק את זה לבד זה בטח סתם פוקימון תועה או מאמן'' אומר לפוקס בחיוך.
אתחיל ללכת על יד פוקס אל עבר הדמות בתקווה שזה פוקימון שאוכל לתפוסP:
-
[quote=Balenciaga;1301362]
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
מטרימיט רץ במהירות אל כיוון קאוויאט התקוע בתוך קבר החול, ודוחף אותו בעוצמה. עקב המכה החזקה, קבר החול בו נמצא קאוויאט נשבר ופוקימון העכבר עף ממנו, ומתרסק על הרצפה. קוויאט אמנם לא התעלף אך היה לך ברור לגמרי שהוא לא מסוגל להמשיך להילחם.[/quote]
'מצוין עכשיו זה הזמן המושלם לזרוק את הפוכדור!' אחשוב לעצמי בשמחה ואשלוף את ידי הנמצאת מאחוריי הגב ואצעק בהתרגשות רבה "צא עכשיו פוכדור!" תוך כדי הזריקה אפנה למטרימיט "כל הכבוד לך מטרימיט,בהחלט הוכחת כמה אתה חזק ומוכשר!" אגיד לו ואסתכל בחזרה על הפוכדור המתנדנד 'תלכד,תלכד,תלכד!' אתחיל לחשוב בלחץ ובתקווה
-
[U]NivX10[/U]
אתה מתחיל לרוץ יותר ויותר אל המסדרון האפל, צעדיך מהדהדים בין הקירות. האבק סביב רגליך אף באוויר והתחרר. לפתע, נעצר בפתאומיות. פוקימון מבהיל מוזר שאותו לא ראית מעולם עמד מולך, ונראה מאיים ותוקפני. הפוקימון נראה כמו שלד שיצא זה הרגע מסרט אימה, והוא החל להתקרב אליך בלי חשש. עיניו הסגולות של הפוקימון נראו מאיימות במיוחד, ורעד עבר בך.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/64003708.png[/IMG]
[U]ttrrtte[/U]
את מתחילה ללכת לכיוון הדמות האפלה, כשפוקס הולך לצידך. תוך שתי דקות את מגיעה לאיזור בו עמדה הדמות, אך את לא מצליחה לראות מסביבך שום דבר מלב עשבים ועצים. לפתע, את שומעת רעש מוזר, מאין פרפורים חזקים של מים. את הולכת לכיוון הרעש, ולפתע נגלה מולך אגם גדול ורחב ידיים - בדיוק המקום שאליו אמר לך מארק לא להתקרב.
איך לא שמתי לב שהתקרבתי כל כך לאגם? שאלת את עצמך. משהו היה מוזר באווירה.
לפתע, משהו ירקרק התחיל לעלות מהמים, משהו אותו לא הצלחת לזהות.
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
הפוקדור פוקע בקאוויאט הקטן, ומכניס אותו לתוכו. הכדור מתנדנד מספר שניות מלחיצות, ואז מפסיק. קאוויאט היה שלך. ניגשת אל הפוקדור, והרמת אותו בשני ידיך. תחושת שמחה וגאווה ניצתה בך.
מטרימיט ונאודיל נראו שמחים וגאים בעקבות ההתקדמות שלך.
-
[quote=Balenciaga;1301986]
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
הפוקדור פוקע בקאוויאט הקטן, ומכניס אותו לתוכו. הכדור מתנדנד מספר שניות מלחיצות, ואז מפסיק. קאוויאט היה שלך. ניגשת אל הפוקדור, והרמת אותו בשני ידיך. תחושת שמחה וגאווה ניצתה בך.
