-
[quote]ההתקפות לא מזיזות לבייליף והיא מסתערת אלייך במהירות.[/quote]
"מה?!?!?!?!?" אגיד "אולי אני יציא לו אוכל" אפתח את התיק ואוצי אוכל לפוקימונים "היי יצור רוצה קצת" אגיד ואז אלחש "ביג אם זה לא עובד אתה משתמש במתקפה הכי חזקה שלך ברור"ואסתקל אם בייליף אוכל או לא
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301103]"מה?!?!?!?!?" אגיד "אולי אני יציא לו אוכל" אפתח את התיק ואוצי אוכל לפוקימונים "היי יצור רוצה קצת" אגיד ואז אלחש "ביג אם זה לא עובד אתה משתמש במתקפה הכי חזקה שלך ברור"ואסתקל אם בייליף אוכל או לא[/QUOTE]
בייליף אוכל ואז נותן ביס שבולע את כל מגבי!
-
[quote]בייליף אוכל ואז נותן ביס שבולע את כל מגבי![/quote]
"ביג!! עכשו תשתמש במתקפה הכי חזקה שלך תעשה חור בגוף של בייליף ותצא" אגיד "ציקו חזור" עצרך ואחזיר את ציקו לפוקדור
-
[QUOTE=מאסטר ליאון;1301074][SIZE="7"]מצטער על התגובות הקצרות! אבל הרגע חזרתי [/SIZE]
[COLOR="Magenta"]דון אומרת לך "אני מכירה את הטריק הזה" ומכוונת אליך אקדח.[/COLOR]
[COLOR="Blue"]מתקפת הכנף לא פוגעת באינפרנייפ והוא עומד לירות בדיוק עליך עוד להביור כזה[/COLOR]
אני באמת אעזור לו
וואו, טוב אתה חושב שאני שה"ם טוב? ושהגימיק טוב?
*רק עכשו חזרתי אבל אחר כך יותר מושקע
[COLOR="Lime"]בלסטוי לא מושפע בכלל ויורה אליך תותח הידרו ענק.[/COLOR]
*הנה ההמשך, פשוט לא ראיתי שהגבת והלכתי אז
[COLOR="Purple"]אתה רואה שהצ'יקוריטות לא נשרפו אלא התחברו ואז עומד מולך בייליף זועם (מצטער שהוא לא זז [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/tmkyezouoyt4.png[/IMG][/URL] ) שיורה אליך עלי תער חדים כתער.[/COLOR][/QUOTE]
אחי תתיחס לכל התגובה לא רק לחלק מימנה אפילו עם התגובה קצרה
----------------------
אני אומר למורקרו במהירות "תתעופף גבוה לשמיים כדי להתחמק" ואז מוסיף "תשתמש בזירמי הרוח שבאוויר ותשתמש ברוח כסופה שוב לכיוון אינפרניפ" אגיד. אחר כך אוסיף "תשתמש במתכפת כנף שוב, והפעם תעזר בכוח המשיכה כדי ליצבור תעוצה ולחזק את המתכפה". לאחר מיכן אסתכל על אינפרניפ ואחשוב לעצמי 'מעניין למה הוא זוהר ככה, זה ממש לא רגיל, אולי אני יכול לעזור לו...'
