-
[quote]רין
לאחר הדבר המוזר שראית הרגע, אתה חוזר לחנות שבה הית לפני כמה דקות. אתה נכנס ושוב רואה את הזומבית בדלפק.אתה שואל אותה אם יש לה פוכדורים רגילים וקורא לה מאמי. הזומבית מסמיקה מה"מאמי " שלך ואז אומרת לך " הו, תודה לך בחור חתיך צעיר. עכשיו שקראת לי מאמי, מה דעתך שנתחתן ונוליד ילדים ?. אה יש לי פוכדורים רגילים. פוכדור רגיל 1 עולה 5 דולר. 5 עולים 15 דולר. כמה תרצה לקנות?"[/quote]
"תביאי לי עשרה פוכדורים, אם תרצי תוכלי להצטרף אליי במסע." אומר לזומבית, אוציא 30 דולרים ואשים אותם על הדלפק.
-
[B][COLOR="Red"]רין
אתה מורה לזומבית שתביא לך 10 פוכדורים רגילים לתפוס פוקימונים. הזומבית אומרת לך " סורי מתוקי אבל אני לא יכולה לצאת עם בני אנוש. אני יוצאת רק עם זומבים. אז לא אוכל לצאת יחד למסע איתך בגיהנום ". הזומבית נכסת לחדר האחורי בשביל לקחת פוכדורים ולהביא לך. בזמן הזה שאתה ממתין לה אתה שומע את טוריקו ודראוי ממלמלים לך משהו, אבל הפה שלהם אטום אז אתה לא מבין מה הם אומרים לך. כעבור דקה הזומבית חוזרת כבידה 10 פוכדורים. היא מביאה לך ויחד עם זאת מביאה לך מחסנית ואומרת לך " קח המחסנית בחינם. שם אחסן אתצ הפוכדורים שלך". אתה מביא לה 30 דולר ולוקח את מה שהביא לך ויוצא מהחנות. מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ייק
אתה מגחף מזה שאתה יכול למות פעם נוספת. הדיג'ימון מתחיל לומר לך " מציע לך לא לצחוק. אתה יכול למות פעם נוספת למרות שנהרגת . טוב לפני שאני אתחיל אסביר את החוקים. הקרב היה הפוקימון שלך נגד הדיג'ימון שלך. אם הפוקימון שלך מתעלף הפסדת וההפף. טוב אני מקווה הבנת את החוקים. אנחנו מתחילים ". "זימון פוכדור" צועק הדיג'ימון ומופיע מולך פוכדור שנפתח לרווחה. מן הפוכדור יוצא [IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100723054737/digimon/images/6/68/Agumon_b.jpg[/IMG] יצור צהוב דמוי דרקון קטן העונה לשם "אגומון ". אגגומון מתחיל לדבר לפתע " תוציא את הפוקימון שלך. אני מתם להילחם נגד הפוקימון שלך ולהרוג אותו ".[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Rias Gremory;1356041][B][COLOR="Blue"]אדריאן
טוטודיל שמח מאוד ממה שאמרת לו. אתה מוציא פוכדור מהתיק שלך וזו-. אז אתה נזכר שאין לך בכלל פוכדורים חוץ מהפוכדור של טוטודיל. לכן לא תוכל לתפוס את הגרבלר שטוטודיל הביס. אתה מחליט ללכת למצוא מרכז פוקימונים לרפא את טוטודיל. אתה רואה שמשהו עוצר אותך מלללכת . חור שחור קטן מופיע ומתוכו יוצא [IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100611200904/digimon/images/thumb/9/9b/SkullSatamon_t.gif/129px-SkullSatamon_t.gif[/IMG] דיג'ימון שלד שיש לו כנפים ומחזיק בידו שרביט קסמים. הדיג'ימון אומר לך " ראיתי שאין לך פוכדור לתפוס את גרבלר. אני מוכן להיות נדיב ולתת לך פוכדור אחד. בשביל לזכות בפוכדור תצטרך להביס את הדיג'ימון שלי עם אחד הפוקימונים שלך. אם תפסיד, אקח את נשמתך איתי ואתה תמות. אתה בעניין, ילד?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני לא מת כבר?" אני אשאל אותו עם הבעה כזאת::um_face:
"בכל מקרה, לא אכפת לי למות, זה כיף, אז יאללה תוציא את ה'דיג'ימון' הזה שלך.." אני מוסיף.
-
[QUOTE=Rias Gremory;1356041][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="DarkRed"]אנדרו
אתה מחליט להשתמש בקויסגר שתפסת לא מזמן שיעזור לך בקרב המכון הזה .אתה זורק את הפוכדור שלו והוא נפתח לרווחה וקויסגר יוצא לקרב. ללהביוה עולה חיוך על פניו ואומר " אני רואה שמת את הטוב לסוף .לא נורא העברתי אימונים את האנדור שלי נגד פוקימוני מים. אז הוא יכול לשרוד נגד פוקימון מים ". קויסגר שולח אקדח מים לעבר אנדור. אנדור זז במהירות ומתחמק מאקדח המים בקלות רבה. לאחר מכן קויסגר קופץ לגובה ומשתמש בחבטת גוף. קויסגר נוחת על הזירה ויוצר מכתש ענקי בזירה. יחד עם אנדור נפגע מן הדף של מכה. האנדור שולח כדור צל לעבר קויסגר.[/COLOR]
[/[/QUOTE]
"קיוסגר תשתמש בחבטה על כדור הצל" אגיד לקיוסגר "ועכשיו תשתמש ביריית בוץ ושוב באקדח מים" אוסיף ואז אומר ללהויובה בחיוך מרושע "נראה לי ששכחת שקיוסגר הוא גם פוקימון אדמה"
-
[quote]רין
אתה מורה לזומבית שתביא לך 10 פוכדורים רגילים לתפוס פוקימונים. הזומבית אומרת לך " סורי מתוקי אבל אני לא יכולה לצאת עם בני אנוש. אני יוצאת רק עם זומבים. אז לא אוכל לצאת יחד למסע איתך בגיהנום ". הזומבית נכסת לחדר האחורי בשביל לקחת פוכדורים ולהביא לך. בזמן הזה שאתה ממתין לה אתה שומע את טוריקו ודראוי ממלמלים לך משהו, אבל הפה שלהם אטום אז אתה לא מבין מה הם אומרים לך. כעבור דקה הזומבית חוזרת כבידה 10 פוכדורים. היא מביאה לך ויחד עם זאת מביאה לך מחסנית ואומרת לך " קח המחסנית בחינם. שם אחסן אתצ הפוכדורים שלך". אתה מביא לה 30 דולר ולוקח את מה שהביא לך ויוצא מהחנות. מה תעשה?[/quote]
*אני שונא אותך :-(
"קדימה צ'ימצ'אר!בוא נלך ללכוד כמה פוקימונים!" אומר לצ'ימצ'אר ואלך איתו לדרך שלפני העיר.
-
[quote=Rias Gremory;1356407]
[B][COLOR=green]ג'ייק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מגחף מזה שאתה יכול למות פעם נוספת. הדיג'ימון מתחיל לומר לך " מציע לך לא לצחוק. אתה יכול למות פעם נוספת למרות שנהרגת . טוב לפני שאני אתחיל אסביר את החוקים. הקרב היה הפוקימון שלך נגד הדיג'ימון שלך. אם הפוקימון שלך מתעלף הפסדת וההפף. טוב אני מקווה הבנת את החוקים. אנחנו מתחילים ". "זימון פוכדור" צועק הדיג'ימון ומופיע מולך פוכדור שנפתח לרווחה. מן הפוכדור יוצא [IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100723054737/digimon/images/6/68/Agumon_b.jpg[/IMG] יצור צהוב דמוי דרקון קטן העונה לשם "אגומון ". אגגומון מתחיל לדבר לפתע " תוציא את הפוקימון שלך. אני מתם להילחם נגד הפוקימון שלך ולהרוג אותו ".[/COLOR][/B][/quote]
"צא מדיטייט!" אוציא את מדיטייט "תקוף את היצור המכוער בגל קולי!"