מטרימיט ונאודיל נראו שמחים וגאים בעקבות ההתקדמות שלך.[/quote]
"או כן לכדתי קאוויאט!" אצרח בכל הכוח שלי "כל הכבוד לך מטרימיט על קרב גדול!" אגיד למטרימיט עם חיוך ואוציא את קאוויאט מהפוכדור שלו "אוקיי קאוויאט מהיום אני המאמן החדש שלך,שמי הוא אנטוני וזה נאודיל השותף הראשון שלי וכמובן מטרימיט שהוא הפוקימון הראשון שלכדתי יחד עם נאודיל,נעים להכיר אותך!" אגיד לו עם חיוך חמים ואז ארים את ראשי בזמן שאני מחזיר את מטרימיט וקאוויאט לפוכדורים שלהם "אוקיי נאודיל עכשיו מתחיל ללכת לכיוון המכון הראשון בכפר רוג'ין וננצח את המנהיג!" אגיד לנאודיל ואתחיל ללכת איתו
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה מחזיר בהתלהבות את הפוקימונים שלך אל תוך הפוקדורים, ומתחיל ללכת לכיוון הכפר רוג'ין יחד עם נאודיל לצידך. אתה ממשיך ללכת מרחקים רבים במשך שעות ארוכות מבלי לפגוש נפש חיה. השדות סביבך היו מרהיבים ביופים, והשמיים נ'יים לגמרי מעננים.
אתה רואה מולך שני אגמים גדולים, זה לצד זה. אור הירח שכבר הספיק לעלות השתקף באגמים, וערפל קליל כיסה את המים. המקום נראה לך מפחיד מעט, אבל לא חששת. נאודיל לידך ניצב גאה וחזק, וסמכת עליו. התחלת ללכת בין שני האגמים, ולפתע ראית מחזה מוזר - מולך עמד איש מבוגר ולבוש בגדים מלוכלכים, ועיניו השחורות הביטו בך בדממה.
-
[U]ttrrtte[/U]
את מתחילה ללכת לכיוון הדמות האפלה, כשפוקס הולך לצידך. תוך שתי דקות את מגיעה לאיזור בו עמדה הדמות, אך את לא מצליחה לראות מסביבך שום דבר מלב עשבים ועצים. לפתע, את שומעת רעש מוזר, מאין פרפורים חזקים של מים. את הולכת לכיוון הרעש, ולפתע נגלה מולך אגם גדול ורחב ידיים - בדיוק המקום שאליו אמר לך מארק לא להתקרב.
איך לא שמתי לב שהתקרבתי כל כך לאגם? שאלת את עצמך. משהו היה מוזר באווירה.
לפתע, משהו ירקרק התחיל לעלות מהמים, משהו אותו לא הצלחת לזהות.
''שלום...יש פה מישהו?'' אשאל בקול, 'איך יש פה מישהו?' אחשוב לעצמי בכעס על עצמי.
''פוקס תתכונן לקרב'' אומר לפוקס בנחישות ופחד באותו הזמן, אביט בעיניו של פוקס בהבעת נחישות וחיבה כלפיו בידיעה שיחד נוכל להתמודד מול כל דבר
-
[U]ttrrtte[/U]
פוקס ניצב בתנוחת קרב מול הדבר העולה מן המים, ולפתע, ראית היטב מה זה - זה היה פוקימון אותו מלא זיהית. הפוקימון נראה כמו יצור רקרק, היוצא מתוך פרח וצף על המים. הוא נראה תמים למראה, אך קולות פכפוך המים עוד לא הפסיקו. הפוקימון התקרב עוד ועוד לשפת האגם, וניצב ממש מול פוקס.
פוקס נהם בעם, ונראה עצבני במיוחד למראה הפוקימון שמולך.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/65395526.png[/IMG]
-
[quote=Balenciaga;1302002][U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה מחזיר בהתלהבות את הפוקימונים שלך אל תוך הפוקדורים, ומתחיל ללכת לכיוון הכפר רוג'ין יחד עם נאודיל לצידך. אתה ממשיך ללכת מרחקים רבים במשך שעות ארוכות מבלי לפגוש נפש חיה. השדות סביבך היו מרהיבים ביופים, והשמיים נ'יים לגמרי מעננים.