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301114]"ביג!! עכשו תשתמש במתקפה הכי חזקה שלך תעשה חור בגוף של בייליף ותצא" אגיד "ציקו חזור" עצרך ואחזיר את ציקו לפוקדור[/QUOTE]
אתה רואה מיליוני חורים בביליף ואז פתאום היא זוהרת והופכת למגניום ענק בלי חורים, שרירי, עם המון עלים שיוצאים מהמון חלקים מגופו עלים ועצים, הוא נראה כמו ג'נגל, מראהו מפחיד הרבה יותר ממגניום רגיל, עיניו אדומות כמו דם, הוא זוהר באנרגי ובהילה בצבעי הקשת עם ברקים.( עם כל השינויים עליו [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/xudnmme2m1zz.gif[/IMG][/URL] )
[COLOR="Blue"]מורקרוו מצליח להתחמק בנס אבל אתה לא, ואתה נופל ארצה,הרוח הכסופה עדיין לא פוגעת באינפרנייפ, מורקרוו מצליח לפגוע באינפרנייפ עם כנף הברזל ואז אתה רואה שלאינפרנייפ יש קולר קוצני[/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר ליאון;1301132]אתה רואה מיליוני חורים בביליף ואז פתאום היא זוהרת והופכת למגניום ענק בלי חורים, שרירי, עם המון עלים שיוצאים מהמון חלקים מגופו עלים ועצים, הוא נראה כמו ג'נגל, מראהו מפחיד הרבה יותר ממגניום רגיל, עיניו אדומות כמו דם, הוא זוהר באנרגי ובהילה בצבעי הקשת עם ברקים.( עם כל השינויים עליו [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/xudnmme2m1zz.gif[/IMG][/URL] )[/QUOTE]
"מ.." אחשוב לעצמי "זה בטח מבחן וזה לא פוקימון אמיתי"אחשוב ואז אגיד "אוקי אני לא יודע מי מאחורי זה אבל שתדע שאבא שלי זה האיש הכי אפל בעולם והוא יקרא לך את הצורה אכשיב ביג תעשה את כל המתקפות הכי חזקות שלך ביחד!!" עצרח
-
[QUOTE=מאסטר ליאון;1301132]אתה רואה מיליוני חורים בביליף ואז פתאום היא זוהרת והופכת למגניום ענק בלי חורים, שרירי, עם המון עלים שיוצאים מהמון חלקים מגופו עלים ועצים, הוא נראה כמו ג'נגל, מראהו מפחיד הרבה יותר ממגניום רגיל, עיניו אדומות כמו דם, הוא זוהר באנרגי ובהילה בצבעי הקשת עם ברקים.( עם כל השינויים עליו [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/xudnmme2m1zz.gif[/IMG][/URL] )
[COLOR="Blue"]מורקרוו מצליח להתחמק בנס אבל אתה לא, ואתה נופל ארצה,הרוח הכסופה עדיין לא פוגעת באינפרנייפ, מורקרוו מצליח לפגוע באינפרנייפ עם כנף הברזל ואז אתה רואה שלאינפרנייפ יש קולר קוצני[/COLOR][/QUOTE]
דרךאגב כדאי לך להשתמש ברקע כדי לתת המשכים קצת יותר מושקעים
--------------------------
"מורקרו תשתמש בקרן על לעבר הקולר הקוצני שנמצא על אינפרניפ" אורמ למורקרו ואצביע על הקולר. "תתרכז, אתה מסוגל, קדימה" אעודד אותו בהתלהבות
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301139]"מ.." אחשוב לעצמי "זה בטח מבחן וזה לא פוקימון אמיתי"אחשוב ואז אגיד "אוקי אני לא יודע מי מאחורי זה אבל שתדע שאבא שלי זה האיש הכי אפל בעולם והוא יקרא לך את הצורה אכשיב ביג תעשה את כל המתקפות הכי חזקות שלך ביחד!!" עצרח[/QUOTE]
מגניום צוחק "[SIZE="7"][FONT="Arial Black"][FONT="Fixedsys"][FONT="Impact"][FONT="System"][B][I][U][B][B][U][B][I][COLOR="Lime"][COLOR="lime"][COLOR="DarkGreen"][COLOR="Green"][COLOR="SeaGreen"][COLOR="PaleGreen"][COLOR="Lime"]מגנו!!!!!!![/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B][/U][/B][/B][/U][/I][/B][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE]. וביג לא מבין מה אמרת ותוקף בכל המתקפות שלו, אבל לא רק שזה לא משפיע על מגניום הוא גם עומד למעוך אותך.
-
[quote]מגניום צוחק "מגנו!!!!!!!. וביג לא מבין מה אמרת ותוקף בכל המתקפות שלו, אבל לא רק שזה לא משפיע על מגניום הוא גם עומד למעוך אותך.
[/quote]
"אוקי נמאסת" אומר בזמן שאתרחק מהרגל האנקית שלו " ביג שוב פעם ואל תפסיק!!!!"
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301156]"אוקי נמאסת" אומר בזמן שאתרחק מהרגל האנקית שלו " ביג שוב פעם ואל תפסיק!!!!"[/QUOTE]
ביג כמעט נמחץ ואתה מבין ששום דבר לא יעזור אבל מנסה לחשוב על תוכנית חדשה.