-
[B][COLOR="Green"]ג'ייק
מדיטייט מקשיב לפקודה שלך ושולח גל קולי מעגלי ורוד לעבר אגומון. אגומון מתעצבן מזה שקראת לו יצור מוכער. אגומון זז במהירות ומתחמק בקלות מהגל קולי של מדטייט. אגומון מתחיל לדבר " ילד אל תזלזל בי. אני דיג'ימון חזק מאוד, הרי ידוע שהדיג'מונים חזקים יותר מהפוקימונים- זה הוכח פיסית. אז למדיטייט שלך אין שום סיכוי לנצח אותי בקרב " . לאחר זאת אגומון צועק" להבת תינוק ". הוא פותח את הפה שלו ומתוכו יוצא גוש אש קטן שדומה למתקפת גחלת שעף ישירות לכיון של מדיטייט שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]רין
למה אתה שונא אותי?, בחייאת חייתי באשליה שלא הגבתי לי במשחק איזה כמה ימים- פתאום אני רוא שהגבת. הדרך לפני העיר זאת השממה אין שם פוקימונים.
--------------
אתה מוציא את צ'ימצ'אר מהפוכדור שלו ויוצא מהחנות חד איתו. אתה מחליט ללכת ביחד עם צ'ימצ'אר לכיון דרך 1 לתפוס כמה פוקימונים חזקים שם. אתם הולכים לכיוען דרך 1 ומגיעים לעמודי האש הכחולים. צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על עמודי האש ומפלס לך דרך. אתה וצ'ימצ'אר ממשיכים ללכת אל דרך 1 ומגיעים לדרך במהירות רבה. לאחר כמה דקות אתם מגיעים למקום שבו היתם מקודם לפני שקניתם פוכדורים. הפעם אתה רואה בדרך 1 את הפוקימונים הבאים: ג'יודוד [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/074.png[/IMG] , גרבלר [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/075.png[/IMG] , פילוסווין [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/221.png[/IMG] , פוליורל [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/061.png[/IMG][/COLOR][/B]
קויסגר קופץ לאוויר ואז נוחת בחוזקה על כדור הצל כך שהוא מצליח להשמיד את כדור הצל וליצור חור קטן בזירה. קויסגר יורק מהפה שלו ירית בוץ לעבר אנדום. ירית הבוץ פוגעת ברלו השמאלית הקדמית של האנדור. לאחר מכן קויסגר שולח אקדח מים שפוגע באנדור. אננדור היה תקוע בגלל ירית הבוץ ולכן לא התחמק מן אקדח המים. אנור שולח גחלת אל הבוץ ומשחרר את רגלו הקדמית השמאלית. להביוה פונה אליך ואומר " אה נכון שכחתי. טוב זה לא כזה משנה לי. אנדור נשיכת אש כחולה ". אנדור רץ אל עמוד אש כחול שקרוב אליו ומשתמש עליו בנשיכה. האש הכחולה משתלבת עם מתקפת הנשיכה שלו. עכשיו האנדור רץ לעבר קויסגר במתקפת נשיכת אש כחולה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]אדריאן
אתה מסכים להצעת של הדיג'ימון. הדיג'ימון מצחקק מה שאמרת ואומר לך " יש לך עוד הרבה מה ללמוד בגיהנום ,חבביבי. טוב נתחיל את הקרב. אתה מוזמן לתקוף ראשון את הדיג'ימון שלי ". הדיג'ימון זורק פוכדור לאוויר, הפוכדור נפתח ומנו יוצא [IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20090130134627/digimon/images/d/d1/Gabumon_b.jpg[/IMG] יצור עם פרוו כחולה כזאת ועם קרן צהובה בראשו. היצור קד קידה לך ואומר לך " שלום ילד. שמי גאבומון. היום אני הולך להילחם נגדך והביס אותך בקרב ".[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Rias Gremory;1357188][B][COLOR="Blue"]אדריאן
אתה מסכים להצעת של הדיג'ימון. הדיג'ימון מצחקק מה שאמרת ואומר לך " יש לך עוד הרבה מה ללמוד בגיהנום ,חבביבי. טוב נתחיל את הקרב. אתה מוזמן לתקוף ראשון את הדיג'ימון שלי ". הדיג'ימון זורק פוכדור לאוויר, הפוכדור נפתח ומנו יוצא [IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20090130134627/digimon/images/d/d1/Gabumon_b.jpg[/IMG] יצור עם פרוו כחולה כזאת ועם קרן צהובה בראשו. היצור קד קידה לך ואומר לך " שלום ילד. שמי גאבומון. היום אני הולך להילחם נגדך והביס אותך בקרב ".[/COLOR][/B][/QUOTE]
"שלום גם לך יצור מוצר, היום אני הולך להביס אותך" אני אומר עם חיוך גדול על הפרצוף.
"טוטודייל תזהר, תתחיל עם אקדחי מים, אל תעשה משהו פזיז אחר כך ותתחמק מכל מה שהוא יעשה" אני אומר לו.