אתה רואה מולך שני אגמים גדולים, זה לצד זה. אור הירח שכבר הספיק לעלות השתקף באגמים, וערפל קליל כיסה את המים. המקום נראה לך מפחיד מעט, אבל לא חששת. נאודיל לידך ניצב גאה וחזק, וסמכת עליו. התחלת ללכת בין שני האגמים, ולפתע ראית מחזה מוזר - מולך עמד איש מבוגר ולבוש בגדים מלוכלכים, ועיניו השחורות הביטו בך בדממה.[/quote]
'וואו איזה לילה מדהים!' אחשוב לעצמי בזמן שאלך והתבונן בכל המראות שסביב עד שאתקל באיש "סליחה אדוני לא התכוונתי להתקל בך!" אגיד לו בבושת פנים "פשוט שקעתי ביופי של הטבע ולא התסכלתי לאן אני הולך,אני ממש מצטער!" אגיד לאיש המוזר "אני פשוט בדרך לכיוון הכפר רוג'ין והמראות הללו של שני האגמים גרמו לי להמשך לכיוונם מבלי להרגיש!" אמשיך בהתנצלות הארוכה שלי
-
[QUOTE=Balenciaga;1302029][U]ttrrtte[/U]
פוקס ניצב בתנוחת קרב מול הדבר העולה מן המים, ולפתע, ראית היטב מה זה - זה היה פוקימון אותו מלא זיהית. הפוקימון נראה כמו יצור רקרק, היוצא מתוך פרח וצף על המים. הוא נראה תמים למראה, אך קולות פכפוך המים עוד לא הפסיקו. הפוקימון התקרב עוד ועוד לשפת האגם, וניצב ממש מול פוקס.
פוקס נהם בעם, ונראה עצבני במיוחד למראה הפוקימון שמולך.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/65395526.png[/IMG][/QUOTE]
כזה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!באליבאליבאליבאליהאליD:
אתה מתנצל כלפי האיש, אך הוא לא מגיב להתנצלות שלך. הוא רק בוהה באוויר, כאילו אתה כלל לא נמצא שם.
"אתה מאמן פוקימונים?" הוא שואל אותך בקול קפוא.
[U]ttrrtte[/U]
את מוציאה את המכשיר האדום מכיסך, וסורקת את הפוקימון המופיע מולך.
"פדיל - פוקימון שושנת האגם. פדילי חי באגמים מבודדים ומשתמש בפרח של גופו על מנת לצוף על המים. פדילים מעדיפים לצוף על המים בשלווה, וכאשר הם נמצאים על קרקע יבשה הם מסוגלים רק לעמוד על השורש המחזיק אותם. פוקימון זה הוא מסוג עשב ומים." אומר הפוקיד, ואז כבה.
לפתע, קול פכפוך המים מתחזק. את שמה לב שאט אט מתחילים להתקרב אל היבשה עוד ועוד פדילים, ולמרות שהם נראים מאוד לא מאיים עבורך, פוקס לא מפסיק לנהום.
-
[quote=Balenciaga;1302080][U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה מתנצל כלפי האיש, אך הוא לא מגיב להתנצלות שלך. הוא רק בוהה באוויר, כאילו אתה כלל לא נמצא שם.
"אתה מאמן פוקימונים?" הוא שואל אותך בקול קפוא.