-
"זה לא הגיוני שזה יצור אמיתי" אגיד "ביג תעשה את כל המתקפוות שלך על כל האזור שמאחורי הפוקימון הזה!"
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301163]"זה לא הגיוני שזה יצור אמיתי" אגיד "ביג תעשה את כל המתקפוות שלך על כל האזור שמאחורי הפוקימון הזה!"[/QUOTE]
ביג מצליח באורח פלא לשרוף את כל האזור ההוא ומגניום מנסה למעוך אותך שוב.
-
"טוב זה נמאס אלי, אגיד ואברח מהרגל "זה לא הגיוני אש סורף עשב איך הוא לא מת?" אמלמל "הוא בתך רובוט!" אגיד "טוב איך אני מנתרל אותך אני יודע! ביג תחבן את כל המתקפות לבתן שלו"
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301165]"טוב זה נמאס אלי, אגיד ואברח מהרגל "זה לא הגיוני אש סורף עשב איך הוא לא מת?" אמלמל "הוא בתך רובוט!" אגיד "טוב איך אני מנתרל אותך אני יודע! ביג תחבן את כל המתקפות לבתן שלו"[/QUOTE]
*זה לא משפיע אבל יוצר חור שנסגר מהר אבל אתה מספיק לראות אותו נסגר והוא עדיין די פתוח
[QUOTE=r03e;1301151]דרךאגב כדאי לך להשתמש ברקע כדי לתת המשכים קצת יותר מושקעים
--------------------------
"מורקרו תשתמש בקרן על לעבר הקולר הקוצני שנמצא על אינפרניפ" אורמ למורקרו ואצביע על הקולר. "תתרכז, אתה מסוגל, קדימה" אעודד אותו בהתלהבות[/QUOTE]
מורקרוו לא משפיע, ואז אתה רואה חייל צוות רוקט שמכניס את איפרנייפ לפוקדור.
-
לא הבנתי זה פתוח החור אוסגור ואם הופתוך מה הגודל שלו?
-
[quote=מאסטר ליאון;1301167]*זה לא משפיע אבל יוצר חור שנסגר מהר אבל אתה מספיק לראות אותו נסגר והוא עדיין די פתוח
מורקרוו לא משפיע, ואז אתה רואה חייל צוות רוקט שמכניס את איפרנייפ לפוקדור.[/quote]
טיפ קטן:תרשום יותר פרוט לדוגמה: אתה מבקש ממורקרו להשתמש בקרן על, מורקרו המבוהל לא מצליח להתרכז וקרן העל נהדפת ע"י הקולר הקוצני. לפתע מגיח משום מקום חייל של צוות רוקט ומחזיר את אינפרניפ לפוקדור
נ"ב: בסוןף על תשכח לרשום "מה תעשה?"
נ"ב2: כמו שאמרתי תשתמש ברקע של האנשים כדי לעשות את המשחק יותר מעניין ויותר מושקע
-------------------------
"הי אתה" אצעק לעבר החייל של צוות רוקט "מה הקטע של האינפרניפ הזה, מה עשיתם לו" אצעק ברוגז לעבר החייל. "ולמה לקחת אותו אני בטוח שאתה רוצה שאני אפסיד" אומר ואתחיל להרהר 'מה הולך כאן, מה הקטע של האינפרניפ הזה ולמה החייל הזה בא ולקח אותו פתאום' אחשוב לעצמי ואהיה מבולבל
-
[QUOTE=r03e;1301336]טיפ קטן:תרשום יותר פרוט לדוגמה: אתה מבקש ממורקרו להשתמש בקרן על, מורקרו המבוהל לא מצליח להתרכז וקרן העל נהדפת ע"י הקולר הקוצני. לפתע מגיח משום מקום חייל של צוות רוקט ומחזיר את אינפרניפ לפוקדור
נ"ב2: כמו שאמרתי תשתמש ברקע של האנשים כדי לעשות את המשחק יותר מעניין ויותר מושקע
"הי אתה" אצעק לעבר החייל של צוות רוקט "מה הקטע של האינפרניפ הזה, מה עשיתם לו" אצעק ברוגז לעבר החייל. "ולמה לקחת אותו אני בטוח שאתה רוצה שאני אפסיד" אומר ואתחיל להרהר 'מה הולך כאן, מה הקטע של האינפרניפ הזה ולמה החייל הזה בא ולקח אותו פתאום' אחשוב לעצמי ואהיה מבולבל[/QUOTE]
*אתה לא יודע שכבר שילבתי, אתה פשוט לא מבין
החייל אומר לך במסתוריות "לא עניינך ילד" ומוסיף "ולא עשיתי לו כלום". והולך לדרכו, בינתיים אתה רואה שכל המקום הרוס ויש באחד ההריסות של הבניינים רשרוש ויוצאת בנוסף 5 סוכני צוות רוקט.