-
[QUOTE=Rias Gremory;1357188][B][COLOR="Green"]
קויסגר קופץ לאוויר ואז נוחת בחוזקה על כדור הצל כך שהוא מצליח להשמיד את כדור הצל וליצור חור קטן בזירה. קויסגר יורק מהפה שלו ירית בוץ לעבר אנדום. ירית הבוץ פוגעת ברלו השמאלית הקדמית של האנדור. לאחר מכן קויסגר שולח אקדח מים שפוגע באנדור. אננדור היה תקוע בגלל ירית הבוץ ולכן לא התחמק מן אקדח המים. אנור שולח גחלת אל הבוץ ומשחרר את רגלו הקדמית השמאלית. להביוה פונה אליך ואומר " אה נכון שכחתי. טוב זה לא כזה משנה לי. אנדור נשיכת אש כחולה ". אנדור רץ אל עמוד אש כחול שקרוב אליו ומשתמש עליו בנשיכה. האש הכחולה משתלבת עם מתקפת הנשיכה שלו. עכשיו האנדור רץ לעבר קויסגר במתקפת נשיכת אש כחולה.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קיוסגר תירה לעבר הפה שלו אקדח מים ואז תשתמש שוב ביריית בוץ" אומר לקיוסגר ואז אוסיף "ןלבסוף תשתמש בחבטת גוף"
-
קויסגר מקשיב לרעיון הנפלא שלך ומתחיל בלירות אקדח מים לעבר הפה של האנדור. האנדור מנסה להתחמק מן אקדח המים , אולם אקדח המים פוגע בהאנדור ומכבה את האש הכחולה. האנדור ממשיך לרוץ במתקפת נשיכה. קויסגר שוב משתמש בירית בוץ- הוא יורה כדור בוץ לעבר האנדור. האנדור קופץ ומתחמק מן הבוץ. האנדור מסתער על קויסגר והוא נושך אותו בחוזקה בזנבו. האנדור לא עוזב את קויסגר. קויסגר קופץ ומשתמש בחבטת גוף. רגע לפני שקויסגר פוגע בזירה האנדור עוזב את אחיזתו מקויסגר. אנדור שוב משתמש בכדור צל על קויסגר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]אדריאן
גאבומון אומר לך " אל תהיה כל כך בטוח שתנצח אותי. ". טוטודיל צועד כמה צעדים לפניך שהיה מול גאבומון. טוטודיל הוא זה שמתחיל ראשון. טוטודיל פותח את הפה שלו ושולח אקדח מים לעבר גאבומון. גאבומון לא מתחמק מן אקדח המים של טוטודיל. הוא נעזר בפרווה שעל גופו בשביל לספוג את אקדח המים. גאבומון מעלה חיוך על פניו ואומר " כמה מרענן. מתקפות מים לא יעבדו עלי . מכת קרן קטנה! ". גאבומון ועק ורץ קדימה אל טוטודיל שהקרן שלו מופנת אל טוטודיל. טוטודיל קופץ ותוך כדי מסתחר ומתחמק מן המתקפה של גאבומון.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Rias Gremory;1357801][B][COLOR="DarkRed"]אנדרו
קויסגר מקשיב לרעיון הנפלא שלך ומתחיל בלירות אקדח מים לעבר הפה של האנדור. האנדור מנסה להתחמק מן אקדח המים , אולם אקדח המים פוגע בהאנדור ומכבה את האש הכחולה. האנדור ממשיך לרוץ במתקפת נשיכה. קויסגר שוב משתמש בירית בוץ- הוא יורה כדור בוץ לעבר האנדור. האנדור קופץ ומתחמק מן הבוץ. האנדור מסתער על קויסגר והוא נושך אותו בחוזקה בזנבו. האנדור לא עוזב את קויסגר. קויסגר קופץ ומשתמש בחבטת גוף. רגע לפני שקויסגר פוגע בזירה האנדור עוזב את אחיזתו מקויסגר. אנדור שוב משתמש בכדור צל על קויסגר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"][/QUOTE]
"קיוסגר תשתמש ב[B]חבטה[/B] (לא חבטת גוף) על כדור הצל כדי להדוף אותו ואז תשתמש שוב ביריית בוץ ושוב אקדח מים" אגיד לקיוסגר
-
[quote=Rias Gremory;1357188][B][COLOR=green]ג'ייק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מדיטייט מקשיב לפקודה שלך ושולח גל קולי מעגלי ורוד לעבר אגומון. אגומון מתעצבן מזה שקראת לו יצור מוכער. אגומון זז במהירות ומתחמק בקלות מהגל קולי של מדטייט. אגומון מתחיל לדבר " ילד אל תזלזל בי. אני דיג'ימון חזק מאוד, הרי ידוע שהדיג'מונים חזקים יותר מהפוקימונים- זה הוכח פיסית. אז למדיטייט שלך אין שום סיכוי לנצח אותי בקרב " . לאחר זאת אגומון צועק" להבת תינוק ". הוא פותח את הפה שלו ומתוכו יוצא גוש אש קטן שדומה למתקפת גחלת שעף ישירות לכיון של מדיטייט שלך.[/COLOR][/B]
[/quote]
"תינוק?" אצחקק "תשתמש במגן מראה!" אורה למדיטייט.
-
[quote]רין
למה אתה שונא אותי?, בחייאת חייתי באשליה שלא הגבתי לי במשחק איזה כמה ימים- פתאום אני רוא שהגבת. הדרך לפני העיר זאת השממה אין שם פוקימונים.
--------------
אתה מוציא את צ'ימצ'אר מהפוכדור שלו ויוצא מהחנות חד איתו. אתה מחליט ללכת ביחד עם צ'ימצ'אר לכיון דרך 1 לתפוס כמה פוקימונים חזקים שם. אתם הולכים לכיוען דרך 1 ומגיעים לעמודי האש הכחולים. צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על עמודי האש ומפלס לך דרך. אתה וצ'ימצ'אר ממשיכים ללכת אל דרך 1 ומגיעים לדרך במהירות רבה. לאחר כמה דקות אתם מגיעים למקום שבו היתם מקודם לפני שקניתם פוכדורים. הפעם אתה רואה בדרך 1 את הפוקימונים הבאים: ג'יודוד , גרבלר , פילוסווין , פוליורל [/quote]
*אני שונא אותך כי אתה לא נותן לי לצאת עם זומבית :-(
"בוא נלך לג'יודוד!" אומר לצ'ימצ'אר "קדימה-השתמש בגחלת על הג'יודוד!" בבטחון 'כדאי שנתחיל ממשהו קל, אני לא רוצה להכביד על צ'ימצ'אר' אחשוב לעצמי.
-
[B][COLOR="Red"]רין
אם אתה כל כך רוצה לצאת עם הזומהית הזאת. אז אין לי בעיה, אתה יכול
--------------
אתה מחליט ללכת על דיג'ימון מכיון שהוא היה יריב לא קשה לצ'ימצ'אר שלך .רגע לפני שצ'ימצ'אר מתחיל לתקוף- האדמה שאתה, צ'ימצ'אר וג'יודוד נמצאים עליה מתחילה לתהרומם לגובה חצי מטר. סביכם נאספים פוקימונים פראים שמעודדים את ג'יודוש. מעליכם מרחפת המילה "FIGHT". צ'ימצ'אר פותח את הפה שלו משתמש במתק'פת גחלת. הוא שולח גחלת מהירה לעבר ג'יודוד. ג'יודווד לא מספיק מהיר ונפגע קצת מהגחלת. ג'יודוד מתאושש מהפגיעה שספג מצ'ימצ'אר ועובר לתקוף במתקפת גלגול את צ'ימצ'אר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ייק
אתה מצחחק משם המתקפה שאגומון משתמש על מדיטייט שלך. מדייטיט משתמש במגן מראה. במרחק כמה סנטימטרים ממנו מופיע מגן שקוף. המגן השקוף עודף בקלות רבה את להבת התינוק של של אגומון ומעיפה את הלהבה הישר אל אגומון . אגוומון יהיר בזה שהוא ינצח ולא שם לב בכלל שלהבת התינוק שהוא שלח עפה לעברו . להבת התינוק פוגעת הישר בפרצופו של אגומון. אגומון מתחיל להתעצבן נורא מזה ואומר לך " אתה תשלם על זה. אני עומד לאכול מדיטייט היום ". אגומון רץ לעבר מדייטיט עם פה פעור לרווחה במטרה לאכול אותו.[/COLOR][/B]
איזה FAIL אני חשבתי שקויסגר לא יודע חבטה אלה רק חבטת גוף, סורי.