[/quote]
'האיש הזה גורם לי לצמרמורת' אחשוב לעצמי בזמן שצמרמורת תעבור בכל גופי "כ,כן אדוני א,אני מאמן פוקימונים" אגיד לו בגימגום "למה?" אשאל לאחר שהצמרמורת שחלפה מקודם בגופפי תיעלם סוף סוף
-
[quote=Balenciaga;1301986][U]NivX10[/U]
אתה מתחיל לרוץ יותר ויותר אל המסדרון האפל, צעדיך מהדהדים בין הקירות. האבק סביב רגליך אף באוויר והתחרר. לפתע, נעצר בפתאומיות. פוקימון מבהיל מוזר שאותו לא ראית מעולם עמד מולך, ונראה מאיים ותוקפני. הפוקימון נראה כמו שלד שיצא זה הרגע מסרט אימה, והוא החל להתקרב אליך בלי חשש. עיניו הסגולות של הפוקימון נראו מאיימות במיוחד, ורעד עבר בך.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/64003708.png[/IMG]
[/quote]
"וואוו.. מה אתה לעזזל?!" אומר מצומרר ואפתח מיד את הפוקדע. (תן גם מידע על סוגים)
לאחר מכן אבדוק אם וואטובר לא עייף מידי לעוד קרב... במידה והוא עייף אבקש מגילברט שיקח פיקוד על הקרב ואני יצטרף רק במידת הצורך.
אם וואטובר כשיר אומר לו "אוקיי חבר, תשתמש באל-קולי ואז בועות!"
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
בלי לענות לך על השאלה, האיש שולף פוקדור וזורק אותו לאוויר. הפוקדור נפתח בבת אחת, ויוצא ממנו פוקימון מוזר אותו לא ראית מעולם. הפוקימון היה אפור-שחור, ונראה נזעם במיוחד. עיניו היו מרושעות, והוא דמה לשד.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/16139248.png[/IMG]
"נצח אותי. הראה לי את היכולות שלך." אומר לך האיש בקול צרוד. האיש התקרב אליך עוד ועוד. כעת יכול תראות אותו בבירור. עיניו היו שחורות לגמרי- אפילו ללא עישונים, פניו מלאות קמטים קטנים. הוא נראה רזה מאוד בפניו, וגופו כוסה בבגד שנראה מרושל ומלוכלך. ראדו היה קריח לגמרי, וצלקת חצתה את פניו ועברה ממצחו ועד לקצה אפו.
[U]NivX10[/U]
אתה פותח את הפוקידע ומכוון אותו אל הפוקימון המוזר.
"ריבון - פוקימון השלד. האגדה מספרת שריבון הוא פוקימון שנוצר במקומות בהם קרו אסונות כבדים. רוב האנשים מעדיפים להתרחק מריבונים, אולם ריבון דווקא ידוע בנסיונותיו להתיידד עם בני אדם ופוקימונים על ידי מתיחות. ריבונים מסוגלים ליצור אשליות קוליות ותעתועים, וכך להפחיד אנשים. פוקימון זה הוא מסוג רוח ורעל." אומר הפוקידע, וכבה.
"מעניין מאוד." אומר גילברט. "יכול להיות שריבון הוא זה שיצר את הצעקה כדי שנפחד?" הוא שואל בתמיהה.
וואטובר נראה עירני מספיק כדי להילחם. הוא קופץ באוויר למשמע הפקודה שלך, ומנסה לתקוף בעל קולי. רעש חזק בוקע מפיו, אולם נראה שריבון כלל לא מרגיש מושפע ממנו. ריבון מתחיל לרוץ לכיוון פוקימון המים שלך, ומנסה לתקוף אותו בשריטה.
-
[quote=Balenciaga;1302111][U]Pikachu 4 Ever[/U]
בלי לענות לך על השאלה, האיש שולף פוקדור וזורק אותו לאוויר. הפוקדור נפתח בבת אחת, ויוצא ממנו פוקימון מוזר אותו לא ראית מעולם. הפוקימון היה אפור-שחור, ונראה נזעם במיוחד. עיניו היו מרושעות, והוא דמה לשד.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/16139248.png[/IMG]
"נצח אותי. הראה לי את היכולות שלך." אומר לך האיש בקול צרוד. האיש התקרב אליך עוד ועוד. כעת יכול תראות אותו בבירור. עיניו היו שחורות לגמרי- אפילו ללא עישונים, פניו מלאות קמטים קטנים. הוא נראה רזה מאוד בפניו, וגופו כוסה בבגד שנראה מרושל ומלוכלך. ראדו היה קריח לגמרי, וצלקת חצתה את פניו ועברה ממצחו ועד לקצה אפו.