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301215]לא הבנתי זה פתוח החור אוסגור ואם הופתוך מה הגודל שלו?[/QUOTE]
פתוח שעומד להיסגר
-
[quote=מאסטר ליאון;1301340]*אתה לא יודע שכבר שילבתי, אתה פשוט לא מבין
החייל אומר לך במסתוריות "לא עניינך ילד" ומוסיף "ולא עשיתי לו כלום". והולך לדרכו, בינתיים אתה רואה שכל המקום הרוס ויש באחד ההריסות של הבניינים רשרוש ויוצאת בנוסף 5 סוכני צוות רוקט.
פתוח שעומד להיסגר[/quote]
אני אחזיר במהירות את מורקרו לפוכדור ואלך להסתתר מאחורי אחד העצים 'מה הם מתכננים' אחשוב לעצמי ועל זה שאני צריך ללכת למרכז הפוקימונים כדי לרפות את צ'ימצ'אר ומורקרו
-
[QUOTE=r03e;1301336]טיפ קטן:תרשום יותר פרוט לדוגמה: אתה מבקש ממורקרו להשתמש בקרן על, מורקרו המבוהל לא מצליח להתרכז וקרן העל נהדפת ע"י הקולר הקוצני. לפתע מגיח משום מקום חייל של צוות רוקט ומחזיר את אינפרניפ לפוקדור
"הי אתה" אצעק לעבר החייל של צוות רוקט "מה הקטע של האינפרניפ הזה, מה עשיתם לו" אצעק ברוגז לעבר החייל. "ולמה לקחת אותו אני בטוח שאתה רוצה שאני אפסיד" אומר ואתחיל להרהר 'מה הולך כאן, מה הקטע של האינפרניפ הזה ולמה החייל הזה בא ולקח אותו פתאום' אחשוב לעצמי ואהיה מבולבל[/QUOTE]
[QUOTE=r03e;1301349]אני אחזיר במהירות את מורקרו לפוכדור ואלך להסתתר מאחורי אחד העצים 'מה הם מתכננים' אחשוב לעצמי ועל זה שאני צריך ללכת למרכז הפוקימונים כדי לרפות את צ'ימצ'אר ומורקרו[/QUOTE]
אתה חושב מה הם מתכננים ורואה שממכשירי הקשר שלהם יוצא קול נשי מתכתי "כולם למשימת ההתנקשות בדון, אחת המנהיגים של המחתרת". ואתה רואה שהם משגרים את עצמם.
-
[quote=מאסטר ליאון;1301352]אתה חושב מה הם מתכננים ורואה שממכשירי הקשר שלהם יוצא קול נשי מתכתי "כולם למשימת ההתנקשות בדון, אחת המנהיגים של המחתרת". ואתה רואה שהם משגרים את עצמם.[/quote]
'התנקשות!!! מה אני יכול לעשות' אחשוב לעצמי ואחפש דרך לפיתרון הבעיה
-------
סורי חייב לרוץ
-
[QUOTE=r03e;1301358]'התנקשות!!! מה אני יכול לעשות' אחשוב לעצמי ואחפש דרך לפיתרון הבעיה
-------
סורי חייב לרוץ[/QUOTE]
אתה רואה שהם הפילו את מכשיר הקשר וכתוב שם "אחרי דון תפגעו באנדרו רייל".