------------------------------------------
קויסגר משתמש בזנב של בתור מתקפת חבט על כדור הצל. קויסגר חובט בעזת זנבו בכדור הצל ומעיף אותו הישר לאיפה האש הכחולה הגדולה מרחפת. כדור הצל נכנס לאש הכחולה ונעלם. קויסגר שוב ממשתמש בירית בוץ על האנדור. האנדור מתחמק מזה בעזרת זריזות רגליים קלה. קויסגר עוב לתקוף באקדח מים את האנדור בתקווה שהאנדור יפגע. אקדח מים נשלח אל האנדור. אנדור משתמש בנשיכה ושובר את מתקפת אקדח המים של קויסגר. האנדור מתחיל לרוץ לעבר קויסגר במתקפת נשיכה.[/COLOR][/B]
-
[quote]רין
אם אתה כל כך רוצה לצאת עם הזומהית הזאת. אז אין לי בעיה, אתה יכול
--------------
אתה מחליט ללכת על דיג'ימון מכיון שהוא היה יריב לא קשה לצ'ימצ'אר שלך .רגע לפני שצ'ימצ'אר מתחיל לתקוף- האדמה שאתה, צ'ימצ'אר וג'יודוד נמצאים עליה מתחילה לתהרומם לגובה חצי מטר. סביכם נאספים פוקימונים פראים שמעודדים את ג'יודוש. מעליכם מרחפת המילה "fight". צ'ימצ'אר פותח את הפה שלו משתמש במתק'פת גחלת. הוא שולח גחלת מהירה לעבר ג'יודוד. ג'יודווד לא מספיק מהיר ונפגע קצת מהגחלת. ג'יודוד מתאושש מהפגיעה שספג מצ'ימצ'אר ועובר לתקוף במתקפת גלגול את צ'ימצ'אר.[/quote]
א)זה ג'יודוד, לא דיג'ימון ולא ג'יודוש Xd
ב)זה זומבית, לא זומהית Xd
------------------------------------------------------------
"צ'ימצ'אר-תקפוץ ותשתמש עליו בגחלת ואז בשריטה!" אומר לצ'ימצ'אר.
-
[B][COLOR="Red"]רין
שגיאות הקלדה-הקלדתי מהר בלי לבדוק.
-----------------------------------------------------------
צ'ימצ'אר שומע לפקוד שלך ומיד קופץ לגובה. הקפיצה שלו גורמת לצ'ימצ'אר להתחמק מן הגלגול של ג'יודוד. בעודו באוויר צ'ימצ'אר תוקף בגחלת את ג'יודוד. ג'יודוד עדין מבולבל מן מתקפת הגלגל של עצמו ולכן לא מתחמק. הגחלת פוגעת הישר בפרצופו של ג'יודוד. ג'יודוד נפצע קלות מן הגחלת ודי מעוצבן מזה.צ'ימצ'אר נוחת על הזירה ומיד רץ אל ג'יודוד במתקפת שריטה. ג'יודוד מתחמק בעזרת גלגול מהשריטה.ג'יודוד עובר להשתמש בזריקת אבנים. הוא מוציא אבנים מהזירה ומתחיל לזרק אותם לעבר צ'ימצ'אר שלך.[/COLOR][/B]
-
[quote]רין
שגיאות הקלדה-הקלדתי מהר בלי לבדוק.
-----------------------------------------------------------
צ'ימצ'אר שומע לפקוד שלך ומיד קופץ לגובה. הקפיצה שלו גורמת לצ'ימצ'אר להתחמק מן הגלגול של ג'יודוד. בעודו באוויר צ'ימצ'אר תוקף בגחלת את ג'יודוד. ג'יודוד עדין מבולבל מן מתקפת הגלגל של עצמו ולכן לא מתחמק. הגחלת פוגעת הישר בפרצופו של ג'יודוד. ג'יודוד נפצע קלות מן הגחלת ודי מעוצבן מזה.צ'ימצ'אר נוחת על הזירה ומיד רץ אל ג'יודוד במתקפת שריטה. ג'יודוד מתחמק בעזרת גלגול מהשריטה.ג'יודוד עובר להשתמש בזריקת אבנים. הוא מוציא אבנים מהזירה ומתחיל לזרק אותם לעבר צ'ימצ'אר שלך.[/quote]
"תקפוץ על האבנים ותתקדם לעבר ג'יודוד!" אומר לצ'ימצ'אר "אחר כך תשתמש בשריטה!"
-
[quote=Rias Gremory;1358453][B][COLOR=green]ג'ייק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מצחחק משם המתקפה שאגומון משתמש על מדיטייט שלך. מדייטיט משתמש במגן מראה. במרחק כמה סנטימטרים ממנו מופיע מגן שקוף. המגן השקוף עודף בקלות רבה את להבת התינוק של של אגומון ומעיפה את הלהבה הישר אל אגומון . אגוומון יהיר בזה שהוא ינצח ולא שם לב בכלל שלהבת התינוק שהוא שלח עפה לעברו . להבת התינוק פוגעת הישר בפרצופו של אגומון. אגומון מתחיל להתעצבן נורא מזה ואומר לך " אתה תשלם על זה. אני עומד לאכול מדיטייט היום ". אגומון רץ לעבר מדייטיט עם פה פעור לרווחה במטרה לאכול אותו.[/COLOR][/B][/quote]
"תשתמש בהרבה מגני מראה!" אורה למדיטייט להקיף את אגומון במגני מראה, אגומון בטח יעצור בתהייה מה הולך כאן.
"תשלח גל בלבול* לתוך החדר מראות ותסגור אותו!" ככה שככל שאגומון יתחמק הקול של הגל יגבר ויגרום לו להתחרש, וגם המתקפה תפגע בסופו של דבר.
---
*שילוב של גל קולי ובלבול
אם תעשה שזה לא יעבוד אני שונא אותך, זה המתקפה הכי מקורית שהשתמשו בה במשחק הזה ^^
-
[QUOTE=Rias Gremory;1358453][B][COLOR="Red"]
איזה FAIL אני חשבתי שקויסגר לא יודע חבטה אלה רק חבטת גוף, סורי.
------------------------------------------
קויסגר משתמש בזנב של בתור מתקפת חבט על כדור הצל. קויסגר חובט בעזת זנבו בכדור הצל ומעיף אותו הישר לאיפה האש הכחולה הגדולה מרחפת. כדור הצל נכנס לאש הכחולה ונעלם. קויסגר שוב ממשתמש בירית בוץ על האנדור. האנדור מתחמק מזה בעזרת זריזות רגליים קלה. קויסגר עוב לתקוף באקדח מים את האנדור בתקווה שהאנדור יפגע. אקדח מים נשלח אל האנדור. אנדור משתמש בנשיכה ושובר את מתקפת אקדח המים של קויסגר. האנדור מתחיל לרוץ לעבר קויסגר במתקפת נשיכה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קיוסגר תשתמש בבירית בוץ על האדמה שלפני האנדור ואז תרוץ אליו ותשתמש בחבטה" אגיד לקיוסגר
-
[B][COLOR="DarkRed"]אנדרו[/COLOR][/B]
קויסגר מקשיב להוראה שלך ומשתמש בירית בוץ. הוא דולח ירית בוץ חזקה שפוגעת בסביבה לפני האנדור ומונעת ממנו להגיע אליך. קויסגר מנצל זאת שהאנדור לא יכול לזוז ומשתמש בחבטה עם זנבו הגדול על האנדור. אנדור לא יכול לזוז ולכן אין באפשרותו להתחמק מהחבטה. חבטת הזנב של קויסגר פוגעת באנדור ומעיפה אותו חזק אל מחוץ לזירה. אנדור מתנגש בקיר בעוצמה רבה ומתעלף. השופט מכריז " אנדור מעולף ולכן הגיע זמנו למות. 1-0 לאנדור".
אתה שמח מאוד שקויסגר נצח בקרב, אך עדיין חושש לגורלו של טאפיג שלכוד בלהבה הכחולה. איכשהאו הלהבה הכחולה שמעל הזירה מושמדת לרסיסים וממנה נופלים טאפיג ופינסיר. אתה מביט אל שניהם ורואה ששנים מעולפים. השפוט מכריז שוב " קרב זה נגמר בתיקו, לכן טאפיג, פנסיר, אנדור ידונו למות- זה אומר שאנדרו נצח בקרב ".
אתה מביט אל הזירה ומבחין ב3 יצורים עם קלשון בידיהם וגלימה שחורה, אתה מבין שאלו מלאכי מוות שבאו להרוג את טאפיג, פנסיר, ואנדור על זה שהפסידו בקרב. מה תעשה?