[U]NivX10[/U]
אתה פותח את הפוקידע ומכוון אותו אל הפוקימון המוזר.
"ריבון - פוקימון השלד. האגדה מספרת שריבון הוא פוקימון שנוצר במקומות בהם קרו אסונות כבדים. רוב האנשים מעדיפים להתרחק מריבונים, אולם ריבון דווקא ידוע בנסיונותיו להתיידד עם בני אדם ופוקימונים על ידי מתיחות. ריבונים מסוגלים ליצור אשליות קוליות ותעתועים, וכך להפחיד אנשים. פוקימון זה הוא מסוג רוח ורעל." אומר הפוקידע, וכבה.
"מעניין מאוד." אומר גילברט. "יכול להיות שריבון הוא זה שיצר את הצעקה כדי שנפחד?" הוא שואל בתמיהה.
וואטובר נראה עירני מספיק כדי להילחם. הוא קופץ באוויר למשמע הפקודה שלך, ומנסה לתקוף בעל קולי. רעש חזק בוקע מפיו, אולם נראה שריבון כלל לא מרגיש מושפע ממנו. ריבון מתחיל לרוץ לכיוון פוקימון המים שלך, ומנסה לתקוף אותו בשריטה.[/quote]
לאחר שאבין את דבריו של הפוקדע אחשוב לעצמי 'אולי הוא רק ניסה להתיידד איתי והוא לא מזיק!'
ואז במחשבה יהירה אצא אל בניהם אפסור את ידיי לשתי היכוונים אם סימן עצור ואצעק "דייייי!!!" חזק ומחריש כדי לעצור את הקרב.
"אנחנו מצטערים ריבון, חשבנו שאתה בא בכוונה לתקוף אותו ובגלל זה התחלנו מיד בתוקפנות... שמי ג'ייסון" ואחכה לראות אם יקבל את סליחתי!
-
[U]NivX10[/U]
ריבון מביט בך בתדהמה, ועיניו הסגולות נצצו בחשכה. תהית מה משמעות הדבר, אך כרגע הוא רק עמד במקומו. כשהוא שמע את סליחתך, גופו נרפה, והאור בעיניו החל לזהור ברוך.
"נראה שהוא מקבל את הסליחה שלך." אמר גילברט. "אתה מתכוון לנסות ללכוד אותו?" הוא שואל אותך.
-
[quote=Balenciaga;1302122][U]NivX10[/U]
ריבון מביט בך בתדהמה, ועיניו הסגולות נצצו בחשכה. תהית מה משמעות הדבר, אך כרגע הוא רק עמד במקומו. כשהוא שמע את סליחתך, גופו נרפה, והאור בעיניו החל לזהור ברוך.
"נראה שהוא מקבל את הסליחה שלך." אמר גילברט. "אתה מתכוון לנסות ללכוד אותו?" הוא שואל אותך.[/quote]
אביט בו ואומר ובגילברט ואומר "אני חושב, הריי הוא כאן לבד... ומכוון שהוא ניסה להתיידד איתנו, בדרכו המשונה, זה אומר שהוא גם דיי בודד"
ואז אחשוב רגע ואשאל "היי גילברט, תרצה בוא אתה?"
-
[U]NivX10[/U]
גילברט חושב לעצמו מספר שניות, ואז עונה לך. "לא נראה לי," הוא אומר. "אני מעדיף להיות מגדל פוקימונים. אני לא ממש מחפש פוקימונים שהמטרה שלהם להילחם, אלא פוקימונים שיכולים לרפא ולעזור. ריבון הוא פוקימון שיכול להילחם מצויין, אבל אני לא חושב שיכול להיות לו שימוש בשבילי." הוא מסביר לך.