-
[quote=מאסטר ליאון;1301359]אתה רואה שהם הפילו את מכשיר הקשר וכתוב שם "אחרי דון תפגעו באנדרו רייל".[/quote]
'היי! הם הפילו מכשיר קשר אחד' אחשוב לעצמי בזמן שארים ואשמע את הקול. 'אוי לא... רגע! אני יכול לנצל את המצב הזה לטובתי' אחשוב ואז אגיד במכשיר הקשר "איפה הוא נמצא" ואחכה לתשובה. בנתיים אסקור את מכשיר הקשר לראות אם יש בו משהו שיכול לשגר אותי
-
[QUOTE=r03e;1301373]'היי! הם הפילו מכשיר קשר אחד' אחשוב לעצמי בזמן שארים ואשמע את הקול. 'אוי לא... רגע! אני יכול לנצל את המצב הזה לטובתי' אחשוב ואז אגיד במכשיר הקשר "איפה הוא נמצא" ואחכה לתשובה. בנתיים אסקור את מכשיר הקשר לראות אם יש בו משהו שיכול לשגר אותי[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]אתה בודק את מכשיר הקשר ורואה כפתור "שיגור" בדיוק כשאתה מוצא אותו, אתה שומע "במרכז הפוקימונים, קיבלנו את המידע הזה מהסוכן הכי טוב שחנו".[/COLOR]
-
[quote]רק עכשו חזרתי אבל אחר כך יותר מושקע
בלסטוי לא מושפע בכלל ויורה אליך תותח הידרו ענק.[/quote]
"מה בשם ארקאוס קורה פה?!עשב חזק על מים!טוב,נמאס לי!אינפרייניפ,תעלה על סרפריור!אינפרייניפ,תשתמש בהתפרצות מגמה!סרפריור,תשתמש במטאור על משולב עם ההתפרצות מגמה של אינפרייניפ על בלסטויס ואינפרייניפ!בואו נגמור את זה אחת ולתמיד!!!"
-
[quote]*זה לא משפיע אבל יוצר חור שנסגר מהר אבל אתה מספיק לראות אותו נסגר והוא עדיין די פתוח
[/quote]
"ביג כנס לתוך החור הזה לפני שהוא נסגר" אגיד "ושאתה בפנים תעשה את כל המתקפות שלך וחסל אותו!!!!!!!!!!!!!"
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301497]"ביג כנס לתוך החור הזה לפני שהוא נסגר" אגיד "ושאתה בפנים תעשה את כל המתקפות שלך וחסל אותו!!!!!!!!!!!!!"[/QUOTE]
ביג נכנס לשם ואתה מחליט להיכנס יחד איתו, כל מה שאתה רואה זה סלעים מוזרים שמזכירים את המינרל קווארץ, והם בצורות של "V".
-
[quote=מאסטר ליאון;1301513]ביג נכנס לשם ואתה מחליט להיכנס יחד איתו, כל מה שאתה רואה זה סלעים מוזרים שמזכירים את המינרל קווארץ, והם בצורות של "v".[/quote]
א. אהת לא יכול להגיד שאני נכנס כי אני לא אמרתי,אבל זה לא משנה לי כי גם כך רציתי להיכנס אבל לפעם הבאה
ב. מה זה המינרל קווארץ
ג. אם אתה רוצה שיכתבו תגובות ארוקות זה אומר שגם אתה צריך לכתוב ארוך
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301518]א. אהת לא יכול להגיד שאני נכנס כי אני לא אמרתי,אבל זה לא משנה לי כי גם כך רציתי להיכנס אבל לפעם הבאה
ב. מה זה המינרל קווארץ
ג. אם אתה רוצה שיכתבו תגובות ארוקות זה אומר שגם אתה צריך לכתוב ארוך[/QUOTE]
בסדר אז המשך חדש: ביג נכנס לבפנים והחור נסגר מהר מאוד, אבל מספיק זמן כדי שיכנס
-
[quote]ביג נכנס לבפנים והחור נסגר מהר מאוד, אבל מספיק זמן כדי שיכנס [/quote]
"אוקי ביג" אגיד "זה הזמן לפוצץ לו תצורה תעשה את כל המתקפות שלך!!!"