[B][COLOR="Green"]ג'ייק[/COLOR][/B]
אין צורך לשנוא אותי
----------------------
מדיטייט משלב את ידו ומשתמש במתקפת מגן מראה על אגומון. אגומון רץ ולפתע נתקל במגן המראה של מדיטייט. לאחר כמה שניות מלא מגני מראה מקיפים את אגומון ולא מאפשים לו לזוז אפילו סנטימטר אחד. מדיטייט ממנצל את המצב שבו אגומון נמצא בו ושולח גל על קולי, מיד אחרי זה הוא משתמש בבלבול על גל על קולי. הבלבול גורם ל2 המתקפות להתמזג למתקפה אחת-גל בלבול. גל הבלבול חודר דרך מגני המראה ומתחיל לפגוע באגומון בלי הפסקה במשך 10 דקות שלמות. לאחר 10 דקות גל הבלבול מפסיק לתקוף ואגומון מתעלף מזה שנגמר לו הכוח. גופו של אגומון מתחיל להתפורר לרסיסי מידע. הדיג'ימון השני שדומה לשלד אומר לך " הרגלת לי את אגומון ולכן נצחת ". הוא זורק לעברך פוכדור 1 כפי שהבטיח לך ונעלם.
[B][COLOR="Red"]רין[/COLOR][/B]
צ'ימצ'אר קופץ לעבר האבנים שעפות דרכו. בעזרת אבנים צ'ימצ'אר מנתר לאבן לאבן בקלות רבה וכך מתקדם במהירות לעבר ג'יאודוד בעזרת המתקפה של עצמו. כשצ'ימצ'אר מגיע מסזפיק קרוב לעבר ג'יאודוד הוא מציא את טפריו ומשתמש במתקפת שריטה חזקה על ג'יודוד. מתקפת השריטה פוגעת די קשה בג'יודוד וכמעט גורמת לו היפצע ושירד לו דם. אתה שם לב לשג'יודוד מתחיל להתנשאף בכבדות וזה סימן שהוא מתחיל להיחלש. ג'יודוד הופך לכדור ומשתמש במתקפת גלגול על צ'ימצ'אר.
-
[quote]רין
צ'ימצ'אר קופץ לעבר האבנים שעפות דרכו. בעזרת אבנים צ'ימצ'אר מנתר לאבן לאבן בקלות רבה וכך מתקדם במהירות לעבר ג'יאודוד בעזרת המתקפה של עצמו. כשצ'ימצ'אר מגיע מסזפיק קרוב לעבר ג'יאודוד הוא מציא את טפריו ומשתמש במתקפת שריטה חזקה על ג'יודוד. מתקפת השריטה פוגעת די קשה בג'יודוד וכמעט גורמת לו היפצע ושירד לו דם. אתה שם לב לשג'יודוד מתחיל להתנשאף בכבדות וזה סימן שהוא מתחיל להיחלש. ג'יודוד הופך לכדור ומשתמש במתקפת גלגול על צ'ימצ'אר.[/quote]
"צ'ימצ'אר-תקפוץ ותשתמש עליו בגחלת!" אומר לצ'ימצ'אר.
-
[QUOTE=Rias Gremory;1366655][B][COLOR="DarkRed"]אנדרו[/COLOR][/B]
קויסגר מקשיב להוראה שלך ומשתמש בירית בוץ. הוא דולח ירית בוץ חזקה שפוגעת בסביבה לפני האנדור ומונעת ממנו להגיע אליך. קויסגר מנצל זאת שהאנדור לא יכול לזוז ומשתמש בחבטה עם זנבו הגדול על האנדור. אנדור לא יכול לזוז ולכן אין באפשרותו להתחמק מהחבטה. חבטת הזנב של קויסגר פוגעת באנדור ומעיפה אותו חזק אל מחוץ לזירה. אנדור מתנגש בקיר בעוצמה רבה ומתעלף. השופט מכריז " אנדור מעולף ולכן הגיע זמנו למות. 1-0 לאנדור".
אתה שמח מאוד שקויסגר נצח בקרב, אך עדיין חושש לגורלו של טאפיג שלכוד בלהבה הכחולה. איכשהאו הלהבה הכחולה שמעל הזירה מושמדת לרסיסים וממנה נופלים טאפיג ופינסיר. אתה מביט אל שניהם ורואה ששנים מעולפים. השפוט מכריז שוב " קרב זה נגמר בתיקו, לכן טאפיג, פנסיר, אנדור ידונו למות- זה אומר שאנדרו נצח בקרב ".
אתה מביט אל הזירה ומבחין ב3 יצורים עם קלשון בידיהם וגלימה שחורה, אתה מבין שאלו מלאכי מוות שבאו להרוג את טאפיג, פנסיר, ואנדור על זה שהפסידו בקרב. מה תעשה?
[/QUOTE]
'לא נראה לי' אחשוב לעצמי ואז אחכה עד שאחד מהם יתקרב לטפיג "קיוסגר תשתמש באקדח מים על היצור הזה" אומר לקיוסגר ואצביע על היצור שהתקדם לעבר טפיג "מה הולך פה, למה אתם הורגים לי את הפוקימונים?" אשאל ואז אוסיף "רק בגלל שהוא לא יכול להלחם לא אומר שצריך להרוג אותו"
-
הרשמה מחדש נפתחה מי שרוצה להרשם מוזמן- שליחת טופס בה.פ
אתה מתנגד בתוקף שטאפיג שלך הולך למות על ידי מלאכי המוות. קוויסגר שעוד יכול להילחם שולח אקדח מים למאך המוות שמתקדם לעבר טאפיג. אקדח המים פוגע במאלך המוות ומעיף אותו לקיר שמאחוריו. אתה מחזיר את טאפיג לפוכדור ואת קויסגר לפני שיקרה להם משהו. להביוה אומר לך " זה החוק במכון שלי, פוקימון שמפסיד דינו מוות. אז תשיג עוד טאפיג ביג דיל. יש לי מלא פוקימונים אז לא אכפת לי להפסיד פנסיר והאנדור. קח את התג שלך בזכית המכון " . להביוה זורק לעברך תג שאתה תופס אותו. אתה מסתכל על התג [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/icon/257.png[/IMG] ורואה שהוא בנוי בצורת בלייזיקין קטן.
אתה מורה לצ'ימצ'אר לקפוץ ואז לשתמש בגחלת על ג'יודוד. צ'ימצ'אר קופץ לגובה קצת וכך לא נפגע מהגלגול של ג'יודוד. כשג'יודוד מפסיק להתגלגל. צ'ימצ'אר נוחת על האדמה ושולח גחלת מהירה על ג'יודוד. ג'יודוד לא מספיק להתחמק ונפגע מן הגחלת. אתה שם לב שג'יודוד מתמוטט על האדמה ומתעלף. נצחת בקרב והזירה חוזרת לצורה המקורית. צ'ימצ'אר שמח שניצח את ג'יודוד.
-
[QUOTE=monster;1323366]פרסומת סמויה [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49712-[/url] אשמח אם תצביעו.