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301528]"אוקי ביג" אגיד "זה הזמן לפוצץ לו תצורה תעשה את כל המתקפות שלך!!!"[/QUOTE]
המתקפות בכלל לא פוגעות במגניום ואז הוא זוהר בהילה אדומה-צהובה-כתומה-כסופה-זהובה-ארד עם ברקים, מגניום קטן וקטן ואז הוא הופך לויקטיני! (([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/5mzzjmyllmzy.gif[/IMG][/URL]) אבל ויקטיני אפור ובצבע כסף-ארד-זהב עם אנטנה קטנה על ה"V" ונראה רובוט.
-
"ידעתי שזה רובוט!" אגיד "אוקי קודם פוקידע" ~בודק בפוקידע~ "אוקי אין לי פוקימון מים אז מה נעשה..." "אהה אני יודע" אגיד "פוקדור צא עכשיו!!"
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301535]"ידעתי שזה רובוט!" אגיד "אוקי קודם פוקידע" ~בודק בפוקידע~ "אוקי אין לי פוקימון מים אז מה נעשה..." "אהה אני יודע" אגיד "פוקדור צא עכשיו!!"[/QUOTE]
שום דבר לא מצליח ואתה רואה שהויקטיני סורק אותך ומשתנה אליך, עם עיניים סגולות. והולך.
[COLOR="Lime"]התפרצות המגמה עם יכולת איבוד השליטה של אינפרנייפ, מנצחים את הפוקימונים של בילי ג'ו והם הופכים לסקווירטל ולצ'ימצ'אר. אינפרנייפ שורף את הפוקדור שלו ויוצא החוצה כשהוא זוהר בהילה ואנרגיה בצבעי הקשת, מרוב חלקי גופו יוצאים לפידים, הוא נעשה שרירי מאוד, עיניו זוהרות בצבעי הקשת והוא מקבל גם כמה קוצים מוזרים ובורח משם.[/COLOR]
-
-
עכשו כן....(אני גאה שאתה באמת אוהב את המ"ת וסובל כל טעות)
-
[quote=מאסטר ליאון;1301537]שום דבר לא מצליח ואתה רואה שהויקטיני סורק אותך ומשתנה אליך, עם עיניים סגולות. והולך.
.[/[/quote]
אתה לא עשיתה את פוקידע תקשיב אתה חייב להיתיחס לכול אות שמגיבים לך כאל קדושה ולהיתיחס להכול!!!!
ולכתוב יותר ארוך מה זה משתנה אליך תפרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לתגובה:
"ואו זה היה מוזר" אגיד "טוב לא משנה זה היה אימון טוב ביג כנס לפוקדור" "צריך לכחת אתכם למרפאה" אני חוזר אחורה והולך למרפה
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301546]אתה לא עשיתה את פוקידע תקשיב אתה חייב להיתיחס לכול אות שמגיבים לך כאל קדושה ולהיתיחס להכול!!!!
ולכתוב יותר ארוך מה זה משתנה אליך תפרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לתגובה:
"ואו זה היה מוזר" אגיד "טוב לא משנה זה היה אימון טוב ביג כנס לפוקדור" "צריך לכחת אתכם למרפאה" אני חוזר אחורה והולך למרפה[/QUOTE]
אתה הולך למרפאה ואז רואה את ויקטיני אחרי שהוא מעתיק אותך(זאת אומרת בצורה שלך) מעתיק את כל המרפאה ומשתנה אל צ'יקוריטה שלך.
-
[quote=מאסטר ליאון;1301556]אתה הולך למרפאה ואז רואה את ויקטיני אחרי שהוא מעתיק אותך(זאת אומרת בצורה שלך) מעתיק את כל המרפאה ומשתנה אל צ'יקוריטה שלך.[/quote]
אני לא הולך להגיב אתה בכלל לא משקיע אז למה שאני ישקיע!?!?
ואתה עדיי לא היתיחסתה למה שכתבתי מקודם!!
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301596]אני לא הולך להגיב אתה בכלל לא משקיע אז למה שאני ישקיע!?!?
ואתה עדיי לא היתיחסתה למה שכתבתי מקודם!![/QUOTE]
אז אגיב תגובה מחודשת אחר כך כי כרגע אני בכל מקרה הולךולא השקעתי כי הייתי חייב למהר
-
אם אתה ממהר אל תגיב בכלל!!!
-