[COLOR=SandyBrown][B]בארי[/B][/COLOR]
הפרופסור אומר לך " אני לא פוקידע שיכול להגיד לך איפה נמצא וולפקיס. אין לי מושג איפה הוא נמצא. כל מה שאני יכול להגיד שולפקיס קיימים והם מסתובבים בחופשיות בעיר. אז תלך ברחובות העיר ויש סיכוי שתמצא אחד.אם אין לך עוד שאלות אז להתראות לך ". הפרופסור נכנס למעבדה שלו .אתה מתחיל ללכת ברחובות העיר אחר חיפוש ולפקיס. אתה הולך ברחובות כבר כמה דקות ולא מוצא אף זכר לוולפקיס. לפתע אתה שומק קול מוזר שפוגע בקרקע. אתה מעיף מבט סביבך ורואה [IMG]http://www.mariowiki.com/images/thumb/2/24/MP9_Chain_Chomp_Bust.png/75px-MP9_Chain_Chomp_Bust.png[/IMG]יצור עגול כזה שמזכיר קצת פוכדור רגיל, אך יש לו פה ושיננים וזנב של שראראות. היצור רודף אחר [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/037.png[/IMG]וולפקיס כנראה בשביל לאכול אותו. אתה שם לב שהילה כחולה בצורת סקרוירטל מקיפה את היצור. היצור פותח את הפה שלו ושולח זרם מים לעבר וולפקיס שמזכיר אקדח מים. אקדח המים פוגע בולפקיס ומעלף אותו. היצור מתקרב אל ולפקיס כדי לאכול אותו. מה תעשה?
[/QUOTE]
אנשום עמוק ואתחיל לרוץ לכיוון היצור, וכשהאני אגיע אליו אני אבעט בו הכי חזק שאני יכול.
~~~~~~~~~~~~
להתראות בעוד כמה חודשים טובים חח..
-
[quote=monster;1366655][B][COLOR=green]ג'ייק[/COLOR][/B]
אין צורך לשנוא אותי
----------------------
מדיטייט משלב את ידו ומשתמש במתקפת מגן מראה על אגומון. אגומון רץ ולפתע נתקל במגן המראה של מדיטייט. לאחר כמה שניות מלא מגני מראה מקיפים את אגומון ולא מאפשים לו לזוז אפילו סנטימטר אחד. מדיטייט ממנצל את המצב שבו אגומון נמצא בו ושולח גל על קולי, מיד אחרי זה הוא משתמש בבלבול על גל על קולי. הבלבול גורם ל2 המתקפות להתמזג למתקפה אחת-גל בלבול. גל הבלבול חודר דרך מגני המראה ומתחיל לפגוע באגומון בלי הפסקה במשך 10 דקות שלמות. לאחר 10 דקות גל הבלבול מפסיק לתקוף ואגומון מתעלף מזה שנגמר לו הכוח. גופו של אגומון מתחיל להתפורר לרסיסי מידע. הדיג'ימון השני שדומה לשלד אומר לך " הרגלת לי את אגומון ולכן נצחת ". הוא זורק לעברך פוכדור 1 כפי שהבטיח לך ונעלם.[/quote]
יופי ^^
---
"כבר שכחתי מה הוא הבטיח לי" אמלמל לעצמי ואלטף את מדיטייט, בעודי חושב 'בגלל שהשה"ם הזה לא מגיב כמעט <<'
אפתח את הפוקדור, תוהה מה יש שם.
-
[QUOTE=monster;1370544]הרשמה מחדש נפתחה מי שרוצה להרשם מוזמן- שליחת טופס בה.פ
אתה מתנגד בתוקף שטאפיג שלך הולך למות על ידי מלאכי המוות. קוויסגר שעוד יכול להילחם שולח אקדח מים למאך המוות שמתקדם לעבר טאפיג. אקדח המים פוגע במאלך המוות ומעיף אותו לקיר שמאחוריו. אתה מחזיר את טאפיג לפוכדור ואת קויסגר לפני שיקרה להם משהו. להביוה אומר לך " זה החוק במכון שלי, פוקימון שמפסיד דינו מוות. אז תשיג עוד טאפיג ביג דיל. יש לי מלא פוקימונים אז לא אכפת לי להפסיד פנסיר והאנדור. קח את התג שלך בזכית המכון " . להביוה זורק לעברך תג שאתה תופס אותו. אתה מסתכל על התג [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/icon/257.png[/IMG] ורואה שהוא בנוי בצורת בלייזיקין קטן.
[/QUOTE]
'נו באמת' אחשוב לעצמי בעצבים 'איזו חיקים יש בגהנום הזה'. לאחר מיכן אצא מהמכון ואתחיל ללכת בדרך ללא מטרה מסוימת. 'מה עכשיו, אני מנחש שצריך להגיע למכון השני אבל איך' אחשוב לעצמי ואנסה למצצוא משהו שמתפקד כמרכז פוקימונים או משהוא דומה
-
אתה יוצא מן מכון האש שהרגע בסת אותו כשבידיך תג האש, אתה ממש מאושר שהצלחת להביס את מכון ה1 שלך והצלחת את טאפיג מן המוות שקרב בא. אתה מחליט לחפש "בלהבה כחול" מקום שמזכיר מרכז פוקימונים שיכול לרפא את ההפוקימונים שלך. אתה מסתוב בעיר ומוצא מן בניין מוזר כזה שעטוף בערפל מוזר. אתה נכנס למבנה בחשש וכ
שאתה נכנס אתה רואה זומבית חמודה בדלפק שאומרת לך " אתה רוצה שארפא לך את הפוקימונים הפצועים שלך ?"
אני מגיב שמתחשק לי.
--------------
אתה מלטף את מדיטייט על זה שהצליח לנצח את הדיג'ימון מולו. אתה לוחץ על הכפתור שנמצא במרכז הפוכדור בשביל לראות מה יש בו. הפוכדור נפתח ואתה שם לב אין בו אף פוקימון או כל דבר אחר. זה פשוט פוכדור רגיל שניתן לתפוס איתו פוקימונים .
[B][COLOR="SandyBrown"]בארי[/COLOR][/B]
XD
-----------------------------------------------
אתה מחליט לבעוט ביצור המוזר. לפני שאתה בועט בו אתה נושף נשימה עמוקה ומתחיל לרוץ לכיונו. כשאתה קרוב מספיק אליו אתה נותן לו את הבעיה הכי חזקה שאתה יכול לתת לו. הבעיטה פוגעת ביצור ומצליחה להזיז אותו כמה סנטימטרים. היצור מתעצבן ואומר לך " הי, אל תבעט בי ככה, זה כואב לי ממש. חתיכת רשע. טוב על זה שאתה מנסה להרוג אותי, אני אוכל את הגוף הטעים שלך -מקווה שלא אכפת לך ". היצור קופץ ומסתער לעברך כדי לאכול אותך.
-
[quote=monster;1373884][B][COLOR=green]ג'ייק[/COLOR][/B]
אני מגיב שמתחשק לי.
--------------
אתה מלטף את מדיטייט על זה שהצליח לנצח את הדיג'ימון מולו. אתה לוחץ על הכפתור שנמצא במרכז הפוכדור בשביל לראות מה יש בו. הפוכדור נפתח ואתה שם לב אין בו אף פוקימון או כל דבר אחר. זה פשוט פוכדור רגיל שניתן לתפוס איתו פוקימונים .[/quote]
אשים אותו בכיס שלי ואלך לחפש פוקימונים כדי לתפוס או אם משהו מעניין קורה
-
[quote]רין
אתה מורה לצ'ימצ'אר לקפוץ ואז לשתמש בגחלת על ג'יודוד. צ'ימצ'אר קופץ לגובה קצת וכך לא נפגע מהגלגול של ג'יודוד. כשג'יודוד מפסיק להתגלגל. צ'ימצ'אר נוחת על האדמה ושולח גחלת מהירה על ג'יודוד. ג'יודוד לא מספיק להתחמק ונפגע מן הגחלת. אתה שם לב שג'יודוד מתמוטט על האדמה ומתעלף. נצחת בקרב והזירה חוזרת לצורה המקורית. צ'ימצ'אר שמח שניצח את ג'יודוד.[/quote]
"וואי תודה לאל שניצחנו!" אומר לצ'מצ'אר.לאחר מכן אבדוק בתיק אם יש לי פוכדורים.
-
[QUOTE=monster;1373884][B][COLOR="DarkRed"]אנדרו[/COLOR][/B]
אתה יוצא מן מכון האש שהרגע בסת אותו כשבידיך תג האש, אתה ממש מאושר שהצלחת להביס את מכון ה1 שלך והצלחת את טאפיג מן המוות שקרב בא. אתה מחליט לחפש "בלהבה כחול" מקום שמזכיר מרכז פוקימונים שיכול לרפא את ההפוקימונים שלך. אתה מסתוב בעיר ומוצא מן בניין מוזר כזה שעטוף בערפל מוזר. אתה נכנס למבנה בחשש וכ
שאתה נכנס אתה רואה זומבית חמודה בדלפק שאומרת לך " אתה רוצה שארפא לך את הפוקימונים הפצועים שלך ?"
[[/QUOTE]
"כן בבקשה" אומר לזומבית, אגיש לה את הפוכדורים של טפיג וקיוסגר ואחכה עד שתסיים לטפל בהם
-
[B][COLOR="YellowGreen"]Gamatatsu-הצטרף, למשחק. אז אי אפשר להירשם יותר למשחק.[/COLOR][/B]
הזומבית לוקחת את הפוכדורים של טאפיג וקויסגר ושמה אותם בתוך מכונה שעושה רעש ואורות מוזרים. לאחר 5 דקות שהמכונה מסתיימת לפעול, הזומבית לוקחת את הפוכדורים ומגישה לך אותם יחד עם עוד 3 חפצים. הזומבית שמה את 5 החפצים על הדופק שמולך ואומרת לך" טאפיג וקויסגר בריאים ושלמים. 3 החפצים האחרים שהבאתי לך הם : מחסנית בשביל התגים שלך, מפה של עולם הגיהנום ופוקידע שיתן לך מידע על כל מה שתרצה. אז בהצלחה במסע שלך, שהיה לך יום נורא בגיהנום כמו השטן אומר".
אתה בודק את התיק שלך ורואה שמונחים שם 10 פוכדורים רקים שקנית אותם מהחנות שמנהלת הזומבית החמודה. אתה לוקח פוכדור ריק אחד וזורק אותו לעבר ג'יודוד. הפוכדור עף אל ג'יודודפוגע בו ונפתח. אור לבן יוצא מהפוכדור ועוטף את ג'יודוד. ג'יודוד נכנס לפוכדור. הפוכדור נסגר ומתחיל לזוז ימינה ומשאלה. כעבור שניות ספורות, הפוכדור נעצר. ברכותי לכדת ג'יודוד הפוקימון הראשון שלכדת. בקרוב יעודכן אצלך.
אתה שם את הפוכדור שקיבלת ביושר בכיס שלך ומתחיל ללכת בדרך 1 יחד עם מדייטייט שמרחף לו באוויר. כשאתם הולכים בדרך 1 אתם מחפשים פוקימונים נחמדים שתוכל לתפוס עם הפוכדור שקיבלת. אתם מסתובבים בדרך 1 10 דקות ומצליחים למצוא את הפוקימונים הבאים בדרך 1: [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/074.png[/IMG] ג'יודוד, [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/075.png[/IMG] גרבלר, [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/232.png[/IMG] דונפן, [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/092.png[/IMG] וגסטלי שמסתובבים בדרך 1
[B][COLOR="Purple"]קילר[/COLOR][/B]
אתה קם לבוקר יפהפיה שבו השמש זורחת, הציפורים מציצות, החתול שלך מנסה לעשות *** עם החתולה של השכנה. כרגיל יום רגיל אצלך. אתה קם מהמיטה שלך ומיד אוכל ארוחת בוקר ויוצא ממביתך לסיור ביער הקרוב שליד ביתך. ביער אתה אוסף אצטרובלים בשביל ארוחת ערבבשביל. בשעה 4 בצהריים אטתה שומע קול מוזר שבא מהשיחים. אתה ניגש אל השיחים לבדוק מה זה ורואה [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/409.png[/IMG] ראמפארדוס זוהר ענקי שדי מעוצבן. ראמפארדוס תוקף בראשיית זן שמעיפה אותך לעזעזל ואתה מתמוטט. תה חושב שהגיע זמנך למות אבל כשאתה מתעורר אתה רואה שכל גופך כבול בשרשראות ענקיות שלא תברח.מעליך נמצא גרדום ענקי שעוד מעט יערוף את ראשיך. לידך עומד בן אדם עם מסיכה שחורה על פניו שאומר לך " אדון קילר, יש לך מילים אחרונות לפני שאני אהרוג אותך ?".
-
[quote]רין
אתה בודק את התיק שלך ורואה שמונחים שם 10 פוכדורים רקים שקנית אותם מהחנות שמנהלת הזומבית החמודה. אתה לוקח פוכדור ריק אחד וזורק אותו לעבר ג'יודוד. הפוכדור עף אל ג'יודודפוגע בו ונפתח. אור לבן יוצא מהפוכדור ועוטף את ג'יודוד. ג'יודוד נכנס לפוכדור. הפוכדור נסגר ומתחיל לזוז ימינה ומשאלה. כעבור שניות ספורות, הפוכדור נעצר. ברכותי לכדת ג'יודוד הפוקימון הראשון שלכדת. בקרוב יעודכן אצלך.[/quote]
"יאי לכדתי ג'יודוד!" אומר בשמחה ואקח את הפוכדור.לאחר מכן אחפש עוד פוקימונים להילחם מולם.
-
[quote=monster;1377749][B][COLOR=yellowgreen]Gamatatsu-הצטרף, למשחק. אז אי אפשר להירשם יותר למשחק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]קילר[/COLOR][/B]
אתה קם לבוקר יפהפיה שבו השמש זורחת, הציפורים מציצות, החתול שלך מנסה לעשות *** עם החתולה של השכנה. כרגיל יום רגיל אצלך. אתה קם מהמיטה שלך ומיד אוכל ארוחת בוקר ויוצא ממביתך לסיור ביער הקרוב שליד ביתך. ביער אתה אוסף אצטרובלים בשביל ארוחת ערב בשביל. בשעה 4 בצהריים אטתה שומע קול מוזר שבא מהשיחים. אתה ניגש אל השיחים לבדוק מה זה ורואה [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/409.png[/IMG] ראמפארדוס זוהר ענקי שדי מעוצבן. ראמפארדוס תוקף בראשיית זן שמעיפה אותך לעזעזל ואתה מתמוטט. תה חושב שהגיע זמנך למות אבל כשאתה מתעורר אתה רואה שכל גופך כבול בשרשראות ענקיות שלא תברח.מעליך נמצא גרדום ענקי שעוד מעט יערוף את ראשיך. לידך עומד בן אדם עם מסיכה שחורה על פניו שאומר לך " אדון קילר, יש לך מילים אחרונות לפני שאני אהרוג אותך ?".[/quote]
אסתכל על האיש עם המסכה השחורה ואנסה לחשוב כמה דקות על מה אני אגיד לו,אחרי שאני אחשוב על משהו אגיד לו:"איך הגעת למקצוע הזה?".
*מקורי לא?
-
[B][COLOR="Purple"]קילר[/COLOR][/B]
לאחר כמה דקות של חשיבה אתה מוצא מה להגיד לאיש במסיכה. האיש במסיכה עונה לשאלה המוזרה שלך " טוב תראה מאז שנולדתי אני סאדיסט, אני נהנ לרצוח אנשים. בקצוע הזה אתה מרוויח מיליון שקל על כל בן אדם שאתה הורג. אז זאת אחלה עבודה בשבילי." .האיש במסיכה לוחץ על כפתור שגורם לגרדום הענקי לרדת עליך.הגרדום הענקי תוך שניות ספורות עורף את ראשך ואתה מת.
[SIZE="4"][B][COLOR="Red"]game over[/COLOR][/B][/SIZE]
אתה רואה את 2 המילים האלו מופיעות מולך ומקיפות את כול גופך.אתה שם לב שהגוף שלך הוא כולו בצבע לבן ומשהו נושא אותך לאנשהו. אתה מנסה להבין מה מושך אותך ואתה רואה מין יצור כחול וארוך שדומה לנחש ענקי שיש לו שפם ענקי.
היצור אומר לך" שמי דראקס, אני זה שיחליט אם תיכנס לגיהנום או שנשמתך פשוט תעילם מהעולם הזה. כדי להיכנס לגיהנום עליך לעבור מבחן קטן". לאחר כמה דקות , דראקס עוצר ומולך מופיעים 3 מלבנים. במלבן א' כתוב " יוגי הו" , מלבן ב' כתוב" וואן פיס '" , במלבן ג' כתוב "SAO'".
דראקס ממשיך לדבר אליך " עליך לבחור מלבן 1שיקבע איזה מבחן תעבור , בשביל להיכנס לגיהנום".
אתה די שמח שהצלחת ללכוד את ג'יודוד הפוקימון הראשון שתפסת בגיהנום. אתה אוסף את הפכדור של ג'יודוד ושם אותו בתיק שלך. לאחר מכן אתה וצ'ימצ'אר משיכים להסתובב בדרך 1 אחר חיפוש פוקימונים אחרים לתפיסה. לאחר הליכה אתם שמים לב לשני דונפן שנלחמים זה בזה. שני הדונפן משתמשים בגלגול ומתחילים להתנגש אחד בשני בעוצמה רבה. כעבור זמן קצר אתה מבחין שדונפן א' להבות של אש מקיפות אותו ואת דונפן ב' ברקים מקיפים את גלגול שלו. ני הדונפן מתנגשים זה בזה בשני מתקפות חדשות שאף פעם לא ראית.
שני הדונפן מתנגשים בחוזקה זה בזה ונופלים על האדמה. הנפילה היתה כה חזקה שיצרה סביבה שני מכתשים ענקיים. שני הדונפן מעולפים בעקבות הקרב ביניהם.
-
[quote]רין
אתה די שמח שהצלחת ללכוד את ג'יודוד הפוקימון הראשון שתפסת בגיהנום. אתה אוסף את הפכדור של ג'יודוד ושם אותו בתיק שלך. לאחר מכן אתה וצ'ימצ'אר משיכים להסתובב בדרך 1 אחר חיפוש פוקימונים אחרים לתפיסה. לאחר הליכה אתם שמים לב לשני דונפן שנלחמים זה בזה. שני הדונפן משתמשים בגלגול ומתחילים להתנגש אחד בשני בעוצמה רבה. כעבור זמן קצר אתה מבחין שדונפן א' להבות של אש מקיפות אותו ואת דונפן ב' ברקים מקיפים את גלגול שלו. ני הדונפן מתנגשים זה בזה בשני מתקפות חדשות שאף פעם לא ראית.
שני הדונפן מתנגשים בחוזקה זה בזה ונופלים על האדמה. הנפילה היתה כה חזקה שיצרה סביבה שני מכתשים ענקיים. שני הדונפן מעולפים בעקבות הקרב ביניהם.[/quote]
"מגניב!אני אתפוס את זה עם הברקים!" אומר ואזרוק פוכדור מהתיק שלי על הדונפן שהוציא ברקים מגופו.
-
[QUOTE=monster;1377749][B][COLOR="YellowGreen"]Gamatatsu-הצטרף, למשחק. אז אי אפשר להירשם יותר למשחק.[/COLOR][/B]
הזומבית לוקחת את הפוכדורים של טאפיג וקויסגר ושמה אותם בתוך מכונה שעושה רעש ואורות מוזרים. לאחר 5 דקות שהמכונה מסתיימת לפעול, הזומבית לוקחת את הפוכדורים ומגישה לך אותם יחד עם עוד 3 חפצים. הזומבית שמה את 5 החפצים על הדופק שמולך ואומרת לך" טאפיג וקויסגר בריאים ושלמים. 3 החפצים האחרים שהבאתי לך הם : מחסנית בשביל התגים שלך, מפה של עולם הגיהנום ופוקידע שיתן לך מידע על כל מה שתרצה. אז בהצלחה במסע שלך, שהיה לך יום נורא בגיהנום כמו השטן אומר".
[/QUOTE]
"יום נוראי גם לך" אשיב בסיפוק קטן ואצא מ"מרכז הפוקימונים". 'עכשיו, בוא נעיף מבט במפה הזאת' אחשוב לעצמי בזמן שאקח את המפה יאתחיל לעיין בה כדי לגלות איפה אני ולאן אני צריך ללכת
-
[QUOTE]
[B][COLOR=#800080]קילר
[/COLOR][/B]לאחר כמה דקות של חשיבה אתה מוצא מה להגיד לאיש במסיכה. האיש במסיכה עונה לשאלה המוזרה שלך " טוב תראה מאז שנולדתי אני סאדיסט, אני נהנ לרצוח אנשים. בקצוע הזה אתה מרוויח מיליון שקל על כל בן אדם שאתה הורג. אז זאת אחלה עבודה בשבילי." .האיש במסיכה לוחץ על כפתור שגורם לגרדום הענקי לרדת עליך.הגרדום הענקי תוך שניות ספורות עורף את ראשך ואתה מת.
[SIZE=4][B][COLOR=red]game over[/COLOR][/B][/SIZE]
אתה רואה את 2 המילים האלו מופיעות מולך ומקיפות את כול גופך.אתה שם לב שהגוף שלך הוא כולו בצבע לבן ומשהו נושא אותך לאנשהו. אתה מנסה להבין מה מושך אותך ואתה רואה מין יצור כחול וארוך שדומה לנחש ענקי שיש לו שפם ענקי.
היצור אומר לך" שמי דראקס, אני זה שיחליט אם תיכנס לגיהנום או שנשמתך פשוט תעילם מהעולם הזה. כדי להיכנס לגיהנום עליך לעבור מבחן קטן". לאחר כמה דקות , דראקס עוצר ומולך מופיעים 3 מלבנים. במלבן א' כתוב " יוגי הו" , מלבן ב' כתוב" וואן פיס '" , במלבן ג' כתוב "SAO'".
דראקס ממשיך לדבר אליך " עליך לבחור מלבן 1שיקבע איזה מבחן תעבור , בשביל להיכנס לגיהנום".
[/QUOTE]
לאחר מחשבה קצרה אומר:"אממ יוגי הו זה אנימה שכולם מכירים בתור ילדים קטנים,SAO זאת אנימה טובה,אבל טיפה מאכזבת,וואן פיס בהתחלה אולי קצת משעמם אבל מצחיק ומאוד טוב אחרי כמה פרקים,אממ נראלי אני אבחר בוואן פיס".